WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    17-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man veroordeeld voor dumpen van slakken in tuin buurvrouw

    Man veroordeeld voor dumpen van slakken in tuin buurvrouw


    Een man moet zijn buurvrouw een schadevergoeding betalen. Hij had om haar te pesten, een lading Spaanse slakken in haar tuin gedumpt. De beestjes richtten een ware ravage aan.

    De rechter zei dat hij zich schuldig gemaakt had aan 'volwassen pestgedrag' en verplicht de man nu tot het betalen van tweeduizend euro schadevergoeding. De ruzie tussen de buren heeft al een lange geschiedenis. De Zweedse klaagde hem al aan omdat hij haar overal volgde en een staaf vuurwerk in haar tuin gegooid had. De beklaagde ontkende met klem dat hij de slijmerige diertjes gedumpt had maar getuigen spraken dat tegen, ze hadden hem aan het werk gezien. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lactacyd brengt reclame gefilmd vanuit de vagina

    Lactacyd brengt reclame gefilmd vanuit de vagina




    Reclamemakers zouden er alles aan doen om hun product zo opvallend mogelijk in de kijker te brengen. Daarom brengt Lactacyd nu een reclamefilmpje op de markt, waarbij alles gefilmd is vanuit het perspectief van de vagina.

    Met deze reclamecampagne wil de producent van intieme verzorgingsproducten vrouwen bewust maken van dagelijkse dingen die een invloed hebben op hun geslachtsdeel.

    Bewustmaking
    De camera filmt zeven alledaagse situaties en de kijker ziet ook allerlei voorwerpen op zich afkomen zoals een zadel van een spinning-fiets, een openbaar toilet, een string, een scheermesje, de aanloop naar een vrijpartij en een tampon.

    De 26-jarige Elisa Beenakker bedacht het spotje. "We doen onszelf heel wat aan met strakke broeken, sporten, scheren en seks. Soms kan dat jeuk en irritatie tot gevolg hebben. Daarom wilde ik vrouwen bewust maken van wat er rondom de vagina gebeurt vanuit het perspectief van de vagina."

    Gespecialiseerde mensen
    Om de verschillende scènes te kunnen filmen, werd beroep gedaan op gespecialiseerde regisseurs en cameramensen. Er werd zelfs een lens gebruikt, die normaal gebruikt wordt voor het filmen van het leven in een vogelnest. (ka)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitser wil autosnelweg oprijden in rolstoel

    Duitser wil autosnelweg oprijden in rolstoel

    .

    In Duitsland heeft de lokale politie van Frankfurt op het nippertje kunnen verhinderen dat een 45-jarige man met zijn rolstoel de autosnelweg zou oprijden.
     
    Een politiepatrouille spotte de man op de inrit van de A661 en deed hem onmiddellijk stoppen. De man verklaarde laconiek dat hij op weg was naar huis en dat de snelste weg om daar te geraken, via de snelweg was. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geluidskogel vernietigt tumoren en voorspelt putten in wegen

    Geluidskogel vernietigt tumoren en voorspelt putten in wegen

    Een nieuwe techniek, 'geluidskogels genaamd', is een krachtig wapen dat kan ingezet worden om onderzeeërs te vernietigen, putten in wegen te voorspelen én tumoren en nierstenen te verwijderen. Wetenschappers van het Instituut voor Technologie in Californië hebben de geluidskogels ontwikkeld, zo schrijft de website van Discovery.

    De geluidskogel is een soort akoestische lens, die besaat uit 411 stalen bolletjes, ter grootte van M&M's, gerangschikt in 21 rijen, in totaal even groot als een laptop. Door druk uit te oefenen, via gewichtjes op de rijen bolletjes, ontstaat geluid.

    Druk variëren
    "Door de druk te variëren, verandert ook de snelheid waarmee dit geluid door de bolletjes beweegt. Die snelheid kan op zijn beurt de golven versterken of verzwakken, tot een uiterst destructief of net uiterst precies wapen", legt Chiara Daraio, professeur en co-auteur van de studie uit.

    Dat het werkt bewezen de wetenschappers door een balletjes op het voorwerp te gooien en met een hogesnelheidscamera vast te stellen dat de golven zich focusten op het balletje, centimeters van het materiaal vandaan.

    Potentieel destructief

    Het geluid dat ontstaat is zo hoog dat het niet hoorbaar is voor mensen. Als dit wel het geval zou zijn, zou de trommelvlies binnen de seconde exploderen.

    Omdat geluidsgolven zich ook voor vloeibare en vaste substanties (zoals water en muren) kunnen voortbewegen, kunnen ze ook doelen vernietigen waar andere wapens niet aankunnen. Dat maakt van de 'geluidskogel' een potentieel krachtig wapen. Zo zou het onderzeeërs kunnen doen smelten en onzichtbare kelders vernietigen.

    Tumoren
    Tegelijk kan het ook ingezet worden voor precisiewerkjes in het menselijk lichaam. Om tumoren of nierstenen te verwijderen zonder verdere schade aan het weefsel bijvoorbeeld.

    Maar de techniek is niet alleen toepasselijk voor destructieve doeleinden. Ook zwakke punten in bruggen en toekomsten putten en gaten in wegen kunnen ermee opgespoord worden.

    Speelgoed aan de basis

    De Newtonpendel, een speelgoedje gebaseerd op de zwaatekrachtwet van Newton, lag aan de basis voor deze geluidskogel.

    De wetenschappers van deze universiteit houden zich wel vaker bezig met wat ze 'metamateriaal' noemen. Alessandro Spadonia bijvoorbeeld, die ook meewerkte aan deze ontwikkelilng, lag ook mee aan de basis van een echte 'onzichtbaarheidsmantel', zoals in Harry Potter.

    Het zal nog jaren duren vooraleer deze techniek ook in realiteit kan toegepast worden. Maar de simpliciteit van het krachtige proces betekent dat het gaat om een 'betekenisvolle uitvinding', daar zijn wetenschappers het over eens.  (edp)

    De Newtonpendel diende als basis voor deze techiek.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaan met kiespijn schiet op tandarts

    Italiaan met kiespijn schiet op tandarts



    In Rome heeft een man zijn tandarts in het been geschoten omdat hij na een tandartsbezoek verging van de pijn. De tandarts had een nieuwe behandeling toegepast, maar bleek achteraf een bedrieger te zijn.

    De man kreeg na zijn bezoek aan de tandarts steeds meer pijn. Hij trok daarop woedend naar de man die hem had behandeld en schoot hem in het been.

    De politie kwam ter plaats en pakte de woedende schutter op wegens poging tot moord. De man die zich uitgaf voor tandarts, bleek geen tandartsdiploma te hebben en krijgt behalve de kogel ook een fikse boete aan zijn been. (dpa/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    15-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanaf vandaag is muziek verboden in Somalië

    Vanaf vandaag is muziek verboden in Somalië


    In Somalië zijn een aantal maatregelen in voege gegaan die afgekondigd werden door de Islamitsche leiders. Zo is muziek vanaf vandaag verboden in het land, net als het dragen van beha's, het draaien van en kijken naar films én het hebben van een ringtone op je gsm.

    Abdulahi Yasin Jama van Tusmo broadcasting zegt dat de radiostations geen keuze hadden en conform de richtlijnen van de Islamisten gestopt zijn met muziek uitzenden. Slechts één radiostation in Mogadishu zou de regel breken.

    Somalië heeft een sterke muzikale traditie en de maatregel in naam van de Sharia is niet populair. Maar overtreders riskeren bijzonder zware straffen, zoals het amputeren van ledematen.

    In de jaren negentig verbood de Taliban in Afghanistan ook al muziek. (mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oplosbare trouwjurk spaart het milieu

    Oplosbare trouwjurk spaart het milieu


    Een nieuwe oplosjurk, ontwikkeld door Britse studenten, moet een milieuvriendelijk alternatief worden voor de bruidsjurk die vrouwen jarenlang onaangeroerd in de kleerkast laten hangen. Dat meldt de Sunday Telegraph.

    Water
    In dat wonderkleed, dat ontwikkeld werd door studenten aan de Hallam-universiteit in Sheffield, zit namelijk polyvinyl alcohol dat ook voorkomt in wasmiddelen en dat maakt dat het kledingstuk in water kan worden opgelost zonder het milieu schade te berokkenen.
    Wat meteen ook de keerzijde blootlegt van deze uitvinding: als het op de Grote Dag hard regent, gebruikt de bruid best een grote paraplu.

    Vijf kledingstukken

    Het design zal trouwens ook niet elke toekomstige bruid aanspreken. Een voordeel is dan weer dat deze jurk niet alleen kan worden opgelost, maar ook kan worden 'omgevormd' tot vijf afzonderlijke kledingstukken.

    Alternatief
    Volgens mode-docente Jane Blohm "is dit project een combinatie van kunst en technologie, dat alternatieve materialen voor onze kleding onderzoekt. Het trouwkleed is niet alleen een van de meest waardevolle kledingstukken die een vrouw heeft, het is ook een symbool van 'wegwerpmode'. (belga/ep)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mogen Parijse vrouwen binnenkort broek dragen?

    Mogen Parijse vrouwen binnenkort broek dragen?

    Na meer dan twee eeuwen wordt in Parijs het verbod voor vrouwen op het dragen van een broek misschien eindelijk officieel opgeheven. De wet werd in 1799 ingevoerd en raakte sindsdien in vergetelheid. Enkele Franse politici willen de verouderde tekst nu definitief schrappen. Eerdere pogingen om dat te doen, draaiden op niets uit. Dat meldt de website van de Telegraph.

    De wet bepaalt dat elke Parisienne die "zich als een man wil kleden" daarvoor speciale toestemming moet vragen in het hoofdkantoor van de Parijse politie. Dat maakt de Parijse moderegels voor vrouwen in theorie strenger dan die in landen als Soedan.
     
    Paard
    In 1892 werden de regels ietwat versoepeld nadat een amendement ervoor zorgde dat het dragen van een broek voor een vrouw toegelaten is als de vrouw in kwestie "de teugels van een paard vasthoudt". In 1909 mochten ook vrouwen op de fiets, of met een fiets aan de hand, een broek aan. In 1969 was er een vraag om de wet naar de prullenmand te verwijzen, maar die vraag werd toen afgewezen. Hetzelfde gebeurde in 2003. Toen luidde het dat het soms beter is om iets in onbruik te laten dan om de wet aan te passen aan veranderende gewoonten. (belga/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Houten Japanse Boeddha brengt 9 miljoen euro op

    Houten Japanse Boeddha brengt 9 miljoen euro op


    .

    Een houten Boeddhabeeld uit Japan is op een veiling bij Christie's in New York verkocht voor 14,3 miljoen dollar (iets meer dan negen miljoen euro).

    Volgens het veilinghuis is dit een record voor een Japans kunstwerk. Verwacht was dat het beeld 1,5 miljoen tot 2 miljoen dollar zou opbrengen.

    Het beeld stelt de hoogste Boeddha uit het Kamakura-tijdperk voor en wordt toegeschreven aan de 13e-eeuwse beeldhouwer Unkei. (novum/ap/tdb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurste telefoon: 35.376 euro
    Duurste telefoon: 35.376 euro

    .

    Peter Aloisson, de man die telefoons bekleedt met goud en diamanten, ontwierp meteen ook het duurste mobieltje. Het kost meer dan een BMW 3- reeks of een Jaguar S-Type. De Motorola is bezet met 1.200 diamanten en het toetsenbord afgewerkt met 18-karaat goud. Zijn eerder ontworpen diamanten telefoon bevat 'slechts' 950 blinkende steentjes. "Zij die met mijn mobieltje bellen, hoeven zich geen zorgen te maken voor een eventuele diefstal. Ze hebben toch allen bodygards" aldus de man.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer en meer allochtonen in België

    Meer en meer allochtonen in België

    meer en meer allochtonen in belgie

     In de grote steden beginnen meer en meer allochtonen te wonen. Momenteel is meer dan 20 procent van de Belgen van allochtone afkomst. Dat cijfer komt voort uit een nieuw sociologisch onderzoek van de KULeuven.

    De onderzoekers zijn drie generaties terug gegaan. Ze nemen ook de nieuwe Belgen en hun nageslacht op. Enkel wie tot drie generaties terug geen allochtonen in zijn stamboom heeft, is volgens de onderzoekers een autochtone Belg.

    Grote steden

    Terwijl momenteel ongeveer 20 procent van de Belgen van allochtone origine is, zou dat binnen 10 jaar 30 procent zijn. Vooral de grote steden hebben nu soms al veel meer allochtone inwoners: Antwerpen (39,7 procent), Mechelen (27,3), Leuven en Gent (26,3 procent).

    Het Brussels gewest spant de kroon, want daar hebben bijna zeven op de tien inwoners buitenlanders in hun stamboom. Sint-Joost-ten-Node heeft 96,2 procent allochtonen en Sint-Gillis 91,7 procent.

    In Vlaanderen wonen vooral veel Nederlanders en Marokkanen, in Wallonië zijn dat vaak mensen met Italiaanse roots. Het onderzoek stelt dat de autochtone Belgen binnen enkele tientallen jaren in de minderheid zullen zijn in de grote steden.

    Integratieprovincie

    Limburg is dan weer de provincie met de meeste allochtonen. 19 procent van de Limburgers is vreemde herkomst. Met 18 procent worden ze op de voet gevolgd door Antwerpen. In Vlaams-Brabant is 14 procent van de inwoners van allochtoonse afkomst, in Oost- en West-Vlaanderen is dat telkens minder dan 10 procent.

    Dat Limburg als kleinste Vlaamse provincie meer allochtonen telt dan bijvoorbeeld Antwerpen is te wijten aan de verschillende migratiegolven die sedert de Tweede Wereldoorlog hebben plaatsgevonden. Vooral vroegere gastarbeiders uit Griekenland, Turkije en Marokko maken nog een belangrijk deel uit van de bevolking in voormalige mijngemeenten zoals Genk, Beringen en Heusden-Zolder.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.38 Mariabeelden vol weed in Rio de Janeiro

    38 Mariabeelden vol weed in Rio de Janeiro


    Drugstrafikanten houden er in Brazilië niet echt katholieke methoden op na om hun waren op bestemming te brengen. De politie van Rio de Janeiro ontdekte donderdag 38 Mariabeelden die volgestouwd waren met marihuana.
     
    De drugs zaten verstopt in de sokkel van plaasteren Mariabeelden van ongeveer één meter hoog. De politie deed de ontdekking in het kader van een operatie tegen dealers die ervan worden verdacht te hebben deelgenomen aan de ontvoering en afpersing van bankdirecteurs.
     
    De maagd Maria is de patroonheilige van Brazilië. Dat is het meest katholieke land ter wereld. Driekwart van de 190 miljoen Brazilianen noemen zichzelf katholiek. (afp/ddh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goudvishotel op Schiphol

    Goudvishotel op Schiphol

    Schiphol - Goudvissen hoeven dit jaar niet langer met grote vrezen te vrezen voor een wisse dood in de wc-pot als hun baasjes met vakantie gaan, zo meldt RTV-Noord-Holland vandaag.


    Zij kunnen deze zomer namelijk enkele weken gratis op Schiphol logeren. Op de luchthaven komt een speciaal goudvishotel met een paar prachtige vakantiekommen. Daar worden de vissen in de waterige watten gelegd (ieder een eigen aquarium!), totdat hun eigenaar ze weer ophaalt. �?ls hun eigenaar ze weer ophaalt tenminste.

    Niet voor alle goudvissen
    Maar zoals dat wel vaker gaat in deze wereld, de pret gaat niet voor iedereen op. Alleen goudvissen van wie de baasjes een reis bij D-reizen hebben geboekt, mogen hun lievelingsdier op Schiphol 'inchecken'.

    Op Schiphol Plaza komt deze zomer overigens nog een groot aquarium te staan, waarin tachtig vaste gasten zwemmen. "De bak is ingericht als hotel. De vissen uit de vakantiekommen kunnen daar gebruik maken van faciliteiten als een zwembad en een tennisbaan,'' aldus een woordvoerster.

    Hoeveel vissen het reisbureau deze zomer kan verwachten, is nog niet bekend.
    .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goudvis kan 40 worden, sterft bij meeste mensen al na half jaar

    Goudvis kan 40 worden, sterft bij meeste mensen al na half jaar

    .

    Een goudvis kan wel 40 jaar oud worden, maar leeft bij de gemiddelde huisdierbezitter nog niet eens een half jaar. Dat geldt ook voor een konijn, dat zeker 10 jaar kan worden maar als huisdier slechts zo'n drie jaar oud wordt.
     
    Dat stelt het Nederlandse Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren (LICG) bij de start van de Week van het Huisdier. Thema dit jaar is het houden van huisdieren, omdat op dat gebied volgens het centrum nog veel te verbeteren valt.
     
    Het LICG heeft onder meer 'bijsluiters' gemaakt voor allerlei soorten huisdieren, waarin toekomstige baasjes alles kunnen lezen over kosten, verzorging, huisvesting en gedrag van het gewenste beest.(anp/mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britten vullen zes maanden van hun leven met weerpraatjes

    Britten vullen zes maanden van hun leven met weerpraatjes

    .

    De Britten zijn geobsedeerd door de toestand van het weer. Gemiddeld vullen ze zes maanden van hun leven met over het weer te praten, aldus een studie van het opinieonderzoeksbureau ICM.
     
    De speculaties of het al dan niet mooi weer zal worden, de stand van de thermometer en de grillen van hitte en koude vormen voor 58 pct van de Britten de voornaamste gespreksonderwerpen met buitenlanders of met zakenpartners.
     
    ICM bevroeg voor dit onderzoek 2.018 personen. Gemiddeld praat een Brit 49 uren per jaar over het weer, dat daarmee het favoriete gespreksonderwerp is nog voor het werk, televisie, sport of roddels. Britten zijn er zo bedreven in dat 19 procent van de 65-plussers van oordeel is dat ze betere weersvoorspellers zijn dan de professionele weermannen of -vrouwen. (afp/ddh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brit wint 100 miljoen euro met EuroMillions

    Brit wint 100 miljoen euro met EuroMillions


    Een Brit heeft vrijdag 100 miljoen euro gewonnen met EuroMillions. Het gaat voor Groot-Brittannië om een recordbedrag. Het is het derde grootste bedrag dat sinds het ontstaan van de Europese loterij in 2004 werd gewonnen.
     
    Het bedrag heeft de waarde van drie ton goud. De Brit was de enige onder de 40 miljoen deelnemers uit negen landen die de vijf winnende nummers (1, 17, 31, 43, 47) en twee winnende sterren (2 en 3) juist had. Berekeningen leren dat je maar één kans op 76,27 miljoen hebt om de zeven cijfers uit rang 1 juist te hebben.
     
    Twee keer lag het bedrag hoger dan 100 miljoen euro. Op 8 mei vorig jaar ging een Spanjaard met 126 miljoen euro lopen. In 2005 won een Ier 115 miljoen euro. Ook een Belg won in 2007 al eens de jackpot van 100 miljoen. Het bedrag ligt met 100,037 miljoen deze keer net iets hoger. (afp/mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer mannen slapen met een knuffel

    Meer mannen slapen met een knuffel



    Zonder partner schijnen we te eenzaam.

    Uit een Brits onderzoek blijkt dat meer mannen met een knuffeltje slapen dan vrouwen. Twintig procent van de ondervraagden beweert regelmatig te knuffelen met een teddybeer. Slechts 15 procent van de dames geeft dit toe.

    Slaapgedrag
    Zelf hebben we ze nog niet ontmoet, die berenknuffelende heren, maar allicht durven ze het nooit te bekennen. Net als ander vreemd slaapgedrag. Acht procent van de vrijwilligers beweert wel eens het favoriete luchtje van de partner op het kussen te spuiten. Vooral in eenzame periodes.

    Angstig
    Meer dan de helft van de mannen en vrouwen voelt zich ook daadwerkelijk alleen als de partner niet naast hen slaapt. 16 procent doet dan helemaal geen oog dicht en een kleiner aantal voelt zich bijzonder angstig als hij of zij alleen tussen de lakens vertoeft. Gelukkig is er dan de teddybeer. (lvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De penisbroek

    De penisbroek

    .

    Tijdens de Cibeles Fashion Week in Madrid kon het niet opzichtig genoeg. Dus moet je wel met iets heel speciaals komen wil je nog opvallen moet de ontwerpster Isabel Mastache gedacht hebben.Dat opvallen is aardig gelukt want ze kwam met de penisbroek op de proppen. De broek is niet alleen voorzien van een stoffen voorhangachtige penis maar ook aan het testikelgedeelte is gedacht in de vorm van stoffen ballen. de penisbroek schijnt een hit te zijn op de catwalk maar of het echt het modebeeld gaat bepalen is nog maar de vraag.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (17 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rage in China: gezonder met therapie van bijensteken

    Rage in China: gezonder met therapie van bijensteken


    Bijentherapie houdt in dat artsen deze dieren plaatsen op bepaalde drukpunten in het lichaam. Het is een eeuwenoude traditionele Chinese therapie en is sinds 2007 legaal in het land.

    Gif = medicijn
    Volgens de artsen is de therapie vergelijkbaar met acupunctuur, ze gebruiken bijen in plaats van naalden. Maar de giftige stof die de bijen injecteren dient ook als een natuurlijk medicijn. De dieren gebruikt voor de behandeling zijn een mengeling van soorten uit Italië en het Midden-Oosten, hun angel bevat 0,3 mg gif. In China is er nu de Kang Tai Bee kliniek, waar je dit soort behandelingen kunt ondergaan, het zou vooral helpen bij ziekten als reuma en artritis en bij tal van andere aandoeningen.

    100 steken
    De artsen plaatsen de bijen op de drukpunten die gerelateerd zijn aan de ziekte van de patiënt met de pincet. Bijna onmiddellijk steekt het dier zijn vijand en sterft. De artsen laten de angel dan gedurende verschillende uren in het lichaam, de patiënten zegt dat dit helpt hun pijn te stillen. Het aantal steken dat nodig is voor de behandeling hangt af van patiënt tot patiënt, maar dat kan oplopen tot honderd keer per uur.   

    Genezen
    De kliniek behandelt elke dag ongeveer 30 patiënten, vaak staan er buiten lange wachtrijen. Arts Wang Jing: "De bijentherapie helpt duidelijk bij patiënten met been- en gewrichtsziekten. Het gif stimuleert de bloedcirculatie, remt ontstekingen en verzacht pijn." Artsen zeggen dat meer dan 90 procent van de patiënten achteraf genezen is of dat ze zich alleszins beter voelen.

    Volgens patiënt Han Lide, die ontsteken zenuwen door diabetes heeft, is de pijn van de steken het resultaat waard. "Mijn voeten voelen meteen lichter na een behandeling, het wordt makkelijker om te wandelen en mijn benen ontzwellen." (ep)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje zonder rijbewijs krijgt rijverbod omdat ze te voet slagbomen negeerde

    Meisje zonder rijbewijs krijgt rijverbod omdat ze te voet slagbomen negeerde

    .

    Een rijbewijs heeft ze niet, maar haar eerste rijverbod heeft de 17-jarige Tracy D. uit Dilbeek al wél op zak. De politierechter gaf haar het rijverbod van 15 dagen omdat ze vorig jaar te voet de sporen aan het station van Dilbeek overstak terwijl de slagbomen naar beneden waren, schrijft Het Laatste Nieuws.
     
    Wanneer Tracy ooit haar rijbewijs haalt, zal ze dat dus meteen de eerste twee weken moeten inleveren. Aan de rechter liet het meisje weten dat ze gehaast was, omdat ze ging winkelen in Brussel.
     
    Eind 2007 kwam op dezelfde plaats nog een vrouw om het leven toen ze gegrepen werd door een trein. Ook zij had de spoorweg overgestoken terwijl de slagbomen nog naar beneden waren. (belga/mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!