WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    10-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulpdiensten rukken uit voor stofzuigende kat

    Hulpdiensten rukken uit voor stofzuigende kat


    In het Duitse Bayreuth zijn hulpdiensten naar een woning gesneld omwille van een stofzuigende kat. Het dier was gisteren alleen thuis, en was er blijkbaar in geslaagd de stofzuiger aan te zetten. De kat geraakte zo in paniek door het lawaai van het toestel dat het beest heel de buurt bij elkaar krijste en jammerde.

    Een buurman sloeg alarm toen hij het kattengejammer en de stofzuiger uren later nog steeds hoorde. Er werd gevreesd voor het ergste, maar ten onrechte. De deur bleek niet op slot, waardoor brandweerlieden gemakkelijk binnen konden en de kat uit haar lijden konden verlossen.  (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chirug haalt haarbal van 700 gram uit maag meisje

    Chirug haalt haarbal van 700 gram uit maag meisje


    In Argentinië hebben chirurgen een 700 gram zware haarbal uit de maag van een 12-jarig meisje gehaald, meldt de Argentina Star. Artsen denken dat ze lijdt aan de zeldzame stoornis trichofagie, waarbij iemand dwangmatig eigen haar opeet.

    Het meisje kauwde al zeven jaar op haar eigen haar, maar zou ook kleine stukjes speelgoed, porselein, cement en modder gegeten hebben. Ze was in het Gandulfoziekenhuis bij Buenos Aires aangekomen met tekenen van haarverlies en een duidelijke zwelling in haar onderbuik. De artsen vreesden voor een tumor, maar de zwelling bleek een enorme haarbal te zijn. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje veilt maagdelijkheid om huis van moeder te redden

    Meisje veilt maagdelijkheid om huis van moeder te redden


    Een Hongaars meisje veilt haar maagdelijkheid om het huis van haar door schulden geplaagde moeder te redden. De 18-jarige blondine, enkel bekend als 'Miss Spring', zette het aanbod op eBay, waar een geïnteresseerde Britse zakenman 100.000 pond (120.000 euro) bood voor een nacht met het schoolmeisje.

    De deal ging echter niet door, omdat de man er meteen een huwelijksaanzoek bijdeed. "Ik zoek een redder, geen echtgenoot", luidt de uitleg van de Hongaarse. "Ik ben gewoon een meisje dat een betere toekomst wil, dat wil zorgen voor haar familie."

    'Miss Spring' leeft in het noorden van het land samen met haar moeder en een 20 maanden oud broertje. Gewetensproblemen over haar plan heeft ze niet. "Ik denk dat het eigenlijk vrij romantisch is, omdat de man die me het geld betaalt, helpt mijn familie te redden van dakloosheid."

    EBay heeft de veiling afgesloten, maar volgens Croatian Times gaat die volgende week gewoon door in een televisieprogramma op de Hongaarse zender Tabu. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dominee troggelt depressieve vrouw 2 miljoen euro af

    Dominee troggelt depressieve vrouw 2 miljoen euro af



    Een vrouw uit het Britse Sale beschuldigt een dominee ervan haar een fortuin te hebben afgetroggeld. De 50-jarige Amanda Machin was depressief en dacht aan zelfmoord nadat haar huwelijk op de klippen was gelopen en haar zus overleed.

    De vrouw klopte voor raad aan bij dominee Steve Rankin, die haar overtuigde haar voorgeschreven antidepressiva niet meer te nemen en haar huis te verkopen. Het geld gebruikte Machin voor donaties aan de kerk, bedevaarttripjes en een (mislukte) zakendeal met de dominee.

    Wanhoop
    "Ik was zo wanhopig dat ik alles geloofde wat hij zei. Ik dacht dat hij de enige was die me kon genezen", vertelt Amanda in The Daily Mail. "Ik raakte volkomen afhankelijk van die man. Vooral toen hij me ook nog adviseerde met mijn antidepressiva te stoppen". Rankin had haar namelijk wijsgemaakt dat hij haar kon genezen van haar depressie, die volgens hem werd vooroorzaakt door 'demonische banden met haar familie'. Ze zou genezen door te verzaken aan haar bezittingen en die te schenken aan de kerk.

    Seks
    Tijdens een van die sessies droeg hij haar ook op een lijst te maken van iedereen waar ze ooit seks mee had gehad, en die te verbranden. Hij zei haar ook geen lichamelijke relaties te hebben met mannen, omdat ze zo slechte geesten zouden uitwisselen.

    Terugbetaling
    De bisschop heeft de dominee opgedragen het geld terug te betalen. Vier maanden later heeft hij dat nog steeds niet gedaan. Machin en haar twaalfjarige dochter Jenny komen voorlopig rond van geld dat ze krijgt van andere parochianen. (sam)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuw been dankzij lege blikjes cola

    Een nieuw been dankzij lege blikjes cola


    Lege blikjes frisdank recycleren is niet alleen goed voor het milieu, in Thailand kunnen ze gehandicapte mensen een nieuw been schenken. Duizenden mensen hebben er een goedkope prothese gekregen dankzij de donatie van lege blikjes. Het metaal in de blikjes wordt door de Prostheses Foundation op unieke wijze gerecycleerd in de vorm van metalen benen.

    Goedkoop
    Ooit stond de organisatie zelfs in het Guinness World Record Book omdat het in één jaar meer dan 600 valse benen had geproduceerd. In totaal kregen al 30.000 mensen een nieuw been. Al jaren gaat de organisatie langs ziekenhuizen en tempels om gehandicapte mensen een nieuw been te schenken. Maar om dit gratis te doen, moet de prijs van de prothesen uiteraard zo laag mogelijk blijven. De oude blikjes zijn dus een ideale manier om goedkoop aan metaal te raken. Nylon moet het been in het productieproces de juiste vorm geven.

    Olifantenpoot
    Natuurlijk gaat de lage prijs ook ten koste van de kwaliteit. Zo gebruiken de ingenieurs bijvoorbeeld aluminium in plaats van staal. De prothese zal daardoor veel sneller verslijten. Maar in Thailand is het geen kwestie van kwaliteit. Zonder deze vreemde techniek zouden heel wat mensen het zonder been moeten stellen. Het bedrijf experimenteert zelfs met nieuwe prothesen die wel heel aparte eigenschappen hebben. Zo kunnen boeren een been krijgen waarvan de onderkant meer lijkt op een olifantenpoot dan op een valse voet. Op die manier kunnen ze gemakkelijker door de modder ploeteren.

    De Thaise bevolking is tot nu toe heel tevreden over het initiatief. "Ik kan nu weer op eigen kracht geld verdienen", zegt een vrouw die onlangs een gratis been kreeg. "Ik kan dingen doen die vroeger in mijn rolstoel onmogelijk waren.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen geduld? Huur een bejaarde

    Geen geduld? Huur een bejaarde


    Ongeduldige bezoekers van de Wereldtentoonstelling in Shanghai hebben een nieuwe list verzonnen om te kunnen voorkruipen op het overvolle evenement. Ze huren een bejaarde in, zodat ze gebruik kunnen maken van een speciale voorrangsregeling.

    Bezoekers moeten bij sommige landenpaviljoens op de wereldtentoonstelling urenlang wachten. Mensen van 70 jaar en ouder mogen echter de rijen omzeilen, zodat ze niet bezwijken aan de hitte die Shanghai teistert. Veel bezoekers misbruiken die regel door een oudere 'begeleider' in te huren. (anp/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees zwemt 1.200 kilometer naar Expo Shanghai

    Chinees zwemt 1.200 kilometer naar Expo Shanghai




    Een 56-jarige Chinees heeft 1.200 kilometer gezwommen naar de wereldtentoonstelling in Shanghai. Bao Zhengbin zwom in 32 dagen via de Yangtze-rivier van Wuhan naar Shanghai, een idee waar hij al 44 jaar mee rondliep.

    Bao startte zijn reis op 7 juli en zwom dagelijks zo'n 40 kilometer. Hij stopte soms alleen even kort voor wat eten en drinken op een boot die hem begeleidde.

    "Ik ben naar de Expo gekomen om het bewegen te promoten", legt hij uit. "Mensen zouden iedere dag voldoende lichaamsbeweging moeten hebben." (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    09-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boete voor koppel dat verf morst aan kant van buren

    Boete voor koppel dat verf morst aan kant van buren



    96 euro moest een koppel betalen omdat de man tijdens het schilderen van een hek een beetje verf gemorst had aan de kant van de buren. En die vonden dat niet kunnen.

    Het hek van bijna twee meter hoog was oorspronkelijk bruin, maar Kay Balsdon (47) en Chris Bates (29) uit het Britse Aldershot wilden het graag groen schilderen. Maar dat was zonder de woede van de buurvrouw gerekend. Die was in alle staten omdat Bates wat groene verf aan haar kant van het hek had gemorst. En het was ook háár hek, beweerde ze.

    De politie werd erbijgehaald en die legde Bates een boete van 96 euro op. Meteen te betalen of ze riskeerden een proces, dat hen veel meer geld zou kosten. "Ik stond eerst twintig minuten met mijn mond vol tanden om daarna te beseffen voor wat voor iets onnozels ik gestraft werd", zei Bates. "De buurvrouw had nog nooit met ons gesproken en we wisten niets van enige schade af."

    De politie van Hampshire besloot achteraf de boete terug te storten aan het schilderskoppel. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bisschop: "Drama op zondige Love Parade kan straf van God zijn"

    Bisschop: "Drama op zondige Love Parade kan straf van God zijn"

    De Love Parade in Duisburg, twee weken geleden, was een zondig evenement. Dat er 21 doden vielen, zou wel eens een straf van God kunnen zijn geweest.

    De Oostenrijkse bisschop Andreas Laun.

    De Oostenrijkse bisschop Andreas Laun.

    Dat schrijft de Oostenrijkse rooms-katholieke bisschop Andreas Laun op de Duitstalige website kath.net over het technofestival. Bij de Loveparade zijn 21 mensen door verdrukking om het leven gekomen. Vijfhonderd festivalgangers raakten gewond.

    Laun zegt dat de Love Parade en de deelname aan het evenement 'een rebellie tegen de schepping en tegen de Goddelijke Orde zijn, zondig zijn en een uitnodiging om te zondigen'.

    Hij waarschuwt zijn lezers de doden niet te veroordelen. "Ook mag geen mens beweren dat hun dood een - vanzelfsprekend gerechtvaardigde - straf van God is", aldus Laun. Maar even later schrijft hij: "Men weigert te erkennen dat de Love Parade, nog afgezien van haar ziekelijke verschijningsvorm, ook met zonde te maken kan hebben en daarom logischerwijs ook met de oordelende en straffende God!" (lb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktrijders vestigen wereldrecord in achtbaan

    Naaktrijders vestigen wereldrecord in achtbaan


    Meer dan honderd enthousiastelingen gaven zich bloot in het attractiepark Adventure Island in Groot-Brittannië. Ze reden naakt mee in de achtbaan om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel en tegelijk een wereldrecord te vestigen.

    De roetsjbaan moest uiteindelijk drie ritjes maken om de 102 naakte pretparkbezoekers te kunnen laten deelnemen. Het vorige record in het pretpark Alton Towers telde slechts 32 naaktrijders waardoor een plaatsje in het Guinness Book of World records echt wel verzekerd lijkt. (kve)




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (43 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpen toont replica van ensemble koningin Astrid

    Antwerpen toont replica van ensemble koningin Astrid

    antwerpen toont replica van ensemble koningin astrid

    Fans van het Belgische koningshuis en bewonderaars van de betreurde koningin Astrid kunnen vanaf maandag op het stadhuis van Antwerpen een replica gaan bewonderen van het ensemble dat de Zweedse schone droeg bij haar Blijde Intrede in Antwerpen in 1935.

    Koningin Astrid besloot het originele ensemble destijds aan de Scheldestad te schenken. Zeventig jaar lang lag het in een vitrinekast. In 2006 moest de restauratie volgen, maar het zonlicht veroorzaakte onherstelbare schade.

    De stad besloot daarop een replica te laten aanmaken. Dat duurde maar liefst twee jaar tijd. "Er werd over heel Europa gezocht om dezelfde luxueuze stoffen en materialen als het origineel te vinden en alles werd met de hand gemaakt", aldus dr. Elsje Janssen, directeur van de dienst Collectiebeleid/Behoud en Beheer van de stad Antwerpen.

    Het kledingstuk heeft 4.000 euro gekost.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Varken bijt boer dood

    Varken bijt boer dood

    varken bijt boer dood

      In Hongarije heeft een boer het leven gelaten door toedoen van een van zijn varkens.

    De 35-jarige man uit Kerkakutas probeerde een ontsnapt varken te vangen. Maar de boer werd daarbij gebeten in zijn dij. Hij had de pech dat een slagader geraakt werd.

    Via een helikopter werd de man in allerijl naar een ziekenhuis gevlogen, maar alle hulp kwam te laat; de patiënt had teveel bloed verloren.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen bouwen recordschip met 513.000 Legoblokjes

    Kinderen bouwen recordschip met 513.000 Legoblokjes


    Het langste Lego-schip ter wereld ligt in de Duitse havenstad Wilhelmshaven. Kinderen hebben er met 513.000 blokjes een containerschip van 7,66 meter lengte gebouwd. Daarmee hopen de initiatiefnemers het Guiness Book of Records te halen.

    Het record staat officieel nog op naam van deze Lego-boot uit Wolfsburg.
    Sinds maandag legden in totaal 3.200 kinderen de bekende Deense speelgoedblokjes om de containerreus te bouwen. Gisteren was de opdracht volbracht en kon een notaris de meetlat leggen.
     
    Of de prestatie werkelijk een wereldrecord is, vergt nog zes tot acht weken geduld. Zo lang vraagt de verwerking van alle gegevens door recordboekcomité. Het tot op heden langste Lego-schip werd in oktober 2009 in Wolfsburg in elkaar geknutseld. (afp/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robot twittert vanuit ruimte

    Robot twittert vanuit ruimte


    Robot twittert vanuit ruimte

    Robot twittert vanuit ruimte


    Volgende maand vertrekt de eerste robot naar het internationaal ruimtestation ISS. Vanuit daar zal Robonaut, of kortweg R2, twitteren.
    Dat meldt de Britse Telegraph. Het account van de robot is @AstroRobonaut. De eerste berichtjes over de voorbereidingen verstuurde hij al. Zo twitterde Robonaut enkele dagen geleden: 'Nog elf dagen voordat ik vertrek naar het Kennedy Space Center. 96 dagen voor vertrek naar de ruimte! Ik kan niet wachten! De voorbereidingen zijn als een wervelwind geweest.'

    Bij het twitteren krijgt hij de hulp van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA, vanuit het Johnson Space Center in Houston. Twitteraars kunnen vragen stellen door een bericht te sturen naar @AstroRobonaut met de hashtag 4R2.

    Robonaut werkt in de module Destiny, een laboratorium in het ISS. Daar zullen astronauten onderzoeken hoe de robot omgaat met gewichtloosheid. Daarnaast is het de bedoeling dat Robonaut gevaarlijke of herhalende taken uitvoert die anders door een astronaut gedaan moeten worden.

    R2, een verwijzing naar de robot uit de Star War-films, weegt 136 kilo en heeft een romp, een hoofd, twee armen en twee handen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De pot op met de spoelbak, leve de droge WC!

    De pot op met de spoelbak, leve de droge WC!



    Zo kan het ook: gamen op de plee.



    De pot op met de klassieke doorspoeltoiletten! Dat hoor je uit de mond van experten,  Waarom? Simpelweg om water uit te sparen. Als toemaatje brengt het ook mest op voor gewassen.

    Drinkwater
    De zogenaamde droge toiletten scheiden de urine van de faeces en maken zo het doortrekken overbodig. Tegenstanders beweren echter dat zo'n WC niet houdbaar is. "Ook al is het een enorme uitdaging om iets te doen aan het feit dat mensen vlotjes de plee doortrekken maar tegelijkertijd zich niet bekommeren om de duizenden liters drinkwater die zo verloren gaan".

    WC-taks
    Bij onze tegenvoeters in Australië wordt de toilettaks geopperd. Die zou mensen moeten aanzetten tot kortere douchesessies, tot het recycleren van water voor de was of tot het gebruik van regenwater. En zelfs tot minder doorspoelen dan voorheen.

    Duurste model ter wereld
    Gaat u liever naar het kleinste kamertje in luxe, dan is het duurste toilet ter wereld misschien iets voor u? Bekijk de video hierboven, met het gesofisticeerde exemplaar van de Japanner Toto. De bril gaat automatisch naar boven én - jawel, dames! - ook weer naar beneden. Het ding heeft uiteraard ook een verwarmde zitting en speelt een zacht muziekje. Andere modellen laten zelfs toe uw bloeddruk te meten, uw gewicht, lichaamsvet en ga zo maar verder. No shit!

    Wist je dat...
    - een gemiddelde mens drie jaar van zijn/haar leven op de pot doorbrengt?
    - diezelfde mens het toilet zo'n 2.500 keer per jaar doorspoelt, en acht blaadjes toiletpapier
       verbruikt per dag?
    - zo'n 2,6 miljard wereldwijd geen degelijke WC hebben, vooral in China en Indië?
    - dit de dood betekent van 1,8 miljoen mensen per jaar, van wie heel veel kinderen?
    - de eerste spoelbak werd uitgevonden in 1596 door Sir John Harrington? Dit petekind van
       Queen Elizabeth I werd uitgelachen en gebruikte het toestel enkel voor zichzelf.
    - de meeste WC's doorspoelen in E mineur?
    - één mens gemiddeld 22 liter drinkwater per dag doortrekt?
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen met nazi-namen mogen niet terug naar ouders

    Kinderen met nazi-namen mogen niet terug naar ouders

    Een koppel uit het Amerikaanse New Jersey dat zijn kinderen nazi-namen gaf, krijgt zijn kroost niet terug. Dat besliste een Amerikaans Hof van Beroep vandaag.

    Heath en Deborah Campbell verloren het hoederecht over hun drie jonge kinderen in januari vorig jaar. De familie trok de aandacht van ambtenaren nadat een supermarkt weigerde om een verjaardagstaart voor hun zoontje Adolf Hitler Campbell te versieren.

    Pleegouders
    Kort nadien werden het knaapje en zijn zusjes JoyceLynn Aryan Nation Campbell en Honszlynn Hinler Jeannie Campbell bij pleegouders geplaatst.

    De aparte namen waren overigens niet de doorslaggevende factor bij de beslissing van het hof. De rechter oordeelde dat er nog steeds een reëel gevaar voor verwaarlozing of huiselijk geweld binnen het gezin bestaat. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    07-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spookvis' met doorschijnende kop op film vastgelegd

    Spookvis' met doorschijnende kop op film vastgelegd


    Sinds 1939 wisten wetenschappers al dat er een unieke diepzeevissoort met een doorschijnende kop bestond: de macropinna macrostoma of barreleye fish in het Engels. Nu is de bizarre vis ook voor het eerst op film vastgelegd voor de kust van Californië. Zijn kop heeft veel weg van de cockpit van een vliegtuig. De 'spookvis' kan met zijn ogen draaien om zo beter zijn prooi te bespieden en op te eten. Door zijn enorm gevoelige ogen kan deze vis zelfs tot op de donkere diepten van de oceaan (tot op 1.000m) heel goed vormen onderscheiden en zo zijn natuurlijke vijanden ontwijken.

    Pikzwart
    Jarenlang dachten wetenschappers dat de ogen van de 'spookvis' niet konden bewegen. Uit deze unieke filmopname onderwater blijkt nu echter dat hij vanuit zijn doorschijnende 'cockpit' in allerlei richtingen kan kijken. Opvallend is dat enkel de kop van de vis doorschijnend is en niet de rest van zijn lijf. Dat is pikzwart. Hij gebruikt zijn relatief grote vinnen om heel stil te blijven liggen in het water als hij aangevallen wordt. Hij is ook niet zo groot, waardoor zijn vijanden hem heel moeilijk kunnen opmerken in het donkere water. Wellicht heeft de vis deze ongewone eigenschappen ontwikkeld door eeuwenlang in zo'n extreme omstandigheden diep onder water te leven.

    Schijnogen
    Nog heel opvallend aan deze unieke vis is dat de twee gaatjes vooraan zijn kop geen ogen zijn, hoewel ze daar heel sterk op gelijken. In werkelijkheid zijn het echter de visequivalenten van de menselijke neusgaten. Zijn ogen liggen bovenaan zijn kop omdat zijn bovenaanzicht cruciaal is.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hondenrestaurant opent deuren in Sydney

    Hondenrestaurant opent deuren in Sydney


    In de Australische stad Sydney is sinds kort een hondenrestaurant geopend. Het restaurant 'Chew Chew' is uitsluitend bestemd voor honden, hun baasjes of bazinnetjes mogen wel ter begeleiding mee naar binnen, maar kunnen er niets eten

    Vissoep of lamsbotjes?
    'Chew Chew' biedt de honden een menu met onder meer biefstuk met champignons en kippenvleugeltjes. Andere specialiteiten van het huis zijn vissoep en lamsbotjes.

    Volgens initiatiefnemer en eigenaar Naoko Okamoto van het resaurant blijkt zijn horeca-voorziening een echt gat in de markt te zijn. Hij zegt: "Veel mensen hebben me al laten weten op zoek te zijn geweest naar een plek waar ze met hun hond terechtkonden". (lb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    06-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lusten kannibalen wel advocaten met honing?

    Lusten kannibalen wel advocaten met honing?

    lusten kannibalen wel advocaten met honing

    De Duitse toeriste Alexandra Gottschalk schrok zich een hoedje toen ze in het Spaanse Malaga, waar ze, een restaurant binnenstapte. De 25-jarige waande zich even in de droomlocatie voor kannibalen.

    Op de menukaart stonden de beschikbare gerechten in meerdere talen aangegeven. Alleen bleek de vertaling naar het Duits niet zo goed geslaagd.

    Zo werd advocado met verse kaas en honing als het ware "Rechtsanwalt" mit frischer Käse und Honig.

    Rechtsanwalt betekent letterlijk advocaat.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodverklaarde baby komt tot leven tijdens begrafenis

    Doodverklaarde baby komt tot leven tijdens begrafenis


    In het Mexicaanse Tulancingo is een doodverklaard baby'tje tijdens haar begrafenisplechtigheid opnieuw tot leven gekomen. Dat maakten de autoriteiten bekend.

    Volgens Jose Rodriguez, woordvoerder van de staat Hidalgo, hoorden de ouders van het kind tijdens de begrafenis een geluid uit het kistje komen. Toen ze het openmaakten, vonden ze hun huilende en levende dochtertje aan.

    Onachtzaamheid
    Wellicht ligt er geen mirakel ten grondslag aan de 'herrijzenis' van het kindje, maar wel een medische blunder. De dokter die de baby eerder deze week doodverklaarde, zal mogelijk vervolgd worden wegens onachtzaamheid, verklaarde Rodriguez op de radio.

    Het meisje, dat maandag jongstleden prematuur geboren was, werd in een ander ziekenhuis ondergebracht. Haar toestand is stabiel. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!