NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  02-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paashaas krijgt rammeling

  Paashaas krijgt rammeling


  Op de stoep voor een snoepwinkel in de staat New York is een paashaas in elkaar geslagen. De kindervriend hield geen ernstige verwondingen over aan de schermutseling. De dader kon ontkomen.

  In het kostuum van de paashaas zat een 46-jarige vrouw. Zij was ingehuurd om promotie te maken voor een snoepwinkel in het plaatsje Fishkill. Plots werd ze overvallen door een jongeman, die haar tegen de grond sloeg.

  De agressor wordt beschreven als een jongen van ongeveer 17 jaar met blond haar. Hij droeg blauwe jeans, een witte T-shirt en een groene sweater. Over zijn motief en eventuele buit is niets bekend. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen stelen politiewagen onder neus van agenten

  Vrouwen stelen politiewagen onder neus van agenten


  Vrouwen hebben een patrouillewagen gestolen onder de neus van twee agenten.

  De agenten hielden een gestolen voertuig tegen in Queens, New York. De chauffeur sprong uit de wagen en ging lopen. Agenten zetten meteen de achtervolging in en sloegen hem in de boeien. Intussen stapten twee vrouwen uit. Ze sprongen in de politiewagen en scheurden weg met gierende banden en luide sirene. Ze parkeerden de politiewagen een halve kilometer verderop. "De agenten waren even niet aan het opletten", zegt een getuige. "Ze hadden dit niet verwacht en vroegen meteen om versterking." De chauffeur zit in de cel maar de vrouwen zijn nog steeds op vrije voeten. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweelingbroers trouwen met tweelingzussen

  Tweelingbroers trouwen met tweelingzussen
  Opmerkelijke gebeurtenis in de Chinese stad Jiaozhou: twee identieke tweelingbroers gaven er hun ja-woord aan al even identieke tweelingzussen. De chronologie werd gerespecteerd, want de oudste broer trouwde met de oudste zus en de jongste bruid stapte in het huwelijksbootje met de benjamin van de familie.

  Toen beide koppels zich vorig jaar met elkaar verloofden, zorgde dat bij de bewoners voor de nodige verbazing én hilariteit. "Beide mannen meten 1m82, de dames zijn 1m65 groot. Uiterlijk, stem, gedrag, echt alles is bij hen hetzelfde", verzekert een buurvrouw.

  Zelfde knalrode jurk
  Het dubbele huwelijk vond plaats in het huis van de bruidegommen. Om de gasten niet in verwarring te brengen, droeg Shouwei een lichtpaars hemd met blauwe das en broerlief Shouhua net het omgekeerde.

  Zoals dat hoort volgens de Chinese traditie waren beide mannen eerst hun bruid gaan oppikken in hun ouderlijk huis. Groot was hun verbazing toen de twee dames dezelfde knalrode jurk droegen. Enkel de halsketting en het kapsel verschilden lichtjes, maar de broers slaagden er gelukkig wel in de juiste vrouw eruit te pikken. (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstenaar kruisigt zich aan Stefansdom uit protest tegen misbruiken

  Kunstenaar kruisigt zich aan Stefansdom uit protest tegen misbruiken

  Een kunstenaar heeft zich vandaag levensecht op Goede Vrijdag en op 20 meter hoogte aan de beroemde Stefansdom in Wenen in de pose van een gekruisigde Jezus opgehangen. De spijkers en stigmata ontbraken; het bloed, de doornenkroon en de lendendoek niet.

  Met zijn onaangekondigde actie wou de 44-jarige Emmerich Weissenberger reageren op het misbruikschandaal in de katholieke kerk, dat in Oostenrijk met de dag grotere proporties aanneemt. De kunstenaar hing ongeveer een half uur aan het kruis vooraleer hij door de politie werd afgevoerd. Na verhoor en het noteren van zijn persoonsgegevens werd de uit Graz afkomstige artiest vrijgelaten.

  Hulpkreet
  Weissenberger noemde zijn performance een "hulpkreet, want de kunst is steeds waarachtig". Het paasweekeinde, aldus de man, is er niet meer om de dood van Christus te herdenken, maar de "sociale dood van allen die slachtoffer van de Man in de Hemel zijn geworden"
   
  Dat momenteel de hoofdingang van de Stefansdom wegens herstellingswerken deels ingepakt is, maakte de taak van de kunstenaar er eenvoudiger op. De Oostenrijkse kerk zei begrip op te brengen voor de actie van Weissenberger, maar bekritiseerde hem wel, wegens het aanbrengen van materiële schade en huisvredebreuk. (dpa/ypu)


  .
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knaapje van drie rijdt weg met auto van mama

  Knaapje van drie rijdt weg met auto van mama


  In Wisconsin heeft een kleuter van drie jaar een paar blokjes omgereden met de auto van zijn moeder. Het knaapje kwam zonder kleerscheuren uit het avontuur. De politie heeft de onvoorzichtige moeder op het matje geroepen.

  Mama had de auto, een Buick uit 1985, met draaiende motor op de oprit laten staan toen ze even binnen nog iets ging halen. Haar zoontje lag te slapen in de auto. Toen de moeder weer buitenkwam, was de auto verdwenen.

  Zoonlief was blijkbaar wakker geworden en had op z'n knieën postgevat op de bestuurderszetel. Hij schakkelde de automatische versnelling in en reed weg. Twee straten verderop kon een politieman de auto tot stilstand brengen. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoerenbord zaait verwarring

  Hoerenbord zaait verwarring


  Een verkeersbord dat waarschuwt voor prostituees zaait verwarring in de Italiaanse stad Treviso. Het bord toont een schaars geklede dame met een handtas en draagt het opschrift 'Attenzione Prostitute' (Opgepast: prostituees). Weggebruikers vragen zich nu af of het bord aanduidt dat er op die plek straatmadelieven kunnen oversteken of dat de dames van lichte zeden in de buurt actief zijn.

  Een verwittigd man...
  "Op weg naar het werk zag ik het bord staan en ik moest vertragen om te zien wat er prescies op stond", getuigt Dino Vezino (34). "Ik kon mijn ogen niet geloven: een vrouw met een kort rokje en erg grote borsten. Maar wat wil men aanduiden met dit verkeersbord? Dat hier prostituees kunnen oversteken of dat ze hier hun werkterrein hebben?" Laten we het maar houden op het aloude gezegde: 'Een verwittigd man is er twee waard'. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zatte pastoor geeft gelovige oplawaai tijdens begrafenis

  Zatte pastoor geeft gelovige oplawaai tijdens begrafenis

  Het moet niet altijd kindermisbruik zijn. Nabij Toulouse, in het zuidwesten van Frankrijk, heeft een pastoor in kennelijke staat van dronkenschap een gelovige die meehielp aan een begrafenis een klap gegeven. Zowel de familie van de overledene als het betrokken aartsbisdom reageerden "verontwaardigd".


  De niet vast op de benen staande Herder werd tijdens de dienst gezegd dat hij in die staat niet voort kon werken. Op weg naar zijn wagen probeerde men hem de autosleutels afhandig te maken. Daarop besloot mijnheer pastoor - zijn naam Bonaventure Ouedraogo - indachtig, al lopend de scène te ontvluchten. Dat lieten zijn waggelende echter benen niet toe. De man die hem probeerde recht te trekken, kreeg een vuistslag in het gelaat.

  De toegesnelde rijkswachters lieten de zielenherder van Burkinese afkomst in het zakje blazen. Resultaat: 2,2 gram alcohol in het bloed, veel te hoog om iemand te begraven. Tot dusver is bij de aartsbisschop van Toulouse geen klacht ingediend. (afp/eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.School liegt kindjes voor over uitstapje als april-grap (?)

  School liegt kindjes voor over uitstapje als april-grap (?)


  Bent u ook zo blij dat het vandaag 2 (twee!) april is? Vandaag geen flauwe grappenmakers meer, die al te vaak een ergerlijke leugen verwarren met een leuke joke. De vis - als hint om het bedot worden mogelijks te vermijden én in de domme schoenen van de gedupeerde te schuiven - zit al lang niet meer in de 1 aprilgrap. Die wordt tegenwoordig gewoon droog ingeleid met de zinsnede: "Dit is zeker géén aprilvis hoor!"

  Echt schrijnend wordt het wanneer de slachtoffers van zo'n mislukte poets kinderen zijn. Zo vond de basisschool Sint-Albertus Zwartberg het nodig haar leerlingen een daguitstapje naar Hengelhoef te beloven... als aprilgrap. Lachen deden de kindjes niet, huilen wél. En mama en papa waren al even ontgoocheld en boos.

  De directeur verdedigde zijn 'practical joke' met de smoes dat kinderen moeten voorbereid worden op de maatschappij waarin ze later terechtkomen en waarin ze nog vaak met teleurstelling te maken krijgen. Mogen we nu net dát nog effe uitstellen voor onze onschuldige jeugd, meneer de directeur? (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderden vlinders fladderen door Londens museum

  Honderden vlinders fladderen door Londens museum

  Vanaf 8 april zal het Natural History Museum in Londen volledig in het teken staan van de vlinders. De volledige levenscyclus van de sierlijk fladderende en kleurrijke insecten zal uit de doeken gedaan worden in een leerrijke tentoonstelling voor jong en oud.

  Bezoekers komen meer te weten over elke fascinerende fase in het leven van een vlinder in een daarvoor speciaal gecreëerde ruimte waar de insecten naar hartelust kunnen rondfladderen. Zo leer je onder meer dat vlinders niet zo lang kunnen overleven omdat ze gewoonweg niet kunnen eten maar enkel in staat zijn om te drinken. Sommige soorten leven slechts 137 dagen terwijl andere hun levenswandel kunnen rekken tot twee jaar. Ook het geweldige moment wanneer de beestjes uit hun cocon kruipen, kan je van zeer dichtbij gadeslaan.

  Waardevol
  Helaas varen niet alle vlindersoorten even goed in onze contreien en zijn sommige zelfs met uitsterven bedreigd. De expo 'Butterfly Explorers' is dan ook een unieke gelegenheid om deze insecten beter te leren kennen in de hoop dat bezoekers achteraf beseffen hoe waardevol vlinders zijn. De tentoonstelling start op 8 april en loopt tot 26 september 2010. (hlnsydney/kve)

  Meer info: website


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Skelet vervangt zeemeermin in Kopenhagen

  Skelet vervangt zeemeermin in Kopenhagen


  Nu de beroemde zeemeermin van Kopenhagen tijdelijk in het Chinese Shanghai vertoeft, is haar plaats ingenomen door een skelet. De nepmeermin, inclusief een volledige vin, zat twee uur lang op de sokkel in de haven van de Deense hoofdstad, tot groot genoegen van passanten. Die gingen massaal op de foto met het beeld.

  Het skelet bleek een 1 aprilgrap van het Deens Natuurhistorisch Museum te zijn. In een persbericht zei de instelling dat het geraamte toebehoorde aan de Hydronymphus pesci (Latijn voor 'visachtige watervrouw'), een in de 17e eeuw uitgestorven diersoort. In werkelijkheid kwam de bovenste helft van de meermin van een menselijk skelet en de staartvin van een zwaardvis.

  De echte zeemeermin werd vorige week van haar voetstuk gehaald en overgebracht naar Shanghai. Het beeld staat centraal in het Deense paviljoen op de Wereldexpo die in de Chinese stad wordt gehouden. De zeemeermin is in 1913 gemaakt door beeldhouwer Edvard Eriksen, naar een verhaal van de Deense sprookjesschrijver Hans Christian Andersen uit 1837. (anp/sps)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleinste huis ter wereld staat te koop

  Kleinste huis ter wereld staat te koop


  .

  In Toronto staat sinds kort het kleinste huis ter wereld te koop. Ondanks de miezerige afmetingen (twee meter breed, veertien meter lang) telt de kabouterwoning toch drie kamers, waaronder een badkamer met ruime badkuip. Kostenplaatje voor deze perfect bewoonbare constructie: 125.000 euro.

  Voor die prijs tikt u wel een toeristische attractie op de kop. Het huisje is bekend in het hele land en lokt dan ook veel kijkers. Op internet is er zelfs een site aan dit fors uitgevallen 'tuinkot' gewijd. (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierjarige rookt, vloekt en maakt seksuele gebaren op YouTube

  Vierjarige rookt, vloekt en maakt seksuele gebaren op YouTube


  Grote verontwaardiging in Indonesië: op een YouTube-filmpje was te zien hoe een vierjarig jongetje rookte, vloekte en seksueel getinte gebaren maakte. De video werd tijdens het weekend online geplaatst en woensdag weggehaald. Het Indonesische gerecht belooft de ouders flink onder handen te nemen.

  Sandy heet het knaapje en is -aan zijn dialect te horen- afkomstig van het eiland Java. Onder luide aanmoedigingen van volwassenen liet hij zich volledig gaan. Op dubbelzinnige vragen antwoordde de kleuter onder meer dat hij later graag dief wil worden en zijn geld wil verbrassen aan prostituees.

  De kinderbescherming gaat nu een reeks experts aanstellen om de situatie nader te onderzoeken. "De ouders krijgen een waarschuwing en ook het kind zelf zal natuurlijk van nabij opgevolgd worden", aldus een woordvoerder. (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje (4) krijgt kolossale tong niet in haar mond

  Meisje (4) krijgt kolossale tong niet in haar mond


  Dit vierjarige Chinese meisje loopt constant met haar tong uit haar mond. Door een tumor krijgt Xiao Hui uit Jinhua haar kolossale orgaan niet meer ingeslikt.

  "Zwart stipje op tong"
  "Ze werd geboren met een zwart stipje op haar tong. Daardoor had ze het lastig om moedermelk naar binnen te werken en moest ik haar met de fles voeden", vertelt moeder Lin Xuemei. "We dachten allemaal dat het een moedervlek was, tot dokters ons een maand later in het ziekenhuis vertelden dat het om een bloedvaatgezwel ging." Door de lastige plek van de tumor behoorde een operatie echter niet tot de mogelijkheden.

  Geen vaste voeding
  Het gezwel breidde intussen zodanig uit dat haar hele tong er onder te lijden heeft. Havermoutpap en vloeibare groenten zijn de enige voedingsmiddelen die Xiao Hui nog naar binnen gewerkt krijgt. "Als ze vast voedsel eet, kauwt ze op haar eigen tong. Dan bestaat het risico dat ze de tumor kapotbijt en sterft."

  Lichtpuntje aan de tunnel?
  De tong, die sinds vorig jaar de hele tijd uit haar mond hangt, is nu al tien centimeter langer dan normaal. Mama Xuemei had bijna alle hoop opgegeven, tot de schoonzoon van een buurman vertelde dat zijn zoon aan dezelfde aandoening geleden had. Een behandeling in het kinderziekenhuis van Chongqing bracht uiteindelijk soelaas voor hem. Xiao Hui kan nu alleen maar hopen dat voor haar hetzelfde geluk is weggelegd... (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slimme kangoeroe bedelt als de beste

  Slimme kangoeroe bedelt als de beste
  Wie kan weerstaan aan de puppy-oogjes van Mei Mei? Deze kangoeroe in een Chinese dierentuin heeft de perfecte techniek onder de knie om voedsel te bedelen. Als hij zijn zin niet krijgt, kwakt hij echter zijn stalen kom tegen de grond.

  Verzorger Tu herinnert zich de allereerste acteerkunsten van Mei Mei nog goed. "Ik kwam zijn kooi opkuisen. Plots sprong hij op mij, terwijl hij de kom met zijn twee voorpoten vasthield. Zijn blik was heel grappig, net alsof hij echt aan het bedelen was. Hij hield de kom boven zijn hoofd, om duidelijk te maken dat er niets meer in zat. Vervolgens smeet hij de pan op de grond. Zonder gewrichten is het heel moeilijk om zoiets te doen. Daaraan alleen zie je al hoe slim Mei Mei is. Hij weet hoe hij zijn willetje kan doordrukken en wij verstaan hem nog ook."

  "Heel eenzaam"

  "Mei Mei arriveerde drie jaar geleden in onze zoo, toen zat hij nog in de buidel van zijn moeder", vertelt een woordvoerder van de dierentuin. "Na de dood van zijn moeder een jaar geleden bleef hij als enige kangoeroe achter. Hij heeft geen speelkameraadjes en voelt zich heel eenzaam."

  Dat zullen zijn verzorgers geweten: als een man hem komt voeden, springt hij rechtop voor een boksmatch. Als een vrouw binnenkomt, houdt hij haar vast tot ze begint te roepen. De zoo zal de komende maanden enkele kangoeroes opvangen, zodat Mei Mei in groep kan beginnen leven. (svm)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  01-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Londen krijgt een spectaculaire 'Eiffeltoren'

  Ook Londen krijgt een spectaculaire 'Eiffeltoren'

  Nadat Londen de organisatie van de Olympische Spelen in 2012 voor de neus van Parijs wegkaapte, wil de stad nu ook een icoon bouwen dat kan concurreren met de beroemde Eiffeltoren.

  Kunstenaar Anish Kapoor stelt zijn gedurfd ontwerp voor.

  Kunstenaar Anish Kapoor stelt zijn gedurfd ontwerp voor.
  De reuzegrote ampersand in staal zal gebouwd worden in het Olympisch park in Stratford (Oost-Londen) en op een bepaalde manier de Spelen symboliseren. Het opvallende ontwerp is van de hand van kunstenaar Anish Kapoor. Zijn design kwam als winnaar uit de bus van een wedstrijd die de stad Londen had uitgeschreven. Volgens de ontwerper gaat het om een lange slingerende spiraal die de ambitie heeft om boven de wolken te reiken. "Diegenen die de toren beklimmen, zullen van een spectaculair zicht over Londen kunnen genieten", belooft Kapoor alvast.

  Overschaduwd
  De toren zal met de naam 'ArcelorMittal Orbit' door het leven gaan vermits staalgigant ArcelorMittal het materiaal voor de ampersand levert. Toch zal het nieuwe icoon van Londen zich letterlijk niet helemaal kunnen meten met de Eiffeltoren. De 'ArcelorMittal Orbit' wordt 122 meter hoog en komt zo toch nog in de schaduw te staan van zijn langere broertje in Parijs, die 324 meter hoog is. (hlnsydney/kve)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Padden kunnen aardbeving dagen op voorhand voorspellen

  Padden kunnen aardbeving dagen op voorhand voorspellen

  .

  Dat dieren aardbevingen voelen aankomen is geen nieuw gegeven, maar een Britse wetenschapper heeft per ongeluk wel nieuw bewijsmateriaal daarvoor gevonden. Terwijl ze het broedgedrag aan het bestuderen was van padden in Italië, op 74 kilometer van het epicentrum van de aardbeving die vorig jaar plaatsvond in L'Aquila, ontdekte ze hoe de padden al vijf dagen voor de schok veiliger oorden opzochten. Ze kwamen pas terug nadat de belangrijkste naschokken achter de rug waren.

  China
  Rachel Grant bestudeerde eigenlijk het effect van de maancyclus op het paargedrag van padden. Ineens verdwenen de padden. Dat deden ze ook in 2008 toen in China een aardbeving plaatsvond in de provincie Szechuan. Volgens Grant kunnen de padden de veranderingen in het eloktromagnetisch veld voorafgaand aan een aardbeving associëren met het nakende gevaar.

  Honden
  Honden kunnen dat blijkbaar ook. Want in 2003 publiceerde de Japanse wetenschapper Kiyoshi Shimamura al een studie waaruit bleek dat honden meer en gaan blaffen en bijten in de maanden voor een aardbeving. Hij kon er zelfs een cijfer opkleven: plus 18 procent in heel Japan en zelfs plus 60 procent in de getroffen regio. (mvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Executie dreigt voor '˜tovenaar' in Saudi-Arabië

  Executie dreigt voor ‘tovenaar’ in Saudi-Arabië

  Een Libanese man die in Saudi-Arabië ter dood werd veroordeeld wegens ‘tovenarij’, zal waarschijnlijk deze week geëxecuteerd worden. Zijn advocate roept de Libanese autoriteiten en internationale mensenrechtenorganisaties op om tussen te komen.

  De Saudische koning Abdullah bin Abdulaziz Al Saud

  De Saudische koning Abdullah bin Abdulaziz Al Saud © Epa

  Ali Sabat presenteerde in Libanon een populair televisieprogramma, waarin hij de toekomst voorspelde en raad gaf.

  Zwarte magie
  In mei 2008 werd hij in het Saudische Medina, waar hij op bedevaart was, opgepakt. Hij was in het bezit was van talismans en geneeskrachtige planten. Volgens de lokale pers zou hij aan zwarte magie doen. Sabat werd in november 2009 veroordeeld tot de doodstraf.

  “Afgelopen nacht vernamen we dat hij binnen de 48 uren onthoofd zal worden”, zegt zijn advocate May el-Khansa. "Het is belangrijk dat we zijn leven redden. Hij is geen crimineel”.

  Ook mensenrechtenorganisatie Amnesty International verklaarde informatie te hebben gekregen waarin stond dat de executie voorzien is voor donderdag.

  Saudi-Arabië kondigde in 2009 de lancering van een campagne aan om tovenarij in het koninkrijk tegen te gaan. In 2007 werd een Egyptische apotheker onthoofd voor gelijkaardige praktijken.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Driejarig meisje wandelt over touw boven tijgerkooi

  Driejarig meisje wandelt over touw boven tijgerkooi

  .

  Een Chinese dierentuin heeft de grenzen van het toelaatbare serieus verlegd. Een driejarig (!) meisje waggelde er acht meter hoog over een touw die gespannen was boven... een tijgerkooi. Zhang Xiaoyan maakte deel uit van een act, waarbij twee acrobaten haar voorgingen met een fiets. De totale afstand bedroeg 130 meter, onder hen wachtten zes hongerige Siberische tijgers op hun middagmaal...

  Dun veiligheidstouw
  Het publiek hield echt de adem in toen het de beurt was aan de piepjonge meid. Volgens getuigen slaakten heel wat mensen een gilletje toen ze haar eerste stap zette en een straffe windstoot haar bijna van het touw blies. De kleuter, die enkel haar armen gebruikte om haar evenwicht te behouden, was gelukkig wel vastgegespt met een dun veiligheidstouw rond haar middel.

  Stunt er ver over
  De meeste toeschouwers vonden de stunt met het jonge meisje er echter ver over. "Als zij mijn dochter zou zijn, zou ik haar nooit zoiets laten doen. Hoe getalenteerd ze ook mag zijn", verklaarde een ouder.

  Volgens de directeur van het acrobatengezelschap is Xiaoyan 's werelds jongste koorddanser en begon ze al te trainen vanaf haar eerste levensjaar. "Ze beschikt over een zeer goede psychologische controle. Als ze zeven jaar wordt, stopt ze ermee en zal ze naar school gaan." (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiener verkoopt stiefzus (7) voor groepsseks

  Tiener verkoopt stiefzus (7) voor groepsseks


  De gruwelijke verkrachtingen gebeurden op de dertiende verdieping van dit appartementsgebouw.

  Verkracht door zeven mannen


  In de Amerikaanse staat New Jersey is een proces gestart over een gruwelijke zedenzaak. Een vijftienjarig meisje verkocht op een feestje haar amper zevenjarig stiefzusje voor seks. Het arme meisje werd het slachtoffer van een groepsverkrachting door zeven mannen en jongens.

  Het begon allemaal op een feestje van enkele vrienden. De 15-jarige dader nam haar stiefzusje mee naar de dertiende verdieping van een appartementsgebouw waar het feestje doorging. Al snel veranderde de party in een onvoorstelbare nachtmerrie voor het meisje, die door liefst zeven mannen verkracht werd. De barbaarse deelnemers aan deze groepsverkrachting betaalden voor hun gruwelijke uitspattingen aan het 15-jarige meisje, dat de hele tijd toekeek.

  Doodsbedreigingen
  "Het begon met aanrakingen, maar al snel ontaardde dat in brutale verkrachtingen", zegt politie-inspecteur Juniak. "De daders dreigden ermee het meisje te vermoorden als ze begon te schreeuwen of het aan iemand vertelde."

  Huilend
  Achteraf trok het arme meisje haar kleren weer aan en vertrok. Haar stiefzus bleef achter met de verkrachters. Twee vrouwen vonden het kind huilend aan de ingang van het appartementsgebouw en brachten haar naar huis, waar de politie al aangekomen was. Haar  nietsvermoedende ouders dachten dat ze weggelopen was met haar oudere stiefzus en hadden de politie gebeld. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht.

  Berecht als volwassene?

  Het tienermeisje werd opgespoord en opgepakt. Ze is aangeklaagd voor seksuele vergrijpen, het promoten van prostitutie en nog een reeks andere misdaden. Ze zit vast in een jeugdinstelling, maar de openbare aanklager wil dat ze berecht wordt als een volwassene. De politie zoekt met veiligheidscamera's naar de verkrachters. Er waren wellicht een tiental mensen aanwezig in het bewuste appartement. (hlnsydney/kh)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw 'wint' jackpot, maar krijgt niks

  Vrouw 'wint' jackpot, maar krijgt niks

  Een vrouw uit Colorado was door het dolle heen wanneer ze in een casino 31 miljoen euro dacht te hebben gewonnen. Volgens het personeel was de gokkast waarop ze de jackpot won echter kapot, waardoor de onfortuinlijke vrouw zich tevreden moest stellen met een gratis overnachting en ontbijtje...

  Het overkwam Louise Chavez uit Colorado in het Fortune Valley Casino. Ze zat te spelen op een gokkast toen plotseling alle toeters en bellen van de fruitautomaat afgingen. "Iedereen kwam naar me toe en zei dat ik 42 miljoen dollar (ongeveer 31 miljoen euro) gewonnen had. Het scherm op de automaat zei dat ik het personeel moest roepen", vertelt Chavez in Amerikaanse media.

  Schamele troost
  Het personeel vertelde de vrouw echter dat de gokkast defect is en er geen sprake is van de gewonnen jackpot. Als troost kreeg Chavez een hotelovernachting met gratis ontbijt aangeboden. Daarnaast kreeg ze de 23 dollar die ze in de automaat had gegooid terugbetaald.

  Daar neemt de vrouw echter geen genoegen mee. Ze houdt vol recht te hebben op de hoofdprijs. De fruitautomaat wordt onderzocht door de 'Division of Gaming', een instantie die toezicht houdt op gokhallen en casino's. Het is dus niet uitgesloten dat Louise alsnog de jackpot uitbetaald krijgt.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!