WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    22-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaan met kiespijn schiet op tandarts

    Italiaan met kiespijn schiet op tandarts



    In Rome heeft een man zijn tandarts in het been geschoten omdat hij na een tandartsbezoek verging van de pijn. De tandarts had een nieuwe behandeling toegepast, maar bleek achteraf een bedrieger te zijn.

    De man kreeg na zijn bezoek aan de tandarts steeds meer pijn. Hij trok daarop woedend naar de man die hem had behandeld en schoot hem in het been.

    De politie kwam ter plaats en pakte de woedende schutter op wegens poging tot moord. De man die zich uitgaf voor tandarts, bleek geen tandartsdiploma te hebben en krijgt behalve de kogel ook een fikse boete aan zijn been. (dpa/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Gigantische ratten" teisteren noorden van Engeland

    "Gigantische ratten" teisteren noorden van Engeland



    In West Yorkshire in het noorden van Engeland kampen ze momenteel met een rattenplaag. De knaagdieren dringen zelfs huizen en woonkamers binnen? Sommige beesten zijn wel zo groot als een kat, meldt The Sun.

    Brandon Goddard uit Bradford slaagde erin een van de 'monsters' dood te schieten. Vier anderen konden wegvluchten. "Het waren eerder 'Ratzilla's' dan ratten," aldus Goddard. "Ik ben zo snel als ik kon weggelopen. Wie weet hoeveel er nog rondlopen eens ze zich voortplanten."

    Het doodgeschoten exemplaar is vermoedelijk een inheemse soort uit Zuid-Amerika en is twee keer groter dan de gewone Britse soorten. Laura Drake, van een Britse zoogdierenvereniging, vermoedt dat het hier gaat om een beverrat; een Zuid-Amerikaans knaagdier dat vaak een "gigantische rat" wordt genoemd. Het was algemeen verondersteld dat beverratten twintig jaar geleden al uitgestorven waren in Groot-Brittannië, maar volgens Drake is het "niet onmogelijk dat er overlevenden zijn." (sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Huge Nose Man' gratis verlost van gezwel

    'The Huge Nose Man' gratis verlost van gezwel






    Wat vorig jaar in september begon met een rood puntje op de neus, is uitgegroeid tot ware horror. De 40-jarige Chinees Fei Jianjun bleek met een gezwel te kampen, wat hij door geldgebrek niet kon laten behandelen. Uiteindelijk is een ziekenhuis in Changchun zo goed om Fei kosteloos te opereren.

    Groot moet de angst van Fei geweest toen het rode puntje steeds maar verder ging opzwellen en het uiteindelijk zo groot als een vuist werd.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitser ontdekt bijzondere wortel

    Duitser ontdekt bijzondere wortel

    duitser ontdekt bijzondere wortel

    Een groenteteler uit het Duitse Saarwellingen kon zijn ogen niet geloven toen hij deze wortel uit de grond trok.

    Moeder Natuur heeft de groente, met enige verbeelding, als het ware twee beentjes gegeven en een klein piemeltje.

    Zonde om op te eten, toch?

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechtspraak in Saoedi-Arabië: oog om oog, ruggenmerg om ruggenmerg

    Rechtspraak in Saoedi-Arabië: oog om oog, ruggenmerg om ruggenmerg


    Oog om oog, tand om tand. Of beter gezegd: ruggenmerg om ruggenmerg. In Saoedi-Arabië is een rechter van plan om de dader op dezelfde wijze te straffen als wat hij het slachtoffer aangedaan heeft. Vermits de arme man bij een aanval met een hakmes verlamd raakte, lijkt de geweldenaar nu hetzelfde lot beschoren.

    De rechter, die zetelt in de noordwestelijke provincie Tabuk, laat alvast onderzoeken of het medisch mogelijk is om het ruggenmerg 'onklaar' te maken. Lees: zodanig te beschadigen dat er geen contact meer kan gemaakt worden tussen de hersenen en de rest van het lichaam.

    Eén ziekenhuis liet alvast weten dat zo'n operatie botst met de ethische waarden. Volgens een ander hospitaal is de ingreep technisch mogelijk. Of een dokter er zich ook effectief aan wil wagen, is echter niet duidelijk.

    Bloedgeld

    De straf kan wegvallen als het slachtoffer ervoor kiest bloedgeld te aanvaarden. In dit geval eist de 22-jarige Abdul-Aziz Al-Mutairi echter dat zijn aanvaller dezelfde pijn moet doorstaan als hij. Zo'n oog-om-oog-straffen worden zelden uitgesproken in Saoedi-Arabië en hervormers verzetten er zich heftig tegen. "Geen enkel ziekenhuis zal het ruggenmerg van deze man doorsnijden. De dokter die het toch doet, riskeert zelf in de rechtbank te belanden", aldus een plaatselijke journalist. "Deze praktijken maken deel uit van een extremistische traditie die niets te maken heeft met de islamitische wetgeving. Integendeel, vergeving speelt in deze cultuur een belangrijke rol."

    Vier jaar geleden kende de Saoedische rechtbank genade voor een Indiër die bij een ruzie over geld iemand een oog uitgestoken had. Het slachtoffer vergaf de dader, al zat er ook een diplomatiek geurtje aan die uitspraak. De volgende dag zou de Saoedische koning Abullah immers een staatsbezoek brengen aan India...

    Minder geluk
    Tien jaar geleden kende een Egyptische arbeider in Saoedi-Arabië minder geluk. Bij hem werd een oog verwijderd omdat hij zes jaar eerder een landgenoot verminkt had met zuur. Volgens de media was dat de eerste maal in veertig jaar dat het oog-om-oog-principe nog eens toegepast werd in het land. Het slachtoffer weigerde toen een bloedsom ter waarde van (omgerekend) meer dan 100.000 euro.

    Amper twee jaar geleden veroordeelde een Iraanse rechtbank wel een man tot blindheid omdat hij hetzelfde had aangericht bij een vrouw die hij aan het stalken was. Saoedi-Arabië is -na China en Iran- nog steeds het land waar de meeste executies plaatsvinden. De vaakst voorkomende methode is onthoofding. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beeld Salvador Dali van 100.000 euro gestolen in Brugge

    Beeld Salvador Dali van 100.000 euro gestolen in Brugge


    In de hallen van het Belfort op de Markt in Brugge is gisteren een bronzen beeld gestolen van de kunstenaar Salvador Dali. Dat meldt de politie van Brugge vandaag.

    Buiten wandelen
    La Femme aux tiroirs, dat op een permanente tentoonstelling staat, is volgens de politie zo'n 100.000 euro waard. Dat wou Stefaan Delbaere, met Interart de organisator van de expositie, echter niet bevestigen. De dieven sloegen gisteren kort na de middag toe en konden het beeld ongemerkt in een tas steken en de tentoonstelling gewoon buiten wandelen. Het beeld is ongeveer 50 op 30 centimeter groot en weegt zo'n tien kilo. De feiten zijn vastgelegd op bewakingscamera en worden nu onderzocht. (belga/ep)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ravensburger produceert de grootste legpuzzel ter wereld met 32.256 stukjes

    Ravensburger produceert de grootste legpuzzel ter wereld met 32.256 stukjes


    Wie van puzzelen houdt, kan een nieuwe uitdaging aangaan. Met 32.256 stukjes en afmetingen van 5,44 op 1,92 meter produceert Ravensburger de grootste legpuzzel ter wereld. Dat meldt speelgoedvakblad t&g in zijn nieuwsbrief. De afgewerkte puzzel toont het kleurrijke werk "Double Retrospect" van kunstenaar Keith Haring.
     
    Het schilderij van Keith Haring dat op de puzzel prijkt, is verdeeld in 32 vakken met vrolijke figuurtjes. Ravensburger verpakt de puzzel in acht zakken van zowat 4.000 puzzelstukjes, waarmee telkens een deel van het schilderij te maken is. Als de puzzelaar die acht delen heeft afgewerkt en aan elkaar legt, is zijn kunstwerk klaar. De puzzelstukjes wegen samen 17 kilogram. Volgens t&g wordt de legpuzzel daarom geleverd met een trolley. (belga/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Smit is 'gevaarlijkste Nederlander' op internet

    Jan Smit is 'gevaarlijkste Nederlander' op internet


    Jan Smit is de gevaarlijkse Bekende Nederlander in cyberspace. Met een zoektocht naar Jan Smit loop je als surfer immers het meeste risico op ongewenste spyware, adware, phishing en/of virussen op je computer. Dat concludeert anti-virusbedrijf McAfee na onderzoek.

    Opvallend: Jans voormalige geliefde Yolanthe Cabau van Casbergen is de gevaarlijkste vrouw in cyberspace en staat op de laatste plaats in de toptien van meest risicovolle BN'ers.

    McAfee deed hetzelfde onderzoek in de VS: Amerikanen lopen het meeste risico als ze zoeken op Cameron Diaz.

    De complete Nederlandse toptien is:
    1. Jan Smit
    2. Paul de Leeuw
    3. André Rieu
    4. Frans Bauer
    5. DJ Tiësto
    6. Guus Meeuwis
    7. Marco Borsato
    8. Gerard Joling
    9. Nick Schilder
    10. Yolanthe Cabau van Casbergen (anp/lb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw is magnetisch en trekt metalen voorwerpen aan

    Vrouw is magnetisch en trekt metalen voorwerpen aan



    Omdat de Britse Brenda Allison een hogere elektromagnetische stroom door haar lichaam heeft lopen, trekt ze metalen voorwerpen aan. Ze kan gedurende 45 minuten met munten, metalen deksels en haarspelden op haar huid lopen zonder dat ze er afvallen.

    Tijd van maand
    Wanneer de magnetische pulsen het sterkst zijn, kan Brenda zelfs met metalen voorwerpen op haar lichaam dansen. Sinds haar jeugd doet Allison met haar lichaam autoalarmen afgaan, verstoort ze tv-signalen en maakt ze lampen kapot. De 50-jarige Britse vrouw merkte dat haar elektromagnetische veld sterker was dan bij anderen toen ze in de kleuterschool zat. Dankzij haar dagboek ontdekte ze dat de pulsen het sterkst zijn aan het einde van haar menstruele cyclus. Het hangt ook van de tijd van de maand af of ze een positieve of negatieve lading uitstraalt. De ene keer trekt ze objecten aan, de andere keer stoot ze deze af.

    Gênant
    Iedereen heeft een klein elektromagnetisch veld door zijn lichaam lopen, de meeste mensen zijn zich hier echter niet bewust van. "Mensen lachen wanneer ik metalen objecten aan mijn huid hou en ze er niet afvallen", aldus Allison. "Maar dit kan soms ook erg gênant zijn. In de supermarkt sloeg de kassa een keertje op hol door mij. De verkoper begon op met te roepen en beschuldigde me van voodoo."

    Stress
    Dokters denken dat de magnetische aantrekking van Allison veroorzaakt wordt door stress, ze raadden haar aan zich meer te ontspannen als oplossing van haar probleem. Tijdens een aanval moet ze de keukenkastjes vastnemen om zichzelf te aarden. "Mijn ouders durfden nooit met me naar de dokter gaan. De medische wereld was toen nog anders, ik denk dat mijn moeder vreesde dat ze me van haar zouden afnemen. Het is niet zo dat metalen objecten op me afvliegen, maar wanneer ik ze dicht bij mijn lichaam hou, voel ik een trekkende kracht."

    Experte Kathy Geminiani: "Het is best mogelijk dat Allison een sterkere elektromagnetische lading in haar lichaam heeft." (ep)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pianist zonder armen verrast jury in 'China's got talent'

    Pianist zonder armen verrast jury in 'China's got talent'


    Op tienjarige leeftijd verloor deze Liu Wei beide armen. In plaats van zielig in een hoekje te kruipen, besloot de dappere Chinees echter piano te gaan spelen. En kijk waar het hem nu gebracht heeft: als een echte virtuoos weet hij de jury en het publiek van 'China's got talent' te beroeren. Met nu al 200.000 YouTube-kliks is hij goed op weg om de nieuwe Susan Boyle te worden.

    Het noodlot sloeg toe tijdens een spelletje verstoppertje: Liu Wei werd geëlectrocuteerd, met een dubbele amputatie tot gevolg. Toen hij negen jaar later piano wilde leren spelen, kreeg hij geen steun. Zelfs zijn leerkracht zag het niet langer zitten om zijn voetenspel onder handen te nemen en gaf er de brui aan. De Chinees ging dan maar zelf koppig door, met dit verbluffend resultaat. (svm)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    19-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw moet sluier na 20 jaar afzetten om te getuigen

    Vrouw moet sluier na 20 jaar afzetten om te getuigen


    In de Australische stad Perth heeft een rechter een moslimvrouw bevolen haar nikab (met hoofddoek of sluier) af te zetten om te getuigen in een fraudezaak. De 36-jarige vrouw draagt het islamitische kledingstuk (dat in tegenstelling tot de boerka de ogen vrijlaat) haar sinds haar 17de. De affaire heeft al heel wat stof doen opwaaien bij onze tegenvoeters, want de hoofdverdachte die de maatregel eiste werd al aangevallen.

    De vrouwelijke rechter Shauna Deane deed de revolutionaire uitspraak. Ze voegde eraan toe dat ze hiermee geen precedent wil scheppen, maar ze vindt dat het in deze specifieke zaak ongepast is dat ze een nikab zou dragen om te getuigen. Haar gelaatsuitdrukking is immers cruciaal bij haar getuigenis.

    Lerares islamstudies
    De moslimvrouw in kwestie moet als lerares islamstudies getuigen in het fraudeproces van haar directeur, Anwar Sayed. Die eiste via zijn advocaten dat ze haar nikab zou afzetten om te getuigen. De advocaten van de verdediging argumenteerden dat een moslima ook in een islamitische rechtbank haar nikab of boerka moet afzetten. Rechter Shauna Dean wees de vraag eerst af door te stellen dat de rechtbank in Perth geen islamitische rechtbank is, maar in tweede instantie beval ze de getuige toch haar nikab af te zetten.

    Stress
    De vrouw draagt al haar hele volwassen een nikab en vreest dat haar getuigenis zonder nikab haar veel stress zal bezorgen. Toch legt ze zich bij de beslissing neer. Dat doen andere tegenstanders duidelijk niet, want Anwar Sayed werd onlangs aangevallen met een fles en moest naar het ziekenhuis. Hij kreeg al meermaals doodsbedreigingen en vreest nog altijd voor zijn leven. (kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maf en straf: Boliviaanse worstelmama's

    Maf en straf: Boliviaanse worstelmama's



    Ze vechten tot bloedens toe, de cholita's van Bolivia: worstelende vrouwen die in traditionele klederdracht van de Aymara elkaar tot bloedens toe telijfgaan. De worstelpartijen zijn deels ingestudeerd, maar van tijd tot tijd vloeit er ook bloed. De vrouwen in het streng katholieke Bolivia willen de mannen zo tonen dat ze niet met zich laten sollen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Langzamer rijden door optisch bedrog

    Langzamer rijden door optisch bedrog


    Optisch bedrog is het nieuwste wapen van de Britten in de strijd tegen hardrijders. Een test met het plaatsen van bomen op strategische afstanden is in Norfolk succesvol gebleken. Door strategisch geplaatste bomen denken automobilisten dat ze harder rijden en trappen daardoor op de rem. Dat meldt The Times.

    Gemiddeld reden de automobilisten ruim 3 kilometer per uur zachter dan voor het plaatsen van bomen die steeds een meter dichter bij elkaar staan. Het systeem lijkt vooral goed te werken bij dorpskernen op het platteland. Op grote, doorgaande wegen blijven snelheidscamera's noodzakelijk.

    De zogeheten luie diagonaal, waarbij bomen steeds dichter naar de rand van de weg staan en de weg smaller lijkt te worden, heeft ook een positief effect op de snelheid van de automobilist, blijkt uit de test.

    Norfolk begon met de proef toen gezocht werd naar bezuinigingen. De flitspalen zouden worden uitgezet om geld uit te sparen. Inwoners van Norfolk vreesden echter voor meer dodelijke ongelukken, waarna besloten werd op zoek te gaan naar een nieuwe manier van snelheidsbeperking. Het is nog niet duidelijk of de bomenrij ook het aantal ongelukken vermindert. (anp/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Vuvuzela' krijgt plaatsje in woordenboek

    'Vuvuzela' krijgt plaatsje in woordenboek


    De vuvuzela krijgt een plaatsje in de laatste editie van de Oxford Dictionary of English, die donderdag gepubliceerd wordt. Het blaasinstrument irriteerde vele voetbalfans mateloos tijdens het laatste WK in Zuid-Afrika. De Oxford Dictionary of English beschrijft het als "een lang, plastic instrument, in de vorm van een trompet, dat veel lawaai maakt en populair is bij voetbalfans in Zuid-Afrika." (ka)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vissers treuren om dood van beroemde kolossale karper

    Vissers treuren om dood van beroemde kolossale karper




    Een wereldberoemde karper, die Britse vissers door zijn gigantische afmetigen als de heilige graal beschouwden, werd dood aangetroffen in zijn meer in Groot-Brittannië. De hele visserswereld is nu in rouw en spreekt van het einde van een tijdperk.

    Natuurlijke dood
    De leeftijd van Two Tone, hij kreeg die naam door zijn tweekleurige patroon, werd geschat tussen 40 en 45 jaar. Veel Britse vissers spendeerden vele jaren om hem proberen te vangen. Hij werd in zijn 'thuismeer' Conningbrook Lake nabij Canterbury dood aangetroffen. Hij zou een natuurlijke dood gestorven zijn. Two Tone woog 5,4 kg wanneer hij in dit meer werd geplaatst in 1982 als deel van een kweekprogramma. Twee jaar geleden werd hij de laatste keer gevangen en gewogen, toen was hij 30,8 kg.

    Vier scheidingen
    Sommige vissers zouden 15 jaar lang geprobeerd hebben om hem te vangen, de vis zou verantwoordelijk zijn voor minstens vier scheidingen omdat de mannen zo geobsedeerd waren met de jacht op de vis. Toch liet Two Tone zich slechts zelden vangen en hij werd altijd respectvol terug in het water gelaten. De karper begraven worden naast het meer, hij krijgt een heus graf om hem te eren.

    Kapot
    Hoofd van Mid-Kent Fisheries, de eigenaar van Conningbrook, Chris Logsdon ontdekte het lichaam van Two Tone. "Een stel vissers belden om te zeggen dat ze een grote, dode karper hadden zien drijven in he tmeer. Mijn zoon en ik gingen direct op onderzoek. Ik was er kapot van. Two Tone heeft een moeilijke winter gehad en een zware lente, toch zag hij er goed uit, hij had geen littekens of wonden. Het dier was al oud, hij moet zeker 40 of 45 jaar geweest zijn. Dit is het einde van een tijdperk, want Two Tone is een belangrijk hoofdstuk in de geschiedenis van de visserij." (ep)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man leeft al jarenlang als 'Boomer de hond'

    Man leeft al jarenlang als 'Boomer de hond'


    Gary Mathews in zijn hondenkostuum.

    Al bijna dertig jaar leeft de 44-jarige Gary Guy, een Amerikaanse werkloze computertechnicus, als een hond. Hij draagt zijn haar in twee staartjes bovenop zijn hoofd, zodat hij net oortjes heeft, aan zijn nek draagt hij een ketting met 'Boomer'. Zijn verzoek om zijn naam officieel hierin te veranderen, werd echter geweigerd.

    Blaffen
    Zijn huis is gevuld met hondenspeeltjes en -magazines. Hij kan ook blaffen net als een hond. Gary Guy Mathews : "Soms ga ik net als een hond op mijn twee achterste 'poten' staan om te smeken. Mijn obsessies begon als kind met een tv-reeks uit de jaren '80 'Here's Boomer', dit gaat over een hond die mensen redt. Sindsdien, al bijna dertig jaar dus, laat ik me zo noemen. Ik voel me op mijn best in mijn Boomer-kostuum, dan wandel ik zo door de wijk als een echte hond."

    Mathews vroeg aan de rechtbank om zijn naam officieel naar 'Boomer The Dog' te veranderen. "Sommige mensen denken dat ik gek ben, maar eens ze me leren kennen beseffen ze dat ik niet zo abnormaal ben. Ik word niet betaald om als een hond te leven, het zou natuurlijk fijn zijn moest dit wel gebeuren."

    De rechter in Pennsylvania besloot echter dat Gary zijn naam niet mag veranderen, omdat die verwarring zou kunnen veroorzaken bij bijvoorbeeld de hulpdiensten. (ep)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uniek overnachten in een auto

    Uniek overnachten in een auto



    Het V8 hotel in de Duitse stad Stuttgart doet heel veel moeite om autoliefhebbers te bekoren. Een aantal themakamers is zodanig ingericht dat je je helemaal kan wentelen in een magische wereld van bolides.

    Het hotel straalt de autopassie helemaal uit van de lounge tot het restaurant en de kamers, overal vind je verwijzingen naar de voertuigen. Zo kan je bijvoorbeeld slapen in een Cadillac, Morris Minor of Mercedez Benz. Je kan ook opteren voor een nachtje in een wasstraat of garage. Er is bovendien een speciale kamer voor reizigers met een passie voor tuning. Een themakamer kost zo'n 160 euro per nacht. (kve)

    .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anderhalf uur parkeren kost Duitser 22.782 euro

    Anderhalf uur parkeren kost Duitser 22.782 euro


    Een defecte parkeerautomaat heeft een 45-jarige man uit München behoorlijk laten schrikken. Na anderhalf uur parkeren toonde het display van de betaalautomaat in een parkeergarage in het Beierse Rosenheim een bedrag van maar liefst 22.782 euro.

    Volgens de automaat heeft de Audi A3 van Stephan Schoor maar liefst 3.796 dagen en 17 uur in de garage gestaan. Dat komt neer op bijna tien jaar en vijf maanden. De Duitser nam contact op met parkeerbeheer.

    "Ik heb op de alarmknop van de automaat gedrukt. Volgens de parkeerwachter moest het een technisch defect zijn. Hij bezorgde me een nieuw parkeerticket." Met het nieuwe ticket kon de man voor 1,50 euro de parkeergarage verlaten. (adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    17-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw voor eeuwig vast in 1994 door geheugenverlies

    Vrouw voor eeuwig vast in 1994 door geheugenverlies


    De Britse Michelle Philpots blijft door een bijzondere vorm van geheugenverlies voor eeuwig in 1994 steken na twee vreselijke verkeersongelukken.

    Hartverscheurend
    De Britse vrouw kampt met anterograde amnesie, veroorzaakt door hersenletsels die ze opliep door twee verkeersongelukken meer dan 20 jaar geleden. Philpots wordt elke ochtend wakker al denkend dat ze in 1994 is, dat is het laatste jaar dat ze zich volledig kan herinneren. "Het was in het begin hartverscheurend te beseffen dat ik anders was."

    Epilepsie
    Anterograde amnesia wordt veroorzaakt door traumatische gebeurtenissen als een auto-ongeluk, waardoor de hersenen zich wel dingen ervoor kunnen herinneren, maar niets meer dat daarna gebeurde. De aandoening werd veroorzaakt door een crash met de motor in 1985 en werd verergerd door een auto-ongeluk vijf jaar later. In 1994 kreeg ze de diagnose van epilepsie en begon ze steeds meer te vergeten, zo raakte ze haar job kwijt omdat ze steeds dezelfde documenten bleef kopiëren. (ep)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quasimodo bestond echt

    Quasimodo bestond echt

    Klokkenluider van Notre Dame
     



    Historici hebben aanwijzingen gevonden dat het personage van Quasimodo, de klokkenluider van Notre Dame, niet verzonnen werd door Victor Hugo, die in 1831 zijn roman 'Notre-Dame de Paris' schreef.

    Geschiedkundigen ontdekten in de memoires van de Britse 19de-eeuwse beeldhouwer Henry Sibson verwijzingen naar "een gebochelde beeldhouwer", zo meldt de Daily Telegraph.

    Teruggetrokken
    Sibson schrijft: "De Franse overheid had orders gegeven om de kathedraal van Notre Dame te herstellen. Ik bezocht de ateliers waar de grote beelden gemaakt werden en daar ontmoette ik meneer Trajan, een uiterst beminnelijke man. Hij werkte onder de beeldhouwer die door de overheid was aangesteld en wiens naam ik me niet kan herinneren omdat ik hem nooit heb ontmoet. Wat ik wel weet, is dat hij een bochel had en een kluizenaarsbestaan leidde".

    Monsieur Le Bossu
    Verder in zijn memoires schrijft Sibson hoe hij met dezelfde groep beeldhouwers aan een ander project werkte, buiten Parijs. Opnieuw vermeldt hij de teruggetrokken beeldhouwer van de overheid, en nu herinnert hij zich zijn naam: monsieur Le Bossu. Dat is Frans voor "de gebochelde". Sibson schrijft: "Monsieur Le Bossu was zijn bijnaam, en hij werd nooit anders genoemd". (lb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!