WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    24-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwaan doodt man die zwangere vrouw uit water wil redden

    Zwaan doodt man die zwangere vrouw uit water wil redden


    In Letland is een man gedood door een zwaan. Het agressieve dier viel de zwangere echtgenote van het slachtoffer aan terwijl die in een rivier aan het zwemmen was. Haar man probeerde haar te redden, maar liet daar het leven bij. Dat meldt het persagentschap TIA Novosti.

    De vrouw was blijkbaar te dicht genaderd bij een groep zwanen. Eén van de watervogels viel de zwangere dame aan. Haar man zag dit vanop de oever en haastte zich in het water. De zwaan had het zo niet begrepen en richtte haar agressie op de koene redder.

    Gevecht
    Er brak een gevecht in regel los waarbij de man onder het wateroppervlak verdween. Verscheidene omstanders snelden te hulp en sleepten het slachtoffer naar de oever. Toegesnelde ambulanciers konden de man niet meer reanimeren. Zijn vrouw bleef ongedeerd. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jezus neemt bezit van kip

    Jezus neemt bezit van kip


    In het Engelse Rowley regis is Jezus verschenen op de veren van een kip. Eigenaar Mitchell Grainger, een politieman, deed de verbazingwekkende ontdekking bij zijn kip, die naar de voorbestemde naam Gloria luistert.

    Toeval of niet? Feit is dat Gloria de enige van twintig kippen in de ren is die een bloederige aanval van een vos overleefd heeft. (eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw met 20.000 euro in vagina opgepakt

    Vrouw met 20.000 euro in vagina opgepakt

    Een 19-jarige Congolese vrouw is veroordeeld tot 45 dagen gevangenisstraf nadat ze op de luchthaven van Oslo was opgepakt met 20.000 euro in grote coupures in haar vagina, meldt de Noorse politie.

    De jonge vrouw werd veroordeeld voor "onvrijwillige medeplichtigheid" in wat de Noorse politie beschouwt als een geldsmokkel.
     
    De jonge vrouw, die een vlucht met bestemming Amsterdam moest nemen, verklaarde aan de politie dat ze was ingegaan op de vraag van een man die ze op Facebook had leren kennen om het geld te transporteren.
     
    Volgens de lokale krant Romerikes Blad komen dergelijke praktijken steeds vaker voor. In mei werd al een in Nederland wonende Nigeriaan opgepakt met 20.000 euro die verborgen zat in zijn rectum. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    23-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Record: vrouw met 6.005 piercings

    Record: vrouw met 6.005 piercings



    2.025 piercings in 2004.

    1903 in 2003.


    Elaine Davidson houdt niet van piercings. Ze heeft er nochtans 6.005, waarvan er meer dan 1.500 'inwendig' aangebracht zijn, weet de Daily Telegraph. Davidson haalde voor het eerst het World Guinness Book of Records,met toen 'amper' 462 piercings, waarvan 192 in haar gezicht alleen al.

    Lijden voor kunst
    Nu is de Braziliaanse Davidson dus nog een pak straffer gepiercet. En toch vindt ze piercings niet leuk. "Ik zie af voor mijn kunst", zegt ze. "Om een record te breken, moet je ver gaan. Ook mijn familie moet niet weten van piercings en tattoos. Maar ik ben gelukkig. Ik heb besloten mij te veranderen en mezelf te zijn."

    Verpleegster
    Davidson is een verpleegster die tegenwoordig in Edinburgh woont. Het clichébeeld van een wat wollige verzorgster heeft ze alvast doorprikt.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbreker houdt café open

    Inbreker houdt café open


    In Californië heeft een ondernemende inbreker gedurende bijna een week een café opengehouden. Door een dom toeval viel hij door de mand. Dat meldt de krant The Sacramento Bee.


    De Valencia Club in Penryn sloot vorige maand de deuren na een faillissement. Maar Travis Lloyd Kevie (29) deed de zaak op 16 juli weer open. Nadat hij er weliswaar had ingebroken. De man hing zelfs een bordje 'Nieuwe Uitbaters' aan de deur van 'zijn' etablissement en ging aan de slag.

    Reportage in de krant
    De opening van het café was daarenboven aanleiding tot een reportage in een plaatselijke krant. Kevie zei in een interview met The Auburn Journal dat met dit café zijn levensdroom eindelijk was uitgekomen.

    De politie leest mee
    Die reportage werd echter ook gelezen door politie-inspecteur Jim Hudson. Hij herkende Kevie als de inbreker die hij ooit geklist had. Hudson ging een pint drinken in de Valencia Club en stelde vast dat Kevie geen vergunning had om alcohol te schenken. De jonge ondernemer werd gearresteerd op verdenking van inbraak en het verkopen van alcohol zonder vergunning.

    Krat bier
    Uit het onderzoek is inmiddels gebleken dat Kevie bij een poetsploeg werkte die het café na de sluiting was komen opruimen. Na de job, was hij in de bar achtergebleven om zijn handeltje op te zetten. De man was een krat bier gaan kopen in een supermarkt en serveerde dat aan zijn klanten. Met de opbrengst vulde hij zijn drankvoorraad aan. Die had hij op enkele dagen uitgebouwd tot twee kratten bier en twaalf flessen sterke drank.

    Naar verluidt had Kevie zo'n dertig klanten per dag. De politie nam de alcohol en een aanzienlijke som geld in beslag. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruim honderd mensen gestoken door dode kwal

    Ruim honderd mensen gestoken door dode kwal


    Op een strand in New Hampshire, in het noordoosten van de Verenigde Staten, zijn ruim honderd mensen gestoken door een dode kwal. De meeste slachtoffers waren kinderen. Negen van hen moesten in het ziekenhuis behandeld worden. Dat meldt The Boston Globe.

    In stukken
    De enorme kwal, zo'n twintig kilogram zwaar, werd opgemerkt door strandredders. Eén van hen ging het dier te lijf met een riek, waardoor het in verschillende stukken brak.

    Azijn
    Hoewel de kwal dood was, bleken zijn tentakels nog actief. En hoe. Ruim honderd mensen werden gestoken. De meeste slachtoffers werden ter plekke behandeld door azijn op de wonden te smeren. Negen mensen waren er erger aan toe en werden naar het ziekenhuis overgebracht.

    Volgens deskundigen komen kwallen met een dergelijke omvang zelden voor in ondiepe kustwateren. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bier met 55% alcohol en dood dier als omhulsel

    Bier met 55% alcohol en dood dier als omhulsel

    bier met 55pct alcohol en dood dier als omhulsel

    In het Britse Fraserburgh heeft bedrijf BrewDog een bier uitgebracht dat heel wat tongen doet loskomen. Is het niet door het immens hoge gehalte alcohol (55%), dan wel door het feit dat de flessen in dode dieren verpakt worden.

    Het bier, dat kreeg de naam 'The End of History' mee, volgens de makers omdat "dit het eindpunt in de evolutie van bier is".
    Ze menen hiermee het sterkste bier ter wereld in huis te hebben.

    Het drankje, dat 500 tot 700 pond ( 600 euro ) per fles kost, wordt omhuld door opgezette hazen, eekhoorns en hermelijnen. Die zouden een natuurlijke dood gestorven zijn.
    "Pervers en de grenzen van het aanvaardbare overschrijdend", zeggen critici echter.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekker: gloeilamp op het menu

    Lekker: gloeilamp op het menu

    lekker gloeilamp op het menu

    Een 52-jarige Chinees is verlekkerd op gloeilampen. Hij schrokt ze binnen alsof het rijst is.

    Wang Jun at voor het eerst een lamp toen hij 12 jaar was, nadat zijn vriendjes hem daartoe hadden uitgedaagd. Sindsdien heeft hij de smaak te pakken. Zo werd zijn hobby een heuse circusact. Nadeel is wel dat zijn vrouw hem verliet wegens zijn gekke gewoonte.

    Artsen staan versteld van de man en begrijpen niet hoe hij geen verwondingen overhoudt aan het doorslikken van het glas.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restaurateur raadt mama's aan "benen toe te houden"

    Restaurateur raadt mama's aan "benen toe te houden"



    Een Australische restaurantuitbater heeft zo zijn eigen manier van omgaan met de klant. Mama's hadden wat hem betreft maar beter "hun benen dichtgehouden", voor het dragen van teenslippers betaal je tien dollar en boezems die hem niet bevallen bestempelt hij als "hangtieten". Klant is koning?

    John Spellman heeft een exclusief Italiaans restaurant in Tramontana in het Australische Darwin. Hij heeft zich de woede van een groepje moeders op de hals gehaald, nadat hij hen had gesuggereerd "maar beter hun benen toe te houden". Hij zadelde bovendien een vrouw op met het stempel van "hangtieten" en nog een andere met dat van "slappe kut".

    Buggy
    De 35-jarige verbouwereerde Katie had voor vijf geboekt in het nogal seksistische - zo blijkt - restaurant. Onder hen een mama met een pasgeboren baby. "Ik had 's morgens nog gevraagd of we met de buggy wel binnen mochten, want dat mag niet overal", vertelt Katie.

    Seksistische vuilbekker
    "Toen we weer weggingen, riep hij ons dan plots na: 'Jullie vrouwen kunnen maar beter jullie benen dichthouden of jullie eindigen nog zoals jullie vriendin.' Ik zei dat hij een smeerlap was en toen antwoordde hij dat mijn vriendin hangtieten had en dat ik waarschijnlijk een slappe k** had. Hij gebruikte letterlijk dat woord."

    Spellman haalde eerder dit jaar al het wereldnieuws omdat hij klanten met teenslippers 10 Australische dollar (7 euro) liet dokken. Toen een klant zich daarover beklaagde, haalde Spellman een briefje van tien dollar uit de kassa en zei: "Koop maar ergens een hamburger". 

    De vreemde restauranthouder wou niet reageren op het voorval met de dames. "Wie interesseert dat nu?" (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schotland verrast door grote zwermen vliegende mieren

    Schotland verrast door grote zwermen vliegende mieren


    Zwermen vliegende mieren zijn in Schotland neergestreken om er te paren. Heel wat mensen sloegen in paniek toen ze wolken met de grote insecten zagen vliegen, maar de mieren zijn niet gevaarlijk voor de bevolking.

    De vrouwelijke mieren kiezen één dag per jaar uit om te paren, afhankelijk van temperatuur, vochtigheid en lengte van de dag. De mannetjes sterven terwijl de vrouwtjes wegvliegen om een nieuwe kolonie te beginnen.

    Niet gevaarlijk
    De Schotse bevolking moet zich volgens experts geen zorgen maken. "Het zal mensen waarschijnlijk doen schrikken als de mieren hen plots omringen, maar het is een normaal en natuurlijk fenomeen", zegt Dr. Graham Rotheray van de Nationale Musea van Schotland aan BBC. "Je laat het best gewoon gebeuren in plaats van de insecten te verdelgen."

    Het is opmerkelijk hoe de dieren kunnen aanvoelen op welke dag van het jaar ze allemaal hun nesten moeten verlaten om te paren. In principe zullen de mieren niet bijten. De koninginnen vliegen enkel in de lucht om te paren. Het zijn de soldaatmieren op de grond die kunnen bijten omdat ze de kolonie moeten bewaken.

    Auto vol mieren
    In de natuur is het paringritueel een opmerkelijk spektakel, maar voor de bevolking kan het heel wat ongemakken met zich meebrengen. In Edinburgh werd een vrouw verrast toen een zwerm vliegende mieren haar auto bedekte. Ze kon haar wagen niet verlaten en toen ze het toch deed, werd ze zelf bedekt door de mieren. Gelukkig voor de Schotten gebeurt dit maar één keer per jaar en uiteindelijk trokken de mieren zich snel weer terug. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    22-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse politici mochten gratis naar concerten met BP

    Amerikaanse politici mochten gratis naar concerten met BP


    Tot vorige week had BP een geheime telefoonlijn waarop politici uit Californië gratis kaartjes voor sportwedstrijden en concerten konden aanvragen. De lijn zou meer dan tien jaar in gebruik geweest zijn.

    Een journalist van de site 'Mother Jones' kwam de geheime lijn op het spoor. Vorig jaar konden politici kaarten krijgen voor onder meer de Sacramento Kings, Britney Spears, Metallica en Bon Jovi. Bellers moeten hun gegevens achterlaten op een voicemail en dan is het afwachten wanneer en of de tickets komen. In de voorbije tien jaar zou BP voor ruim 300.000 dollar aan tickets verdeeld hebben.

    Britney Spears
    Slechts één politicus durfde reageren op de geruchten. Republikein Bill Berryhill gaf toe dat hij kaartjes had voor Britney Spears. Hij bestelde de kaartjes vooral voor zijn dochters en wist niet dat zijn secretaris ze uit handen van BP had ontvangen. Toch sluit hij niet uit dat hij in de toekomst nog kaartjes van BP zou aannemen. "Of BP z'n geld investeert in tickets of in de olieramp, het is een beslissing van BP", klinkt het.

    Klimaatwet
    BP heeft veel meer tickets geschonken dan andere oliebedrijven die connecties hebben met een stadion of zaal. Voor BP waren de tickets een handig middel om politici te paaien. Zo deelde het bedrijf in 2006 een recordaantal kaarten uit, niet toevallig op het ogenblik dat Californië over een belangrijke klimaatwet zou stemmen.

    Telefoonlijn
    Wie naar de lijn belde, kreeg een fragment van bijna drie minuten te horen over hoe de kaartjes konden worden aanvaard zonder dat ze op een politiek geschenk zouden lijken. En enkel politici maakten aanspraak op kaarten. De telefoonlijn werkt sinds de ontdekking niet meer. BP moet dus op zoek naar een nieuwe manier om tickets te verdelen. We hebben een vermoeden dat ze het nodig zullen hebben... (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bejaarde loopt dertig jaar lang met spijker in neus rond

    Bejaarde loopt dertig jaar lang met spijker in neus rond



    Een 72-jarige man heeft een ongelofelijk verhaal om te vertellen aan familie en vrienden. De kranige bejaarde besloot om naar de dokter te gaan nadat hij plots stekende pijn onder zijn rechteroog kreeg. Na onderzoek bleek de Amerikaan al dertig jaar lang met een spijker in zijn neus rond te lopen.

    Prax Sanchez uit Colorado onderging bij de dokter een MRI-scan om te zien wat de pijn kon veroorzaken. De dokters konden niet geloven wat ze zagen: een stuk metaal in zijn neus veroorzaakte de pijn. Maar uiteindelijk moesten ze niet echt ingrijpen want door de scan bleek de spijker losgekomen te zijn. En toen de 72-jarige eens flink hoestte, kwam de boosdoener ook tevoorschijn.

    Spijker ingelijst
    "Prax is een medisch wonder", aldus doktersassistente Cheryl Paterson, "Dit hebben we hier nog nooit meegemaakt." Ook de bejaarde zelf staat versteld van de ontdekking. "Volgens de dokter zou de spijker daar al dertig jaar zitten, maar ik weet niet hoe die daar ooit gekomen is", aldus een opgeluchte Prax Sanchez aan Daily News.

    De spijker gaat niet in de vuilbak in, maar Prax zal hem inlijsten en een speciaal plaatsje geven.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neem eens een ontvoerde vrouw mee op reis

    Neem eens een ontvoerde vrouw mee op reis



    Een vastgebonden vrouw in je reiskoffer? Moet kunnen, zolang het maar in stickervorm is tenminste. Het knotsgekke bedrijfje 'The Cheeky' bedacht enkele leuke plakkers om je valies mee op te smukken. Kostprijs: 25 dollar (19,5 euro) per stuk. In dezelfde reeks kan u ook kiezen voor een stapel bankbiljetten, drugspakketten of seksspeeltjes. Hét grote voordeel van dit soort aandachtstrekkers is uiteraard dat u uw koffer al van ver op de transportband ziet aankomen. Of de douane er de humor van zal inzien, is dan weer een andere vraag... (svm)





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsers zetten verlichting op straat aan met telefoon

    Duitsers zetten verlichting op straat aan met telefoon


    Enkele Duitse gemeenten zijn gestart met een systeem om straatverlichting enkel aan te steken op verzoek. Inwoners kunnen een speciaal nummer bellen en de code invoeren van de regio waar ze zijn. Het systeem Dial4Light zorgt dan voor vijftien minuten licht in die buurt.

    Het systeem is momenteel actief in vijf gemeenten, en blijkt al meteen een succes. Het plaatsje Morgenröthe-Rautenkranz bespaart zo 25 procent op elektriciteitskosten, dat is 4.000 euro per jaar. De gebruiker betaalt de telefoonkosten wel, maar die worden gecompenseerd door een lagere gemeentebelasting.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderijen varkens verwijderd om moslims niet te schofferen

    Schilderijen varkens verwijderd om moslims niet te schofferen



    De Nederlandse kunstenares Sylvia Bosch is 'verbijsterd' dat drie van haar schilderijen met afbeeldingen van varkens zijn verwijderd uit de Lingepolikliniek in Leerdam. Een patiënt, die zelf geen moslim is, wilde islamieten confrontaties met de varkens besparen en diende een klacht in schrijft het AD.

    De leiding van de zorginstelling besloot de schilderijen direct te verwijderen. "Een week eerder kreeg ik nog een e-mail van de kliniek dat men leuke reacties kreeg. Na één klacht moeten ze meteen weg", reageert een teleurgestelde Bosch. "Wij willen dat bezoekers zich op hun gemak voelen in de wachtruimtes", verklaart de kliniek. (ad/mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seksend koppeltje dondert uit raam van eerste verdieping

    Seksend koppeltje dondert uit raam van eerste verdieping


    (Figuurlijk) naast de pot pissen kan uw leven kosten. Dat beseft nu ook een rampetampend koppeltje in de Duitse stad Lubeck. De tortelduifjes tuimelden uit het raam van de eerste verdieping zo'n vijf meter naar beneden. Beiden hielden gebroken botten en hoofdwonden over aan hun slippertje.

    De vrouw, die getrouwd is met een andere man, benadrukt dat ze niet aan het vrijen waren. "We waren gewoon wat aan het spelen. Van die val herinner ik me niets meer", klinkt het. Haar verhaal wordt echter tegengesproken door de buren, die het  koppel net vóór hun tuimelperte stevig van jetje zagen geven.

    O ironie: de jolige flierefluiters belandden in hetzelfde hospitaal waar de echtgenoot van de vrouw aan het herstellen was van een... val. De ongelukkige was enkele dagen eerder van het dak gedonderd. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man overvalt twee banken met ... bloemen

    Man overvalt twee banken met ... bloemen


    De New Yorkse politie heeft woensdag een man aangehouden die ervan wordt verdacht twee banken te hebben overvallen. Daarbij maakte hij geen gebruik van wapens, maar van bloemen.

    Een foto afkomstig van een bewakingscamera toont hoe de overvaller een boeket bloemen naar de man achter het loket uitstak, samen met een briefje. Daarop stond te lezen: "Geef me al uw briefjes van 100 en 50. Probeer niet de held uit te hangen". De man ging er vandoor met 440 dollar.
     
    De 44-jarige Edward Pemberton wordt verdacht van twee bankovervallen deze maand, preciseerde politiechef Raymond Kelly. Bij zijn eerste overval gebruikte Pemberton een kamerplant in een pot om zijn misdrijf te begaan. Zijn buit bedroeg toen 2.325 dollar. (afp/mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevangenen ontsnappen aan 'wakend oog' van modepop

    Gevangenen ontsnappen aan 'wakend oog' van modepop


    Twee gedetineerden zijn er in de zuidoostelijke Argentijnse provincie Neuquén in geslaagd bewaker Wilson in de luren te leggen en uit de gevangenis te ontsnappen. Niet zo moeilijk als het lijkt: bij gebrek aan personeel zette de gevangenisdirectie 'Wilson' in, een modepop.

    Gevangenisdirecteur Daniel Vergès gaf ootmoedig het inzetten van een mannequin toe, maar wist zich toch te verdedigen. "Er waren ook nog bewakingscamera's".
     
    Het tweetal, veroordeeld voor gewapende overval, nam zaterdag de benen door over de muur van de instelling te klauteren. Wilson deed, zoals kon worden verwacht, niets.
     
    De mannequin dankt zijn naam aan de Hollywoodprent 'Cast Away'. In die film komt Tom Hanks na een vliegtuigcrash terecht op een onbewoond eiland, waar hij zijn eenzaamheid tracht te overwinnen door "gesprekken" te voeren met een volleybal genaamd Wilson (naar het merk). (afp/eb)
     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijke onderbroek van 1,3 meter geveild

    Koninklijke onderbroek van 1,3 meter geveild



    Een slip van de Britse koningin Victoria is geveild voor 4.500 pond (zo'n 5.700 euro). Al kunnen we in dit geval echt wel spreken van een "onderbroek". De meer dan 100 jaar oude pofbroek heeft een heupomvang van bijna 1,3 meter. Een Canadees telde er negen keer meer voor neer dan was verwacht.

    Volgens veilingmeester Charles Hanson is de slip het bewijs dat Queen Victoria een "zeer krachtige vrouw van kleine gestalte met een grote lichaamsomvang" was. De handgemaakte broek uit fijn katoen draagt het monogram "VR", wat staat voor "Victoria Regina" (koningin Victoria). De slip was in privébezit van een Engelse familie.

    Pofbroeken waren een zeer populair kledingstuk in de Victoriaanse tijd. Queen Victoria leefde van 1819 tot 1901 en regeerde bijna 64 jaar lang. Ze was een van de machtigste vrouwen ter wereld.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Big heeft drie ogen en twee muilen

    Big heeft drie ogen en twee muilen


    In China is een biggetje geboren met drie ogen en twee muilen. Tot grote verbazing van boer Liu Dingsheng. Het varkentje maakt deel uit van een worp van acht.

    "We waren wel even geschrokken", zegt Liu aan de krant People's Daily. "Erg fraai ziet het beestje er niet uit. We weten niet goed wat we er mee moeten aanvangen".

    Vergiftigd voeder?
    Met de moeder, een vierjarige zeug, is niets aan de hand. De veearts meent dat de afwijking bij de big mogelijk werd veroorzaakt door een genetische mutatie of door vergiftigd voeder.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!