WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    08-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurste boek ter wereld brengt 8,7 miljoen euro op

    Duurste boek ter wereld brengt 8,7 miljoen euro op

    Een exemplaar van 'Birds of America', het duurste gedrukte boek ter wereld, is in Londen door veilinghuis Sotheby's geveild voor een recordbedrag van 7,3 miljoen pond (8,7 miljoen euro).

    Een van de illustraties uit het zeldzame werk.

    Een van de illustraties uit het zeldzame werk.

    Sotheby's geeft aan dat de prijs die betaald wordt voor het werk van de beroemde ornitholoog en schilder John James Audubon, een recordbedrag is voor de veiling van een gedrukt boek.
     
    Verwachtingen overtroffen
    Geschat werd dat het boek tussen 4 en 6 miljoen pond zou opbrengen, maar dat bedrag werd dus ruimschoots overtroffen.
     
    Koper van het boek, afkomstig uit de collectie van de Britse aristocraat Lord Hesketh, is Michael Tollemache, een Londense handelaar, zo gaf een woordvoerder van Sotheby's te kennen. (afp/tw)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chirurg vergeet twee scharen in buik patiënt

    Chirurg vergeet twee scharen in buik patiënt

    Een man uit Antwerpen heeft na een darmoperatie in het Sint-Augustinusziekenhuis van het Antwerpse Wilrijk een jaar rondgelopen met twee 'vergeten' scharen van 16 cm in zijn onderbuik. Dat schrijft de gedrukte versie van Het Laatste Nieuws.

    Glen G. (50) leed al die tijd helse pijnen, maar de chirurg wou niet luisteren. Na de operatie had het ziekenhuispersoneel nochtans gemerkt dat er twee scharen tekort waren, maar het verdoezelde dit met twee stuks uit een andere instrumentendoos. Het was pas na een jaar van helse pijn dat de patiënt zelf naar een radioloog trok voor een röntgenfoto. Daar werden de twee grote scharen ontdekt, die van het middenrif tot aan het bekken van Glen G. zaten.
     
    Schadevergoeding
    Zowel de chirurg, een gerenommeerde arts met meer dan 25 jaar dienst en professor Heelkunde aan de universiteit van Leuven, als het ziekenhuis geven de zware blunders toe. Het ziekenhuis biedt Glen G. een schadevergoeding van 5.000 euro, maar de man eist 80.000 euro. (belga/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studenten boos om rattenkop in kipcurry

    Studenten boos om rattenkop in kipcurry

    Studenten van de Rajshahi Universiteit in Bangladesh hebben verbijsterd gereageerd nadat een student een rattenkopje had gevonden in zijn kom met kipcurry. Dat meldde een woordvoerder van de universiteit.

    De student at zijn curry in de kantine van de universiteit en werd meteen ziek na zijn onappetijtelijke ontdekking. De verantwoordelijke kok is ontslagen en werd overgedragen aan de politie, aldus de woordvoerder. ,,We onderzoeken waarom knaagdiervlees aan onze studenten werd geserveerd." De kantine werd tijdelijk gesloten.

    Het voorval leidde tot protesten van de studenten. Onderzoekers van een andere universiteit in Bangladesh stelden recentelijk al vast dat het voedsel van de publieke universiteiten in het Aziatische land vaak van slechte kwaliteit is en onder onhygiënische omstandigheden wordt bereid. (anp/kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    07-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FBI waarschuwt voor Barbiepop met camera

    FBI waarschuwt voor Barbiepop met camera

    Het Federal Bureau of Investigation (FBI) heeft een waarschuwing uitgevaardigd voor mogelijke cybermisdaden met een nieuwe Barbiepop die geleverd wordt met ingebouwde camera.

    De 'Barbie Video Girl' van speelgoedgigant Mattel heeft een videocameraatje dat ingebouwd is in het halssnoer van de pop. Daarmee kan tot dertig minuten video worden ogenomen, die daarna op de pc kan worden afgespeeld.

    Huiszoekingen
    Het FBI maakt zich nu zorgen dat het filmmateriaal misbruikt kan worden om kinderporno te maken. De afdeling van de 'feds' in Sacramento stuurde een rapport de wereld in waarin men aanmaant tot voorzichtigheid met de Barbie. "Eigenlijk was dat rapport bedoeld voor intern gebruik, maar we hebben het per ongeluk naar de pers gestuurd", moest FBI-woordvoerder Steve Dupre schoorvoetend toegeven. "Het gaat er ons vooral om dat onze agenten zo'n pop niet over het hoofd zien als ze een huiszoeking doen in het kader van seksuele delicten."

    De zorgen van de Amerikanen lijken voorbarig, want momenteel heeft men noch bij Mattel, noch bij het FBI weet van effectief misbruik van de Barbiepop. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Originele tekst 'The Times They Are-A Changing' onder de hamer

    Originele tekst 'The Times They Are-A Changing' onder de hamer


    De oorspronkelijke tekst voor 'The Times They Are-A Changing', het titelnummer van Bob Dylans derde album uit 1964, wordt geveild door Sotheby's in New York. Verwacht wordt dat het met potlood beschreven velletje papier, door Dylan ondertekend, tussen 150.000 en 200.000 euro zal opbrengen. (lb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Journalist mag met vijftig modellen in bed

    Journalist mag met vijftig modellen in bed


    Een Nieuw-Zeelandse journalist moet ongetwijfeld gedacht hebben de job van zijn leven gevonden te hebben toen zijn hoofdredacteur van 3news.co.nz hem de opdracht gaf in bed te kruipen met vijftig modellen. Als een gehoorzame bediende gaf Dan gewillig gehoor aan dat order.

    Het bleek niet eens een opwindende droom te zijn voor de journalist, want niet veel later stonden er vijftig knappe jonge vrouwen, met alleen maar een zwart niemandalletje aan, klaar om met de man het kingsize bed te delen. Het ging dan ook om een recordpoging voor het Guinness Book of Records, om zoveel mogelijk mensen in één bed te krijgen.

    Al liggend bleef de teller steken op achttien tot er geen plaats meer over was, al zittend was 27 het maximum. Staand bracht de oplossing. Alle vijftig de meisjes bleven voor de volle en officiële dertig seconden op het bed staan, waarmee het record voor Guinness een feit was.

    Nakedsleep.com
    Fier als een gieter belde Dan zijn baas om hem te vertellen dat Nieuw-Zeeland trots kan zijn op zijn meisjes. Waarop de weinig geïmpressioneerde hoofdredacteur vroeg of hijzelf ook al in het bed gelegen had. Toen Dan negatief antwoordde, kreeg hij te horen dat hij dat zo snel mogelijk moest doen of dat hij anders snel zijn ontslagbrief kreeg.

    Het ging om een event voor de opstart van de website Nakedsleep.com, waar de goedkoopste ho(s)tels en verblijfplaatsen in Nieuw-Zeeland worden aangeboden. (odbs)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg biedt 50.000 dollar voor overall van Johnny Cash

    Belg biedt 50.000 dollar voor overall van Johnny Cash


    Johnny Cash in 2002.


    Een Belgische verzamelaar heeft zondag op een veiling in Beverly Hills 50.000 dollar (ruim 37.500 euro) betaald voor een blauwe overall van de legendarische countryzanger Johnny Cash. Dat meldt het veilinghuis Julien's.
     
    Cash droeg de overall tijdens een repetitie in de gevangenis van San Quentin in 1969. Het blauwe pak werd bekend dankzij een foto die de naam 'The Finger' kreeg, omdat Cash er een provocerend gebaar met zijn middelvinger naar de camera op maakt.
     
    Tijdens de veiling gingen nog andere memorabilia van de countryster onder de hamer, zoals een hemd voor 31.250 dollar en een zeldzame poster voor 25.000 dollar. Voor een paar laarzen van de zanger werd 22.000 dollar geboden.
     
    Johnny Cash, de zanger van wereldberoemde nummers als 'I Walk the Line' en 'Ring of Fire', overleed in september 2003 op 71-jarige leeftijd. (afp/adb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Violiste laat Stradivarius van 1,4 miljoen pikken aan broodjesbar

    Violiste laat Stradivarius van 1,4 miljoen pikken aan broodjesbar



    De internationaal bekende violiste Min-Jin Kym was op weg naar haar trein en wilde nog vlug een broodje (2,95 pond) kopen, toen haar instrument werd gejat. Het gaat om een Stradivarius van meer dan 300 jaar oud ter waarde van ongeveer 1,4 miljoen euro.

    De diefstal gebeurde in november maar is maandag pas bekend gemaakt. Officieel zijn plaats van het delict en de benadeelde niet bekend gemaakt. Maar ondermeer The Daily Mail geeft toch details.

    De viool is gejat door drie gelegenheidsdieven in het trein- en metrostation Euston in Londen. De drie mannen, die het gemunt hadden op passagiers, zullen wellicht weinig plezier beleven aan hun buit. Tenzij ze op een of andere manier de vergoeding van 17.000 van de verzekeraar voor een gouden tip opstrijken.

    Want het instrument, gebouwd in 1696 door de beroemde Italiaanse vioolbouwer Antonio Stradivari, is zo goed als onverkoopbaar. Van zijn hand zijn nog ongeveer 600 instrumenten - alle gelabeld en geauthenticeerd - bekend. De vioolkoffer bevatte ook twee zeldzame en waardevolle strijkstokken, een ervan is 450 jaar oud.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te koop: huis van The Godfather

    Te koop: huis van The Godfather



    Het huis dat gebruikt werd in de film 'The Godfather' staat te koop.

    De villa, met acht slaapkamers, was in heel wat scènes te zien, waaronder de trouwscène van Connie Corleone, de dochter van Don Vito Corleone, ook bekend als 'The Godfather'.
    Binnenin zijn er tal van verwijzingen naar de roemruchte geschiedenis van het huis, zoals stukken tekst en handtekeningen van acteur Marlon Brando.

    Het pand, dat uit de jaren '30 dateert, is gelegen in het New Yorkse Staten Island en moet 2,9 miljoen dollar opbrengen. Of an offer they can't refuse natuurlijk.

    .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbekende bacterie vreet Titanic op

    Onbekende bacterie vreet Titanic op


    Wetenschappers hebben een nieuwe bacterie gevonden op het wrak van de Titanic. De vondst werd gedaan door een team rond Antonio Ventosa van de Universiteit van Sevilla, staat in het jongste nummer van het vakblad van de Britse Vereniging voor Algemene Microbiologie (SGM).

    Het op een stuk roest gevonden microbiologische leven kreeg de naam Halomonas titanicae. Het diertje vreet immers aan het wrak van de Titanic en is volgens de onderzoekers mee verantwoordelijk voor het verval van het op 14 april 1912 gezonken luxeship. Het ligt op zowat 3,8 kilometer diepte na in aanvaring te zijn gekomen met een ijsberg.
     
    De wetenschappers gaan ervan uit dat de Titanic-bacterie een rol kan spelen bij de afbraak van ijzerconstructies onder water. Hun bevindingen kunnen aldus van belang zijn voor moderne kunstwerken onder water. (dpa/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    06-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Een miljoen bezoekers voor Anne Frank Huis

    Een miljoen bezoekers voor Anne Frank Huis


    Het Anne Frank Huis heeft vandaag zijn miljoenste bezoeker dit jaar ontvangen. Dat heeft het museum in Amsterdam bekendgemaakt.

    Verwacht wordt dat het museum dit jaar, in zijn vijftigjarig bestaan, het grootste aantal bezoekers ooit trekt. Het record was in 2007 toen 1.002.902 bezoekers kwamen. De meeste bezoekers komen uit het buitenland en zijn veelal jong.
     
    Op 28 april werd het vijftigjarig bestaan gevierd in aanwezigheid van koningin Beatrix. Toen werd ook de Virtuele Vleugel van het Anne Frank Huis in gebruik genomen. Het Achterhuis Online stelt mensen wereldwijd in staat het onderduikpand virtueel te verkennen. (belga/kve)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.330.000 dollar voor handschoen Michael Jackson

    330.000 dollar voor handschoen Michael Jackson

    330 000 dollar voor handschoen michael jackson

    Een handschoen van Michael Jackson heeft maar liefst 330.000 dollar (246.000 euro) opgeleverd op een veiling in Beverly Hills.

    De 'King of Pop' droeg het item tijdens de 'Bad'-tournee. Andere voorwerpen die bij Julien's Auctions van eigenaar wisselden waren onder meer röntgenfoto's van de hersenen van Albert Einstein (38.750 dollar) en een jas van John Lennon (240.000 dollar).

    In totaal werd een omzet van 3 miljoen dollar genoteerd.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mysterieuze inbrekers willen frieten, curryworst én erwtensoep

    Mysterieuze inbrekers willen frieten, curryworst én erwtensoep


    In de kantine van voetbalclub KFC Muizen is voor de vierde maal in een maand tijd ingebroken. Veel wordt er niet gestolen, wel bakken de dieven telkens een portie frieten met curryworst.

    Om de zaak nog erger te maken aten de inbrekers bij hun jongste inbraak ook nog alle erwtensoep op. Bij een vorige inbraak waren de boeven wel zo vriendelijk om eerst het frituurvet te verversen.

    Vermoedelijk gaat het steeds om dezelfde inbrekers, en ze maken ook al eens een uitstapje. Twee weken geleden moest ook de kantine van het nabije Leest United het ontgelden. Ook daar werd een lekker bakje frieten met curryworst klaargemaakt. (belga/edp)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Computer denkt nu even snel als mens

    Computer denkt nu even snel als mens

    IBM heeft een nieuwe chip ontwikkeld waarmee supercomputers duizend keer sneller kunnen rekenen. Dat betekent dat de machines zullen kunnen concurreren met de gedachtesnelheid van de mens, schrijft de krant Het Laatste Nieuws.

    De kracht van de nieuwe technologie zit in de integratie van een optische module, waardoor elektrische signalen worden omgezet in lichtpulsen. Zo kunnen chips razendsnel communiceren.

    "Dit is een doorbraak in de ontwikkeling van supercomputers", zegt Will Green, onderzoeker bij IBM. De snelste supercomputers halen vandaag ongeveer 2.000 biljoen berekeningen per seconde. Green maakt zich sterk dat tegen 2020 een miljoen biljoen berekeningen mogelijk zullen zijn. (hln/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    05-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bulgaren willen afgezaagde kerstliedjes schrappen

    Bulgaren willen afgezaagde kerstliedjes schrappen


    De Bulgaarse openbare televisie heeft haar kijkers opgeroepen hun stem uit te brengen over Kerst- en Nieuwjaarsliedjes die ze absoluut niet meer willen horen. De organisatoren hebben niks tegen de liedjes op zich, maar "we zijn al decennialang verplicht naar steeds dezelfde nummers te luisteren", luidt het.
     
    De kijkers hebben tien dagen de tijd om hun zwarte lijst van liedjes door te geven. Het ziet er naar uit dat "Stille Nacht, Heilige Nacht" dit jaar in Bulgarije zijn naam volledig zal waarmaken. (belga/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oude broek Britse Queen wordt geveild

    Oude broek Britse Queen wordt geveild

    oude broek britse queen wordt geveild

    Een crèmekleurige broek die ooit nog door de Britse koningin Elisabeth werd gedragen, wordt te koop aangeboden op een veiling.

    De royal vergat het kledingstuk ooit op een vliegtuig, tijdens een bezoek aan het Zuid-Amerikaanse land Chili in 1968. Joseph de Bicske Dobronyi, een bekende playboy uit Miami, kreeg de broek in handen via een vriend die ze vond.

    De Bicske Dobronyi is intussen overleden. Er zijn nu plannen om de katoenen broek via een veiling te verkopen. Die zou bijna 7.000 euro moeten opleveren.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heldin krijgt parkeerbon nadat ze vrouw van zelfmoord redt

    Heldin krijgt parkeerbon nadat ze vrouw van zelfmoord redt


    Cathryn James (36) toont haar parkeerboete.

    In Wales heeft een ware heldin een parkeerboete gekregen nadat ze een suïcidale vrouw had gered die van een brug wilde springen. Dat meldt The Sun.

    Cathryn James (36) uit Sawnsea werd geprezen door de politie omdat zij haar leven riskeerde door op de reling van een brug te klimmen om de vrouw vast te grijpen totdat de hulpdiensten arriveerden. Na haar heldendaad keerde Cathryn echter 22 minuten te laat terug bij haar auto. Daar trof ze een parkeerbon van omgerekend 72 euro aan.

    Brief
    De vrouw stuurde een brief naar de parkeerfirma met de vraag of zij die boete wilden intrekken. Bij haar verzoek stak zij een kopie van de brief met daarin de complimenten van de politie.

    Dreiging met proces
    Het bedrijf schreef echter terug dat er onvoldoende reden was om de bon te verscheuren. Er werd zelfs gedreigd naar de rechter te stappen als de vrouw niet zou betalen. Uiteindelijk ging het bedrijf toch overstag. Dat gebeurde echter nadat er een solidariteitsactie was gestart om de boete te seponeren. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    04-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met de fiets de boom in tegen de dieven

    Met de fiets de boom in tegen de dieven


    De Chinees Wang Bing was het beu. De voorbije maanden zijn dieven drie keer aan de haal gegaan met telkens een nieuwe fiets. Nu 'parkeert' hij elke dag zijn stalen ros in een boom.

    Telkens hij 's morgens aankomt op het werk klimt de man vijf meter hoog de boom in met zijn fiets. Na de dagtaak plukt hij zijn tweewieler opnieuw uit het loof.

    "Ik kon geen betere manier bedenken om de fietsendieven een hak te zetten", verduidelijkit Wang Bing. "Zelfs drie fietssloten konden hen niet tegenhouden. Mijn nieuwe systeem heeft tot dusver niet gefaald". (eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste uitgave Amerikaanse volkslied voor ruim 500.000 dollar geveild

    Eerste uitgave Amerikaanse volkslied voor ruim 500.000 dollar geveild


    Een bijna tweehonderd jaar oud muziekblad met het Amerikaanse volkslied is gisteren geveild voor 506.500 dollar (377.646 euro), zo heeft veilinghuis Christie's meegedeeld. Het gaat om een van de elf exemplaren van de eerste uitgave van 'The Star Spangled Banner' van Francis Scott Key. De verkoopprijs lag dubbel zo hoog als verwacht.
     
    Key schreef het patriottistische stuk in september 1814 als ooggetuige van de Britse aanval op Fort McHenry in Baltimore. De eerste uitgave is overigens te herkennen aan een schrijffout. In de titel 'The Star Spangled Banner: A Pariotic Song', ontbreekt een 't' in het woord Patriotic. (dpa/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    03-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koop eens een vliegtuigmoederschip van 10.000 ton

    Koop eens een vliegtuigmoederschip van 10.000 ton


    De Britse marine verkoopt een vliegtuigmoederschip op een merkwaardige manier: per opbod via het internet. Het gaat om de Invincible die 30 jaar oud en 200 meter lang is. Het schip verplaatst 17.000 ton water.

    Decennialang zijn er gevechtsvliegtuigen vertrokken en geland op het schip, volgens de BBC ook tijdens de Falklandsoorlog met Argentinië in 1982. Sinds 2006 ligt het gigantische schip te verkommeren in de marinebasis Portsmouth. Op 5 januari gaat de Invincible naar de hoogste bieder.
     
    Volgens een woordvoerder van de DSA, de Britse overheidsdienst die overtollige overheidsspullen verkoopt, is er niets ongewoons aan een internetveiling van militaire hardware. Omtrent potentiële bieders of de verwachte opbrengst wou de woordvoerder niets zeggen.
     
    Recycleerbedrijven
    In de media luidt het dat vooral recycleerbedrijven geïnteresseerd zouden zijn in het schip. Vooral de geschatte 10.000 ton, die bij de bouw zijn gebruikt, maken de actuele waarde van de Invincible uit.
    Kooplustigen kunnen het schip nog tot 10 december - op afspraak - bezichtigen. Wie hoopt het vliegtuigmoederschip van iemand cadeau te krijgen, kan het op een lijstje met wensen zetten.
     
    Een nieuwsgierig bezoekje aan www.edisposals.com leert dat u als hoogste bieder niet meteen met de Invicible zal kunnen varen. De motoren zijn immers verwijderd, terwijl de generatoren en pompen ofwel "onbedienbaar" zijn of "niet werken". Het luidt dan weer geruststellend dat het schip "in voorraad" is. (dpa/dea)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!