NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  09-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boer haalt hooibalen weg en moet zijn kasteel afbreken

  Boer haalt hooibalen weg en moet zijn kasteel afbreken

  Robert Fidler (61) moet zijn grote droom steen voor steen afbreken. De gepensioneerde landbouwer heeft een kasteel gebouwd op een lapje grond in de buurt van Londen maar de rechter heeft bepaald dat hij zijn paleisje moet afbreken.


  Fidler bouwde het prachtige kasteel op 65 kilometer ten zuiden van Londen. Bijna vijf jaar lang woonde hij er onopgemerkt met zijn vrouw en kind. Het kasteel stond er verschanst achter hooibalen. Toen hij na jarenlang woonplezier de gigantische stapels weghaalde, duurde het niet lang vooraleer de gemeente Fidler voor de rechter daagde.

  De rechter heeft nu beslist dat de boer het terrein moet terugbrengen in de originele staat. De advocaat van Fidler reageert teleurgesteld. "Meneer Fidler en zijn familie woonden meer dan vijf jaar in hun huis. De stedenbouwkundige wetgeving zegt dat iemand die meer dan vier jaar in een substantieel afgebouwd huis woont, beschermd is tegen het neerhalen van het huis."

  Het gezin gaat in hoger beroep en stapt desnoods naar het Europese hof als justitie in Engeland het hoger beroep afwijst. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dakloze bouwt iglo in hartje Berlijn

  Dakloze bouwt iglo in hartje Berlijn


  Een dakloze met een zelfgebouwde iglo in het midden van de Duitse hoofdstad Berlijn veroorzaakt opschudding. De 52-jarige Horst, die zijn achternaam liever geheim houdt, heeft de iglo naar eigen zeggen zelf gebouwd. 's Nachts slaapt hij echter liever ergens anders. "Ik wil natuurlijk ook niet bevriezen", aldus Horst.
   
  Veel giften
  Nochtans wil hij samen met een vriend een nacht in zijn ijshuis doorbrengen aan het station in Schöneberg. In elk geval heeft al die aandacht ook wel wat opgeleverd voor Horst. Met de vele giften die hij ontvangt, helpt hij naar verluidt ook anderen hulpbehoevenden. En kan hij weer wat alcohol kopen. (dpa/eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ufo gesignaleerd boven Schaarbeek

  Ufo gesignaleerd boven Schaarbeek


  Het was weer even geleden dat er een ufo werd gesignaleerd, maar nu is het opnieuw raak: boven Schaarbeek (Brussel) werd vorige zaterdag een 'vreemd object van om en bij de tien meter' waargenomen. Een persoon maakte de onderstaande beelden omstreeks 15u30. "Ik zou echt niet weten wat voor iets het kan zijn", vraagt de man zich af. U wel? (dea)
  09/02/10 13u05
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Ouderdomsgen' bepaalt hoe oud we worden

  'Ouderdomsgen' bepaalt hoe oud we worden


  Wetenschappers van het Universitair Medisch Centrum Groningen hebben een gen ontdekt dat een rol speelt in hoe oud we kunnen worden. De leeftijd waarop we sterven is immers deels genetisch bepaald.

  "Deze genetische variant verklaart deels waarom mensen in sommige families allemaal veel ouder worden dan in andere families," zegt een onderzoeker. "Voor het eerst hebben we overtuigend bewijs gevonden."
   
  Het UMC Groningen deed de ontdekking samen met Engelse collega's van de Universiteit van Leicester en het King's College in Londen. Zij publiceren die in het wetenschappelijke tijdschrift Nature Genetics. (anp/sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse postbodes krijgen 'hondenafschrikker'

  Britse postbodes krijgen 'hondenafschrikker'  In Groot-Brittannië worden elke week niet minder dan 92 postbodes aangevallen door een hond. Van het goede te veel, vonden ze bij de Royal Mail en daar wordt nu een mouw, of een broekspijp, aan gepast.

  Vierduizend aanvallen
  De postbodes krijgen eerlang een toestelletje dat een geluid maakt dat honden moet afschrikken. Het postbedrijf heeft dat besloten nadat bleek dat vorig jaar bijna vijfduizend postbodes zijn aangevallen. Dat is een vijfde meer dan het jaar voordien.

  Proef
  Op dit moment wordt het apparaat uitgetest door een groep postbodes. Als het goed blijkt te werken, krijgt ieder brievenbesteller een 'hondenafschrikker'. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslim zet lijnbus aan de kant voor gebed

  Moslim zet lijnbus aan de kant voor gebed


  Plots zette de chauffeur zijn lijnbus in Londen aan de kant. Hij kroop vanachter het stuur stapte het gangpad van de bus op, legde zijn fluovestje op de vloer en knielde. De passagiers konden hun ogen niet geloven maar de chauffeur ¿ een moslim- begon aan zijn gebed. Toen hij klaar was, kroop hij weer achter het stuur en zette hij zijn rit verder.

  "Onwaarschijnlijk"
  Niemand kon tijdens het bidden de bus verlaten en een boze passagier diende klacht in bij de Londense vervoermaatschappij. Gayle Griffiths (33) uit Camden was net de bus opgestapt. Ze kwam van haar werk en was gehaast. De Britse moest haar kinderen van school halen. Ze stond doodsangsten uit. Ze dacht dat de chauffeur een terrorist was. "Ik was gehaast want ik moest mijn dochter van school halen. Ik heb de busroute al duizenden keer gedaan en plots gebeurde dit. De chauffeur was net gestopt aan een halte en had een heleboel mensen laten uitstappen. Even verderop zette hij de bus aan de kant. Hij kroop uit zijn stuurhut en ging naar de gang. Plots legde hij zijn gele fluojasje op de vloer. Ik dacht eerst dat iemand ziek geworden was en hij de smurrie opruimde. Maar even later deed hij ook zijn schoenen uit en begon hij te bidden. Ik kon mijn ogen niet geloven!", aldus Griffiths.

  Angst voor aanslag
  "Hij deed zijn ding en gaf ons geen woord uitleg. Niemand durfde iets zeggen. Ik dacht dat het niet lang zou duren maar hij was toch vijf minuten aan het bidden. Ik vreesde even dat hij een extremist was en dat hij de bus wilde opblazen. Hij had ook de uitgang van de bus geblokkeerd. De passagiers keken elkaar vol ongeloof aan." De vrouw begrijpt dat moslims vaak moeten bidden maar het tijdstip en de plaats vond ze niet echt gepast. "Ik besef ook wel dat Londen een multiculturele stad is maar moet je nu echt gaan bidden op een volle bus?", vraagt ze zich af.

  "Ongeoorloofd"
  Intussen heeft de Londense vervoersmaatschappij haar verontschuldigingen aangeboden voor het ongemak en de vertraging. Transport for Londen heeft de chauffeurs ook duidelijk gemaakt dat bidden tijdens busritten niet kan. "Een bus op lijn 24 had vertraging omdat de chauffeur de bus aan de kant gezet had om te bidden. We hebben een gesprek gehad met de chauffeur in kwestie en we hebben hem duidelijk gemaakt dat zoiets niet kan. We willen dan ook onze verontschuldigingen aanbieden aan de reizigers", aldus de woordvoerder. "Er zijn gebedsruimtes in de busgarages en de chauffeurs kunnen tijdens hun rusttijden bidden." (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  08-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sjeik bestelt Mercedes in witgoud

  Sjeik bestelt Mercedes in witgoud


  Een wellicht niet onbemiddelde sjeik uit de oliestaat Abu Dhabi heeft een Mercedes SLR op maat laten maken. Als optie koos hij voor een uitvoering in witgoud. De prijs van het karretje werd niet bekendgemaakt.

  De auto is uitgerust met een V10-motor en vier turbo's, goed voor 1.600 pk. Binnen de twee seconden haalt de wagen 100 kilometer per uur.

  Nog merkwaardig is dat de buitennissige auto op bio-brandstof rijdt. Vreemd in een staat als Abu Dhabi, waar de olie net niet uit de grond spuit ( eb )
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Villa van miljoen euro vernield na Facebook-feestje

  Villa van miljoen euro vernield na Facebook-feestje


  Een zestienjarige scholier zal wel twee maal nadenken vooraleer hij nog eens een feestje aankondigt op Facebook. Enkele uren nadat zijn ouders op weekend vertrokken waren, stormden meer dan honderd fuifbeesten de peperdure villa van een miljoen euro in Londen binnen. Ze richtten er een ware ravage aan: voorwerpen werden uit het raam gegooid, auto's beschadigd, kandelaars vernield en de urine vloog ook langs alle kanten.

  Door het kabaal belden de buren naar de politie, die zes patrouillewagens en twee ambulances optrommelde. "Je kon het gras niet meer zien door alle flessen en blikjes op de grond. Ook de tieners zelf lagen helemaal verspreid op de weg", aldus een buurman. De volgende dag moest een schoonmaakploeg de troep komen opkuisen. (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieven aan de haal met truck vol legoblokjes

  Dieven aan de haal met truck vol legoblokjes


  In Engeland zijn dieven aan de haal gegaan met een vrachtwagen vol legoblokjes. De chauffeur werd gekneveld en enkele kilometers verderop in de berm van de autoweg gedumpt. De man werd niet gewond. Dat schrijft The Sun.

  Truck uitgebrand
  De politie vond de vrachtwagen helemaal uitgebrand terug. De lading speelgoedblokjes was evenwel verdwenen. De dieven zijn ook weg met een partij schoonheidsproducten die in de camion lag. De waarde van de buit bedraagt tienduizenden euro's.

  Gedumpt
  De chauffeur werd overmeesterd toen hij in zijn truck lag te slapen op een parking langs de A14-autoweg in Kettering, Northamptonshire. Hij werd vastgebonden en in een ander voertuig gesleept. De daders dumpten hem vervolgens enkele kilometers verderop langs de kant van de weg. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eenarmige steelt één manchetknoop

  Eenarmige steelt één manchetknoop


  Merkwaardige diefstal in een juwelierszaak in Essex. Een onbekende ging er vandoor met één manchetknoop. Op de beelden van de bewakingscamera's was achteraf te zien dat de dief maar één arm had. Het gestolen sieraad in de vorm van een bokshandschoen is 140 euro waard.

  Cadeau voor moeder
  Volgens de Telegraph zei de dief aan een winkelbediende dat hij op zoek was naar een geschenk voor zijn moeder. Hij duwde zogezegd per ongeluk een hele reeks doosjes met manchetknopen op de grond. Nadat de man de zaak was buitengestapt bleek er één manchetknoop te ontbreken.

  Lege mouw
  Pas nadat de beelden van de bewakingscamera's grondig werden bekeken, bleek dat de man maar één arm had. Een lege mouw was in zijn jaszak vastgespeld. De politie is op zoek naar de dief. Hij zou ook al gesignaleerd zijn bij andere juweliers. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man geeft feestje voor zijn vijf vrouwen 285 nakomelingen

  Man geeft feestje voor zijn vijf vrouwen 285 nakomelingen


  Als de 88-jarige Amerikaan Joe Jessop een familiefeestje geeft, laat hij best genoeg tafels en stoelen aanrukken. De man uit Arizona heeft namelijk vijf vrouwen en niet minder dan 285 nakomelingen.

  Alcohol zal er evenwel niet te bespeuren zijn op het feest. Jessop is immers een aanhanger van de Fundamentalistische Kerk van Jezus Christus. Dit is een afsplitsing van de Mormonen in de Verenigde Staten.

  Gezegend leven
  De man is met vijf vrouwen tegelijk getrouwd. Met zijn harem kreeg Jessop 46 kinderen en 239 kleinkinderen. "Ik leid een gezegend leven. Ik zou met niemand willen ruilen", vertelt Jessop in The National Geographic.

  Sekte
  Er is echter ook veel kritiek op de man en de Fundamentalistische Kerk. De religie wordt in Amerika beschouwd als een sekte. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verwarde man aan de haal met trein in Nederland

  Verwarde man aan de haal met trein in Nederland


  In Nederland is een verwarde man uit Den Dolder er zondagochtend in geslaagd om een trein ongeveer 100 meter te verplaatsen. De man reed met de lege passagierstrein van perron 4a naar perron 4b. Medewerkers hebben de man uit de trein gehaald en aan de politie overgedragen.
   
  De trein was niet afgesloten zoals hoort, aldus de Nederlandse politie. Het station was vanwege het vroege uur vrijwel verlaten. De politie heeft de verwarde man teruggebracht naar de instelling waar hij verblijft. (anp/dea)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom muggen niet iedereen steken

  Waarom muggen niet iedereen steken


  Wie vaak het bed deelt, heeft het wel al meegemaakt: er zoemt een mug door de slaapkamer en die landt keer op keer bij een van de slapers en laat de andere met rust. Dat een mug, net als andere stekende insecten, een doelwit kiest via de geur, wisten we al. Nu onthult de Sunday Times hoe die ongenode gast dat doet: een vaak gestoken mens zweet gewoon meer of heeft in dat zweet een hogere concentratie aan chemische stoffen.

  Volgens professor John Carlson, moleculair bioloog aan de Amerikaanse universiteit van Yale, is een groot deel van het reuksysteem van muskieten namelijk speciaal ontworpen om menselijke doelwitten te ruiken.

  Chemicaliën in zweet
  Van de 72 geurontvangers waarmee zo'n beest is uitgerust, zijn er 27 bedoeld om de chemicaliën op te sporen die in ons zweet zitten. De ploeg van Carlson hoopt met deze analyse de basis te kunnen leggen voor het ontwikkelen van nieuwe manieren om de muggen weg te houden of te vangen.
   
  Malaria
  En dat heeft natuurlijk veel belangrijkere gevolgen dan onze slapeloze nacht en ons jeukend plekje. Muggen verspreiden immers ook een van de kwalijkste ziektes ter wereld, malaria. Die ziekte treft in tropische streken honderden miljoenen mensen met jaarlijks zo'n drie miljoen slachtoffers - vooral jonge kinderen in zwart-Afrika - tot gevolg. In de woorden van professor Carlson: "De wereld heeft grote behoefte aan doeltreffende, goedkope en milieuvriendelijke middelen om muggen onder controle te krijgen".  (afp/lb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldrecord zwaard slikken: 18 stuks van 72 cm in 1 keer

  Wereldrecord zwaard slikken: 18 stuks van 72 cm in 1 keer

  De Australische stuntman Chayne Hultgren heeft in Sydney een opmerkelijk nieuw wereldrecord gevestigd. Met de iconen Sydney Opera House en Harbour Bridge op de achtergrond slikte 'The Space Cowboy' in één keer liefst 18 zwaarden van 72 cm lang in.


  De 31-jarige Hultgren uit het mondaine kuststadje Byron Bay was in de wolken over zijn record dat het Guinness Book of World Records weer haalt. "Ik ben dolblij, want dit is een ongelooflijk record, ongetwijfeld één van mijn mooiste prestaties ooit", zegt Chayne Hultgren.

  Begonnen op zestiende
  Al op zijn zestiende slikte hij zijn eerste tuinslang in, enkele jaren later stapte hij over op zwaarden in inox. "Ik kan je zweren dat deze stunt niet gevaarlijk is, hoewel mijn dokter me niet aangeraden heeft eraan te beginnen. Het is een aangeleerd risico. Het is een kwestie van opbouwen en veel training.

  Eigen wereldrecord
  Chayne Hultgren stelde zijn eigen wereldrecord scherper met één zwaard. Het vorige dateert uit 2008. De concurrentie ligt al een heel eind achter, want 'The Space Cowboy' is de enige ter wereld die ooit 13 zwaarden in één keer kon inslikken. (hlnsydney/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  07-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NASA nodigt ons uit te twitteren naar astronauten

  NASA nodigt ons uit te twitteren naar astronauten


  Sinds kort hebben astronauten rechtstreeks toegang tot het internet en kunnen ze dus via Twitter bijvoorbeeld berichten vanuit de ruimte sturen. NASA nodigt nu ook het publiek uit het omgekeerde te doen: stel uw vragen aan de astronauten via Twitter.

  Ruimtevaarder Mike Massimino, die geregeld twitterde van hierboven, zal de komende dagen via het controlecentrum in Houston in Texas vragen doorspelen aan de bemanning van de Endeavor. Tijdens een live vraag-antwoord-sessie die op 11 februari om 3u24 's morgens (9u24 onze tijd) begint zullen de vragen beantwoord worden. Je kan alles ook volgen op het web of op de NASA-televisie. Het adres van Massimino op Twitter is: @Astro_Mike.

  De Endeavor vertrekt normaal gezien morgen al op ruimtemissie naar het ISS, waar ook astronauten Timothy 'TJ' Creamer (@Astro_TJ) en Soichi Noguchi (@Astro_Soichi) fervente twitteraars zijn. Deze laatste gebruikte de miniblogsite ook voor het verzenden van unieke foto's van de Aarde vanuit de ruimte, zoals een zicht op de Kilimanjaro, de Fujiberg en andere bezienswaardigheden.

  Creamer vuurde twee weken geleden de eerste échte 'tweet' op ons af vanuit de ruimte via een persoonlijke internetconnectie in het ISS. Massimino, die meevloog met de Atlantis in mei, twitterde toen ook al vanuit de ruimte maar had daarbij assistentie nodig van de grond om zijn boodschap te verzenden. Eerdere tweets werden in werkelijheid via e-mail gestuurd naar de Aarde, waarna grondpersoneel de berichten postte op de persoonlijke Twitteraccounts van de astronauten. (jv)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse bierglazen worden bijna onbreekbaar

  Britse bierglazen worden bijna onbreekbaar


  In een poging om het geweld door alcoholmisbruik terug te dringen, wil de Britse regering bierglazen introduceren die niet versplinteren. De ontwerpers stelden de glazen vandaag voor. Jaarlijks worden volgens het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken in Engeland en Wales 87.000 mensen verwond met bierglazen.
   
  Volgens minister van Binnenlandse Zaken Alan Johnson gaat het om een belangrijke stap voorwaarts. De prototypes van de nieuwe glazen moeten nog verdere tests ondergaan voor ze op vrijwillige basis door kroegen kunnen worden geïntroduceerd. Een belangrijk neveneffect van het nieuwe glas: het bier blijft langer koel. (dpa/odbs)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taiwanees wast geld voor Chinees nieuwjaar

  Taiwanees wast geld voor Chinees nieuwjaar


  Een Taiwanese zakenman heeft een 'geldwasserij' uit de grond gestampt. Zijn opzet is simpel: kinderen hebben met het Chinese nieuwjaar (14 februari) recht op schone bankbiljetten.

  Tijdens dit grootse feest geven ouders en grootouders envelopjes met bankbriefjes aan hun nageslacht. Maar waarom zouden kinderen vuile biljetten moeten krijgen, vroeg de wakkere zakenman Yu Guan-cheng zich af.

  Hij voegde het woor bij de daad en startte met een 'nieuwkuis' voor bankbiljetten. Voor 300 Taiwanese dollar (6,75 euro) wast de man 20 briefjes. Hij weekt het geld in een chemische stof, spoelt de bankjes af met water en hangt ze te drogen. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen overvallen bank in boerka

  Mannen overvallen bank in boerka


  Twee mannen hebben vandaag, gekleed in een alles verhullende boerka, een overval gepleegd op een bankkantoor in Athis-Mons, ten zuiden van Parijs. Dat is uit gerechtelijke bron vernomen.
   
  Omdat hij dacht dat hij met twee moslimvrouwen te maken had, opende een bediende het sas van de bank. Van zodra de twee mannen binnen waren, lichtten ze hun hoofddoek op en richtten ze een pistool op de bedienden en cliënten.
   
  De krant Le Parisien meldde op haar website dat de boeven er met bijna 4.500 euro vandoor gingen. (afp/edp)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bejaarde dames vechten om poedel in Nederland

  Bejaarde dames vechten om poedel in Nederland

  (archieffoto)

  In het Nederlandse Breda eist de 71-jarige Maria van E. uit Halsteren via de rechtbank haar poedel Nancy terug van een andere vrouw.

  Maria had vorig jaar maart een lichte hersenbloeding, en vroeg aan haar zoon om even voor de vierjarige Nancy te zorgen terwijl zij herstelde in een verzorgingstehuis. De zoon bracht de poedel echter naar een dierenarts om het beest te laten inslapen, schrijft de Telegraaf. Een 80-jarige mevrouw uit Dieren hoorde dat, en adopteerde de hond.

  Maria van E. nu is inmiddels hersteld, en wil Nancy terug. De andere mevrouw is inmiddels echter ook aan de poedel gehecht, en wil Nancy niet meer teruggeven. Maria van E. eist nu een dwangsom van 500 euro per dag dat ze haar 'kindje' niet terug heeft. (sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  06-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder naakt met carnavalsmasker in boom

  Moeder naakt met carnavalsmasker in boom  De politie heeft op de Brunssumerhei in Nederland een einde gemaakt aan een bizarre fotosessie met een naaktmodel. Agenten zagen donderdag tijdens een ronde over de hei hoe verderop een vrouw een boom in klauterde. Daar begon de vrouw naakt op een dikke tak te poseren. Ze droeg slechts een carnavalsmasker.

  Onder de boom stond naar wat later bleek haar 21-jarige dochter foto's van moeder in haar geboortekostuum te maken. De agenten maakten direct een einde aan de fotosessie. Het bleek te gaan om een project van de kunstacademie waarbij de studente de artistieke kant van haar moeder wilde laten zien. (anp/mvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!