NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  02-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje (4) krijgt kolossale tong niet in haar mond

  Meisje (4) krijgt kolossale tong niet in haar mond


  Dit vierjarige Chinese meisje loopt constant met haar tong uit haar mond. Door een tumor krijgt Xiao Hui uit Jinhua haar kolossale orgaan niet meer ingeslikt.

  "Zwart stipje op tong"
  "Ze werd geboren met een zwart stipje op haar tong. Daardoor had ze het lastig om moedermelk naar binnen te werken en moest ik haar met de fles voeden", vertelt moeder Lin Xuemei. "We dachten allemaal dat het een moedervlek was, tot dokters ons een maand later in het ziekenhuis vertelden dat het om een bloedvaatgezwel ging." Door de lastige plek van de tumor behoorde een operatie echter niet tot de mogelijkheden.

  Geen vaste voeding
  Het gezwel breidde intussen zodanig uit dat haar hele tong er onder te lijden heeft. Havermoutpap en vloeibare groenten zijn de enige voedingsmiddelen die Xiao Hui nog naar binnen gewerkt krijgt. "Als ze vast voedsel eet, kauwt ze op haar eigen tong. Dan bestaat het risico dat ze de tumor kapotbijt en sterft."

  Lichtpuntje aan de tunnel?
  De tong, die sinds vorig jaar de hele tijd uit haar mond hangt, is nu al tien centimeter langer dan normaal. Mama Xuemei had bijna alle hoop opgegeven, tot de schoonzoon van een buurman vertelde dat zijn zoon aan dezelfde aandoening geleden had. Een behandeling in het kinderziekenhuis van Chongqing bracht uiteindelijk soelaas voor hem. Xiao Hui kan nu alleen maar hopen dat voor haar hetzelfde geluk is weggelegd... (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slimme kangoeroe bedelt als de beste

  Slimme kangoeroe bedelt als de beste
  Wie kan weerstaan aan de puppy-oogjes van Mei Mei? Deze kangoeroe in een Chinese dierentuin heeft de perfecte techniek onder de knie om voedsel te bedelen. Als hij zijn zin niet krijgt, kwakt hij echter zijn stalen kom tegen de grond.

  Verzorger Tu herinnert zich de allereerste acteerkunsten van Mei Mei nog goed. "Ik kwam zijn kooi opkuisen. Plots sprong hij op mij, terwijl hij de kom met zijn twee voorpoten vasthield. Zijn blik was heel grappig, net alsof hij echt aan het bedelen was. Hij hield de kom boven zijn hoofd, om duidelijk te maken dat er niets meer in zat. Vervolgens smeet hij de pan op de grond. Zonder gewrichten is het heel moeilijk om zoiets te doen. Daaraan alleen zie je al hoe slim Mei Mei is. Hij weet hoe hij zijn willetje kan doordrukken en wij verstaan hem nog ook."

  "Heel eenzaam"

  "Mei Mei arriveerde drie jaar geleden in onze zoo, toen zat hij nog in de buidel van zijn moeder", vertelt een woordvoerder van de dierentuin. "Na de dood van zijn moeder een jaar geleden bleef hij als enige kangoeroe achter. Hij heeft geen speelkameraadjes en voelt zich heel eenzaam."

  Dat zullen zijn verzorgers geweten: als een man hem komt voeden, springt hij rechtop voor een boksmatch. Als een vrouw binnenkomt, houdt hij haar vast tot ze begint te roepen. De zoo zal de komende maanden enkele kangoeroes opvangen, zodat Mei Mei in groep kan beginnen leven. (svm)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  01-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Londen krijgt een spectaculaire 'Eiffeltoren'

  Ook Londen krijgt een spectaculaire 'Eiffeltoren'

  Nadat Londen de organisatie van de Olympische Spelen in 2012 voor de neus van Parijs wegkaapte, wil de stad nu ook een icoon bouwen dat kan concurreren met de beroemde Eiffeltoren.

  Kunstenaar Anish Kapoor stelt zijn gedurfd ontwerp voor.

  Kunstenaar Anish Kapoor stelt zijn gedurfd ontwerp voor.
  De reuzegrote ampersand in staal zal gebouwd worden in het Olympisch park in Stratford (Oost-Londen) en op een bepaalde manier de Spelen symboliseren. Het opvallende ontwerp is van de hand van kunstenaar Anish Kapoor. Zijn design kwam als winnaar uit de bus van een wedstrijd die de stad Londen had uitgeschreven. Volgens de ontwerper gaat het om een lange slingerende spiraal die de ambitie heeft om boven de wolken te reiken. "Diegenen die de toren beklimmen, zullen van een spectaculair zicht over Londen kunnen genieten", belooft Kapoor alvast.

  Overschaduwd
  De toren zal met de naam 'ArcelorMittal Orbit' door het leven gaan vermits staalgigant ArcelorMittal het materiaal voor de ampersand levert. Toch zal het nieuwe icoon van Londen zich letterlijk niet helemaal kunnen meten met de Eiffeltoren. De 'ArcelorMittal Orbit' wordt 122 meter hoog en komt zo toch nog in de schaduw te staan van zijn langere broertje in Parijs, die 324 meter hoog is. (hlnsydney/kve)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Padden kunnen aardbeving dagen op voorhand voorspellen

  Padden kunnen aardbeving dagen op voorhand voorspellen

  .

  Dat dieren aardbevingen voelen aankomen is geen nieuw gegeven, maar een Britse wetenschapper heeft per ongeluk wel nieuw bewijsmateriaal daarvoor gevonden. Terwijl ze het broedgedrag aan het bestuderen was van padden in Italië, op 74 kilometer van het epicentrum van de aardbeving die vorig jaar plaatsvond in L'Aquila, ontdekte ze hoe de padden al vijf dagen voor de schok veiliger oorden opzochten. Ze kwamen pas terug nadat de belangrijkste naschokken achter de rug waren.

  China
  Rachel Grant bestudeerde eigenlijk het effect van de maancyclus op het paargedrag van padden. Ineens verdwenen de padden. Dat deden ze ook in 2008 toen in China een aardbeving plaatsvond in de provincie Szechuan. Volgens Grant kunnen de padden de veranderingen in het eloktromagnetisch veld voorafgaand aan een aardbeving associëren met het nakende gevaar.

  Honden
  Honden kunnen dat blijkbaar ook. Want in 2003 publiceerde de Japanse wetenschapper Kiyoshi Shimamura al een studie waaruit bleek dat honden meer en gaan blaffen en bijten in de maanden voor een aardbeving. Hij kon er zelfs een cijfer opkleven: plus 18 procent in heel Japan en zelfs plus 60 procent in de getroffen regio. (mvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Executie dreigt voor '˜tovenaar' in Saudi-Arabië

  Executie dreigt voor ‘tovenaar’ in Saudi-Arabië

  Een Libanese man die in Saudi-Arabië ter dood werd veroordeeld wegens ‘tovenarij’, zal waarschijnlijk deze week geëxecuteerd worden. Zijn advocate roept de Libanese autoriteiten en internationale mensenrechtenorganisaties op om tussen te komen.

  De Saudische koning Abdullah bin Abdulaziz Al Saud

  De Saudische koning Abdullah bin Abdulaziz Al Saud © Epa

  Ali Sabat presenteerde in Libanon een populair televisieprogramma, waarin hij de toekomst voorspelde en raad gaf.

  Zwarte magie
  In mei 2008 werd hij in het Saudische Medina, waar hij op bedevaart was, opgepakt. Hij was in het bezit was van talismans en geneeskrachtige planten. Volgens de lokale pers zou hij aan zwarte magie doen. Sabat werd in november 2009 veroordeeld tot de doodstraf.

  “Afgelopen nacht vernamen we dat hij binnen de 48 uren onthoofd zal worden”, zegt zijn advocate May el-Khansa. "Het is belangrijk dat we zijn leven redden. Hij is geen crimineel”.

  Ook mensenrechtenorganisatie Amnesty International verklaarde informatie te hebben gekregen waarin stond dat de executie voorzien is voor donderdag.

  Saudi-Arabië kondigde in 2009 de lancering van een campagne aan om tovenarij in het koninkrijk tegen te gaan. In 2007 werd een Egyptische apotheker onthoofd voor gelijkaardige praktijken.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Driejarig meisje wandelt over touw boven tijgerkooi

  Driejarig meisje wandelt over touw boven tijgerkooi

  .

  Een Chinese dierentuin heeft de grenzen van het toelaatbare serieus verlegd. Een driejarig (!) meisje waggelde er acht meter hoog over een touw die gespannen was boven... een tijgerkooi. Zhang Xiaoyan maakte deel uit van een act, waarbij twee acrobaten haar voorgingen met een fiets. De totale afstand bedroeg 130 meter, onder hen wachtten zes hongerige Siberische tijgers op hun middagmaal...

  Dun veiligheidstouw
  Het publiek hield echt de adem in toen het de beurt was aan de piepjonge meid. Volgens getuigen slaakten heel wat mensen een gilletje toen ze haar eerste stap zette en een straffe windstoot haar bijna van het touw blies. De kleuter, die enkel haar armen gebruikte om haar evenwicht te behouden, was gelukkig wel vastgegespt met een dun veiligheidstouw rond haar middel.

  Stunt er ver over
  De meeste toeschouwers vonden de stunt met het jonge meisje er echter ver over. "Als zij mijn dochter zou zijn, zou ik haar nooit zoiets laten doen. Hoe getalenteerd ze ook mag zijn", verklaarde een ouder.

  Volgens de directeur van het acrobatengezelschap is Xiaoyan 's werelds jongste koorddanser en begon ze al te trainen vanaf haar eerste levensjaar. "Ze beschikt over een zeer goede psychologische controle. Als ze zeven jaar wordt, stopt ze ermee en zal ze naar school gaan." (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiener verkoopt stiefzus (7) voor groepsseks

  Tiener verkoopt stiefzus (7) voor groepsseks


  De gruwelijke verkrachtingen gebeurden op de dertiende verdieping van dit appartementsgebouw.

  Verkracht door zeven mannen


  In de Amerikaanse staat New Jersey is een proces gestart over een gruwelijke zedenzaak. Een vijftienjarig meisje verkocht op een feestje haar amper zevenjarig stiefzusje voor seks. Het arme meisje werd het slachtoffer van een groepsverkrachting door zeven mannen en jongens.

  Het begon allemaal op een feestje van enkele vrienden. De 15-jarige dader nam haar stiefzusje mee naar de dertiende verdieping van een appartementsgebouw waar het feestje doorging. Al snel veranderde de party in een onvoorstelbare nachtmerrie voor het meisje, die door liefst zeven mannen verkracht werd. De barbaarse deelnemers aan deze groepsverkrachting betaalden voor hun gruwelijke uitspattingen aan het 15-jarige meisje, dat de hele tijd toekeek.

  Doodsbedreigingen
  "Het begon met aanrakingen, maar al snel ontaardde dat in brutale verkrachtingen", zegt politie-inspecteur Juniak. "De daders dreigden ermee het meisje te vermoorden als ze begon te schreeuwen of het aan iemand vertelde."

  Huilend
  Achteraf trok het arme meisje haar kleren weer aan en vertrok. Haar stiefzus bleef achter met de verkrachters. Twee vrouwen vonden het kind huilend aan de ingang van het appartementsgebouw en brachten haar naar huis, waar de politie al aangekomen was. Haar  nietsvermoedende ouders dachten dat ze weggelopen was met haar oudere stiefzus en hadden de politie gebeld. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht.

  Berecht als volwassene?

  Het tienermeisje werd opgespoord en opgepakt. Ze is aangeklaagd voor seksuele vergrijpen, het promoten van prostitutie en nog een reeks andere misdaden. Ze zit vast in een jeugdinstelling, maar de openbare aanklager wil dat ze berecht wordt als een volwassene. De politie zoekt met veiligheidscamera's naar de verkrachters. Er waren wellicht een tiental mensen aanwezig in het bewuste appartement. (hlnsydney/kh)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw 'wint' jackpot, maar krijgt niks

  Vrouw 'wint' jackpot, maar krijgt niks

  Een vrouw uit Colorado was door het dolle heen wanneer ze in een casino 31 miljoen euro dacht te hebben gewonnen. Volgens het personeel was de gokkast waarop ze de jackpot won echter kapot, waardoor de onfortuinlijke vrouw zich tevreden moest stellen met een gratis overnachting en ontbijtje...

  Het overkwam Louise Chavez uit Colorado in het Fortune Valley Casino. Ze zat te spelen op een gokkast toen plotseling alle toeters en bellen van de fruitautomaat afgingen. "Iedereen kwam naar me toe en zei dat ik 42 miljoen dollar (ongeveer 31 miljoen euro) gewonnen had. Het scherm op de automaat zei dat ik het personeel moest roepen", vertelt Chavez in Amerikaanse media.

  Schamele troost
  Het personeel vertelde de vrouw echter dat de gokkast defect is en er geen sprake is van de gewonnen jackpot. Als troost kreeg Chavez een hotelovernachting met gratis ontbijt aangeboden. Daarnaast kreeg ze de 23 dollar die ze in de automaat had gegooid terugbetaald.

  Daar neemt de vrouw echter geen genoegen mee. Ze houdt vol recht te hebben op de hoofdprijs. De fruitautomaat wordt onderzocht door de 'Division of Gaming', een instantie die toezicht houdt op gokhallen en casino's. Het is dus niet uitgesloten dat Louise alsnog de jackpot uitbetaald krijgt.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  31-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België wellicht eerste Europese land dat de Boerka bant

  België wellicht eerste Europese land dat de Boerka bant

  belgie wellicht eerste europese land dat de boerka bant

  België wordt mogelijk het eerste land in Europa dat de boerka verbiedt. Woensdag schaarde de Kamercommissie Binnenlandse Zaken zich unaniem achter het wetsvoorstel tegen kledij, die de identificatie van personen in het openbaar bemoeilijkt of zelfs onmogelijk maakt.

  Het is nu aan de plenaire vergadering om zich na de paasvakantie uit te spreken over dat verbod. Als dat verbod er komt, heeft ons land een Europese primeur beet.

  Naast de meerderheid stemden ook de oppositiepartijen voor de wettekst van MR. De groenen hadden eerst wel nog wat argumenten, maar ze keurden het voorstel wel goed.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse timmerman leeft vier maanden samen met slangen

  Britse timmerman leeft vier maanden samen met slangen

  .

  "Ik had het gevoel dat het moment gekomen was om eens iets ongewoons te doen in mijn leven". Met dat understatement licht een Britse timmerman toe waarom hij vier maanden lang wil doorbrengen in een kamer met enkele van de meest gevaarlijke slangen ter wereld.

  De 44-jarige David Jones uit Crawley zal vanaf 24 april proberen om 121 dagen lang het gezelschap van cobra's, boomslangen, pofadders en groene en zwarte cobra's te verdragen. De recordpoging vindt plaats in Johannesburg. Het huidige record staat immers op naam van de Zuid-Afrikaan Martin Smit. Smit, die door zijn vrienden niet helemaal onterecht wordt begroet met 'Mad Martin', bracht 113 dagen onder de slangen door zonder gebeten te worden.

  Pofadder
  Aan de Britse openbare omroep BBC vertelde Jones dat een man vorig jaar al eens een poging had gewaagd om het record te breken. De waaghals raakte echter in onmin met een pofadder en ontsnapte maar net aan een amputatie van zijn been.

  Ongerust
  Het wedervaren van zijn voorganger maakt Jones echter niet bang. Ongerust is hij wel. "Niet enkel omdat het om giftige slangen gaat en de kans reëel is dat ik in het ziekenhuis beland, maar ook omdat ik mijn vrouw en zoon vier maanden moet achterlaten", stelt de timmerman, die met zijn stunt geld wil inzamelen voor een lokaal. (belga/kve)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Als je naar links kijkt... zie je een vulkaan

  "Als je naar links kijkt... zie je een vulkaan die uitbarst"

  Hierboven het ongelofelijke beeld van een vulkaanuitbarsting die vakantiegangers op weg naar de Caraïben vanuit hun vliegtuig te zien kregen. Het gaat om de Soufriere Hills vulkaan op het eiland Montserrat.  Mary Jo Penkala tijdens haar vakantie na de onvergetelijke vlucht.
  Een rookwolk die tot meer dan twaalf kilometer hoog reikt, deed ook kapster Mary Jo Penkala op 11 februari van dit jaar opschrikken. De auteur van deze foto, die vanuit het Canadese Toronto op weg was naar het eiland St Lucia, getuigt: "De piloot van de Boeing 737 zei ons doodleuk via de intercom: 'Dames en heren, als jullie vanuit de linkerkant naar buiten kijken, zien jullie een vulkaan uitbarsten'."

  "Vervolgens repte iedereen zich naar de raampjes links om het buitengewone beeld te aanschouwen. Vele mensen gaven me hun toestel om foto's te pakken. Daarna hoorden we dat vluchten voor later die dag op St. Lucia werden uitgesteld, omdat de vulkanische assen in de lucht gevaarlijk zijn voor de vliegtuigmotoren. Het was alleszins een interessante start van onze vakantie."

  Na vierhonderd jaar inactiviteit, is de Soufriere Hills vulkaan in 1995 weer tot leven gekomen. Door de uitbarstingen is meer dan de helft van het eiland Montserrat onbewoonbaar en ook hoofdstad Plymouth is al zwaar getroffen. (odbs)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte aardbei smaakt naar ananas

  Witte aardbei smaakt naar ananas


  Deze albino-variant van de aardbei is nieuw op de markt en kreeg de naam 'pineperry'. Het lekkers heeft een ananassmaak, maar ziet eruit als een witte aardbei met rode stipjes.

  Origineel

  Engelse inkopers zien heil in het nieuwe fruit. Vooral door hun opvallende uiterlijk geven ze een bijzondere twist aan een zomerdessert.

  Smaak
  De vruchtjes zijn kleiner dan hun grote broertjes en smaken ook geheel anders. Oorspronkelijk ogen ze groen, pas tijdens het rijpproces krijgen ze hun wit kleurtje. Ze zijn klaar om te eten als de zaadjes in de aardbei dieprood worden.

  Oorsprong

  De pineperries bleken oorspronkelijk te groeien in Zuid-Amerika, maar Nederlandse telers kweken ze recent in hun glazen serres. Voorlopig zijn ze echter enkel in Groot-Brittannië te koop. (lvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zes mensenhoofden in afval van Amerikaans ziekenhuis ontdekt

  Zes mensenhoofden in afval van Amerikaans ziekenhuis ontdekt


  Zes mensenhoofden in het afval van een ziekenhuis hebben voor afschuw gezorgd in de Amerikaanse staat Kansas. In een wagen voor de verwerking van medisch afval troffen voorbijgangers in Kansas City twaalf plastic bakken met menselijke lichaamsdelen aan, aldus de lokale politie. De ordehandhavers gaan niet van een misdaad, maar eerder van slordigheid van het bevoegde afvalverwerkingsbedrijf uit.
   
  "Bio Care" is blijkbaar zijn opdracht niet nagekomen om de menselijke ziekenhuisresten in zakken in te pakken, zei lijkschouwer Alan Hancock, die zich nu met de vondst in het afval bezighoudt. Drie hoofden konden via overlijdensverklaringen uit de staat New Mexico al geïdentificeerd worden, verklaarde Hancock in de Kansas City Star van vandaag. "Alle drie documenten zeggen dat ze verast werden, maar dat klopt niet: ze bevinden zich hier in mijn koelvak".
   
  De menselijke overschotten blijven echter ook zijn probleem. Tot vandaag zagen de bevoegde autoriteiten blijkbaar geen aanleiding om een onderzoek te openen omdat geen enkel familielid klacht had ingediend. (dpa/sps)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boze stewardessen halen hun gram met naaktkalender

  Boze stewardessen halen hun gram met naaktkalender  Negen stewardessen van de failliete Spaanse luchtvaartmaatschappij Air Comet gaan uit de kleren om te protesteren tegen het feit dat ze al negen maanden niet meer zijn uitbetaald. Hun troeven worden uitgespeeld in een naaktkalender die hun protest kracht moet bijzetten en hopelijk wat geld in het bakje moet brengen voor het gedupeerde personeel.

  160 miljoen aan schulden
  Air Comet had zijn personel negen maanden geen loon uitbetaald alvorens in december 2009 het faillissement aan te vragen. Op dat moment had de luchtvaartmaatschappij 160 miljoen euro schulden.

  De stewardessen willen nu met een naaktkalender eisen dat het personeel voorrang krijgt op de andere schuldeisers en eindelijk hun wedde krijgen. Het geld dat de kalender eventueel opbrengt, wordt gestort in een fonds voor de werknemers. (eb)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaan verliest enige gezonde teelbal en 'wint' 180.000 euro

  Italiaan verliest enige gezonde teelbal en 'wint' 180.000 euro


  Een ziekenhuis uit het noorden van Italië moet een man een schadevergoeding van 180.000 euro betalen. Chirurgen hadden per ongeluk bij de toen 27-jarige Italiaan zijn enige gezonde teelbal verwijderd.

  De man had een tumor in de linkerteelbal, maar de chirurgen haalden dus de rechterbal weg tijdens een operatie in 2004. De dokters zagen al vlug hun eigen stommiteit in en verwijderden meteen ook de zieke teelbal. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winkeliers vervolgd omdat ze goudvis verkochten aan kind

  Winkeliers vervolgd omdat ze goudvis verkochten aan kind


  De eigenaars van een dierenwinkel in Sale, nabij Manchester, worden vervolgd omdat ze een goudvis verkochten aan een kind. Voorheen had de winkel al een gerbil verkocht aan een veertienjarig meisje met leerachterstand. Die had de gerbil in een kop koffie gestopt, waarop het knaagdier was gestorven. Dat meldt The Independent.

  Undercover-tiener
  Na de dood van de gerbil werd er een klacht ingediend tegen de winkel. De lokale autoriteiten beslisten toen om een veertienjarige jongen naar dierenwinkel Major Pets te sturen en te zien of hij daar inderdaad zomaar een dier kon kopen. De jongen slaagde er effectief in om zich een goudvis aan te schaffen zonder dat hem vragen werden gesteld over zijn leeftijd of over hoe hij voor de vis ging zorgen.

  Boetes, gemeenschapsdienst en huisarrest
  Eigenares Joan Higgins (66) en haar zoon Mark (47) pleitten schuldig op de aanklacht 'verkopen van een dier aan een niet-begeleide minderjarige onder de zestien jaar'. Moeder Higgins kreeg een boete van 1.000 pond, en moet zich tussen zes uur 's avonds en 7u 's ochtends aan huisarrest houden. Haar zoon werd veroordeeld tot 750 pond boete en 120 uren gemeenschapsdienst. (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kat vliegt in brand tijdens Earth Hour

  Kat vliegt in brand tijdens Earth Hour


  De kat van de milieuminister van de Canadese deelstaat British Columbia is in brand gevlogen. Tijdens Earth Hour nog wel. Dat meldt de Vancouver Sun.

  Minister Barry Prenner en z'n vrouw gaven zaterdag het goede voorbeeld tijdens Earth Hour en hadden thuis in Vancouver de lichten gedoofd. Ze hadden van de gelegenheid gebruik gemaakt om een etentje bij kaarslicht te houden. Tot hun kat Ranger te dicht bij een kandelaar was geslopen en prompt vuur vatte.

  Rookpluim
  "Plots zagen we een rookpluim opstijgen uit de pels van Ranger", getuigt de minister. "We snelden onze poes te hulp, maar het vuur doofde vanzelf". De kat werd niet ernstig gewond, enkel z'n vacht was wat verschroeid. "Een ook zijn trots lijkt een beetje aangetast", aldus nog minister Prenner. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minstens 21 babylijkjes en foetussen uit rivier gevist

  Minstens 21 babylijkjes en foetussen uit rivier gevist

  HLN update  In een Chinese rivier zijn minstens 21 lijkjes van baby's en foetussen aangetroffen. Minstens acht lichamen waren verpakt in een zak met label van een nabijgelegen ziekenhuis in de stad Jining. De tekst 'ziekenhuisafval' stond erop vermeld. Twee werknemers van het mortuarium van het ziekenhuis zijn ontslagen.
  Volgens de krant zou het om zeer jonge baby's gaan en in enkele gevallen is er sprake van foetussen. Volgens de autoriteiten gaat het mogelijk om geaborteerde baby's en baby's die gestorven zijn aan een ziekte. Sommige baby's hadden een label met naam en geboortedatum aan hun been.

  Ontslagen
  Twee werknemers van het ziekenhuis hadden de vele lijkjes tegen betaling gedumpt. Ze werden daarvoor illegaal en fors vergoed door de families van de slachtoffertjes. Twee leidinggevenden van de betrokken afdeling van het ziekenhuis zijn ontslagen. De onderdirecteur van het ziekenhuis is geschorst. De 21 lijkjes werden gecremeerd.

  13 miljoen abortussen
  Abortus komt naar schatting 13 miljoen keer per jaar voor in China, mede vanwege de één-kind-politiek. Vooral meisjes worden voortijdig geaborteerd. Het dumpen van lijken door ziekenhuizen gebeurt helaas wel meer in China. Vorig jaar werden in de Hubei-provincies de lijken van twee volwassenen en twee foetussen aangetroffen op een bouwwerf. Het hospitaal was er niet in geslaagd de familieleden te vinden.(hlnsydney/kh/ypu)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kippenbillen gemarineerd in kerrie-yoghurt met gezouten witte kool

  Kippenbillen gemarineerd in kerrie-yoghurt met gezouten witte kool

  Aantal personen: 4

  Ingrediënten

  4 kippenbouten
  500 g witte kool
  250 ml yoghurt
  1 citroen
  bieslook
  rozemarijn
  1 eetlepel kerriepoeder
  peper
  zout

  Bereiding
  Snijd de witte kool in flinterdunne reepjes. Doe ze in een kom en strooi er flink wat zout overheen. Laat enkele uren rusten in de koelkast. Het best doe je dit al een dag op voorhand. Haal met een dunschiller de schil van de citroen, maar druk niet te hard. Het is de bedoeling zo weinig mogelijk wit aan de schil te hebben, want dit smaakt bitter. Snijd de citroenschil in stukken. Meng de schillen met de gesneden rozemarijn, het kerriepoeder, peper en zout door de yoghurt. Snijd de billen in 2 en leg ze minstens enkele uren in de marinade. Leg de kippenbillen op een ovenrooster en bak zo'n 20 minuten in een oven op 170°C. Verlaag indien nodig de temperatuur omdat de yoghurt snel verbrandt. Spoel intussen grondig het zout uit de kool en laat uitlekken. Breng de kool op smaak met het sap van een halve citroen, een scheutje olijfolie, gesneden bieslook en peper en zout. Schik de kool op een bord, leg er de kip op en werk af met verse kruiden naar keuze.
  Recept : Geert Van Der Bruggen

  Tip: Gebruik een bio-citroen omdat de schil onbespoten is
  Smakelijk
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Holocaustzeep met mensenvet' te koop in Montréal

  'Holocaustzeep met mensenvet' te koop in Montréal

  .

  In een tweedehandszaak in Montréal verkoopt Abraham Botines, zelf een jood, een stuk zeep waarvan hij beweert dat ze gemaakt is van het vet van mensen die in de Holocaust werden vermoord. Dat meldt CBC News.

   Deze man doet op geen enkele manier aan geschiedkunde. De verkoop van objecten die het nazisme en haat verheerlijken is verwerpelijk. Dat soort objecten horen niet te koop aangeboden te worden 
  Alice Herscovitch, directeur van het Holocaust Centrum in Montréal
   In Canada is de verkoop van items met hakenkruisen op afgebeeld niet verboden. Maar zeep verkopen die is gemaakt van menselijk vet, dat is wel verboden. Dat beweren is fraude als het niet waar is  
  Anita Blomberg, wetsexpert van de joodse gemeenschap in Toronto
  De zeep, waarop een hakenkruis prijkt en die tentoongesteld staat in een vitrinekast met het opschrift 'Pologne 1940', heeft een storm van protest onder de Canadese joodse gemeenschap veroorzaakt. Botines heeft de zeep inmiddels uit de kast verwijderd, ze is enkel nog beschikbaar voor "ernstige potentiële kopers".

  Niet zeker
  Abraham Botines is een in Spanje geboren jood die naar Canada migreerde tijdens de Burgeroorlog in zijn geboorteland. Sinds 1967 runt hij zijn tweedehandszaak in Montréal. Vrijdag bekende Botines dat hij niet zeker is of de zeep werkelijk menselijk vet bevat.
   
  Jeugdherinneringen
  "Ik ben 73 en verzamelde vroeger spullen die verband houden met de Holocaust en de Tweede Wereldoorlog omdat dat mijn jeugd is", verklaarde hij in een interview.

  Experimenten met menselijk vet

  De meeste Holocaust-experts stellen dat de verhalen die in het verleden circuleerden over nazi's die zeep maakten van de lichamen van joden en andere slachtoffers van de concentratiekampen onwaar zijn. Toch zouden de nazi's geëxperimenteerd hebben met zeep van menselijke overschotten.

  Geschokt
  Alice Herscovitch, directeur van het Holocaust Centrum in Montréal, is geschokt door het verhaal. "Deze man doet op geen enkele manier aan geschiedkunde. De verkoop van objecten die het nazisme en haat verheerlijken is verwerpelijk. Dat soort objecten horen niet te koop aangeboden te worden".

  Fraude
  "In Canada is de verkoop van items met hakenkruisen op afgebeeld niet verboden, maar zeep gemaakt van menselijk vet is wel verboden", zo stelt Anita Blomberg, wetsexpert van de joodse gemeenschap in Toronto. "Dit beweren over een stuk zeep is fraude indien het onwaar is", voegt ze er aan toe.

  Haarvlecht
  Botines biedt ook een haarvlecht aan met het opschrift 'afkomstig van een Nazi-uitroeiingskamp'. Hij zegt dat hij dit soort spullen nooit aan een neonazi zou verkopen.

  De politie van Montréal verifieert de zaak en overlegt met lokale joodse groeperingen alvorens besloten wordt of een onderzoek zal geopend worden. Zo zou het stuk zeep aan een labo-analyse kunnen onderworpen worden om uit te maken of er daadwerkelijk menselijk vet in verwerkt is. (lb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!