NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  22-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zakenman schenkt ruim half miljard euro aan goede doelen

  Zakenman schenkt ruim half miljard euro aan goede doelen

  Hij had het God nog zo beloofd. Als hij ooit rijk zou worden dan zou de arme drommel de helft van zijn fortuin wegschenken. En zie, Albert Gubay houdt woord. De geslaagde Britse zakenman schenkt 531 miljoen euro (!) aan goede doelen en daarmee is het verhaal nog lang niet af.

  De oprichter van de supermarktketen 'Kwik Save' en de fitnessketen 'Total Fitness' is vastbesloten om het bedrag nog voor zijn dood te verdubbelen. Albert schenkt de som aan goede doelen die verbonden zijn aan de katholieke kerk. Zelf houdt hij van zijn fortuin nog elf miljoen euro over om van te leven. "Ik wil geld blijven geven aan goede doelen en daarom ga ik me de volgende jaren extra inspannen. Ik wil koste wat kost, een miljard euro kunnen wegschenken en dus moet ik spaarzaam zijn. Alles staat voortaan in functie van het goede doel", aldus de wilde weldoener.

  Snoep
  De zoon van een Joodse vluchteling en een Ierse katholieke moeder begon zijn loopbaan als verkoper van snoep. Hij opende zijn eerste zaak in Prestatyn in 1965 en verkocht zijn eerste winkelketen acht jaar later voor het bedrag van vijftien miljoen euro. Hij investeerde het geld in vastgoed maar bleef zijn handen vuilmaken. Intussen ruilde hij Wales voor een fraai optrekje op het eiland Man. Toen hij gewond raakte aan de rug en revalideerde, kwam hij op de idee om een fitnessketen te starten. Zo ontstond het succesvolle 'Total Fitness' dat hij in 2004 verkocht voor 77,5 miljoen euro.

  Miljard doneren
  "Toen ik na de oorlog de Royal Navy verliet, had ik amper nog 88 euro. Ik leende 110 euro en maakte een afspraak met God: 'Maak van mij een miljonair en ik schenk jou de helft van mijn fortuin'", vertelt Gubay. De gelovige man leeft vandaag met zijn tweede vrouw, Carmel en wil zijn zaken blijven runnen tot aan zijn dood. Enkel zo kan hij zijn doel, het wegschenken van een miljard euro bereiken. Dat doel werd het voorbije jaar al bereikt door de voormalige Britse minister van Wetenschap, Lord Sainsbury. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieb krijgt boek na 45 jaar terug

  Bieb krijgt boek na 45 jaar terug


  Het gebeurt wel eens vaker dat mensen hun boeken te laat terugbrengen naar de bibliotheek maar het personeel van de bieb in Dinnington keek toch vreemd op toen het een pakje open maakte. Er zat een boek in dat 45 jaar geleden uitgeleend werd. Het ging om een exemplaar van 'Quatermass and the Pit' van schrijver Nigel Kneale.

  "Ik dacht eerst dat het om gewone terugzending ging maar toen ik de vergeelde bladzijden van het boek zag, wist ik dat dit niet het geval was", zegt Alison Lawrie van de bieb. "Het is zeker zo dat lezers hun tijd nemen voor een goed boek maar 45 jaar is wel een heel lange periode." Volgens het personeel werd het boek uitgeleend door de oude bibliotheek van Dinnington in Sheffield.

  De identiteit van de lezer blijft een mysterie omdat de gegevens die voor handen zijn, niet zover teruggaan in de tijd. "In ieder geval wou hij of zij niet in de problemen komen. Toch willen we graag de identiteit kennen en we willen graag horen waarom het boek zolang in het bezit lezer bleef", besluit Lawrie. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje (9) elke dag naar de les via eeuwenoude 'death ride'

  Meisje (9) elke dag naar de les via eeuwenoude 'death ride'

  .
  Daisy Mona (9) neemt haar vijfjarig broertje mee in een juten zak voor een 'death ride' 400m boven de rivier.

  Dat er in de Zuid-Amerikaanse jungle nog primitieve toestanden bestaan, wisten we al. Het verhaal van de negenjarige Colombiaanse Daisy Mora en haar broertje van vijf tart echt de verbeelding. Het meisje moet elke dag via een kabel 400 meter boven de wilde Rio Negro naar de andere oever om op school te geraken. Op haar 'death ride' neemt ze met 65 km per uur haar 5-jarige broertje Jamid mee in een juten zak.

  De kabelbaan in twee richtingen (voor de terugweg) hangt al eeuwen boven de Rio Negro. De Duitse ontdekkingsreiziger Alexander von Humboldt was de eerste westerling die het systeem met eigen ogen mocht aanschouwen. Toen waren de kabels van hennep, maar met de komst van de houthakkers werden die vervangen door stalen exemplaren.

  Houten vork
  Er wonen maar elf families samen met de Mora's aan die kant van de rivier. Er zijn zelfs geen paden in dit dichtbeboste Cordillera-gebied, zodat dit de enige manier is en blijft om Daisy's kant van de vallei te verbinden met de buitenwereld. Ook voedsel en zelfs vee moeten via de 'death ride' naar de andere oever. Omdat Jamid nog te jong is om zelf veilig de 'death ride' aan te vatten, steekt zijn grote zus hem in een juten zak. Met een houten vork kan ze min of meer remmen.

  Otto
  Enkele jaren geleden werd al een documentaire uitgezonden over het fenomeen, maar nu heeft de Duitse fotograaf en schrijver Christoph Otto (43) er een prachtige fotoreportage over online gezet. De man nam de andere kabel die weer naar boven gaat om deze prachtige beelden aan de wereld te tonen. (hlnsydney/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  21-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man wordt vrouw om schulden te ontlopen

  Man wordt vrouw om schulden te ontlopen


  Een Britse man heeft een geslachtsoperatie ondergaan om zijn schulden te ontlopen. De wanhopige man uit de West Midlands wou een volledig nieuwe identiteit, vertelt actrice Sarah Thom in de Daily Telegraph. Ze vernam het weetje toen ze in een kredietinstelling inspiratie opdeed voor een rol, en daar de extreemse gevallen van schuldenaars te horen kreeg.

  De man liet zich effectief ombouwen, maar zou desondanks toch bezig zijn de circa 55.000 euro schulden af te betalen. De man belandde in de put nadat hij zijn baan was verloren. Hij kon zijn hypotheek niet meer betalen, en had daarnaast schulden met zijn kredietkaart. (sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje verzint verkrachting en vader krijgt vijf jaar cel

  Meisje verzint verkrachting en vader krijgt vijf jaar cel


  Een meisje van zeventien heeft haar vader valselijk beschuldigd van verkrachting. De man werd veroordeeld tot vijf jaar cel. Zijn dochter wordt nu op haar beurt beschuldigd voor het uiten van valse beschuldigingen. Ze riskeert tot twee jaar cel.

  Het meisje stapte in 2007 naar de schooldirectie. Ze zei dat haar vader haar verkracht had waarop de directie de politie verwittigde. Hij moest voor de rechter verschijnen en werd veroordeeld tot vijf jaar gevangenis, schrijft de krant Dagens Nyheter. Kort na de veroordeling kwam het meisje met een nieuw verkrachtingsverhaal maar het onderzoek van de politie bracht aan het licht dat ze de verkrachting verzonnen had.

  De aanklager heropende daarop de zaak van haar vader voor het hof van beroep en hij werd vrijgesproken omdat zijn dochter ook daarover gelogen had. "Ik heb lang getwijfeld of ik wel een zaak wou tegen mijn dochter maar ik hoop dat een onderzoek meer duidelijk kan brengen over haar mentale toestand. Bovendien wil ik niet dat andere vaders hetzelfde overkomt", zegt de man. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder met achtling bijna op straat door geldproblemen

  Moeder met achtling bijna op straat door geldproblemen

  Nadya Sulema heeft een jonge achtling en zes andere kinderen.

  Een Californische achtling dreigt ruim een jaar na zijn geboorte dakloos te worden. De moeder, Nadya Suleman, wordt volgens de Los Angeles Times mogelijk uit haar huis gezet. Haar vader blijft in gebreke met de afbetaling van het huis, zei schuldeiser Amer Haddadin aan de krant. Suleman woont in het huis met de achtling en de zes kinderen die ze eerder kreeg.

  Haddadin kwam naar eigen zeggen met Sulemans vader een maandelijkse afbetaling van 4.000 dollar overeen voor het huis in La Habra, 30 kilometer ten zuidoosten van Los Angeles, dat 565.000 dollar (415.000 euro) kost. Begin deze maand moest een eindbedrag van 450.000 dollar betaald worden, maar dat geld heeft hij tot dusver niet ontvangen. "Ik was de redder van de kinderen. Maar wat de familie nu doet, is niet correct. Ik zal hen voor de rechtbank dagen", zei Haddadin aan televisiezender KABC.
           
  Sulemans woordvoerder zei dat het een zaak tussen haar vader en Haddadin was. "Zij is enkel het slachtoffer."
           
  Na een kunstmatige bevruchting bracht Suleman in januari acht kinderen met een keizersnede ter wereld. Drie kindermeisjes helpen haar dagelijks bij de verzorging van haar veertien kinderen. (belga/vsv)  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijen niet langer bedreiging voor stad New York

  Bijen niet langer bedreiging voor stad New York


  Het stadsbestuur van New York heeft het verbod op het telen van bijen opgeheven. Dit kwam er omdat bijen een bedreiging zouden vormen voor het stadsleven.

  Dak appartement

  De stad New York deelde lange tijd bijen in dezelfde categorie in als hyena's, gifslangen en gevaarlijke spinnen, dieren die een bedreiging vormen voor de bevolking van de stad. Imkers moesten door het verbod hun dieren ondergronds houden. Deden ze dit niet riskeerden ze een boete van honderden dollars riskeren. Veel bijenhouders hielden hier echter geen rekening mee en beoefenden hun hobby illegaal op het dak van hun appartement. Nu moeten imkers zich wel laten registeren, zo kan New York bijhouden hoeveel dieren er geteeld worden, dat meldt deredactie.be.

  First Lady Michelle Obama zorgde enkele maanden geleden voor een bijenkorf in het Witte Huis, daarmee wil ze Amerikanen aansporen gezonder te eten. Bijen zijn niet alleen goed voor de natuur omdat ze planten bestuiven, ze zijn een goedkope en milieuvriendelijke bron van honing. (ep)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  20-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop eens een F18 in je garage

  Stop eens een F18 in je garage

  .

  Een Duits bedrijf is met originele posters op de proppen gekomen waarmee je je saaie garagepoort kan opfleuren. Dankzij een uitgekiende optische illusie lijkt het alsof er een gevechtsvliegtuig, een paard of een racebolide in je garage staat gestald. Het bedrijf heet 'StyleYourGarage' en garandeert dat de posters bestand zijn tegen regen, wind en zonneschijn. Je betaalt 300 euro om je garagepoort uit de grijze massa te laten springen. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Operatie aan beide polsen voor meisje dat 100 sms'en per dag stuurt

  Operatie aan beide polsen voor meisje dat 100 sms'en per dag stuurt


  Een Amerikaans tienermeisjes moet aan haar beide polsen geopereerd worden omdat ze door meer dan 100 berichten per dag te sturen het 'carpale tunnelsyndroom' opliep.

  Geen gevoel meer
  De zestienjarige Annie Levitz heeft geen gevoel meer in haar handen en kan sommige voorwerpen niet oprapen, daarom draagt ze nu braces aan beide polsen en heeft ze pijnstillende injecties nodig. "Ik werd echt agstig toen ik pijn begon te voelen aan mijn polsen, ik probeerde dingen op te rapen en ze vielen gewoon op de grond." De artsen stelden vast dat Annie het carpale tunnelsyndroom heeft, de zenuwen in haar polsen zitten gekneld. De aandoening komt vaak voor bij mensen die hele dagen aan de computer zitten.

  Niet zinnig
  Annie beweert dat ze nu minder  sms't, nu stuurt ze nog 'maar' gemiddeld 50 berichten per dag. "Ik weet dat het nog niet genoeg is, maar ik doe mijn best. Het is niet dat ik iets zinnig stuur, vaak vraag ik gewoon hoe het gaat. Ik verkies nog altijd om te communiceren via sms, maar nu begrijp ik wel dat bepaalde dingen de pijn niet waard zijn." De tiener hoopt nu haar huidig model te kunnen inruilen voor een IPhone, het touchscreen zou handiger zijn om berichtjes mee te typen.

  Annie moet binnenkort onder het mes om haar aandoening voorgoed aan te pakken. Moeder Carrie kan de gsm van haar dochter niet afnemen omdat het haar sociaal leven is. "Ik heb er even over nagedacht. Maar als je zelf tienerkinderen hebt, weet je dat dat niet helpt."  (ep)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaastaart voor bejaard koppel dat 50 onnodige politiebezoeken kreeg

  Kaastaart voor bejaard koppel dat 50 onnodige politiebezoeken kreeg

  De politiechef van New York heeft een koppel tachtigers uit Brooklyn op een kaastaart getrakteerd om zich te excuseren voor de tientallen onnodige politie-invallen die ze de voorbije jaren te verduren kregen.


  Een computerfout stuurde agenten de voorbije acht jaar om de haverklap naar Walter (83) en Rose (82) Martin. Vorige week dinsdag nog werd het bejaard koppel opgeschrikt door twee patrouilles die zowel aan de voor- als de achterdeur stonden te schreeuwen: "Politie! Doe de deur open!"

  De Martins ontvingen politiechef Raymond Kelly met open armen en nadat die een verklaring en zijn excuses had aangeboden, toonden ze hem foto's van hun kleinkinderen.

  Het adres van de Martins werd in 2002 gebruikt als 'testgegeven' voor een nieuw computersysteem dat misdaden zou opsporen. In 2007 diende het koppel al een klacht in wegens de storende politiebezoeken, maar hun adres bleef in het systeem zitten. Het is de agenten van New York voortaan verboden de tachtigers nog te gaan ondervragen. (lb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaastaart voor bejaard koppel dat 50 onnodige politiebezoeken kreeg

  Kaastaart voor bejaard koppel dat 50 onnodige politiebezoeken kreeg

  De politiechef van New York heeft een koppel tachtigers uit Brooklyn op een kaastaart getrakteerd om zich te excuseren voor de tientallen onnodige politie-invallen die ze de voorbije jaren te verduren kregen.


  Een computerfout stuurde agenten de voorbije acht jaar om de haverklap naar Walter (83) en Rose (82) Martin. Vorige week dinsdag nog werd het bejaard koppel opgeschrikt door twee patrouilles die zowel aan de voor- als de achterdeur stonden te schreeuwen: "Politie! Doe de deur open!"

  De Martins ontvingen politiechef Raymond Kelly met open armen en nadat die een verklaring en zijn excuses had aangeboden, toonden ze hem foto's van hun kleinkinderen.

  Het adres van de Martins werd in 2002 gebruikt als 'testgegeven' voor een nieuw computersysteem dat misdaden zou opsporen. In 2007 diende het koppel al een klacht in wegens de storende politiebezoeken, maar hun adres bleef in het systeem zitten. Het is de agenten van New York voortaan verboden de tachtigers nog te gaan ondervragen. (lb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verwaarloosde baby dood aangetroffen in winkeltas

  Verwaarloosde baby dood aangetroffen in winkeltas

  Een verwaarloosde, pasgeboren baby is dood aangetroffen aan de achterkant van een dorpswinkel nabij Newport in Wales. Hij lag gewikkeld in handdoeken verschuild in een winkeltas. Voorbijgangers dachten dat de stervende jongeling een vergeten turnzak was.

  De winkel is naast een sportzaal gelegen waardoor de passanten er van uitgingen dat het 'pakketje' een vergeten gymzak was. Uiteindelijk ontdekte een veertienjarige jongen de baby toen hij besloot toch maar eens de inhoud van de zak te checken. Hij belde de hulpdiensten maar de baby was al overleden toen hij in het ziekenhuis aankwam.

  Vergeten sportzak
  De zak met de baby in werd voor het eerst opgemerkt gisteren in de vroege namiddag door een winkelbediende. Zij vroeg haar collega's een kijkje te nemen in de zak. "Zij zagen enkele handdoeken en namen aan dat iemand die naar de sportzaal geweest was, zijn sportzak vergeten had", zegt de winkelbediende.

  Gruwelijke ontdekking
  Omstreeks 18 uur liep een alerte zestienjarige jongen voorbij en hij merkte de zak meteen op. Hij besloot een kijkje te nemen in de zak en deed een gruwelijke ontdekking. "Hij pakte een handdoek uit de zak en zag meteen het hoofdje van de baby. De handdoeken waren doorweekt", vertelt zijn vader. "Vlak daarna stormde hij terug de winkel waar we de baby probeerden te reanimeren en de hulpdiensten belden, maar het was al te laat. Wat heeft de moeder bezield dit te doen?", vraagt de man zich af.

  Het is nog niet duidelijk wie de moeder van het kind is. De politie vist dat momenteel uit en vreest dat zij dringend medische hulp nodig heeft. Sympathisanten legden bloemen en teddyberen neer op de plaats waar de baby gevonden werd. (svl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstige Hummer rijdt op water en haver

  Kunstige Hummer rijdt op water en haver

  Kunstenaar Jeremy Dean.
  Kunstenaar Jeremy Dean.

  De Hummer is ten dode opgeschreven, maar kunstenaar Jeremy Dean uit New York laat dat niet gebeuren zonder een laatste eerbetoon aan de veelbesproken wagen. Het rijdende kunstwerk - een tot paardenkoets omgebouwde Hummer - is echter ook een aanklacht tegen de consumptiemaatschappij, waar overvloed de norm is geworden. 
   
  In plaats van 30 liter brandstof per 100 kilometer verbruikt deze Hummer H2 alleen wat water en haver. Er zit geen paardenkracht meer onder de motorkap, ze lopen er voor.

  Luxe-postkoets
  Dean schraapte met vrouw en vrienden wat spaargeld bijeen, kocht een tweedehands Hummer H2 en ging die dezelfde dag nog te lijf met de slijpschijf. Het kunstwerk is omgedoopt tot luxe-postkoets en voorzien van gechromeerde velgen, LED-schijnwerpers en een video- en soundsysteem. Zijn eerste rondrit door New York was een enorm succes.

  GM op de korrel
  Met zijn kunstwerk neemt Jeremy Dean ook autobouwer GM op de korrel. De koets maakt immers deel uit van de serie 'Back to Futurama'. En Futurama is nut net de naam van de toekomstvisie die de fabrikant in 1939 op de Wereldtentoonstelling van New York lanceerde. Zijn inspiratie vond Dean in de grote crisis van de jaren dertig. Automobilisten in de Verenigde Staten werden toen gedwongen paarden voor hun auto te spannen omdat er geen geld meer was voor benzine. (eb)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naakte Chinees probeert taxi op te heffen

  Naakte Chinees probeert taxi op te heffen


  De kortste weg naar de psychiatrie? Ongetwijfeld poedelnaakt de straat opstappen en de eerste de beste wagen die voorbijrijdt -in dit geval een taxi- proberen opheffen. Hoezeer deze Chinese malloot ook probeerde, veel beweging kreeg hij niet in het stalen ros. Dat hij tijdens zijn staaltje krachtpatserij constant "Alstublief, geef mij kracht" riep, hielp de zaak ook niet vooruit.

  Het enige wat deze nudist uit Hefei wél bereikte, was aandacht krijgen. In een mum van tijd verzamelde zich een hoop toeschouwers, die gretig plaatjes maakten van het vreemde spektakel voor hun neus. Toen uiteindelijk agenten ten tonele verschenen, glipte de vreemde vogel onder een politiewagen en weigerde hij er onderuit te komen. (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agent zwaar beboet voor seks in kerk

  Agent zwaar beboet voor seks in kerk


  Een agent is veroordeeld tot het betalen van 8.065 euro boete. De man had tijdens een misviering in Rennertshofen wilde seks met zijn vriendin.

  Het gekreun trok de aandacht van enkele gelovigen toen het stelletje van bil ging in de kerk in Beieren. Ze deden het zo enthousiast dat een gelovige een kijkje ging nemen. Hij vond het stelletje stoeiend aan in een apsis. Het betrapte koppeltje deed nog poging om snel in de broek te springen en weg te lopen maar de kerkganger diende toch klacht in bij de politie. De agent is nog altijd op non-actief gezet. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Golden showers' van bijen ergeren Taiwanezen

  'Golden showers' van bijen ergeren Taiwanezen


  Bijenzwermen hebben delen van Zuid-Taiwan overgoten met hun keutels. De plaatselijke bevolking dacht aanvankelijk dat vliegtuigen hun toiletten uitstortten boven hun hoofd, maar onderzoek van het gele, plakkerige goedje bracht aan het licht dat het om de uitwerpselen van bijen gaat.

  "Bijenkeutels zijn niet schadelijk voor de gezondheid, maar moeilijk weg te wassen", zeggen de autoriteiten in Kaohsiung. "Wij kunnen er echter niets aan doen en raden het volk gewoon aan voorzichtig te zijn."

  Luchtvaartmaatschappijen verzekerden de Taiwanezen er intussen van dat zij hun toiletten enkel op de begane grond lozen. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  19-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Serieplasser zal geen vrouwen meer bewateren

  Serieplasser zal geen vrouwen meer bewateren

  De serieplasser van Jersey City is uitgeplast. Sinds december terroriseerde hij een wijk in de stad door op de benen van jonge vrouwen en meisjes te wateren. Woensdag heeft een agent in burger hem evenwel op heterdaad betrapt. Dat meldt de tv-zender WPIX.

  De onverlaat, geïdentificeerd als Nitinkuma Patel (27), handelde steeds volgende dezelfde werkwijze. Hij besloop zijn slachtoffers van achteren terwijl ze op de bus stonden te wachten of gewoon over straat wandelden. Als hij hen kort genoeg was genaderd, leegde hij zijn blaas tegen de benen van zijn slachtoffers. De serieplasser sloeg telkens toe tussen 7 en 9 uur 's morgens.

  'Wapen' nog in de hand
  Zo ook eergisteren. Hij had net een meisje van zestien bewaterd toen een politieman in burger hem bij de kraag vatte. Patel had zijn 'misdaadwapen' nog in de hand. De agent hield al enkele dagen de bushalte in de gaten waar de 'urinator' eerder zijn ding al had gedaan.

  Opgelucht
  De mensen uit de wijk Bergen Square zijn opgelucht dat de natte jongen van de straat is geplukt. Twee van zijn slachtoffers hebben hem al geïdentificeerd, maar de politie is er zeker van dat zich nog tal van benadeelden zullen melden. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu ook halal seksshop

  Nu ook halal seksshop


  Binnenkort kunnen Nederlandse moslims erotische artikelen online kopen. De webshop El Asira is naar verluidt de eerste islamitische webwinkel voor seksspeeltjes en aanverwante. Dat meldt de krant NRC op haar site.

  Te rade bij imam
  Oprichter van de winkel is Abdelaziz Aouragh. Vooraleer hij zijn handel uit de grond stampte, is de man te rade gegaan bij een imam. Die verklaarde hem dat er volgens de islamitische leer niets mis is met de erotische winkel. Voorwaarde is echter wel, dat de aangeboden producten halal zijn en bedoeld zijn om het echtelijke seksleven te verbeteren.

  Ouders inlichten
  De wakkere ondernemer vindt het wel lastig om zijn ouders in te lichten over zijn nieuwe zaak. "Mijn ouders zeggen: je bent bezig met iets, toch? Wat is het? Dan zeg ik: ja, ja, eh, is er nog thee?" (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acht op tien fruitstalen bevatten pesticiden

  Acht op tien fruitstalen bevatten pesticiden


   
  Ook als er geen reden tot paniek is, noch een reden om minder fruit te eten, toch roepen deze resultaten vragen op  
  Test-Aankoop
  Acht op tien onderzochte stalen fruit bevatten residuen van pesticiden. Dat blijkt uit een onderzoek van Test-Aankoop. De consumentenorganisatie liet 52 stalen sinaasappels, druiven, mango en passievruchten, waarvan 8 biologisch geteeld, op residuen van pesticiden onderzoeken.

  Geen reden tot paniek
  "Ook als er geen reden tot paniek is, noch een reden om minder fruit te eten, toch roepen deze resultaten vragen op", aldus Test-Aankoop. Regelmatige controles en sancties bij het overschrijden van de maximale residulimieten zijn noodzakelijk.

  Europse normen
  In 22 verschillende verkooppunten werden 14 stalen sinaasappels, 14 stalen druiven, 8 stalen mao en 8 stalen passievruchten aangekocht. Voor elk van deze fruitsoorten werden ook telkens 2 stalen genomen afkomstig van biologische teelt. De keuze was niet volledig toevallig. Test-Aankoop wilde nagaan of fruit uit zuiderse landen en niet-EU-landen voldoet aan de Europese normen.
   
  In alle druiven
  Veertig keer op 52 werden in het laboratorium pesticideresiduen gevonden. In alle druivenstalen werden residuen aangetroffen, in 9 van de 14 gevallen zelfs in een aanzienlijke hoeveelheid. Het aantal pesticidenresiduen varieerde van 4 tot 10.

  Mango's minst slecht
  Bij de sinaasappelen werd in de helft van de stalen meer dan 3 residuen aangetroffen. Bij de passievruchten bevatten 2 onderzochte stalen op 4 (beiden afkomstig uit Kenia) aanzienlijke hoeveelheden residu. De mango's krijgen de quotering 'minst slecht' want slechts 1 staal op 8 bevatte residuen en in een aanvaardbare hoeveelheid.

  Bio is goed
  Het biologische fruit maakte zijn naam waar: 7 van de 8 stalen bevatten geen pesticideresiduen. In 1 staal passievrucht uit Rwanda werd een kleine concentratie gevonden, mogelijk door een onvrijwillige contaminatie. (belga/lb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kannibaal eet hersenen jongen op om epilepsie te genezen

  Kannibaal eet hersenen jongen op om epilepsie te genezen

  In het dorp Qixian in het zuidwesten van China is een vreselijk verhaal van barbaars kannibalisme aan het licht gekomen. Wang Chaoxu leed aan epilepsie en hij geloofde in een oude volkswijsheid dat hij daarvan kon genezen door de hersenen van een kind op de eten. De dader koos een 11-jarige jongen als slachtoffer. Mogelijk is een driejarig meisje dat op dezelfde dag verdween ook ten prooi gevallen aan de kannibaal. Zij werd gevonden in een publiek toilet met een mes in haar hoofd.

  Het lijk van de arme Li Xuetang werd gevonden in een graanveld enkele kilometers buiten het dorp. Zijn schedel was afgeschraapt en een deel van zijn hersenen waren verwijderd. De door verdriet verscheurde moeder wilde het lichaam van haar zoon zien, maar de politie raadde haar dat af omdat het vreselijk verminkt is.

  Aardwormen en mieren
  Wang Chaoxu werd al snel gearresteerd en hij vertelde de politie dat hij geloofde dat het eten van de hersenen van een kind samen met aardwormen en mieren zijn ziekte zou genezen. Door zijn epilespie had zijn vrouw (een verpleegster) hem verlaten omdat hij niet kon werken. (hlnsydney/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!