NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  14-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinese autoriteiten willen geen sigaretten meer op de buis

  Chinese autoriteiten willen geen sigaretten meer op de buis

  chinese autoriteiten willen geen sigaretten meer op de buis

  China wil voorkomen dat steeds meer jongeren gaan roken. Daarom hebben de autoriteiten aan de filmwereld en de televisie de opdracht gegeven om het aantal scènes met sigaretten drastisch te verminderen of zelfs te schrappen.

  De aanleiding van het verbod was het verontrustende resultaat van een rondvraag onder 11.000 middelbare scholieren. Zowaar 33 procent gaf aan dat ze een sigaret wilden proberen na het zien van een fragment waarin er werd gerookt.

  Voortaan worden scènes met rokende jongeren verboden. Andere scènes moeten zo kort mogelijk zijn.

  In China zouden zowat 300 miljoen mensen roken. 738 miljoen landgenoten, waaronder 182 miljoen kinderen, ademen de sigarettendampen van anderen in.

  In het reusachtige land is het ook niet ongewoon dat je bij een begroeting je kennis meteen ook een sigaret aanbiedt. In 2005 overleden 1,2 miljoen Chinezen aan de gevolgen van roken.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ouders van Kate Middleton krijgen koeien als bruidsschat

  Ouders van Kate Middleton krijgen koeien als bruidsschat


  De Zuid-Afrikaanse lowbudgetmaatschappij kulula.com wil de ouders van aanstaande bruid Kate Middleton naar goede Zuid-Afrikaanse gewoonte koeien schenken. Die zouden dan gezien kunnen worden als de bruidsschat van de Britse prins William, meldt een woordvoerster van de maatschappij.


  Het bedrijf is naar eigen zeggen grote fan van prins William, die eind april trouwt met zijn verloofde. Kulula.com beweert op zoek te zijn naar de beste koeien van Groot-Brittannië om te leveren op Buckingham Palace.

  Kulula.com staat bekend om brutale campagnes. Afgelopen jaar haalde het bedrijf zich de woede op de hals van de wereldvoetbalbond FIFA, door in aanloop naar het WK voetbal reclame te maken met de slogan 'Onofficiële Nationale Luchtvervoerder van de 'Je-Weet-Wel'. (anp/sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  13-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder wil baby met 14 tenen en 12 vingers in recordboek

  Moeder wil baby met 14 tenen en 12 vingers in recordboek  In Myanmar probeert een moeder met veel enthousiasme haar kind in het Guinness Book of World Records te krijgen. De kleine werd in november 2009 geboren met in totaal 26 vingers en tenen. "Wanneer mijn dochter Lei Yadi Min in het boek opgenomen wordt, zal ik zeer gelukkig zijn", aldus moeder Phyo Min Min Soe aan het Duitse persagentschap dpa.

  Bij de geboorte was de moeder naar eigen zeggen zeer gelukkig dat de baby extra tenen en vingers had, zonder dat er andere ledematen ontbraken.

  Het oudere zusje van de kleine Lei Yadi Min werd geboren met het normale aantal vingers en tenen. (dpa/mvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheepswrak van kapitein 'Moby Dick' gevonden

  Scheepswrak van kapitein 'Moby Dick' gevonden


  Onderzoekers hebben op de bodem van de zee het wrak gevonden van het schip De twee broers, een walvisvaarder uit Nantucket die in 1823 ten onder ging nadat het twee keer getroffen was door de bliksem.

  De kapitein van het schip was George Pollard (1791-1870), die eerder al het schip Essex verloor na een aanvaring met een walvis. De belevenissen van Pollard vormden de basis voor het wereldbekende boek Moby Dick van Herman Melville.

  De vondst is bijzonder omdat van de hele Amerikaanse walvisvloot uit de 19e eeuw slechts een schip bewaard is gebleven. Het is voor het eerst dat een gezonken walvisvaarder is aangetroffen, meldden Amerikaanse media zondag. De twee broers geeft de wetenschappers de mogelijkheid om meer te weten te komen over de tijd waarin de walvisvaarders leefden.

  Melville publiceerde Moby Dick in 1851. Het verhaal gaat over een mythische, agressieve walvis die veel scheepsrampen veroorzaakt. Hoofdpersoon in het boek is de eenbenige kapitein Ahab. Schrijver Nathaniel Philbrick liet zich voor zijn boek In het hart van de zee eveneens inspireren door de ervaringen van kapitein Pollard. (anp/mvdb)  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klap eens in de handjes en de bh gaat open

  Klap eens in de handjes en de bh gaat open
  Onhandige Harry's aller landen: haal opgelucht adem. De Amerikaan Randy Sarafan heeft een systeem ontwikkeld waarmee je een bh kan openmaken door simpelweg in de handen te klappen. Laat Valentijn maar komen.

  Vallen en opstaan
  Het heeft de uitvinder evenwel jaren van vallen en opstaan gekost. Na diverse pogingen, de ene al explosiever dan de andere, is Randy uitgekomen op een elektromagneet die geactiveerd wordt door het geluid van handgeklap. Hierdoor 'ontploft' het pinnetje dat de bh dicht houdt.

  Prototype
  Wie zich aangesproken voelt, hoeft niet meteen naar de winkel te lopen om zich de revolutionaire uitvinding aan te schaffen. De uitvinder heeft alleen nog maar een prototype klaar dat nog verder bijgeschaafd moet worden. (eb)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  12-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Zeepaardje kreeg S-vorm door evolutie"

  "Zeepaardje kreeg S-vorm door evolutie"  Wetenschappers van de Universiteit van Antwerpen hebben een theorie over hoe het zeepaardje aan zijn ongewone vorm is gekomen.

  Dit mooie doch ongewone visje heeft een paard-achtige kop en het lichaam heeft de vorm van de letter S, en dit in tegenstelling tot de zeenaald, die lang en smal is. De voorouders van het zeepaardje leken nochtans op zeenaalden.

  Hoe kon die evolutie in lichaamsvorm dan ontstaan? Volgens Sam Van Wassenbergh van de Universiteit van Antwerpen heeft het te maken met de manier van jagen. "In tegenstelling tot zeenaalden, die naar hun prooi zwemmen, wachten zeepaardjes namelijk tot hun slachtoffer voorbij komt gezwommen, alvorens toe te slaan", zegt hij.

  Katapult

  "De verschillende manieren van jagen komen overeen met de verschillende lichaamsvormen van de diertjes. Het zeepaardje maakt met zijn kop niet alleen een snelle beweging naar boven, maar ook naar voren, een beweging die dankzij een soort katapultmechanisme in de nek maar een paar duizendsten van een seconde duurt."

  "Mijn theorie is dat zeenaalden de evolutie in lichaamsvorm niet meemaakten omdat ze dankzij hun snellere mond en hun manier van jagen hier niet mee gediend waren", besluit Van Wassenbergh.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alcohol eist jaarlijks 2,5 miljoen doden

  Alcohol eist jaarlijks 2,5 miljoen doden  Alcohol doodt wereldwijd jaarlijks 2,5 miljoen mensen. De meeste doden vallen bij alcoholgerelateerde ongevallen, maar ook kanker, levercirrose en hart- en vaatziekten eisen hun tol. Dat blijkt uit een rapport van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat vrijdag in Genève bekend werd gemaakt.

  Onder de slachtoffers bevinden zich 320.000 mensen in de leeftijdscategorie van 15 tot 29 jaar. Alcohol is daarmee in deze categorie verantwoordelijk voor 9 procent van de sterfgevallen. De WHO is dan ook van mening dat er een pak meer gedaan moet worden tegen de gevaarlijk hoge alcoholconsumptie.

  Industrielanden

  Het meeste alcohol wordt er in de industrielanden van het noordelijk halfrond gedronken, maar ook Argentinië, Australië en Nieuw-Zeeland scoren hoog. De laagste alcoholconsumptie wordt, weinig verrassend, opgetekend in landen waar mensen volgens het islamitische geloof leven, namelijk in Noord-Afrika, Zuid-Azië en het Midden-Oosten.

  In Europa is Bosnië-Herzegovina koploper met gemiddeld 56 liter pure alcohol per jaar.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tekenaar van Bambi's Stampertje overleden

  Tekenaar van Bambi's Stampertje overleden

  tekenaar van bambi s stampertje overleden

  Bill Justice, de tekenaar van Stampertje (Thumper), de haas uit de legendarische Disneyprent 'Bambi', is donderdag in het Californische Santa Monica overleden. Dat meldt de krant Los Angeles Times vrijdag. Daags voordien was Justice 97 geworden.

  Justice was in 1937 beginnen werken in de Walt Disney-stal en werkte mee aan een resem klassiekers in het genre van de animatiefilm: 'Fantasia' (1940), 'Bambi' (1942) en 'Alice in Wonderland' (1951) en in mindere mate ook aan 'The Three Caballeros' en 'Peter Pan'.

  In de jaren '50 en '60 regisseerde Justice drie korte Disney-animatieprenten die elk voor een Oscar werden genomineerd: 'Noah's Ark', 'A Symposium on Popular Songs' en 'The Truth about Mother goose'. Justice verzorgde ook de stop-motionanimatie voor de Disneyfilms 'The Parent trap', 'Mary Poppins' en 'Babes in Toyland'.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  11-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luister naar de radio en win een echtgenote

  Luister naar de radio en win een echtgenote  Een opmerkelijke wedstrijd van het commerciële Nieuw-Zeelandse radiostation The Rock heeft voor enige commotie gezorgd Down Under. De winnaar mag namelijk een Oekraïense postorderbruid als echtgenote kiezen.

  De wedstrijd werd afgelopen maandag gelanceerd en loopt nog tot achtentwintig februari door. Inbegrepen bij de prijs zit een verblijf van twaalf nachten in de Oekraïne en zo'n elfduizend euro zakgeld. De heen en terugreis mag de gelukkige echter wel voor eigen rekening nemen. Ook de kosten om zijn eventuele nieuwe bruid mee terug te nemen moet hij zelf betalen.

  De vijf finalisten die aan het einde van de wedstrijd overblijven moeten allerlei tests ondergaan, waaronder een psychologisch onderzoek waaruit moet blijken of de mogelijke winnaar wel in staat is een langdurige relatie met een vrouw aan te gaan.

  Kritiek

  Tegenstanders van de actie spreken over een dieptepunt in de reclamestunts van media- en andere bedrijven. De programmadirecteur van Rock Radio, wuift de bezwaren echter luchtig weg. "Aan het einde van de rit moeten de twee mensen zelf beslissen of ze met elkaar willen trouwen. Wij arrangeren geen huwelijken".


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw krijgt orgasme van junk food (en weegt 223 kilo)

  Vrouw krijgt orgasme van junk food (en weegt 223 kilo)


  Op haar website kan je zien hoe Gabi zich naar een orgasme vreet.

  De Amerikaanse Gabi Jones (25) geeft het begrip 'culinair genot' een nieuwe dimensie. De jonge vrouw krijgt namelijk een orgasme telkens ze zich volpropt met junk food.

  En Gabi laat zich lekker gaan. Om seksueel aan haar trekken te komen, stort ze zich op roomijs, taart en pizza's. In zoverre dat ze in  vijf jaar 95 kilo is aangekomen. De vrouw uit Colorado weegt nu 223 kilogram.

  Tot 300 keer per dag

  Een pretje is het leven van Gabi evenwel niet. Ze lijdt aan het persistent sexual arousal syndroom (PSAS). Mensen die aan PSAS lijden ervaren een constante genitale opwinding, die helemaal niets met gevoelens van liefde of lust te maken heeft. Dat kan tot 300 orgasmes per dag leiden.

  Geen komedie
  Gabi werd haar speciale gevoel voor het eerst gewaar toen ze een flinke pot roomijs verorberde. "Mijn vriendinnen dachten dat ik komedie speelde. Ik wist echter perfect wat mij overkwam: ik kreeg een orgasme".

  Website voor fetisjisten
  De vrouw heeft intussen besloten om de de nood een deugd te maken. Ze heeft een website opgericht voor voedselfetisjisten. Die kunnen, mits betaling, kijken hoe Gabi zich naar een orgamse vreet. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw record voor schilderij van Dali

  Nieuw record voor schilderij van Dali


  Een werk van de excentrieke Spaanse surrealist Salvador Dali heeft donderdag 15,9 miljoen euro opgebracht tijdens een veiling van Sotheby's in Londen. Dat is een nieuw record voor de in 1989 overleden Catalaan.

  Het bedrag werd door een anonieme koper neergeteld voor het werk 'Portrait de Paul Eluard', dat Dali in 1929 schilderde. Dali ontmoette de Franse surrealistische dichter Paul Eluard in 1929 in Parijs. De ontmoeting met de door de schilderkunst gepassioneerde schrijver, die als overtuigd communist later ook aan de Spaanse Burgeroorlog zou deelnemen, had een belangrijke invloed op het leven en het oeuvre van de schilder.
   
  De veiling bij Sotheby's bracht in totaal 110 miljoen euro op. Het duurste stuk was 'Three Studies for a Portrait of Lucian Freud', een portret dat Francis Bacon maakte van zijn Britse collega en vriend. De kleine triptiek (35 bij 30 cm) van de Britse neo-expressionist bracht 27 miljoen euro op, het drievoud van de geschatte waarde. (afp/dea)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chirurgen maken van halve schedel van slachtoffer van laffe aanval weer hele

  Chirurgen maken van halve schedel van slachtoffer van laffe aanval weer hele  Een 16-jarige waanzinnige takelde Steven Cloak (26) extreem hevig toe, omdat Cloaks blik hem niet beviel. Jack Hobbs sloeg en stampte de schedel van Cloak kapot. Chirurgen konden een titanium schedelplaat inplanten op de plaats waar ze aanvankelijk het bot hadden moeten weghalen om de druk op de hersenen van Cloak te verlagen. Cloak ziet er nu weer normaal uit, maar helemaal genezen zal het onfortuinlijke slachtoffer nooit, weet de Daily Mail.

  De verwondingen aan Steven Cloaks hoofd - een kwart van zijn schedel moest worden weggehaald - waren zo verschrikkelijk dat ze zelfs niet getoond werden aan de jury tijdens het proces van Hobbs. Die kreeg een celstraf van amper vijf jaar voor het bewust toebrengen van ernstige lichamelijke schade. Hij zal al over dertig maanden vrijkomen.

  Onder invloed van alcohol

  Jack Hobbs was die avond vorig jaar in februari zwaar in het bier en de sambuca gevlogen. Hij zag Cloak, die naar huis wandelde met een Chinese meeneemmaaltijd in de hand, en viel hem zonder enige reden aan. "Hij keek op intimiderende wijze naar mij", zou hij verklaren. Hobbs sloeg Cloak tweemaal en die viel keihard met zijn hoofd op de grond. Dat gebeurde vlak bij Cloaks huis. Even later kwam Hobbs ook nog eens terug om zijn laars in Cloaks hoofd te planten. Daarna probeerde hij zijn sporen uit te wissen.

  Bloedsporen op schoenen niet helemaal uitgewist

  Maar de politie kon toch nog bloedsporen van Hobbs op diens schoenen vinden. Enkele maten van Hobbs getuigden ook tegen hem toen Hobbs zelfverdediging probeerde in te roepen. Slachtoffer Steven Cloak herinnert zich niets van de brutale aanval, noch van de maanden daarvoor. Hij kon dan ook niet zelf getuigen op het proces.

  Volgens Stevens moeder maakt hij het alles bij elkaar nog goed. "Het had helemaal anders kunnen uitdraaien. We hebben nog geluk gehad. Sporten kan hij wel niet meer en of hij zal nooit helemaal de oude worden."

  Na de gewelddadige aanval van Hobbs trokken een vijfhonderdtal betogers door de straten van Bideford. (jv)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw houdt man bij penis aan leiband in drukke winkelstraat

  Vrouw houdt man bij penis aan leiband in drukke winkelstraat


  Shoppers waren woensdag getuigen van een merkwaardig tafereel in een drukke winkelstraat in de Franse stad Carcassonne. Zij zagen hoe een vrouw haar gezel met een leiband rond zijn ontblote lid door de straat loodste. Dat meldt het persagentschap AFP.

  Nieuw spelletje
  De politie werd erbij gehaald. De agenten arresteerden de 63-jarige vrouw en haar veertigjarige gelegenheidshondje. Het koppel verklaarde dat ze nogal verslaafd zijn aan seks en dat ze eens een nieuw spelletje wilden proberen.

  De twee werden gearresteerd op beschuldiging van openbare zedenschennis. Ze moeten in april voor de rechter verschijnen. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  10-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brandwonden na enkele dagen genezen met revolutionair 'huidwapen'

  Brandwonden na enkele dagen genezen met revolutionair 'huidwapen'


  Brandwondenpatiënten moet je niet vertellen wat pijn is of dat beschadigde huid zijn tijd nodig heeft om te herstellen. Maar een nieuwe uitvinding zou de genezing van brandwonden gevoelig kunnen versnellen. 'Het huidwapen' heet het ding, en werd ontwikkeld door de Amerikaanse dokter Jörg Gerlach.


  Huid doen groeien duurt normaal weken en de gekweekte huid is heel fragiel. Het huidwapen kan in 90 minuten nieuwe huid doen groeien uit huidstamcellen, genomen van gezonde huid van de patiënt. Het apparaat verspreidt met een spray de huidcellen over de beschadigde huid, doet de huid groeien en kan zo de wonden binnen enkele dagen genezen.

  Infectiegevaar
  Nieuwe huid is extreem belangrijk voor brandwondenpatiënten. Hun wonden zijn erg gevoelig aan infecties tijdens het genezingsproces, wat genezing net kan bemoeilijken of zelfs sterfte kan veroorzaken ondanks adequate verzorging. Met het huidwapen zou dit tot een minimum beperkt kunnen worden.

  Succesvolle test
  Het werd ondertussen getest op een dozijn patiënten, en met succes. Een van de eerste proefpersonen was politieman Matthew Uram, die in juli verbrand raakte door een kampvuur. De hele rechterkant van zijn gezicht raakte verbrand, net als zijn rechterschouder en rechterbovenarm.

  "Het zag er net uit als vlees dat te lang op de barbecue had gelegen", zo getuigt hij. Hij ging akkoord met de experimentele behandeling 'ook al zag het er uit als een Star Wars-wapen'. Vier dagen na de behandeling was zijn huid compleet hersteld.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vaticaan protesteert tegen biechten via iPhone

  Vaticaan protesteert tegen biechten via iPhone


  Biechten via iPhone mag helemaal niet, reageert de woordvoerder van het Vaticaan op de aankondiging dat er een Apple-applicatie komt daarvoor. De app 'Confession' moet gelovigen helpen bij de voorbereiding van hun biecht.

  "Het is essentieel te begrijpen dat het sacrament van de boetedoening een persoonlijke dialoog vereist tussen de boeteling en de biechtvader en de absolutie van de aanwezige biechtvader. Dat kan niet vervangen worden door een informaticatoepassing", zegt Federico Lombardi. Om alle verwarring te vermijden moeten we dit benadrukken: er kan in geen geval sprake zijn van 'biechten via iPhone'".
   
  Patrick Leinen van het Amerikaanse bedrijf Little iApps ontwikkelde de toepassing die kan helpen bij de voorbereiding van de biecht. Bisschop Kevin Rhodes van Fort Wayne-South Bend in de Amerikaanse staat Indiana gaf vervolgens zijn officiële zegen. De toepassing helpt een gewetensonderzoek te houden en is een soort stap-voor-staphandleiding voor de biecht. Er staan ook gebeden op de app, die 1,99 dollar kost. (belga/sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moskovieten halen kaviaar uit de muur

  Moskovieten halen kaviaar uit de muur


  Kaviaar, een van de bekendste delicatessen van Rusland, is in de hoofdstad Moskou nu ook beschikbaar in automaten. De firma Jukra biedt de delicatesse aan in een dertigtal automaten. Die kregen de naam Ikramat - ikra is het Russische woord voor kaviaar.

  Vele Russen reageren sceptisch. Ze stellen vragen bij de kwaliteit van de automatenkaviaar of vinden dat kaviaar gewoonweg niet thuishoort in een automaat en verkiezen hun portie op de markt te kopen.

  Jukra benadrukt dat de kaviaar in de Ikramat-machines vers is. Het goedje wordt zonder conserveringsmiddelen bewaard bij -4 graden Celsius en is zo tot acht maanden houdbaar, zegt de firma.
   
  De kleinste portie kaviaar, 100 gram, kost in de automaat 150 roebel, zowat 4 euro. Er zijn ook gezinsverpakkingen van 320 gram, die ongeveer 15 euro kosten. De kostbaarste aller kaviaarsoorten, de Beluga, behoort niet tot het aanbod. (belga/odbs)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel blijkt elkaar al 30 jaar te 'kennen' via fles in zee

  Koppel blijkt elkaar al 30 jaar te 'kennen' via fles in zee

  Een Brits koppel uit Hull heeft ontdekt dat ze elkaar 30 jaar geleden al 'kenden'. Mandy English (44) stopte op 13-jarige leeftijd een briefje in een fles waarin ze vroeg om een pennenvriend. Ze gooide de fles in zee tijdens een schoolreis naar Schotland in 1979.

  Twee jaar later vond de toen zesjarige Richard Morwood de fles tijdens een vakantie in Schotland, waarna hij een kaartje stuurde naar zijn toekomstige vriendin. Die stuurde echter nooit iets terug, en het verhaal liep af met een sisser. Of toch niet.

  De moeder van drie zat vorige week namelijk te rommelen in oude spullen toen ze het kaartje opnieuw tegenkwam. Ze merkte dat de naam op het kaartje hetzelfde is als die van haar huidige vriend, met wie ze samen is sinds juni.

  Het koppel woonde destijds honderden kilometers uit elkaar, maar Morwood (36) verhuisde in 2003 van Motherwell naar Hull. Terwijl hij zich de fles en het kaartje nog vaag voor de geest kon halen, was de herinnering des te duidelijker voor zijn vriendin. "Ik was zo geschokt dat ik bijna flauwviel," liet ze optekenen door The Sun. (sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  09-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna 30 miljoen euro voor schilderij Picasso

  Bijna 30 miljoen euro voor schilderij Picasso


  'La lecture' van Pablo Picasso, een portret van zijn minnares en muze Marie-Thérèse Walter, is bij Sotheby's in Londen voor 25,4 miljoen pond (net geen 30 miljoen euro) onder de veilinghamer gegaan. Dat is boven verwachting. Het schilderij uit 1932 had een geschatte waarde tussen 12 en 18 miljoen pond. Het werk toont een dromerige, in gedachten verzonken Walther met een open boek op haar knieën. Picasso schilderde 'La lecture' daags nadat hij een van zijn meesterwerken, 'Le rêve' (De droom), had gerealiseerd.
   
  Andere werken deden het op de veiling van impressionisten en modernisten niet zo goed. Dat geldt voor schilderijen van Monet, Signac en Manet. (belga/svm)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rusland stopt met wintertijd

  Rusland stopt met wintertijd


  Rusland stopt dit jaar met de wintertijd en zet de klok vanaf de komende herfst niet meer terug. Dat heeft de Russische president Dmitri Medvedev vandaag gezegd. Volgens Medvedev zorgt de aanpassing aan de wintertijd ieder jaar voor stress en ziektes onder de bevolking.

  Rusland rommelde vorig jaar ook al aan de tijd door twee van de elf tijdzones in het land te schrappen. Dat stuitte op weerstand in onder meer Kamtsjatka in het verre oosten, dat nu acht in plaats van negen uur voorloopt op Moskou waardoor het er langer donker is.

  De maatregel werd ingevoerd omdat het Kremlin hoopt dat de gebieden doelmatiger en makkelijker te besturen worden. De elf tijdzones stamden uit 1919. De regering laat tot en met deze maand onderzoeken of er nog meer tijdzones kunnen verdwijnen zonder de gezondheid van de Russen te schaden. (anp/sps)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SOS Tiet: naakte vrouw brengt kookshow in Hongkong

  SOS Tiet: naakte vrouw brengt kookshow in Hongkong  Floria Cheung tijdens de proefopnamen van haar nieuwe kookprogramma.


  In Hongkong lanceert een tv-station 'voor volwassenen' eerlang een kookprogramma dat zal gepresenteerd worden door een naakte gastvrouw. De programmamakers willen zo meer mannen aan het fornuis krijgen. Dat meldt de krant South China Morning Post.

  Doorzichtige schort
  De gastvrouw in kwestie is de 26-jarige Floria Cheung. Haar programma zal dertig minuten duren. Fleurige Floria zal telkens haar ingrediënten inkopen op de beroemde versmarkten van Hongkong. Terug in de studio zal de presentatrice steevast uit de kleren gaan en haar doorzichtige schort aantrekken, waarna het koken kan beginnen.

  Hoewel ze geen professionele kok is, is Floria dol op koken. "Ik hoop dat meer mannen dankzij mijn show de weg naar het fornuis zullen vinden", zegt ze. De eerste aflevering staat later deze maand geprogrammeerd. SOS Tiet lijkt ons een gepaste titel. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!