WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    23-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Limburger drijft zelfgemaakte wasmachine aan met fiets

    Limburger drijft zelfgemaakte wasmachine aan met fiets

    limburger drijft zelfgemaakte wasmachine aan met fiets 2

    Kamil Julis uit Hamont-Achel liet zich maandagavond in het een-programma 'Man bijt Hond' opmerken met een wel erg ecologische manier om de was te doen. Toen zijn oude wasmachine het onlangs begaf en een nieuwe te duur bleek te zijn, knutselde de Limburger er zelf een in elkaar. Het resultaat: een wasmachine die door hemzelf wordt aangedreven met behulp van een fiets.

    "Het is zoals een berg op fietsen in de zwaarste versnelling: je voelt het dat je de was doet", vertelt Kamil. "Ik probeer te denken zoals een wasmachine denkt. Zo kan ik stroom en water uitsparen en het is goed voor mijn conditie."

    Bekijk de reportage op de website van een.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.74 boeken met notities van Thomas Jefferson ontdekt

    74 boeken met notities van Thomas Jefferson ontdekt

    74 boeken met notities van thomas jefferson ontdekt

    In Washington zijn 74 boeken teruggevonden die ooit nog een plekje hadden in de bibliotheek van Thomas Jefferson. Ze bevatten handgeschreven notities van de derde president van de Verenigde Staten.

    In 1815, elf jaar voor zijn dood, besloot Jefferson bijna zijn gehele collectie boeken (6.700 exemplaren) aan de staat te verkopen. De verzameling ging naar de Library of Congress, de grootste bibliotheek ter wereld.

    De boeken die nu onder het stof vandaan werden gehaald, werden door familieleden van Jefferson doorverkocht aan derden. Jefferson was van 1801 tot 1809 president van de Verenigde Staten.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse (103) onthult geheim van lang leven: "Ik ben nog maagd"

    Britse (103) onthult geheim van lang leven: "Ik ben nog maagd"

    Voor de Britse Gladys Gough is het geheim van de eeuwige jeugd simpel: "Ik ben nog maagd. Intieme relaties waren niet aan mij besteed", bekent de dame uit Coventry in The Sun.

    Eerlijkheidshalve voegt Gladys eraan toe dat ze nooit gerookt, gedronken of pillen geslikt heeft. "Ik had nooit een vriendje, laat staan een echtgenoot. Met mannen heb ik me nooit ingelaten", getuigt ze.

    Aan de andere kant is Gladys Gough tuk op een stevige maaltijd. "Ik heb er altijd voor gezorgd dat ik goed te eten had".

    De wereld zien
    De dame was ook dol op reizen. Ze wijdde haar leven aan het zien van de wereld, samen met haar zus Edna. Die overleed in 1996. Ze was toen 85 jaar. "Tijdens onze reizen werden we meer dan eens benaderd door het andere geslacht. Mijn zus en ik hadden evenwel genoeg aan elkaar". (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    22-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Affiche afgelaste Leuvense Sex Pistols-show haalt 520 euro

    Affiche afgelaste Leuvense Sex Pistols-show haalt 520 euro


    Een affiche van een concert van The Sex Pistols in Leuven uit 1978 is bij het Londense veilinghuis Christie's een poos geleden van de hand gegaan voor 438 pond (520 euro). Het concert moest normaal gezien op 31 januari 1978 plaatsvinden in het studentenrestaurant Alma II, maar werd op het laatste nippertje afgelast omdat de groep van Johnny Rotten een tiental dagen daarvoor splitte.

    Opluchting
    De opluchting bij de Alma-directie over het niet-doorgaan van het Leuvense concert was indertijd bijzonder groot, net als de ontgoocheling bij de 2.000 concertgangers die een ticket hadden gekocht en waarvan er heel wat hun ticket nadien niet meer inruilden voor het betaalde toegangsgeld.

    Door de split werd niet alleen het Leuvense concert afgelast: uiteraard werd de hele Europese tournee van The Sex Pistols, die op 19 januari had moeten beginnen in Stockholm, afgeblazen. (afp/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brazilianen halen brandstof uit koffiedik

    Brazilianen halen brandstof uit koffiedik

    Koffiedik kan gebruikt worden om biobrandstof te produceren. Dat is het resultaat van een experiment van de Universiteit van São Paulo in Brazilië.

    Brazilië is 's werelds grootste koffieproducent en de op een na grootste koffieconsument. Dat leidt tot een enorme hoeveelheid afval, dat tot nog toe nooit gebruikt werd.

    Het proces dat ingenieurs van de Universiteit van São Paulo ontwikkelden, haalt olie uit het koffiedik. Daarbij gebruiken ze ethanol als oplosmiddel. Vervolgens wordt de olie in contact met een alkalische katalysator die een chemische reactie (transesterificatie) in gang zet. Die reactie leidt tot biodiesel.

    "We vinden deze methode geschikt voor kleine landbouwgemeenschappen die zo hun eigen biobrandstof kunnen maken voor hun machines", zegt Denise Moreira dos Santos, die het onderzoek leidt. "Als je dit op industriële schaal wil produceren, dan zul je de bevolking moeten sensibiliseren om dit afval gescheiden te houden." (ips/adb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Albert heeft geheime halfzus

    Koning Albert heeft geheime halfzus

    koning albert heeft geheime halfzus

    Koning Albert heeft een geheime halfzus. De vrouw heet Ingeborg Verdun (70). Ze is de dochter van Leopold III en diens geheime minnares Liselotte Landbeck. De halfzus van onze koning woont ondertussen in Amerika.

    Het is auteur Leo Van Audenhaege die de onthulling doet in het boek 'Van Küssnacht naar Argenteuil', dat morgen verschijnt. Leopold III leerde de moeder van Ingeborg kennen in 1939, vier jaar na het dodelijk ongeval van zijn eerste vrouw, koningin Astrid. Liselotte Landbeck was een succesvolle kunstschaatster en Leopold zocht een lerares schaatsen voor zijn drie kinderen, waaronder ook koning Albert.

    De vonk sloeg snel over en een jaar later werd Ingeborg geboren. De bevalling vond plaats in het Antwerpse. Daarna greep koningin Elisabeth in. Ze eiste dat de relatie tussen haar zoon en de getrouwde niet-adelijke vrouw stopte. Liselotte was immers nog getrouwd met Robert Verdun.

    Dochter Ingeborg is toen vertrokken naar de VS. Pas op haar vijftigste heeft haar moeder haar verteld wie haar echte vader was. "Ik was stomverbaasd ja", vertelt Ingeborg in Humo. Waar de toenmalige minnares van Leopold zich nu bevindt, wil Van Audenhaege niet zeggen. Liselotte is nu 95 jaar zijn en zou in een rusthuis in Zuid-Europa verblijven.

    Leopold III trouwde na de affaire met Lilian Baels. Hij heeft zijn geheime dochter nooit erkend en ook nooit ontmoet. Zijn zoon Albert II heeft ook een buitenechtelijke dochter, Delphine Boël. De vorst heeft nog niet gereageerd op het nieuws.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britten willen de klok twee uur vooruit zetten

    Britten willen de klok twee uur vooruit zetten

    In Engeland gaan stemmen op om de klok in de zomermaanden twee uur vooruit te zetten, zo meldt het AD. De langere avonden zullen het toerisme een enorme boost geven. Tegenstanders morren echter en voorzien problemen.

    Volgens The Telegraph levert de invoering Engeland miljoenen op. Niet alleen profiteert de toeristenindustrie, maar het land land bespaart ook nog eens miljoenen ponden op verlichting en verkeersongevallen, zo is berekend.

    Tegenstanders roepen dat het plan waanzin is. Zo zullen juist meer verkeersongelukken plaatsvinden doordat het 's ochtends langer donker is waardoor het gevaarlijker voor kinderen wordt om naar school te gaan. Artsen waarschuwen dat het verzetten van de tijd ernstige gevolgen kan hebben voor de volksgezondheid.

    Boven Manchester zou de zon pas rond negen uur aan de hemel verschijnen. Vooral de Schotten zijn tegen. En die stemmen zijn wel nodig om de zomertijdplannen door het parlement te krijgen. (kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spinnende kat maakt evenveel lawaai als Boeing 737

    Spinnende kat maakt evenveel lawaai als Boeing 737



    Niets zo schattig als een spinnende kat? Misschien verandert u van gedacht als u Smokey- de luidste kat ter wereld- aan het werk hoort. Als Smokey op dreef is, kan u maar beter oordopjes uit de kast halen. Het dier produceert maar liefst 92 decibel, evenveel als een Boeing 737 die aan het landen is. Zelfs op 1,5 meter afstand produceert Smokey nog steeds 80 decibel, goed voor het geluid van een auto die op 7,5 meter passeert.

    Ruth en Mark Adams, eigenaars van de 12-jarige Smokey, moeten de tv behoorlijk luid zetten als het dier begint te spinnen. Ook een conversatie aan de telefoon is niet eenvoudig met Smokey in de buurt. "Ze spint zelfs als ze aan het eten is, het enige moment dat ze stil is, is wanneer ze slaapt", aldus Mark Adams. "Soms is het schattig, maar het kan ook best vervelend zijn. Je moet haar niet eens strelen om in gang te schieten. Vaak begint ze zonder reden aan haar concert."

    Guinness World Records heeft alvast een plaatsje voor Smokey in de categorie 'luidste kat ter wereld'. "We hebben de categorie openstaan, maar voorlopig heeft niemand zich al aangeboden. Als Smokey echt luider dan 80 decibel kan spinnen, is dat echt ongelooflijk", aldus een woordvoerder. (adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe site laat Indiërs daten in metro

    Nieuwe site laat Indiërs daten in metro

    In India biedt een datingsite vrijgezellen de mogelijkheid een potentiële partner te ontmoeten op de metro van hoofdstad New Delhi.

    Leden van metromates.in kunnen op hun profiel aangeven op welke route ze regelmatig rijden. Zo kunnen ze potentiële reisgenoten leren kennen, of die aantrekkelijke medepassagier online terugvinden. Dat kan zelfs tijdens het reizen. Via bluetooth kunnen leden namelijk met elkaar chatten.

    Leden
    Een maand na de oprichting heeft metromates.in ruim 2.600 leden, en er komen zo'n honderd leden per dag bij. Dat aantal zou nog fors kunnen groeien want in New Delhi maken circa een miljoen mensen dagelijks gebruik van de metro. Er zijn 2,6 miljoen internetgebruikers.

    Groepsafspraakjes
    Een ander voorbeeld is de datingsite Ignighter, waarmee leden groepsafspraakjes kunnen organiseren. De site werd in 2008 opgericht in de Verenigde Staten, maar blijkt sinds kort vooral populair in India. Hier is toestemming van de familie soms nog belangrijk, en deze wordt makkelijker gegeven voor een groepsuitje. (anp/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zakenman betaalt 800.000 euro voor nummerplaat

    Zakenman betaalt 800.000 euro voor nummerplaat


    Een Hongkongse zakenman heeft tijdens een veiling 8,5 miljoen Hongkongse dollar (800.000 euro) neergeteld voor een nummerplaat. Dat meldt de Hong Kong Standard. Zakenman Suen Siu-man was bereid dat bedrag te betalen om de nummerplaat '16', zijn geluksgetal, in handen te krijgen.
     
    Het was de duurste nummerplaat tijdens de veiling van de regering, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Het is evenwel geen record. De duurste nummerplaat ooit in Hongkong, met het opschrift '18', werd in 2008 verkocht voor meer dan 1,5 miljoen euro. (belga/odbs)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indiër heeft 39 vrouwen, 94 kinderen en 33 kleinkinderen

    Indiër heeft 39 vrouwen, 94 kinderen en 33 kleinkinderen

    Ziona Chana is een straffe kerel. De Indiër houdt er 39 vrouwen op na. Het resultaat mag gezien worden. Chana maakte 94 kinderen en heeft intussen al 33 kleinkinderen. Hij staat dan ook aan het hoofd van de grootste familie en een sekte waarin veelwijverij toegelaten is.

    De man leeft met zijn harem en nageslacht in een huis met honderd kamers in de heuvels van Baktwang. Zijn vrouwen slapen samen in grote kamers. De man voelt zich uitverkoren. "Ik ben een kind van God. Hij heeft me zoveel mensen gegeven om voor te zorgen. Ik ben dan ook een echte bofkont met mijn 39 vrouwen en grootste familie van de wereld", zegt hij.

    De pater familias leidt zijn gezin met een strakke hand, op een haast militaristische wijze met de steun van zijn oudste vrouw Zathiangi. Zij verdeelt de huishoudelijke taken en zet het legertje vrouwen aan het werk. En dat is ook nodig want voor een maaltijd moeten er algauw dertig kippen geslacht en gepluimd worden.

    Sekte
    Toeval of niet, Chana is ook het hoofd van een sekte die veelwijverij toestaat. Zo huwde hij op een jaar tijd met wel tien vrouwen. Zelf slaapt hij in een dubbel bed en als hij zin heeft dan laat hij een van zijn vrouwen naar zijn kamer komen. De jongste vrouwen slapen het dichtst bij zijn slaapkamer en hij heeft een beurtrol opgesteld. Zo komen alle dames aan hun trekken en wordt ruzie vermeden. "We houden ons het liefst op in zijn buurt", zegt Rinkmini, 35 en een van zijn vrouwen. "Chana is dan ook de knapste man van het dorp", weet ze. Chana zag haar tijdens een ochtendwandeling en schreef haar een brief waarin hij haar ten huwelijk vroeg. Ze was toen amper zeventien en gaf haar jawoord.

    Happy family
    Volgens Huntharnghanki is het een grote 'happy family'. Volgens haar is het samenleven in de grote familie gebaseerd op "wederzijdse liefde en respect". Chana weet van geen ophouden. Hij houdt zijn ogen open en is tot veel bereid om zijn sekte uit te breiden. "Als het moet dan reis ik naar Amerika om er te trouwen." Maar een van zijn zonen staat erop dat hij arme vrouwen huwt in het dorp en voor hen zorgt. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    19-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een bakje aardbeien van 250 gram en één hagedis

    Een bakje aardbeien van 250 gram en één hagedis



    De Duitse Petra Häberlein kreeg bijna wat aan haar hart toen ze het doosje aardbeien uitpakte dat ze kort daarvoor in de supermarkt had gekocht. Er kroop een hagedis van acht centimeter groot tussen de rode vruchten.

    De vrouw schreeuwde het uit toen het beestje het doosje - dat met plastic was verpakt - verliet. Haar buurman snelde meteen ter hulp.

    Van zodra ze van de schok was bekomen, belde de Duitse boos naar de winkel. De vekoper wilde haar niet geloven.

    Een reptielexpert vertelde haar uiteindelijk dat aardbeien in de winter bijna altijd uit tropische gebieden komen, in dit geval uit Spanje. Een hagedis is wellicht bij het plukken in het bakje beland en werd met de 250 gram aardbeien verpakt, gekoeld, van kooldioxide voorzien en uiteindelijk verkocht in een Duitse supermarkt.

    De Spaanse hagedis heeft nog twee dagen geleefd in een terrarium, maar is toen overleden. Het beestje was flink verzwakt.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse bakker verkoopt brood via Twitter

    Nederlandse bakker verkoopt brood via Twitter


    Een bakker uit het Nederlandse Zwolle verkoopt voortaan ook brood via Twitter. Internetters kunnen het online bestellen, waarna de fabrikant het per post opstuurt. De eerste twitterbakker van Nederland zegt dat het storm loopt.

    Twitterbrood smaakt volgens de bakker gezond en exotisch en bestaat onder meer uit appel, kokos, chocola en kwark. Het brood kost 4,95 euro en heeft het formaat van een dubbele boterham waardoor het makkelijk door de brievenbus kan.

    De eerste broden zijn naar Groningen, Amsterdam en zelfs Spanje gestuurd. In totaal gingen al ruim 150 Twitterbroden 'over de toonbank'. (anp/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Japanse fiscus moet zakenman 1,75 miljard euro terugstorten

    Japanse fiscus moet zakenman 1,75 miljard euro terugstorten


    Het Hooggerechtshof in Japan heeft bepaald dat de fiscus er een recordsom van 200 miljard yen (1,75 miljard euro) aan belastingen moet terugstorten aan een voormalige topman van de kredietinstelling Takefuji Corp. Dat meldt de Japanse krant Yomiri Shimbun.
     
    De Japanse fiscus had in 1999 voor 160 miljard yen (1,4 miljard euro) belastingen geheven op donaties van de ouders van Toshiki Takei aan hun zoon, toen zij hem delen van een Nederlands bedrijf hadden geschonken.
     
    Volgens het Hooggerechtshof waren die belastingen echter niet terecht, omdat de man dat jaar zeven dagen langer in Hong Kong verbleef dan in Japan. Technisch gezien was hij dus inwoner van China. (belga/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oude Britten dronken uit schedels

    Oude Britten dronken uit schedels


    In de Gough's Cave werd in 1903 ook al het 10.000 jaar oude skelet van de 'Cheddar Man' gevonden.

    De oude Britten gebruikten menselijke schedels als recipiënt om eruit te drinken tijdens een soort ritueel. Dat ontdekten wetenschappers, die prehistorische voorwerpen van 14.700 jaar oud uit Gough's Cave in Somerset onderzochten.

    De 'Cheddar Man'.

    De 'Cheddar Man'

    Tussen de menselijke beenderen zaten drie 'schedelbekers', twee van volwassenen en een van een kind. Dat zijn de oudste ooit gevonden en ook de enige op de Britse eilanden. Volgens de experts werden de schedels zodanig nauwkeurig behandeld dat hun gebruik als recipiënt voor vloeistoffen de enige logische verklaring lijkt.

    Cheddar Man
    Gough's Cave ligt in de Cheddarkloof, een diepe canyon van kalksteen in de zuidelijke hoek van de Mendipheuvels. In 1903 werd het volledige skelet van de 'Cheddar Man' er gevonden, een man die zo'n 10.000 jaar geleden moet geleefd hebben. Uit de vondst concludeerden vorsers dat de oude Britten bekwaam waren om menselijke lichamen na de dood te bewaren.

    Helse klus

    Onderzoek bracht aan het licht dat het beenmerg van mensenlijken gebruikt werd en dat de welvingen van schedels zorgvuldig werden bewerkt tot gladde recipiënten. "Een helse klus, als je weet welke werktuigen er toen voorhanden waren", zegt Silvia Bello van het Natural History Museum.

    De resultaten van het onderzoek werden gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift PLoS One. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paardensperma wordt hit op 'extreem voedingssalon'

    Paardensperma wordt hit op 'extreem voedingssalon'

    Een glaasje vers hengstensperma wordt ongetwijfeld een hit op het Hokitika Wildfoods festival. Althans, dat menen de organisatoren van dit extreme voedingssalon in Tasmanië. Een shot van het spul zal omgerekend 5,50 euro kosten.

    "Paarden zijn pure testosteron", aldus festivaldirecteur Mike Keenan. "Ze bevatten nauwelijks cholesterol. Een stevige slok hengstensperma zal je gegarandeerd van je sokken blazen. De kans is groot dat je je zelf een hengst voelt", klinkt het veelbelovend.

    Toch zegt meneer Keenan dat hij er zich zelf niet aan zal wagen. "Maar het drankje zal beslist scoren bij onze festivalgangers", meent hij.

    Kersen en drop
    Voor de durvers zal er 'puur' sperma verkrijgbaar zijn. Maar er worden ook varianten met kersen- en dropsmaak aangeboden. "Vrouwen vertellen me dat sperma een nogal doordringende zoutsmaak heeft", aldus Mike Keenan. "Vandaar deze varianten voor de minder roekeloze proevers".

    Nog volgens de festivaldirecteur is het merkwaardige drankje perfect veilig. "We 'betrekken' het sperma op dezelfde wijze als fokkers dat doen".

    Zweepje
    Pikant detail: het drankje zal geserveerd worden door vrouwen, gewapend met een paardenzweepje. Voor de geïnteresseerden: het Hokitika Wildfoods festival vindt plaats op 12 maart.

    Stierenpenis
    Andere toppers waren in het verleden onder meer kebabs van varkensingewanden in een sausje van vers palingslijm, ijsroom van wespenlarven, varkenssnuit en stierenpenis. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mexicaanse (19) in hongerstaking omdat ze naar royal wedding wil

    Mexicaanse (19) in hongerstaking omdat ze naar royal wedding wil



    Estibalis Chavez gaat wel heel erg ver om het huwelijk van de Britse prins William en Kate Middleton bij te kunnen wonen. De 19-jarige Mexicaanse is al acht dagen in hongerstaking.

    Chavez heeft zich verschanst in een blauw tentje voor de Britse ambassade in Mexico-Stad. Ze drinkt enkel nog water.

    "Gaan ze me laten sterven, gewoon omdat ze me geen uitnodiging voor het koninklijk huwelijk willen geven?", staat er op de flyers die ze nu en dan eens uitdeelt.

    De Britse ambassade wil voorlopig niet reageren. Kate en William beloven elkaar eeuwige trouw op 29 april.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kikker ontdekt "die al sinds 1874 is uitgestorven"

    Kikker ontdekt "die al sinds 1874 is uitgestorven"

    wetenschappers ondekken kikker die al sinds 1874 is uitgestorven

    In India hebben Amerikaanse vorsers een fluorescerende Chalazodes Bubble-nestkikker gespot. Er werd algemeen aangenomen dat deze beestjes al sinds 1874 waren uitgestorven.

    De wetenschappers hebben op vijf continenten onderzoek verricht naar de massale sterfte onder amfibieën in de 20e eeuw. Zeker dertig procent van deze beestjes stierf aan de gevolgen van een schimmelinfectie.

    Toch werden er weer kikkers gevonden waarvan werd aangenomen dat ze al lang niet meer op deze planeet voorkwamen. In het Zuid-Amerikaanse land Ecuador werd zo op de uiterst zeldzame harlekijnpad gestoten.

    De vondst van de kikker in India was echter het bijzonderst. ''Blijkbaar zijn de overlevende soorten bestand tegen de ziekte die de amfibieën deed uitsterven. Dit geeft ons nieuwe mogelijkheden voor ons onderzoek'', klinkt het.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modeshow kost 1.750 dollar per seconde

    Modeshow kost 1.750 dollar per seconde


    Een modeshow van Marc Jacobs duurt gemiddeld maar 10 minuten. Maar dat wil niet zeggen, dat het kostenplaatje ook beperkt blijft.

    Marc Jacobs liet gedurende 9,5 minuut zijn nieuwste collectie voor 2011 zien. Kostenplaatje voor de gehele show? Ongeveer 1 miljoen dollar, omgerekend betekent dat 1.750 dollar per seconde, oftewel een volledige maand huur, inclusief alle onkosten en royaal eten in New York City.

    Waar al dat geld naartoe ging? Kappers en make-upartiesten. Zo waren er maar liefst 50 kappers en 35 make-upartiesten in de weer om alle modellen klaar te krijgen.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziek moet schapen in toom houden tijdens rally

    Muziek moet schapen in toom houden tijdens rally


    Achtergrondmuziek moet schapen in het Nederlandse Kamperveen kalmeren tijdens een autorally in maart. Vorig jaar werden veertig lammeren dood geboren, nadat tijdens het evenement schapen in paniek op de vlucht waren geslagen.

    De boer heeft een schadevergoeding van de organisatie gekregen, maar hij vreest een herhaling. De schapen schrikken vooral van plotselinge knallen in de uitlaten van de rallyauto's. "Ik ga deze keer zo veel mogelijk lawaai in de stal maken om ze af te leiden", aldus Engbert Morren.
     
    Met kop tegen hekken
    Volgens de schapenboer komt de Tank S Rally zeer ongelegen. In maart en april lammeren zijn honderden schapen. "De schapen vlogen met hun koppen tegen de hekken uit angst voor het geluid." De vereniging Streekbelangen Kamperveen maakte daarom bezwaar tegen de wedstrijd, mede namens de boer. De gemeente Kampen was van plan de vergunning te weigeren. "We zien daar echter juridisch geen mogelijkheden voor", aldus burgemeester Bort Koelewijn.
     
    De organiserende Stichting Autosport Noordoostpolder is blij met de vergunning. "We hebben het parcours enigszins gewijzigd en verwachten dat de overlast voor de schapenboer dit jaar minimaal zal zijn", aldus een woordvoerder. (anp/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!