WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    24-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden juweel na 2.000 jaar teruggevonden in Jeruzalem

    Gouden juweel na 2.000 jaar teruggevonden in Jeruzalem



    In Jeruzalem is een juweel teruggevonden dat meer dan 2.000 jaar oud is. Het gaat om een gouden belletje dat volgens de vinders destijds verloren werd door een hogepriester van de (tweede) tempel.

    Het kleinood werd tijdens een opgraving aangetroffen in een oude waterleiding die het water verdeelt van de Siloué-bron, in de Palestijnse wijk Silwan in het bezette en geannexeerde Oost-Jeruzalem.

    Volgens de verantwoordelijken van de opgraving zou het belletje waarschijnlijk verloren zijn door een hogepriester van de tempel. In de bijbel staat beschreven hoe zij dergelijke juwelen droegen. (afp/adha)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    22-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schatrijke sjeik bouwt kanaal in de vorm van zijn naam

    Schatrijke sjeik bouwt kanaal in de vorm van zijn naam

    De steenrijke sjeik Hamad bin Hamdan Al Nahyan heeft op een van zijn eilanden in Abu Dhabi een kanaal laten uitgraven in de vorm van zijn naam. Dat schrijft de Nederlandse Volkskrant. Er wordt getwijfeld aan de echtheid van het bericht, al geeft Google Maps aan dat het kanaal echt bestaat.

    De rijkaard zou het kanaal op het zanderige eiland Al Futaisi om verschillende redenen hebben laten aanleggen, waaronder een uiting van zijn rijkdom en creativiteit. De kunstmatige waterloop zou ook toeristische doeleinden dienen. Op het eiland zijn immers ook al een golfbaan, paardenstallen en meerdere resorts terug te vinden.

    Dat de sjeik stinkend rijk is, staat vast. Hij zou meer dan 200 wagens bezitten. Zeven daarvan zouden zelfs gespoten zijn in de kleuren van de regenboog. Vandaar ook de bijnaam van de excentriekeling: 'de regenboogsjeik'.

    Het is trouwens diezelfde sjeik die in de Verenigde Arabische Emiraten het nationale automuseum liet bouwen, met een gebouw dat een exacte replica van de aarde zelf is, zij het een miljoen keer kleiner. Allemaal ideetjes voor wie geld teveel heeft... (adha)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is écht een echt beest

    Dit is écht een echt beest

    Dit monsterachtige, tamelijk imponerende beeld krijg je als je een hydrothermale worm onder een elektronenmicroscoop legt. Het zeediertje werd liefst 525 vergroot zonder dat er photoshop of ander bedrog aan te pas kwam. Het beestje bestaat écht en Philippe Crassous fotografeerde het.

    De originele breedte van de foto is 568 µm of 568/1000ste van een millimeter. Dat is een pak groter dan een atoom maar het blijft toch bij de kleinst levende dingen ter wereld. Dankzij de FEI Quante SEM kan het beeld 525 uitvergroot worden en toch scherp blijven.

    De worm ziet er nogal griezelig uit, maar u en ik zullen er waarschijnlijk nooit mee in aanraking komen. Hydrothermale wormen leven immers diep in de zee en zijn bijna zo klein als bacteria. Je vindt ze terug nabij hydrothermale bronnen in de oceaan, niet meteen de plaats voor de mens om een bad te nemen.

    Deze foto werd genomen door Philippe Crassous die het beeld op de website van FEI liet plaatsen. Andere indrukwekkende foto's die met behulp van een FEI-microscoop tot stand kwamen, kan je hier bekijken. (hlnsydney/jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizar idee: met make-up naar het hiernamaals

    Bizar idee: met make-up naar het hiernamaals

    Het Britse cosmeticamerk Illamasqua lanceert een make-upservice voor overleden vrouwen. Geen idee welke dresscode in de hemel (of hel) is aangewezen, maar over de make-up hoeven vrouwen zich vanaf nu dus alvast geen zorgen meer te maken.

    Het Britse merk biedt de dienst aan in samenwerking met een crematorium in Londen. Vanaf 512 euro koop/bestel je een makeover door een professionele make-upartiest in wat het merk zelf een "allerlaatste daad van zelfexpressie" noemt.

    Met de samenwerking wil het merk naar eigen zeggen "een unieke service aanbieden aan mensen voor wie make-up altijd een essentieel onderdeel van hun identiteit is geweest". Door de bijzondere dienst "wordt eer betoond aan de manier waarop ze hebben geleefd en hoe ze dan ook graag het hiernamaals willen binnenkomen".

    Wij zijn alvast erg benieuwd of de ietwat lugubere nieuwigheid ook naar hier zal overwaaien ...  Wie nieuwsgierig is kan in afwachting daarvan op de blog van het Britse cosmeticamerk terecht. (id)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    17-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dát is pas een worst!

    Dát is pas een worst!

    dat is pas een worst

    In Paraguay, een land in Zuid-Amerika, hebben ze zaterdag de langste worst ter wereld gemaakt.

    Een vertegenwoordigster van het Guinness Book of Records stelde vast dat het stukje vlees 203,8 meter lang was. Dat is flink beter dan een Spaanse worst van 150 meter lang, de vorige recordhouder.

    De worst, 270 kilogram zwaar, werd gedraaid op een voedingsbeurs en klaargemaakt in een speciaal gebouwde oven. Zowaar 245 mensen hielpen mee.

    Na afloop werd de worst in 2.000 stukjes verdeeld. Bezoekers van de beurs konden hun buikje vullen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.40 euro boete voor te traag oversteken zebrapad

    40 euro boete voor te traag oversteken zebrapad

    In Oostenrijk heeft een 23-jarige man vorige maand een boete van 40 euro gekregen omdat hij te traag het zebrapad overstak in Salzburg.

    Dat gebeurde rond 5 uur 's nachts, toen hij op stap was met vrienden. Hij werd door iemand aangesproken tijdens het oversteken, net toen een politiebusje passeerde.

    "Vijf agenten noteerden onze gegevens. Het was komisch en spannend'', zegt de man aan de krant Krone Zeitung. De twintiger laat het hier niet bij, en wil de boete aanvechten. (sam)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschappers maken menselijk brein na

    Wetenschappers maken menselijk brein na

    Wetenschappers maken menselijk brein na

    Binnen tien jaar zullen wetenschappers een brein kunnen bouwen dat op precies dezelfde manier werkt als de menselijke hersenen.

    Professor Henry Markram, een leidende wetenschapper op vlak van kunstmatige intelligentie, kondigde op een conferentie in het Britse Oxford aan dat er over tien jaar een robot zal bestaan met werkende hersenen.

    Markram is directeur van het Blue Brain Project, dat in 2005 startte en tot doel heeft het zoogdierenbrein na te bouwen. Hijzelf is al vijftien jaar bezig met het in kaart brengen van de structuur van de neocortex, een specifiek deel van de hersenen dat aanwezig is bij zoogdieren.

    Intussen is hij erin geslaagd om digitaal een kunstmatige neocortex na te bouwen. Daarvoor is gebruik gemaakt van een softwaremodel met tienduizenden neuronen. Om het model tot leven te brengen is een supercomputer nodig met 10.000 processoren - één voor elk neuron. Via simulaties hebben Markram en zijn team inzicht gekregen in hoe het menselijke brein werkt. Daardoor zou het mogelijk zijn om een menselijk brein na te bouwen.

    Markram wijst erop dat de creatie van een menselijk brein belangrijke informatie kan geven over hersenziektes. "Twee miljard mensen ter wereld hebben een psychische aandoening", aldus Markram. "Het project kan inzicht geven om nieuwe behandelingen daarvoor te ontwikkelen."
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefdesbrief komt 53 jaar te laat aan

    Liefdesbrief komt 53 jaar te laat aan

    liefdesbrief komt 53 jaar te laat aan

    Een Amerikaanse universiteit heeft vrijdag gemeld dat het onlangs een liefdesbrief heeft ontvangen voor Clarke Moore, die er studeerde eind jaren 50.

    Het schrijven kwam zowaar 53 jaar te laat aan. Afzender Vonnie pende neer dat ze hem heel hard miste en dat ze "duizend keer meer van hem houdt dan voorheen". Ze sloot af met "liefde voor altijd, Vonnie".

    De unief spoorde Moore, intussen de 70 voorbij, op. En wat bleek? Hij en Vonnie zijn getrouwd en kregen vier kinderen.

    Waarom de brief pas zo laat aankwam, is nog een raadsel.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Da Vinci' kostte ooit 51 euro, nu bijna 136 miljoen

    'Da Vinci' kostte ooit 51 euro, nu bijna 136 miljoen


    Een vermeend schilderij van Leonardo Da Vinci, dat in 1950 voor 45 pond (51 euro) over de toonbank ging, is nu voor 120 miljoen pond (bijna 136 miljoen euro) verkocht. Het kunstwerk, dat lange tijd spoorloos was, wordt onderdeel van een expositie in Londen.

    Het schilderij in kwestie, 'Salvator Mundi' (redder van de wereld), dateert van ongeveer 1500. In 1649 zou het zijn toegevoegd aan de collectie van de toenmalige koning van Engeland, Karel I. Uiteindelijk raakte het schilderij spoorloos. Of deze Karel I het schilderij daadwerkelijk bezat en hoe het schilderij verdween, werd nooit echt bekend.

    Toen het schilderij werd verkocht in 1958, dacht men dat het van een leerling van Da Vinci was. Het was beschadigd, doordat er overheen geschilderd was. De kenmerkende stijl van Da Vinci (vooral de krulletjes in het haar) en de kwaliteit van bepaalde details (de glazen bol in de hand), zaten verstopt onder vele lagen vuil.

    Aanzienlijke waardestijging
    In 2005 kwam het schilderij in handen van kunsthistoricus Robert Simon. Hoewel hij het onwaarschijnlijk achtte dat het om een origineel ging, werd het uitgebreid gerestaureerd. Daarna steeg de waarde aanzienlijk; naar ongeveer 120 miljoen pond.

    Nog steeds is niet bewezen dat het schilderij van de grootmeester zelf is. Veel deskundigen geloven dat het om een echte Da Vinci gaat, vanwege de gelijkenis met andere schilderijen van de grootmeester, de kwaliteit van de uitvoering én de overeenkomsten met een Salvator Mundi in een ets, in 1650, van Weceslaus Hollar.

    De laatste keer dat een schilderij van Da Vinci werd gevonden, was in 1909. Dat was de Benois Madonna. Verschillende andere werken van de schilder, zoals de Mona Vanna - een naakte Mona Lisa - zijn nog steeds niet boven water.

    De Salvator Mundi zal vanaf 9 november te zien zijn bij de tentoonstelling Leonardo Da Vinci: Painter at the Court of Milan in de National Gallery in Londen. (rtr/vk/mvdb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Labrador krijgt pacemaker

    Labrador krijgt pacemaker


    In Hongkong heeft een labrador geschiedenis geschreven. De zesjarige Oscar kreeg namelijk een pacemaker ingeplant. Het gaat om de eerste operatie van dit type in Hongkong.
     
    De hond leed aan een mogelijk dodelijke hartstoornis waardoor het tot tien keer per dag bewusteloos viel, zo luidt het in de South China Morning Post. Chirurgen bevestigden na de negentig minuten durende operatie dat Oscar nog zes jaar kan leven als de pacemaker zijn werk doet.
     
    De eigenares van de hond zal niet volledig moeten opdraaien voor de kosten van de operatie, geschat op zo'n 1.800 euro. De hond en de ook de pacemaker zullen worden opgevolgd om het dier een zo lang mogelijk leven te bieden. (belga/adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sprinkhanen maken Afrikaanse gezinnen rijk

    Sprinkhanen maken Afrikaanse gezinnen rijk




    De vangst van sprinkhanen is een lucratieve bezigheid in Oeganda, waar de insecten beschouwd worden als een delicatesse. Dat meldt CNN. Voedsel op basis van krekels en sprinkhanen kan een wapen zijn in de strijd tegen voedselschaarste en klimaatverandering. Tegen 2050 zal vlees immer een echt luxeproduct geworden zijn. In Oeganda worden de dieren gevangen met een constructie die de insecten met lampen lokt, waarna ze tegen metalen platen vliegen en in een opvangbak belanden. Tijdens het hoogseizoen staan de stoepen vol met veelal vrouwelijke verkopers die de insecten aan de man proberen te brengen.

    Gefrituurd of gebakken
    Het gaat dan om sprinkhanen in hun geheel of ontdaan van poten, vleugels en voelsprieten. De beestjes worden gefrituurd of gebakken met ajuin en chili, en de verkopers verdienen er 1.000 Oegandese shilling (0,27 euro) mee voor een hoeveelheid van ongeveer vier theelepels.

    Jongetjes lopen met plastic emmers door de straten en in de bars, waar de sprinkhanen worden gegeten van een bananenblad met een frisse pint erbij.

    Geld
    Lawrence Mawanda (53), die tien jaar geleden begon met de vangst, verdient er ongeveer twee miljoen Oegandese shilling (543 euro) mee per seizoen, ongeveer het dubbele van het bbp per capita. Met het geld doet hij nu ook andere zaken, en kan hij al zijn kinderen naar school sturen.

    De praktijken hebben wel een aanzienlijke impact op het gammele elektriciteitsnet, doordat de vangers vaak illegaal elektriciteit aftappen. Een harde aanpak is echter moeilijk, omdat zoveel mensen afhangen van de vangst.

    Ook op ons bord?
    In ontwikkelingslanden vormen wilde insecten vaak al een belangrijk onderdeel van het dieet. Uit een recente studie van de non-profitorganisatie Public Library of Science blijkt dat de grootschalige kweek van insecten veel minder schadelijk zou zijn voor het milieu dan de veeteelt.

    Voor hetzelfde gewicht stoten insecten in vergelijking met vee tachtig maal minder methaan uit. Een varken produceert acht tot twaalf keer zoveel ammoniak per kilogram groei als krekels en tot wel vijftig keer zoveel als sprinkhanen. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pet niet, pastavergiet wel toegelaten op foto rijbewijs

    Pet niet, pastavergiet wel toegelaten op foto rijbewijs




    Foto's voor een identiteitskaart of rijbewijs moeten duidelijk zijn, ontdaan zijn van alle franjes en zeker van hoofddeksels. Enige uitzondering is een hoofddeksel om religieuze redenen. Zo ook in Oostenrijk. Ondernemer Nico Alm uit Wenen droeg daarom een hoofddeksel van zijn religie bij zijn aanvraag voor een rijbewijs. Alleen was dat geen keppeltje of een fez, maar een pastavergiet. Alm is namelijk aanhanger van de Kerk van het Vliegende Spaghettimonster.

     De Kerk van het Vliegende Spaghettimonster, een antireligieuze beweging die zich in het bijzonder kant tegen Intelligent Design, heeft als enige dogma het verwerpen van dogma's. Aanhangers worden Pastafarians genoemd. Niet verwonderlijk werd de kerk in 2005 gesticht in de Verenigde Staten.
     
    Alm diende in 2008 een aanvraag voor een rijbewijs in, vergezeld van een foto met een omgekeerd pastavergiet op zijn hoofd. Het eerste wat de autoriteiten deden, was hem naar een arts sturen om na te gaan of hij mentaal gezond was om achter het stuur te kruipen. Dat bleek zo te zijn en nu, drie jaar later, heeft Alm zijn gelamineerd rijbewijs met foto in de bus gekregen.
     
    De man wil nu een aanvraag indienen om het Pastafarianisme in Oostenrijk te laten erkennen als officiële religie. (afp/adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vliegende wagen goedgekeurd voor gebruik op openbare weg

    Vliegende wagen goedgekeurd voor gebruik op openbare weg

    In de Verenigde Staten heeft een vliegende auto de officiële goedkeuring gekregen om op alle openbare wegen te mogen rijden. De Terrafugia Transition kreeg eerder al groen licht voor het gebruik in de lucht, en nu zijn ook alle obstakels voor het gewone verkeer van de baan.

    De Terrafugia Transition is in feite geen wagen die vliegt, maar eerder een vliegtuig dat zich in het verkeer mag begeven. Om die toelating te krijgen, moesten de makers een reeks veiligheidsvoorschriften naleven. Zo bevat de Transition crashtechnologie voor auto's, zoals kreukzones en airbags.

    Speciaal
    Het tuig heeft ook een speciaal stel banden, die de snelheid van autostrades kunnen verdragen, maar ook de impact van meerdere landingen aankunnen. Verder bevat de Transition speciale ramen van polycarbonaat, om gewicht te besparen en om de piloot niet te verblinden bij een 'bird strike', een botsing met vogels.

    Gewicht
    Toch is het toestel nog niet perfect, meldt Autoblog. Hoewel het tuig immers een uitzondering kreeg op de wegcodeverplichtingen rond gewicht, kan een volgetankte machine slechts 150 kg aan passagiers en bagage de lucht inkrijgen. Twee normale volwassen Amerikanen geraken met de Transition dus niet van de grond.

    Uitstel
    Verder hebben enkele euvels in een nieuw ontwerp en enkele gebrekkige onderdelen van derden de productie wat gehinderd. Terrafugia had gehoopt nog dit jaar een productietoestel voor te stellen, maar de lancering is uitgesteld tot 2012. De Transition moet zo'n 107.000 tot 178.000 euro kosten, weet The Register. Bij een eerdere voorstelling van het toestel in 2010 liet Staatssecretaris voor Mobiliteit Etienne Schouppe weten dat de vliegende auto voor zijn part ook past in het Belgische verkeer. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie ufo's gespot in Waver

    Drie ufo's gespot in Waver


    .. door vrouw die benadrukt niets gedronken of gerookt te hebben



    Een vrouw uit Waver heeft vrijdagochtend de politie verwittigd omdat ze 's nachts drie vliegende schotels boven haar huis had opgemerkt. De agenten begaven zich naar het huis van de vrouw om haar verklaringen te controleren.

    De vrouw verklaarde dat ze in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 1.30 uur door haar kat gewekt werd. Daarop ontwaarde ze in de lucht een metaalachtig object in de vorm van een driehoek, met drie lichtpunten aan de buitenzijde.

    Volgens haar verklaringen vloog het tuig op een hoogte van ongeveer 20 meter. Twee andere soortgelijke schotels cirkelden rond de eerste schotel vooraleer ze verdwenen.
     
    De agenten vonden geen buitenaardse sporen terug, maar verwittigden het Comité belge pour l'étude des phénomènes spatiaux (COBEPS).  De vrouw drukte de agenten nog op het hart dat ze niets gedronken noch gerookt had dat het spektakel kon verklaren. (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    11-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hitler deelde sekspoppen uit aan soldaten

    Hitler deelde sekspoppen uit aan soldaten

    hitler deelde sekspoppen uit aan soldaten

    Adolf Hitler rustte zijn troepen uit met opblaaspoppen om te voorkomen dat de soldaten seksueel overdraagbare aandoeningen zouden oplopen bij de hoeren.

    SS-topman Heinrich Himmler schreef in 1940: "Het grootste gevaar in Parijs is de wijdverspreide en ongecontroleerde aanwezigheid van hoertjes, die klanten oppikken in bars en andere plaatsen."
    "Het is onze taak om de soldaten ervan te behoeden hun gezondheid op het spel te zetten voor een snel avontuurtje."

    Hitler zou persoonlijk akkoord gegaan zijn met het plan om poppen met blond haar en blauwe ogen te laten ontwikkelen, die tevens klein genoeg waren om opgeplooid in een rugzak te passen.

    Vernedering

    In 1942 werd het 'Borghild Project' geschrapt omdat Duitse soldaten weigerden de poppen mee te zeulen. Ze hadden schrik voor de potentiële vernedering, indien ze door Britse troepen gevangen genomen zouden worden.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    10-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Automobilist rijdt maandelijks 133 miljard insecten dood

    Automobilist rijdt maandelijks 133 miljard insecten dood


    Tijdens een autorit komen elke 10 kilometer twee insecten om het leven op een kentekenplaat. Dat blijkt na analyse van de gegeven die binnenkwamen op de site splashteller.nl. Na anderhalve maand gaven automobilisten in totaal 17.000 gedode insecten op kentekenplaten door, meldt www.natuurbericht.nl.

    Ruim 250 Nederlanders gaven 385 ritten door. Autoritten die in Zeeland, Groningen en Friesland begonnen of eindigen, hadden het grootste aantal gesplashte insecten. Het laagste aantal insecten werd per kilometer aangereden in Gelderland. 's Avonds zijn de meeste insecten in de lucht.

    133 miljard per maand
    Met de eerste resultaten van de Splashteller is berekend dat door alle automobilisten per maand 133 miljard insecten worden aangereden. Het gaat dan om beestjes die om het leven zijn gekomen niet alleen op de nummerplaat maar op de gehele auto, vooral aan de voorkant.

    Onderzoek
    Het onderzoek wordt uitgevoerd onder leiding van medewerkers van Wageningen University. Het tellen gaat de komende tijd door. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koeien krijgen voorrang in Nederlandse gemeente Voors

    Koeien krijgen voorrang in Nederlandse gemeente Voors


    Koeien krijgen vanaf volgende week dinsdag voorrang op gemotoriseerd verkeer op de Noord Emperweg in de Nederlandse gemeente Voorst. Automobilisten krijgen de waarschuwing voor overstekende koeien met een driehoekig bord en een bord met de tekst: Let op, er kan nog een koe aankomen!
     
    Eerste van een reeks
    De koe-oversteekplaats, die deze week wordt aangelegd, is de eerste van een reeks in heel Nederland. De oversteekplaatsen moeten koeien in staat stellen zelfstandig van hun wei naar een verderop gelegen melkrobot te lopen. (anp/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans koppel vindt gouden muntschat in kelder

    Frans koppel vindt gouden muntschat in kelder

    Een jong Frans paar dat in Millau, in het zuiden van Frankrijk, werken in zijn kelder deed, heeft onder de vloer een pot met 34 gouden munten van voor de Franse Revolutie gevonden. De schat wordt op 100.000 euro geraamd.

    Volgens de krant le Midi Libre zat de "kleine pot van gebakken aarde" 50 centimeter diep en bevatte hij "34 gouden gouden muntstukken daterend van 1595 tot de Revolutie". Wellicht werden ze tijdens de Revolutie verstopt.
     
    Dubbele louis d'or van Louis XIII
    De muntdeskundige die de stukken onderzocht, Marc Aigouy, zei dat het paar in de oudste straat van Millau woont en anoniem wil blijven. Hij schat de waarde van elk muntstuk op duizend tot 6.500 euro. Het kostbaarste stuk is volgens hem een dubbele louis d'or van Louis XIII uit 1640, waarvan het reliëf intact is, met een stempel van Jean Varin, die toen in Frankrijk als "de absolute meester van de graveurs" gold.
     
    Veiling
    "Ik heb hen voorgesteld hen te helpen met het organiseren van een veiling of de munten zelf te kopen om vervolgens een veiling te houden", aldus Aigouy, die nog op een antwoord wacht. "We kunnen over de 100.000 euro gaan met de deelname van Amerikaanse en Japanse kopers." (afp/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen job als kleuterjuf voor Vietnamese vrouwen omdat ze bh-maat niet vermelden

    Geen job als kleuterjuf voor Vietnamese vrouwen omdat ze bh-maat niet vermelden


    In Vietnam zijn twaalf vrouwen die hadden gesolliciteerd voor een job als kleuterjuf op voorhand afgewezen omdat ze weigerden hun cupmaat in te vullen op het sollicitatieformulier. Dat melden plaatselijke autoriteiten.
     
    De vrouwen vermeldden hun bh-maat niet op hun sollicitatieformulier en daardoor was hun sollicitatie niet geldig, zegt Bui Van Huan, vice-voorzitter van het Tan Son district in de Vietnamese provincie Phu Tho. "De fout ligt duidelijk bij de medische staf", benadrukte Bui Van Huan. Hij voegde eraan toe dat ook de geboortedata niet correct waren ingevuld.
     
    De directeur van het lokale ziekenhuis, die de gezondheidscertificaten van de vrouwen invulde, onderstreepte echter dat de documenten "compleet legaal" waren ingevuld, ondanks het ontbreken van de cupmaat. "Hoe kunnen ze de sollicitaties weigeren op basis van deze criteria?", vroeg hij zich af. (belga/jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    07-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw wereldrecord: hamburger van 352 kilo

    Nieuw wereldrecord: hamburger van 352 kilo


    Brett Enright en Nick Nicora hebben het wereldrecord van de allergrootste 'commercieel verhandelbare' hamburger een pak scherper gesteld. Hun exemplaar woog liefst 352 kilo, een pak meer dan de 267 kg van de vorige recordhouder. De twee verdienen daarmee uiteraard een plaatsje in het bekende boek Guinness World Records.

    Het vlees op punt krijgen alleen al duurde zo'n 15 uur. Er stond een massa volk op hun vingers te kijken. Zij wilden natuurlijk wat graag een hapje van de lekkernij. Zo'n stukje kostte 99 dollarcent en de opbrengst ging integraal naar de voedselbank van Alameda. (hlnsydney/jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!