NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  30-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond geweerd als kandidaat-burgemeester

  Hond geweerd als kandidaat-burgemeester


  De kandidatuur van Genny voor het burgemeesterschap van het Canadese plaatsje Clarington is geweigerd. Genny is een driejarig labradorteefje. Vandaar wellicht. Dat meldt de Toronto Sun.

  "Haar kandidatuur werd geweigerd nog voor we op het stadhuis de vereiste documenten konden ondertekenen", zegt baasje Marven Whidden. "Ik ben ontgoocheld, maar niet verrast. Toch blijf ik er van overtuigd dat Genny meer in haar mars heeft dan al de andere kandidaat-burgemeesters".

  Beter af met hond
  Whidden geeft de moed evenwel niet op. Hij is gestart met een petitie en rekent op massale steun om alsnog zijn hond verkiesbaar te stellen. Zijn filosofie is, dat de mensen de buik vol hebben van de politici die toch niet naar de verzuchtingen van de burgers luisteren en beter af zijn met een hond aan het roer van de gemeente.

  Op het stadhuis is men vooralsnog onverbiddellijk. "Om burgemeester te worden, moet men een persoon zijn. Genny is geen persoon, maar een hond", klinkt het daar. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België op twee landen na grootste geldverkwister

  België op twee landen na grootste geldverkwister


  De Belgische overheid behoort tot de duurste van de wereld, maar in ruil krijgen we te weinig levenskwaliteit terug. Dat concludeert het beurshuis Petercam uit cijfers van de Oeso. In zijn rangschikking van efficiënte overheden laat België nog net Italië en Hongarije achter zich, maar het moet zelfs de Grieken laten voorgaan, zo schrijft De Morgen.

  Overheidsbeslag tegenover levenskwaliteit
  De ranking brengt de verhouding in kaart tussen het geld dat de overheid opslorpt en de levenskwaliteit zoals ingeschat door de Human Development Index van de Oeso.

  Zelfs Griekse overheid rendeert beter
  Ondanks een overheidsbeslag van 44,3 procent van het bbp is België maar een middenmoter in de rangschikkingen die de levenskwaliteit meten. Zelfs de overheidsinvesteringen van de Grieken, die minder dan een derde van hun bbp bedragen, blijken nog beter te renderen dan die van ons. België scoort goed qua onderwijs en gezondheidszorg, maar barslecht qua justitie, defensie en financiën. (belga/lb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongen (16) steekt broer dood bij ruzie over PlayStation

  Jongen (16) steekt broer dood bij ruzie over PlayStation


  In Chili is gisteren een ruzie tussen twee broers over het gebruik van de PlayStation fataal afgelopen. Een 16-jarige jongen kon het niet hebben dat zijn broer van 18 de spelconsole had aangezet zonder zijn toestemming. De jongste greep een mes en stak zijn broer dood. Dat meldt het persbureau AP.

  "De dingen zijn wat uit de hand gelopen", zei de knaap bij zijn arrestatie. De jongen riskeert een celstraf van vijf jaar.

  Belgische adoptiemoeder niet thuis
  De twee jongens werden tien jaar geleden in de steek gelaten door hun moeder. Sedertdien verbleven ze in weeshuizen van de staat tot ze werden geadopteerd door een Belgische. Deze vrouw verblijft in Chili, maar was op het moment van de dodelijke steekpartij op bezoek bij haar familie in België. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw vindt 20.000 bijen op haar wasdraad

  Vrouw vindt 20.000 bijen op haar wasdraad

  In het Australische Victoria is een vrouw zich een hoedje geschrokken toen ze haar was wilde binnenhalen. Aan de wasdraad hing een zwerm van 20.000 bijen. De bijen waren afgekomen op de kleurrijke was.

  De verschrikte vrouw belde in paniek bijenhouder Brian Gardiner die ter plaatse snelde, maar niet zonder eerst zijn fototoestel op te diepen. In de lente kan het volgens Gardiner gebeuren dat de bijenkorven overvol raken en de bijenkoningin noodgedwongen met enkele werksters elders onderdak moet zoeken. In dat geval zoeken de bijen tijdelijk een plek in de buurt op tot een nieuwe korf wordt gevonden. (belga/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  29-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen van terroristen hebben recht op uitkering

  Vrouwen van terroristen hebben recht op uitkering

  Echtgenotes van terroristen hebben recht op sociale uitkeringen. Dat blijkt uit een arrest dat het Europese Hof van Justitie vandaag heeft geveld. Het Hof boog zich over een Britse zaak van een aantal vrouwen van wie de echtgenoten figureren op een Europese zwarte lijst van mensen die in verband worden gebracht met Osama bin Laden en al-Qaida.

  Door hun opname op de lijst worden alle financiële tegoeden van de mannen geblokkeerd. De vrouwen van de vermoedelijke terroristen behielden hun toegang tot bepaalde uitkeringen, maar de Britse overheid besloot dat recht aan strikte voorwaarden te koppelen.

  Zo konden de echtgenotes per dag maximaal 10 Britse pond per gezinslid afhalen van de rekening waarop de uitkering werd gestort. De vrouwen moesten elke maand een overzicht van hun uitgaven en rekeninguittreksels overmaken en ook ontvingen ze een waarschuwing dat het geld doorspelen aan hun man aanzien zou worden als een strafbaar feit.

  House of Lords

  De echtgenotes bestreden de regeling voor het House of Lords, dat zich tot het Europese Hof wendde. De Europese rechters gaven de vrouwen gelijk. Volgens hen is niet aangetoond dat de vrouwen het geld zouden overmaken aan hun mannen in plaats van het te besteden aan huishoudelijke uitgaven.

  Het Hof kan zich ook nauwelijks voorstellen dat dergelijke bedragen, die enkel in de strikt noodzakelijke levensbehoeften voorzien, aangewend zouden kunnen worden om terroristische activiteiten te financieren. (belga/ypu)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indonesiërs maken balletjes van beschermde apen

  Indonesiërs maken balletjes van beschermde apen


  In Indonesië is een koppel gearresteerd omdat zij gehaktballetjes hadden gemaakt van het vlees van een beschermde apensoort. De verdachten riskeren een celstraf van vijf jaar en een boete van ruim 420 euro. Dat medt het persagentschap Reurters.

  Rund en kip te duur
  Het stel ving op het eiland Java tientallen zeldzame slankapen. Zij vermaalden het vlees van de dieren tot soepballetjes. De onverlaten vonden rundsvlees en kip immers te duur voor hun bedenkelijke cateringactiviteit.

  Kilo's
  Vermoed wordt dat de dierenbeulen zo'n vijfentwintig beschermde dieren in de soep hebben gedraaid. Speurders vonden bij de verdachten tientallen kilo's apenvlees. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit kleine bloemetje kan duizenden levens redden

  Dit kleine bloemetje kan duizenden levens redden


  Opzienbarende ontdekking in strijd tegen kanker: medicatie tot miljoen keer doeltreffender

  Een klein bloemetje zou jaarlijks het leven van duizenden leukemiepatiënten kunnen redden. Wetenschappers ontdekten dat pluimgipskruid geneesmiddelen tegen kanker tot één miljoen keer kan versterken.

  Uit testen blijkt dat de moleculen van pluimgipskruid het membraan van dodelijke kankercellen afbreekt. Daardoor is het voor geneesmiddelen gemakkelijker om de kanker zelf aan te vallen. Specialisten van 'Leukaemia Busters' uit Southampton deden de ontdekking. Dr. David Flavell nam het initiatief toen zijn zoontje aan kanker stierf.

  "Dit kan een revolutie betekenen voor de doeltreffendheid van geneesmiddelen en duizenden levens redden", zegt Flavell in The Sun. Hij gelooft dat het bloemetje ook kan werken bij andere kankers dan leukemie. De wetenschappers gaan hun ontdekking nu over een periode van drie tot vijf jaar uittesten, maar volgens experts ziet het er veelbelovend uit. (gb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby leeft nog twee dagen verder na abortus

  Baby leeft nog twee dagen verder na abortus

  Een schokkende abortuszaak houdt Italië momenteel in de ban en voedt opnieuw het debat rond het vroegtijdig afbreken van de zwangerschap. Een Italiaanse vrouw had voor abortus gekozen nadat uit scans gebleken was dat de baby gehandicapt zou zijn. Het jongetje overleefde echter de ingreep maar werd voor dood achtergelaten door de dokters in het ziekenhuis van de stad Rossano.

  De tweeëntwingtig weken oude baby werd de volgende dag gevonden door de kapelaan van het hospitaal, Antonio Martello, die vaststelde dat het jongetje nog leefde. De baby was in een laken gewikkeld en de navelstreng hing nog aan zijn frêle lichaampje vast. Hij bewoog en ademde. Priester Antonio Martello alarmeerde de dokters en het jongetje werd stante pede overgebracht naar de neonatale afdeling van het ziekenhuis in het naburige Cosenza. Hier overleed de baby een dag later.

  Kindermoord
  De politie onderzoekt de zaak en beschouwt dit als een kindermoord vermits de Italiaanse wet bepaalt dat dokters de verplichting hebben om het leven van een kind te redden indien het de abortus overleeft. Bovendien stipuleert een andere wet dat abortus verboden is indien er een mogelijkheid bestaat dat de foetus zelfstandig kan verderleven buiten de baarmoeder. (hlnsydney/kve)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gruwelijke kernramp Mayak: milieuholocaust in Oeral

  Gruwelijke kernramp Mayak: milieuholocaust in Oeral

  Meest radioactief vervuilde plek op aarde

  De allesverwoestende kernramp die een kwarteeuw geleden in Tsjernobyl plaatsvond, staat in ons collectieve geheugen gegrift. Maar wie heeft al gehoord van de tweede ergste nucleaire tragedie uit de geschiedenis in het Russische Mayak in 1957? Nadat een opslagtank met radioactief materiaal explodeerde, werd het omliggende gebied de meest vervuilde plek op aarde. Mens, dier en natuur zijn er verworden tot levende tijdbommen in naam van de Russische medische wetenschap. En alsof dat nog niet beangstigend genoeg is, de fabriek is nog steeds in gebruik en breidt uit. Het relaas van een nooit geziene milieuholocaust met onder dit artikel ook een ontluisterend filmpje uit de getroffen streek.


   De nucleaire fabriek loosde tussen 1948 en 1956 zonder verpinken en in het grootste geheim vloeibaar radioactief afval in meren en rivieren  
   Het aantal kankergevallen steeg dramatisch, veel meer kinderen werden geboren met afwijkingen en de vruchtbaarheid van de buurtbewoners nam schrikbarend af   Westerse landen die hun radioactief afval dumpen in Rusland, ontlopen hun verantwoordelijkheid en werken doelbewust mee aan een milieuholocaust zonder voorgaande  
  Tijdens de jaren veertig van de twintigste eeuw werd tachtig kilometer ten noorden van de Russische stad Tsjeljabinsk (het huidige Ozersk ) een groot complex opgetrokken voor de productie van atoomwapens. De geheime fabriek kreeg de naam 'Mayak' en de hele provincie waarin het complex gelegen was, bleef gedurende 45 jaar ontoegankelijk voor buitenlanders. Zelfs de buurtbewoners wisten totaal niet wat er zich in de fabriek afspeelde.

  Sluipend gif
  Toch zou het nucleaire complex hun leven in de Oeral helemaal ontwrichten. De fabriek loosde tussen 1948 en 1956 zonder verpinken en in het grootste geheim vloeibaar radioactief afval in meren en rivieren, waaronder de Techarivier, dat voor veel inwoners van naburige dorpen de enige bron van drinkwater vormde. Een sluipend en onzichtbaar gif drong het lichaam van mens en dier binnen. Niets zou nog hetzelfde zijn en dat was nog maar een begin.

  Ramp verzwegen
  Op 29 september 1957 explodeerde een tank met tienduizenden tonnen vloeibaar, hoogradioactief afval. Bijna een half miljoen mensen kwamen in contact met radioactieve stoffen maar slechts 10.000 van hen werden geëvacueerd. 23.000 vierkante kilometer land werd besmet en is dat nog steeds. De voormalige Sovjet-Unie wist de ramp jarenlang voor de buitenwereld te verzwijgen.

  Catastrofale gevolgen
  "Het is het meest radioactief vervuilde gebied in de wereld", zegt Per Strand van de Noorse Stralingsbeschermings Autoriteit in het wetenschappelijke magazine New Scientist. Greenpeace heeft het over de tweede grootste kernramp ooit. De gevolgen voor de mens waren, hoe kan het ook anders, catastrofaal. Het aantal kankergevallen steeg dramatisch (+21 procent), veel meer kinderen werden geboren met afwijkingen (+25 procent) en de vruchtbaarheid van de buurtbewoners nam schrikbarend af (maar liefst de helft van de vruchtbare bevolking was steriel geworden).

  Medisch experiment
  De autoriteiten weigerden echter maatregelen te nemen. Nog erger, vermoedens bestaan dat het hele gebied gewoon gezien wordt als een grootschalig medisch experiment. De Russische overheid zou de desastreuze gevolgen aangrijpen om de langetermijneffecten van langdurige blootstelling aan radioactieve straling in kaart te brengen.

  In de stad Tsjeljabinsk is er een speciaal hospitaal opgericht voor de zieken en stervenden. De archieven van het ziekenhuis puilen uit met de medische onderzoeksdossiers van de doden. Bovendien worden talrijke geaborteerde foetussen met misvormingen als studiemateriaal bewaard in bokalen gevuld met formaldehyde. Milieuactivisten claimen dan ook dat de autoriteiten een misdaad begaan tegen de mensheid en een ware genocide aanrichten.

  Europa dumpt in Mayak
  Het gaat er trouwens ook niet op verbeteren voor de omwonenden want Mayak blijft uitbreiden. De Russische regering heeft enkele jaren geleden trouwens toestemming gegeven om nucleair afval uit het buitenland te importeren, te verwerken en te dumpen. Het buitenlandse kernafval veroorzaakte de afgelopen jaren al lekkage van naar schatting 3.000 miljoen liter radioactief water in het milieu. Het kernafvalprobleem is weliswaar voor Europese landen uit hun zicht verdwenen, maar hun radioactief afval brengt de mensen in Mayak, die al 50 jaar lijden onder nucleaire vervuiling, nog steeds ernstig in gevaar. Terwijl geen enkel westers land zulk een vervuiling zou tolereren op het eigen grondgebied.

  De nucleaire fabriek van Mayak heeft reeds 1.540 ton radioactieve vloeistof verwerkt uit Duitsland, Finland, Hongarije, Bulgarije en Tsjechië. Toekomstige contracten worden nog onderhandeld met Zwitserland, Spanje, Slovenië, Italië en ook ons land. Landen die hun radioactief afval dumpen in Rusland, ontlopen hun verantwoordelijkheid en werken doelbewust mee aan een milieuholocaust zonder voorgaande. (kve)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indiër heeft al 70 jaar niks gegeten of gedronken (zegt hij)

  Indiër heeft al 70 jaar niks gegeten of gedronken (zegt hij)

   

  Wetenschappers onderzoeken een 82-jarige Indiër die beweert dat hij al zeventig jaar niets gegeten of gedronken heeft. Als het klopt wat de man zegt, zouden de onderzoekers in de toekomst wel eens duizenden levens kunnen redden. Dat schrijft The Telegraph.

  "Elexir van een godin"
  Prahlad Jani wordt momenteel onderworpen aan grondige tests in een militair hospitaal in Ahmedabad. Daar heeft de man de voorbije zes dagen alvast niets gegeten of gedronken. Tot dusver heeft de proefpersoon nog niet laten blijken dat hij honger heeft. Zijn lichaam vertoont bovendien geen tekenen van uitdroging. Jani beweert dat hij in leven lijft door zijn spirituele kracht en dankzij het "elexir van een godin".

  Medisch wonder of stapelzot?
  De onderzoekers denken dat de man hen veel kan leren over manieren om te overleven in extreme omstandigheden, bijvoorbeeld bij natuurrampen. Zij spreken over een doorbraak in de medische wetenschap. Anderen bestempelen Prahlad Jani dan weer als volslagen gek. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Breng eens een baby aan het krijsen en win!

  Breng eens een baby aan het krijsen en win!

  Elk land heeft zo zijn eigen festivals, en daar zitten geregeld ook merkwaardige evenementen tussen. Zo draait alles tijdens het jaarlijkse lentefestival Naki Sumo (de huilende babywedstrijd) in Japan rond het zo hard mogelijk doen wenen van baby's. Boemannen van dienst zijn sumoworstelaars. Dat bericht de Daily Telegraph online.

  Fiere moeders brengen hun jongste spruiten naar het evenement in Tokio waar de sumoworstelaars en hogepriesters de baby's aan het krijsen proberen krijgen. Ze doen dat niet door de baby's pijn te doen, maar door gekke bekken te trekken en rare geluiden te maken.
  De baby die het hardst en het luidst z'n keel openzet, wint de wedstrijd.
   
  De kleine deelnemertjes zouden van hun huilbui, opgewekt door een sumoworstelaar, alleen maar beter worden, want de Japanners geloven dat het hen een goede gezondheid oplevert en dat het kwade geesten verjaagt. Toch lijkt het ons niet meteen iets om thuis uit te proberen. (belga/kve)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste paard ter wereld is van Belgische afkomst

  Grootste paard ter wereld is van Belgische afkomst


  Big Jake torent hoog boven zijn baasje Jerry Gilbert uit.

  Big Jake meet 2m11 en weegt 1,2 ton


  Nadat we deze week Einstein, het kleinste paard ter wereld, al uitgebreid in de belangstelling brachten, stellen we nu het grootste paard op de planeet voor: Big Jake draaft op de velden in de Amerikaanse staat Wisconsin rond en meet liefst 2m11 voor bijna 1.200 kg! Leuk detail: de hengst die door zijn eigenaar Jerry Gilbert als een 'Brave Reus' wordt beschouwd, is van Belgische komaf.

  7 centimeter groter
  Big Jake doet 7 centimeter beter dan Remington, een Clydesdale-paard uit Texas, dat volgens het Guinness Book of World Records nu het tweede grootste paard ter wereld is. Jerry Gilbert pronkt graag met zijn gigantische hengst op zijn Smokey Holow Farm nabij Poynette. Big Jake gaat rustig om met bezoekers en die staan verbaasd te kijken van zijn omvang, zeker als hij wegdraaft. (hlnsydney/kh)  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  28-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw belt alarmnummer voor goed gesprek

  Vrouw belt alarmnummer voor goed gesprek

  Vrouw belt alarmnummer voor goed gesprek

  Een 54-jarige vrouw uit het Oost-Nederlandse Groesbeek heeft zondag meerdere keren naar het alarmnummer 112 gebeld omdat ze nood had aan een goed gesprek.

  De politie vond de plaats vanwaar de telefoontjes kwamen en pakte de vrouw op. Uiteindelijk kwam ze er met een proces-verbaal vanaf.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse hardrijder moet Bugatti en rijbewijs inleveren

  Nederlandse hardrijder moet Bugatti en rijbewijs inleveren


  Een 20-jarige Nederlander moet het voortaan zonder zijn Bugatti Veyron stellen.
  Een snelheidsovertreding van 80 kilometer per uur is een 20-jarige Rotterdammer maandagavond duur komen te staan. Hij moest zijn auto, een Bugatti Veyron, en zijn rijbewijs inleveren. Dat maakte de politie dinsdag bekend. Hij reed met 160 kilometer per uur over de Doenkade in Rotterdam, waar hij maar 80 mocht.
   
  Zaterdagavond hield de politie ook al een snelheidsduivel staande. Toen ging het om een 22-jarige motorrijder uit Middelharnis, die bijna 120 kilometer te hard ging. Hij snelde met 197 kilometer per uur over de Plaatweg in het Zuid-Hollandse Stellendam, waar de maximumsnelheid eveneens 80 kilometer is. Deze man is zijn rijbewijs kwijt. (anp/eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man vliegt jarenlang de psychiatrie in omdat hij klaagt tegen ambtenaren

  Man vliegt jarenlang de psychiatrie in omdat hij klaagt tegen ambtenaren

  Een man die in de Chinese stad Daliu met een klacht naar plaatselijke ambtenaren stapte, betaalde een hoge prijs voor zijn mondigheid. Hij werd jarenlang onterecht opgesloten in een psychiatrisch ziekenhuis. Dat zegt het Chinese staatspersbureau Xinhua.


  De man in kwestie, Xu Lindong, was landbouwer in de buurt van Daliu. Hij verdedigde jarenlang de belangen van een gehandicapte vriend wiens land in beslag zou zijn genomen.

  Opgesloten van 2003 tot 2010
  Omdat de boer zich niet met een kluitje in het riet liet sturen, besloten vier ambtenaren dat ze van de volhardende klager af moesten. Ze stelden valse rapporten samen over de psychische gezondheid van de man, en slaagden erin om hem te laten opnemen in een psychiatrische instelling. De man verbleef er bijna zeven jaar: van 2003 tot 2010.

  De familie van de onfortuinlijke landbouwer is geschokt omdat men zolang liet betijen. "Xu heeft geen psychische problemen, men heeft hem gewoon opgesloten om van zijn klachten verlost te raken", luidt het daar.

  Gecompenseerd met voedsel
  Ook de lokale communistische partij tilt bijzonder zwaar aan de feiten. De vier betrokken ambtenaren werden geschorst. Een onderzoek loopt, de schuldigen 'zullen gestraft worden'.

  De boer werd door de stad gecompenseerd voor de jarenlange vrijheidsberoving: hij kreeg voedsel en een beperkte geldsom, samen met de belofte dat er nog meer steun volgt. (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Advertentie: "Condooms zijn goed tegen lelijke mensen"


  Condooms helpen om een zwangerschap te vermijden, beschermen tegen aids en... zorgen ervoor dat lelijkaards zich niet kunnen voortplanten. Dat is althans wat de Zuid-Amerikaanse condoomfabrikant Olla ons wil vertellen in zijn jongste reclamecampagne.

  In de advertenties worden weinig aantrekkelijke koppels aangespoord om 'asjeblief een condoom te gebruiken'. Grappig is het zonder twijfel, al kunnen ze bij Olla maar beter hopen dat hun rubbertjes niet bij elke lelijkerd - want er zijn er nogal wat - uit de gratie vallen. (tw)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noordzeekrab met appel en venkel

  Noordzeekrab met appel en venkel

  Aantal personen: 4

  Ingrediënten
  2 Noordzeekrabben (elk 1 kg)
  1 ui
  1 takje selder
  tijm
  laurier
  1 appel
  ½ citroen
  ½ venkelknol
  2 eetlepels
  mayonaise
  peper en zout

  Bereiding
  Maak een court-bouillon: laat ui, selder, tijm, laurier, peper en zout gedurende 15 minuten koken in ruim water. Voeg dan de krabben toe.
  Laat 15 minuten koken en laat de krabben vervolgens afkoelen in het kookvocht. Maak de krabben leeg en houd het krabvlees bij.
  Schil de appel, snijd in piepkleine stukjes en besprenkel met citroensap. Snijd de venkel ook in piepkleine stukjes.
  Meng krab, venkel, appel en mayonaise.
  Laat afkoelen in de koelkast en serveer met een goede salade.
  Smakelijk
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ark van Noah gevonden?

  Ark van Noah gevonden?


  De structuur die op de berg Ararat in Turkije ligt, is wel degelijk de Ark van Noah. Dat beweert althans een team van Chinese en Turkse evangelische onderzoekers. Ze onderzochten de ouderdom van het hout van de structuur en kwamen tot de conclusie dat die ongeveer 4.800 jaar oud moet zijn, wat overeen zou moeten komen met de periode waarin de zondvloed plaatsvond.

  Volgens de Bijbel strandde de Ark na de zondvloed op een berg. Velen geloven dat dat de berg Ararat is, de hoogste berg in de omgeving.

  "Helemaal zeker zijn we natuurlijk niet, maar het staat wel voor 99,9 procent vast dat het om de Ark van Noah gaat", vertelde Yeung Wing-cheung van Noah's Ark Ministries International en documentairemaker aan AFP.

  De houten constructie op de berg bevat enkele compartimenten, waarvan sommigen zijn uitgerust met balken. De onderzoekers denken dat er in die 'kamers' ooit dieren woonden. Van een menselijke nederzetting kan er volgens de onderzoekers geen sprake zijn. "In de omgeving van de berg is nog nooit een nederzetting gevonden op een hoogte van 3.500 meter of hoger", aldus Wing-cheung. De onderzoekers hopen nu dat de ark op de Unesco Werelderfgoedlijst komt. Op die manier kan er een grote archeologische opgraving plaatsvinden. (sps))


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran wil vrouwen met gebruind kleurtje arresteren

  Iran wil vrouwen met gebruind kleurtje arresteren


  De politie kondigt harde acties aan als antwoord op de 'zedenverwildering' in hoofdstad Teheran.

  Iran heeft vrouwen gewaarschuwd dat ze er maar beter niet als 'wandelende modellen' kunnen bijlopen door in de zon een kleurtje op te doen. Een gebruinde huid is in strijd met de islamitische kledingvoorschriften en kan tot een celstraf leiden.

  Brig Hossien Sajedinia, politietopman in de Iraanse hoofdstad Teheran, waarschuwt dat men hard zal optreden tegen vrouwen wiens gedrag in strijd is met de 'geest van de islamitische wetten'. "Onze bevolking verwacht dat we snel en krachtig handelen bij sociaal wangedrag van mannen en vrouwen die onze waarden onder druk zetten", zegt hij. "In sommige noordelijke delen van de stad zien we veel zongebruinde vrouwen en meisjes die erbij lopen alsof ze modellen zijn."

  "We zullen deze situatie niet aanvaarden", vervolgt de politiechef. "Wie er zo bijloopt , krijg eerst een waarschuwing. Haalt die niks uit, dan volgt er arrestatie en opsluiting."

  Afschrikkingscampagne
  In Iran is sinds enkele weken een afschrikkingscampagne aan de gang. De islamitische leiders proberen de bevolking ervan te overtuigen dat de hoofdstad geteisterd wordt door zedenverloedering. Nogal wat vrouwen zetten zich, vooral in Teheran, af tegen kledingsvoorschriften die stipuleren dat ze een hoofddoek en verhullende kledij moeten dragen.

  De politiewaarschuwing komt ook niet toevallig kort nadat Ayatollah Kazim Sadighi, een leidinggevende geestelijke, waarschuwde dat ongepast geklede dames het hoofd van de mannen op hol jagen. De daaropvolgende agitatie zou zelfs aardbevingen kunnen verorzaken, meende hij.

  "Verlaat de stad"
  Een andere ayatollah ziet zelf de apocalyps al naderen. Ayatollah Aziz Khoshvaqt geeft de inwoners van Teheran de raad om de hoofdstad te ontvluchten vooraleer de onvermijdelijke straf voor zoveel wangedrag zal volgen. "Ga op straat en doe boete voor je zonden", klonk het tijdens een recent sermoen. "Een heilige plaag is nakend. Verlaat de stad." (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bontdesigners kiezen voor ratten

  Bontdesigners kiezen voor ratten

  Voor madammen met een bontjas wier geweten begint te knagen bij de gedachte aan al die dode nertsen is er een iets ecologischere oplossing. Indien ze er tenminste mee kunnen leven dat hun jas van rat vervaardigd wordt.

  Het beest in kwestie is de nutria, een aquatische beverrat die vooral in Zuid-Amerika voorkomt, maar die ook in Europa en Noord-Amerika opduikt. De dieren worden ruim zestig centimeter groot en kunnen tot twee kilogram wegen.

  Populair tot de seventies
  De beverrat is in opmars in gebieden rond de Golf van Mexico, waar ze door hun vraatzucht als een plaag beschouwd worden, zegt het Amerikaanse Vanity Fair. Daarom worden ze gevangen, en komen de huiden van de dieren op de markt.

  De beverrat werd in de jaren '30 van de vorige eeuw ingevoerd vanuit Argentinië. Het bont van de beestjes was populair tot het midden van de jaren '70, waarna het uit de mode raakte. Sinds dan groeide de populatie gestaag aan, met alle gevolgen van dien voor de vegetatie in de regio's waar het dier voorkomt.

  Topdesigners gaan beverrat
  Nu traditioneel bont onder vuur komt te liggen, komt het materiaal van het knaagdier opnieuw in de kijker. Topdesigners als Billy Reid en Oscar de la Renta gebruikten al beverrat in hun ontwerpen.

  Toch nog even meegeven dat er ook zoiets als nepbont bestaat, en dat dat er ook bijzonder goed uitziet. (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!