NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  21-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mens creëert kunstmatig leven

  Mens creëert kunstmatig leven

  J. Craig Venter en dokter Hamilton Smith.

  Amerikaanse genetici hebben de eerste synthetische levende cel gemaakt. De onderzoekers begonnen van nul aan de genetische blauwdruk van een bacterie, en injecteerden die in een gastcel.

  De ontstane microbe ziet er net zo uit als de biologische variant, en gedraagt zich ook zo. Het onderzoek, dat werd gepubliceerd in Science, betekent een mijlpaal in de wetenschap.

  Broeikasgassen absorberen
  Het team onder leiding van dokter Craig Venter van het J. Craig Venter Instuut (JCVI) in Maryland en Californië hoopt uiteindelijk bacteriën te ontwerpen die medicijnen en brandstoffen produceren, en zelfs broeikasgassen absorberen.

  "Zo gauw als de 'software' wordt geïnjecteerd in de cel, leest de cel hem en zet hem om in de soort die wordt bepaald in die genetische code", zegt Venter aan BBC News. De synthetische bacterie vermenigvuldigde zich meer dan een miljard keer, en produceerde kopieën die werden gecontroleerd door het synthetische DNA.

  Kritiek
  Volgens critici worden de mogelijkheden van synthetische organismes overschat. Daarnaast kunnen ze ook gevaarlijk zijn, zegt dokter Helen Wallace van Genewatch UK, een organisatie die ontwikkelingen in genetische technologie in het oog houdt. "We weten niet hoe die organismes zich gaan gedragen in de natuur," zegt ze.

  Ze verwijt Venter dat hij de mogelijke nadelen niet belicht, maar hij reageert dan weer dat zijn ontwerp van het eerste synthetische virus in 2003 een hele mallemolen van ethische toetsing onderging, tot in het Witte Huis.

  Geneticus Gos Micklem plaatst nog een praktische kanttekening bij de nieuwe ontwikkeling. "Er bestaan al een heleboel simpele, goedkope, krachtige en beproefde technieken om een reeks organismen genetisch te wijzigen. Momenteel biedt de nieuwe techniek waarschijnlijk geen echte voordelen ten opzichte daarvan," meent hij.

  Wapens
  Volgens professor Julian Savulescu heeft de techniek veel potentieel, maar dan wel in een "verre, verre toekomt". Bovendien zijn de risico's ongezien, meent hij. "We hebben voor dit soort radicaal onderzoek nieuwe standaarden van veiligheidscontroles nodig, en beveiliging tegen misbruik door terroristen. "In de toekomst kan je hiermee de krachtigste biologische wapens ooit maken", vreest hij.

  Venter in het daar niet mee eens, en verwijst naar een uitgebreid rapport van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) en een denktank van het Amerikaanse ministerie van Defensie, die dat risico heel klein achtten. "De meeste mensen zijn het erover eens dat het potentiële gevaar voor de maatschappij licht toeneemt, maar dat er een exponentiële stijging is van de mogelijkheden om er voordelen uit te halen. Het griepvaccin dat je volgend jaar krijgt, zou kunnen ontwikkeld worden met deze methode", besluit hij. (sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bibilotheek krijgt boek na 221 jaar terug

  Bibilotheek krijgt boek na 221 jaar terug


  De oudste bibliotheek van New York heeft na 221 jaar een uitgeleend boek teruggekregen. De New York Society Library is na al die tijd opnieuw in het bezit van 'Le droit des gens' van de Zwitserse filosoof Emer de Vattel.
   
  Het boek werd op 5 oktober 1789 uitgeleend aan George Washington, de eerste president van de VS. Na Washington werd het werk nog door vele andere illustere lezers beduimeld, maar nooit opnieuw ingediend. (belga/sam)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bus kan nog net remmen voor baby op straat

  Bus kan nog net remmen voor baby op straat

  In het Texaanse San Antonio heeft een buschauffer slechts op het nippertje kunnen remmen voor een baby op straat. Destiny Flores zat iets na middernacht moederziel alleen op een drukke baan.

  De bus stopte op luttele centimeters van de uk, die er van ver uitzag als een hond. "Ik begon te vertragen, en toen realiseerde ik me dat er een kind in de midden van de weg zat", vertelt bestuurder Mile Hubbard aan WOAI-TV. Hubbard gooide de remmen dicht, en stapte uit om te kijken wat er aan de hand was.

  Naar buiten gekropen
  Toen dook de vader van Destiny plots op. Hij raapte zijn dochter op, en maakte zich uit de voeten. Haar ouders zeggen nu dat ze in hun woonkamer waren toen ze de bus hoorden remmen, en dat ze niet wisten dat hun dochter buiten was. Destiny moet naar buiten gekropen zijn, vertelt mama Catherine Gonzalez (25).

  Voogdijzaak
  Het incident werd in mei 2009 gefilmd door een videocamera op de bus, en die beelden zijn nu openbaar gemaakt in een voogdijzaak. De ouders van Destiny zitten namelijk verwikkeld in een proces met de kinderbescherming om het hoederecht over Destiny en hun twee andere kinderen te behouden. (sam)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  20-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maffiabaas die jongetje in zuur oploste vrij 'dankzij' depressie

  Maffiabaas die jongetje in zuur oploste vrij 'dankzij' depressie


  Ook Tony Soprano, uit de bekende HBO-reeks, kampte op een gegeven moment met een depressie.
  De depressieve Italiaanse maffiabaas, Salvatore 'Vito' Vitale, werd vrijgelaten uit de gevangenis uit medelijden. De man zat vast voor het vermoorden van een dertienjarig jongetje dat hij daarna in zuur oploste. Slachtoffers van de maffia zijn woedend.

  De maffioso maakte deel uit van een bende die de 11-jarige Giuseppe Di Matteo in november 1993 ontvoerde, om diens vader - die informant geworden was - de mond te snoeren. Ze hielden het jongetje twee jaar lang vast om de vader zijn getuigenis aan de politie weer te laten intrekken.

  Dat gebeurde niet en de knaap werd gewurgd en zijn lijk opgelost in een vat zuur om geen sporen na te laten. Vitale zou het zuur geleverd hebben. Hij werd schuldig bevonden aan moord en kreeg levenslang.

  "Zieken horen niet achter tralies"
  Maar dat is relatief. De rechtbank had oren naar de argumenten van de verdediging die stelde dat Vitale lijdt aan diabetes, kampt met een depressie en hartklachten en daarom niet langer achter de tralies kon blijven.

  Vitale is inmiddels weer thuis in Palermo in Sicilië. Een vereniging van maffiaslachtoffers deed de beslissing van het Italiaanse gerecht af als "schandelijk". Woordvoerster Giovanna Maggiani Chelli zei: "Misdadigers die levenslang krijgen en daarna ziek worden, moeten naar het ziekenhuis gebracht worden voor behandeling en moeten vervolgens weer terug de cel in, als ze genezen zijn." (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bulgaarse van 62 zet tweeling op de wereld

  Bulgaarse van 62 zet tweeling op de wereld


  Een Bulgaarse vrouw van 62 jaar is voor de eerste keer in haar leven moeder geworden. Van een tweeling nog wel: Mary en Jaclyn. Dat meldt de Russiche krant Komsomolskaya Pravda.

  Krasimira Dimitrova koesterde al lang een kinderwens. Toen dat via de natuurlijke weg niet bleek te lukken, deed de psychologe een aanvraag tot adoptie. De Bulgaarse autoriteiten weigerden die aanvraag omdat ze de vrouw te oud vonden.

  Mevrouw Dimitrova vond vervolgens een arts bereid drie embryo's te laten inplanten. Daar zijn er nu twee van geboren.

  Keizersnede
  De eerste zeven maanden van haar zwangerschap verliepen rimpelloos. Van de ene dag verslechterde haar toestand zodat de dokters besloten een keizersnede uit te voeren. De twee meisjes verblijven nu in een couveuse.

  Deining
  Het verhaal veroorzaakt nogal wat deining in Bulgarije. Er gaan stemmen op om een maximileeftijd in stellen voor vrouwen die kunstmatige inseminatie willen ondergaan. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstroof van meesterwerken voor half miljard euro in Parijs

  Kunstroof van meesterwerken voor half miljard euro in Parijs


  Fragment uit Le Pigeon aux Petits Pois van Pablo Picasso

  Schilderijen gestolen van Picasso, Matisse, Modigliani, Braque en Léger


  Nature
Morte aux Chandeliers van Fernand Léger

  Nature Morte aux Chandeliers van Fernand Léger

  La Femme a l'
eventail van Amadeo Modigliani

  La Femme a l' eventail van Amadeo Modigliani
  De voorbije nacht hebben onbekenden vijf schilderijen van 20ste-eeuwse meesters uit het Parijse Museum voor Moderne Kunst ontvreemd. Het gaat om werken van Pablo Picasso, Henri Matisse, Amadeo Modigliani, Georges Braque en Fernand Léger. De gezamenlijke waarde van de gestolen schilderijen wordt op een half miljard euro geschat.

  Meesterwerken
  De dieven gingen aan de haal met absolute topwerken uit de moderne schilderkunst: Le Pigeon aux Petits Pois van Pablo Picasso, La Pastorale van Henri Matisse, l'Olivier pres de l'Estaque van Georges Braque, La Femme a l' eventail van Amadeo Modigliani en Nature Morte aux Chandeliers van Fernand Léger.

  Bewakingsvideo
  Medewerkers van het museum ontdekten de gigantische kunstroof nadat ze vanochtend geconfronteerd werden met een geforceerd raam en een opengebroken slot. Op de bewakingsvideo zou te zien zijn hoe een dief door een raam het gebouw binnengeraakt. Het is nog een raadsel waarom de gesofisticeerde alarmsystemen niet eerder in werking traden. De politie heeft de omgeving van museum afgezet. (afp/gb/ee)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse rechter noemt vandalen "uitschot" en speelt job kwijt

  Britse rechter noemt vandalen "uitschot" en speelt job kwijt

  De 57-jarige Britse rechter Austin Molloy is zijn magistratenjob kwijtgespeeld nadat hij twee vandalen in de rechtbank "uitschot" had genoemd. De vader van één van de tieners betuigt nu zijn steun aan de rechter. "De man had groot gelijk."


  Molloy werd van zijn functie als voorzitter van het Blackburn Youth Court in Lancashire ontheven, nadat een magistraat had geklaagd over hoe Molloy de zestienjarige vandalen had toegesproken. De jongens hadden een kathedraal onder handen genomen met racistische en seksistische graffiti en ook een onbetaaldbaar schilderij beschadigd. De schade liep op tot meer dan 3.500 euro.

  "Normale mensen zouden jullie beschouwen als absoluut uitschot", sprak Molloy de tieners toe. Griffier Christine Dean wees Molloy onmiddellijk terecht voor zijn "ingepast taalgebruik".

  "Rechter moet job terugkrijgen"
  De vader van een van de vandalen steunt Molloy. "Ik ben het helemaal met hem eens en heb totaal geen probleem met hem. Ik sta voor 100% achter hem. Hij moet zijn job terugkrijgen. Onze hele familie vindt het wansmakelijk wat onze jonge uitvrat. We hebben hem katholiek opgevoed en ik zou niet weten wat hem bezielde."

  De zoon moet anderhalf jaar onder toezicht staan van de rechter en kreeg een boete van 1.750 euro. De andere tienervandaal komt een jaar onder supervisie en moest 115 euro betalen. Het duo werd gevat nadat ze het gastenboek hadden getekend met hun naam.

  De moeder van de tweede dader diende een officiële klacht in. Molloy is dan ook blij met de steun van de vader die geen klacht wil indienen. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Machinehersteller ontdekt naziplannen voor supermuseum

  Machinehersteller ontdekt naziplannen voor supermuseum


  Een fotoalbum met gedetailleerde plannen voor een supermuseum van de nazi's, waarin duizenden gestolen kunststukken zouden komen, werd bij toeval ontdekt door een hersteller van wasmachines. De man vond het onschatbare werk bij een ex-soldaat, die het na WO II mee naar huis nam.

  Oorlogsveteraan John
Pistone bewaarde het historisch waardevolle werk onwetend 65 jaar bij
zich thuis.

  Oorlogsveteraan John Pistone bewaarde het historisch waardevolle werk onwetend 65 jaar bij zich thuis.
  De Amerikaanse soldaat John Pistone had er geen benul van hoe belangrijk het zware, groene, in leder gebonden boek 'Fotogalerij Linz XIII' was dat hij in 1945 als aandenken meenam uit Hitlers bergverblijf in Berchtesgarden. Hij hield het al die jaren gewoon bij in zijn woning in Ohio, Cleveland.

  Maar een hersteller die bij Pistone thuis kwam, en die een grote liefde voor geschiedenis koestert, wist meteen dat het werk iets speciaals was. Via internet legde hij contacten met de vereniging Monuments Men Foundation for the Preservation of Art in Dallas, die twee gelijkaardige boeken in haar bezit had. Samen met Monuments Men-stichter Robert Edsel ontdekte hij precies hoé belangrijk de boeken zijn.

  Nazi-obsessie
  Hitler, in zijn vroege jaren zelf gezakt kunstschoolstudent en amateurschilder, was geobsedeerd door kunst, en zag de expansie van nazi-Duitsland als een kans om zijn collectie uit te breiden met topwerken uit alle bezette gebieden.

  Elke Kerstmis, en bij elke verjaardag, kreeg de Führer een deel van een boekencollectie cadeau waarin alle buitgemaakte kunst netjes werd opgelijst. De kunstverzameling zou uiteindelijk moeten resulteren in een gigantisch 'Führermuseum', in Hitlers Oostenrijkse geboortestad Linz.

  Megalomane plannen
  Adolf Hitler wou dat het nieuwe museum de grote kunsttempels in Dresden en München naar de kroon zou steken. Hij tekende zelfs mee de megalomane plannen uit, waarin ook plaats was voor een theater, een opera en een hotel. Op foto's is te zien hoe hij aan de museumvoorstellen werkt. Een schaalmodel prijkte zelfs in de bunker van de Führer in Linz, het laatste bastion waarin de nazileider zich ophield.

  "De kunstcollecties die ik opbouwde, dienden niet om mezelf te verrijken, maar om een galerij te bouwen in Linz", schreef de Führer in zijn testament, net voor hij zelfmoord pleegde in april 1945.

  Souvenir
  In totaal kreeg Hitler 31 boeken cadeau. Het pas ontdekte deel bevat foto's van 19de-eeuwse Duitse en Oostenrijkse werken, de kunst die Hitler het meest bewonderde omdat het Germaanse volk - in heroïsche poses en tegen een idyllische achtergrond - er zo vaak in werd afgebeeld.

  "Voor mij was het gewoon een boek met foto's van oude schilderijen", zegt Pistone, die nu 88 jaar oud is. "Een aandenken om te bewijzen dat ik op die berg van Hitler was geweest."

  Vandaag ontbreken nog elf delen in de collectie. Vermoed wordt dat het merendeel van de boeken werd meegenomen door soldaten die op souvenirjacht waren in Hitlers vesting. De kans dat ze allemaal teruggevonden worden, is dan ook bijzonder klein. (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedevaart voor honden

  Bedevaart voor honden
  Honderden honden en hun baasjes vierden  feest in Nicaragua. Tijdens een traditioneel ritueel worden de honden verkleed. De bedoeling is de dieren te genezen en te behoeden voor dieren.

  Bidden
  De gelovigen en hun trouwe viervoeters schuiven in lange rijen aan voor een beeld in een kerkje in de buurt van de hoofdstad Managua. Daar bidden ze voor het welzijn van hun troetel, die meestal verkleed is als baby of als clown.

  De traditie gaat terug tot de zestiende eeuw, ten tijde van de Spaanse overheersing van Nicaragua
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Priester die driedubbel leven leidde vrij onder voorwaarden

  Priester die driedubbel leven leidde vrij onder voorwaarden


  Pastoor Edouard Kabongo (52) uit het Waalse Loyers is voor de raadkamer van Namen verschenen. Die besliste om hem vrij te laten onder voorwaarden en onder borg. Het parket ging niet in beroep. Pastoor Kabongo kwam onlangs in opspraak toen bleek dat hij jarenlang een driedubbel leven leidde. Kabongo werkte in Wallonië als pastoor, maar had zowel in Vlaanderen als in Zwitserland een gezin.
   
  "Als hij de borgsom van 2.000 euro betaalt, zal hij kunnen vrijkomen", zegt Marc Servais, eerste substituut van het parket van Namen. De voorwaarden zijn onder andere dat hij op een precieze plaats verblijft en dat hij het land niet verlaat zonder de toestemming van de onderzoeksrechter.
   
  Dertien jaar geleden verliet pastoor Edouard Kabongo Congo onder een valse naam om bij zijn partner en hun eerste kind te gaan wonen. In België stond Kabongo onder twee verschillende identiteiten geregistreerd. Hij wordt vervolgd voor onder meer valsheid in geschrifte en fraude. 

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  19-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken mama valt met kont op wc-borstel en sterft (4 jaar later)

  Dronken mama valt met kont op wc-borstel en sterft (4 jaar later)

  Cindy Corton (35) viel in 2005 in beschonken toestand op een wc-borstel in de badkamer bij een vriend thuis. De jonge mama uit het Engelse Nottingham stierf vier jaar later omdat een stuk van 15 centimeter in haar bips was blijven steken. De artsen hadden dat niet gezien, zelfs niet op de röntgenfoto's.


  Pas in 2007 werd de dunne plastieken borstelsteel van 15 centimeter in de Cortons kont ontdekt. Corton had constant pijn in haar achterste en kon de artsen er na twee jaar dan toch van overtuigen dat de wc-borstel wel degelijk in het vlees van haar poep zat.

  Tegen die tijd was de normale routine-operatie om het onding te verwijderen echter een hachelijke chirurgische ingreep geworden, omdat het heft vergroeid was met het bekken van Corton. Na twee mislukte operaties had Corton zo veel pijn dat ze in juni vorig jaar instemde met een derde ingreep, waarvan ze goed wist dat die fataal kon zijn. De chirurgen waren tien uur lang met haar bezig, maar ze overleed door het enorme bloedverlies.

  De dokters die haar in 2005 behandelden net na de val staan nu zwaar onder vuur voor medische blunders. Cortons echtgenoot Peter (61) onderneemt juridische stappen tegen de falende artsen. "Oké, ze was dronken, maar ze namen haar niet au sérieux. Ze toonde hen haar wonde die echter niet degelijk werd onderzocht. Waarschijnlijk wilden de ziekenhuizen alles zo goedkoop mogelijk doen om te besparen", aldus Peter Corton. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen gooien bloemen naar Porsche: eigenaar door het lint

  Kinderen gooien bloemen naar Porsche: eigenaar door het lint  In de Duitse plaats Hittfeld heeft een woedende eigenaar van een Porsche met geweld een knaap van acht jaar naar het politiecommissariaat gebracht omdat de jongen het had gewaagd paardenbloemen naar de sportauto te gooien. De 47-jarige auto-eigenaar wordt vervolgd voor wederrechtelijke vrijheidsberoving.

   
  "Gevaarlijke grap"
  Om 8 uur nam de bestuurder van een Porsche een van de twee paardenbloemengooiende kinderen mee naar het politiebureau. Een "gevaarlijke grap", argumenteerde hij.
   
  Volgens de politie realiseerde de Porschist zich pas later hoezeer hij de twee kinderen van acht jaar had geterroriseerd. Ze kalmeerden pas na aankomst van hun ouders. (afp/eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viskroketten met dragonaardappelen

  Viskroketten met dragonaardappelen

  Aantal personen: 4

  Ingrediënten
  300 g wijtingfilets
  2 grote aardappelen
  1 ui
  1 wortel
  1 sjalot
  2 zure augurkjes
  1/2 eetlepel mosterd
  1/2 koffielepel verse fijngehakte dragon
  2 eetlepels bloem
  1 ei
  4 eetlepels paneermeel
  1 scheutje olijfolie
  peper en zout

  Bereiding
  Ui en wortel schillen. In stukken snijden. 20 minuten laten koken in licht gezouten water. Tegelijk de vis boven het kookwater stomen in een mandje met het deksel op de pot. De vis mag eigenlijk niet echt koken, want dan wordt hij te droog. Laat de vis uitlekken. Kook de aardappelen en snijd ze in stukjes. Doe ze in een kom en leg er kleine klontjes gezouten boter op. Hak een sjalot en de augurkjes heel fijn. Zorg ervoor dat alle kleine graatjes uit de visfilets verdwenen zijn. Doe de vis, de sjalot, de augurken, de dragon en de mosterd bij de aardappelen. Kruid met peper en zout. Plet met een vork tot een mooie dikke puree is ontstaan. Laat afkoelen in de koelkast en vorm er met een lepel ronde vormpjes van. Draai elk vormpje eerst in bloem, daarna in losgeklopt eiwit en dan in het paneermeel. Bak de koekjes zachtjes in een pan met antikleeflaag en wat boter. Versier het geheel met citroen en peterselie.

  Tip: Elke vissoort doet het goed in dit recept. Je kunt er ook restjes kabeljauw, pollak, zeebaars of pladijs voor gebruiken.
  Smakelijk
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brits meisje is allergisch aan regen

  Brits meisje is allergisch aan regen

  De Britse Emily Payne kan niet buiten zonder haar paraplu. Het 20-jarige meisje leidt immers aan een zeldzame aandoening: ze is allergisch voor regen. Eén druppel kan al fataal zijn, een kleine temperatuurverandering kan ervoor zorgen dat Payne in een shocktoestand verkeert.

  Geen ijsjes

  De toekomstige advocate moet daarom niet alleen oppassen voor regenwater. Ook het eten van ijsjes, een bad nemen of een zwempartijtje kan erg gevaarlijk zijn. De aandoening is een zware handicap voor Emily. "Maar ik ben dankbaar dat ik tijdig een diagnose heb gekregen", zegt ze. "En wie weet, geraak ik er op een dag wel van af."

  Uiterst zeldzaam

  Op haar dertiende merkte Emily voor het eerst dat ze problemen had met haar huid. Toen ze op een koude dag op school buiten moest turnen, zwollen haar armen volledig op en kreeg ze last van erge uitslag. In eerste instantie dacht haar moeder dat het om eczeem ging. Maar na een resem onderzoeken concludeerde een dokter dat Emily aan een uiterst zeldzame aandoening leed die wereldwijd slechts bij 44 mensen is vastgesteld. (odbs)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veroordeelde vrouw ontsnapt en kruipt in doodskist

  Veroordeelde vrouw ontsnapt en kruipt in doodskist


  Een vrouw ondernam een originele poging om aan de politie te ontsnappen. Ze was bij een begrafenisondernemer in een doodskist gekropen.

  Niocle April Kelly (19) ontsnapte tijdens haar overbrenging naar de gevangenis van Juniata County. De politie organiseerde meteen een klopjacht en de jonge vrouw vluchtte naar een begrafenisondernemer. Ze kroop er in een kist maar zonder succes. Ze werd opnieuw ingerekend en zit intussen achter de tralies. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man bewerkt huis buurman met auto en kettingzaag

  Man bewerkt huis buurman met auto en kettingzaag

  .

  Een burenruzie in het Drentse Hijken in Nederland is dinsdagavond flink ontaard. Een 39-jarige man ging door het lint. Hij stapte zijn wagen in en duwde daarmee een tuinbank langs de voordeur van zijn buurman diens woning in. Vervolgens nam hij een kettingzaag ter hand waarmee hij een ruit en het kozijn van de voordeur bewerkte.

  Al die tijd waren er volgens de politie verscheidene mensen aanwezig in het huis aan het Oranjekanaal. De man werd opgepakt. Zijn wagen en kettingzaag werden in beslag genomen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Telefoonoperator stuurt bewijzen van scheve schaats naar bedrogen echtgenoot

  Telefoonoperator stuurt bewijzen van scheve schaats naar bedrogen echtgenoot

  Een 35-jarige Canadese vrouw sleept telefoonoperator Rogers voor de rechter omdat die haar factuur naar haar echtgenoot stuurde. Dankzij de gedetailleerde telefoonfactuur ontdekte die dat zijn vrouw hem bedroog.

  Gabriella Nagy eist 600.000 Canadese dollar (ongeveer 475.000 euro) van Rogers wegen inbreuken op het privéleven en contractbreuk. Volgens stukken uit het dossier had de vrouw aan de telefoonoperator gevraagd om de factuur op haar naam te sturen. In de plaats daarvan zouden alle kosten voor televisie, internet en telefoon echter op naam van haar echtgenoot in de bus gevallen zijn.
   
  Onbekend nummer
  De man bemerkte een onbekend nummer dat regelmatig voorkwam. Toen hij het belde, kwam hij uit bij een man die hem zei dat hij kort daarvoor een affaire van drie weken had gehad met zijn vrouw. "Alles werd onthuld tegen mijn wil in", zegt Nagy. De directie van Rogers stelt dat de facturen werden gegroepeerd op vraag van het koppel, dat intussen uit elkaar is. (afp/sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trend: verlovingspiercing vervangt ring

  Trend: verlovingspiercing vervangt ring

  .

  De verlovingspiercing moeten het nieuwste alternatief voor een traditionele diamanten ring worden. Denk aan diamanten in je tong of navel, het aanbod aan dit soort juwelen is groot.

  Trend?
  Juwelenmaker Johnny Brookheart biedt heel wat alternatieven aan voor de traditionele verlovingsring. Zo is er een tongpiercing met een grote diamant, een naveljuweel met een diamant in hartvorm, voor de torenhoge prijs van meer dan 25.000 euro. De goedkoopste verlovingspiercing heb je voor iets minder dan 10.000 euro.  Alle juwelen komen in een chique zwart doosje, de voering oogt ook classy. De vraag is of je als bruid aan iedereen je verlovingspiercing (in geval van tepel- of navelversiering bijvoorbeeld) wil tonen.  

  Een andere evolutie op vlak van piercings is een juweel van Wildcat net boven je bilspleet. Het is een ongewone plek om je te laten piercen en zal waarschijnlijk geen grote hype worden omdat dit enkel uitgevoerd kan worden bij één speciaal soort huidtype. (ep)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  18-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw in rolstoel wijkt uit voor eend en stuikt in sloot

  Vrouw in rolstoel wijkt uit voor eend en stuikt in sloot


  De brandweer van Vilvoorde is deze namiddag moeten uitrukken om een bejaarde vrouw te helpen die met haar elektrische rolstoel in een sloot was terechtgekomen. De vrouw was in haar benarde positie terechtgekomen toen ze moest uitwijken voor een overstekende eend. Dat heeft Belga vernomen bij de brandweer.

  Vier meter lager
  Het ongeval deed zich rond 14 uur voor op een jaagpad tussen de Zenne en een sloot in Weerde, een deelgemeente van Zemst. De bejaarde vrouw reed er met haar elektrische rolstoel op het pad toen ze plots moest uitwijken voor een overstekende eend. De rolstoel ging van de weg af en kwam samen met de bestuurster vier meter lager in de gracht terecht.

  Ongedeerd
  Daar moest de vrouw enige tijd geduld oefenen tot voorbijgangers haar opmerkten en de hulpdiensten verwittigden. De brandweer van Vilvoorde haalde eerst de vrouw en vervolgens de rolstoel uit de gracht. De onfortuinlijke dame werd met een ziekenwagen naar het ziekenhuis gebracht, maar bleek ongedeerd. (belga/eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prehistorische dildo diende ook om vuurtje te stoken

  Prehistorische dildo diende ook om vuurtje te stoken

  .

  Het oudste tot dusver bekende seksspeeltje had meer in z'n mars dan vrouwen te bevredigen. De stenen fallus diende namelijk ook om een vuurtje te stoken. Dat meldt de website van The Independent.

  Het 30.000 jaar oude kleinood werd gevonden in een grot in Duitsland. Het stenen geval geval wordt nu bestudeerd door wetenschappers van de universiteit van Tübingen.

  Uitzonderlijk
  De vondst wordt als uitzonderlijk bestempeld. Fallussymbolen uit die periode zijn erg zeldzaam. Kunstwerken die vrouwen afbeelden komen meer voor.

  Inkervingen
  Op de voorhistorische penis uit siltsteen zijn sporen te zien van vuursteen die er tegen gewreven werd. Ook zijn inkervingen rond een gepolijst uiteinde aangebracht. Volgens wetenschappers ligt het voor de hand dat deze steen ook gebruikt werd als seksspeeltje.

  Aan diggelen geslagen
  Archeologen hebben het multifunctionele gebruiksvoorwerp weer in elkaar gepuzzeld uit meer dan een dozijn fragmenten. Blijkbaar werd de 'vuurdildo' stukgeslagen. Vraag is of dit gebeurde door een jaloerse holbewoner of een malcontente holbewoonster die vond dat de stenen penis zijn werk niet naar behoren verrichtte. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!