WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    03-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse postbode trouwt met zijn kat

    Duitse postbode trouwt met zijn kat


    Een Duitse postbode heeft het afgelopen weekend zijn poes gehuwd. Dat schrijft boulevardkrant Bild vandaag. Met de ceremonie wilde de dertiger zijn liefde uitdrukken voor het dier, waarmee hij al tien jaar samenleeft. De postbode leeft alleen en beschouwt de kat als zijn partner. "Onze relatie is uniek", aldus de 39-jarige Uwe Mitzscherlich. "We strelen elkaar voortdurend en slapen samen in mijn bed."
     
    Omdat het in Duitsland onmogelijk is om echt met een dier te trouwen, huurde de man een tv-actrice in als ambtenaar. Zijn tweelingbroer trad op als getuige. De 15-jarige poes droeg een wit kleed en miauwde gedurende de hele ceremonie, volgens Bild een uitdrukking van haar liefde voor de postbode. (afp/ddh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21-jarige drinkt zich dood op zijn verjaardag

    21-jarige drinkt zich dood op zijn verjaardag


    Het is een gebruik in de Verenigde Staten dat een 21-jarige op zijn of haar verjaardag 21 glazen alcohol, meestal whiskey, drinkt. Dit gebruik is fataal afgelopen voor een jongen uit Missouri. Dat schrijft The Examiner.

    Feestje
    De jarige had een feestje uit de grond gestampt met familie en vrienden in een bar in Sugar Creek. De jongeman ging de uitdaging aan en sloeg 21 shots sterke drank achterover.

    Alcoholvergiftiging
    De jongen raakte buiten westen en werd door een vriend naar het hospitaal gebracht. Daar overleed de jarige de dag nadien aan een alcoholvergiftiging. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijnwerker nagelt vinger vast aan meubel

    Schrijnwerker nagelt vinger vast aan meubel

    schrijnwerker nagelt vinger vast aan meubel 2

      Een ambulance heeft vrijdagmiddag Pedro Cossengue naar het ziekenhuis gebracht, met een plank aan zijn vinger genageld. De man had zich bij meubelfirma Belform in Sint-Truiden met een hogedrukpistool vastgeschoten aan een meubel.

    Een dag na het arbeidsongeval is Pedro Cossengue, een twintiger uit Bilzen, weer de oude. Hij reageert verbaasd op de aandacht voor zijn pijnlijke avontuur.

    “Ach, het leek allemaal veel spectaculairder dan het in feite was. Een dom ongeluk, meer niet”, zegt Pedro. “In principe had de brandweer er zelfs niet aan te pas moeten komen. Het was een kleine vleeswonde. De nagel heeft het bot niet geraakt. Ik wist meteen dat het niks ernstigs was, dat voelde ik wel."

    "Ik had er zelfs op aangedrongen dat ze die nagel ter plaatse zouden verwijderen. Maar mijn baas hecht veel belang aan veiligheid en gezondheid. Hij wilde niets aan het toeval overlaten”, relativeert Pedro het werkongeval.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    02-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama steelt 100 creditcards uit vuilbak en gaat shoppen voor 9.000 euro

    Mama steelt 100 creditcards uit vuilbak en gaat shoppen voor 9.000 euro

    Mama Karen Barter stal bijna honderd kredietkaarten uit vuilbakken en brievenbussen om vervolgens voor zo'n 9.000 euro te gaan shoppen. Ze moet van de rechter 15 maanden brommen.

    Karen Barter is 33 en komt uit het Australische Sutherland. Ze pleitte schuldig op 50 aanklachten van fraude, druggebruik en identiteitsdiefstal. Ze stal bij herhaling identiteitspapieren zoals rijbewijzen, hospitaalpasjes en bankkaarten om frauduleuze kredietrekeningen op te zetten. Ze haalde bijna honderd creditcards uit vuilbakken en brievenbussen en deed er aankopen mee ter waarde van 9.000 euro.

    Barter kwam eerder al in aanraking met het gerecht. Ze werd voorwaardelijk vrijgelaten maar moest zich een jaar koest houden. Daar slaagde ze niet in. Ze werd nog vijf keer aangehouden door de politie.

    Op het proces zei de verdediging dat Barter met een zwaar drugsprobleem kampt en stelde voor om haar te laten opnemen in een ontwenningskliniek. De rechter oordeelde dat ze toch achter de tralies moet. In december kan ze vroegtijdig vrijkomen. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw met maandstonden huurt hoertje voor haar man

    Vrouw met maandstonden huurt hoertje voor haar man

    In China is een vrouw veroordeeld omdat ze een prostituee had ingehuurd voor haar echtgenoot. De man, die in een andere stad werkt, wou bij zijn thuiskomst een potje vrijen met vrouwlief. Deze wees hem echter af omdat ze haar maandstonden had. Dat meldt de krant Yangzi Wanbao.

    Mevrouw Yu Hong kreeg een jaar voorwaardelijk en een boete van 2.200 euro, haar echtgenoot kwam er van af met 550 euro omdat zij een beroep hadden gedaan op de diensten van een prostituee.

    Dreigement
    De vreemde echtelijke dienstverlening begon in februari toen de heer des huizes na een lange afwezigheid wegens werk in een andere stad van bil wilde gaan met zijn vrouw. Die was daar niet tuk op omdat ze haar maandstonden had. "Ga mij dan maar een hoer zoeken. Anders ga ik zelf wel naar de wijven", beval haar echtgenoot.

    Collega
    Mevrouw Yu, die als pedicure werkt in een wellness, kende een collega-masseuse die wel beslagen was in het uitvoeren van 'allesomvattende' massages. Flink tegen haar zin, belde ze haar collega voor een huisbezoek van seksuele aard.

    Beneden wachten
    Terwijl de twee in de slaapkamer van jetje gaven, zat Yu Hong beneden te wachten tot de feestelijkheden afgelopen waren. Haar man vond dit blijkbaar een waardig alternatief tegen de huwelijkse sleur en liet de masseuse om de haverklap aanrukken onder het echtelijke dak.

    Aan het perverse spelletje kwam vorige week een einde toen de masseuse werd opgepakt voor prostitutie. Zij duidde Yu Hong en haar man aan als een van haar klanten. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees sterft door aal in anus

    Chinees sterft door aal in anus


    In een ziekenhuis in Sichuan te China is een man overleden nadat vrienden van hem een aal in zijn anus hadden gestoken.

    Vrienden
    De aal van 50 cm ging nadat hij in de anus gestoken werd naar de endeldarm van de man en at zijn ingewanden op. De 59-jarige man werkte als chefkok. Zowel de Chinees als de aal overleefden het voorval niet. De man zou bij zijn opname beweerd hebben de vorige dag veel aal te hebben gegeten. Na zijn overlijden gaven zijn vrienden toe dat ze het beest bij hem hadden ingebracht bij wijze van grap toen het slachtoffer 'bewusteloos' was door alcohol. (ep)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    01-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krokodil gaat mee pintje drinken

    Krokodil gaat mee pintje drinken



    De Noonamah Tavern in de Australische outback heeft er een stamgast bij: een krokodil. Drie vrienden vonden het dier aan de voordeur van het café en namen het mee binnen om een pintje te drinken.

    De zoutwaterkrokodil was amper zestig centimeter lang - volwaasen exemplaren kunnen 5 meter worden - maar de vrolijke jongens hadden toch maar zijn bek dichtgeplakt met tape. Uit voorzorg hebben ze hem achteraf in een doos nabij de toog gestopt. Leden van de dierenbescherming zijn hem nadien komen oppikken. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radiohits bevatten geheime maffiaboodschappen

    Radiohits bevatten geheime maffiaboodschappen

    Een topman van de Italiaanse maffia schakelde een plaatselijke radiozender in om via liedjes gecodeerde boodschappen te versturen en te ontvangen. Dat meldt de Daily Telegraph.

    Salvatore Pesce uit de Zuid-Italiaanse regio Calabrië, die vijf jaar geleden achter tralies vloog op beschuldiging van internationale drugstraffiek, schakelde de lokale zender Radio Olimpia in om te communiceren met gangsters buiten de gevangenis.

    Het radiostation, dat geen officiële licentie had, was een van de vijf bedrijven waarbij de politie binnenviel. De raids leidden tot de arrestatie van 30 mensen die nauwe banden zouden hebben met de 'Ndrangheta, de maffia van Calabrië. Volgens Michele Prestipino, de hoofdaanklager die de operatie coördineerde, was Radio Olimpia "een belangrijk communicatiemiddel voor de clan".

    "Laat me een liedje horen"
    De geheime communicatie kwam aan het licht toen agenten een gesprek tussen Pesce en zijn echtgenote afluisterden. Het viel de politielui op dat de maffiabaas voortdurend over liedjes sprak die hij op de radio wou aanvragen. Aanvankelijk dachten ze dat de man gewoon erg veel van muziek hield, maar achteraf ontdekten ze dat Pesce songtitels gebruikte om meer te weten te komen over de status van zijn aanvraag tot vrijlating.

    Hij krabbelde de naam van twee liedjes op een briefje, en zei tegen zijn vrouw: "Als het positief is, laat dan dit nummer op de radio horen vanavond. Indien het negatief is, speel je het andere."

    De Pesce-clan is een van de twee families die plaatselijk berucht zijn om zwaar maffiagerelateerd geweld. (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    30-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiener steelt voet uit graf

    Tiener steelt voet uit graf


    De 18-jarige Daniel Wayne Staley werd vrijdagochtend gearresteerd nadat hij een voet bleek gestolen te hebben uit een joods kerkhof in de Amerikaanse staat Dallas. De politie werd opgeroepen door een getuige. Toen ze ter plaatse kwamen, stapte Staley op hen toe met de voet in een zak.

    "Ik groef hem op uit een graf van een joods meisje hier vlakbij, alleen maar omdat ik een voet wou", sprak de tiener.

    Hij werd aangeklaagd voor het ontvreemden van een menselijk lijk. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agent flirt met tienermeisjes omdat hij zelf zo klein is

    Agent flirt met tienermeisjes omdat hij zelf zo klein is


    Een agent is seksueel getinte gesprekken aangegaan met tienermeisjes omdat hij "gepest werd vanwege zijn kleine gestalte". Dat kreeg een rechtbank in Schotland gisteren te horen. Bhaskar Baruah nam als gevolg van deze affaire zelf ontslag uit het korps van Strathclyde. De man, die 1,64 meter groot is, kreeg drie jaar voorwaardelijk.

    Het geflirt met jonge meiden zou al vijf jaar aan de gang zijn. Op chats en sociale netwerksites stelde Baruah zich voor als Baz, een veertienjarige jongen. Hij zou ook een van de meisjes willen ontmoeten hebben en probeerde haar naaktfoto's te ontfutselen.

    "Op school al werd Baruah gepest vanwege zijn afkomst", verklaarde zijn advocaat. "Toen hij in 2002 begon als agent kreeg hij er nog eens commentaar vanwege zijn kleine gestalte bovenop. Hij was nog nooit zo ongelukkig geweest. In een soort afweerreflex zocht hij op internet contact met pennenvriendinnen, daar kreeg hij wel het nodige respect." (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minuscule microscoop signaleert ziektes via e-mail

    Minuscule microscoop signaleert ziektes via e-mail

    Een minuscule microscoop kan een doorbraak betekenen bij het opsporen van ziektes of controleren van zuiver drinkwater in ontwikkelingslanden. De digitale beelden worden doorgestuurd via e-mail.

    De nieuwe microscoop is met 46 gram volgens de ontwikkelaars van de Universiteit van Californië de lichtste ter wereld. Opvallend is dat hij geen gebruik maakt van lenzen, maar van een LED-lampje dat een holografische beeld creëert. Dat beeld wordt digitaal doorgestuurd naar een computer via e-mail. Op die manier hoeft de gebruiker van de microscoop ter plaatse niet geschoold te zijn: de analyse van de beelden kan elders gebeuren door een geschoold onderzoeker of speciale herkenningssoftware.

    De nieuwe technologie is er vooral op gericht om snel malariaparasieten of bacteriën op te sporen of bloedcellen te tellen. In de zomer van dit jaar zijn de eerste veldtesten gepland.

    De microscoop heeft volgens deskundigen een enorm potentieel, omdat het een draagbaar, stevig en goedkoop apparaat is dat geen onderhoud nodig heeft. Daardoor is het op maat gesneden voor gebruik in ontwikkelingslanden. De enige beperking is de noodzaak aan een werkzaam telecommunicatienetwerk. (ips/mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chauffeur katapulteert fietser de dood in als wraak voor lichte schade aan zijspiegel

    Chauffeur katapulteert fietser de dood in als wraak voor lichte schade aan zijspiegel

    .

    Sean Fitzgerald (36) was razend toen Paul Webb met zijn fiets per ongeluk de zijspiegel van Fitzgeralds auto raakte en licht beschadigde. Die laatste zette meteen de achtervolging in en ramde 300 meter verder de onfortuinlijke fietser de dood in.

    Met zijn auto katapulteerde Fitzgerald het slachtoffer met mountain bike en al door de lucht om meer dan twintig meter verder neer te komen op de grond. Hij liet Webb voor dood achter. De fietser overleed later aan de kant van de weg aan zijn vele inwendige verwondingen.

    Lastig manoeuvre

    Webb was 42 en had een relatie van elf jaar met zijn vriendin. Reden van de wraakactie? Webb had per ongeluk met zijn fiets tegen de zijspiegel van de Fitzgeralds auto gestoten toen hij bij een opstopping aan het manoeuvreren was tussen de wagen en de stoeprand.

    Fitzgerald, die twee kinderen heeft, werd na de aanrijding gespot terwijl hij de bumper van zijn zilverkleurige Ford probeerde af te spoelen met een tuinslang. Daarna trok hij naar de garage om zijn wagen te laten herstellen.

    Fitzgerald staat nu terecht voor zijn daden. Het proces is lopende. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dode jongeman opgebaard op lievelingsmotor

    Dode jongeman opgebaard op lievelingsmotor


    Nee, dit plaatje komt niet uit Madame Tussauds. De waarheid is veel luguberder, want David Morales Colón (22) werd vorige week doodgeschoten in San Juan (Puerto Rico). Motorfreak als hij was, gunden zijn nabestaanden hem het ultieme eerbetoon: opgebaard worden op zijn Honda CBR600 F4. Met zijn zwarte pet, zwarte zonnebril, zwarte broek en zwart t-shirt met lange mouwen ziet het tafereel er wel heel levensecht uit. (svm)



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oma (72) wil kind van haar kleinzoon (26)

    Oma (72) wil kind van haar kleinzoon (26)

    .

    De Amerikaanse Pearl Carter straalt. De 72-jarige is verliefd op haar kleinzoon Phil Bailey (26) en de twee willen een kind. Oma gooit al haar spaargeld - 40.500 euro - in de weegschaal voor een draagmoeder die hun baby op de wereld moet zetten. Dat meldt het Australische magazine New Idea.

    "Ik trek me niets aan van wat de mensen denken. Ik ben verliefd op Phil en hij op mij. Weldra zal ik onze baby in m'n armen houden en Phil zal de trotse vader zijn", zegt Pearl.

    Ongewenst zwanger
    Toen ze 18 jaar was, raakt Pearl ongewenst zwanger. Een probleem in het diepgelovigie Indiana. Ze beviel van een dochter, Lynette, die ze afstond voor adoptie. Phil is de zoon van Lynette. Toen die vier jaar geleden overleed, spoorde Phil zijn grootmoeder op. Meteen het begin van een merkwaardige liefdesrelatie.

    Tweede kans van God
    "Ja, de mensen lachen ons uit en roddelen. Maar we zijn nu eenmaal verliefd op elkaar. Ik heb me altijd al aangetrokken gevoeld tot oudere vrouwen", legt Phil uit. "Ik dank God dat Hij mij een tweede kans heeft gegeven", aldus nog Pearl.

    Draagmoeder
    Het koppel heeft inmiddels een dertigjarige vrouw gevraagd om als draagmoeder te fungeren. "Ik zal eindelijk een volwaardige moeder kunnen zijn en mijn kind niet moeten afstaan", besluit oma/moeder Pearl. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees at voorbije 42 jaar 1.500 lampen op

    Chinees at voorbije 42 jaar 1.500 lampen op




    Don't try this at home: meer dan 1.500 lampen heeft deze Wang Xiunjan de voorbije 42 jaar al naar binnen gespeeld. Zijn eerste 'lekkernij' probeerde de prettig gestoorde Chinees uit toen hij amper twaalf was. "Ik slikte per ongeluk een dikke visgraat in, maar er gebeurde niets. Uit nieuwsgierigheid probeerde ik dan een paar scherven, met hetzelfde resultaat: ik voelde helemaal niets", aldus Xiunjan.

    Van dan af smikkelde de alleseter geregeld een lamp naar binnen. "De smaak is heerlijk en zelfs een beetje krokant. Ik let wel op dat ik niet overdrijf: nooit meer dan één lamp per dag, telkens tijdens het ontbijt en zeker niet elke dag."

    Alvorens de delicatesse te verorberen, slaat Wang de lamp stuk. Daarna slikt hij met de hulp van wat water stukje per stukje in. Zijn familie maakt zich zorgen over zijn vreemde dieet, maar uit ziekenhuistests bleek dat de Chinees er geen schadelijke gevolgen aan overhoudt.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond geweerd als kandidaat-burgemeester

    Hond geweerd als kandidaat-burgemeester


    De kandidatuur van Genny voor het burgemeesterschap van het Canadese plaatsje Clarington is geweigerd. Genny is een driejarig labradorteefje. Vandaar wellicht. Dat meldt de Toronto Sun.

    "Haar kandidatuur werd geweigerd nog voor we op het stadhuis de vereiste documenten konden ondertekenen", zegt baasje Marven Whidden. "Ik ben ontgoocheld, maar niet verrast. Toch blijf ik er van overtuigd dat Genny meer in haar mars heeft dan al de andere kandidaat-burgemeesters".

    Beter af met hond
    Whidden geeft de moed evenwel niet op. Hij is gestart met een petitie en rekent op massale steun om alsnog zijn hond verkiesbaar te stellen. Zijn filosofie is, dat de mensen de buik vol hebben van de politici die toch niet naar de verzuchtingen van de burgers luisteren en beter af zijn met een hond aan het roer van de gemeente.

    Op het stadhuis is men vooralsnog onverbiddellijk. "Om burgemeester te worden, moet men een persoon zijn. Genny is geen persoon, maar een hond", klinkt het daar. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België op twee landen na grootste geldverkwister

    België op twee landen na grootste geldverkwister


    De Belgische overheid behoort tot de duurste van de wereld, maar in ruil krijgen we te weinig levenskwaliteit terug. Dat concludeert het beurshuis Petercam uit cijfers van de Oeso. In zijn rangschikking van efficiënte overheden laat België nog net Italië en Hongarije achter zich, maar het moet zelfs de Grieken laten voorgaan, zo schrijft De Morgen.

    Overheidsbeslag tegenover levenskwaliteit
    De ranking brengt de verhouding in kaart tussen het geld dat de overheid opslorpt en de levenskwaliteit zoals ingeschat door de Human Development Index van de Oeso.

    Zelfs Griekse overheid rendeert beter
    Ondanks een overheidsbeslag van 44,3 procent van het bbp is België maar een middenmoter in de rangschikkingen die de levenskwaliteit meten. Zelfs de overheidsinvesteringen van de Grieken, die minder dan een derde van hun bbp bedragen, blijken nog beter te renderen dan die van ons. België scoort goed qua onderwijs en gezondheidszorg, maar barslecht qua justitie, defensie en financiën. (belga/lb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongen (16) steekt broer dood bij ruzie over PlayStation

    Jongen (16) steekt broer dood bij ruzie over PlayStation


    In Chili is gisteren een ruzie tussen twee broers over het gebruik van de PlayStation fataal afgelopen. Een 16-jarige jongen kon het niet hebben dat zijn broer van 18 de spelconsole had aangezet zonder zijn toestemming. De jongste greep een mes en stak zijn broer dood. Dat meldt het persbureau AP.

    "De dingen zijn wat uit de hand gelopen", zei de knaap bij zijn arrestatie. De jongen riskeert een celstraf van vijf jaar.

    Belgische adoptiemoeder niet thuis
    De twee jongens werden tien jaar geleden in de steek gelaten door hun moeder. Sedertdien verbleven ze in weeshuizen van de staat tot ze werden geadopteerd door een Belgische. Deze vrouw verblijft in Chili, maar was op het moment van de dodelijke steekpartij op bezoek bij haar familie in België. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw vindt 20.000 bijen op haar wasdraad

    Vrouw vindt 20.000 bijen op haar wasdraad

    In het Australische Victoria is een vrouw zich een hoedje geschrokken toen ze haar was wilde binnenhalen. Aan de wasdraad hing een zwerm van 20.000 bijen. De bijen waren afgekomen op de kleurrijke was.

    De verschrikte vrouw belde in paniek bijenhouder Brian Gardiner die ter plaatse snelde, maar niet zonder eerst zijn fototoestel op te diepen. In de lente kan het volgens Gardiner gebeuren dat de bijenkorven overvol raken en de bijenkoningin noodgedwongen met enkele werksters elders onderdak moet zoeken. In dat geval zoeken de bijen tijdelijk een plek in de buurt op tot een nieuwe korf wordt gevonden. (belga/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    29-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen van terroristen hebben recht op uitkering

    Vrouwen van terroristen hebben recht op uitkering

    Echtgenotes van terroristen hebben recht op sociale uitkeringen. Dat blijkt uit een arrest dat het Europese Hof van Justitie vandaag heeft geveld. Het Hof boog zich over een Britse zaak van een aantal vrouwen van wie de echtgenoten figureren op een Europese zwarte lijst van mensen die in verband worden gebracht met Osama bin Laden en al-Qaida.

    Door hun opname op de lijst worden alle financiële tegoeden van de mannen geblokkeerd. De vrouwen van de vermoedelijke terroristen behielden hun toegang tot bepaalde uitkeringen, maar de Britse overheid besloot dat recht aan strikte voorwaarden te koppelen.

    Zo konden de echtgenotes per dag maximaal 10 Britse pond per gezinslid afhalen van de rekening waarop de uitkering werd gestort. De vrouwen moesten elke maand een overzicht van hun uitgaven en rekeninguittreksels overmaken en ook ontvingen ze een waarschuwing dat het geld doorspelen aan hun man aanzien zou worden als een strafbaar feit.

    House of Lords

    De echtgenotes bestreden de regeling voor het House of Lords, dat zich tot het Europese Hof wendde. De Europese rechters gaven de vrouwen gelijk. Volgens hen is niet aangetoond dat de vrouwen het geld zouden overmaken aan hun mannen in plaats van het te besteden aan huishoudelijke uitgaven.

    Het Hof kan zich ook nauwelijks voorstellen dat dergelijke bedragen, die enkel in de strikt noodzakelijke levensbehoeften voorzien, aangewend zouden kunnen worden om terroristische activiteiten te financieren. (belga/ypu)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!