NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  22-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Parket wil Pfaffs vervolgen voor belastingfraude"

  "Parket wil Pfaffs vervolgen voor belastingfraude"


  Het Antwerpse parket vraagt de vervolging van Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen Seth en hun vroegere boekhouder voor fiscale fraude en belastingontduiking. Dat schrijft de krant Het Laatste Nieuws. De Pfaffs willen niet reageren. Hun advocaat vraagt nog extra onderzoek van de onderzoeksrechter. "Als Jean-Marie geen bekend figuur zou zijn, zou het parket niet zo aandringen op vervolging", zegt hij.

  In maart 2008 viel de fiscus binnen bij de Pfaffs in hun villa in de Guyotdreef in Brasschaat. Een uitloper van een rechtszaak in Turnhout uit de jaren '90 tegen een vroegere sponsor die nog geld moest van Jean-Marie. Er kwam toen aan het licht dat de Pfaffs vermoedelijk met belastingaangiftes knoeide. Het Antwerpse gerecht vorderde een onderzoeksrechter die alles liet uitpluizen.

  Correctionele rechtbank
  Na twee jaar is dat werk van de onderzoeksrechter afgerond en weer in handen van het parket. Dat zal, volgens Het Laatste Nieuws, aan de raadkamer vragen om Jean-Marie, Carmen en hun vroegere boekhouder Guido V. te vervolgen voor de correctionele rechtbank wegens belastingontduiking. De beslissing van de raadkamer laat op zich wachten; de advocaat van de Pfaffs eist nog extra onderzoek. Die vraag wordt vandaag behandeld.

  "Oude betwistingen"

  Huisadvocaat van de Pfaffs, Tom Versompel, zegt in Het Laatste Nieuws dat "de grote discussie draait om heel oude betwistingen uit 1999 en 2000". "Volgens ons is de redelijke termijn verstreken voor dat deel van de strafvervolging." Versompel beweert ook dat de Pfaffs hun aangiftes altijd door boekhouders en advocaten lieten doen. Hij ontkent met klem dat zijn cliënten bewust zaken niet zouden aangegeven hebben.

  Zwitserse chalet uit de boekskes

  Zo maakt de fiscus een zaak van de chalet in Zwitserland die niet aangegeven was, maar die, volgens Versompel, bij de fiscus bekend moest zijn omdat dat 15 jaar geleden al in de boekskes stond. Dat Jean-Marie tien jaar geen belastingen betaalde, doet de advocaat ook af als nonsens. "Er waren enkele laattijdige aangiftes, maar die zijn intussen rechtgezet."

  Geen bedragen noemen
  Over de gevorderde bedragen wil de advocaat niks kwijt aan Het Laatste Nieuws "want dat zou het enige zijn dat de mensen onthouden". Er wordt onderhandeld met de fiscus om tot een akkoord te komen. "Mocht Jean-Marie een gewone burger zijn, dan was dit dossier al lang afgehandeld. Nu wil men tonen dat niemand wordt gespaard", besluit meester Versompel. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongeman 'moont' Hell's Angels en vlucht met bulldozer

  Jongeman 'moont' Hell's Angels en vlucht met bulldozer

  .

  Een Duitse student heeft voor heel wat verkeershinder gezorgd in Bavaria. De jongeman was met een bulldozer gevlucht nadat hij een groepje Hell's Angels had gemoond en er een puppy naartoe had gegooid.

  Volgens lokale media betrad de 26-jarige lefgozer het clubhuis van de Hell's Angels ten noorden van München. De man liet doodleuk zijn broek zakken, gooide een puppy richting de aanwezige leden van de motorbende en zette het nadien op een lopen. Op een bouwwerf in de buurt zag hij daarna een bulldozer staan, sprong erin en zette koers richting München.

  Al gauw vormde zich een file van vijf kilometer achter het trage vehikel van de jongeman. Eens hij zijn thuishaven wist te bereiken, werd hij opgepakt door de politie. "Het is nog onduidelijk wat hem bezielde om een puppy richting die Hell's Angels te gooien", lichtte die toe. Men voegde er wel aan toe dat de student net een depressie achter de rug had. De puppy bleef ongedeerd en wordt opgevangen door een plaatselijk dierenasiel. (ypu)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  21-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manneken Pis plaste Maltees bier

  Manneken Pis plaste Maltees bier

  .

  Afgelopen weekend verbaasde Manneken Pis, het bekende standbeeld in Brussel, vriend en vijand door bier te plassen. Het ging om een stunt van de Maltese Ambassade ter ere van het feest Mnarja, een viering van de patroonheiligen Pertrus en Paulus.

  Het beeldje kreeg bovendien een ridderkostuum aangemeten en ontving de titel van kleinste ridder van Malta. Tijdens de feestelijkheden plaste het bekendste manneken van Brussel geen water maar wel Maltees bier. Dankzij producent Cisk Lager konden Voorbijgangers gratis van het drankje proeven.

  De garderobe van de Brusselse held bevat ondertussen al meer dan 700 verschillende kostuums die permanent tentoongesteld worden in het stadmuseum op de Grote Markt. (kve)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie familieleden dood na poging om ratten te verdelgen met uitlaatgassen

  Drie familieleden dood na poging om ratten te verdelgen met uitlaatgassen


  De uitlaatgassen van een ZAZ-968 Zaporozhets als deze joegen drie familieleden de dood in.
  In Oekraïne zijn drie leden van eenzelfde familie om het leven gekomen nadat de stamvader ratten probeerde te verdelgen door middel van uitlaatgassen. Dat meldt de website van de krant Pravda.

  Tuinslang
  De 71-jarige man bevistigde een tuinslang aan de uitlaatpijp van zijn oude autootje. Hij leidde de slang naar de kelder van hun huis en zette de motor van zijn Zaporozhets aan.

  Buiten westen
  Na een tijdje ging de rattenverdelger kijken hoe het in de kelder was gesteld. Al snel verloor hij het bewustzijn door de hoge concentratie aan uitlaatgassen. Wanneer manlief niet meteen terugkeerde, ging zijn 77-jarige echtgenote een kijkje nemen. Ook zij ging buiten westen. Hun 29-jarige kleindochter onderging hetzelfde droevige lot. Twee uur later trof een andere kleindochter de drie lijken van haar familieleden aan. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pastoor stapt 96 kilometer rond kerk voor goede doel

  Pastoor stapt 96 kilometer rond kerk voor goede doel

  .

  Een pastoor met een gouden hart stapt 96 kilometer voor het goede doel. De moedige man draait rondjes rond zijn kerk in Huntington Beach. De Amerikaanse geestelijke wil zo geld inzamelen voor een parochiaan met oogkanker en een instituut.

  Bob Ewing is een fitte pastoor en nu hij zestig geworden is, wil hij een extra inspanning leveren voor Jake Olson, een blinde jongen van dertien met oogkanker. Ewing wil met zijn voettocht zesduizend dollar inzamelen voor de jongen en een instituut dat zich inzet voor families van kinderen met oogproblemen. "Bob is een geweldige steun voor onze familie", zegt Marianne Brizendine, grootmoeder van Olson. "Hij komt ook vaak met ons bidden en hij is een steun in slechte tijden. Zo was hij er ook voor ons toen Jake in november zijn laatste oog verloor."

  Bob verlegt zijn grenzen. Hoewel hij last heeft van zijn voeten, blijft  hij doorgaan. "Ze staan vol blaren en ik heb een allergische reactie. Veel energie heb ik niet maar maar ik moet doorzetten. Als ik aan iets begin dan wil ik het ook afmaken", besluit de pastoor en hij strompelde verder. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdam wil "lokjoden" inzetten

  Amsterdam wil "lokjoden" inzetten

  .

  Waarnemend burgemeester Lodewijk Asscher van Amsterdam wil kijken of het mogelijk is om zogenoemde "lokjoden" in te zetten om antisemitisch geweld tegen te gaan.

  Het past in het voornemen van Asscher om te kijken naar onorthodoxe maatregelen om het geweld tegen joden en homo's te stoppen, aldus zijn woordvoerder. Asscher reageerde hiermee op een suggestie van PvdA-kamerlid Ahmed Marcouch.

  Hitlergroet
  Gisteren bleek in een uitzending van de Joodse Omroep dat rabbijn Lody van de Kamp de Hitlergroet kreeg van Marokkaanse jongeren in Amsterdam. De opnames waren met een verborgen camera gemaakt. De rabbijn ging vorige week met twee scholieren naar verschillende buurten in Amsterdam, zoals Bos en Lommer, Osdorp, de Dapperbuurt en de Indische buurt. Ze kregen niet alleen de Hitlergroet, maar werden ook uitgescholden.

  Asscher gaat de kwestie bespreken met de politie en het Openbaar Ministerie. Volgens de woordvoerder is het heel moeilijk om tot vervolging over te gaan en voor de rechter te bewijzen dat het om discriminatie gaat.

  Lokoma's en lokhomo's
  Uit een eerdere radiouitzending van de Joodse Omroep bleek al dat het niet alleen in Amsterdam speelt, maar dat de situatie ook ernstig is in Rotterdam en Sneek. In die uitzending opperde de discussieleider Leonard Ornstein dat de politie in navolging van lokoma's en lokhomo's ook lokjoden moet inzetten. (belga/gb)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse agent laat boetes vallen in ruil voor seks

  Britse agent laat boetes vallen in ruil voor seks


  Een agent van de Britse verkeerspolitie heeft 3,5 jaar cel gekregen voor het chanteren van vrouwelijke automobilisten om seksueel aan zijn trekken te komen. Dat meldt de BBC.

  De getrouwde man bood mooie verkeersovertreders de optie om seks met hem te hebben. Als wederdienst gaf hij hen geen bekeuring.

  Genomen in auto
  Het is bewezen dat Jamie Slater (33) zes slachtoffers heeft gechanteerd. Twee vrouwen gingen in op de deal en lieten zich door de verkeersagent in zijn politieauto nemen.

  De anderen hoefden niet te betalen nadat ze hun telefoonnummer aan de agent hadden doorgegeven. Slater bestookte hen vervolgens met aangebrande sms'jes. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog belangrijker dan het WK voetbal: het kampioenschap muggen vangen in Estland

  Nog belangrijker dan het WK voetbal: het kampioenschap muggen vangen in Estland


  De sportieve ogen van de ganse wereld zijn gefocust op het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afika of toch niet helemaal want in Estland had het eerste kampioenschap muggen vangen plaats. De Baltische staat kampt met een muggenplaag en sportievelingen gingen in het stadje Tartu deelnemen aan het eerste kampioenschap.

  37 deelnemers kregen tien minuten tijd om in een afgebakend speelveld zoveel mogenlijk muggen te vangen. Dood of levend, het maakte niet uit. Doel was om zoveel mogelijk insecten uit de lucht te halen. "We kampen met een muggenplaag en we moeten ze toch op de een of andere manier bestrijden", legt organisator Trinnu Akkermann uit. "En dus hebben we voor de eerste keer het kampioenschap muggen vangen georganiseerd."

  Er daagden 37 deelnemers op en ze hadden elk hun eigen tactiek om de beestjes te vangen. "De opwarming is belangrijk", aldus Jevgeny Serov. "Ik ga me een beetje in het zweet werken en dan trek ik mijn kleren uit. Bedoeling is dat de muggen op mijn vers zweet afkomen en mijn vrouw en dochter dan de zoemers vangen", sprak hij vooraf. Maar zijn tactiek was niet de meest succesvolle. Niet hij maar Rauno Luksepp won het kampioenschap. Luksepp ving 38 muggen en won een zeiltochtje op het meer van Peipus. Een fantastisch cadeau voor een muggenliefhebber want de beestjes zijn ook dol op water. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beatles-tekst haalt bijna 1 miljoen euro op veiling

  Beatles-tekst haalt bijna 1 miljoen euro op veiling

  Bij Sotheby's in New York zijn vandaag handgeschreven teksten van schrijver Mark Twain en ex-Beatle John Lennon voor fikse bedragen onder de veilinghamer gegaan.

  John Lennon.

  John Lennon.
  Een onuitgegeven manuscript van de beroemde schrijver van de avonturen van Tom Sawyer en Huckleberry Finn, het 65 bladzijden tellende 'A family Sketch', in 1896 geschreven ter nagedachtenis van zijn overleden dochter Susy, bracht net geen 200.000 euro (242.500 dollar) op, het dubbele van de geschatte waarde.
   
  'A Day in the Life'
  John Lennon veegde daarna Twain van de tabellen. Het blad waarop hij de beroemde Beatles-song 'A Day in the Life' neerkrabbelde - compleet met geschrapte passages, verbeteringen en toevoegingen - werd op meer dan 1,2 miljoen dollar (970.000 euro) afgeklopt. Goed nieuws voor de nieuwe eigenaar: het blad is langs beide zijden beschreven. 'A Day in the Life' is het slotnummer van het Beatles-album 'Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band'.
   
  Voor de rest verliep de tweede en laatste veilingdag van Sotheby's eerder ontgoochelend. Van de 95 aangeboden stukken werden er 37 niet en 35 onder de geschatte prijs verkocht. Zo vonden een script van VS-president Abraham Lincoln en een manuscript van Arthur Miller geen gegadigde. Brieven van cultauteur J. D. Salinger ('The Catcher in the Rye') gingen voor exact de geschatte waarde weg. (belga/tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Baby's binnen 10 jaar niet meer verwekt met seks"

  "Baby's binnen 10 jaar niet meer verwekt met seks"


  Koppels zullen binnen tien jaar ivf in plaats van seks gebruiken om kinderen te verwekken, aldus twee vooraanstaande wetenschappers. Ze zeggen dat dertigers steeds vaker zullen vertrouwen op kunstmatige bevruchtingsmethoden omdat natuurlijke voortplanting niet efficiënt is.

  Slaagkans
  De uitspraken van de wetenschappers impliceren dus dat seks in de toekomst enkel nog een ontspanningsactiviteit zal worden. Dierenarts John Yovich: "Ivf verlaagt de druk bij koppels die hun kinderwens uitgesteld hebben om hun carrière te ontplooien. Zwanger worden via ivf zal binnenkoirt efficiënter zijn dan een baby op natuurlijke wijze te verwekken. Zelfs jonge volwassenen hebben elke maand niet meer kans dan één op vier om zich voort te planten via seks. Bij degenen ouder dan 35 jaar daalt dit naar een op de tien. Binnen tien jaar stijgt de slaagkans van ivf naar 100 procent. Bij dieren is deze techniek in bijna alle gevallen succesvol. Er is geen reden waarom dit bij mensen ook niet mogelijk zou zijn. Seks is een inefficiënt proces van voortplanting " 

  Efficiënt
  Collega Gabor Vajta zegt dat ivf bij dieren 100 keer meer efficiënt is dan bij mensen. Hij beweert dat er geen reden is waarom deze techniek bij mensen ook niet 100 keer efficiënter zou kunnen worden. Momenteel heeft de procedure maar een slaagkans van 50 procent bij de meeste gezonde mensen. Vruchtbaarheidsspecialist Gedis Grudzinskas: "Het zou me niet verbazen dat ivf ooit efficiënter wordt dan een natuurlijke verwekking, maar je kan nooit garanderen dat het bij de eerste behandeling meteen raak is." (ep)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  20-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er zit muziek in de zon

  Er zit muziek in de zon

  .

  Dat de zon ons niet alleen warm houdt (soms toch), maar ook als inspiratiebron dient voor letterlijk honderden liedjes weten we allemaal. Maar nu onthult de Sunday Telegraph dat die ster in het midden van ons zonnestelsel zelf muziek maakt, al valt te betwijfelen of dat een hit zal opleveren.
   
  Astronomen van de universiteit van Sheffield zijn er namelijk in geslaagd om voor de eerste keer de bevreemdende harmonieën op te nemen die worden geproduceerd door het magnetisch veld dat de zon omringt. De vorsers ontdekten dat de coronale lussen, reusachtige magnetische lussen die tot 90.000 kilometer lang kunnen zijn, vibreren zoals de snaren van een muziekinstrument. Door satellietbeelden van die lussen te maken, slaagden ze erin het geluid te "herscheppen" waarbij die zichtare vibraties werden omgezet in geluiden en het volume werd versterkt zodat het hoorbaar wordt voor het menselijk oor.
   
  "Merkwaardig mooi"
  Volgens professor Robertus von Fay-Siebenbürgen, het hoofd van de onderzoeksgroep voor zonnefysica, "was het merkwaardig mooi en opwindend om voor de eerste keer de geluiden te horen van zo'n grote en krachtige bron". "Het is inderdaad een soort muziek, omdat het harmonieën bevat. Dit geeft ons een nieuw inzicht in de natuurlijke processen die zich afspelen in de buitenste lagen rond de zon, waar temperaturen heersen van miljoenen graden."
   
  Minder goed nieuws over de zon komt intussen van de ruimtevaartorganisatie NASA, die waarschuwt dat er grote activiteit heerst op die ster, wat kan leiden tot een gevaarlijke "ruimtestorm". (belga/sps)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderpsycholoog wil beha voor achtjarigen verbieden

  Kinderpsycholoog wil beha voor achtjarigen verbieden


  Miley Cyrus brengt jonge meisjes in verwarring, luidt de kritiek op de 17-jarige zangeres/actrice.

  Michael Carr-Gregg, een vooraanstaand kinderpsycholoog uit Australië, wil bh's voor achtjarige meisjes verbieden. Ondergoedfabrikant Bonds bracht de zogenaamde 'soft cup bra' op de markt. Volgens Carr-Gregg is het een typisch voorbeeld van het "vervolwassenen van kinderen".

  "Dit vervaagt de grens tussen een klein meisje en een vrouw en druist als dus danig in tegen de belangrijke sociale maatstaf die stelt dat kinderen niet als seksobject mogen gezien worden", zegt de psycholoog. "Ik roep de fabrikant op om de beha van de markt te halen, en als ze dat weigeren, vraag ik de ouders om het product te boycotten."

  De oproep van de dokter komt vier maanden nadat er heisa was rond de push-upbeha Tweenage, die onder druk van de publieke opinie uit de rekken van supermarktketen 'Best and Less' werd gehaald. 'Tweens' behoren tot de leeftijdscategorie van de 6- tot 12-jarigen. Best and Less zei dat de bustehouders bedoeld waren voor 'kleine vrouwtjes' met een kleine cupmaat en dat ze per ongeluk het label 'Tweenage' meekregen.

  Miley Cyrus
  Ook de 17-jarige zangeres/actrice Miley Cyrus kreeg er in de pers van langs omdat het 'tween-idool' haar jonge fans in verwarring zou brengen door schaars gekleed en in beha te poseren.

  Lingerieproducent Bonds zegt dat de nieuwe lijn "gestoeld is op de noden van de gebruiker" en dat "meisjes sneller rijp worden, soms zelfs al op achtjarige leeftijd". Maar volgens academicus Clive Hamilton dient de beha enkel om meisjes ouder te doen lijken dan ze zijn. "In ons onderzoek bleek zelfs dat pedofielen vinden dat achtjarige meisjes met een beha hun activiteiten verantwoorden." (jv)

  En wat vindt u ervan? Laat het mij weten,of  een reactie!
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Papegaai schreeuwt Rooney vooruit tijdens het WK

  Papegaai schreeuwt Rooney vooruit tijdens het WK
  In tijden van het WK voetbal vinden supporters alle mogelijke manieren uit om hun favoriete team te steunen. De familie Borrill uit het Verenigd Koninkrijk schakelt hun papegaai in.

  De vijftienjarige papegaai Benji zal vanavond samen met zijn baasjes Stephen en Ruth de cruciale wedstrijd van Engeland tegen Algerije bekijken. De familie Borrill is er volledig klaar voor met hun huis volledig uitgedost met attributen en een papegaai die volgens hen een enorme supporter van Engeland is.

  "Benji vindt het fantastisch om te roepen tijdens een voetbalmatch", aldus Stephen, "De meeste dingen pikt hij op van mijn vrouw. Zo heeft ze hem een maand lang de namen van de Engelse spelers geleerd. Dat was nodig want hij zat nog steeds met de namen van het WK 2006 in zijn hoofd."

  "Vanavond zal Benji samen met ons supporteren. Wayne Rooney is zijn favoriete speler", laat Ruth weten, "Het is wel grappig want als hij zich te veel opwindt, dan haalt hij alles wat ik hem geleerd heb door elkaar." (ka)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste salade ter wereld op Kreta

  Grootste salade ter wereld op Kreta


  Op het Griekse eiland Kreta is de grootste salade ter wereld gemaakt. Grieken en gasten hebben het gevaarte afgelopen nacht verorberd. In de salade werden 6,5 ton tomaten, 3 ton komkommer, twee ton paprika, een ton ajuin, 800 kilogram fetakaas en 500 kilogram olijfolie verwerkte. Dat leverde een slaatje op van 13,8 ton, goed voor 100 vierkante meter, zo meldt de Griekse televisie.
   
  Volgens de havenstad Ierapetra, in het zuidoosten van Kreta, gaat het om een nieuw record. Het vorige, 10,2 ton salade, werd in november 2007 in Israël gerealiseerd. "We produceren de beste groenten ter wereld, en dat willen we tonen", zei burgemeester Manolis Mastorakis aan de lokale radio. De burgemeester hoopt op een vermelding in het Guinness Book of Records. Meer dan 8.000 bezoekers en toeristen namen deel aan het feestmaal. (afp/adv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  19-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verplegers blunderen met draagberrie

  Verplegers blunderen met draagberrie
  Een voetballer hoopt in goede handen te zijn bij de verplegers rond het plein als hij geblesseerd raakt. Alleen lijkt dat niet altijd het geval te zijn. De verplegers in het filmpje lijken voor de eerste keer in hun leven een draagberrie te zien en klungelen erop los. Uiteindelijk is de speler nog eens het slachtoffer. (ka)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Kaketoe moet van rechter proefvlucht maken


  Op vijf juli zal er in het Oostenrijkse Klagenfurt een ietwat ongewone gerechtelijke expertise worden uitgevoerd. Zo zal een kaketoe er zijn vliegkunstjes moeten tonen aan een magistraat en een dierenarts, om te kunnen uitmaken of hij al dan niet last heeft van jicht.

  De nieuwe, Deense eigenaar - die de exotische vogel kocht voor een slordige 12.000 euro - beschuldigt de verkoper ervan dat hij van de gezondheidsproblemen wist, maar dat moedwillig verzweeg.

  De verdediging blijft evenwel volhouden dat de vogel bij de verkoop zelf gezond was. De problemen zouden pas na de transactie opgedoken zijn. Een proefvlucht in het bijzijn van een dierenarts moet nu uitsluitsel geven. (belga/vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merksemse krijgt foto van lijk zoon in de brievenbus

  Merksemse krijgt foto van lijk zoon in de brievenbus

  merksemse krijgt foto van lijk zoon in de brievenbus

  Joey Van Den Broeck verongelukte op 5 maart toen hij onderweg was naar zijn zieke moeder. Even later kregen Joeys ouders een nieuwe klap: iemand stak een foto van het lijk van hun overleden zoon in de brievenbus.

  De auto van de 21-jarige Joey Van Den Broeck raakte bij een inhaalmanoeuvre in een slip op de Jozef Masurebrug in Merksem. Hij knalde frontaal op een tegenligger. Joey overleed in het Stuivenbergziekenhuis. In de andere auto raakten twee mensen zwaargewond.

  ”Joey kwam me elke dag bezoeken”, vertelt moeder Viviane. ”Na een arbeidsongeval ben ik moeilijk te been. Als ik naar het ziekenhuis moest, bracht Joey me altijd. Hij vroeg ook altijd of hij geen boodschappen moest doen voor mij.”

  De dood van hun zoon was voor de ouders uiteraard een zware klap. Maar een dag later werd de tragedie nog groter. ”In de brievenbus zat een foto van Joey, met een gsm genomen in het mortuarium van Stuivenberg”, vertelt Viviane stil. ”Ik heb onmiddellijk naar het ziekenhuis gebeld: ik wilde dat alleen nog maar familie bij Joey kon komen.”

  Foto maken niet strafbaar

  Tweelingbroer Michaël kreeg dezelfde foto, en bijbehorende bedreigingen, op zijn gsm toegestuurd. Viviane heeft een sterk vermoeden uit welke hoek de intimidatie komt. ”In januari maakte Joey het uit met het meisje waar hij mee samenwoonde. Sindsdien kreeg hij geregeld bedreigingen van haar familie.”

  Viviane diende al een klacht in. De politie maakte het proces-verbaal over aan het parket. ”Het maken van die foto is wellicht geen strafrechterlijk feit”, zegt Antwerps politiewoordvoerder Sven Lommaert. ”Maar als ze verspreid wordt, is dat mogelijk een inbreuk op de privacywetgeving.”

  ”Hopelijk kan de politie snel duidelijkheid scheppen”, zegt Viviane. ”Sinds zijn dood hebben we nog geen rust gehad. Joey stierf in een ongeval, maar na die bedreigingen beginnen we alles in vraag te stellen. Gelukkig kan ik bij slachtofferzorg terecht, want ik ga er stilaan onderdoor.”
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tevreden klant laat 250.000 pond na aan taxichauffeur

  Tevreden klant laat 250.000 pond na aan taxichauffeur


  Een taxichauffeur uit het Britse graafschap Cornwall heeft 250.000 pond (ongeveer 300.000 euro) gekregen van een wel zeer tevreden klant, zo meldt de Britse omroep BBC op zijn website.
   
  Twintig jaar lang werd Mary Watson in haar woonplaats Newquay met de taxi rondgereden door Don Pratt en diens vrouw Gill. Zij voerden Watson naar winkels, artsen en andere plaatsen in de omgeving.
   
  De vrouw verhuisde tien jaar geleden naar Northampton, zowat 400 kilometer verderop, maar ze bleef wel tot aan haar dood in december 2009 het contact met Don en Gill Pratt onderhouden.
  Nu blijkt dat ze ook al haar bezittingen heeft nagelaten aan het koppel. "Haar notaris belde ons om te zeggen dat ze ons niet vergeten was in haar testament", zegt Don Pratt. "Maar ik geloofde mijn oren niet toen ik vernam dat ze alles aan ons had nagelaten".
   
  De 65-jarige Pratt heeft zijn taximaatschappij verkocht aan een vriend en bereidt zich nu voor op een comfortabel pensioen. "We hebben dag en nacht gewerkt. Nu gaan we kunnen reizen en al die andere dingen doen die we voordien nooit hebben kunnen doen", voegde hij er nog aan toe. (belga/mvdb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  18-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje (9) vecht voor de lol met krokodillen

  Meisje (9) vecht voor de lol met krokodillen
  Geen Barbiepoppen of videogames voor de negenjarige Samantha Young uit het Amerikaanse Colorado. Het meisje, dat opgroeit op een krokodillenfarm, heeft geen greintje schrik voor de monsters en vecht geregeld een robbertje met hen. Dat zegt de Duitse krant Bild Zeitung.

  De ouders van Samantha, Jay en Erin, komen aan de kost als krokodillenkwekers op een farm in het plaatsje Mosca, in Colorado. Het kind leeft letterlijk tussen 350 krokodillen, en beschikt over een natuurlijke aanleg om met de levensgevaarlijke dieren om te gaan. Ondanks haar jonge leeftijd geeft ze al lessen 'omgaan met kroks' aan andere kinderen.

  Samantha's vader laat haar vrij met de beesten spelen, die tot twee meter lang en honderd kilo zwaar kunnen worden. Op haar zevende ging ze - een mens moet een hobby hebben - voor het eerst een gevecht aan met een krokodil. "In het begin was ik wel bang", geeft ze toe. "Maar mijn vader was erbij, en die weet steeds wat hij moet doen." (ad/tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chihuahua erft drie miljoen dollar

  Chihuahua erft drie miljoen dollar


  Wijlen Gail Posner met Conchita

  De mens zijn liefde voor dieren kan grote poporties aannemen. Dat heeft de Amerikaanse Gail Posner bewezen. De vrouw overleed in maart aan borstkanker en liet haar chihuahua drie miljoen dollar (2.426.595 euro) na.

  En dat is niet alles: Posner schreef in haar testament dat hondje Conchita voor de rest van haar leven in Posners huis ter waarde van 8,2 miljoen dollar (6.632.693 euro) mag blijven wonen. Daarom zorgde de steenrijke dochter van een zakenman ervoor dat haar bodyguards, huishoudsters en persoonlijke assisten samen een som van 26 miljoen dollar (21.030.490 euro)erven. Zo kunnen ze voor Conchita en twee andere honden zorgen. Bovendien moeten ze het geld van de honden beheren. In ruil daarvoor mogen ze ook wel in het enorme huis in Miami Beach blijven wonen.

  De hele zaak is niet naar de zin van Posners enige zoon Bret Carr. De man moet het doen met slechts 1 miljoen dollar (808.865 euro) en heeft dan ook besloten om het testament aan te vechten voor een rechter. Hij beschuldigt het personeel ervan een list opgezet te hebben om aan het geld van zijn moeder te komen. Ze zouden Posner gedrogeerd hebben en haar dan wijsgemaakt hebben dat haar zoon haar wou vermoorden.

  Hondje Conchita kan nu nog meer verwend worden. De chihuahua stond al bekend als de meest verwende hond ter wereld toen Posner nog leefde. Het beestje had een diamanten halsband ter waarde van 15.000 dollar (12.132 euro) en een Cadillac stond steeds ter beschikking om haar naar de pedicure te brengen. (ka)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!