WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    12-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rusland heeft eigen monster van Loch Ness

    Rusland heeft eigen monster van Loch Ness


    .

    In meer Chany in de Russische provincie Novosibirsk zit een monster, beweren de omwonenden. De voorbije drie jaar heeft dat monster 19 mensen het water ingesleurd en opgegeten, zeggen de vissers, die een onderzoek eisen. Het meer is een van de grootste zoetwaterplassen van Rusland.

    Degenen die een glimp van het wezen hebben opgevangen, beweren dat het lijkt op het langnekkige monster van Loch Ness. Het wordt ook wel omschreven als slangachtig, terwijl nog anderen spreken over een grote vin en een enorme staart.

    Omlaag gesleurd
    Vorige week nog overleed de 59-jarige Imamentinom Naurusovym toen zijn bootje kapseisde. "Hij had iets enorm aan de lijn, en stond recht om de buit binnen te halen", vertelt zijn metgezel, de 60-jarige Vladimir Golishev in de Daily Mail. "Het trok echter met zo'n kracht dat de boot omsloeg. Ik was in shock, ik had van mijn leven nog nooit zoiets gezien. Ik trok mijn kleren uit en zwom naar de oever, ik durfde niet eens hopen dat ik er zou geraken."

    Golishev vertelt dat zijn vriend naar omlaag werd getrokken, een omschrijving die overeenkomt met eerder incidenten. "Hij haalde het niet, en ze hebben geen overblijfselen gevonden."

    Eerdere verdwijningen
    Drie jaar geleden verdween de 32-jarige soldaat Mikhail Doronin in het meer. "Het water was kalm, maar opeens begon te boot te schommelen," zegt zijn 80-jarige grootmoeder Nina, die al heel haar leven bij het meer woont. "Iets van een ontzaglijke schaal leeft in het meer, maar ik heb het nog nooit gezien", vult haar man Vladimir (81) aan.

    Officieel zijn de voorbije drie jaar 19 mensen verdwenen in het meer, en van de meesten zijn geen overblijfselen gevonden. Volgens de lokale bevolking is het werkelijke aantal veel hoger. Sommige aangespoelde lichamen waren deels opgegeten door een wezen met grote tanden, beweren ze. "Het is nu tijd om de waarheid te achterhalen", zegt Golishev.

    Karper
    In tegenstelling tot het erg diepe Loch Ness is meer Chany slechts zeven meter diep. Het is 90 km lang en 88 km breed. In de winter vriest het dicht, maar in de zomer is het warm en populair bij zwemmers. Er zwemt alleszins grote karper. (sam)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (8 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Kleine schildpad vecht om aandacht kat

    Kleine schildpad vecht om aandacht kat

    De kleine schildpad in onderstaand YouTube-filmpje wil graag beste maatjes worden met de kat des huizes.

    Het arme beest doet er alles aan om ook maar even aandacht te krijgen van de poes, maar dat wil maar niet lukken…



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Oudste vrouw ter wereld" 130 jaar geworden

    "Oudste vrouw ter wereld" 130 jaar geworden

    oudste vrouw ter wereld 130 jaar geworden

    De - volgens de Georgische autoriteiten althans - oudste vrouw ter wereld heeft haar 130ste verjaardag gevierd.

    Antisa Khvichava, die in een afgelegen bergdorp in het westen van Georgië woont, werd volgens de bevolkingdienst geboren op 8 juli 1880. Ze heeft een zoon, tien kleinkinderen, twaalf achterkleinkinderen en zes achterachterkleinkinderen.

    De vrouw, die samenwoont met één van haar kleinkinderen, ging in 1965, op 85-jarige leeftijd, op pensioen. "Ik heb altijd hard gewerkt, mijn hele leven lang. Thuis en op de boerderij."

    Haar leeftijd kon echter niet met zekerheid vastgesteld worden; zo is haar geboortecertificaat vermist. Tot de zaak nader onderzocht is, blijft de 114-jarige Eugenie Blanchard uit Frankrijk officieel erkend als 's werelds oudste vrouw.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw krijgt cel voor sturen van dreigsms'jes naar zichzelf

    Vrouw krijgt cel voor sturen van dreigsms'jes naar zichzelf



    Een vrouw heeft een jaar cel gekregen voor het sturen van honderden dreigsms'jes naar zichzelf. Jeanne Mudango stapte naar de politie. Ze werd naar eigen zeggen bedreigd door haar ex-vriend en haar schoonzusje.

    Ze kreeg de straf voor het plegen van fraude en het afleggen van valse verklaringen. Volgens de aanklager begon ze met het sturen van de sms'jes toen haar vriendje het uitgemaakt had. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inscriptie van 3.400 jaar oud ontdekt in Jeruzalem

    Inscriptie van 3.400 jaar oud ontdekt in Jeruzalem

    In Jeruzalem is onlangs de oudste inscriptie ontdekt die tot dusver in de Heilige Stad gevonden werd. Het gaat om een stukje van een kleitablet dat 3.400 jaar oud is, zo hebben archeologen bekendgemaakt.

    Op het fragment van amper 2 centimeter op 2,8 staan letters in Akkadisch spijkerschrift, de taal die toen in de diplomatieke relaties werd gebruikt. De inscriptie getuigt volgens de vorsers van het belang dat Jeruzalem al in het bronzen tijdperk had.

    Het fragment werd in het oostelijke deel van de stad gevonden (dat na de oorlog van 1967 door Israël geannexeerd werd). Het is te klein om een volledige zin te ontcijferen, maar volgens assyrioloog Wayne Horowitz van de Hebreeuwse universiteit van Jeruzalem, die belast is met de ontcijfering, geeft de uitstekende kwaliteit van het opschrift aan dat het van de hand van is van "een hoogopgeleid kopiist, waarschijnlijk ten dienste van een koning van Jeruzalem". (belga/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbreker is wasbeertje in voorraadkast

    Inbreker is wasbeertje in voorraadkast


    Een bewoner hoorde gestommel in huis en belde meteen de politie in Salzböden. De agenten gingen op zoek naar de dader en vonden haar in de kast met proviand. Het ging om een wasbeertje.

    De agenten hadden alle moeite van de wereld om het diertje uit de kast te krijgen. Toen het lukte ging het op de vlucht door het huis. Ze probeerden het te vangen en in een tapijt te rollen maar dat lukte niet meteen. Uiteindelijk lukte het toch om het wasbeertje in een hoek te drijven van het balkon en het te vangen. Het diertje werd van het balkon gezet en liep de donkere nacht in. De bewoner van het huis was blij met de voorbeeldige politie-inzet. De agenten hadden het na de interventie over een "niet-alledaagse interventie." (vsv)



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    11-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg rijdt rond met exclusieve Mercedes van 1,2 miljoen euro

    Belg rijdt rond met exclusieve Mercedes van 1,2 miljoen euro


    De nieuwe Mercedes Benz SLR Stirling Moss kost 1,2 miljoen euro. Van de exclusieve bolide zijn er maar 75 gemaakt, waarvan twee voor de Belgische markt.

    Ondertussen heeft al één Belg 1,2 miljoen euro neergeteld voor de auto. De koper wil anoniem blijven. De andere Stirling Moss is nog te koop. Autoliefhebbers die eerder al een SLR kochten, krijgen voorrang, aldus Nathalie Pierard van Mercedes Benz België.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krokodil van 3 meter wandelt door straten in Frankfurt

    Krokodil van 3 meter wandelt door straten in Frankfurt


    Verschillende inwoners van Frankfurt liepen vandaag in de stad plots een drie meter lange krokodil tegen het lijf.

    170 kg
    De politie kreeg vanochtend verschillende telefoontjes dat mensen een krokodil hadden zien rondlopen op een bouwwerf. Ter plaatse troffen ze het 170 kilogram wegende reptiel van 65 jaar aan. De eigenaar werd al snel gelokaliseerd: vlakbij was een show met reptielen aan de gang. Het vangen van het beest werd door de politie met plezier aan de experts overgelaten. (belga/ep)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    10-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oranje wint WK, volgens parkiet Mani

    Oranje wint WK, volgens parkiet Mani


    Oranje wint zondag de finale van het WK voetbal. Het is nog even wachten op het verdicht van Octopus Paul, maar volgens parkiet Mani uit Singapore is het een uitgemaakte zaak.

    Mani nam een kaartje met de Nederlandse vlag in z'n bek en liet dat met de Spaanse driekleur links liggen. De vogel had tot dusver de uitslagen van alle kwartfinales en halve finales juist voorspeld.

    Uit de duizend
    "Mani is een vogel uit de duizend", zegt baasje Muniyappan. Deze 80-jarige waarzegger voorspelt je toekomst in de Indische wijk in Singapore. "En Mani helpt me daar nu al vijf jaar mee. Hij pikt loterijnummers of de datum wanneer koppels best in het huwelijk treden. Maar dit is de eerste keer dat hij zich waagt aan sportuitslagen".

    Je toekomst voor 5,50 euro
    En omdat Mani daar blijkbaar erg goed in is, is de omzet van meneer Muniyappan's handeltje de voorbije dagen verdrievoudigd. Voor omgerekend 5,50 euro kan je bij hem je toekomst laten voorspellen. (eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enorme reddingsoperatie voor twee... plastic pinguïns

    Enorme reddingsoperatie voor twee... plastic pinguïns

    .

    Paniek aan de kust van het Schotse Aberdeenshire: een oudere man zag aan de einder twee grote glinsterende objecten en dacht meteen aan een crash van een licht vliegtuigje. Een enorme hulpoperatie werd op gang gebracht, tot bleek dat het om twee... opblaasbare pinguïns ging. Voor de opgetrommelde reddingsboot én -helikopter zat er niets anders op dan onverrichter zake terug te keren.

    "Snap verwarring"
    Victor Sutherland, de leider van de hele onderneming, noemde het incident achteraf heel uitzonderlijk. "Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Die man belde ons in de vaste overtuiging dat er een vliegtuigje op zee gecrasht was. Toen we daar aankwamen, troffen we echter enkel twee enorme pinguïns uit plastic aan. Ik snap de verwarring, want vanaf het strand zag het er inderdaad vreemd uit. En even tevoren had hij zo'n klein vliegtuigje zien overkomen. Aan zijn goede bedoelingen twijfel ik dus niet."

    Excuses
    De paniekzaaier zelf zit verveeld met de zaak en wil er geen woord over kwijt. Zijn 71-jarige nicht heeft intussen wel al haar excuses overgemaakt aan het reddingsteam. "Mijn neef schaamt zich diep over deze blunder. Maar we maakten ons allemaal zorgen om het vliegtuig en beslisten dat we iets moesten doen." En de pinguïns in kwestie? Die pronken nu als mascotte in het hoofdkwartier van de redders. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kat steelt ondergoed bij de buren

    Kat steelt ondergoed bij de buren


    In Southampton is het mysterie van het gestolen ondergoed opgelost. Het blijkt de kat Oscar te zijn die in een wijk van deze Engelse stad aan de haal was gegaan met vrouwenlingerie, tuinhandschoenen, kinderkleding en sokken. Dat weet The Sun.

    De dader werd aangegeven bij de politie door zijn baasjes Peter en Birgitt Weismantel omdat hun buren dachten dat er een perverse dief de wijk terroriseerde. "Zo hebben we meteen een einde gemaakt aan de 'inbrakengolf' en alle speculaties", zeggen ze.

    Het koppel adopteerde de kat vorige Kerst. Sedertdien is Oscar met ruim zeventig gestolen spullen naar huis gekomen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    09-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unieke viool moet 14 miljoen euro kosten

    Unieke viool moet 14 miljoen euro kosten



    Een viool, meer niet. Toch niet voor het oor van een leek maar kenners weten beter. De Vieuxtemps is een wonderbaarlijk instrument. De crème de la crème en de natte droom van alle violisten maar aan die ultieme droom hangt een peperduur prijskaartje. Het unieke instrument moet 14 miljoen euro kosten.

    Het juweeltje behoort toe aan een Oostenrijkse miljonair maar hij wil de viool nu verkopen. Niet voor het geld maar de man wil "een goede thuis" vinden voor het unieke stuk. Sinds 1741 laten de beste musici de strijkstok over de snaren van de Vieuxtemps glijden en allemaal zijn ze het erover eens: de klank is uniek, meldt de Duitse krant Express. (vsv)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brit vindt 52.500 Romeinse munten

    Brit vindt 52.500 Romeinse munten


    Een Britse schatzoeker heeft de vondst van zijn leven gedaan. In Zuidwest-Engeland vond de man maar liefst 52.500 Romeinse munten met een waarde van 3,3 miljoen pond (bijna vier miljoen euro).


    Dave Crisp deed zijn vondst al in april in een veld. Nadat hij een stuk of twintig muntstukken uit de grond gehaald had, besefte hij dat ze in een grote pot zaten en dat hij hulp moest halen om die uit te graven.

    Het bestuur van de streek Somerset is blij dat Crisp weerstaan heeft aan de verleiding om zelf te beginnen graven. Door dat werk over te laten aan archeologen is er belangrijke informatie bewaard gebleven.

    In de pot, die 160 kilogram woog, bleken uiteindelijk 52.500 munten te zitten. Sommige droegen de beeltenis van Marcus Aurelius Carausius, die aan het einde van de derde eeuw de macht greep in Brittannië en Noord-Gallië en zichzelf tot keizer uitriep.

    De vondst is een van de grootste die ooit in Groot-Brittannië werden gedaan. (ka)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jezus op cover Playboy

    Jezus op cover Playboy



    Playboy en provoceren, het blijft een gouden combinatie. Ook nu dus weer, op de cover van de Portugese editie. Een bebaarde Jezus met lang haar zit er op de knieën en houdt een vrouw in doodskleed vast. Haar borsten zijn -zoals het de traditie betaamt- uiteraard zichtbaar.

    Binnenin staan foto's van diezelfde Christus-dubbelganger in het gezelschap van een prostituee en een homokoppel. Met dit opmerkelijk initiatief wilden de makers hulde brengen aan José Saramago, de schrijver van het 'Evangelie volgens Jezus Christus' die vorige maand overleden is. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stephen Hawking:

    Stephen Hawking: "Zo zien aliens eruit"


    (Illustraties Discovery Channel)

    De Britse topfysicus Stephen Hawking heeft gebruik gemaakt van computerprogramma's en wetenschappelijke feiten om een grafische voorstelling te maken van hoe buitenaards leven eruitziet. Eerder al verklaarde de wetenschapper dat buitenaards leven 'zo goed als zeker' bestaat.






    Hawking, die de voorstellingen maakte in het kader van 'Into the Universe', een nieuwe documentairereeks voor Discovery Channel, zegt dat het universum uit zo'n 100 miljard melkwegen bestaat. In zo'n onmetelijke ruimte is het onwaarschijnlijk dat het leven zich alleen op aarde ontwikkelde.

    "Voor mijn wiskundig brein maken de cijfers alleen al dat het bestaan van aliens perfect rationeel is", vertelt de 68-jarige fysicus. "De echte uitdaging is te onderzoeken hoe ze er in het echt uitzien." Op basis van wetenschappelijke uitgangspunten kwam Hawkings tot een aantal voorstellingen van hoe wezens er in totaal verschillende leefwerelden kunnen uitzien.

    Gasreuzen
    Gasreuzen zoals Jupiter en Saturnus komen vaak voor. Hoe kunnen levende wezens overleven in zo'n dichte en stormachtige atmosfeer? Volgens Hawkings kunnen ballonachtige creaturen gedijen in zo'n omgeving. Ze zouden energie kunnen halen uit de elektrische ontladingen van bliksem. Al geeft Hawkings toe dat de combinatie van een dergelijke atmosfeer en het gebrek aan een vaste oppervlakte het ontstaan van leven zoals wij dat kennen erg bemoeilijkt.

    Aarde-achtige planeten
    Planeten met vergelijkbare omstandigheden als onze Aarde kunnen het toneel zijn van hagedisachtige roofdieren met membranen op hun ledematen waarmee ze kunnen zweven. Daarnaast zijn er ook planteneters mogelijk die met een ontwikkelde snuit voedsel  opzuigen. Buitenaardse wezen op een dergelijke planeet voeden zich en bewegen waarschijnlijk op manieren die erg gelijken op wat we op Aarde gewoon zijn, meent de wetenschapper.

    Onder water
    Inktvisachtige wezens kunnen leven in een zoute oceaan, die zou bestaan onder de ijskorst van Europa, een maan van Jupiter. De maan is een groot hemellichaam dat potentieel over enorme waterreservoirs beschikt die leven kunnen bevatten. In zo'n diepte en donkere zee kunnen we wellicht eigenschappen terugvinden van onze diepzeewezens.

    Ijskoude leefwerelden
    In werelden waar de temperatuur op het niveau van vloeibare stikstof zit (kouder dan 150 graden Celcius) moeten de fysiologie en de bouwstenen van organisch leven er radicaal anders uitzien, zegt Hawkins. In zijn visie op zo'n planeet leven wezens op verschillende poten en met een enorm dikke vacht die bescherming biedt tegen de bittere koude en krachtige wind.  (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Giftigste kikker ter wereld is niet groter dan potloodpunt

    Giftigste kikker ter wereld is niet groter dan potloodpunt


    De giftigste kikker ter wereld is niet groter dan het punt van een potlood. Hun huid is 200 keer giftiger dan morfine. De driekleurige gifkikker is één van de gevaarlijkste amfibieën op onze planeet. Hem aanraken kan al dodelijk zijn. In een aquarium in South Sea worden momenteel tientallen gifkikkers gekweekt, omdat de soort met uitsterven bedreigd wordt. (gb)


    .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het grootste skateboard ter wereld

    Het grootste skateboard ter wereld


    Dit zou wel eens de droom van elke skateboarder kunnen zijn: het grootste skateboard in de wereld dat Joe Ciaglia bezit. Gedaan met eenzame ritjes op een skateboard, nu kan er gezellig samen met vrienden over de ramp gereden worden. Maar of het skateboard onder controle gehouden kan worden, is een andere vraag. (ka)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zes arbeiders verdronken in vat tomatensaus

    Zes arbeiders verdronken in vat tomatensaus

    In India zijn zes werklui verdronken in een gigantisch vat met tomatensaus. Dat meldt de krant Indian Express.

    Het fatale bedrijfsongeval gebeurde in Akansha Food Products, in het noord-oosten van het land. Volgens ooggetuigen viel een arbeidster van een ladder terwijl ze groenten uitschepte uit een tank. Ze viel in de zes meter diepe tank die materiaal voor tomatensaus bevatte. Vijf collega's snelden de vrouw ter hulp, maar raakten bedwelmd door de walm van fermenterende groenten in het vat. De zes werklui verdronken.

    Twee andere medewerkers moesten na het tragische incident naar het ziekenhuis worden gebracht. De bedrijfsleider werd opgepakt. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse lijdt aan vreemde ziekte: ze moét seks hebben

    Britse lijdt aan vreemde ziekte: ze moét seks hebben

    De Britse Donna Glover heeft tot tien keer per dag af te rekenen met een onbedwingbare lust om van bil te gaan. "Het speelt geen rol waar ik ben, met wie ik ben of wat de gevolgen zullen zijn", zegt zij in News of the World. "Ik moét gewoon seks hebben".

    "Het is een alles opslorpende drang die ik niet onder controle krijg", getuigt de 40-jarige vrouw verder. Ik word een soort seksueel roofdier dat zijn lusten zo snel mogelijk moet blussen. Met om het even welke man".

    Meer dan 150 mannen
    Donna Glover heeft het intussen met meer dan 150 mannen gedaan, ondanks het feit dat ze gedurende vijf jaar getrouwd was en vijf andere langdurige relaties achter de rug heeft. Haar niet te stillen sekshonger stak al de kop op toen ze nog een tiener was.

    Eén op zes miljoen
    Pas tijdens een recent bezoek aan de dokter is de diagnose gesteld: Donna lijdt aan het Kleine-Levin syndroom, ook bekend als het Schone Slaapster syndroom. Deze aandoening komt voor bij één op zes miljoen mensen.

    Op jacht
    Neemt niet weg dat deze ziekte het leven van de vrouw tot een hel maakt. Getuigen haar afgesprongen relaties en het feit dat ze het risico loopt haar job te verliezen. "In het begin vinden mijn vriendjes het fijn, maar dat gaat al snel over", zegt ze.

    Zelfs boodschappen doen, kan soms een hel zijn. "In de supermarkt had ik onlangs oogcontact met een wildvreemde man. Nauwselijks enkele minuten later rukten we in het park elkaars kleren van het lijf", getuigt de vrouw.

    Overal
    "Op het internet schuim ik chat rooms af, op zoek naar mannen die maar één ding willen: seks", vervolgt de vrouw. "We spreken af en enkele uren later zijn we aan het vrijen: bij hen thuis, in hotels of in de auto. Waar heeft geen belang, als mijn sekshonger maar gestild werd".

    Amper te geloven
    "Als de ziekte-aanval weggeëbd is, kan ik amper geloven wat ik heb uitgericht. Normaal ben ik een wat schuwe, gereserveerde en trouwe persoon", aldus nog Donna. "Maar ik heb het zelfs al gedaan met de echtgenoten van mijn vriendinnen. Mijn familie wil nog amper met me spreken".

    Gevaar ontwijken
    Nu mevrouw Glover weet wat er met haar aan de hand is, probeert ze de verlokkingen uit de weg te gaan. Ze heeft de batterij uit haar gsm gehaald, blijft weg van het internet en blijft zo veel mogelijk thuis bij haar kind.

    De aandoening is mogelijk toe te schrijven aan een onevenwicht in de chemische stoffen in de hersenen. Er kan aan verholpen worden met amfetamines. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktfoto op computer kardinaal Danneels

    Naaktfoto op computer kardinaal Danneels


    Twee weken na de huiszoekingen op het aartsbisdom heeft kardinaal Danneels zijn in beslag genomen computer en laptop nog niet terug. Onder andere een naaktfoto van een jong meisje op zijn harde schijf roept vragen op, schrijven de Coreliokranten.

    Kardinaal Danneels, hier tijdens een
herdenkingsmis voor Paus Johannes Paulus II in 2005.

    Kardinaal Danneels, hier tijdens een herdenkingsmis voor Paus Johannes Paulus II in 2005.

    Bij de huiszoekingen op het aartsbisdom in Mechelen werden alle computers in beslag genomen. Ondertussen staan die allemaal terug op hun plaats, behalve de computer en de laptop van Danneels. Het gerecht wil blijkbaar meer tijd om hun inhoud te bestuderen.
     
    Jonger dan tien jaar
    Bij het doorzoeken van die computers stootten speurders immers op een foto van een meisje jonger dan tien jaar, dat gehurkt in een doucheruimte zit. Er kwamen ook enkele foto's boven van schaars geklede vrouwen.
     
    Specialisten van de federale politie proberen te achterhalen wanneer en hoe die foto's op Danneels' computer terechtkwamen. Danneels werd daarover dinsdag aan de tand gevoeld tijdens zijn urenlange verhoor, maar kon er naar verluidt geen verklaring voor geven.
     
    Volgens specialisten is het een kwestie van dagen voor de speurders exact weten hoe die foto's op zijn computer zijn beland. (belga/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!