WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    14-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikanen woedend over '9/11-woontorens' in Seoul

    Amerikanen woedend over '9/11-woontorens' in Seoul

    De families van de slachtoffers van de aanslagen van 11 september 2001 zijn niet te spreken over het ontwerp van twee geplande woontorens in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul. Volgens hen beelden de torens de explosies in de Twin Towers in New York uit.


    De Zuid-Koreaanse ontwikkelaar denkt er niet aan het ontwerp te veranderen en voegde eraan toe dat de geplande start van de bouwwerken in januari gewoon doorgaat. Het Nederlandse architectenbureau dat de woontorens ontwierp heeft alvast zijn verontschuldigingen aangeboden, maar zegt dat het helemaal niet de bedoeling was de aanslagen van 9/11 uit te beelden. "Bedoeling was een architectonisch hoogstandje te realiseren", zegt Jan Knikker van MVRDV. "Twee wolkenkrabbers die verbonden zijn door een 'wolk'."

    Het project, dat de naam 'The Cloud' meekreeg, bestaat uit twee torens van 300 en 260 meter die 60 en 54 verdiepingen tellen. In het midden worden de twee torens verbonden door een "gepixelde wolk", waarin zwembaden, restaurants, bioscopen en andere gemeenschappelijke ruimtes voorzien worden. De twee torens zouden tegen 2016 moeten verrijzen in de nieuwe woonwijk 'Dreamhub' in Seoul.

    Goedkope reclame
    Maar in de Verenigde Staten zijn ze niet echt mee met het ontwerp. De "gepixelde wolk" lijkt voor hen wel heel erg op de explosie na de crash van de vliegtuigen in de Twin Towers in New York. Of anders op de enorme stofwolken tijdens het instorten van de torens. Jim Riches, een brandweerman op rust die zoon verloor op 9/11, gelooft de uitleg van het Nederlandse architectenbureau niet. "Het lijkt op de twee torens die instorten. Ze spelen op sensatie. Het is gewoon een goedkope manier om reclame te maken."

    Bij MVRDV zijn ze met stomheid geslagen. Vijftien architecten werkten drie maanden lang aan het ontwerp, maar waren zich van geen kwaad bewust. "Natuurlijk, de opmerking '9/11' is wel eens gevallen", zegt Knikker in het Algemeen Dagblad. "Maar het lijkt ook op sushi, of op Chinese eetstokjes. Het kan van alles uitbeelden," zegt hij. "Het duurde een tijdje voordat de ophef begon. Heel vreemd. In Korea is het ontwerp woensdag gepresenteerd, het stond op de voorpagina van alle kranten. Niemand zei iets over 9/11. Het is begonnen op een weblog in Engeland, en daarna barstte in Amerika de bom." (hlnsydney/sps)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Peregrina' van Elizabeth Taylor geveild voor 9 miljoen euro

    'Peregrina' van Elizabeth Taylor geveild voor 9 miljoen euro


    Het bekende juweel Peregrina, een halsketting uit de zestiende eeuw uit de verzameling van Elizabeth Taylor, is gisteravond in New York geveild voor 11,84 miljoen de dollar (ruim 9 miljoen euro). Dat is een veilingrecord voor een juweel met parel.
     
    Het pronkstuk van de veiling, dat ooit deel uitmaakte van de Spaanse kroonjuwelen, was vooraf geschat op 2 tot 3 miljoen dollar.
     
    De veiling van gisteren vormde het startschot en hoogtepunt van een vier dagen durende verkoop van juwelen, kleding en kunstvoorwerpen die toebehoorden aan Liz Taylor, de actrice die in maart op 79-jarige leeftijd overleed. (belga/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roemenië opent jacht op heksen en waarzegsters

    Roemenië opent jacht op heksen en waarzegsters

    Nadat verschillende klachten ingediend werden voor bedrog en afpersing, is Roemenië vast van plan om heksen en waarzegsters harder aan te pakken. Dat meldt de Roemeense televisiezender PRO TV. De vrouwen, veelal zigeneurs, pikken dat niet en hebben alvast het parlement vervloekt.

    De parlementsleden willen een einde maken aan malafide heksenpraktijken die het imago van de Roemeense zigeuners schaden. Maar de vrouwen denken daar natuurlijk zelf helemaal anders over. Zij zien hun bovennatuurlijke krachten als een erfenis van hun voorouders.

    Vandaag werden al tien vrouwen opgepakt in de steden Boekarest en Ilfov. Dat pikten hun collega-waarzegsters niet en met enkele tientallen trokken ze naar het parlementsgebouw in Boekarest. Of het hun slechte imago verbetert, is niet duidelijk, maar ze brachten mandjes mee met kruisen, kruiden en kaarsen en zadelden iedereen die de heksenjacht steunt op met eeuwige impotentie.

    Tegen betaling laten waarzegsters wensen in vervulling gaan of voorspellen ze de toekomst van hun klanten. Maar ze kunnen ook een vloek uitspreken over de vijanden van hun klanten. En vooral dat blijkt lucratief. Na de vloek, zochten de waarzegsters contact met de vervloekten en vroegen ze geld voor het opheffen van de vloek. Volgens PRO TV zouden waarzegsters de voorbije maanden al bijna een half miljoen euro afgedwongen hebben van hun slachtoffers. (adb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    11-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het grootste insect ter wereld ooit gefotografeerd

    Dit is het grootste insect ter wereld ooit gefotografeerd

    De reuzenweta is een krekelachtig insect met een vleugelspanwijdte tot bijna 18 centimeter. Het beestje komt bijna uitsluitend in Nieuw-Zeeland voor. Het is ook daar dat de bekende entomoloog Mark Moffett dit exemplaar vond en fotografeerde. Meteen het grootste insect ter wereld waarvan ooit een foto werd genomen.

    Na twee dagen zoeken aan het Little Barrier Island in Nieuw-Zeeland had de 53-jarige Moffett al prijs. Oorspronkelijk werd de weta aangetroffen op Nieuw-Zeeland zelf, maar daar is het insect zo goed als uitgestorven door toedoen van ratten, ingevoerd door Europeanen. Moffett vond de weta in een boom, zette hem op zijn hand en voedde hem een wortel. 'Haar' eigenlijk, want het betreft een wijfje.

    Moffett zei dat de weta ongeveer zoveel woog als drie muizen. Na de 'fotoshoot' liet hij haar meteen weer gaan. "Ze genoot zo van de wortel dat ze vergat dat ze op mijn hand zat. Ze knabbelde maar." Omdat het beestje met uitsterven wordt bedreigd, nam Moffett geen risico op een indigestie en liet hij de reuzenweta de wortel niet helemaal opeten. (jv)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    06-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna 390.000 dollar voor notaboekje gezagvoerder Apollo 13

    Bijna 390.000 dollar voor notaboekje gezagvoerder Apollo 13

    bijna 390 000 dollar voor notaboekje gezagvoerder apollo 13

    Op een veiling in Texas is woensdag iets minder dan 390.000 dollar betaald voor het notaboekje waarin gezagvoerder James Lovell van de mislukte Maanmissie Apollo-13 berekeningen maakte om alsnog naar de Aarde te kunnen terugkeren, aldus het veilinghuis Heritage Auctions de Dallas.

    Het 70 bladzijden tellende boekje omvat aantekeningen in inkt en met potlood. Ze dateren van enkele uren nadat Lovell (op de foto, links van president Nixon) de beroemde woorden "Houston, we have a problem" had uitgesproken. Een zuurstoftank van de Apollo-capsule was ontploft. Met veel inspanningen, ingewikkeld rekenwerk, vindingrijkheid en oplossingen ad hoc raakten de drie ruimtewandelaars toch nog thuis, zonder te landen op de maan.

    Een verzamelaar aan de oostkust van de VS die op anonimiteit stond, kocht het notaboekje voor 388.375 dollar.

    "Zonder dit notaboekje had de bemanning van Apollo-13 haar positie in de ruimte nooit kunnen bepalen", verzekerde historicus Michael Riley bij Heritage Auctions.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ambulance komt man vier jaar te laat ophalen

    Ambulance komt man vier jaar te laat ophalen

    De 65-jarige Denise Keeley keek raar op toen een ambulance in het Britse Newark voor haar deur stopte. De ziekenwagen kwam haar echtgenoot ophalen voor een afspraak. Haar man is echter al vier jaar geleden overleden.

    De vrouw kon zeker niet lachen met het incident. Haar man was in het begin van 2008 gestorven aan de gevolgen van longkanker. "Ik had het moeilijk om zijn dood te verwerken en dan kom je zoiets tegen", zegt ze in de Daily Mail.

    De ambulancier deed enkel zijn plicht, want de echtgenoot stond werkelijk op de lijst van patiënten. Nochtans was hij voordien nooit eerder per ambulance naar een onderzoek gebracht. Ook bij de opdrachtgever was hij nooit in behandeling geweest.

    Uiteindelijk bleek dat het inderdaad om een vergissing en niet om een wansmakelijke grap ging. De ambulance moest een andere patiënt op een ander adres gaan ophalen. De dienst verontschuldigde zich bij Keeley en onderzoekt hoe ze uitgerekend bij haar overleden echtgenoot terechtgekomen zijn. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    02-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Supermanstrip verkocht voor 2,16 miljoen dollar

    Eerste Supermanstrip verkocht voor 2,16 miljoen dollar


    Een exemplaar van de eerste strip van Superman, in 1938 gekocht voor 10 dollarcent, is tijdens een veiling in New York van eigenaar veranderd voor 2,16 miljoen dollar (1,6 miljoen euro), een absoluut record voor een comic. De strip was zo goed als nieuw, meldt de gespecialiseerde site ComicConnect.com.


    Een ander exemplaar van 'Action Comics N°1' met op de cover de superheld met de rode mantel die een groene wagen stukslaat tegen een rots voor de verbijsterde ogen van passanten, werd vorig jaar verkocht voor een miljoen dollar.
     
    De comic was "de belangrijkste van heel de stripgeschiedenis", zegt ComicConnect.com. "Hij legde de basis voor het archetype van de held in alle volgende strips".
     
    Het exemplaar bevond zich in nieuwstaat omdat het vijftig jaar verborgen bleef tussen de bladzijden van een filmmagazine. (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    30-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handtas van Sophia Loren geveild voor 167.000 euro

    Handtas van Sophia Loren geveild voor 167.000 euro



    Sophia Loren

    Een handtas die ooit in het bezit was van actrice Sophia Loren, is voor ruim 167.000 euro geveild. De opbrengst gaat naar zieke kinderen in de streek van Kemerovo (Rusland).

    De aanvangsprijs voor de kleine rode handtas met hartafbeelding gemaakt door Giorgio Armani en met handtekening van Sophia Loren, werd vastgelegd op 21.500 euro (900.000 roebel).

    Een grove onderschatting van wat de naam Sophia Loren nog altijd teweeg brengt: tegen het einde van de veiling bood een anonieme bieder bijna acht keer zoveel als de geschatte waarde.
     
    Sophia Loren had de tas geschonken aan gouverneur Aman Toelejev.
    (Redactie)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paus draagt geen gordel in mobiel: Duitser doet aangifte

    Paus draagt geen gordel in mobiel: Duitser doet aangifte



    Benedictus XVI zonder gordel in zijn pausmobiel tijdens zijn bezoek aan Freiburg. © ap Een inwoner van Dortmund heeft aangifte gedaan tegen paus Benedictus XVI omdat die tijdens zijn bezoek aan de Duitse stad Freiburg in de pausmobiel geen gordel droeg. Een advocatenkantoor in heeft dat gemeld.

    Burger of staatshoofd?
    De paus, die in de Zuid-Duitse deelstaat Beieren is geboren, was in september in zijn geboorteland en bezocht toen onder meer Freiburg. De justitie moet nu uitmaken of hij een gewone staatsburger is of dat hij als staatshoofd diplomatieke onschendbaarheid geniet. Het bezoek was overigens het eerste staatsbezoek van Benedictus aan Duitsland.

    Bezorgd om veiligheid
    De man deed aangifte, nadat hij was geconfronteerd met een dodelijk ongeluk waarbij inzittenden van een auto geen gordel om hadden. De man, geen lid van de Rooms-Katholieke Kerk, zegt zich zorgen te maken over de veiligheid van de paus. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    27-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Museum stelt stukjes hersenen van Einstein tentoon

    Museum stelt stukjes hersenen van Einstein tentoon



    Amerikanen kunnen zich vergapen aan stukjes hersenen van een superbrein. Een medisch museum in Philadelphia stelt lapjes hersenen van Albert Einstein tentoon. Het gaat om een gift van Lucy Rorke-Adams, een 82-jarige neuropatholoog die 47 jaar werkzaam was in het kinderziekenhuis van Philadelphia.

    Ze wil dat de stukjes hersenen van het genie in optimale omstandigheden bewaard blijven. Volgens Lucy was het brein van de wetenschapper "nog jong" toen hij in 1955 op 76-jarige leeftijd overleed. Ze kreeg de stukjes hersenen van een collega in de jaren zeventig.

    Het grootste deel van de hersenen van de natuurkundige bevindt zich nog steeds in het University Medical Center van Princeton waar een autopsie op de hersenen van de Nobelprijswinnaar uitgevoerd werd, schrijft The Philadelphia Inquirer. (vsv)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hergé-veiling in Parijs brengt ruim 1,8 miljoen euro op

    Hergé-veiling in Parijs brengt ruim 1,8 miljoen euro op

    Een Hergé-veiling bij Artcurial in Parijs heeft 1.837.396 euro opgebracht. Dat is ruim boven de verwachting van 1 miljoen euro, zo maakte het veilinghuis bekend.

    Eén maand na het uitkomen van de Kuifje-film van Steven Spielberg is de belangstelling voor het werk van Hergé niet afgebot. In Parijs werden 856 loten aangeboden, zowel recentere voorwerpen als oudere zaken en enkele uitzonderlijke stukken.
     
    Een originele tekening van "Le secret de la Licorne", geschat tussen 35.000 en 40.000 euro, werd afgehamerd op 168.900 euro. Een andere originele tekening van "Vol 714 pour Sydney", geraamd tussen 25.000 en 35.000 euro, vond een eigenaar voor 90.100 euro. Een wenskaart van Hergé met Kuifje op zijn raket haalde 40.000 euro. Het item was geschat op 10.000 tot 15.000 euro.
     
    Een originele uitgave van het album "Cigares du Pharaon", in zwart-wit, werd verkocht voor 51.300 euro terwijl de raming 38.000 tot 45.000 euro beliep. Een originele editie van "On a marché sur la Lune", die door Hergé en zes astronauten (o.a. Buzz Aldrin) werd opgedragen, haalde 100.000 euro. Dat is tien keer de geraamde waarde. (belga/kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    24-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dit de toekomst? Emails en sms'jes rechtstreeks op je oog

    Is dit de toekomst? Emails en sms'jes rechtstreeks op je oog

    Schermen zijn zó twintigste eeuw. Een internationaal team van wetenschappers is momenteel druk aan het werk aan de volgende stap in de digitale projectietechnologie: een contactlens die emails, sms'jes en allerhande andere info meteen op het retina projecteert. Say what?

    De wetenschappers zijn er nog lang niet, hoewel onlangs wel een belangrijke stap gemaakt werd. Een primitief prototype werd getest op konijnen en bleek veilig te zijn. Het prototype bestond uit een lens met een LED-lampje en een ronde antenne.

    Omdat het menselijke oog normaal gezien niet kan focussen op iets wat heel dichtbij is, hebben de wetenschappers ook een tweede lens gemaakt om het licht van de LED-lamp te kunnen focussen.

    De lens zal slechts 1 pixel kunnen tonen en omdat ze gemaakt wordt van harde plastic zal de luchttoevoer naar het oog worden verhinderd. Daarom kan de lens momenteel maar enkele minuten aangedaan worden. Maar wetenschappers zijn ervan overtuigd dat ze die nadelen kunnen wegwerken. Wie weet doen we het binnen enkele tientallen jaren allemaal zoals The Terminator! (hlnsydney/adb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Hoe komt die Buzz Lightyear in mijn achterste?"

    "Hoe komt die Buzz Lightyear in mijn achterste?"



    Deze Buzz Lightyear zal zich het heelal wellicht anders voorgesteld hebben

    Een verdwaalde Barbiepop.

    Een verdwaalde Barbiepop

    Waar heb ik mijn iPhone nu weer achtergelaten?

    Waar heb ik mijn iPhone nu weer achtergelaten?

    Drie dokters uit Californië hebben een boek gepubliceerd over wat de mensen zo allemaal inslikken of in hun aars stoppen. Het werkstuk kreeg de titel 'Stuck Up' en brengt een hele reeks röntgenfoto's als bewijs van de ongetwijfeld pijnlijke uitschuivers die hun patiënten maakten.

    "Gestruikeld en gevallen"
    De auteurs schrijven dat de patiënten veelal dingen in hun aars stoppen om hun seksueel leven een andere dimensie te geven. "Meestal komen ze dan af met de uitvlucht dat ze naakt een huiselijke klus aan het uitvoeren waren, struikelden en met hun poep op het voorwerp in kwestie vielen. Met als gevolg dat de vreemdste spullen in hun achterste belanden", aldus een van de schrijvers.

    Indrukwekkend palmares

    Zo verging het zogezegd de man die zich op de spoeddienst aanmeldde met de melding dat er een Buzz Lightyear-figuurtje in zijn anus stak. Andere verborgen schatten op het palmares van de dokters: een Barbiepop, een bril, een iPhone of nog een paar kinderschoentjes.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Schedel van alien gevonden"

    "Schedel van alien gevonden"

    Een gemummificeerde langwerpige schedel die gevonden is in Peru, zou wel eens het bewijs van het bestaan van buitenaardse wezens kunnen leveren. De vreemd gevormde schedel van bijna 50 cm, gevonden in de stad Andahuaylillas in de zuidelijke provincie Quispicanchi van Peru, stelt antropologen voorlopig voor een raadsel. Dat meldt The Daily Mail.

    De schedel heeft een aantal bijzondere kenmerken. Zo zit er een zachte plek in de schedel - een open fontanel - wat kenmerkend  is voor kinderschedels van een jaar oud. De schedel heeft echter ook twee grote kiezen, die weer horen bij volwassen mensen.

    "Niet menselijk"

    Antropologen uit Spanje en Rusland en Peru bestuderen op dit moment de vreemde schedel en lijken te concluderen dat het gaat om een 'niet menselijke' schedel. Door DNA-bepaling van  de overblijfselen van een oogbal zal binnenkort duidelijk worden of we daadwereklijk te maken hebben met een alien of met een menselijke schedel.

    Ritueel
    De alternatieve verklaring voor de bizarre vervorming van de schedel is dat hij kunstmatig werd vervormd, als onderdeel van een ritueel. In diverse culturen over de hele wereld (zoals Maya, Noord-Amerikaanse en bij Australische Aboriginals) werd het hoofd van de overledene gewikkeld in een strak doek. De techniek zou worden meestal uitgevoerd op een kind, omdat de schedel dan het soepelst is. Door deze procedure werd de schedel opgerekt en afgeplat. Met als gevolg een langwerpige schedel. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees verlost van tand in neus

    Chinees verlost van tand in neus



    De kies die uit de neus van Feng Fujia werd gehaald.



    De Chinees Feng Fujia had al vijf jaar last van een pijnlijke neus en benauwdheid. Toen zijn reukorgaan ook stank begon te verspreiden en de arme man in een sociaal isolement dreigde te raken, ging hij te rade bij een specialist.

    De arts was stomverbaasd toen hij ontdekte dat een kies de problemen veroorzaakte. Verklaring van de dokter: Feng moet als kind met zijn melkgebit op iets hards hebben gebeten, waardoor de onderliggende volwassen kies de verkeerde kant op is gegroeid. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse mama vindt na 12 jaar topje van biljartkeu in neus

    Britse mama vindt na 12 jaar topje van biljartkeu in neus


    Met een achternaam als Faill kan pech je al eens achtervolgen. De 31-jarige Chantel kan ervan meespreken. Twaalf jaar lang had de Britse last van hoofdpijn, ontstekingen en griepsymptomen. Geen enkele dokter kon haar helpen tot ze tijdens een enorme hoestbui het topje van een biljartkeu uit haar neus brieste, zo schrijft The Sun.

    In 1999 was Chantel, mama van drie, in een pub met vrienden. Een van hen had een biljartkeu vast toen hij haar een stevig knuffel gaf. De top van de keu floepte daarbij pardoes in haar mond, waarna ze naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Daar kreeg ze medicatie tegen de pijn. Een röntgenfoto werd niet gemaakt. Het topje van de keu kwam vervolgens in haar kaakbeen terecht. Na twaalf jaar aanhoudende nies- en hoestbuien vond het prulletje zijn weg naar buiten via haar neus. (AD/dea)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reuzendiamant geveild voor 10 miljoen Zwitserse frank

    Reuzendiamant geveild voor 10 miljoen Zwitserse frank



    Een 110,3 karaat diamant, een van de grootste ter wereld, is in Genève geveild voor tien miljoen Zwitserse frank (zowat 8 miljoen euro). Dat deelde het veilinghuis Sotheby's mee. De gele diamant, die de naam "Sun Drop" kreeg, werd vorig jaar in Zuid-Afrika ontdekt.
     
    De waarde van de peervormige, blinkende diamant werd op 10,2 à 14 miljoen Zwitserse frank geschat. Het kostbare steentje vertrok vanuit Hongkong op een internationale tournee, vooraleer het bij Sotheby's in Genève onder de hamer ging. (dpa/gb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    15-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolex van James Bond levert 178.000 euro op

    Rolex van James Bond levert 178.000 euro op

    rolex van james bond levert 178 000 euro op

    Een Rolex die Roger Moore als James Bond droeg in de film 'Live and Let Die' (1973) is voor 178.000 euro geveild.

    Het uurwerk stond maandag te koop bij het veilinghuis Christie's in Gèneve. De waarde werd geschat tussen de 160 en 330.000 euro, het winnende bod bedroeg 178.000 euro.

    In 'Live and Let Die' gebruikte Bond de Rolex onder meer om touwen en kettingen door te snijden.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa verplicht zelfdovende sigaret

    Europa verplicht zelfdovende sigaret

    De Europese Unie bindt de strijd aan met de ruim 30.000 branden die jaarlijks ontstaan door onbewaakt achtergelaten sigaretten. Zo mogen vanaf donderdag enkel nog sigaretten verkocht worden die vanzelf uitdoven. Door het aantal sigarettenbranden fors terug te dringen, hoopt de Europese Commissie jaarlijks tot vijfhonderd levens te redden.

    "Een veilige sigaret bestaat niet, en het veiligst van al is om helemaal niet te roken", verduidelijkt bevoegd eurocommissaris John Dalli. "Maar als mensen toch willen roken, zullen de nieuwe normen die heel binnenkort van kracht worden de tabaksproducenten ertoe verplichten uitsluitend nog sigaretten met een verminderd ontstekend vermogen te produceren."
     
    Concreet werken zelfdovende sigaretten met twee ringen van dikker papier, die de lucht- en dus ook zuurstoftoevoer naar de tabak beperkt. Dat levert een kortere brandtijd op, waardoor het risico wordt beperkt dat meubels, beddengoed of andere materialen vuur vatten.
     
    In Finland heeft het gebruik van zelfdovende sigaretten het aantal dodelijke slachtoffers van sigarettenbranden met 43 procent doen dalen. De Commissie hoopt op eenzelfde resultaat voor de hele Unie, wat tot 500 mensenlevens zou sparen. Tussen 2003 en 2008 veroorzaakten sigaretten jaarlijks ruim 30.000 branden, met ruim 1.000 doden en 4.000 gewonden tot gevolg.
     
    Op donderdag 17 november gaan de nieuwe regels van kracht. Het is aan de nationale autoriteiten om de nieuwe maatregel te handhaven. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    07-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canadees betaalt 22.600 euro voor tand John Lennon

    Canadees betaalt 22.600 euro voor tand John Lennon

    canadees betaalt 22 600 euro voor tand john lennon

    Op een veiling in de Britse stad Stockport is een tand van wijlen John Lennon verkocht. De Canadese tandarts Michael Zuk telde zowaar 19.000 pond neer, omgerekend zo'n 22.600 euro, voor het relikwie.

    Zuk schreef ooit al eens een boek over de tanden van beroemdheden. Hij wilde de kies van Lennon sowieso hebben.

    De tand maakte tot dusver deel uit van een collectie rockmemorabilia van voormalig platenbaas Alan McGee.

    De tandarts wil het aandenken aan de zanger tentoonstellen in zijn praktijk en nu en dan eens meenemen naar andere tandartspraktijken en scholen. ''Sommigen zullen het wel smerig vinden, anderen zullen juist gefascineerd zijn'', klinkt het.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!