WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    08-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gebouwen in New York doven licht voor vogels

    Gebouwen in New York doven licht voor vogels


    Veel gebouwen in New York schakelen 's nachts de verlichting uit om rondtrekkende vogels deze herfst niet te storen. Vaak vliegen de verwarde dieren zich ten pletter tegen de wolkenkrabbers.

    Het project van NYC Audubon loopt tot nog 1 november. Dan zou het seizoen van de trekvogels voorbij zijn. Steeds meer gebouwen steunen actie, zoals ook de bekende gebouwen Empire State en Chrysler. Jaarlijks zouden naar schatting 90.000 vogels de dood vinden tegen de ramen van de reusachtige constructies.

    De vogels raken hun navigatievermogen kwijt door de verlichting van de wolkenkrabbers. De initiatiefnemers roepen eigenaars van gebouwen op om de lichten te doven. Ze vragen ook nachtelijke werknemers om een bureaulamp te gebruiken in plaats van de gewone verlichting van het gebouw.

    Naast New York City heeft ook Toronto een gelijkaardig project lopen. Daar stelt men zelfs dat de verlichting jaarlijks meer dodelijke slachtoffers bij vogels eist dan de olieramp met Exxon Valdez. Daarbij kwamen destijds zeker 250.000 vogels om het leven. Een eerste studie zou bovendien uitwijzen dat het doven van de lichten het aantal slachtoffers met 83 procent doet dalen. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.850.000 'verschrikkelijk zure' Stella-pintjes om zeep

    850.000 'verschrikkelijk zure' Stella-pintjes om zeep


    Gigantische fout bij de Leuvense bierproducent Inbev: tienduizenden liters Stellabier zijn via ongespoelde leidingen met Leffegisting vermengd. Een enorme hoeveelheid Stella zit met met een "verschrikkelijke zure" Leffegeur en -smaak opgezadeld, schrijft de gedrukte krant Het Laatste Nieuws.

    Meer dan vierduizend vaten Stella zijn in de Belgische cafés beland en nog eens 9.800 hectoliter is naar Amerika verscheept. Na tientallen klachten moet Inbev al deze vaten terugroepen en vervangen. De fout kost de biergigant honderdduizenden euro's.
     
    Liefst 4.232 vaten, goed voor zo'n 850.000 pintjes, van het Leffe-Stella-mengsel belandden in de Vlaamse tapkranen. Pas daar werd het vreemde brouwsel ontmaskerd. "Het bier smaakte zurig en rook erg straf", getuigt een Leuvense cafébaas. "Alsof het al járen vervallen was. Niet te drinken. Ik heb meteen een klacht ingediend bij Inbev en alle vaten teruggebracht."
     
    Ook andere bierhandelaren en cafébazen merkten onmiddellijk dat het goedje in hun vaten geen normale Stella was. De klachten stapelden zich dan ook op. "Na een test in ons labo ontdekten we ook zelf dat er iets mis was met de Stella", geeft Inbev-woordvoerster Couck toe. Inbev ziet zich dan ook verplicht om alle 4.000 verspreide vaten én zo'n 9.800 hectoliter bedoeld voor de Amerikaanse markt terug te roepen. (belga/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    07-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kakkerlak kan ons redden van dodelijke infecties

    Kakkerlak kan ons redden van dodelijke infecties


    De kakkerlak kan de mensheid redden van een reeks dodelijke infecties, blijkt uit een onderzoek van wetenschappers van de Universiteit van Nottingham. De gehate insecten hebben in hun hersenen en zenuwstelsel een krachtig antibioticum dat 90 procent van de superbacterie en E. coli bacterie kan doden zonder menselijke cellen te beschadigen.

    Resistentie
    Onderzoeker Simon Lee zegt dat hij in het kakkerlakkenweefsel negen verschillende moleculen ontdekte die giftig zijn voor bacteriën. Hij hoopt dat ze kunnen dienen voor medicatie tegen ziekteverwekkers die steeds resistenter worden voor de huidige geneesmiddelen. "Het zijn potentieel alternatieven voor de huidige middelen, die efficiënt mogen zijn maar ernstige en ongewenste bijwerkingen hebben," zegt Lee.

    Vuil
    Dat uitgerekend de kakkerlak dergelijke middelen bevat, is trouwens niet onlogisch. "Insecten leven vaak in vuile en onhygiënische omgevingen waar ze verschillende soorten bacteriën tegenkomen," besluit de onderzoeker. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dokter zuigt aan tepel patiënte om diagnose te stellen

    Dokter zuigt aan tepel patiënte om diagnose te stellen


    In Finland begint vandaag een merkwaardige rechtszaak. Een dokter wordt beschuldigd van seksuele agressie omdat hij aan de tepel van een patiënte gezogen heeft om uit te vissen wat er met haar gezondheid aan de hand was. Dit zou een methode zijn die vroeger door vroedvrouwen werd gebruikt.

    Twee lagere rechtbanken hadden eerder geoordeeld dat de arts geen misdrijf had gepleegd. De patiënte ging evenwel in beroep. De zaak komt nu voor het Fins Hoog Gerechtshof.

    Vocht
    De patiënte, een 20-jarige vrouw, consulteerde de arts in 2007 voor een mammografie. Ze vertrouwde de dokter toe dat er vocht uit haar tepel sijpelde. Nadat hij van de vrouw toestemming had gekregen, zoog de dokter aan de borst van de patiënte om het vocht te proeven.

    Toestemming
    De kans lijkt inmiddels groot dat de man gelijk zal krijgen van het Hoog Gerechtshof. Hoewel zijn onderzoeksmethode weinig orthodox lijkt, blijft het feit dat de patiënte haar toestemming heeft gegeven om aan haar borst te laten zuigen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizarre straatkunst

    Bizarre straatkunst






    De Franse kunstenares Sandrine Estrade Boulet haalt haar inspiratie duidelijk van de straatstenen. Aan banale foto's van alledaags straatmeubilair voegt ze illustraties toe om zo tot vaak grappige beelden te komen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Condooms met alcohol: nieuwe rage?

    Condooms met alcohol: nieuwe rage?


    Nieuw hebbeding op de markt zijn condooms, doordrenkt met alcohol.Op die manier hopen fabrikanten het gebruik bij jongeren opnieuw te stimuleren.


    Ook anticonceptiva kunnen nieuwer en innovatiever. Het Nederlandse Condoomfabriek.nl introduceert spoedig condooms met de smaak van alcoholische dranken. Voorlopig zijn nog gesprekken met grote drankenproducenten aan de gang om de namen en smaken voor de nieuwe condooms te bepalen. Eind dit jaar worden de eerste exemplaren verwacht.

    Behoeften
    "Uit onderzoek blijkt dat jongeren het niet `cool' vinden om condooms te gebruiken", stelt Robin Weesie, CEO van de Condoomfabriek.nl. "Door te luisteren naar hun behoeften en in te spelen op de vraag naar vernieuwende producten, hopen we een positieve bijdrage te kunnen leveren in het bevorderen van condoomgebruik".

    Whisky
    Nieuw is het hebbeding niet. De McCondom bestaat al in Engeland waar deze de smaak heeft van authentieke Schotse whisky. En wat als een mens er té dronken van wordt: alcohol en seks gaan toch niet samen? (lvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Auto met wimpers: vrouwelijk of verwijfd?

    Auto met wimpers: vrouwelijk of verwijfd?


    Wie dacht dat de autowereld nog steeds enkel voor mannen geschikt was, heeft duidelijk nog niet kennis gemaakt met de nieuwste creaties van autoproducenten. Zij kiezen steeds vaker voor de vrouwelijke weg. Waarbij ze wel het risico lopen een model de stempel "vrouwenauto" te laten krijgen. En daarin wil dan weer geen enkele man gezien worden.

    Volkswagen probeert zijn meest schattige wagen, de Beetle, nog vrouwelijker te maken. Ze lanceren daarom de auto met ingebouwde vaas op het dashboard. Zo kan je op ieder moment van de dag genieten van de geur van verse bloemen.

    De Nissan Micra komt dan weer op de proppen met een haakje speciaal gemaakt voor de handtas. Het is iets dikker dan dat van de oudere versies, die voornamelijk bedoeld zijn voor de jasjes van mannen aan op te hangen en is steviger verankerd, zodat zelfs je zwaarste handtasexemplaren kunnen opgehangen worden.

    Wimpers

    Heb je geen geld voor een nieuwe wagen? Dan kan je je autootje ook vrouwelijker maken met valse wimpers. De car eyelashes zijn gemaakt van plastic en moeten op de koplampen geplakt worden. Hou je wel van wat glitter? De wimpers zijn ook verkrijgbaar met kleine diamantjes of roze accenten.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jezus gekruisigd op telefoonpaal

    Jezus gekruisigd op telefoonpaal


    In Louisioana is een gekruisigde Jezus gespot langsheen Highway 26. In feite gaat het om een met onkruid overwoekerde telefoonpaal die enige gelijkens vertoont met de Heiland aan het kruis. Dat meldt het tv-station KPLC.

    De kans is evenwel klein dat de telefoonpaal uitgroeit tot een bedevaartsoord. Lokale autoriteiten zagen in de verschijning een gevaar voor de openbare veiligheid.

    Elektrocutie
    "Er zou maar eens iemand het in z'n hoofd moeten halen om Jezus van dichterbij te ontmoeten en op de paal te klimmen", aldus Mike Heinen van de plaatselijke elektriciteitsmaatschappij. "Het risico op elektrocutie is immers reëel".

    En dus werd het onkruid rond de paal als de bliksem verwijderd. "Het lijkt me voor de gelovigen veiliger om Jezus in een kerk op te zoeken", aldus nog Heinen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verdacht zakje in auto geen drugs maar overleden oma

    Verdacht zakje in auto geen drugs maar overleden oma

    In een zakje met verdachte inhoud zat geen drugs. Het was de as van een overleden grootmoeder. Een vrouw ging nooit zonder de as de baan op.

    Een patrouille hield in Farson twee mannen in een wagen tegen. De agenten troffen kleine hoeveelheden cannabis aan en lieten hun oog vallen op een zakje met een vreemde inhoud. Een van de inzittenden zei dat de as van een overleden vrouw in het zakje zat. De agenten keken hem vol ongeloof aan. De man zei daarop dat ze maar zijn vriendin moesten bellen en dat deden ze ook.

    De eigenares van de wagen verklaarde dat ze altijd op stap ging met de as van haar overleden grootmoeder. Ze zei dat ze erg close geweest was met de vrouw en dat ze nooit in haar wagen zat zonder de as. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man leert zijn hondje roken

    Man leert zijn hondje roken



    Een Chinees heeft zijn hondje leren roken. Zeng Ziguang (23) uit Wuchang in de provincie Hubei kocht zijn pup zes maanden geleden en gaf de viervoeter onmiddellijk sigaretten. Vandaag rookt Blackie een pakje per dag.

    Volgens zijn baasje is zijn huisdier intussen verslaafd aan nicotine. "In het begin haatte hij de geur van de sigarettenrook maar ik maakte hem gewoon aan de rook", legt Zeng uit. "Blackie raakte de geur gewoon en daarna stak ik een sigaret in zijn muil. Voor elke sigaret die hij rookte, beloonde ik hem met eten." Na een maand van intensieve training begon de hond te roken. Zijn buren zijn allerminst onder de indruk van het kunstje. Ze zeggen dat Zeng zijn hond mishandelt en vinden dat de Chinees vervolgd moet worden voor dierenmishandeling. "Hij is gewoon een verschrikkelijk baasje", zegt een buurman in de krant Changjang Daily. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    06-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neonazi doneert zaad om zoveel mogelijk Ariërs te kweken

    Neonazi doneert zaad om zoveel mogelijk Ariërs te kweken


    De neonazi Patrick de Bruin heeft de afgelopen maanden zijn sperma aangeboden omdat hij een sterk blank ras wil stichten. Hij probeerde dit bij vier 'spermabanken' en eiste daarbij dat alleen blanke stellen zijn zaad mochten krijgen, twee klinieken gingen hiermee akkoord.

    Ziekenhuizen gingen akkoord

    Dat bleek maandag uit onderzoek van de nieuwe actualiteitenrubriek Uitgesproken VARA. Hij ging naar het AMC in Amsterdam, het UMC in Utrecht, het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem en behandelcentrum Sint Geertgen in Elsendorp. Alleen Geertgen en Rijnstate gingen akkoord met zijn eis dat zijn zaad alleen aan blanken ter beschikking mocht komen. Bij het AMC werd hij weggestuurd, bij het UMC is hij maar één keer geweest en daarna niet meer.

    Zoveel mogelijk Ariërs
    Hij wil zijn 'Arische zaad' doneren om zo tegenwicht te bieden aan het hoge geboortecijfer onder moslims. De Bruin wil dat er zo veel mogelijk Arische kinderen op de wereld komen, schrijft hij op de site van het rechts-extremistische Stormfront. (belga/ep)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleinste man ter wereld is 70 centimeter groot

    Kleinste man ter wereld is 70 centimeter groot


    Edward Nino Hernandez is officieel de kleinste man ter wereld.

    Een 24-jarige Colombiaan is nu officieel de kleinste man ter wereld. Edward Nino Hernandez meet 70 centimeter en weegt net geen 10 kilo. Hij is niet meer gegroeid sinds zijn tweede levensjaar.

    Hernandez volgt Pingping op als kleinste man ter wereld. Deze Chinees overleed op 12 maart en was 4 centimeter groter dan de Zuid-Amerikaan. Pas nu 'ontdekten' de mensen van het Guinness recordboek de kleine man uit Colombia.

    Raadsel
    "De dokters hebben ons nooit kunnen vertellen waarom Edward zo klein is gebleven", zeggen zijn ouders. "Toen hij werd geboren, mat onze zoon 38 centimeter en woog hij anderhalve kilo. Specialisten aan de universiteit van Bogota onderzochten hem tot hij drie jaar was, maar toen hadden ze geen belangstelling meer in onze zoon".

    Gelukkig
    Edward laat zich intussen de belangstelling rond zijn persoontje welgevallen. "Ik ben gelukkig omdat ik uniek ben", zegt hij. Kennissen noemen hem een vriendelijke jongeman. Hij zegt graag te reizen, hoewel hij nog nooit uit z'n land is geweest.

    Lief van anderhalve meter

    Hernandez heeft ook al een vriendin. Ze heet Fanny, is achttien jaar en anderhalve meter groot.

    Concurrentie uit Nepal
    Het ziet er evenwel naar uit dat het liedje van Edward Nino Hernandez rap zal uitgezongen zijn. Wanneer de Nepalees Khagendra Thapa Maga op 14 oktober 18 jaar wordt, zal hij wellicht de titel van kleinste man overnemen. Hij is op dit moment amper 56 centimeter groot en alsdusdanig de kleinste tiener op de aardbol. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse jongen belt 700 keer naar brandweer

    Franse jongen belt 700 keer naar brandweer

    franse jongen belt 700 keer naar brandweer

    In het noorden van Frankrijk heeft een jongetje van 14 op een paar dagen tijd 700 keer naar de brandweer van Cambrai gebeld. Niet om wat ergs te melden, maar wel omdat hij het wachtmuziekje zo graag hoort.

    Volgens de Franse krant La Voix du Nord moet de jongen voor de jeugdrechter verschijnen. Verwacht wordt dat zijn ouders een fikse boete zullen moeten betalen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuid-Koreaanse oma haalt rijbewijs na 960 keer

    Zuid-Koreaanse oma haalt rijbewijs na 960 keer


    In Zuid-Korea is de 69-jarige grootmoeder Cha Sa-soon er na 960 pogingen in geslaagd haar rijbewijs te halen. De dame ondernam haar eerste poging in april 2005. In de drie daaropvolgende jaren probeerde ze het vijf dagen per week opnieuw.

    De jongste jaren deed ze het iets kalmer aan en daagde ze 'amper' tweemaal per week op in het examencentrum, schrijft de Daily Telegraph op zijn website.
     
    "Geen gevaard op de weg"
    "Toen ze eindelijk slaagde, zijn we haar allemaal gaan feliciteren en hebben we haar bloemen gegeven", vertelt instructeur Park Su-yeon van de rijschool Jeonbuk. Mevrouw Cha is volgens hem geen gevaar op de weg omdat ze vooral moeilijkheden ondervond bij het theoretische gedeelte van de rijproef, en niet met het praktische gedeelte.
     
    Cha Sa-soon zelf is in de wolken. "Ik wilde mijn rijbewijs halen zodat ik mijn kleinkinderen mee naar de zoo kan nemen", verklaarde ze. (afp/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    05-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NASA-capsule moet Chileense mijnwerkers bovenhalen

    NASA-capsule moet Chileense mijnwerkers bovenhalen


    De Chileense marine heeft de capsule onthuld die de 33 mijnwerkers zal bovenhalen die nu al bijna een maand geblokkeerd zitten in een mijn op 700 meter diepte.
     
    De capsule moet voorzien zijn van zuurstof, licht, een communicatiesysteem, een videosysteem, en een zitplaats om personen naar de oppervlakte te brengen, legde een marinecommandant uit. De capsule wordt ook uitgerust met een veiligheidsmechanisme waardoor de mijnwerkers zich kunnen bevrijden en terug naar beneden kruipen als de capsule halfweg zou blokkeren. De verplaatsing naar de oppervlakte zou tot een uur per mijnwerker duren.
     
    De capsule zal naar beneden gelaten worden via een doorgang van ongeveer 70 cm diameter. Maandag begonnen de graafwerken voor die doorgang, die tot vier maanden kunnen duren.
     
    De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA is inmiddels aangekomen bij de mijn om de opgesloten mijnwerkers bij te staan in het overleven op een kleine oppervlakte. (belga/mvdb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seksverslaafde viagra-Rus sterft na triootje van 12 uur

    Seksverslaafde viagra-Rus sterft na triootje van 12 uur


    De Rus slikte een volledig doosje viagrapillen.

    Een waanzinnige seksweddenschap en een overdosis viagrapillen zijn fataal afgelopen voor een 28-jarige Rus net na een marathontriootje van liefst 12 uur. De seksverslaafde technicus Sergey Tuganov had voor zo'n 3.300 euro gewed met één van de twee vrouwen die beweerde dat hij niet in staat zou zijn haar en een vriendin een halve dag seksueeel te plezieren. De man gebruikte een compleet potje viagrapillen voor de marathonsessie, haalde ook het einde, maar zakte na afloop in elkaar.

    De 28-jarige Sergey hield de unieke seksmarathon dus vol, maar bekocht het wel met zijn leven. Enkele minuten na het einde kreeg hij een hartaanval door de overdosis viagrapillen. Eén van de dames, Alina, zei: "We belden de hulpdiensten, maar het was te laat. Ze konden niets meer voor hem doen."
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    04-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mallorca overweegt bouw van 'christelijk pretpark'

    Mallorca overweegt bouw van 'christelijk pretpark'

    Op het eiland Mallorca moet eerlang het eerste 'christelijke pretpark' van Europa ontstaan. Een internationale groep investeerders wil het religieuze Disneyland neerpoten in de gemeente Capdepera, zo meldt de krant El Mundo. Kostprijs: 10 miljoen euro.


    Op een ongeveer zeven hectare grote oppervlakte, miraculeus genoeg tot voor kort een stortplaats, komen onder andere attracties als de Verrijzenis van Jezus en het Laatste Avondmaal. Als voorbeeld geldt het themapark Tierra Santa (Heilig Land) in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires.
     
    Voor en tegen
    Burgemeester Josep Gallega van Capdepera vindt het pretpark een goed idee, maar wil dat de gemeenteraad zijn fiat geeft. Ook de plaatselijke horeca mag zijn zegje doen. De groen-rode partijcoalitie EU-EV heeft al laten weten, tegen te zijn.
     
    Het bisdom Mallorca, daarentegen, steunt het project van harte: het project kan er, met of zonder rollercoaster, toe bijdragen dat de mensen dichter bij God komen, luidde het. (dpa/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond eet twaalf bh's op

    Hond eet twaalf bh's op


    Een zieke hond die werd geopereerd door Britse dierenartsen, bleek twaalf bh's opgegeten te hebben. Hoewel het Rottweilerteefje een opgezwollen buik had, woog ze nog maar de helft van haar normale gewicht. Dat meldt The Sun.

    Op een röntgenfoto zagen de artsen dat er twaalf bustehouders in de buik van  Molly zaten. Het pak lingerie woog vijf kilo en was volgens de dierenartsen eigendom van "een goed gebouwde" dame. "Het ondergoed moet meer dan drie maanden in de hond vastgezeten hebben, waardoor ze ook niet goed kon eten", aldus dierenarts Michael Jefferson.

    Dierenmishandeling
    De eigenaars van de hond, een echtpaar uit het Britse Grimsby, worden beschuldigd van dierenmishandeling. Volgens de dierenarts zag de hond eruit als een skelet toen hij het dier onder ogen kreeg. "I ben er van overtuigd dat de hond opzettelijk werd genegeerd", vervolgt de dierendokter. "Wanneer een hond meermaals per dag overgeeft, ga je toch naar de dierenarts?"

    Geopereerd
    Na het verwijderen van het ondergoed was Molly binnen enkele dagen er weer bovenop. Het dier werd bij nieuwe baasjes ondergebracht.

    De oorspronkelijke eigenaars verklaren dat ze niet genoeg geld hadden om Molly te laten onderzoeken. Ze hebben een boete van 240 euro gekregen en mogen vijf jaar geen huisdieren houden. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mieren gevreesd door olifanten

    Mieren gevreesd door olifanten

    mieren gevreesd door olifanten

    Olifanten hebben schrik van mieren. Tot die opmerkelijke conclusie kwamen vorsers van de Universiteit van Florida.

    Ze stelden vast hoe Afrikaanse olifanten de bomen waarop mieren zitten als de pest mijden. De reusachtige landdieren zouden het verschrikkelijk vinden als er colonnes mieren in hun slurf zouden kruipen.

    "Het is echt het verhaal van David en Goliath", aldus bioloog Todd Palmer in het tijdschrift Current Biology. "Zwermende mieren die elk slechts 5 milligram wegen kunnen bomen beschermen tegen dieren die ongeveer een miljard keer zwaarder zijn."

    Tot nu toe werd aangenomen dat de ecosystemen van de savanne enkel werden bepaald door regenval, bodemsoorten, planteneters en vuur. Volgens Palmer moeten de mieren nu aan die lijst toegevoegd worden.

    "Deze mieren spelen een belangrijke rol bij het voorkomen dat dieren zware schade toebrengen aan bepaalde bomen."

    Mieren ruiken

    Een test in Kenia wees aan dat de olifanten de blaadjes van hun favoriet, de Acacia mellifera-bomen, liever links lieten liggen dan de confrontatie met de mieren aan te gaan. Van zodra de mieren verwijderd waren, hapten de slurfdieren wel toe.

    De wetenschappers menen dat de olifanten de mieren dan ook kunnen ruiken.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefdesbrieven duiken weer op na 66 jaar

    Liefdesbrieven duiken weer op na 66 jaar

    Meer dan 66 jaar nadat ze elkaar leerden kennen, heeft een echtpaar uit Groot-Brittannië opnieuw de hand kunnen leggen op zijn lang verloren gewaande liefdesbrieven.

    De nu 81-jarige Winnie en haar grote liefde Eric Pashley waren tijdens de Tweede Wereldoorlog op mekaar verliefd geworden. Ze werkten indertijd allebei op een landgoed in het graafschap Nottinghamshire - hij als tuinman, zij als dienstmeisje. Eric verzamelde de brieven in een doos die hij in het tuinhuis bewaarde. Toen hij als soldaat naar Duitsland moest vertrekken, verloor hij de brieven uit het oog.
     
    Hotel
    Het herenhuis van weleer is intussen een hotel geworden. Zowat een maand terug trof een personeelslid de doos aan en ontdekte er de brieven in, die meestal met een lange lijn met het woord 'Kus' eindigden. Het management ging op zoek naar het verliefde stel, met succes. Het duo werd uitgenodigd voor een luxe-weekend in het hotel.
     
    De Pashleys zijn intussen 61 jaar getrouwd en hebben vijf kinderen, elf kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen. (dpa/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!