NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  05-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man gaat poedelnaakt tanken

  Man gaat poedelnaakt tanken

  .

  Een naaktloper stapte uit zijn wagen en tankte zijn voertuig vol. Daarna ging hij doodleuk betalen in de winkel van het tankstation in Klosterlausnitz in Duitsland.

  De bediende van het pompstation keek haar ogen uit toen ze hem zag met enkel een paar sokken en schoenen aan. De man van middelbare leeftijd met stoppelbaardje stapte tussen de rekken van de winkel op de bediende af. "Hij liep er ontspannen bij", zegt Frank Hollmotz (25) manager van het pompstation. "Hij tankte zijn Renault vol en kwam daarna doodleuk betalen. Mijn bediende kon haar ogen niet geloven en was even van haar melk. Het was de eerste keer dat we hem zagen", aldus Hollmotz. "Hij zei enkel het pompnummer en legde daarna een briefje van twintig euro op de toonbak waarna hij weer buiten stapte. Mijn bediende voelde zich niet bedreigd", besluit hij. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijende man bewusteloos onder gigantische borsten

  Vrijende man bewusteloos onder gigantische borsten

  Foto News of the World

  Tijdens een stevig potje seksen raakte het vriendje van Claire Smedley, gezegend met het tweede grootste stel borsten van Groot-Brittannië, bijna verstikt onder haar gigantisch balkon.

  De moeder van drie raakte in paniek toen ze haar borsten optilde en zag dat haar minnaar bewusteloos was en niet meer ademde.

  "Hij begon te spartelen"
  De 27-jarige Claire verklaart aan de zondagskrant News of the World dat haar Steven altijd zo graag zijn gezicht liet bedelven onder haar boezem. "Maar deze keer begon hij te spartelen, maar ik nam aan dat het van opwinding was, dus ging ik maar door. Enkele minuten later merkte ik dat hij niet meer bewoog".

  In trance
  Steven, ook 27, was bijna de pijp uit. Hij ademde niet meer. "Ik was in paniek en stond op het punt de ambulance te bellen toen hij godzijdank bijkwam. Hij was duizelig, als in een trance. Toen hoestte hij eens en ging hij voorzichtig rechtop zitten. Ik was zo opgelucht".

  Geen zin meer

  Steve, die niet op de foto wou: "Ik dacht echt dat mijn uur geslagen was. Ik sloeg nog op haar arm om haar te doen stoppen maar ik denk dat ze dat signaal niet goed snapte. Het volgende dat ik me herinner is dat ze naast me zat en me vroeg of ik okay was. Ik moet bewusteloos gevallen zijn".

  De twee zijn intussen niet meer samen. Claire: "Na dat incident had hij geen zin meer in seks". De vrouw hoopt nu als model aan de slag te raken om zo haar borsten te gelde te maken.

  Bekijk hier de video. (lb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hondenhater verstopt nagels in stukken worst

  Hondenhater verstopt nagels in stukken worst

  (politiefoto)

  Een paaswandeling is voor een Duitse vrouw bijna op een drama uitgedraaid. Ze ging wandelen met haar hond en die werd het slachtoffer van een gemene hondenhater. De dierenbeul had stukken worst verspreid met daarin een nagel. 

  De viervoeter smulde van de lekkernij maar verslikte zich. De nagel bleef in de keel van de hond steken en het dier moest in allerijl geopereerd worden. De politie startte een zoektocht en vond in Erkrath wel tien stukken worst en kaas met nagels in. De politie waarschuwt dierenvrienden en vraagt hen om hun viervoeter extra in het oog te houden. Het is immers niet uitgesloten dat er nog stukken liggen. De politie zoekt getuigen die hen op het spoor kunnen brengen naar de dader. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  04-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondergoed met lichaamshaar

  Ondergoed met lichaamshaar

  .

  Terwijl vele onder ons alweer driftig aan het epileren, harsen en waxen zijn geslagen mag volgens een designerduo uit Helsinki lichaamshaar weer volop floreren. Het Finse duo Tärähtäneet heeft onderbroekjes met schaamhaar, hemdjes met borsthaar en leggings met beenhaar ontworpen. Het ondergoed gaat gek genoeg nog niet als warme broodjes over de toonbank. De ontwerpen zijn dan ook vooral bedoelt als een statement tegen de huidige Photoshop-maatschappij. Eerlijk is eerlijk: het zou vrouwen veel tijd en stress besparen als weelderig haar op alle denkbare plaatsen een enorme trend gaat worden. Die kans schatten we echter klein.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (6 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bakker maakt Dom van Milaan van 4.868 kilo chocolade

  Bakker maakt Dom van Milaan van 4.868 kilo chocolade


  Een Italiaanse banketbakker heeft een replica van de Dom van Milaan gemaakt met 4.868 kilo chocolade. Mirco Della Vecchia was met acht medewerkers zeven dagen lang bezig aan de zwaarste chocoladesculptuur ter wereld.

  De man verbetert daarmee zijn vorige wereldrecord, een chocoladen Dom van 'slechts' 3,5 ton. Het gevaarte van witte chocola is te bewonderen in een winkelcentrum in Carugate vlakbij Milaan. (anp/sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pastoor heeft al 13 jaar vrouw en kinderen

  Pastoor heeft al 13 jaar vrouw en kinderen

  De pastoor van het Naamse dorpje Loyers blijkt al 13 jaar een vrouw en kinderen te hebben. Edouard Kabongo kreeg zo zowel een priesterwedde als OCMW-bijdragen, en is aangehouden voor oplichting.

  De man uit Congo vroeg 13 jaar geleden een verblijfsvergunning aan onder een valse naam, waarna ook zijn vrouw en kind overkwamen. Als Edouard Kapenda woonde hij in Zemst met zijn vrouw en drie kinderen. Binnen het OCMW werkte hij zich op tot sociaal assistent, waarvoor hij ook betaald werd. Zijn vrouw kreeg intussen stempelgeld.

  Twee jaar na de eerste verblijfsvergunning vroeg hij een nieuwe aan, ditmaal met zijn echte naam en als priester, met een diploma theologie dat waarschijnlijk vals was. Ook die vergunning kreeg hij. Jarenlang merkte niemand iets, en zijn parochianen waren tevreden. De man was wel vaak afwezig, maar het bisdom Namen en zijn toenmalige overste, huidig aartsbisschop Léonard, hadden niets door.

  Toen de politie hem oppakte, heeft hij meteen bekend. Voorlopig blijft hij aangehouden. (sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man glijdt uit op hondendrol in dierenwinkel en eist miljoen dollar schadevergoeding

  Man glijdt uit op hondendrol in dierenwinkel en eist miljoen dollar schadevergoeding


  In Virginia sleept een man een keten van dierenwinkels voor de rechter omdat hij in een van hun filialen uitgegleden is over een hondendrol. Hij eist een schadevergoeding van 1 miljoen dollar. Dat meldt The Virginian-Pilot.

  Vier kapotte valse tanden
  In januari vorig jaar ging Robert Holloway vogelzaad en hondenbrokken kopen in de PetSmart in Newport News. De man kwam in de winkel ten val nadat hij uitgleed op een hondendrol. Holloway bezeerde zijn rug, stootte zijn hoofd en hield vier kapotte valse tanden over aan de tuimeling.

  Grove nalatigheid
  De klager verwijt directie van de winkel grove nalatigheid met chronische rugpijn tot gevolg. Bij de winkelketen zegt men dat er nu en dan wel eens uitwerpselen op de grond kunnen liggen in hun filialen omdat huisdieren er welgekomen gasten zijn. Voorts zijn er overal in hun winkels hondentoiletten en ruimt het personeel steevast alle 'ongelukjes' op. De rechter doet later deze maand uitspraak. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  03-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bejaarde hongert zichzelf dood na oplichterstruc met dakpan

  Bejaarde hongert zichzelf dood na oplichterstruc met dakpan


  Een gepeperde rekening door vier malafide klusjesmannen liep faliekant af voor een 88-jarige Brit. Cyril Jenkins hongerde zichzelf uit omdat hij zich schaamde voor een belachelijk hoge rekening. De man had liefst 7.000 pond (zo'n 7.900 euro) moeten betalen voor het vervangen van een eenvoudige dakpan. Een totaal verzwakte Jenkins overleed enkele maanden na de feiten. Hij woog nog amper 44 kilo.

  Onheilsverhalen
  De bejaarde werd het slachtoffer van een klassieke oplichterstruc. Vier mannen meldden zich bij zijn woning in Bristol, en boden aan om zijn dak te inspecteren. Daar vroegen ze 250 pond voor. Toen twee 'klusjesmannen' het dak beklommen, stelden ze uiteraard vast dat er enorme schade was. Ze maakten de man bang met onheilsverhalen over beschadigde huizen, en kregen hem zover om nog eens 3.000 pond te betalen.

  Daarna vervingen de mannen welgeteld één dakpan. Tock kregen ze Jenkins zo ver om nogmaals geld van zijn rekening af te halen en 4.000 pond aan hen over te maken. Tijdens de 'herstellingen' was het viertal er bovendien in geslaagd om echte schade aan het dak te veroorzaken.

  Schaamte
  Toen de man na het bezoek van de bende besefte wat hem was overkomen, schaamde hij zich omdat hij zich in de luren had laten leggen. Sindsdien weigerde hij te eten. "Mijn vader is zijn hele leven trots geweest op zijn zakelijk instinct", vertelt zijn zoon John. "De vernedering omdat hij door die kerels in de val is gelokt, was simpelweg te groot. Onrechtstreeks hebben ze de dood van mijn vader op hun geweten."

  Twee van de oplichters werden inmiddels tot negen maanden cel veroordeeld. (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boze buurman hakt vier poten van hond af

  Boze buurman hakt vier poten van hond af


  Een Bulgaar heeft met een bijl vier poten van een hond afgehakt. De dierenbeul deed het om zijn buurman te pesten. De twee mannen leven al een tijdje in onmin met elkaar. Een veearts is nu volop in de weer met het maken van kunstpoten voor het beestje.

  Dobromir Donchev uit Drianovo heeft al langer ruzie met zijn buurman maar de oorlog is op een gruwelijke wijze geëscaleerd. Donchevs hond lag voor het huis van zijn baasje toen de buurman het dier verminkte. Hij sloeg de poten af met een bijl, meldt de Deense Ekstra Bladet. Donchev vond zijn hondje Mima in een plas bloed. Hij kon zijn ogen niet geloven toen hij zijn huisdier zag liggen zonder poten. Een veearts kon de eerste zorgen toedienen en de wonden ontsmetten. De dierenarts maakt nu kunstpoten voor het hondje.

  De dader kan niet gestraft worden omdat Bulgarije geen wetten op het dierenwelzijn heeft. Intussen zijn dierenvrienden met een petitie gestart voor een wetgeving en een straf voor de dierenbeul. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chauffeur gooit homo van bus omdat onderbroek zichtbaar is

  Chauffeur gooit homo van bus omdat onderbroek zichtbaar is

  Een buschauffeur heeft een homo van zijn bus gegooid. De chauffeur vond het niet kunnen dat de onderbroek van de homofiele passagier zichtbaar was.

  De homo stapte op de bus aan de halte van het Danderyd hospitaal. Hij ging naar huis in Täby toen de chauffeur plots een opmerking maakte. "Denk je nu echt dat ik het leuk vind dat ik jouw onderbroek kan zien?!" Volgens de homo kwam alleen de rand van zijn onderbroek boven zijn broek uit. "Weet je, je kan maar beter afstappen voor ik opgewonden raak", zei de chauffeur.

  De homofiele passagier was compleet van zijn melk en ging achteraan in de bus zitten. De chauffeur wilde niet vertrekken. Even later stapte twee securitymannen van de busmaatschappij op en verplichtten de homo om af te stappen. Toen de bus vertrok vertelden ze hem dat hij blij mocht zijn dat de chauffeur geen klacht ingediend had. Hij voelde zich naar eigen zeggen "belachelijk gemaakt, beledigd en seksueel lastiggevallen."

  De homofiele passagier belde een paar keer naar de busmaatschappij. Hij wilde een keurige uitleg horen maar hij ving bot. Boos stapte hij met zijn verhaal naar een lokale krant. Zijn familie was woest en na lang aandringen kreeg zijn moeder een verantwoordelijke van de busmaatschappij aan de lijn. Hij wilde de vrouw een paar filmtickets aanbieden en een plant maar dat vond de moeder onvoldoende. Ze eiste een schadevergoeding van 1.500 euro. Ze nam ook een advocaat onder de arm en stapte naar de ombudsdienst tegen discriminatie. De dienst probeert nu een regeling uit te werken met de busmaatschappij Busslink. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brit draagt 211 onderbroeken: een wereldrecord

  Brit draagt 211 onderbroeken: een wereldrecord


  Hij moet nog de zegen krijgen van het Guinness Book, maar alles wijst er op dat de Brit Gary Craig zich de nieuwe wereldrecordhouder 'onderbroeken dragen' mag noemen. De 51-jarige man uit Whitburn trok niet minder dan 211 onderbroeken over elkaar aan.

  Het vorige record stond op 200 exemplaren en was in Australische 'handen'. Gary Craig stelde dit exploot meteen fors scherper. "Blij dat ik de Australiërs een neus kon zetten", zei hij achteraf. "Al ben ik wel tot het uiterste gegaan". De opbrengst van zijn recordpoging gaat naar minderbedeelden en kankeronderzoek. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Octopus met 9 armen belandt op bord van Griekse kok

  Octopus met 9 armen belandt op bord van Griekse kok


  Een octopus heet octopus omdat hij acht armen heeft. In Florida is evenwel een inktvis opgedoken met negen armen. Tot grote verbazing van kok Emmanuel Psomas van restaurant Hellas.

  Chef Emmanuel wilde de inktvis klaarmaken doen hij zag dat er iets niet pluis mee was. "Drie keer heb ik ze geteld: deze octopus heeft inderdaad negen armen", getuigt hij. "Dit is de eerste keer dat ik dit zie en ik zit nu toch al veertig jaar in het vak".

  Koelkast
  De merkwaardige octopus bewaart hij momenteel in zijn koelkast, maar de kans is groot dat de kok het dier straks serveert met wat azijn, limoensap, olijfolie en kruiden.

  Marinebiologen bestempelen een dergelijke octopus als erg zeldzaam. De extra arm is wellicht toe te schrijven aan genetische mutatie, luidt het. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse Viagradief loopt tegen de lamp

  Spaanse Viagradief loopt tegen de lamp


  In Madrid is een man opgepakt die verdacht wordt van tien gewapende overvallen. Telkens koos hij apotheken uit als doelwit en opmerkelijk is dat het hem steeds te doen was om Viagrapillen.

  Naast de inhoud van de kassa moesten de apothekers hem ook de blauwe erectiepillen overhandigen. Tijdens zijn ondervraging bekende de overvaller dat er op de zwarte markt veel vraag is naar het potentieverhogende middel.

  In het nachtleven zou Viagra, in combinatie met xtc, erg populair zijn. Die cocktail wordt 'sexstasy' genoemd. Fabrikant Pfizer waarschuwt voor de gevaren die deze combinatie inhoudt. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paashaas-politieman probeert overtreders te strikken

  Paashaas-politieman probeert overtreders te strikken


  In de stad Glendale, niet ver van Los Angeles, heeft een politieman zijn originele vermomming moeten afleggen na protest van lokale politici. De man had zich vermomd als paashaas om automobilisten, die het niet te nauw namen met de verkeersregels, te strikken.
   
  Zebrapad oversteken
  Tom Broadway had de ideale vermomming voor de tijd van het jaar bedacht om de bestuurders te slim af te zijn. Verkleed als een paashaas probeerde hij een zebrapad zonder verkeerslichten over te steken, meldt de Glendale News Press. Net als in België worden automobilisten geacht te stoppen voor de voetganger die op die plaats de weg wil oversteken.
   
  27 pv's
  Een aantal gemeenteraadsleden vond het initiatief "zeer gevaarlijk" en stapte naar het hoofd van de politie. Die verplichtte de doortastende agent zijn actie stop te zetten, ondanks het feit dat die niet minder dan 27 processen-verbaal had opgeleverd.
   
  Korte broek
  Eén van de tegenstanders zei gelukkig te zijn dat de politie erkende dat een groot konijn niet het beste idee was om de automobilisten iets bij te brengen. De politie heeft intussen een andere vermomming gevonden: een korte broek en een T-shirt.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Paus kan niet vervolgd worden rond kindermisbruik"

  "Paus kan niet vervolgd worden rond kindermisbruik"

  Paus Benedictus XVI geniet als staatshoofd van de soevereine en onafhankelijke Staat Vaticaanstad immuniteit en hoeft dus niet bang te zijn betrokken te raken bij rechtszaken rond bijvoorbeeld misbruikschandalen die de Rooms-Katholieke kerk momenteel teisteren. Dat stelde Giuseppe dalla Torre, de belangrijkste jurist in het Vaticaan, in een interview met de Italiaanse krant Corriera della Sera.


  Eerder werd bekend dat de Amerikaanse advocaat William McMurry de paus wil laten dagvaarden om hem onder ede te ondervragen over seksueel misbruik door katholieke priesters. Hij heeft hiertoe een verzoek ingediend bij een rechtbank in de Amerikaanse staat Kentucky.

  Kardinaal
  McMurry staat drie mannen bij die zeggen dat zij als kind door katholieke priesters seksueel zijn misbruikt. Volgens de advocaat heeft de toenmalige kardinaal Joseph Ratzinger de zaak in de doofpot gestopt om de reputatie van de kerk te beschermen. (anp/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man bewerkt meisje met brandende sigaret omdat ze ballon laat ontploffen

  Man bewerkt meisje met brandende sigaret omdat ze ballon laat ontploffen


  Een boze man riskeert tot dertig jaar cel voor kindermishandeling. Pablo Rico (56) werd razend omdat een meisje haar ballon liet ontploffen. Hij greep de bengel beet en takelde haar toe met zijn sigaret.

  Het kind van vijf vertelde op school dat ze haar kleedje moest aanhouden omdat ze brandwonden had waarop de school het departement Kinderen en Familie van Florida inlichtte. Volgens de politie stond het meisje van vijf vol brandwonden. Ze zei dat een man haar bewerkt had met een sigaret omdat ze haar ballon liet ontploffen waarop de politie de dader arresteerde.

  Rico vertelde de politie dat het om een ongeval ging. Hij stond in de keuken en het kind raakte volgens hem verbrand met kokende olie. Het sigarettenverhaal was een puur verzinsel maar de artsen waren zeker van hun diagnose. De brandwonden werden wel degelijk veroorzaakt door sigaretten.

  Het meisje verblijft wel vaker bij Rico hoewel ze geen familiale band hebben. De man zit op beschuldiging van kindermishandeling in de gevangenis van Lee County. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blinde Turk rijdt snelheidsrecord in Ferrari

  Blinde Turk rijdt snelheidsrecord in Ferrari


  Metin Sentürk is van geen kleintje vervaard. De blinde Turkse popzanger reed op een luchthaven nabij de stad Sanliurfa in het zuidoosten van Turkije 292 kilometer per uur in een auto, goed voor een record en een vermelding in het Guinness World Records Book. Het oude record stond op 284 kilometer per uur en werd gereden door een blinde Britse bankdirecteur.

  Sentürk reed op sommige plaatsen mogelijk zelfs 315 kilometer per uur, maar dat kon niet worden bewezen aangezien de meetapparatuur net op dat moment werd getroffen door een storing. Om de recordpoging veilig te laten verlopen, werd de zanger begeleid door een rallycoureur die radiocontact met hem onderhield.

  Sentürk, die sinds zijn drie jaar blind is, huilde van vreugde toen hij uit de Ferrari F430 stapte. De artiest droeg zijn geslaagde recordpoging op aan bevriende blinden. Zij moeten volgens Senturk niet binnen blijven, maar durf tonen en de straat op gaan. (odbs)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  02-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olifant zwemt in oceaan

  Olifant zwemt in oceaan

  .

  In India zwemt olifant Rajan graag in de oceaan in het gezelschap van menselijke duikers. Het 59-jarige dier werd aan zijn lot overgelaten nadat het te oud was geworden om te werken op een houtkapbedrijf. Lokale bewoners proberen nu 56.000 euro in te zamelen om het dier te kopen, meldt The Sun. (sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dode Brit verwerkt tot visvoer
  Dode Brit verwerkt tot visvoer

  .

  Een Brit uit Puriton heeft zijn laatste wens - zij het niet zelf - in vervulling zien gaan, dat meldt Ananova. Toen de 61-jarige fervente hengelaar Peter Hodge te horen kreeg dat hij aan een terminale ziekte leed, restte er hem nog één verlangen, hij wou gevoerd worden aan de bewoners van zijn favoriete rivier waar hij al 40 jaar ging vissen. En zo geschiedde.
  Balletjes voer
  Na zijn dood - vorige maand - werd Hodge gecremeerd, en gemengd met een ton visvoer. Hodge's dochter en vrouw mochten als eerste balletjes voer in de rivier gooien bij de start van een hengelcompetitie.
  Trots op zijn vrienden
  Voor zijn dood zei Hodge: "het mag misschien raar klinken, maar het is mijn droom om in de rivier tussen de vissen te zwemmen. Ik hoop dat mijn vrienden me trots zullen maken met hun vangst." (mvp)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paashaas krijgt rammeling

  Paashaas krijgt rammeling


  Op de stoep voor een snoepwinkel in de staat New York is een paashaas in elkaar geslagen. De kindervriend hield geen ernstige verwondingen over aan de schermutseling. De dader kon ontkomen.

  In het kostuum van de paashaas zat een 46-jarige vrouw. Zij was ingehuurd om promotie te maken voor een snoepwinkel in het plaatsje Fishkill. Plots werd ze overvallen door een jongeman, die haar tegen de grond sloeg.

  De agressor wordt beschreven als een jongen van ongeveer 17 jaar met blond haar. Hij droeg blauwe jeans, een witte T-shirt en een groene sweater. Over zijn motief en eventuele buit is niets bekend. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!