WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    21-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Hoe komt die Buzz Lightyear in mijn achterste?"

    "Hoe komt die Buzz Lightyear in mijn achterste?"



    Deze Buzz Lightyear zal zich het heelal wellicht anders voorgesteld hebben

    Een verdwaalde Barbiepop.

    Een verdwaalde Barbiepop

    Waar heb ik mijn iPhone nu weer achtergelaten?

    Waar heb ik mijn iPhone nu weer achtergelaten?

    Drie dokters uit Californië hebben een boek gepubliceerd over wat de mensen zo allemaal inslikken of in hun aars stoppen. Het werkstuk kreeg de titel 'Stuck Up' en brengt een hele reeks röntgenfoto's als bewijs van de ongetwijfeld pijnlijke uitschuivers die hun patiënten maakten.

    "Gestruikeld en gevallen"
    De auteurs schrijven dat de patiënten veelal dingen in hun aars stoppen om hun seksueel leven een andere dimensie te geven. "Meestal komen ze dan af met de uitvlucht dat ze naakt een huiselijke klus aan het uitvoeren waren, struikelden en met hun poep op het voorwerp in kwestie vielen. Met als gevolg dat de vreemdste spullen in hun achterste belanden", aldus een van de schrijvers.

    Indrukwekkend palmares

    Zo verging het zogezegd de man die zich op de spoeddienst aanmeldde met de melding dat er een Buzz Lightyear-figuurtje in zijn anus stak. Andere verborgen schatten op het palmares van de dokters: een Barbiepop, een bril, een iPhone of nog een paar kinderschoentjes.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Schedel van alien gevonden"

    "Schedel van alien gevonden"

    Een gemummificeerde langwerpige schedel die gevonden is in Peru, zou wel eens het bewijs van het bestaan van buitenaardse wezens kunnen leveren. De vreemd gevormde schedel van bijna 50 cm, gevonden in de stad Andahuaylillas in de zuidelijke provincie Quispicanchi van Peru, stelt antropologen voorlopig voor een raadsel. Dat meldt The Daily Mail.

    De schedel heeft een aantal bijzondere kenmerken. Zo zit er een zachte plek in de schedel - een open fontanel - wat kenmerkend  is voor kinderschedels van een jaar oud. De schedel heeft echter ook twee grote kiezen, die weer horen bij volwassen mensen.

    "Niet menselijk"

    Antropologen uit Spanje en Rusland en Peru bestuderen op dit moment de vreemde schedel en lijken te concluderen dat het gaat om een 'niet menselijke' schedel. Door DNA-bepaling van  de overblijfselen van een oogbal zal binnenkort duidelijk worden of we daadwereklijk te maken hebben met een alien of met een menselijke schedel.

    Ritueel
    De alternatieve verklaring voor de bizarre vervorming van de schedel is dat hij kunstmatig werd vervormd, als onderdeel van een ritueel. In diverse culturen over de hele wereld (zoals Maya, Noord-Amerikaanse en bij Australische Aboriginals) werd het hoofd van de overledene gewikkeld in een strak doek. De techniek zou worden meestal uitgevoerd op een kind, omdat de schedel dan het soepelst is. Door deze procedure werd de schedel opgerekt en afgeplat. Met als gevolg een langwerpige schedel. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees verlost van tand in neus

    Chinees verlost van tand in neus



    De kies die uit de neus van Feng Fujia werd gehaald.



    De Chinees Feng Fujia had al vijf jaar last van een pijnlijke neus en benauwdheid. Toen zijn reukorgaan ook stank begon te verspreiden en de arme man in een sociaal isolement dreigde te raken, ging hij te rade bij een specialist.

    De arts was stomverbaasd toen hij ontdekte dat een kies de problemen veroorzaakte. Verklaring van de dokter: Feng moet als kind met zijn melkgebit op iets hards hebben gebeten, waardoor de onderliggende volwassen kies de verkeerde kant op is gegroeid. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse mama vindt na 12 jaar topje van biljartkeu in neus

    Britse mama vindt na 12 jaar topje van biljartkeu in neus


    Met een achternaam als Faill kan pech je al eens achtervolgen. De 31-jarige Chantel kan ervan meespreken. Twaalf jaar lang had de Britse last van hoofdpijn, ontstekingen en griepsymptomen. Geen enkele dokter kon haar helpen tot ze tijdens een enorme hoestbui het topje van een biljartkeu uit haar neus brieste, zo schrijft The Sun.

    In 1999 was Chantel, mama van drie, in een pub met vrienden. Een van hen had een biljartkeu vast toen hij haar een stevig knuffel gaf. De top van de keu floepte daarbij pardoes in haar mond, waarna ze naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Daar kreeg ze medicatie tegen de pijn. Een röntgenfoto werd niet gemaakt. Het topje van de keu kwam vervolgens in haar kaakbeen terecht. Na twaalf jaar aanhoudende nies- en hoestbuien vond het prulletje zijn weg naar buiten via haar neus. (AD/dea)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reuzendiamant geveild voor 10 miljoen Zwitserse frank

    Reuzendiamant geveild voor 10 miljoen Zwitserse frank



    Een 110,3 karaat diamant, een van de grootste ter wereld, is in Genève geveild voor tien miljoen Zwitserse frank (zowat 8 miljoen euro). Dat deelde het veilinghuis Sotheby's mee. De gele diamant, die de naam "Sun Drop" kreeg, werd vorig jaar in Zuid-Afrika ontdekt.
     
    De waarde van de peervormige, blinkende diamant werd op 10,2 à 14 miljoen Zwitserse frank geschat. Het kostbare steentje vertrok vanuit Hongkong op een internationale tournee, vooraleer het bij Sotheby's in Genève onder de hamer ging. (dpa/gb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    15-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolex van James Bond levert 178.000 euro op

    Rolex van James Bond levert 178.000 euro op

    rolex van james bond levert 178 000 euro op

    Een Rolex die Roger Moore als James Bond droeg in de film 'Live and Let Die' (1973) is voor 178.000 euro geveild.

    Het uurwerk stond maandag te koop bij het veilinghuis Christie's in Gèneve. De waarde werd geschat tussen de 160 en 330.000 euro, het winnende bod bedroeg 178.000 euro.

    In 'Live and Let Die' gebruikte Bond de Rolex onder meer om touwen en kettingen door te snijden.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa verplicht zelfdovende sigaret

    Europa verplicht zelfdovende sigaret

    De Europese Unie bindt de strijd aan met de ruim 30.000 branden die jaarlijks ontstaan door onbewaakt achtergelaten sigaretten. Zo mogen vanaf donderdag enkel nog sigaretten verkocht worden die vanzelf uitdoven. Door het aantal sigarettenbranden fors terug te dringen, hoopt de Europese Commissie jaarlijks tot vijfhonderd levens te redden.

    "Een veilige sigaret bestaat niet, en het veiligst van al is om helemaal niet te roken", verduidelijkt bevoegd eurocommissaris John Dalli. "Maar als mensen toch willen roken, zullen de nieuwe normen die heel binnenkort van kracht worden de tabaksproducenten ertoe verplichten uitsluitend nog sigaretten met een verminderd ontstekend vermogen te produceren."
     
    Concreet werken zelfdovende sigaretten met twee ringen van dikker papier, die de lucht- en dus ook zuurstoftoevoer naar de tabak beperkt. Dat levert een kortere brandtijd op, waardoor het risico wordt beperkt dat meubels, beddengoed of andere materialen vuur vatten.
     
    In Finland heeft het gebruik van zelfdovende sigaretten het aantal dodelijke slachtoffers van sigarettenbranden met 43 procent doen dalen. De Commissie hoopt op eenzelfde resultaat voor de hele Unie, wat tot 500 mensenlevens zou sparen. Tussen 2003 en 2008 veroorzaakten sigaretten jaarlijks ruim 30.000 branden, met ruim 1.000 doden en 4.000 gewonden tot gevolg.
     
    Op donderdag 17 november gaan de nieuwe regels van kracht. Het is aan de nationale autoriteiten om de nieuwe maatregel te handhaven. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    07-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canadees betaalt 22.600 euro voor tand John Lennon

    Canadees betaalt 22.600 euro voor tand John Lennon

    canadees betaalt 22 600 euro voor tand john lennon

    Op een veiling in de Britse stad Stockport is een tand van wijlen John Lennon verkocht. De Canadese tandarts Michael Zuk telde zowaar 19.000 pond neer, omgerekend zo'n 22.600 euro, voor het relikwie.

    Zuk schreef ooit al eens een boek over de tanden van beroemdheden. Hij wilde de kies van Lennon sowieso hebben.

    De tand maakte tot dusver deel uit van een collectie rockmemorabilia van voormalig platenbaas Alan McGee.

    De tandarts wil het aandenken aan de zanger tentoonstellen in zijn praktijk en nu en dan eens meenemen naar andere tandartspraktijken en scholen. ''Sommigen zullen het wel smerig vinden, anderen zullen juist gefascineerd zijn'', klinkt het.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zweeds schuldagentschap wil schilderijen hitler verkopen

    Zweeds schuldagentschap wil schilderijen Hitler verkopen

    zweeds schuldagentschap wil schilderijen hitler verkopen

    Het Zweedse schuldagentschap Kronofogden is van plan om zeven schilderijen te verkopen die worden toegeschreven aan de vroegere Duitse nazileider Adolf Hitler.

    "Als de schilderijen authentiek zijn, zullen we ze wellicht kunnen verkopen voor 100.000 kronen (11.000 euro) per exemplaar", zegt Christer Davidsson van het schuldagentschap aan de Zweedse krant Aftonbladet.

    Volgens de rabbijn David Lazar uit Stockholm is het "qua symboliek ongelukkig dat mensen geld kunnen verdienen aan deze artefacten".

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook China verbiedt gloeilampen

    Ook China verbiedt gloeilampen

    De dagen van het klassieke peertje lijken definitief geteld, nu ook China beslist heeft om gloeilamen uit te faseren tegen 2016.

    In oktober 2012 wordt de invoer en verkoop van exemplaren van 100 watt verboden, twee jaar later volgen exemplaren van 60 watt en in 2016 verdwijnen ook peertjes tot 15 watt.

    Het land volgt daarmee het voorbeeld van onder meer de Europese Unie, Brazilië en Australië. Toch is de beslissing van China erg belangrijk, omdat in het land jaarlijks 1 miljard gloeilampen worden gebruikt.

    Gloeilampen vervangen door meer spaarzame alternatieven is een belangrijke stap in de strijd tegen de klimaatverandering. Verlichting is momenteel goed bijna een vijfde van het elektriciteitsverbruik ter wereld, en gloeilampen kunnen dat aandeel drastisch verminderen.

    Productie
    Toch is het iet helemaal duidelijk of China de productie van gloeilampen verbiedt. Het bericht in staatskant Xinhua vermeldt enkel de import en verkoop van gloeilampen, en laat in het midden of Chinese bedrijven nog gloeilampen zullen mogen uitvoeren.

    Volgens de Chinese overheid zal het plan de CO2-uitstoot van het land met 48 miljoen ton per jaar verminderen. (ips)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    04-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziek doet smaak van wijn veranderen

    Muziek doet smaak van wijn veranderen

    Chardonnay mag misschien zacht en fruitig smaken, maar probeer het eens te drinken wanneer je naar Rage Against The Machine luistert. Volgens een Schots onderzoek ervaren wijndrinkers de smaak van hun wijn al naargelang de muziek waarnaar ze luisteren.

    Professor Adrian North van de Herriot-Watt University schotelde 200 studenten een glas witte of rode wijn voor terwijl ze vier verschillende muziekstukken te horen kregen: de 'subtiele en geraffineerde' Tchaikovsky, 'opwindende en verfrissende' Nouvelle Vague, 'krachtige en hevige' Carl Orff, of 'mild en zachte' Michael Brooke.

    Een andere groep van 50 studenten kreeg dezelfde wijn te drinken, maar zonder muziek. Nadien moesten beide groepen de wijn klasseren aan de hand van opgegeven kernwoorden. Wat bleek? De resultaten van de muziekbeluisteraars toonden aan dat de smaak van de wijn gelieerd was aan het soort muziek die ze te horen kregen. Zo werden zowel de rode als witte wijn omschreven als "krachtig en hevig" door de mensen die naar Carl Orff (Carmina Burana) luisterden. De personen die Michael Brook te horen kregen, omschreven hun wijn telkens als "mild en zacht".

    Conclusie volgens professor North: "De smaak van de wijn weerspiegelt de emotionele connotaties van de achtergrondmuziek die gespeeld werd tijdens het drinken." De resultaten zijn in het British Journal of Psychology gepubliceerd. (hlnsydney/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verloofd koppel blijkt broer en zus te zijn

    Verloofd koppel blijkt broer en zus te zijn

    Een Zuid-Afrikaans koppel dat op het punt stond te trouwen heeft een akelige ontdekking gedaan. Het koppel blijkt namelijk broer en zus te zijn, van dezelfde vader en moeder. Op de koop toe is de vrouw acht maanden zwanger ... van haar broer dus.

    De twee leerden elkaar vijf jaar geleden kennen op de universiteit. Na zoveel jaar besloten ze te trouwen, maar niet voordat ze hun ouders aan elkaar hadden voorgesteld. Bij die ontmoeting kwam de schokkende waarheid aan het licht. Het koppel is als broer en zus op jonge leeftijd van elkaar gescheiden. Hij was toen twee jaar, zijn zus/verloofde acht maanden.

    De vader had zijn vrouw in 1983 verlaten nadat die hem bedrogen had. De jongen werd door zijn vader opgevoed, terwijl het meisje bij haar moeder bleef. Ze hebben nooit geweten dat ze een broer of zus hadden. Ze leefden 80 kilometer van elkaar tot ze elkaar op de universiteit dus "opnieuw" leerden kennen in 2007. Al die tijd hebben hun families elkaar nooit ontmoet, tot ze vorige week bij elkaar werden gebracht om het huwelijk te bespreken en moeder en vader het "heugelijke" nieuws konden meedelen.

    Liefde op het eerste gezicht
    "Het was liefde op het eerste gezicht", zegt de vrouw in The Sowetan. "We studeerden samen aan de Tshwane University of Technology in Nelspruit. Toen ik hem voor de eerste keer zag, was er meteen een connectie. We werden verliefd. Al wat we wilden, was een gezinnetje met veel kinderen hebben."

    "Je kan je voorstellen hoe geschokt ik was toen we het nieuws te horen kregen. We krijgen samen een kind. We weten niet wat we hem later moeten vertellen als hij opgroeit."

    Het koppel heeft ondertussen besloten uit elkaar te gaan. "We kunnen niet helder denken op dit moment", vertelt de man. "We doen alles stap voor stap nu." (hlnsydney/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    03-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer dan 10.000 euro voor koninklijke onderbroek

    Meer dan 10.000 euro voor koninklijke onderbroek



    In Groot-Brittannië wordt alles royaal behandeld - zelfs de onderbroek van Queen Victoria. Een ronduit volumineus exemplaar van de voormalige koningin (1819 - 1901) uit witte zijde veranderde op een veiling in het Schotse Edinburgh voor 9.375 pond (ongeveer 10.800 euro) van eigenaar. Dat is meer dan drie keer zoveel dan de schatting van veilinghuis Lyon & Turnball. De koper wilde anoniem blijven.
     
    Een oliedoek, dat koningin Victoria samen met haar dienaar en latere gezel John Brown toont, bracht 145.250 pond op, eveneens het drievoudige van het minimumbod. In totaal kwamen 500 schilderijen, brieven, meubelen en andere voorwerpen uit het koninklijk bezit onder de hamer. De voorwerpen, die samen meer dan drie miljoen pond opbrachten, waren later in het bezit gekomen van een Amerikaanse uitgeversfamilie. (belga/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    02-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Velddagboek van dokter Livingstone ontdekt en ontcijferd

    Velddagboek van dokter Livingstone ontdekt en ontcijferd

    velddagboek van dokter livingstone ontcijferd

    Amerikaanse wetenschappers hebben het verloren gewaande velddagboek van de beroemde ontdekkingsreiziger David Livingstone ontdekt. Op anderhalf jaar tijd hebben ze de nauwelijks leesbare tekst met moderne technieken ontcijferd, zo heeft de Nederlandse publieke omroep NOS dinsdag gemeld.

    Ontdekkingsreiziger Livingstone hield volgens de legende altijd een dagboek bij zich. Het werd samen met zijn lichaam teruggescheept naar Schotland na zijn dood in 1873. Daar verdwenen de papieren. Onderzoeker Adrian Wisnicki vond ze in 2009 echter terug in een ongemarkeerde doos in het Livingstone-archief.

    Wisnicki gebruikte een spectroscoop om de stukken tekst te bestuderen. Door de tekst te fotograferen in verschillende soorten licht raakten de woorden leesbaar.

    Bloedbad

    Volgens de onderzoekers werpt het dagboek een nieuw licht op een belangrijke episode uit de reizen van de Schotse zendeling: het bloedbad in het plaatsje Nyangwe, in het huidige Congo. Hoewel latere versies gekuist werden, blijkt Livingstone over de moordpartij te hebben geschreven toen die nog gaande was.

    Livingstone was in 1866 in Afrika op zoek gegaan naar de bronnen van de Nijl. Het was zijn vierde ontdekkingsreis op het continent. Maar de tocht verliep niet voorspoedig. Plaatselijke handelaren hinderen hem, zijn voorraden werden gestolen en Livingstone liep cholera op.

    Wegens het gebrek aan voorraden was de man gedwongen zijn dagboek bij te houden op een oude editie van een Londense krant. Als inkt gebruikte hij bessen die door de Afrikanen als kleurstof werden gebruikt.l

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    31-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Horrorwinter op komst

    Horrorwinter op komst

    Er is een echte horrorwinter op komst. Het zal in december naar verwachting bijna alle dagen sneeuwen en in januari zijn temperaturen mogelijk tot min 25 graden celsius, zo voorspellen weerbureaus in de ons omringende landen.

    Vorige winter kreeg ons land al een recordhoeveelheid sneeuw te verduren.

    Vorige winter kreeg ons land al een recordhoeveelheid sneeuw te verduren. 

    Zowel Duitse als Nederlandse weersvoorspellers verwachten in de Lage Landen een zeer strenge winter met dagen van bijna Siberische koude. Het Duitse Donnerwetter spreekt van een horrorwinter die begint op de eerste dagen van december en drie maanden lang zal duren.

    Winter des doods

    Ook het Duitse Wetter.net en het Nederlandse Meteoconsult verwachten een uitzonderlijk strenge winter. Britse weersvoorspellers waarschuwen voor een ‘winter des doods’.

    Voor Duitsland gaat het om de vierde uitzonderlijk strenge winter op rij. Volgens weersvoorspellers is dat een exceptioneel fenomeen. Ook wij hadden vorig jaar een recordwinter met een nooit geziene aanhoudende periode van sneeuw en een ongekend aantal van extreem koude dagen.

    Strooizout

    Vorig jaar zaten de verschillende overheden al van bij het begin van de winter door hun voorraden strooizout heen omdat ze verrast werden door de extreme weersfenomenen. Dat leidde ertoe dat op vele wegen niet meer gestrooid werd. Op andere plaatsen werden creatieve oplossingen gezocht, zoals het strooien met zand.

    Het Vlaams gewest laat zich deze winter niet opnieuw verrassen en voorziet nu al in een beginvoorraad van 42.000 ton strooizout. Dat is 10.000 ton meer dan vorige winter. (EE)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rusland blijft in zomertijd

    Rusland blijft in zomertijd

    rusland blijft in zomertijd

    In Rusland hebben de inwoners de klok afgelopen weekend niet teruggedraaid; president Medvedev heeft namelijk beslist dat het land voortaan pehttp://blog.seniorennet.be/admin.php?state=1rmanent in zomertijd zal leven.

    Medvedev kondigde die wijziging in maart al aan, naar eigen zeggen om de stress bij het veranderen van klokken te elimineren.

    Maar een en ander zou ook met het groeiende zelfmoordcijfer te maken kunnen hebben. De winter zal in Rusland nu een donkerdere ochtend kennen, maar in de namiddag zal er langer daglicht zijn.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tas met 11 miljoen yen in netten Japanse vissersboot

    Tas met 11 miljoen yen in netten Japanse vissersboot


    Japanse vissers hebben een rijke vangst gedaan. In hun netten vonden ze een reistas met 11 miljoen yen (102.000 euro) aan cash geld, meldde de krant Kahoku Shimpo zaterdag.

    Men vermoedt dat de tas in zee is beland tijdens de tsunami van 11 maart. In de tas was geen aanwijzing wie de eigenaar zou kunnen zijn. Als de eigenaar zich niet meldt voor april, mogen de vissers hun vangst zelf houden. (dpa/mvdb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Fluit met de zes smurfen' verkocht voor 100.000 euro

    'Fluit met de zes smurfen' verkocht voor 100.000 euro


    Een originele cover van het album 'La Flûte à Six Schtroumpfs' van Peyo, de geestelijke vader van de Smurfen, is in Parijs tijdens de veiling van werken van de Brusselse tekenaar verkocht voor 100.000 euro. Dat meldt veilinghuis Artcurial.
     
    Johan en Pirrewiet
    Het negende album van Johan en Pirrewiet, 'De Fluit met de Zes Smurfen', werd in 1960 uitgegeven door Dupuis, twee jaar na de geboorte van de kleine blauwe figuurtjes in het weekblad Robbedoes/Spirou. De Franstalige cover ervan werd geschat op 100.000 tot 120.000 euro. Meer dan 68.000 euro werd betaald voor een plank van 'Les Schtroumpfs Noirs' ('De Zwarte Smurfen'), een plank van 'La Schtroumpfette' ('De Smurfin') ging voor 52.000 euro van de hand.
     
    UNICEF
    Een Chinese inkttekening met alle stripfiguren uit de 13 albums van Johan en Pirrewiet, die naar de middernachtmis gaan, werd ten bate van UNICEF verkocht voor 70.000 euro. In totaal wisselden 33 werken van eigenaar voor prijzen, tussen 50.000 en 90.000 euro.
     
    De Smurfen en Peyo, die in 1928 in Brussel werd geboren, staan in het teken van een overzichtstentoonstelling 'Pierre Culliford, dit Peyo' in Parijs en de 3D-film 'De Smurfen' van regisseur Raja Gosnell die op 3 augustus in de zalen kwam.
     
    De zoon van Peyo, Thierry Culliford, zette het werk voort van zijn vader na diens dood in 1992. De planken van Peyo zijn erg zeldzaam op de markt. (belga/lb)
     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opzij, opzij, opzij... hier komt de spermafiets voorbij!

    Opzij, opzij, opzij... hier komt de spermafiets voorbij!


    Fietsers en voetgangers in Seattle kijken hun ogen uit. De 'spermafiets' is dan ook een opmerkelijke creatie. De tweewieler wordt nu ook gebruikt voor het transport van zaadcellen tussen een ziekenhuis en spermabank in de Amerikaanse stad. De fiets is een Deense creatie en beleefde haar première in 'fietshoofdstad' Kopenhagen.

    De Nordisk Cryobank, een van de grootste spermabanken van Europa zocht naar een milieuvriendelijk alternatief voor het vervoer van de zaadcellen naar ziekenhuizen in en rond de stad van Hans Christian Andersen. "Het idee voor de spermafiets ontstond toen we een C02-vriendelijke manier zochten voor het vervoer van de spermastalen. Zo kwamen we uit bij een fiets in de vorm van een spermacel met een koelsysteem. Een half jaar later rijdt de fiets door de straten van Kopenhagen", zegt Peter Bower.

    Intussen heeft de creatie ook Seattle bereikt. Het vervaardigen van de fiets was geen gemakkelijke opgave en de mobiele spermacel is ook geen lichtgewicht. De fiets van Deense makelij is vijftig kilogram zwaar en drie meter lang.  Rond het frame van de fiets zit een grote spermacel waarin de zwemmertjes bewaard worden. Seattle hoopt nu dat de fiets meer mannen zal aanzetten om een kwakje te schieten voor vrouwen in nood. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indiase miljardair durft woning van 740 miljoen niet in

    Indiase miljardair durft woning van 740 miljoen niet in


    Dan heb je een privéwoning waar een gewone sterveling alleen maar van kan dromen, maar durf je ze niet in. Het overkomt de Indiase magnaat Mukesh Ambani, met een geschat vermogen van 29 miljard dollar een van de rijkste mensen ter wereld. Zijn woning Antilia, een torenblok van 27 verdiepingen in Mumbai, zou namelijk ongeluk brengen.


    Op papier zag het er nochtans allemaal prachtig uit. Zo is er onder meer een bioscoopzaal voor 50 toeschouwers, een fitnesszaal, een zwembad en een dansstudio. De garage heeft plaats voor 160 wagens en er is ook een werkplaats om de wagens te herstellen. Daarnaast is er nog een hangende tuin die in totaal 4 verdiepingen beslaat. Met een totale bewoonbare oppervlakte van 37.000 vierkante meter is de woning, die zo'n 740 miljoen euro heeft gekost, groter dan Versailles.

    Maar Ambani wil er niet meer in. De woning zou niet voldoen aan 'Vastu Shastra', een eeuwenoude Indiase leer waarbij vrede en harmonie wordt nagestreefd bij het inrichten van een leefruimte. Zo zou de oostzijde van een gebouw bij zonsopkomst voldoende licht moeten doorlaten. Helaas is daar bij de bouw van Antilia niet aan gedacht. Dus voldoet de woning niet meer.

    Geen nood echter, Ambani staat niet op straat. Met zijn vrouw Nita en twee kinderen vertoeft hij voorlopig in hun villa aan de zuidkant van Mumbai. Dat pand heeft 'slechts' veertien verdiepingen. (hlnsydney/sps
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!