NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  18-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Draaiende wolkenkrabber revolutie in wonen

  Draaiende wolkenkrabber revolutie in wonen

  .

  Een wolkenkrabber, die voortdurend in beweging is en wiens verdiepingen onafhankelijk van elkaar draaien, moet de nieuwe toekomst van het wonen inluiden. De eerste 'Rotating Tower' zal in 2010 in Dubai staan, kondigde de Italiaanse architect David Fisher in New York aan. Daar werden nu de eerste reserveringen aangenomen. Na Dubai volgt Moskou, maar ook Duitse ondernemers hebben hun belangstelling al getoond. "Dat kan in Berlijn, Hamburg, Frankfurt of München zijn", zei Fisher aan het Duitse persagentschap DPA.

  De wooneenheden van zijn dynamische wolkenkrabber komen uit de fabriek en worden ter plaatse enkel nog aan een intern geraamte bevestigd. Dat bespaart werk en geld, zei Fisher. Windturbines tussen elke verdieping zorgen voor het energiegebruik van de bewoners en kan zelfs de buurt nog van stroom voorzien. De kopers van de luxewoningen met een prijskaartje vanaf 30.000 dollar (ruim 19.000 euro) per vierkante meter belooft Fisher "ontbijt bij zonsopgang en avondeten met de blik op de ondergaande zon". Door een druk op de knop of een mondeling bevel kunnen de bewoners zelf bepalen hoe snel en in welke richting hun verdieping zal draaien. (dpa/sps)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topless tuinieren mag van rechter

  Topless tuinieren mag van rechter


  Een 52-jarige vrouw uit Colorado vrouw mag van de rechter topless tuinieren. Haar huurbaas wilde haar het huis uitzetten omdat ze, slechts gehuld in een string en mét handschoenen, de tuin onderhield. Toch maar uitkijken voor de netels.

  De huisbaas van Catharine Pierce en haar man Robert uit Boulder had klachten gekregen van buren en voorbijgangers over de ontblote borsten van de tuinierster. Toen de vrouw het vertikte om haar boezem te bedekken, zette de huiseigenaar een uitzettingsprocedure in gang.

  Vagina bedekken
  Na een maandenlange juridische strijd heeft de vrouw gelijk gekregen. Zolang haar genitaliën maar bedekt zijn, mag de vrouw doen wat ze wil in haar tuin. Dus ook topless haar tuintje omspitten. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australisch kookboek: "Voeg gemalen zwarte mensen toe"

  Australisch kookboek: "Voeg gemalen zwarte mensen toe"


  Een Australische uitgever heeft duizenden exemplaren van een kookboek moeten terugroepen en vernietigen. De 'Pasta Bible' bevatte een recept met een pijnlijke drukfout. In het recept voor tagliatelle met sardines stond namelijk "voeg versgemalen zwarte mensen (people) toe".

  Het moest uiteraard zijn: "Voeg versgemalen zwarte peper (pepper) toe". Toch is de spelfout een opmerkelijke prestatie. Zowel de schrijver, de redacteur, de spellingscontroleur als een corrector lieten de fout staan. Hopelijk heeft niemand het recept dus letterlijk uitgevoerd... (anp/gb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Washington bracht boeken niet terug naar bibliotheek

  George Washington bracht boeken niet terug naar bibliotheek

  George Washington, de eerste president van de Verenigde Staten, heeft twee uitgeleende boeken nooit teruggebracht naar de bibliotheek. Hij heeft ze dus eigenlijk al sinds 1789 in zijn bezig, goed voor een boete van 300.000 dollar (ruim 220.000 euro).

  De ontdekking werd gedaan in een bibliotheek in New York die onlangs haar collectie doorzocht. In de tijd van George Washington was New York nog de hoofdstad van de Verenigde Staten. Medewerkers merkten dat Washington twee boeken nooit heeft teruggegeven. Hij leende ze uit op 5 oktober 1798. Het ging om een essey over internationale betrekkingen en de handelingen van het Britse Lagerhuis.

  Als naam van de lener werd destijds 'president' ingevuld. In principe had die president zijn boeken op 2 november 1789 moeten terugbrengen. Niemand weet waar de boeken nu zijn. "De boete hoeven we niet, maar de boeken willen we wel graag terug", zei het hoofd van de bibliotheek. (anp/gb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  17-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwen op politiebureau

  Trouwen op politiebureau

  De politie in de Maleisische deelstaat Johor heeft inwoners uitgenodigd om hun huwelijk te laten plaatsvinden in het recent geopende politiebureau. De kloof tussen de politie en de gemeenschap zou er alleen maar wel bij moeten varen.

  Verschillende delen van het politiebureau zouden openstaan voor het publiek om er huwelijken, etentjes of samenkomsten te organiseren.
  Volgens politiechef Mohamad Mokhtar Shariff is het initiatief ook positief nieuws voor arme mensen omdat het huren van het politiebureau gratis is. Het project omvat tot nu toe slechts een politiebureau, maar bij succes zouden ook andere bureaus hun deuren opengooien. (belga/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bulgaarse boer ruilt vrouw in voor geit

  Bulgaarse boer ruilt vrouw in voor geit


  Een Bulgaarse boer heeft zijn vrouw ingeruild voor een geit omdat ze - de vrouw wel te verstaan - hem geen kinderen kon schenken. Dat meldt The Daily Telegrapph.

  De merkwaardige deal werd afgesloten op een dierenmarkt in Plovdiv. Stoil Panayotov (54) verkoos een achtjarige geit boven Elena, zijn derde echtgenote. De mensen op de markt konden hun ogen amper geloven.

  Drie lammetjes
  "Onlangs hoorde ik van een vriend dat hij niet in de smaak valt bij het vrouwelijke geslacht, maar dat hij mijn vrouw wel zag zitten", legt Stoil uit. "De geit van m'n vriend had al drie lammetjes geworpen en m'n vrouw geen enkel. Ik koos dus voor de geit, na overleg met mijn echtgenote", kijkt de boer nuchter op de transactie terug.

  Tweedehands
  "Ik kreeg een tweedehandse geit en hij is nu de trotse eigenaar van een nagelnieuwe vrouw. Ik denk dat mijn vriend dus niet kan klagen over de ruiloperatie", aldus nog Stoil Panayotov. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menselijk offer in Indiase tempel

  Menselijk offer in Indiase tempel

  De tempel waarin de man werd gevonden, is aan godin Kali
gewijd.

  De tempel waarin de man werd gevonden, is aan godin Kali gewijd.
  In de Indiase staat West Bengalen werden in een tempel het afgehakte hoofd en het lichaam van een man aangetroffen. De omwonenden en de politie menen dat het om een menselijk offer gaat.

  Het hoofd en het lichaam werden aangetroffen nabij een altaar dat voor het offeren van geiten dienstdoet in de tempel voor godin Kali in de buurt van Chotomakdampur. Een dorpsbewoner is aangehouden voor verhoor, zo meldt de BBC.

  Menselijke offers zijn verboden in India, maar in afgelegen en onderontwikkelde gebieden komen ze nog voor. "Dit is een schande voor Bengalen, waar de heersende coalitie beweert dat ze sociale vooruitgang boekt en het bijgeloof heeft uitgeroeid", stelde oppositieleider Samir Kumar Ray. (lb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Driejarig Brits meisje wil jongste tatoeëerder worden

  Driejarig Brits meisje wil jongste tatoeëerder worden


  De meeste driejarige meisjes kunnen nog maar net met een kleurpotlood kriebelen, maar de Britse Ruby Dickinson leert nu al haar tekenkunsten op de menselijke huid te botvieren.

  Speciale pen
  De driejarige kleuter is bezig de jongste tatoeëerder van de wereld te worden, ze leerde het vak van haar vader die een tattoozaak in Wales heeft. Hij importeerde een inktpen uit de Verenigde Staten die  speciaal ontwikkeld is om goed te hanteren met kleine handen. Ze zal deze voor haar vierde verjaardag krijgen in oktober. "Ruby kan niet wachten om tatoeëerder te worden. Voor mijn veertigste verjaardag, dat is binnen vier jaar, wil ik dat ze een verjaardagsboodschap op mijn been zet." Momenteel krijgt ze na de kleuterschool lessen in tatoeëren met een speelgoedkit in de zaak van haar vader. 

  Spin
  Vader Dickinson hoopt hiermee de Canadese Emilie Darrigade te verslaan, het vijfjarige meisje zette een vlinder op de arm van haar vader. Volgens Dickinson kan Ruby bijna een hele tekening van een spin afmaken, wat haar favoriete ontwerp is. "Ik verwacht niet van haar dat ze Van Gogh kan evenaren, ze is nog maar drie jaar. Aangezien 70 procent van mijn lichaam toch al bedekt is met tattoo's en het maar een kleine tekening wordt, maak ik me niet te veel zorgen. Het zal een heel speciaal moment voor haar en mezelf worden. Ruby vindt het tatoeëren echt leuk en ik ben blij dat ik mijn talent kan doorgeven." (ep)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  16-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Osama bin Laden heeft eigen Facebookpagina

  Osama bin Laden heeft eigen Facebookpagina

  Osama bin Laden gebruikt Facebook om zijn boodschap uit te dragen. De leider van al Qaida zet op zijn eigen Facebookpagina videoboodschappen en speeches om zijn militanten te bereiken.

  Veiligheidsexperts hebben de Amerikaanse eigenaars van Facebook al opgedragen de pagina van de terroristenleider uit de lucht te halen. Bin Laden koos als adres 'de bergen van de wereld' en noemt zichzelf op zijn Facebookpagina "de leider van de Mujahedeen, Osama bin Laden".

  Duizend volgelingen
  Volgens The Sun werd de pagina minder dan een maand geleden opgericht en trok al bijna 1.000 extremistische volgelingen aan. Aanvankelijk kwamen er enkel boodschappen in het Arabisch op, maar ondertussen zijn er ook al Engelse teksten verschenen.

  Op stang jagen
  Er ligt nog altijd een beloning van zo'n 20 miljoen euro te wachten op diegene die bin Laden in de kraag kan vatten. Hij zou zich nog altijd in de bergen van de Afghaans-Pakistaanse grensstreek verschuilen. Insiders denken dat bin Laden op deze manier zijn jagers nog meer op stang wil jagen. (hlnsydney/kh)
  16/04/10 07u30
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg maakt topje van tampons

  Belg maakt topje van tampons

  Zou jij dit dragen ?

  Na jurken van condooms en toiletpapier, is er nu ook een topje uit.... tampons. Het brein is de Belgische ontwerper Walter Raes, die al 20 jaar in Groot-Brittannië woont.

  Raes doet dat niet zomaar, om de aandacht te trekken. Hij haalt zijn inspiratie uit wegwerpartikelen, en baseert daarop zijn mode. Daarvoor is hij beroemd én berucht in de modewereld.

  Avant garbage
  Isabella Blow was er wild van, en schreef er een artikel rond genaamd 'Avant garbage', met een verwijzing naar de in de modewereld erg populaire stroming 'avant-garde'.

  "Het tofste aan Walter zijn ontwerpen is, dat de materialen zo gebruikt worden dat je hun oorspronkelijk gebruik vergeet", aldus Blow.

  Tapes en flesjes
  Raes is daarmee niet aan zijn proefstuk toe. Eerder makte hij al jurken uit cassettetapes, colaflesjes en bruin papier en touw, zoals te zien is op zijn website.

  Maar dit is een beetje speciaal, zo schrijft celeb- en modeblogger Perez Hilton. "Walter heeft deze top gemaakt nadat hij een weddenschap heeft verloren, omdat hij zei dat alles zodanig getransformeerd kan worden tot iets dat je kan dragen", meldt die.

  Transformatie
  Ondertussen is Raes wel trots op zijn ontwerp. "Door simpelweg tampons te groeperen heb ik een complex maar veelzijdig topje gemaakt. Iets waar je normaal van wegkijkt, wordt zo iets moois!"

  Hilton maakt in zijn artikel wel een grote fout: hij noem Raes consequent 'the Brit'. (edp)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Masker tegen spuwende en bijtende illegalen in Nederland

  Masker tegen spuwende en bijtende illegalen in Nederland

  Agressieve asielzoekers, die tegenstribbelen als zij het land worden uitgezet, moeten in Nederland voortaan een gezichtsmasker opzetten. Hiermee wordt voorkomen dat zij overheidspersoneel bespugen en bijten. Dat meldt het AD op zijn website.

  Justitie start dit jaar een proef met het masker, schrijft ontslagnemend minister van Justitie Ernst Hirsch Ballin (CDA) in een brief aan de Tweede Kamer. De bewindsman wil vreemdelingen hard aanpakken die bij hun uitzetting geweld gebruiken tegen ambtenaren.

  Steeds meer geweld
  Aanleiding van de maatregeld is een rapport waaruit blijkt dat vreemdelingen steeds vaker geweld gebruiken bij hun uitzetting. Jaarlijks wordt ongeveer vier procent van de uitzettingen geannuleerd vanwege gewelddadige asielzoekers.

  Ongewenste vreemdeling
  Daarnaast gaat Hirsch Ballin ook bekijken of het mogelijk is om asielzoekers, die herhaaldelijk geweld gebruiken, tot ongewenst vreemdeling te verklaren. Hiermee wordt het verblijf in Nederland strafbaar gesteld. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Octopus steelt camera van duiker

  Octopus steelt camera van duiker


  Een Nieuw-Zeelandse duiker is in de clinch gegaan met een octopus die aan de haal was gegaan met zijn gloednieuwe videocamera. Na een wilde achtervolging en met behulp van zijn harpoen kon Victor Huang zijn toestel recupereren. De camera was al die tijd blijven lopen.

  Aanval
  Victor Huang was aan het duiken voor de kust van Wellington toen de octopus plots opdook vanuit het zeewier. De duiker schrok zich rot omdat hij dacht dat de inktvis hem ging aanvallen. De octopus had evenwel meer belangstelling voor de glimmende en gloednieuwe Panasonic Lumix camera van Huang.

  Harpoen
  Wat volgde was een heuse worstelpartij, waarbij de octopus aan het langste eind trok en aan de haal ging met de camera. "Het beest zwom pijlsnel weg. Het leek wel een winkeldief", getuigt Victor Huang. De duiker zette de achtervolging in en kon de inktvis bijhalen. Huang zwaaide met zijn harpoen, die de octopus blijkbaar meer kon boeien dan de camera. Zo kon de onderwaterfilmer zijn kostbare digitale toestel recupereren. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder biedt haar dochtertje aan voor gratis brandstof

  Moeder biedt haar dochtertje aan voor gratis brandstof

  Een moeder heeft haar dochter verplicht tot seks met een trucker. De vrouw bood haar meisje van dertien aan in ruil voor gratis brandstof. De moeder kende de man en had occasioneel seks met hem.

  De Australische was met haar dochter op de terugweg van een bezoekje aan haar vader en stopte op de autosnelweg van Sydney naar Newcastle. De vrouw had gemerkt dat haar wagen geen brandstof meer had en sprak een trucker aan die ze kende. Ze bood hem al voor de derde keer haar dochter aan. Deze keer mocht de trucker zeven uur lang zijn zin doen met het meisje.

  Volgens aanklager Gina O'Rourke verdienen beiden dezelfde zware straf. De trucker omdat hij het kind seksueel misbruikt heeft en de moeder omdat ze actief participeerde. De twee hadden ook al occasionele seks en waren bij het laatste voorval onder invloed van drugs. De trucker blijft de beschuldigingen staalhard ontkennen en toont ook geen berouw, volgens aanklager O'Rourke.

  Het meisje liet tijdens de zitting een verklaring voorlezen. Ze wil niet dat haar moeder gestraft wordt. "Ze heeft geen besef van de ernst van de daden die haar moeder tegen haar gepleegd heeft", aldus O'Rourke. "Ze wil vooral dat haar moeder haar onvoorwaardelijk lief heeft." Toch vraagt rechter Greg Woods zich af of een gevangenisstraf voor de moeder wel wenselijk is. "Het slachtoffer is nog een jong meisje. De vraag is nog maar of ze gebaat is bij een opsluiting van haar moeder die ze dan tien jaar of langer missen moet." De zitting is nog niet afgelopen. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jezus met erectie verdeelt parochie

  Jezus met erectie verdeelt parochie


  Een schilderij van een gekruisigde Jezus heeft grote verdeeldheid gezaaid in de katholieke parochie van Warr Acres in Oklahoma. Volgens sommigen is Chritus afgebeeld met een enorme erectie, anderen beweren dat het gewoon de buikspieren zijn van de zoon van God. Dat meldt The Oklahoman.

  Parochie de rug toegekeerd
  "Enkele mensen hebben me gemeld dat ze geen deel meer wensen uit te maken van onze gemeenschap omwille van het schilderij", zegt pastoor Philip Seeton. "Sommigen nemen er aanstoot aan, maar blijven naar de kerk komen. Anderen beseffen dan weer dat dit kunstwerk geschilderd werd volgens de regels van de iconografische kunst".

  Geen klachten bij bisdom
  Het kruisbeeld is drie meter hoog en werd op 21 februari opgehangen boven het altaar van de kerk. De pastoor is niet van plan het te verwijderen, ondanks de vele klachten als zou het werk van pornografische inslag zijn. Bij het bisdom heeft evenwel niemand officieel zijn ongenoegen geuit. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Condooms met haken tegen verkrachters op WK voetbal

  Condooms met haken tegen verkrachters op WK voetbal

  Dokter Sonnet Ehlers stelt haar revolutionaire uitvinding voor.

  In Zuid-Afrika worden op grote schaal condooms verspreid met weerhaakjes. Deze condooms moeten een dam opwerpen tegen de verwachte golf van verkrachtingen tijdens het komende WK voetbal. Zo'n 30.000 Zuid-Afrikaanse vrouwen krijgen een antiverkrachtingscondoom.


  De Zuid-Afrikaanse arts Sonnet Ehlers heeft volgens RTL Nieuws het pijnlijke condoom ontwikkeld, nadat ze een verkrachte vrouw had geholpen. De Rape-aXe is een condoom dat vrouwen bij zichzelf kunnen inbrengen. Het is de bedoeling dat het tijdens het komende WK gratis wordt verspreid. Na het WK is het condoom voor twee dollar per stuk te koop.

  Vastgekneld rond penis
  Aan het rubbertje zitten scherpe weerhaakjes, die bij een verkrachting aan de penis van de dader vast blijven zitten. Daarbij komt geen bloed vrij, wat belangrijk is besmettingen tegen te gaan. De verkrachter kan het condoom niet van zijn penis verwijderen zonder hulp van een dokter. Als hij dit wel doet, is dat zeer pijnlijk.

  Maat voor niets?
  Volgens critici werkt het condoom niet. De verkrachting vindt toch plaats en de verkrachter zou wel eens nog gewelddadiger kunnen worden als hij met de Rape-aXe geconfronteerd wordt. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  15-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kat speelt met iPad

  Kat speelt met iPad


  Dat de iPad populair is onder gadget-liefhebbers is al lang geen geheim meer. Uit dit filmpje blijkt echter dat ook katten gevoelig zijn voor het nieuwste speeltje van Apple. U ziet een kat enthousiast het aanraakscherm beroeren. Nadien speelt de viervoeter moeiteloos een deuntje op de virtuele piano. (ypu)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cafébaas hakt neus van luidruchtige klant af

  Cafébaas hakt neus van luidruchtige klant af


  Een cafébaas in Oklahoma City heeft een groepje klanten met harde hand duidelijk gemaakt dat hij niet gesteld is op te veel lawaai in zijn kroeg. De 'patron' ging de klanten te lijf met een zwaard en hakte de neus van een van hen af. Dat meldt het plaatselijke tv-station KFOR.

  "Mijn neus!"
  De cafébaas wees de luidruchtige groep vrienden de deur. Om zijn argumenten kracht bij te zetten, ging hij hen achterna met een zwaard van bijna een meter lang. De waard begon in te hakken op een van de vrienden. Hij raakte zijn slachtoffer in de schouder, de hand en het gelaat. "Mijn neus! Hij heeft mijn neus afgehakt!", schreeuwde de man.

  Onvindbaar
  Volgens de krant The Oklahoman is de toegesnelde politie er niet in geslaagd het verdwenen lichaamsdeel van het slachtoffer terug te vinden. De cafébaas werd gearresteerd op beschuldiging van aanranding met een dodelijk wapen. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonge vrouw verslaafd aan seks na ongeval met Wii Fit

  Jonge vrouw verslaafd aan seks na ongeval met Wii Fit


  De 24-jarige Britse Amanda Flowers heeft een vervelend probleempje. Na een val van haar Wii Fit board raakt ze bij de minste trilling opgewonden. Volgens een dokter werd bij de val een zenuw beschadigd waardoor ze in een "constante staat van seksuele opwinding" verkeert.

  "Het begint altijd met een prikkelend gevoel dat langzaam naar boven kruipt. Soms is het zo erg dat ik een hevig orgasme krijg", zegt de single uit Harpurhey, Manchester. "De enige remedie is diep ademhalen en hopen dat het overgaat"  Hoewel Flowers een zeldzaam geval is, gebeurt het vaker dat gebruikers van de Wii Fit in het ziekenhuis belanden. Wekelijks zijn er gemiddeld tien die om hulp aankloppen in Britse ziekenhuizen , schrijft de Huffington Post.

  Amanda Flowers krijgt soms tot tien orgasmes per dag en nog is ze niet tevreden. "Ik hoop nog altijd dat ik ooit een superstud vind die me kan bevredigen!" (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerlijkheid is belangrijkste waarde voor Vlamingen

  Eerlijkheid is belangrijkste waarde voor Vlamingen


  Van alle waarden scoort eerlijkheid het beste bij de Vlamingen. Dat maakt de Bond zonder Naam (BZN) vandaag tijdens haar Waardencongres bekend op basis van haar Nationale Waardepeiling. BZN wil naar aanleiding van haar vijftigste verjaardag de tien belangrijkste waarden in kaart brengen die noodzakelijk zijn voor een goede samenleving.

  Ontnuchterend
  BZN noemt de resultaten van haar waardepeiling tegelijkertijd verbluffend en ontnuchterend. "Ook al staan eerlijkheid, respect en vriendschap in de persoonlijke top 3, het zijn materialisme, onzekerheid over de toekomst en verspilling van middelen, die mensen aanduiden als hun grootste zorgen voor vandaag. Daarnaast worden ook negatieve waarden zoals conflict, agressie en bureaucratie vermeld bij de vraag op hoe men de huidige cultuur ervaart."

  Milieu
  Bij de vraag naar de gewenste cultuur staat eerlijkheid opnieuw op de eerste plaats, gevolgd door bekommernis voor de toekomstige generaties en milieubewustzijn. Vannamiddag wordt het volledige rapport overhandigd aan alle Vlaamse partijvoorzitters.

  Aan de peiling namen 8.500 personen deel. Bijna de helft is tussen de 35 en 55 jaar oud en twee derde van de deelnemers zijn vrouwen. (belga/ep)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootmoeder riskeert leven om verkeer te regelen

  Grootmoeder riskeert leven om verkeer te regelen

  .

  Een 71-jarige grootmoeder uit de Chinese provincie Fujian riskeert dagelijks haar leven om het verkeer op één van de drukste wegen in Fuzhou in goede banen te leiden.

  Cai is intussen uitgegroeid tot een echte celebrity op het drukke verkeerspunt in Fuzhou. Ze springt tussen de verschillende rijen auto's en wijst zowel voetgangers als automobilisten op de verkeersregels. Zo grijpt ze voetgangers bij de hand als ze willen oversteken bij rood licht. En springt ze voor de wagens die op het verkeerde moment de straat willen kruisen.

  "Ik ben een oud vrouwtje die op het einde van haar leven zit", aldus de 71-jarige Cai aan China News Network, "En ik wil iets nuttigs doen voor andere mensen voor ik sterf. Sommige mensen schreeuwen wel naar mij of negeren mijn instructies, maar ik vertel hen altijd heel vriendelijk dat het voor hun eigen veiligheid is."

  Cai is van plan dit werk te doen totdat het aantal ongelukken in de stad vermindert. (ka)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!