WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    09-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 1 juli duurt een seconde langer

    Zondag 1 juli duurt een seconde langer

    Zondag 1 juli duurt de dag één seconde langer, zo heeft de Koninklijke Sterrenwacht van België (KSB) meegedeeld. Om 02.00.00 moeten alle uurwerken met één seconde vertraagd.

    De officiële tijd in de wereld is de UTC, de "Universal Time Coordinated". Daarop liggen wij in de zomertijd twee uur voor. Deze tijdsschaal komt tot stand door het gemiddelde van ongeveer 400 atoomklokken verspreid over heel de wereld (en waarvan 5 in de KSB), vermeerderd met een aantal seconden (schrikkelseconden genaamd) die ervoor zorgen dat de atoomtijd overeenstemt met de omwenteling van de Aarde.

    Nu is de omwentelingssnelheid van onze planeet niet stabiel. Ze heeft een langetermijnvertraging in haar dagelijkse rotatie, door de afremmende kracht van de getijden. Daardoor verlengt de dag met ongeveer 2 milliseconden per eeuw.

    De officiële seconde is gedefiniëerd als "de duur van 9.192.631.770 periodes van de straling die overeenkomt met de overgang tussen de twee hyperfijne energieniveaus van de grondtoestand van het Cesium-133 atoom". De overeenkomstige duur van een seconde is een beetje kleiner dan wanneer men de duur van een dag deelt door 86.400.

    De UTC gaat bijgevolg een beetje vlugger dan de "aardrotatie klok". Aangezien de aardrotatie niet te corrigeren is, is het om overeen te stemmen noodzakelijk de UTC regelmatig aan te passen. De vaststelling van het verschil gebeurt door waarnemingen van hemellichamen.

    Schrikkelseconden worden nodig wanneer dit verschil de 0,9 seconden naderen. De toepassing is op 30 juni en/of 31 december om 23.59.59 UTC.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    06-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Belgische 'hondenbier' op de markt

    Eerste Belgische 'hondenbier' op de markt

    Voor wie zijn trouwe viervoeter tijdens zwoele zomerdagen wil trakteren op een verfrissende drank, bestaat er nu Lucky Dog. Het brouwsel, dat door de mout en schuimkraag goed op bier lijkt, is een product van Ben Verbeeck en een primeur voor ons land. "Honden zijn meestal een verlengde van het gezin, laat hen dan ook mee genieten van de 'geneugten des levens'", promoot Verbeeck zijn hondenbier. 'Share the moment' is dan ook de slogan.

    De man uit Brasschaat, die jarenlang actief was in de vastgoedwereld, maakte kennis met de hondendrank op een Nederlands terras. De oorspronkelijke uitvinder nam echter nooit de tijd om de drank te promoten, iets wat Verbeeck wel zag zitten. Hij nam het bier over en stak het in een nieuw kleedje, onder meer door een nieuwe naam te verzinnen. Lucky Dog bevat natuurlijk geen alcohol, benadrukt de eigenaar van het product, "wel kip, minerale oliën, rund en vitaminen B". Santé!

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    05-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geraamtes van mogelijke vampieren ontdekt in Bulgarije

    Geraamtes van mogelijke vampieren ontdekt in Bulgarije

    In de Bulgaarse stad Sozopol aan de Zwarte Zee zijn onlangs twee geraamtes daterend uit de Middeleeuwen ontdekt, doorboord met ijzeren staven opdat ze zich niet zouden transformeren tot vampieren. Dat heeft directeur Bojidar Dimitrov van het Nationaal Historisch Instituut vandaag bekendgemaakt.

    "Die twee met ijzeren staven doorboorde skeletten geven een voorbeeld van de praktijken die in bepaalde Bulgaarse dorpen werden uitgeoefend tot het eerste decennium van de twintigste eeuw", verklaarde hij.

    Volgens een heidens geloof werd het hart van de doden, die tijdens hun leven werden beschouwd als "slecht", op de avond van hun begrafenis doorboord met een houten of ijzeren staaf. Zo waren ze vastgenageld aan hun kist waardoor ze er om middernacht, veranderd in een vampier, niet meer uit konden.

    Volgens Bojidar Dimitrov werden de afgelopen jaren al een honderdtal dergelijke geraamtes teruggevonden in Bulgarije.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    04-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cover 'Kuifje in Amerika' brengt 1,3 miljoen op

    Cover 'Kuifje in Amerika' brengt 1,3 miljoen op

    RECORD De mythische cover van het stripalbum "Tintin en Amérique" (Kuifje in Amerika) uit 1932 heeft een nieuw record gebroken: bij Artcurial is het voor meer dan 1,3 miljoen euro verkocht. De koper wenst anoniem te blijven.

    De uiteindelijke verkoopprijs is 1.338.509,20 euro, kosten inbegrepen, of bijna dubbel zoveel als de vorige eigenaar ervoor neertelde in 2008: 764.218 euro. 

    De beroemde en peperdure cover oogt op het eerste zicht niet zo gewoon: Kuifje verkleed als cowboy, met Bobby aan zijn voeten en in het oog gehouden door indianen, klaar voor de aanval.

    Maar dit geveilde exemplaar onderscheidt zich op belangrijke vlakken van de gewone cover: het is ondertekend door Hergé en getekend in Chinese inkt en waterverf. Daarvan bestaan er maar 5 exemplaren: 2 in privé-collecties, zoals deze geveilde, en 3 bij Fondation Moulinsart.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    31-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reden tot scheiding: 550 katten in huis halen

    Reden tot scheiding: 550 katten in huis halen

     

    Wat zou jij doen als je man/vrouw (schrappen wat niet past) 550 katten adopteerde? Een groter huis (laten) bouwen? Of de scheiding aanvragen? Een Israëlische man opteerde voor het laatste.

    Vrouwen en katten, het blijft een onweerstaanbare combinatie. Maar de term 'crazy old cat lady' blijkt niet enkel te slaan op ongehuwde vrijgezellige vrouwen met een te veel aan moederliefde: ook getrouwde vrouwen blijven dol op katten. Geen probleem, tot ze de katten verkiezen boven manlief natuurlijk.

    Na 550 katten en een verruïneerd leven had de Israëli had er genoeg van. Hij diende een aanvraag tot scheiding in, op basis van een 'gehinderd leven'. Keer op keer stelde hij vast dat hij niet in zijn eigen bed kon slapen, omdat  de katten het daar veel te leuk vonden. Ook zijn toegang tot de badkamer werd versperd, en koken was onmogelijk: de katten stalen de hele tijd het eten en liepen in de weg.

    Grondige reden tot echtscheiding? De Isralische rechtbank zag dit anders en drong aan op een verzoening. Het koppel stemde in, maar dat draaide op niets uit: bij keuze tussen katten of man, koos de vrouw voor... de katten.

    Hoe ze al deze katten in leven houdt, is onbekend.

    .


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    24-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Archeologen vinden 3.000 jaar oud zegel van Bethlehem

    Archeologen vinden 3.000 jaar oud zegel van Bethlehem

    Israëlische archeologen hebben een bijna 3.000 jaar oud zegel met het woord 'Bethlehem' erop uitgegraven. Dat is het oudst bekende bewijs buiten de Bijbel voor het bestaan van de latere geboortestad van Jezus, zei archeoloog Eli Shukron. Het zegel is gemaakt uit klei en heeft een doorsnee van 1,5 centimeter. Het dateert uit de zevende of achtste eeuw van voor onze tijdrekening en daarmee uit de periode van de eerste joodse tempels in Jeruzalem.

    Het zegel werd gevonden tijdens opgravingen op een belangrijke archeologische site net buiten de oude stadswallen van Jeruzalem. Aangenomen wordt dat koning David er zijn paleis bouwde en zijn hoofdstad er vestigde. Vermoedelijk werd het zegel, een zogenaamde "bulla", gebruikt om voorwerpen of documenten te verzegelen.

    Vermoedelijk verzegelde het een koffer belastingen die vanuit Bethlehem naar de koning in Jeruzalem werd gestuurd. Bij dit soort taksen kon het gaan om zilver of ook natuurproducten zoals wijn of graan. Een deel van de inscriptie verwijst naar het zevende jaar van een regentschap. Het is evenwel niet duidelijk om welke joodse koning het gaat.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Robothand' verwijdert voor het eerst tumor

    'Robothand' verwijdert voor het eerst tumor

    In Groot-Brittannië heeft een 'bionische hand' voor het eerst een kleine tumor verwijderd bij een bejaarde nierkankerpatiënt. Dankzij een speciale top die kan bewegen in verschillende richtingen, kunnen chirurgen met de 'robothand', die in Japan ontwikkeld werd, veel sneller en preciezer te werk gaan dan met hun gewone menselijke handen.

    Het was het medisch team van het Royal ziekenhuis in Manchester dat voor het eerst in Groot-Brittannië gebruik maakte van de robot om een niertumor  te verwijderen bij de 65-jarige John Mitchell uit Failsworth.

    De tumor werd vorige maand ontdekt bij de grootvader, maar zou nu succesvol verwijderd zijn dankzij de 'bionische hand'. De man zelf denkt geen verdere behandeling meer nodig te hebben en is er bovendien van overtuigd dat de grote precisie van de robot ervoor zorgt dat ook zijn herstel sneller zal verlopen.

    "Gelukkig zat mijn kanker nog in zijn beginstadium, waardoor ik meer kans had om hem te verslaan", aldus de patiënt. "Ik vind het bovendien fantastisch dat de ziekenhuizen in Manchester voorop lopen met nieuwe medische behandelingen en technieken."

    Dan Burke, waarnemend uroloog in het ziekenhuis van Manchester, voegt hieraan toe: "Dankzij de nieuwe instrumenten verhoogt de preciesheid aanzienlijk in vergelijking met de traditionele operatiewerktuigen."

    De robot werd gemaakt door het Japanse bedrijf Terumo en is veel goedkoper (iets meer dan honderdduizend euro), dan de traditioneel grotere robots, die makkelijk twee miljoen euro kosten.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Historische diamant brengt 7,5 miljoen euro op

    Historische diamant brengt 7,5 miljoen euro op

    Een historische diamant, die eigendom van de Nederlandse koninklijke familie is geweest, heeft vandaag 9 miljoen Zwitserse franken (7,5 miljoen euro) opgebracht. De diamant Beau Sancy (De mooie Sancy) van bijna 35 karaat was bij veilinghuis Sotheby's in Genève aangeboden door de Pruisische prins Georg Friedrich, die kampt met geldgebrek.

    De peervormige steen werd eind 1500 gekocht door de Lord van Sancy. Hij verkocht hem in 1604 aan de Franse koning Henri IV. Toen die werd vermoord, deed zijn vrouw Maria de Medici de steen over aan de Oranjes. Die gebruikten de diamant om het huwelijk te bezegelen tussen Willem II met de Britse Mary Stuart.

    Stuart verkocht de steen zodat haar broer zijn strijd om de troon kon financieren. Toen kwam het generaties lang in handen van de Pruisische familie.

     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Record: antieke Leica geveild voor 2.160.000 euro

    Record: antieke Leica geveild voor 2.160.000 euro

    In Wenen is zaterdag een nieuw recordbedrag betaald voor een fototoestel uit 1923 van het Duitse merk Leica, namelijk 2.160.000 euro. De veiling vond plaats in Galerie Westlicht. De koper wenst anoniem te blijven.

    De verkoop van het fotoapparaat werd ingesteld op 300.000 euro. Gedacht werd dat de veiling 600.000 à 800.000 euro zou opbrengen. De Leica van serie 0/nummer 116 ging onder de hamer voor 1.800.000 euro, wat met belastingen oploopt tot 2.160.000 euro.

    Het vorige record werd in 2011 gevestigd met 1.320.000 euro voor een Leica van serie 0/nummer 117, eveneens in Wenen op een veiling van Galerie Westlicht, een van de bekendste galerijen op het gebied van fotografie.

    Van de pre-serie produceerde Leica slechts 25 prototypes. Twee jaar later, in 1925, werd overgegaan tot de serieproductie. Slechts van twaalf van die exemplaren is het bestaan wereldwijd gekend.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man vindt originele Picasso bij kringloopwinkel

    Man vindt originele Picasso bij kringloopwinkel

    In de Amerikaanse staat Ohio heeft een 46-jarige man uit Columbus bij de kringloopwinkel 14 dollar (10 euro) betaald voor een originele Picasso. Hij heeft de linoleumsnede doorverkocht aan een verzamelaar, die er 7.000 dollar (5.400 euro) voor overhad.

    Zachary Bodish tikte de poster afgelopen maart op de kop. Hij zag meteen dat het geen nieuwe print was, en zocht online naar de herkomst. Op de affiche wordt reclame gemaakt voor een tentoonstelling.


    Kenners verzekerden hem dat de handtekening van Picasso in de rechterbenedenhoek van de kunstenaar zelf moest zijn. Bodish is werkloos, kon de opbrengst goed gebruiken en nam contact op met een verzamelaar die de linoleumsnede graag wilde kopen.

                                                                                                     
    De oorspronkelijke eigenaar van de affiche, een 72-jarige leraar Engels uit Columbus, heeft zich intussen ook gemeld. Hij gunt Bodish het geld van harte. "Ik heb het weggegeven, iemand anders heeft het gevonden. Hij zag er gelukkig meer in. Het is voor hem. Dat is het risico dat je neemt als je iets naar de kringloopwinkel brengt."



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    09-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weervrouw opgeslokt door weerkaart

    Weervrouw opgeslokt door weerkaart

    Weervrouw Jessica Starr van de Amerikaanse zender FOX 2 is met de verkeerde jurk naar het werk gegaan. Haar groene kleedje had immers dezelfde kleur als de green key waarop de weerkaarten worden geprojecteerd worden.

    Gevolg: de weervrouw werd als het ware opgeslokt door de hogedrukwiggen en lagedrukgebieden. Eén ding kan je de plaatselijke Sabine Hagedoren niet verwijten: ze gaat helemaal op in haar job.

    Een filmpje van de leuke verdwijntruc kan je hier bekijken.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    06-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blinde man kan weer zien dankzij chip

    Blinde man kan weer zien dankzij chip

    Tien jaar lang was Chris James blind, maar dankzij een technologisch snufje kan de Britse man weer zien. Drie weken geleden hebben artsen een chip aan de achterkant van zijn oog bevestigd en deze werd intussen aangezet. Voor James was het alsof iemand plots het licht aanstak.

    Twee Britten mochten de chip als eerste uittesten. De andere man is muziekproducer Robin Millar. Hij verklaarde voor het eerst in kleur te hebben gedroomd. Beide heren hebben ooit wel kunnen zien, maar zijn blind geworden door een afwijking, genaamd 'retinitis pigmentosa'. De oogziekte treft ongeveer één op 3.000 tot 4.000 mensen. Deze patiënten hebben zo plots weer hoop om ooit te kunnen zien. De operatie van James duurde ongeveer tien uur en gebeurde in het oogziekenhuis van Oxford University. "Toen de chip werd aangesloten, leek het alsof iemand een foto met een flash nam."

    De chip bestaat uit 1.500 lichtgevoelige pixels. Het duurde even voor z'n hersenen zich aan het nieuwe speelgoed hadden aangepast en hij ook besefte wat hij voor zich zag. Artsen zeggen dat het proefproject alle verwachtingen overstijgt. Nog tien andere Britten zullen de implantaten krijgen, evenals patiënten in Duitsland en China. De chip is een uitvinding van het Duitse bedrijf Retina Implant AG. Het is wel nog geen garantie dat het minuscule object bij iedere patiënt een succes zal worden.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderijen van 10 miljoen euro gevonden op parking

    Schilderijen van 10 miljoen euro gevonden op parking

    Postkaarten van drie gestolen werke

    Op het Franse eiland Corsica zijn vier gestolen waardevolle schilderijen teruggevonden op een parkeerplaats in Ajaccio. Dat gebeurde nadat de politie een anonieme tip had gekregen.

    Een van de werken is van de hand van de 17e-eeuwse Franse schilder Nicolas Poussin, en de andere drie schilderijen zijn gemaakt door Italiaanse meesters uit de 14e, 15e en 16e eeuw.

    De kunststukken hebben naar schatting een totale waarde van 10 miljoen euro en werden februari vorig jaar gestolen uit het museum Fesch op het eiland.

    De schilderijen lagen op de grond, en een van de schilderijen was verpakt in een vuilniszak. De werken verkeren volgens de politie toch in goede staat.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    02-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verloren gewaande Cézanne verkocht voor 14 miljoen euro

    Verloren gewaande Cézanne verkocht voor 14 miljoen euro

    Een kunstverzamelaar heeft op een veiling in New York ruim 19 miljoen dollar (14,3 miljoen euro) betaald voor een aquarel van de Franse kunstschilder Paul Cézanne (1839-1906). Het gaat om een studie voor de beroemde serie Les Joueurs de Cartes (De Kaartspelers) van de post-impressionist.

    Veilinghuis Christie's maakte de opbrengst gisteren bekend. Het werk van Cézanne was bijna zestig jaar zoek, tot het onlangs opdook in de collectie van een overleden verzamelaar uit Texas. Tot dan moesten kunsthistorici en andere geïnteresseerden genoegen nemen met foto's van de aquarel.

    Meer topstukken

    Op de veiling werden nog meer topstukken van moderne en impressionistische kunstenaars verkocht voor forse bedragen. Het stilleven Les Pivoines (De Pioenrozen) van de Franse fauvist Henri Matisse bracht eveneens 17 miljoen dollar op.

    De Schreeuw

    De kunstmarkt is vandaag gefocust op een volgende veiling: een van de vier versies van het beroemde schilderij De Schreeuw van de Noor Edvard Munch gaat onder de hamer bij het New Yorkse veilinghuis Sotheby's. Kenners voorspellen dat het werk een recordbedrag zal opbrengen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    25-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstwerk belandt in papierversnipperaar

    Kunstwerk belandt in papierversnipperaar

    Een bewaker van de Radboud Universiteit Nijmegen heeft per ongeluk een kunstwerk weggegooid. Dat schrijft de Nederlandse krant de Gelderlander.

    Het gaat om een reeks tekeningen van 1,5 bij 12 meter van de Arnhemse kunstenaar Peter Otto. De tekeningen hingen er pas twee dagen en moesten zes weken blijven hangen.

    De bewaker trok het kunstwerk van de wand en gooide de tekeningen in de vuilnisbak. Daarna belandde het werk in de versnipperaar. De Arnhemse kunstenaar spreekt van een "blamage". Hij heeft bij de universiteit een schadevergoeding van 2.000 euro ingediend.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje (7) zonder handen wint schrijfprijs

    Meisje (7) zonder handen wint schrijfprijs

    De zevenjarige Annie Clark uit de Amerikaanse deelstaat Pennsylvania heeft een schrijfprijs gewonnen. Op het eerste zicht niet meteen iets bijzonders, zij het niet dat het meisje zonder handen geboren is.

    Clark mocht eerder deze week de Nicholas Maxim Award en een cheque van 1.000 dollar in ontvangst nemen. Het is de eerste keer dat Zaner-Bloser Inc. de prijs uitreikt, die gehandicapte studenten met een uitstekende pen in de bloemetjes wil zetten.

    Annie, die kan schrijven doordat ze haar pen tussen haar armen klemt, werd tijdens de prijsuitreiking op het basketbalveld van de Wilson Christian Academy bijzonder warm onthaald door de studenten. Als bedankje droeg ze een kanariegele outfit, de kleuren van de school.

    "Mijn dochter is altijd heel vastberaden geweest en trekt haar eigen plan door zichzelf aan te kleden en alleen te eten", vertelt haar vader aan de Pittsburgh Post-Gazette. "Ze kan fietsen. Ze zwemt. Ze is zo vastberaden dat er niets is wat ze niet kan."

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    15-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Behangpapier houdt huis recht bij aardbeving

    Behangpapier houdt huis recht bij aardbeving

    Wetenschappers hebben een nieuw behangpapier ontwikkeld dat gemetselde muren samenhoudt tijdens een aardbeving.

    EQ-Top, heet het nieuwe product, en het heeft eigenlijk weinig met papier te maken. De wetenschappers van het Instituut voor Technologie in Karlsruhe deden aanvankelijk tests met een weefsel uit koolstofvezels, maar dat maakte de schade nog groter. Twee jaar geleden schakelden ze over op een variant uit glasvezel, en dat bleek veel betere resultaten op te leveren. Nu is het product klaar voor de markt.

    De taaie glasvezeldraden zijn in allerlei richtingen verweven tot een duurzaam en elastisch geheel, dat sterk maar buigzaam is. Op die manier verdelen ze de energie van een aardbeving gelijkmatig over de muur, waardoor er minder snel barsten en breuken ontstaan.

    In samenwerking met chemiereus Bayer werd een speciale lijm ontwikkeld die het materiaal optimaal doet kleven op een gemetste muur. Bayer zal het behangpapier later dit jaar op de markt brengen. 

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amper 4 en nu al zo slim als Einstein

    Amper 4 en nu al zo slim als Einstein



    Amper vier jaar is ze, de Britse Heidi Hankins. En toch is ze al lid van Mensa, de internationale club voor hoogbegaafden. Met een IQ van 159 doet ze het bijna evengoed als genieën als Albert Einstein en Stephen Hawking. En zeggen dat ze nog niet eens naar school gaat.
    Nog voor ze 2 was, kon ze al tot 40 tellen, sommen maken, portretten tekenen, gedichten uit haar hoofd opzeggen en boeken voor 7-jarigen lezen. 'We hebben altijd geweten dat Heidi vrij verstandig is', zegt haar vader Matthew Hankins (47). Hij zelf is wetenschapper aan de universiteit van Southampton, zijn vrouw Sophie (43) is artieste.

    Het heeft iets van een understatement: dochtertje Heidi 'vrij verstandig' noemen. Want Heidi werd gisteren toegelaten tot Mensa, nadat ze op de officiële intelligentietest een score van 159 behaalde. Het meisje heeft daarmee een hoger IQ dan 98procent van de Britten en scoort maar een puntje minder dan twee van 's werelds beroemdste natuurkundigen: Albert Einstein en Stephen Hawking.

    Barbiepoppen

    Heidi onderging de IQ-test op aanraden van haar kleuterleidsters. 'We hadden moeite om taken te bedenken die uitdagend genoeg zijn voor haar', zegt een van hen.

    Maar dat de peuter hoogbegaafd is, bleek al langer. 'Toen ze twee was, kochten we haar de volledige, 30-delige set Oxford Reading Tree-boeken. Ze had ze alle 30 in één uur tijd uitgelezen', vertelt haar vader in een Britse krant. 'Toen ze begon te spreken, deed ze dat in volzinnen. En toen ze 18 maanden oud was, vonden we haar op de computer, waar ze bezig was zichzelf te leren lezen.'

    Haar ouders hopen dat hun kleuter volgend jaar een schooljaar kan overslaan. 'Zodat ze uitgedaagd blijft worden. We pushen Heidi niet, ze leert zichzelf alles aan. Ze bloeit gewoon vroeger dan andere kinderen, zowel academisch, artistiek als fysiek', aldus haar vader.

    Heidi is immers ook een kop groter dan andere kinderen van haar leeftijd. Met haar 1,17 meter is ze bijna even groot als een zesjarige. 'Al speelt ze even graag nog met haar barbiepoppen.'

    Heidi Hankins is niet het jongste kind dat tot de Britse Mensa toegelaten wordt. In 2009 werd Elise Tan Roberts, toen 2,5jaar, al lid met een IQ van 156. Wereldwijd telt Mensa zowat 110.000 leden.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Levensechte robotvrouw zingt liedje in Chinees shoppingcenter

    Levensechte robotvrouw zingt liedje in Chinees shoppingcenter

    Geminoid F, met deze naam stelde de Japanse ontwerper Hiroshi Ishiguro zijn levensechte robotvrouw voor in een shoppingcenter in Hong Kong. Haar naam mag misschien niet echt menselijk in de oren klinken, verder is de gelijkenis met ons ras treffend. Zo kan Geminoid F naast praten, zingen en lachen, ook 65 menselijke gelaatstrekken nabootsen, waardoor ze zich dus ook non-verbaal kan uitdrukken.

    Hoewel ze er soms een beetje verdoofd en verbaasd uitziet, kan Geminoid F, via een mechanisme dat onder haar rubberen 'huid' verstopt zit, toch op een redelijk menselijke manier lachen, praten en zingen. Dankzij haar mysterieuze gelaatsuitdrukkingen en gefronste wenkbrauwen komt ze zelfs aardig in de buurt van een geslaagde menselijke imitatie.



    De Japanse robotontwerper, Hiroshi Ishiguro, heeft in het verleden al verschillende menselijke robots ontworpen, waarvan eentje zelfs naar zijn eigen evenbeeld. Normaal kosten zijn exemplaren rond de 900.000 euro, maar Geminoid is een pak goedkoper ('slechts' 84.000 euro), omdat Ishiguro hoopt dat de technologie zo makkelijker geïntegreerd zal worden bij het grote publiek.

     De professor hoopt bovendien dat robots op een dag zo sterk op mensen gelijken dat ze ons voor de gek kunnen houden. "Maar wat is menselijk?", lacht hij. "Geef me er een definitie van en wij zullen er wel een kopie van maken."


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste chocolade paasei van 7500 kilo onthuld

    Grootste chocolade paasei van 7500 kilo onthuld


    Het waarschijnlijk grootste handgemaakte paasei ter wereld is vandaag onthuld in het Argentijnse San Carlos de Bariloche. Het chocolade gevaarte is 7500 kilo zwaar en 8,5 meter hoog.

    Bergbeklimmers zullen het ei morgen in stukjes breken en verdelen het onder toeschouwers, meldde de lokale bureau voor toerisme. 27 bakkerijen hebben twee weken lang gewerkt om voldoende chocolade te maken voor het reuzenei. De lokale bergbeklimmersclub schoot te hulp om de bovenkant te vervolledigen.

    Het ei is opgemeten door het Guinness Book of Records. Tot dusver stond een Italiaanse creatie uit chocolade van 10,39 meter hoog als record genoteerd, maar dat bestond uit twee losse helften.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!