WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    09-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stuur sms naar paus uit solidariteit

    Stuur sms naar paus uit solidariteit

    Als reactie op de verschillende schandalen rond seksueel misbruik in de kerk, kunnen katholieken per sms hun solidariteit betuigen aan de paus. Het telefoonnummer om zijn steun uit te spreken, werd vandaag bekendgemaakt op de Italiaanse openbare omroep Rai.

    Het initiatief is gekoppeld aan de actie op 16 mei op het Sint-Pietersplein in Rome, waarbij een aantal laïcistische bewegingen (verenigd in Cnal) hun steun willen betuigen aan paus Benedictus XVI. De paus lag zelf ook al onder vuur, omdat hij bepaalde misbruikschandalen zou hebben toegedekt.
     
    "Het versturen van een sms is een unieke kans waarbij iedereen zijn solidariteit kan betuigen, ook als men niet fysiek aanwezig kan zijn op het Sint-Pietersplein", verklaarde de initiatiefnemer Rosario Carello, directeur van het wekelijkse religieuze programma op de Rai.
     
    Het nummer waarnaar men kan sms-en, is (0039)335 18 63 091. Alle boodschappen zouden aan de paus worden overgemaakt tegen eind mei. Een aantal teksten zullen ook worden geprojecteerd in het tv-programma "A Sua Immagine" vanaf 9 mei. (afp/adv)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlands museum wil verzameling schaamluizen aanleggen

    Nederlands museum wil verzameling schaamluizen aanleggen

    .

    Het valt nog niet mee om een verzameling aan te leggen van de met uitsterven bedreigde schaamluis. Toch is er hoop, zei conservator Kees Moeliker van het Natuurhistorisch Museum in Rotterdam.

    Hij begon vorig jaar een actie om het steeds zeldzamer wordende beestje te redden van de vergetelheid en zet zijn zoektocht naar schaamluizen onverminderd voort.

    Met uitsterven bedreigd
    Het museum wil een collectie aanleggen voordat het springlustige diertje is uitgestorven. Daarom deed de conservator een oproep. Tot nu toe leverde dat 25 dode exemplaren op, die momenteel in het natuurmuseum zijn te zien in De Grote Schaamluis Tentoonstelling (een kleine vitrine).

    De actie heeft het museum inmiddels ook een ander zeldzaam diersoort opgeleverd: de kleerluis, afkomstig van een Rotterdamse dakloze. (anp/ka)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politieman met jeukende neus schiet zichzelf dood

    Politieman met jeukende neus schiet zichzelf dood


    In Moskou is een 23-jarige politiesergeant het slachtoffer geworden van zijn eigen onvoorzichtigheid. Hij krabte met zijn geladen dienstwapen aan zijn jeukende neus. Het wapen ging af. De agent bekocht het ongeval met zijn leven. Dat meldt de krant Moskovsky Komsomolets.

    Telefoon blijft onbeantwoord

    Het drama gebeurde in het cellencomplex van het gerechtsgebouw. De officier met wacht probeerde de sergeant te telefoneren, maar zijn oproep bleef onbeantwoord. Zijn overste trok naar het kantoor van de sergeant, maar dat bleek op slot. Eenmaal de deur opengebroken, zag hij zijn collega onder z'n bureau liggen. Hij baadde in het bloed.

    Moord of zelfmoord uitgesloten
    Onderzoek sluit moord uit. De deur van zijn kantoor was immers aan de binnenkant op slot gedraaid. Ook werd nergens een afscheidsbrief gevonden. Het slachtoffer was bovendien een opgewekte kerel die nog nooit een beroep had gedaan op de diensten van de politiepsycholoog. De onderzoekers kunnen niet anders dan besluiten dat de sergeant aan zijn neus had gekrabt met zijn wapen en dat dit per ongeluk is afgegaan. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee miljoen dollar voor valse Picasso

    Twee miljoen dollar voor valse Picasso


    Een kunstverkoopster in Los Angeles heeft toegegeven een vervalst schilderij van Picasso verkocht te hebben. Dat schrijft de Los Angeles Times. De 70-jarige Tatiana Khan pleitte schuldig en riskeert een celstraf tot 25 jaar.
     
    Khan zou naar verluidt een vervalsing van Picasso's schilderij La Femme au Chapeau Bleu uit 1912 voor 2 miljoen dollar verkocht hebben. Zelf had ze een vervalser 1.000 dollar betaald voor een kopie van het schilderij. De koper vermoedde dat het om een vervalsing ging en schakelde een kunstexpert en de FBI in. (belga/mvdb)
    08/05/10 09u16
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstenaar maakt prachtige 3D-tekeningen uit krijt

    Kunstenaar maakt prachtige 3D-tekeningen uit krijt

    Foto Kurt Wenner

    Kurt Wenner. Een naam om te onthouden! De voormalige medewerker van de NASA blijkt een fantastisch kunstenaar te zijn. De man gebruikt zijn wiskundige talent om uit de straatstenen ware 3D-kunstwerken te laten oprijzen. Het lijken allemaal computergestuurde tekeningen, maar in werkelijkheid gebruikt Wenner alleen zijn handen en wat krijtjes.


    Bekijk nog meer kunstwerken van Kurt Wenner op zijn website. (ka)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    07-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollander berooft twee kinderen van 1 euro

    Hollander berooft twee kinderen van 1 euro

    .

    De politie in het Nederlandse Den Haag is op zoek naar een man die gisteren twee broertjes van 9 en 11 jaar beroofde van hun speelgoed en geld (1 euro).

    Dat gebeurde tussen 15 en 16 uur aan een bankautomaat aan het Lorentzplein. Toen de man geen geld uit de automaat kreeg, pakte hij het 9-jarige jongetje bij zijn nek. Toen hij hem weer losliet beroofde hij de twee van wat speelgoed en nam hij 1 euro af van de oudere jongen. De dader was rond de 18 jaar volgens de kinderen. (mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kater reanimeert overreden poes

    Kater reanimeert overreden poes


    Emotionele taferelen in de straten van het Turkse Antalya. Een kater reanimeert met volle overgave een poes die net werd overreden. Gedurende ruim twee uur probeert de kater zijn gezellin door middel van hartmassages weer bij bewustzijn te brengen.

    Operatie geslaagd
    Al die tijd duldde de kater geen pottenkijkers. Als bij wonder heeft de kat het ongeval overleefd dankzij de goede zorgen van haar redder in nood. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.128.000 euro geboden voor cornflake op eBay

    128.000 euro geboden voor cornflake op eBay


    Het bod op een cornflake op de veilingsite eBay staat momenteel op 128.000 euro. Twee zussen hebben de grote cornflake op het web gezet. Emily McIntire (15) ontdekte het speciale exemplaar op weg naar school toen ze cornflakes aan het eten was. "Ik had het bijna in mijn mond gestopt toen ik plots besefte dat het wel een heel groot exemplaar was", zegt het meisje uit Virginia. "Ik bekeek het en de vorm ervan deed me denken aan de vorm van de staat Illionis!"

    Nieuwe dozen kopen
    Haar 23-jarige zus Melissa vertelde het aan hun ouders en die brachten hun dochters op de idee om de speciale conrflake te verkopen. "We bewaren het in een speciaal doosje." Met de opbrengst van de verkoop willen de zussen nieuwe dozen cornflakes kopen. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man in rokje mag buren niet meer tergen

    Man in rokje mag buren niet meer tergen


    Een man die geen rokken dragen mag heeft zijn verbod met voeten getreden. Peter Trigger trok toch een rokje aan en daagde zijn buren nog even uit door ze te begroeten met een hoofdbuiging.

    Trigger moet nu voor de rechter in Northampton verschijnen voor het schenden van een opgelegde regel tegen 'antisociaal gedrag'. Toch kon de Brit van 60 het niet laten en bleef hij zijn buren in Northampton storen in zijn rokje van een schoolmeisje. In december 2008 kreeg hij het verbod opgelegd. Hij mocht ook niet langer zijn buren lastigvallen. Trigger had al drie waarschuwingen gekregen. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterrenmeisje is terug: nu met boek

    Sterrenmeisje is terug: nu met boek


    Kimberley Vlaeminck is terug. Niet met enkele maantjes op de rechterkant van haar gezicht, maar wel met een boek. Het meisje werd in juni vorig jaar plotsklaps wereldberoemd na een bezoekje aan een tattooshop in Kortrijk. Ze vroeg naar eigen zeggen drie bescheiden sterretjes rond haar linkeroog, maar kwam buiten met liefst 56 fonkelende hemellichamen.

    Kimberley liet haar bizarre verhaal neerpennen door Erlend Hamerlijnck. Het wordt naar verluidt een "dramatisch, openhartig en choquerend verhaal". 'Van sterrenmeisje tot Kimberley' verschijnt op 15 mei bij Standaard Uitgeverij. (dea)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    06-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klant vervolgt Starbucks voor te hete thee

    Klant vervolgt Starbucks voor te hete thee

    Koffieketen Starbucks wordt vervolgd door een Amerikaanse klant die zegt dat ze tweedegraadsbrandwonden opliep nadat ze te hete thee kreeg geserveerd.

    De klant, Zeynep Inanli, zegt dat ze 'onredelijk warme' thee kreeg geserveerd, in een onveilige beker. Ze verklaart dat ze zware fysieke pijnen en angst doorstond door deze 'onachtzaamheid' in de koffiebar. De feiten zouden plaatsgevonden hebben in een Starbucks in Manhattan, New York.

    Zoals McDonald's
    Het is nog niet bekend op welke schadevergoeding het slachtoffer rekent, maar het is duidelijk dat ze zich liet inspireren door een aantal geruchtmakende, gelijkaardige zaken. Zo moest McDonald's in 1994 liefst 2,86 miljoen dollar (of zo'n 2,2 miljoen euro) betalen aan Stella Liebeck. De vrouw uit New Mexico had toen aangevoerd dat ze zich zwaar verbrandde aan de koffie uit een van de McDonald's-fastfoodzaken. (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Autofreak geëerd met BMW 3 op grafsteen

    Autofreak geëerd met BMW 3 op grafsteen

    .

    Toen Steve Marsh, een 51-jarige Brit, vorig jaar omkwam besloot zijn familie de man te eren met een speciaal gebaar. De man, die een fervent autoliefhebber was, kreeg niet minder dan een BMW 3-replica op zijn graf.

    Zijn 51-jarige vrouw Joanne en zijn 2 kinderen (de 32-jarige Kerry en de 27-jarige Vincent) tekenden zelf de plannen en nadat ze toestemming kregen van de autoriteiten, werd het productieproces in gang gezet. De replica uit graniet werd vervaardigd in China en zou zo'n 50.000 pond (58.000 euro) hebben gekost, bijna even veel als het type dat op de wegen rondtoert. Volgens Dailymail weegt het gedetailleerde schaalmodel ongeveer één ton en moest het via een kraan op het kerkhof worden gehesen. De BMW heeft zilveren lichten, een volledig uitgerust dashboard en BMW-logo's op de wielen. Als kers op de taart heeft de replica zelfs een gepersonaliseerde nummerplaat: 'Steve 1'. (ypu)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kippenbillen gemarineerd in kerrie-yoghurt met gezouten witte kool

    Kippenbillen gemarineerd in kerrie-yoghurt met gezouten witte kool

    Aantal personen: 4

    Ingrediënten
    4 kippenbouten
    500 g witte kool
    250 ml yoghurt
    1 citroen
    bieslook
    rozemarijn
    1 eetlepel kerriepoeder
    peper
    zout

    Bereiding
    Snijd de witte kool in flinterdunne reepjes. Doe ze in een kom en strooi er flink wat zout overheen. Laat enkele uren rusten in de koelkast. Het best doe je dit al een dag op voorhand. Haal met een dunschiller de schil van de citroen, maar druk niet te hard. Het is de bedoeling zo weinig mogelijk wit aan de schil te hebben, want dit smaakt bitter. Snijd de citroenschil in stukken. Meng de schillen met de gesneden rozemarijn, het kerriepoeder, peper en zout door de yoghurt. Snijd de billen in 2 en leg ze minstens enkele uren in de marinade. Leg de kippenbillen op een ovenrooster en bak zo'n 20 minuten in een oven op 170°C. Verlaag indien nodig de temperatuur omdat de yoghurt snel verbrandt. Spoel intussen grondig het zout uit de kool en laat uitlekken. Breng de kool op smaak met het sap van een halve citroen, een scheutje olijfolie, gesneden bieslook en peper en zout. Schik de kool op een bord, leg er de kip op en werk af met verse kruiden naar keuze.
    Recept : Geert Van Der Bruggen

    Tip: Gebruik een bio-citroen omdat de schil onbespoten is.
    Smakelijk
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie 'vampieren' bijten man en drinken zijn bloed

    Drie 'vampieren' bijten man en drinken zijn bloed

    Twee mannen en een vrouw van rond de twintig zijn in Nieuw-Zeeland aangeklaagd voor het bijten van een man en het drinken van zijn bloed. De "vampieraanval" vond plaats aan Wellington's Mt Victoria.

    Brooks: "alleen
gebeten".
    Brooks: "alleen gebeten".
    Xenia Gregoriana
Borichevsky, volgens haar advocate heeft ze zich laten "meeslepen
door de anderen".

    Xenia Gregoriana Borichevsky, volgens haar advocate heeft ze zich laten "meeslepen door de anderen".
    James Phillip Brooks (22), Gregoriana Borichevsky (19) en James Eric Orr (19) riskeren elk 14 jaar cel. Brooks zegt dat hij alleen gebeten heeft, en dat ze de man aanpakten omdat die geprobeerd had zijn lief te versieren. Orr verscheen niet in de rechtszaal, hij is nog op de vlucht voor de autoriteiten.

    Boeiend proces
    Het slachtoffer ging tijdens de aanval van zijn stokje. Hij blijft anoniem. De pleidooien in de rechtbank spreken wel tot de verbeelding. Zo kwamen verschillende specialisten vertellen wat er gebeurt als je iemand bijt en z'n bloed drinkt, terwijl anderen uitleg gaven over het fenomeen vampieren door de eeuwen heen en waarom sommige mensen ("een extreem kleine minderheid") denken dat ze een vampier zijn.

    Eén "expert" beweerde dat zes procent van de bevolking daadwerkelijk gelooft in vampieren, een andere stak de schuld op de recente hype met vampierenfils zoals Twilight, en nog een andere verklaarde dat aanhangers van de goth-cultuur aangetrokken zijn om zich als vampier te gedragen omdat het hun afkeer ten opzichte van de maatschappij te manifesteren. Saai was het in elk geval niet daar in de rechtszaal. (mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oog van Chinese peuter doorboord door eetstokjes

    Oog van Chinese peuter doorboord door eetstokjes

    Een Chinees jongetje van twee moest met spoed worden geopereerd nadat hij twee eetstokjes in zijn linkeroog kreeg. Toch duurde het ruim vijf uur vooraleer een hospitaal werd gevonden waar de artsen de nodige kennis hadden om de stokjes te verwijderen.


    De kleine Hao Hao struikelde toen hij zijn mama achterna liep. Hij viel op de dertig centimeter lange stokjes die zich in zijn schedel boorden.

    Geëscorteerd door de politie, werd de kleine in een ambulance naar het hospitaal gebracht. Daar kon men echter de delicate operatie niet uitvoeren. Er werd met het zwaargewonde knaapje langs vier ziekenhuizen gezeuld. Vier uur na het dramatische ongeval kon Hao Hao uiteindelijk opgenomen worden.

    Afzagen
    Eerst moesten brandweermannen evenwel de stukken van de stokjes, die uit het oog van het slachtoffer staken, afzagen. Dan pas kon het hoofd van de jongen gescand worden om de schade precies te kunnen vaststellen.

    Geen blijvende letsels
    Ruim vijf uur na het ongeval konden de eetstokjes uit het oog van Hao Hao operatief verwijderd worden. "Gelukkig werden geen belangrijke aders geraakt en hebben de chopsticks de oogbal van de patiënt niet gebroken", aldus een van de chirurgen.

    Momenteel wordt de peuter onder observatie gehouden in het ziekenhuis. Alles wijst er op dat de knaap geen blijvende letsels zal overhouden aan het ongeval. (eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerk lanceert mis voor honden

    Kerk lanceert mis voor honden


    In Massachusetts komt een kerk op de proppen met een nieuw initiatief. Iedere maand zullen zij een eredienst houden voor honden. Dat meldt The Salem News.

    Elke derde zondag van de maand zijn honden en hun baasjes welkom in de Calvary Episcopal Church in Danvers. De mensen kunnen te communie gaan en de honden kunnen gezegend worden. Voor de viervoeters zijn er bovendien snoepjes weggelegd.

    Aan de leiband
    Het kerkbestuur nodigt alle welgemanierde honden uit op de eredienst. Ze moeten wel aan de leiband lopen. Is je hond ziek of stelt hij het gezelschap van andere kezen maar matig op prijs, kunnen gelovige baasjes intekenen op een papieren versie van de mis. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turk steekt meisje in brand omdat ze zijn lief niet wil zijn

    Turk steekt meisje in brand omdat ze zijn lief niet wil zijn


    Een Turk is door het lint gegaan nadat het meisje van zijn dromen hem voor de zoveelste keer had afgewezen. De man overgoot zijn zestienjarig slachtoffer met benzine en stak er een lucifer aan. Het meisje is zwaargewond overgebracht naar een kliniek in de stad Corum. De dader werd gearresteerd. Dat melden Turkse media.

    Ander lief
    De onverlaat verklaarde aan de politie dat hij het meisje meer dan eens had gevraagd om met hem uit te gaan. Telkens zei ze nee. Toen de man aan de weet kwam dat zijn droomprinses een ander liefje had, sloegen bij hem de stoppen door.

    Op weg naar school
    De Turk wachtte zijn slachtoffer op toen ze op weg was naar school. Hij vroeg haar nogmaals om een afspraakje. Alweer wees het meisje hem af. De man verloor naar eigen zeggen zijn zelfbeheersing en staak haar in brand. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw propt poster van popidool in haar vagina

    Vrouw propt poster van popidool in haar vagina


    Fans kunnen ver gaan in de verheerlijking van hun idool. Dat is nog maar eens gebleken bij een Britse vrouw die een poster van de zoetgevooisde Amerikaanse zanger Donny Osmond in haar vagina had gepropt. Dat meldt The Mirror

    Het merkwaardige geval van idolatrie komt maandag ter sprake in een nieuw medisch programma op BBC 3. De show heet Bizarre ER en behandelt bijzondere medische fenomenen.

    Pijn in de schaamstreek
    Zo ook dat van de Britse vrouw die bij haar dokter ging aankloppen met klachten over pijn in haar schaamstreek. Onderzoek wees uit dat de vrouw een poster van Donny Osmond, een popster uit de seventies, in haar vagina had geschoven. Het is eens wat anders dan een handtekening op je arm. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen weerbericht op Radio 1 wegens

    Geen weerbericht op Radio 1 wegens "toch te slecht weer"


    U hoeft maar naar buiten te kijken om te beseffen dat het weer niet je dat is voor deze tijd van het jaar. En vrolijk worden we daar allemaal niet van. Maar ook op de VRT-nieuwsdienst zijn ze dit grijze weer blijkbaar beu.

    Na elk radionieuws volgt normaal gezien nog een weerbericht, maar nieuwslezer Lucas Vanclooster van Radio 1 had daar gisteravond om 20 uur geen zin in. "En het weer is niet zoals het zou moeten zijn in de maand mei", was zijn kort, maar krachtig weerbericht.

    "Goh ja, het weer. Ik lees dat niet graag, het is altijd hetzelfde en het interesseert toch niemand", reageert Vanclooster vandaag laconiek in de kranten. De woordvoerder van de VRT heeft alvast laten weten dat het niet meer zal gebeuren en dat de mensen recht hebben op een juiste berichtgeving over het weer. (sps)
    Beluister hier het fragment.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijken op een hoop gegooid in garage van mortuarium

    Lijken op een hoop gegooid in garage van mortuarium

    Een mortuarium in het Amerikaanse Maryland raakte zijn licentie kwijt nadat inspecteurs zo'n 40 lichamen op elkaar gegooid in de garage van het bedrijf aantroffen. Dat meldt nieuwssite CNN.

    Hari Close, voorzitter van de uitvaartsector in de Amerikaanse staat, verklaarde dat sommige lijken aan een plaatselijke universiteit waren gedoneerd, andere lichamen waren afkomstig van mortuaria uit de buurt. De stoffelijke resten hadden gecremeerd moeten worden, maar de inspectie ontdekte dat ze in afwachting daarvan in een garage waren opgeslagen.

    "Iemand die zijn lichaam aan de wetenschap schenkt, verdient het om met meer waardigheid te worden behandeld", meent Close. "Om nog maar te zwijgen over de problemen rond volksgezondheid en veiligheid: de lichaamssappen liepen zomaar uit de lijken."

    "Niet schrikken!"
    Toen de inspecteurs het bedrijf aandeden, werden ze verwittigd door een werknemer, die hen waarschuwde om 'niet te schrikken van alle lichamen daarbinnen'. In de garage troffen de controleurs volgens hun rapport een grote stapel aan. "Die bestond uit lijkzakken die gevuld waren met menselijke resten", lezen we daarin. "Alles lag op de vloer van de garage, net voor een verhuiswagen. De lijkzakken waren zichtbaar aan het lekken en we stelden een scherpe geur vast."

    Moeilijk te identificeren
    De inspecteurs merkten ook dat op sommige zakken namen geschreven waren, maar door de vochtigheid waren de letters uitgelopen en onleesbaar geworden. "Als gevolg daarvan, was het niet meteen mogelijk om de resten te identificeren", klinkt het.

    Eind deze maand moet de rechter beslissen of het lijkenhuis zijn vergunning terugkrijgt. (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!