WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    25-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verwen je hond eens met een halsband van 2,4 miljoen euro

    Verwen je hond eens met een halsband van 2,4 miljoen euro






    In de Verenigde Staten is wellicht de duurste hondenhalsband ter wereld voorgesteld. De 'Amour, Amour'-halsband kost 2,3 miljoen euro. Het sieraad is belegd met welgeteld 1.657 diamanten die samen 52 karaat wegen. Het kleinood is vervaardigd uit platinum en 18 karaats witgoud. Het geheel wordt samengehouden door een bandje van krokodillenleer.

    Uiteraard kan je de halsband op maat laten maken voor je troetel. Volgens ontwerpster Martha Smith van het bedrijf 'I Love Dogs', valt de halsband erg in de smaak bij celebrities en rijke zakenlui. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man wil valse borsten van ex in beslag laten nemen

    Man wil valse borsten van ex in beslag laten nemen



    Toen alles nog koek en ei was, leende een Duitse jongeman een smak geld aan zijn toenmalige vriendin. Met dat geld liet ze een borstvergroting uitvoeren. Het koppel is nu uit elkaar, de lening is niet terugbetaald en de man dreigt er mee de valse borsten van zijn ex in beslag te laten nemen. Dat meldt de krant Bild.

    Deal niet nagekomen
    De twintigjarige Anastasia vreest nu dat een deurwaarder haar borsten in beslag zal komen nemen. Een jaar geleden had ze bij haar vriend Carsten 4.379 euro geleend voor een borstvergroting. "De overeenkomst was dat ik het geld niet zou moeten terugbetalen indien ik een jaar bij hem bleef", vertelt Anastasia.

    Uit elkaar
    Kort na de chirurgische ingreep ging het koppel echter uit elkaar. Carsten eist nu zijn geld terug en dreigt met deurwaarders. Anastasia beweert dat ze vorige week 3.000 euro heeft gestort op de rekening van haar ex-lief. Benieuwd of dit Carsten milder zal stemmen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stadje in India verbiedt gsm voor single vrouwen

    Stadje in India verbiedt gsm voor single vrouwen

    Een plaatselijke raad in het noorden van India heeft een verbod ingesteld op het gebruik van mobiele telefoons door alleenstaande vrouwen. De raad wil zo vermijden dat meisjes en jonge vrouwen relaties aanknopen met mannen van een andere kaste, meldt persagentschap AP.

    Het stadje in Uttar Pradesh besloot om op te treden nadat minstens 23 jonge koppeltjes in de loop van het jaar het hazenpad kozen en tegen de zin van hun ouders in het huwelijk traden. "We zijn ervan overtuigd dat de koppels hun vlucht planden met de hulp van hun gsm", verklaarde woordvoerder Jatin Raghuvanshi in de Calcutta Telegraph.

    Strenge regels
    In landelijke gemeenschappen in India gelden er strenge en ingewikkelde regels in verband met trouwpartijen tussen verschillende kasten. Sommige geliefden worden zelfs gedood door hun eigen verwanten. Die eremoorden worden gepleegd 'ter berscherming' van de eer van de familie. Discriminatie op basis van kaste is officieel wel verboden in  India, maar in de praktijk blijft de traditie hardnekkig bestaan.

    Maar als het van de lokale autoriteiten afhangt, is het dus weldra gedaan met al die heimelijke liefdesaffaires. "Alle ouders kregen het bevel hun dochters te controleren op het gebruik van hun gsm", luidt het. "Jongens mogen wel nog bellen, maar alleen als ze strikt gemonitord kunnen worden." (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kamelenbloed is uitstekend antigif tegen slangenbeet

    Kamelenbloed is uitstekend antigif tegen slangenbeet


    Het bloed van kamelen blijkt heel geschikt om antigif tegen slangenbeten te maken. Meestal wordt paardenbloed gebruikt, maar het bloed van kamelen kan beter tegen temperatuurschommelingen.

    Het Oostenrijkse bedrijf Hämosan levert antigif op basis van kamelenbloed. Ze spuiten kamelen in Dubai in met een kleine hoeveelheid slangengif. De dieren maken daarop een antistof aan die de onderzoekers dan uit het bloed kunnen halen. Met het antigif kunnen mensen de beten van giftige slangen overleven.

    Tot dusver werd vooral het bloed van paarden gebruikt. Mensen mogen echter slechts één keer behandeld worden met paardenbloed. De tweede keer kan er een allergische reactie optreden. Dus moesten wetenschappers op zoek naar een alternatief en daarvoor blijken kamelen uiterst geschikt. (anp/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Been van Chinees meisje weegt 75 kilo

    Been van Chinees meisje weegt 75 kilo


    Het linkerbeen van de Chinese Lin Guangzhi (17) blijft maar groeien. De oorzaak is een goedaardige tumor. Het been van het meisje weegt nu al 75 kilogram of nagenoeg 70 procent van haar lichaamsgewicht.


    Lin verblijft momenteel in het militair hospitaal van Jinan. Daar beraden de artsen zich over hoe ze hun patiënte het best behandelen.

    Insectenbeet
    Volgens haar moeder was het been van Lin perfect normaal totdat ze zes jaar was. "Dan vonden we een knobbeltje onderaan haar linkervoet. Een insectenbeet, dachten we. We schonken er verder geen aandacht aan", zegt de moeder.

    "Lin's linkerbeen werd echter almaar dikker. Toen ze tien jaar was had ze het been van een volwassene". Bij een eerste operatie verwijderden de artsen een deel van het overtollige weefsel. Haar linkerbeen bleef echter in omvang toenemen.

    Geen geld
    De volgende zeven jaar werd het meisje niet meer behandeld omdat de dokters geen raad meer wisten. Ook hebben haar ouders er het geld niet voor.

    Ongeneeslijk
    Volgens dokter Li Jiangze lijdt Lin aan een zeldzaam type van lipoma, een goedaardige tumor. De artsen kunnen enkel het overtollige weefsel weghalen. Genezing blijkt niet mogelijk. De operatie zal zo'n 35.000 euro kosten. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (17 Stemmen)
    » Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brit laat 95.000 euro op dak van auto liggen en rijdt weg

    Brit laat 95.000 euro op dak van auto liggen en rijdt weg

    Een 68-jarige Brit heeft de stommiteit van zijn leven begaan. De man uit Westcliff-on-Sea (Essex) legde een zak met 80.000 pond (95.000 euro) op het dak van zijn auto, vergat hem terug te nemen en reed weg. Een zoektocht achteraf leverde niets op, meldt he Daily Mail.

    De 68-jarige man, die nog steeds werkt als schilder, spaarde naar eigen zeggen elk jaar dat hij werkte ongeveer 2.000 pond (2.360 euro). Hij vertrouwt de banken niet en bewaarde al zijn geld thuis, onder zijn bed. Sinds zijn waakhond gestorven is, neemt hij het altijd mee als hij zijn huis verlaat.
     
    Lege zakjes
    Vorige donderdagochtend was hij eventjes verstrooid. Hij legde de zak met de bankbiljetten op het dak van zijn auto, deed het portier open en stapte in. De zak met geld liet hij op het dak liggen. "Ik laat het geld altijd in de auto liggen, want hij staat vlakbij mijn werk geparkeerd. Die donderdagochtend verliet ik om 6.20 uur mijn huis en pas 's middags realiseerde ik me dat ik de zak met geld kwijt was."
     
    In al zijn wanhoop haastte hij zich nog naar huis om onder zijn bed te kijken, maar hij besefte al snel dat hij het geld gewoon op het dak van zijn auto had laten liggen. Samen met zijn kleinzoon ging hij nog op zoek naar het geld, maar het enige wat ze vonden, waren kleine zakjes waarin het geld had gezeten. (afp/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    24-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Papegaaivis slaapt in eigen slijm

    Papegaaivis slaapt in eigen slijm




    Papegaaivissen en lipvissen produceren een soort slijm om zich te beschermen tegen parasieten. Dat melden wetenschappers van de universiteit van Queensland.

    Net voor ze gaan slapen produceren twee klieren bij de vissen slijm dat de dieren rond hun lichaam wikkelen. Zo moeten parasieten tijdens de nachtrust op afstand blijven. Volgens de onderzoekers worden papegaaivissen dag en nacht gebeten, maar in tegenstelling tot mensen hebben ze geen armen waarmee ze hun vijanden weg kunnen slaan.

    Garnalen kunnen de parasieten overdag verwijderen, maar 's nachts moeten de vissen zichzelf beschermen. Hoe de slijmlaag precies werkt, weten de onderzoekers nog niet. Mogelijk gaat het enkel om een lichamelijke barrière, maar misschien houdt het slijm ook de lichaamsgeur tegen waardoor parasieten de vissen niet meer kunnen ruiken. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse gepensioneerde vrouw zit 3 weken vast in badkamer

    Franse gepensioneerde vrouw zit 3 weken vast in badkamer


    Een Franse vrouw van 69 jaar heeft zowat drie weken opgesloten gezeten in haar badkamer. Rond 1 november sloot de vrouw per ongeluk haar badkamer in haar woning in Epinay-sous-Sénart (Essonne). Het slot wou om een nog onbekende oorzaak niet meer open. De badkamer had geen venster en het hulpgeroep van de vrouw was te zwak. Ze zat aldus zowat 20 dagen gevangen.
     
    Toen een buur het raar vond de vrouw niet meer te hebben gezien, verwittigde hij de politie die met hulp van de brandweer de dame bevrijdde. Ze was zeer fel verzwakt en had warm water gedronken om te overleven zonder eten. (belga/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbekende stam in Amazone ontdekt

    Onbekende stam in Amazone ontdekt



    In Peru is een tot nu toe ongekende stam ontdekt. Medewerkers van een natuurreservaat in het Amazonewoud waren op zoek naar illegale houthakkers toen ze tot hun verbazing stuitten. Ze zagen leden van de stam in een rivier naar voedsel zoeken.

    De stam heeft nog nooit contact gehad met de buitenwereld. De mensen spreken een onbekende taal en volgens getuigen geven ze elkaar zelfs geen naam.  Maar de overheid van Peru hield de ontdekking geheim zodat de stam in alle rust kon worden bestudeerd. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begrafenisondernemer begraaft verkeerde lijk

    Begrafenisondernemer begraaft verkeerde lijk


    Een Russische rechtbank heeft een begrafenisonderneming die zich vergist had en een verkeerd lichaam had begraven, veroordeeld tot een morele schadevergoeding aan de familie. Dat meldt een plaatselijke nieuwswebsite.
     
    "Gratis begrafenissen?"
    Een personeelslid van de begrafenisonderneming in de stad Volgograd, aan de rivier de Wolga, had een verkeerd lichaam begraven. Het bedrijf stelde aan de familie van de overledene voor om voortaan alle toekomstige begrafenissen gratis uit te voeren. De ouders van het slachtoffer verwierpen dat voorstel en dienden klacht in.
     
    Een rechter in Volgograd gaf de familie gisteren gelijk en veroordeelde de begrafenisondernemer tot een morele schadevergoeding van 152.900 roebels (3.600 euro). (afp/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    23-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote Markt van Brussel mooiste plein van Europa

    Grote Markt van Brussel mooiste plein van Europa


    Bezoekers van StedenTripper.com werden twee maanden via een steekproef verzocht om hun mening te geven over twintig Europese pleinen. De twintig pleinen waren vooraf geselecteerd door de redactie van StedenTripper.com.

    De 1.019 bezoekers die meewerkten aan het onderzoek, kregen zes foto’s van elk plein te zien, met daarbij de vraag die naar hun eigen smaak te rangschikken.

    De verschillen tussen de drie populairste pleinen waren niet erg groot. Het stadhuis van Brussel, het Broodhuis en de vele gildehuizen die aan de Grote Markt van Brussel liggen, vielen erg in de smaak bij de ondervraagden. 

    'De uitslag van het onderzoek is enigszins verrassend', zegt onderzoeker Erik Lammers van StedenTripper.com in de mededeling. 'Bekendere pleinen als het Londense Trafalgar Square en Piazza San Marco in Venetië staan een stuk lager dan we verwacht hadden.'


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man met half hoofd in Miami aangehouden

    Man met half hoofd in Miami aangehouden


    De 25-jarige Carlos Rodriguez werd op 9 november in Miami gearresteerd voor het solliciteren naar de diensten van een vermeende prostituee, die in werkelijkheid een undercoveragent was. Rodriguez bood de flik 80 dollar en werd ingerekend. Gebeurt wel meer, maar Rodriguez heeft een wel heel ongewoon voorkomen: hij lijkt maar een half hoofd te hebben.

    Op het internet heerst veel ongeloof over de echtheid van de foto's, maar deze site en die van The Miami Times, waar eerdere 'mugshots' van de halfhoofdige te zien zijn, lijken die toch te bevestigen. Rodriguez is al meermaals opgepakt, onder meer voor openbare dronkenschap, drugsbezit en diefstal. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christie's veilt Warhols roze Beatrix

    Christie's veilt Warhols roze Beatrix



    Andy Warhol 1928 - 1987 

    Veilinghuis Christie's brengt het roze schilderij van de Nederlandse koningin Beatrix onder de hamer. Het werk is gemaakt door popartkunstenaar Andy Warhol en moet tussen de 300.000 en 500.000 euro opbrengen.

    De veiling heeft plaats op 30 november op de locatie van Christie's in Amsterdam. Warhol maakte het portret in 1985 in de serie Reigning Queens, van vier koninginnen van geboorte die er op dat moment waren. Behalve van Beatrix maakte hij ook schilderijen van Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk, Margrethe II van Denemarken en Ntombi laTfwala van Swaziland. De artiest prees de Nederlandse majesteit als de knapste van de vier, aldus het veilinghuis.
     
    Deze werken zijn als litho al veelvuldig verkocht. De verfvariant die eind deze maand onder de hamer gaat, is echter zeer zeldzaam. Het doek meet 127 bij 106,5 centimeter. Het schilderij toont een "koninklijke Beatrix als ware popprinses; roze, abstract en zelfs een beetje androgyn (tweeslachtig mens)", omschrijft Christie's het werk. (anp/mvdb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een pilletje om het verleden te vergeten

    Een pilletje om het verleden te vergeten

    een pilletje om het verleden te vergeten

    Wetenschappers hebben een pilletje ontwikkeld dat pijnlijke herinneringen kan verdrijven.

    Het lijkt wel het plot van de film 'Eternal Sunshine Of The Spotless Mind', met Kate Winslet en Jim Carrey; wie herinneringen heeft waar hij/zij liever vanaf wil, wist die gewoon uit.

    Onderzoekers hebben namelijk ontdekt proteïnen uit het deel van de hersenen dat voor schrik staat, verwijderd kunnen worden. Zo wordt komaf gemaakt met traumatische herinneringen.

    "Wanneer zich een traumatische gebeurtenis voordoet, ontstaat een herinnering die levenslang kan meegaan", zegt professor Richard Huganir. Hij zegt dat de bevindingen van zijn team ons in staat stellen deze gegevens te beïnvloeden met medicijnen. Zo zouden aandoeningen als post-traumatische stress verholpen kunnen worden.

    Hoewel de wetenschappers muizen gebruikten bij hun tests, geloven ze dat het effect bij mensen hetzelfde zal zijn.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlander klimt gevel stadhuis Antwerpen op om vlag te stelen

    Nederlander klimt gevel stadhuis Antwerpen op om vlag te stelen

    nederlander klimt gevel stadhuis antwerpen op om vlag te stelen

    Een 21-jarige Nederlander heeft zaterdagochtend de gevel van het Antwerpse stadhuis beklommen. De man uit Delft probeerde een Belgische vlag uit de mast te nemen. De politie greep tijdig in.

    Omstreeks kwart over vier zag een politieman op de camerabeelden die worden gemaakt met één van de politiecamera's en die binnenlopen op de radiokamer Oudaan, dat op de Grote Markt een jonge man, samen met een kompaan, probeerde tegen de gevel van het stadhuis omhoog te klauteren. Tijdens zijn klimpartij probeerde hij een Belgische vlag uit de vlaggenmast te nemen. Dat lukte niet zo goed en de vlaggenmast raakte verbogen.

    Inmiddels was een interventieploeg ter plaatse gestuurd. Ook de brandweer werd verwittigd om, indien nodig, de jonge man van de gevel te plukken.

    Bij aankomst van de politie was de vlaggendief al terug op de begane grond. Hij gaf de feiten toe, maar "het was allemaal maar voor de gein geweest".

    De brandweer deed het nodige om de vlaggenhouder terug recht te plaatsen zodat er geen gevaar voor passanten zou kunnen ontstaan.

    De 21-jarige man uit Delft zal voor zijn geinig optreden de rekening gepresenteerd krijgen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    22-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees met kort rokje en hoge hakken trekt de aandacht

    Chinees met kort rokje en hoge hakken trekt de aandacht


    Een onbekende man geeft aanleiding tot nogal wat fronsende blikken in de Chinese stad Hankou. Onlangs werd hij gespot met een kort rokje en laarzen met hoge hakken. Zijn cowboyhoed vinden we dan weer wat minder geslaagd in combinatie met zijn sexy outfit.

    De man werd eerder al opgemerkt in de straten van de stad. Telkens weet hij de aandacht te trekken met zijn vrouwelijke garderobe. "Hij loopt heel elegant", vertelt een getuige. "Als je hem van achteren bekijkt zou je zweren dat hij een vrouw is". (eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Offerblokdief geveld door vallend heiligenbeeld

    Offerblokdief geveld door vallend heiligenbeeld



    Een dief die in een Münchense kerk aan de haal wilde gaan met een offerblok, is buiten westen geslagen door een vallend heiligenbeeld. De would-be dief hield een gapende hoofdwonde over aan de 'aanval' van de heilige.

    Het levensgrote houten beeld van Sint Antonius maakte deel uit van de offerblok die de dief wilde openbreken. Door zijn geklungel ging het beeld aan het wankelen om uiteindelijk op het hoofd van de dief te tuimelen. "Sint Antonius heeft met succes zijn offerblok verdedigd", aldus pastoor Ludwig Sperrer.

    Toch weg met portefeuille
    De dief is door de ingreep van de heilige evenwel niet tot inkeer gekomen. De man ging aanbellen bij een huis in de buurt om zijn bloedende hoofdwonde te laten verzorgen. In dat huis ging zijn kompane aan de haal met een portefeuille die daar op een kast rondsling
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit ondergoed helpt je 'ongeschonden' door bodyscanner

    Dit ondergoed helpt je 'ongeschonden' door bodyscanner



    Een uitvinder uit Nevada heeft een nieuw soort ondergoed ontworpen waarmee uw waardigheid intact blijft wanneer u door de naaktscanner op de luchthaven moet.

    Jeff Buske maakt gebruik van metaal in poedervorm dat in de stof van het ondergoed geweven wordt. De legering van wolfraam en andere metalen laten de detectoren niet afgaan. Volgens de uitvinder is de stof zeer soepel en volgt ze perfect de contouren van het lichaam. Hierdoor is het quasi onmogelijk om een vreemd voorwerp in de onderbroek te verstoppen.

    Voor mannen en vrouwen
    De ontwerper brent een model voor mannen en vrouwen op de markt. De herenonderbroek wordt gesierd door grote vijgenbladen. Op het damesmodelis het vijgenblad iets bescheidener. (eb)

    .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint gebruikt koe voor Nederlandse intrede

    Sint gebruikt koe voor Nederlandse intrede


    Sinterklaas heeft zaterdagmorgen zijn intrede gemaakt in het Nederlandse Marum. Zijn paard was echter niet van de partij.

    De kinderen in Marum zullen het vast opgemerkt hebben: het rijtuig van de goede man werd niet voorgetrokken door zijn paard Amerigo. De schimmel moest namelijk een griepprik bij de dokter halen.

    De Sint maakte dan maar dankbaar gebruik van een koe.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kuifje scoort op Brusselse stripveiling

    Kuifje scoort op Brusselse stripveiling


    In Brussel zijn vandaag honderden unieke stukken uit de stripwereld geveild op de achttiende editie van 'banque dessinée'. Onder meer lithografieën van Kuifje en tekeningen van Marsupilami gingen er onder de hamer. De stukken brachten samen zowat 455.000 euro op. Van de 814 geveilde loten veranderde 85 procent van eigenaar.

    Een koffer met tien litho's van Kuifje ging van de hand voor 33.600 euro (kosten inbegrepen). Een originele zwartwituitgave van 'Kuifje in het land van de Sovjets' uit 1930 werd verkocht voor 19.200 euro. Een 'Kuifje in Congo' in zwartwit uit 1931 ging voor 17.400 euro onder de hamer.

    Een gekleurde illustratie van Franquins Marsupilami was goed voor 20.400 euro. Dat is een pak hoger dan de twaalf- tot vijftienduizend euro die vooraf werd geschat voor dit werk. (belga/svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!