WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    11-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australië schrikt rokers af met horrorpakjes sigaretten

    Australië schrikt rokers af met horrorpakjes sigaretten


    De huidige waarschuwingen op de pakjes sigaretten houden de Australische bevolking absoluut niet van het roken af, dus introduceert de regering een nieuw, afschrikwekkender pakje. De maatregel kadert in een zeer streng antirookbeleid.

    De nieuwe pakjes sigaretten worden aangeboden in het olijfgroen, want dat schijnt de lelijkste kleur te zijn, en afgewerkt met een schreeuwerige gele rand. Op de voorkant zal een confronterende afbeelding te zien zijn van wat de giftige chemicaliën die het roken zo 'lekker' maken, met je lichaam kunnen doen.

    De logo's van de fabrikant worden verboden: het merk en type sigaret mag slechts in een standaard letter onder aan de pakjes staan.

    Per jaar sterven 15.200 Australiërs aan de gevolgen van roken, wat het land 32 miljard dollar aan gezondheidszorg kost.

    Of de pakjes daadwerkelijk in productie worden genomen is nog niet bekend gemaakt.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijgekomen FBI-files bevestigen: "Aliens zijn op Aarde geland"

    Vrijgekomen FBI-files bevestigen: "Aliens zijn op Aarde geland"



    Pas vrijgegeven documenten van het FBI zouden bevestigen wat samenzweringstheorieën al jarenlang stellen: dat vliegende schotels bemand door aliens op de Aarde gecrasht zijn.

    De documenten, die jarenlang topgeheim zijn gebleven, lijken de theorie te staven dat buitenaardse wezens in het Amerikaanse stadje Roswell zijn geland en daarna naar een legerbasis zijn overgebracht. Drie cirkelvormige ruimtetuigen, met aan boord telkens drie aliens van ongeveer een meter groot, crashten, zo beweerde een FBI-agent in 1950.

    Bewijzen?
    Volgens UFO-'experts' kunnen de documenten bewijzen dat aliens en UFO's geen verzinsels zijn. FBI-agent Guy Hottel onthulde 'de ontdekking' in 1950 aan zijn directeur. Hottel had zijn informatie van een inspecteur van de Amerikaanse luchtmacht. "Drie zogenaamde vliegende schotels zijn aangetroffen in New Mexico. Ze worden omschreven als cirkelvormig, bol in het midden, met een diameter van ongeveer 15 meter. Elke schotel was bemand door drie lichamen met menselijke vormen, echter ze waren slechts een meter groot, gekleed in een verfijnde metaalachtige stof. Elk lichaam droeg een pak zoals testpiloten dragen".

    In de documenten is de naam van de inspecteur die deze onthullingen tegenover Hottel deed geschrapt, er is evenmin melding gemaakt van de datum van de 'ontdekking'.

    Gecrasht door radar

    Hottel, die instond voor het FBI-kantoor in Washington, stelt voorts dat de krachtige radar van Roswell de besturingssystemen van de UFO's had verstoord, waardoor ze neerstortten.

    Het document werd zopas door het FBI in het online archief The Vault gepubliceerd, samen met duizenden andere. Dat meldt The Sun. (lb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    10-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antieke Chinese vaas 225.000 euro minder waard nadat vrouw ze zelf restaureert

    Antieke Chinese vaas 225.000 euro minder waard nadat vrouw ze zelf restaureert



    Vaas uit de Qing-dynastie ten tijde van de Chinese keizer Qianlong

    In Groot-Brittannië gaat volgende maand bij veilinghuis Woolley and Wallis een waardevolle Chinese vaas uit de periode van de Qing-dynastie onder de hamer. Niets bijzonders, ware het niet dat de vaas voordien bij een opsmukoperatie al letterlijk onder de hamer was gegaan. Resultaat: de vaas is 200.000 pond (226.535 euro) minder waard, zo valt te lezen op de website van de Britse krant The Daily Mail.

    Omdat er in de uitstulpende rand van de vaas een stukje ontbrak, nam de dame destijds het familiestuk onder handen met een hamer. Ze sloeg ook andere stukjes uit de rand, om het geheel wat symmetrischer te maken. Maar de vaas kon de vrouw niet meer deren. Ze gaf het waardevolle stuk weg aan een vriend. Jaren later zag ze de vaas opnieuw in de tuin van de vriend. De vonk sloeg opnieuw over, waarop ze de vaas, die dateert uit de periode 1821-1850, opnieuw in huis nam.
     
    De vrouw wou de vaas uiteindelijk wegsmijten, tot ze zag hoe een gelijkaardig stuk bij een veiling 192.000 pond haalde. Ze stuurde een foto naar het veilinghuis, het vervolg laat zich raden. "Zonder de beschadiging zou de vaas 250.000 pond waard kunnen zijn", dixit Clare Durham van Woolley and Wallis. Het waardevolle stuk wordt volgende maand geveild met een startprijs van 30.000 pond. Al wordt verwacht dat het dubbele gehaald zal worden. (belga/dea)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joeri Gagarin kwam om door botsing met atmosfeersonde

    Joeri Gagarin kwam om door botsing met atmosfeersonde


    Enkele dagen voor de wereld viert dat Joeri Gagarin op 12 april 1961 de eerste mens in de ruimte is geworden, blijkt uit vrijgegeven en voorheen geheime documenten dat de kosmonaut om het leven is gekomen toen zijn Mig-15 met een atmosfeersonde in botsing is gekomen.


    Op 27 maart 1968 kwam de 34-jarige ruimtevaartpionier bij een ongeluk met een door hem bestuurd gevechtstoestel van het type Mig-15 op 190 km ten oosten van Moskou om het leven, net als zijn instructeur Vladimir Serjegin. "Mijn missie zit erop. Ik keer terug" waren de laatste van Gagarin gehoorde woorden. Het toestel van de ervaren gevechtspiloot crashte.

    Omtrent de oorzaak ontstonden er vele speculaties, met inbegrip van onvermijdelijke complottheorieën. Vandaag gaf Aleksandr Stepanov van de archieven van Kremlin lezing uit het tot dan toe geheim gebleven onderzoeksrapport. Het luidde dat de Mig waarschijnlijk is neergestort na een bruusk manoeuvre waarbij Gagarin een atmosfeersonde wilde ontwijken. Een tweede, maar minder waarschijnlijke, mogelijkheid is dat de kosmonaut wilde vermijden in een wolkenlaag terecht te komen. (afp/belga/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees weldra verlost van 'tweede hoofd'

    Chinees weldra verlost van 'tweede hoofd'

    De 19-jarige Xiao Yang wordt weldra geopereerd aan zijn hoofd. De Chinese jongeman lijdt aan een aangeboren afwijking aan de schedel. Naarmate hij opgroeide, begon zijn hersenweefsel zich een weg te zoeken door het wekere gedeelte van zijn schedel waardoor hij als het ware een tweede hoofd ontwikkelde.


    Al die tijd moest Yang uiterst voorzichtig zijn dat hij zijn hoofd niet stootte. Zonder een beschermende hoofddoek ging de jongen nooit de deur uit.

    Jaren gespaard
    Jarenlang hebben zijn ouders gespaard om de operatie van hun zoon te kunnen bekostigen. Ze hebben eindelijk het nodige geld opzijgezet om hem te laten behandelen in een ziekenhuis in Wuhan.

    Dodelijk
    Het 'aanhangsel' zal weggehaald worden en het wekere deel van de schedel zal worden vervangen door een stalen plaat. "Dergelijke aandoeningen worden het best behandeld wanneer de patiënt nog jong is", zegt dokter Wang Jianyi. "Indien het 'tweede hoofd' zou gebarsten zijn, zou de patiënt wellicht overleden zijn aan de gevolgen van een herseninfectie. Indien we nog langer hadden gewacht, zou Xiao Yang het wellicht niet gehaald hebben", aldus nog de arts. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    09-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschappers vinden superbacterie-gen terug in water New Delhi

    Wetenschappers vinden superbacterie-gen terug in water New Delhi


    In de watervoorraden en op de straten van New Delhi werd een superbacterie aangetroffen die resistent is tegen zowat alle gekende antibiotica. Dat staat te lezen in een wetenschappelijke studie.

    Het onderzoek aan de Universiteit van Cardiff toonde aan dat de resistente 'New Delhi metallo-beta-lactamase' (NDM 1) zich ook ophield in de omgeving van de stad. Wetenschappers riepen op tot verder onderzoek in steden in India, Pakistan en Bangladesh om de verspreiding van de dodelijke bacterie te kunnen bestuderen.
     
    Bedreiging voor volksgezondheid
    "Deze studie toont aan dat internationaal toezicht op resistentie noodzakelijk is", stond er in het blad Lancet's Infectious Diseases. "De bacterie kan een bedreiging vormen voor de volksgezondheid aangezien de moderne geneeskunde de middelen niet heeft om een dergelijke weerstand te bestrijden". Wetenschappers in Cardiff ontdekten het NDM-1 gen vorig jaar bij patiënten die gehospitaliseerd waren in India. "De bacterie waart niet rond in de ziekenhuizen maar is wel terug te vinden in het drinkbaar en stilstaand water in de omgeving van New Delhi", zei één van de onderzoekers, Mark Toleman.
     
    Huidige antibiotica onmachtig
    De superbacterie werd aangetroffen in water dat bestemd was voor drinken, wassen en voedselbereiding maar ook in zwembaden en plaatsen waar kinderen spelen. Wat de wetenschappers het meest verontrust is dat het NDM-1 gen zich verspreid had naar 11 nieuwe soorten bacteriën, waaronder degenen die cholera en dysenterie veroorzaken. Mensen die drager zijn van het gen en besmet raken met deze ziekten zullen met de huidige antibiotica niet kunnen geholpen worden, volgens het rapport. (belga/eb)
     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlinders in Europa met uitsterven bedreigd

    Vlinders in Europa met uitsterven bedreigd



    Negen procent van de Europese vlinders is met uitsterven bedreigd, terwijl de populatie van 160 vlindersoorten sterk gedaald is. Dat heeft de milieuorganisatie European Wildlife vrijdag bekendgemaakt.

    In België wordt iets meer dan 30 procent van de vlinders met uitsterven bedreigd, zo meldde Natuurpunt over de situatie in ons land.

    De natuurlijke habitat van de vlinder, groene en bebloemde grasvelden, wordt over heel Europa bedreigd volgens European Wildlife. "In België is dat voornamelijk te wijten aan de intensieve landbouw, waardoor er nog maar weinig wilde bloemen- en grasvelden te vinden zijn", zegt Wouter Vanreusel van Natuurpunt.

    Uit de meest recente gegevens over de vlinderpopulaties in Vlaanderen blijkt al dat een derde van de Belgische vlinderpopulaties met uitsterven bedreigd is, wat ver boven het Europese gemiddelde is.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5.000 jaar oude homofiel opgegraven in Praag

    5.000 jaar oude homofiel opgegraven in Praag


    Een team van Tsjechische archeologen claimt een 5.000 jaar oude homoseksueel te hebben opgegraven in de buurt van Praag. Dat de man homoseksueel was, leiden ze af uit de manier en de plaats waar hij begraven is: tussen de vrouwen, op zijn linkerzijde en met zijn gezicht naar het oosten. De man is ook zonder wapens begraven, wat voor die periode blijkbaar heel uitzonderlijk is.

    De homofiel heeft overigens al een lesbische tegenhangster, uit dezelfde tijdsperiode, die een aantal jaar geleden in Rusland werd opgegraven. (mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse bommenwerper na 70 jaar teruggevonden op zeebodem

    Duitse bommenwerper na 70 jaar teruggevonden op zeebodem



    Een vliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog is voor de kust van Groot-Brittannië grotendeels intact teruggevonden op de zeebodem.

    Het betreft een Duitse Dornier 17 bommenwerper, die op 26 augustus 1940 bij een vlucht over het Kanaal werd neergehaald.

    Het toestel is dermate goed bewaard gebleven, dat een Brits museum het wil bergen om aan zijn collectie toe te voegen. Het zou om het laatste exemplaar ter wereld gaan.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duif raakt klem in boterham

    Duif raakt klem in boterham



    Aanvankelijk kon ze haar geluk niet op, deze duif in een Pools park. Maar haar hapklare lunch bleek haar lelijk de das te hebben omgedaan. Letterlijk en figuurlijk.

    De duif raakte immers met haar nek gekneld in de boterham. Wat het diertje ook probeerde, het kon niet van de korst afraken. Het enige alternatief was het stuk brood gewoon op te eten. Daar kwamen evenwel ook de nodige lenigheidsoefeningen aan te pas. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    07-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekker? Stoofpotje van opgegraven vrouw

    Lekker? Stoofpotje van opgegraven vrouw

    lekker stoofpotje van opgegraven vrouw

    Update Twee Pakistaanse broers zijn in de gevangenis beland omdat ze een wel erg opmerkelijke stoofpot hadden bereid. Het vlees dat ze gebruikten was van een vrouw die pas werd begraven.

    De politie vermoedt dat Muhammad Arif en Farman Ali de benen van het lijk hebben afgezaagd en nadien in stukjes gesneden aan de kook brachten. De twee lekkerbekken hadden bij hun arrestatie al een deel van de stoofpot verorberd.

    De broers maken zich al tientallen jaren schuldig aan kannibalisme. Ze verloren hun moeder en werden gedumpt door hun echtgenotes. Ze zien het eten van vrouwenvlees als een soort wraak op de vrouwen die hen verlaten hebben.

    De politie kon de twee inrekenen na aangifte van de familie van de opgegraven vrouw, die op 24-jarige leeftijd overleed aan kanker.

    De politie volgde een spoor naar het huis van de daders. Daar werd buiten graafmateriaal en snijmessen ook een lijkje van een 4-jarig kind gevonden.

    De broers riskeren hoogstuit zes maanden cel, wegens grafschennis. Kannibalisme is in Pakistan niet strafbaar.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschappers kweken oog in lab

    Wetenschappers kweken oog in lab

    Wetenschappers in Japan hebben voor het eerst een oog gekweekt uit stamcellen. Dat berichtte het Britse wetenschappelijke blad Nature vandaag.

    Uit onderzoek, geleid door de Japanse wetenschapper Yoshiki Sasai, werd duidelijk dat men nu ook complexe organen kan maken van stamcellen. Deze cellen hebben vaker centraal gestaan in onderzoeken, omdat zij zich kunnen omvormen tot elke soort cel.

    Voorheen werden huidweefsel, oren en harten die uit één type cel bestaan gekweekt uit de stamcellen. Maar nog nooit eerder kon een orgaan dat uit verschillende soorten cellen bestaat, worden nagemaakt. Tot voor kort werd gedacht dat hiervoor een zeer complexe en onmogelijke handeling nodig was.

    Het oogonderzoek kan van grote betekenis zijn voor mensen met een beschadigd netvlies. Dat kan wellicht in de toekomst worden vervangen door een gekweekt exemplaar.

    In dit experiment ging het om het oog van een muis. Volgens critici is het nog een hele stap naar het kweken van een mensenoog, maar Sasai is ervan overtuigd binnenkort de eerste mensenogen te kunnen presenteren. (anp/adha)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    05-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duizenden Duitse nucleaire brandstofelementen 'vermist'

    Duizenden Duitse nucleaire brandstofelementen 'vermist'

    In Duitsland heerst verwarring over het lot van enkele duizenden brandstofelementen die tussen 1967 en 1988 werden gebruikt in een nucleaire onderzoekreactor in Jülich, zo'n 30 kilometer van Aken. Volgens weekblad Der Spiegel zijn de kogels radioactief materiaal ter grootte van tennisballen verdwenen. De autoriteiten bestrijden dat, maar spreken elkaar tegen, melden Duitse media.

    Volgens Svenja Schulze, wetenschapsminister van de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen, zijn de 2.285 brandstofkogels "naar alle waarschijnlijkheid" beland in een opslagplaats voor kernafval in Asse, in de deelstaat Nedersaksen. De federale overheidsdienst die dat centrum beheert, spreekt dat evenwel tegen. In Asse mag alleen laagradioactief materiaal worden opgeslagen en geen nucleaire brandstof.

    Laksheid
    Over de verblijfplaats van het afval blijkt nergens betrouwbare informatie op papier te staan, tot woede van met name de Groenen in Noord-Rijnland-Westfalen. Zij vinden al jaren dat Duitsland veel te laks omspringt met kernafval en zien dat opnieuw bevestigd. De kwestie komt op het moment dat in Duitsland een fel debat woedt over de toekomst van kernenergie, naar aanleiding van de nucleaire crisis in Japan als gevolg van de aardbeving en tsunami op 11 maart.

    Inhoud
    Het afval bevat volgens de Groenen, die fel tegen kernenergie zijn, onder meer splijtstoffen als thorium, uranium en mogelijk ook het zeer gevaarlijke plutonium. Als het in verkeerde handen valt, kan het dienen als grondstof voor bijvoorbeeld een vuile bom, waarschuwt Hans-Christian Markert, de milieuwoordvoerder van de linkse partij in het regionale parlement van Noord-Rijnland-Westfalen. Een vuile bom is een conventioneel explosief dat omhuld is met radioactief materiaal. (anp/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond na tsunami met bazin herenigd

    Hond na tsunami met bazin herenigd


    De tweejarige Japanse hond Ban, die drie weken na de aardbeving en de tsunami van het dak van een huis was gered, is vandaag herenigd met haar bazin, een inwoonster van de plaats Kesennuma in de prefectuur Miyagi. Ban sprong in de armen van zijn bazin en likte daarna haar gezicht, meldde de Japanse zender NHK.

    De hond was eind vorige week door de kustwacht gered. De bemanning van een kustwachthelikopter zag de hond bijna 2 kilometer uit de kust bij de plaats Kesennuma. Een eerste reddingspoging mislukte, omdat de hond wegzwom. Na ongeveer een uur kreeg de kustwacht de hond te pakken, waarna het dier koekjes en worst kreeg.

    De Japanse televisie besteedde uitgebreid aandacht aan de redding van de hond. De eigenaresse herkende haar huisdier onmiddellijk op de tv-beelden, waardoor de twee snel bij elkaar konden worden gebracht. (anp/tvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aussie geneest dodelijk ziek paard met sloten bier

    Aussie geneest dodelijk ziek paard met sloten bier


    De Australiër Steve Clibborn had zijn zes jaar oud paard eigenlijk al opgegeven. Diamond Mojo leed aan hevige kolieken en de veearts zag de toekomst van de knol somber in. Een flinke sloot bier bracht evenwel redding. Dat meldt de krant The Courier-Mail.

    "Ik had 23 uur onafgebroken aan de zijde van mij paard doorgebracht", doet Steve het verhaal. "Niets bleek te helpen, tot ik mij een oud verhaal van de aboriginals herinnerde. De zouden zieke dieren genezen hebben met zelfgebrouwen bier".

    Flinke boer
    "Ik besloot het erop te wagen en voerde mijn Diamiond Mojo een flesje XXXX-bier. De stakker liet meteen een stevige boer en zag er als bij wonder een stuk beter uit. Ik ontkurkte als de bliksem nog een paar flesjes".

    Gas
    De volgende dagen gaf Steve zijn paard hetzelfde 'medicijn'. Diamond Mojo liet het zich welgevallen en herstelde zienderogen. Wellicht is de maag van het paard weer naar behoren gaan werken door het gas in het bier. "Intussen ben ik weer overgeschakeld naar water want die bierkuur begon me een aardige duit te kosten", aldus Steve Clibborn. (eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man krijgt 4.700 euro voor gebroken tand na hap in worst

    Man krijgt 4.700 euro voor gebroken tand na hap in worst



    De rechtbank van eerste aanleg in Reims heeft de industriële beenhouwerij Jean Caby veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van 4.700 euro aan een klant die zijn tand brak op een steentje dat in een worst van de vleesproducent verwerkt was. Dat meldt de advocaat van de onfortuinlijke vleeseter.

    Pastaschotel
    "In februari 2008 brak mijn cliënt zijn tand op een stukje kwarts van enkele millimeter terwijl hij een pastaschotel met worst at", zei de advocaat van de eiser. "De steen kon alleen maar van de worst komen".

    Het gerechtelijk onderzoek bevestigde het oorzakelijk verband tussen de gebroken tand, de steen van 2,7 milimeter groot en de worst van producent Jean Caby.

    Bedrijf kondigt beroep aan
    Het bedrijf kondigde al aan in beroep te gaan tegen het oordeel van de rechtbank. "De industriële verwerking van onze vleeswaren bevat veel fijne filters waardoor het onmogelijk is dat een vreemd object zich in de worst kon bevinden", zei de woordvoerder van Jean Caby.

    Uitgegleden op slablad
    De advocaat, Emmanuel Ludot, verdedigde in 2010 een vrouw die was uitgegleden over een slablad in de groenten- en fruitafdeling in een Carrefour-supermarkt. De Franse supermarktketen werd veroordeeld. (afp/eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kernramp in België is kwestie van tijd"

    "Kernramp in België is kwestie van tijd"

    kernramp in belgie is kwestie van tijd

    Ook in België kunnen kernrampen voorvallen. Dat zegt de Belgische documentairemaker en nucleair chemicus Alain de Halleux. "Ik wil geen paniek zaaien, maar ook in België mogen we zware ongevallen met kerncentrales verwachten. Het is alleen maar een kwestie van tijd", aldus de Halleux (53).

    "Je houdt het niet voor mogelijk hoe onveilig onze centrales zijn. Wist u dat de gebouwen van de Belgische kerncentrales voorzien zijn op een druk van 5 bar per vierkante centimeter? Dat is twee keer niets! Een fles spuitwater is bestand tegen een druk van ongeveer 120 bar", zegt hij nog.

    "Doel 1 is gevaarlijk omdat er geen degelijke betonnen fundering onder ligt. Tihange 1 is een reactor met een fragiel deksel. Die dingen zijn veertig jaar oud, hé. Doel 1 en Tihange 1 moeten meteen dicht! Dat zeggen onafhankelijke experts", gaat de Halleux verder.

    De centrales meteen sluiten is ook geen optie volgens de Halleux want binnen de EU is België -op Frankrijk en Litouwen na- het meest afhankelijk van kernenergie. De Halleux ziet maar één tussenoplossing: "de centrales opnieuw nationaliseren, ze uit die winstlogica van de privésector halen en maximaal inzetten op veiligheid."

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hypnose moet vluchtmisdrijf oplossen

    Hypnose moet vluchtmisdrijf oplossen

    Het parket van Luik gaat twee getuigen van een dodelijk ongeval met vluchtmisdrijf hypnotiseren in de hoop zo de dader te ontmaskeren, schrijft de krant Het Laatste Nieuws.

    "Ze weten alleen dat de chauffeur met een grijze monovolume reed en vluchtte", zegt het parket. "We hopen dat ze zich onder hypnose meer herinneren, liefst de nummerplaat."

    Het ongeval gebeurde op 19 januari, in het donker. De vijftienjarige Melissa Bessad was op slag dood. Parketten in ons land deden eerder al met succes een beroep op hypnotiseurs om nummerplaten uit het onderbewustzijn te halen. (hln/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    04-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoekers kweken kloppend hart in labo

    Onderzoekers kweken kloppend hart in labo



    Amerikaanse onderzoekers proberen het eerste levende hart te kweken in een laboratorium. Het orgaan zal uiteindelijk in een mens getransplanteerd worden, zo meldt The Sunday Times.

    De lichaamseigen cellen van de hartdonoren worden met een soort detergent gewassen. Stamcellen van de donorpatiënt wordt daarna in het hart gebracht zodat die zich kunnen omvormen tot hartcellen.

    "De harten groeien en we hopen dat die binnen de week beginnen te kloppen. Er zijn nog veel hindernissen te overwinnen, maar toch hopen we op een dag een volledig orgaan te kweken dat kan worden getransplanteerd", verklaarde specialiste regeneratieve geneeskunde Doris Taylor.

    Eerder werden al menselijke stamcellen in dierlijke harten getransplanteerd. Het hart begon te kloppen, maar nog niet snel genoeg. De grootste uitdaging wordt het hart te laten werken in het bloedvatenstelsel. De onderzoekers blijven alvast positief.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees hedendaags schilderij brengt 7,4 miljoen euro op

    Chinees hedendaags schilderij brengt 7,4 miljoen euro op


    Een kunstwerk van Zhang Xiaogang is zopas 's werelds duurste hedendaagse Chinese schilderij geworden na verkocht te zijn voor maar liefst 7,4 miljoen euro. De verkoop vond plaats op een veiling in Hong Kong, zo meldt veilinghuis Sotheby's vandaag. Het verkochte kunstwerk maakte deel uit van de omvangrijke kunstcollectie van de Belgische kunstverzamelaar baron Guy Ullens.
     
    In totaal werden 105 stukken uit de collectie van de baron te koop aangeboden. Het schilderij in kwestie, Forever Lasting Love, bracht meer dan het dubbel op dan de geschatte waarde.
     
    "De legendarische Ullens-collectie toonde de geschiedenis van China aan de hand van kunstwerken. Vele werken dateren van het ontstaan van de hedendaagse Chinese kunst in de jaren 80", aldus Evelyn Lin van Sotheby's. (afp/adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!