WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    01-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wapens Bonnie en Clyde geveild voor half miljoen dollar

    Wapens Bonnie en Clyde geveild voor half miljoen dollar

    Twee wapens die gevonden werden op de lichamen van het legendarische gansterduo Bonnie en Clyde zijn zondag op een veiling in de Verenigde Staten voor meer dan een half miljoen dollar (zo'n 390.000 euro) onder de hamer gegaan.

    Bonnie Parker en Clyde Barrow verwierven een prominente plaats in de Amerikaanse misdaadgeschiedenis met een reeks bankovervallen, ontvoeringen en autodiefstallen. Ze zouden dertien moorden op hun kerfstof hebben. In 1934 kwamen ze om het leven nadat ze door de politie onder vuur werden genomen. Hun leven werd in 1967 vereeuwigd op het witte doek, in de gelijknamige film met Warren Beatty en Faye Dunaway in de hoofdrollen.

    Al Capone

    Het hoogste bod kwam er voor de Detective Special .38 van Parker, die 264,000 dollar opleverde. De Colt .45 van Barrow werd gekocht voor 240.000 dollar. De wapens maakten deel uit van een veiling in New Hampshire die plaatsvond onder de noemer American Gangsters, Outlaws and Lawmen. Zo gingen er ook items van Al Capone en Baby Face Nelson onder de hamer.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (3)
    27-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Japanse uitvinding vervangt pamper door echt toilet bij slapende patiënten

    Japanse uitvinding vervangt pamper door echt toilet bij slapende patiënten

    Japanners staan bekend om hun sanitaire netheid, maar die levert ook baanbrekende uitvindingen op. Neem nu de 'Robohelper Love': een revolutionaire uitvinding die vervelende luiers vervangt door een echt toilet. Zelfs terwijl de (incontinente) patiënt slaapt, kan die rustig naar het toilet gaan in zijn bed. Zonder het te beseffen worden zijn urine en uitwerpselen afgevoerd. Het straffe toestel zorgt ook voor de opkuis, want de patiënt wordt 'gedroogd' en verschoond in zijn slaap.

    Japanse bedrijven etaleerden hun innoverende incontinentietoestellen op de Internationale Beurs voor Thuiszorg en Rehabilitatie in Tokio. Ze mikken op de bloeiende markt van de thuiszorg voor bejaarden. Vooral de 'Robohelper Love' springt in het oog als vervanger van die vervelende pamper.

    Sensor

    Verkopers demonstreerden hoe het toestel werkt: een opvangbakje in U-vorm past tussen de benen van de patiënt en bevat een sensor die bij een grote of kleine booschap een zuigmechanisme activeert. De urine of uitwerpselen worden heel snel afgevoerd. Vervolgens verschoont een soort bidet de patiënt, die tot slot nog gedroogd wordt ook.

    Thuisverplegers

    "Deze machine wil in de eerste plaats de taak van thuisverplegers vergemakkelijken, vooral 's nacht", zegt Daizo Igawa van Muscle Corp. "Het is vooral bedoeld voor bedlegerige patiënten en mensen met incontinentie. Hen proper de nacht doorhelpen, is ons doel."

    Terugbetaald

    De vraag naar incontinentieproducten stijgt in Japan, omdat de bevolking razendsnel vergrijst. Een aanpassing in de ziekteverzekering laat nu ook toe dat die toestellen terugbetaald kunnen worden. Deze revolutionaire uitvinding zou ook in Vlaanderen de groeiende last in de thuiszorg en bejaardentehuizen kunnen verlichten.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    26-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningin Elizabeth koopt Warholportretten van zichzelf

    Koningin Elizabeth koopt Warholportretten van zichzelf

    De Britse koningin Elizabeth heeft een serie portretten van zichzelf, gemaakt door Andy Warhol, gekocht voor haar Royal Collection.

    De felgekleurde prints zijn in 1985 gemaakt in de voor Warhol kenmerkende pop art stijl en zijn bestrooid met 'diamantstof'.

    Dit zijn minuscule glasscherven, waardoor de portretten schitteren als diamanten. Ze worden vanaf 23 november tentoongesteld in Windsor Castle, ter ere van het 60-jarige jubileum van de koningin.

    De portretten maken deel uit van een serie met de titel 'Reigning Queens', waarvoor ook koningin Beatrix, koningin Margrethe van Denemarken en koningin Ntombi Twala van Swaziland werden vereeuwigd.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (1)
    13-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw baart 'veulen' in kerk

    Vrouw baart 'veulen' in kerk

    Gelovigen die gisteren een kerkdienst bijwoonden in een Nigeriaanse evangelistische kerk, waren getuigen van een even schokkend als ongelooflijk tafereel. Tijdens de gebedsdienst beviel een van de aanwezigen van een 'wezen' dat op een veulen lijkt.

    Gedurende de viering begon de zwangere vrouw te schreeuwen. Korte tijd later begon ze hevig te bloeden en beviel ze van haar afschrikwekkende vrucht.

    Evangelist Silva Wealth, hoofd van de World Liberation Ministry-kerk, was al even erg geschokt als zijn parochianen. "Ik kan niet zeggen of het 'wezen' dood of levend geboren is", was zijn karige commentaar. Nadat het nieuws bekend was geraakt, werd de kerk langsheen de autoweg van Sapele naar Benin overrompeld door persmensen en nieuwsgierigen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (2)
    27-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te koop: vuile onderbroek van Elvis

    Te koop: vuile onderbroek van Elvis

    In het Engelse Stockport worden volgende maand enkele memorabilia van Elvis Presley geveild. Fans kunnen er onder meer een vuile onderbroek van The King op de kop tikken. Verwacht wordt dat het eerder groezelige kleinood zo'n 12.500 euro zal opbrengen.

    Elvis droeg de oorspronkelijk lichtblauwe onderbroek onder zijn witte jumpsuit tijdens een optreden in 1977, het jaar dat hij overleed. Net omdat het 35 jaar geleden is dat de King of Rock 'n' Roll stierf, gaat veilingmeester Paul Fairweather ervan uit dat de belangstelling groot zal zijn

    Bijbel

    Ander item dat onder de hamer gaat, is een bijbel die Elvis in zijn bezit had sinds 1957, zijn eerste Kerstmis die hij doorbracht in Graceland. Presley maakte tal van notities in het boek en onderlijnde diverse passages. Deze bijbel zou voor ruim 30.000 euro van eigenaar kunnen wisselen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (2)
    23-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeie ziel verknoeit Spaans fresco

    Goeie ziel verknoeit Spaans fresco

    Het zal de geschiedenisboeken ingaan als de meest lamentabele restauratie van een kunstwerk ooit. Het fresco 'Ecce Homo' van de Spaanse 19de-eeuwse schilder Elias Garcia Martinez begon zwaar af te bladderen en dat was ook een bejaarde dame in het Spaanse Borja niet ontgaan. De vrouw, in de tachtig, besloot de muurschildering dan maar zelf wat op te frissen.

    De onherstelbare schade kwam aan het licht toen een kleindochter van Martinez enkele weken geleden een schenking deed aan het Centro de Estudios Borjanos, dat een archief bijhoudt van regionale religieuze schilderwerken en die ook regelmatig fotografeert.

    Specialisten van het kunstencentrum besloten hun nieuwe aanwinst te gaan bewonderen in de kerk Sanctuario de Misericordia en vonden meteen dat het werk sterk afweek van de foto die er in 2010 van gemaakt werd. Vorige maand werd er nog een foto van gemaakt (midden op de foto hierboven), maar toen was de devote bejaarde schijnbaar al begonnen met haar oplapwerk. De vrouw beklemtoont dat ze het restauratieproject "met de beste intenties" op zich had genomen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Eiffeltoren is 434 miljard euro waard"

    "Eiffeltoren is 434 miljard euro waard"

    De Eiffeltoren is het duurste monument van Europa. Uit een studie moet blijken dat het bouwwerk in Parijs maar liefst 434 miljard euro waard is.

    De Eiffeltoren is volgens kenners zes keer meer waard dan het Colloseum in Rome. De studie die Kamer van Koophandel in Monza publiceert, bestaat uit een vergelijking van de waarde van een aantal bekende historische monumenten en bouwwerken in Europa. Het onderzoek is niet gebaseerd op de materiële waarde maar op het imago, de 'merkbekendheid' en de esthetische kwaliteiten van de 'landmarks'. Op basis van die parameters wordt de trots van Parijs dus geschat op 434 miljard euro of 25 procent van het Franse bruto binnenlands product.

    Het Colloseum in Rome prijkt op de tweede plaats. Het bouwwerk is 'amper' 91 miljard euro waard, een miljard meer dan de nog onafgewerkte Sagrada Familia van Gaudi in Barcelona. Andere bekende monumenten op de lijst zijn de kathedraal van Milaan, goed voor 82 miljard euro, de Tower of London (70,5 miljard euro), het Pradomuseum in Madrid (59 miljard euro) en Stonehenge (10,5 miljard).

    De Italianen plakken voor de aardigheid ook een som op het Witte Huis. Het bekende optrekje in Washington DC is goed voor een waarde van 81 miljard euro.  Over onze nationale trots, het Atomium wordt met geen woord gerept.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    22-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NASA-vluchtleider schakelt met gezin over op Marstijd

    NASA-vluchtleider schakelt met gezin over op Marstijd

    Een voortdurende jetlag die elke dag een beetje erger wordt. Dat is hoe de familie Oh zich momenteel voelt. Vader David Oh moest van zijn werkgever NASA overschakelen op Marstijd, en overtuigde zijn gezin om mee te doen. Elke dag duurt voor hen veertig minuten langer dan de vorige.

    Bij elke Marsmissie moet een klein legertje wetenschappers en ingenieurs de eerste drie maanden omschakelen naar Marstijd. Maar het is de eerste keer dat een NASA-werknemer zijn hele gezin vraagt om van tijdzone te veranderen.

    We voelen ons allemaal een beetje slaperig", aldus Bryn Oh. "De hele dag door hebben we last van jetlag, maar iedereen maakt het goed." Haar echtgenoot, David Oh, is de vluchtleider van NASA's Marslander Curiosity. Hij vond het "een cool idee" dat zijn hele gezin op Marstijd zou overschakelen, net als hij gedaan heeft met zijn crew.

    Devyn (8), Ashlyn (10) en Braden (13) doen mee aan het experiment van hun vader. Hun avondeten wordt tegenwoordig geserveerd om 2.30 uur 's nachts waarna ze een nachtwandeling gaan maken en rond 5 uur hun dessertje eten. "Het is geweldig, maar het is vermoeiend", aldus Ashlyn.

    Oh's collega's reageren gemengd op het experiment. "Sommigen denken dat het cool is om de kinderen erbij te betrekken", vertelt Oh. "Anderen noemen me zot."

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dit de oorzaak van onze intelligentie?

    Is dit de oorzaak van onze intelligentie?

    e ooit al afgevraagd hoe het eigenlijk komt dat de mens het intelligentste wezen op de aardbol is? Wetenschappers aan de universiteit van Colorado claimen het antwoord te weten. Een piepklein deeltje van een proteïne, genaamd DUF1220, zou de oorzaak zijn van onze goed ontwikkeld brein.

    De snelle en ingrijpende evolutie van onze hersenen laat wetenschappers al decennialang verbijsterd achter, maar nu zou het antwoord open en bloot op tafel liggen. "DUF1220 is de sleutel tot de grootte en complexiteit van onze hersenen", stelt professor James Silka.

    Intelligentie

    Het menselijk brein vandaag is maar liefst drie keer groter dan dat ten tijde van de mensapen. Ook in verhouding tot de lichaamsgrootte palmen onze hersenen nu een veel groter volume in. De hersenschors, fundamenteel voor analyse en interpratie, is bovendien veel beter ontwikkeld en bevat een hogere concentratie aan neuronen. Maar, hoe is het gebeurd?

    DUF1220

    "Dit onderzoek toont aan dat we de evolutionaire groei van het menselijke brein te danken hebben aan een specifieke unit binnen een proteïne, wat we een eiwitdomein noemen. Meer dan bij eender welk ander ras, zijn ze het talrijkst aanwezig in de mens", verklaart Silka.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te koop: autoruit met vogelpoep die op Michael Jackson lijkt

    Te koop: autoruit met vogelpoep die op Michael Jackson lijkt

    Een man uit Chicago heeft de voorruit van zijn auto te koop gesteld op eBay. Niet zomaar een voorruit: een artistieke vogel heeft er een boodschap op achtergelaten waar je, mits wat goede wil, de beeltenis van Michael Jackson in kan zien.

    "Er kunnen twee dingen gebeuren", stelt Brandon Tudor, verkoper en vader van drie kinderen. "Ofwel krijg ik er een astronomisch bedrag voor, ofwel niets".

    De 29-jarige Tudor reed vorige week woensdag in de buurt van Big Rock toen hij vogelpoep op de voorruit van zijn 1996 Cadillac Seville kreeg, zo meldt de Chicago Sun Times.

    Tudor verklaarde dat hij meteen de gelijkenis met Michael Jackson zag, en dat werd nog duidelijker "nadat de stront opgedroogd was".

    "Iedereen is er dol op, er is niet één iemand geweest die er Michael Jackson niet in ziet". Het bieden op eBay begint bij 500 dollar. Tot de veiling voorbij is, beschermt Tudor zijn 'kunstwerk' met plastic en parkeert hij zijn auto in de garage.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geit opgepakt voor gewapende overval

    Geit opgepakt voor gewapende overval

    In Nigeria heeft de politie een geit opgepakt. Het dier wordt er van verdacht een gewapende overval te hebben gepleegd.

    De geit, volgens de 'persoonbeschrijving' zwart en wit gekleurd, werd in de deelstaat Kwara bij de kraag gevat door een burgerwacht. Volgens leden van de burgerwacht was het dier aanvankelijk evenwel een overvaller die zich, bij wijze van zwarte magie, getransformeerd heeft in een geit. De verdachte voltrok dit huzarenstukje nadat hij was betrapt bij het gewapenderhand stelen van een Mazda 323.

    "Eén dader kon ontsnappen terwijl de andere zich had omgetoverd in een geit", aldus Tunde Mohammed van de politie van Kwara. "We kunnen het verhaal niet bevestigen, maar feit is, dat we de geit hebben opgepakt", aldus nog de woordvoerder.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ieder mens draagt 1 kilogram bacteriën mee"

    "Ieder mens draagt 1 kilogram bacteriën mee"

    "Ieder mens zit vol bacteriën, vooral in de darmen maar ook op de huid. Gemiddeld 1 kilo van ons lichaamsgewicht bestaat uit bacteriën", beweert de Nederlandse hoogleraar microbiologie en infectiepreventie Jan Kluytmans. "De meeste bacteriën kunnen geen kwaad, maar sommige bacteriën kunnen gevaarlijk zijn voor mensen met een zwakke weerstand, zoals ouderen of ernstig zieken''.

    n ziekenhuizen is het daarom zaak om extra alert te zijn op besmettingen met resistente bacteriën. Dat zijn bacteriën die niet meer reageren op antibiotica en daardoor moeilijk te bestrijden zijn.

    "Je kan niet voorkomen dat mensen die een bacterie bij zich dragen in een ziekenhuis binnenkomen. Wat je wel moet proberen te vermijden is dat ze er ziek van worden of anderen mee besmetten. Daarom is het belangrijk dat je risicogroepen test om uit te zoeken of ze een ziekenhuisbacterie bij zich dragen. Varkenshouders worden standaard getest als ze binnenkomen in het ziekenhuis, maar ook mensen die recent in een buitenlands ziekenhuis geweest zijn'', legt Kluytmans uit.

    Lang niet iedereen die het ziekenhuis in komt wordt getest. Daardoor kan iemand die een ziekenhuisbacterie met zich meedraagt weleens gemist worden. "Wanneer de besmetting dan vastgesteld wordt, moet meteen een contactonderzoek gedaan worden om te kijken of de patiënt anderen besmet heeft".

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radioactieve uraniumsculpturen in Sydney

    Radioactieve uraniumsculpturen in Sydney

    De Australische kunstenaars Ken en Julia Yonetani hebben een reeks sculpturen gemaakt van radioactief uraniumglas. De monumentale werken, waaronder een kandelaar en een zes meter grote mier, worden deze week onthuld in het museum voor Aziatische kunst in Sydney.

    De kunstenaars lieten zich inspireren door de kernramp in Fukushima. Hun expo kreeg de titel 'What the Birds Knew', wat de alternatieve titel was van de Kurosawa-film 'I Live In Fear' over de dreiging van een kernoorlog. 'Modern uranium' of 'vaselineglas' bevat voor slechts twee procent radioactief uranium, wat het gezondheidsgevaar nihil maakt.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toast trouwontbijt Charles en Diana geveild

    Toast trouwontbijt Charles en Diana geveild

    Een sneetje toast dat is overgebleven van het ontbijt op de trouwdag van de Britse prins Charles en wijlen prinses Diana, is geveild voor 230 pond (270 euro). De moeder van een voormalige bediende van het paleis nam het sneetje in 1981 mee naar huis als aandenken aan het huwelijk.

    "Ik stond met mijn dochter in de hal en zag dat de prins een sneetje had overgelaten", zegt Rosemarie Smith. "Ik wilde dolgraag een aandenken hebben en dacht bij mezelf: 'Waarom niet?'."

    Ze besloot het 31 jaar oude stukje brood te verkopen nadat ze een golf aan nationale trots had gezien na de trouwerij van prins William en prinses Kate. "Ik bedacht me dat mijn toast best wel eens wat waard kon zijn."

    Uiteindelijk kocht een onbekende Brit de snee. Of de toast ook daadwerkelijk van de ontbijttafel is, is volgens veilinghuis Hansons niet te checken.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vliegen kunnen tellen

    Vliegen kunnen tellen

    Na 39 mislukte pogingen bij verschillende insecten hebben wetenschappers eindelijk een vliegsoort ontdekt die in staat is te tellen. De vliegen die rondfladderen in de buurt van vers fruit zouden volgens de onderzoekers wel eens slimme insecten kunnen zijn.

    Tijdens laboproeven stelden wetenschappers de vliegende insecten vanuit een doos bloot aan het licht. De onderzoekers vuurden telkens een reeks lichtstralen af op de vliegen waarbij ze de vierde straal telkens lieten gepaard gaan met een kleine schok. De slimme vlieg zou dit zelf beseft hebben en beschermde zich vervolgens na de derde lichstraal tegen de schok die zou volgen.

    Volgens de onderzoekers kan via deze ontdekking een beter inzicht verworven worden in de vraag waarom sommige personen problemen hebben met rekenen. "De volgende evidente stap is bestuderen hoe de 'zenuwarchitectuur' van de vliegen geëvolueerd is", verklaart geneticus Tristan Lon. De wetenschapper gaf bovendien toe dat er nu gelijkaardige studies moeten uitgevoerd worden op mensen om te controleren of de effecten dezelfde zijn.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liang Xiaoxiao, het kleinste meisje ter wereld

    Liang Xiaoxiao, het kleinste meisje ter wereld

    Maak kennis met Liang Xiaoxiao, niet zomaar de eerste de beste. Drie jaar is deze meid intussen, maar toch meet ze nog maar 54 centimeter en weegt ze amper 2,5 kilogram. Jammerlijke cijfers die van haar het kleinste meisje ter wereld maken. Erger nog: door een genetische aandoening zit groeien er voor haar zelfs helemaal niet meer in.

    Toen nietige Xiaoxiao ter wereld kwam, liet ze 33 centimeter en 1,05 kilogram noteren. Gelukkig steunt mamalief haar schattig wondertje door dik en dun, daar in het kinderziekenhuis van het Chinese Changsha.

    Vorige week mocht de vierde kleinste baby die ooit geboren werd dan weer naar huis. Kenna Claire Moore haalde amper 270 gram op de weegschaal, zelfs een blikje Cola is groter. Na zes maand knokken voor haar leven mocht het ukje dinsdag toch het ziekenhuis verlaten. De trotse ouders noemden het mirakel "de gelukkigste dag van hun leven".

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    17-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man met 's werelds langste durft bijna niet meer vliegen

    Man met 's werelds langste durft bijna niet meer vliegen

    Jonah Falcon heet hij, hij is 41 jaar, een werkloze acteur en een beetje gamesblogger, en hij heeft blijkbaar het grootste mannelijk lid ter wereld: 22,86 centimeter 'gewoon', 33,5 centimeter in volle glorie. Het blijkt niet meteen altijd een zegen. Aan de Huffington Post verklapte Falcon dat bijvoorbeeld het vliegtuig nemen behoorlijk traumatisch is. Tenminste, de passage door de luchthavenveiligheid.

    Falcon klaagt erover dat elke keer hij langs de airport security moet, hij gefouilleerd wordt wegens verdacht pakket in de broek. "Ik denk dat ik voortaan maar in een koersbroek ga reizen", aldus de bijzonder geproportioneerde New Yorker. Volgens Falcon hebben nogal wat veiligheidsmensen de neiging om "eens goed aan mijn ding te voelen".

    Moest u het zich afvragen: de gemiddelde man 'heeft' 14,9 centimeter. Amper 5 procent van de mannen haalt 17 centimeter. Nog meer is een verhaal van percentages achter de komma. En voor de rest: er wordt heel wat afgeluld.

    Echt gelukkig is Jonah Falcon niet geworden door hoe hij is geschapen, dat blijkt uit de zeldzame interviews die de man heeft gegeven. Zijn vader heeft hij nooit gekend, en zijn moeder plaatste hem op jonge leeftijd in een opvangtehuis omdat ze het niet aankon voor hem te zorgen. Met een penis die op zijn tiende al 20 centimeter lang was, had hij vooral veel bekijks van leeftijdsgenoten ("en niemand wil anders zijn op die leeftijd"), verloor hij zijn maagdelijkheid voor zijn twaalfde aan een oudere vrouw ("jammer") en wordt hij nog steeds op straat aangestaard.

    Bovendien kan het natuurwonder maar geen job vinden. Porno wil hij niet doen, ondanks veel lucratieve aanbiedingen uit die sector. "Ik ben niet verlegen, maar zodra ik in een pornofilm optreed neemt niemand me nog serieus. Als acteur wil ik best naakt op het witte doek, maar dan wel voor een legitieme reden in

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hondenbruiloft in New York kost 200.000 euro

    Hondenbruiloft in New York kost 200.000 euro

     

    Een trouwfeest van 200.000 euro voor... twee honden. Baby Hope en Chilly Pasternak beleefden gisteravond de duurste hondenbruiloft ter wereld in Central Park (New York).

    Met het peperdure huwelijk wilde de organisatrice mensen bewust maken van dierenrechten en geld ophalen voor een dierenorganisatie in New York. Sponsors zorgden voor 5.000 dollar sushi, een trouwkleed van 6.000 dollar en 30.000 dollar aan orchideeën. Het Guinness Recordboek bevestigde het record.

    "Ik ben overgelukkig", zei initiatiefneemster en dierenrechtenactiviste Wendy Diamond. "De trouw verliep vlekkeloos en de honden zijn zo lief. Het is een perfect koppel."

    Toch dacht niet iedereen er zo over. "Ik vind het helemaal niet schattig", zei een toevallige voorbijganger in de 'New York Daily News'. "Dit is gewoon getikt."

    Het kersverse paar zal wel geen erg turbulente huwelijksnacht gehad hebben: het mannetje is gecastreerd, het wijfje gesteriliseerd.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sekteleden eten hersenen slachtoffers op en koken soep van geslachtsdelen

    Sekteleden eten hersenen slachtoffers op en koken soep van geslachtsdelen


    In Papoea-Nieuw-Guinea heeft de politie een dertigtal leden van een sekte opgepakt die ervan worden beschuldigd minstens zeven mensen te hebben gedood. Ze zouden de hersenen van hun slachtoffers hebben opgegeten en soep hebben gemaakt van hun geslachtsdelen, schrijft een plaatselijke krant.

    De 29 opgepakte personen, onder wie acht vrouwen, behoren tot een sekte die de strijd aangaat met kwaadaardige heksen. In Papoea-Nieuw-Guinea is het vrij gebruikelijk om te geloven in hekserij en veel mensen wenden zich tot heksen bij ziekte, sterfgevallen of financiële problemen. Een heks vraagt in ruil voor de bewezen diensten meestal 1.000 kina (omgerekend 387 euro), een varken en een zak rijst. Sommigen gaan verder en willen seksuele betrekkingen met de vrouwen in de familie van de 'patiënt', een praktijk waar de sekte zich erg tegen verzet, zo blijkt uit een interview met de krant.

    Volgens de krant hebben de leden van de sekte sinds april al zeven mensen gedood. Dat deden ze met behulp van messen die, zo geloven ze, bovennatuurlijke krachten hebben.

    "We hebben hun hersenen rauw gegeten en sommige van hun organen zoals de lever, het hart, de penis naar de 'hausman' (het huis van de mannen van het dorp, nvdr) gedragen opdat onze chefs er kracht uit zouden kunnen halen", luidt het.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    11-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man veroordeeld tot het kopen van 777 rozen

    Man veroordeeld tot het kopen van 777 rozen


    Een Iraanse rechtbank heeft een man veroordeeld tot het kopen van 777 rozen voor zijn echtgenote. Waar andere aanstaande koppels in Iran afspraken maken over geld, onroerend goed of land, had de 27-jarige vrouw bij het sluiten van het huwelijk laten vastleggen dat de 38-jarige man de omvangrijke bos bloemen voor haar zou kopen.

    Scheiding
    Hij deed dat echter niet, waarna de vrouw een scheiding aanvroeg. Na de uitspraak van de rechtbank maakte zij een kruis over de aanvraag om uit de echt te scheiden.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!