WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    24-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer dan 2 miljoen bezoekers voor lijkwade van Turijn

    Meer dan 2 miljoen bezoekers voor lijkwade van Turijn


    Meer dan 2 miljoen pelgrims -gelovigen of louter nieuwsgierigen- hebben de voorbije zes weken de zogenaamde 'lijkwade van Turijn' bezocht. Bij de laatste bezoekers die zondag het belangrijke relikwie kwamen bezoeken, was de voormalige Britse first lady Cherie Blair. "Het is een beeld dat het lijden en verlossing oproept", zei ze onder de indruk.
     
    De lijkwade stond sinds 10 april tentoongesteld in de Dom van Turijn. Het linnen doek, waarin volgens de overlevering Jezus na zijn dood gewikkeld werd, was voor het eerst sinds het jaar 2000 te bezichtigen. Ook paus Benedictus XVI bezocht enkele weken geleden het beroemdste katholieke relikwie. (dpa/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elektrische auto rijdt 1.000 km zonder te 'tanken'

    Elektrische auto rijdt 1.000 km zonder te 'tanken'


    Japanners hebben met een elektrische auto meer dan 1.000 kilometer gereden zonder de batterij te moeten opladen. Dat is een nieuw wereldrecord.
     
    De leden van de Japan Electric Vehicle Club legden met de wagen exact 1.003,184 kilometer af. Aan een gemiddelde van 40 kilometer per uur hadden ze daar meer dan een etmaal voor nodig. Zeventien bestuurders wisselden elkaar af.
     
    Het vorige wereldrecord van 555,6 kilometer was vorig jaar gevestigd door dezelfde club. De Japanners hopen op een plaatsje in het Guinness Recordboek. (dpa/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    23-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schetenzak voor koeien tegen broeikaseffect

    Schetenzak voor koeien tegen broeikaseffect

                                
    .
                               
    De roze tank op de rug van deze koeien in de buurt van Buenos Aires ziet er dan wel komiek uit, ze hebben een nobel doel: global warming stoppen. Alle scheten van het rund worden in de tank opgeslagen.

    Methaan
    Argentijnse wetenschappers onderzoeken de gassen in de plastic tanks. Het langzame spijsverteringssysteem van de herkauwers produceert methaangas en dat broeikaseffect krijgt veel minder publieke aandacht dan kooldioxide.

    Het gas uit de magen komt terecht in de opslagtank die op de ruggen van het vee wordt vastgemaakt. Wetenschappers hopen zo meer te gaan begrijpen van de impact van de winden op de opwarming van het klimaat. (mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gratis Paus Condooms

    Gratis Paus Condooms

    .

    Na de oproepen van de paus tegen het gebruik van condooms, wil Condoomfabriek.nl een statement maken voor het gebruik van voorbehoedsmiddelen. Daarom heeft de Condoomfabriek nu speciale ‘paus’ condooms met de tekst: ‘I said no, We say yes!’ Deze worden aanstaande zaterdag, 22 mei, gratis uitgedeeld in Rotterdam.

    De Condoomfabriek zal zaterdag in het centrum van Rotterdam te vinden zijn, er zullen deze middag meer dan 2000 condooms worden uitgedeeld.
    Robin Weesie CEO; "Het gebruik van condooms is de meest effectieve manier om infecties te voorkomen bij gemeenschap. Om het condoomgebruik te bevorderen en tegelijkertijd de kortzichtigheid van de Rooms Katholieke Kerk onder de aandacht te brengen, hebben we besloten om deze ludieke actie op te zetten".
    Heb je dit lange "uitstorting van de geest" weekend geen tijd voor Rotterdam, dan kun je de pauselijke condooms ook gewoon online bij de Condoomfabriek bestellen.

    Het grappige is dat dit nieuws zelfs in Amerika overal is uitgekomen. Dit terwijl vorige maand nog een rel was in Groot Brittannië toen het rapport van een ambtenaar, met hetzelfde idee, was uitgelekt. Het was een ideetje voor het bezoek van de paus aan het land, in september. Misschien iets voor de Condoomfabriek?

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noorse baby's met chip beveiligd tegen diefstal

    Noorse baby's met chip beveiligd tegen diefstal



    Een ziekenhuis in Noorwegen wil pasgeboren baby's voorzien van een antidiefstalbeveiliging. Daarmee moeten ontvoeringen of verwisselingen voorkomen worden. Dat meldt de directeur van het Akershus ziekenhuis, even buiten de hoofdstad Oslo.

    Ontvoeringen
    "Er is een periode geweest waarin Noorwegen te maken had met verscheidene babyontvoeringen. Dat willen we te allen prijze voorkomen'', aldus directeur Erik Normann.

    Voor baby en moeder
    Het alarmsysteem bestaat uit twee microchips. Een daarvan wordt onmiddellijk na de geboorte om de enkel van de boreling bevestigd. De tweede wordt aan de identiteitsarmband van de moeder geklonken. Als de afstand tussen de twee apparaatjes te groot wordt, gaat automatisch een alarm af.

    Deuren dicht
    Indien iemand met een baby wil vertrekken die niet van hem of haar is of als de identiteitsband van de baby wordt losgetrokken, sluiten automatisch alle ziekenhuisdeuren en stoppen de liften.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby laat weten dat hij het goed stelt in baarmoeder

    Baby laat weten dat hij het goed stelt in baarmoeder

    .

    Aanstaande moeder Marie Boswell weet dat haar baby het goed stelt in de baarmoeder. Op een echografie is duidelijk te zien hoe de foetus zijn duim opsteekt.

    De 35-jarige Engelse liet na na twintig weken een echo maken van haar zoontje, met de foto hierboven als verbazende resultaat. "We kunnen het nauwelijks geloven. Zijn duimpje is zo duidelijk", aldus de toekomstige mama uit Manchester. In september moet de baby het levenslicht zien. Volgens specialisten is het erg ongebruikelijk dat duimen zo duidelijk te zien zijn op een scan. (odbs)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurste postzegel ter wereld verkocht in Genève

    Duurste postzegel ter wereld verkocht in Genève

    In het Zwitserse Genève is zaterdag de "Treskilling geel", de duurste postzegel ter wereld, geveild. Het bedrag waarvoor de zegel werd verhandeld is niet bekend, maar bij de laatste verkoop, in 1996, bracht het 0,03 gram wegende stukje papier 3,61 miljoen euro op.

    De Zweedse Treskilling werd gedrukt in 1857. Zoals vaak het geval is met dure postzegels gaat het om een misdruk. Zegels van drie skilling waren normaal groen, maar per vergissing werd er een lot in het geel gedrukt.

    De zegel die zaterdag werd geveild is het enige overgebleven exemplaar. Hij werd in 1885 ontdekt door een veertienjarige Zweedse schooljongen die wat trachtte bij te verdienen door postzegels los te weken en ze door te verkopen.
     
    De Treskilling geel is zowat de heilige graal van de postzegelverzamelaars. Hij werd eerder verhandeld in 1984, in 1990 en in 1996 en was ook een tijd in het bezit van een Belgische collectioneur.
     
    Het Zwitserse veilinghuis wil zaterdag enkel kwijt dat de zegel deze keer werd verkocht aan een internationaal consortium dat er een goede investering in ziet en dat hij de duurste ter wereld blijft. (belga/jv)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studenten naar de les met huisdier in Taiwan

    Studenten naar de les met huisdier in Taiwan


    De studenten van de Hsuan Chuang University in Hsinchu, in het westen van Taiwan, kunnen voortaan hun huisdier meenemen naar de colleges. Dat zou hen leren respect te hebben voor alle leven.

    Kameraad
    De studenten kunnen naar de klas komen met hun hond, kat, konijn of rat, tenminste als het diertje - net als zijn baasje - stil is en de anderen niet stoort. Dankzij deze maatregel moeten de studenten zich niet langer zorgen maken omdat ze hun huisdier moesten achterlaten in hun studentenhuis. "We willen dat studenten hun huisdier behandelen als kameraad, zodat ze hun 'kameraad' goed behandelen en niet achterlaten", zegt een verantwoordelijke van de universiteit.

    Naar de les gaan zonder huisdier én zonder zorgen kan ook, want de universiteit zal ook voor huisdierenopvang zorgen. (belga/ep)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    22-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handige Harry steekt zichzelf dood tijdens het koken

    Handige Harry steekt zichzelf dood tijdens het koken

    Michael Downing (32) uit Indiana had het zondag allemaal netjes geregeld. Vermits zijn vriendin moest gaan werken, ging hij koken voor zijn twee zonen. Dat plan is de man evenwel fataal geworden.

    Hand verbrand
    Michael verbrandde zich aan een hete pan. Hij trok zijn hand bruusk weg van het fornuis, maar was uit het oog verloren dat hij een mes vast had. De man stak zichzelf in de borst met het scherpe steakmes.

    Bij bewustzijn
    Michael Dowing kon nog zelf de hulpdiensten bellen. Zijn tienjarige zoon volgde via de telefoon nauwgezet de instructies van de persoon in de hulpcentrale. Downing was nog bij bewustzijn toen de ambulance arriveerde. Hij overleed evenwel in de afdeling intensieve zorgen.

    Zeven centimeter diep
    Het mes had het hart van Michael doorboord. Volgens de dokter stak het zeven centimeter diep in de biorst van het slachtoffer. Er is nog werk aan de winkel voor SOS Piet. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter plaatst seksverslaafde opa (81) onder huisarrest

    Rechter plaatst seksverslaafde opa (81) onder huisarrest

    .

    Angelo De Luca, een 81-jarige Zwitser uit Biasca, is sinds hij uit een boom viel en vier dagen in coma lag, veranderd in een "seksbeest". De man draait in een recordtempo zijn spaarcenten erdoor bij hoertjes. Zijn familie, die het niet langer kon aanzien, stapte naar de rechter. Die gaf hen gelijk, en in het opmerkelijke vonnis staat letterlijk dat "wegens een recent opgelopen seksverslaving" opa "niet meer in staat is zijn eigen financiën te beheren". De opa heeft ook huisarrest gekregen.

    Medisch raadsel
    Wat er met De Luca is gebeurd, is een medisch raadsel. "We denken dat hij teveel morfine heeft gekregen in het ziekenhuis", verklaarde zoon Daniele aan de rechter. Hij vertelde hoe de 81-jarige bij de val uit een pruimenboom zeven ribben brak, waarvan er eentje een long doorboorde. Hij lag vier dagen in coma, en het duurde drie weken voor er geopereerd kon worden. "Ik ben geen dokter, maar volgens mij is hij doorgedraaid van al de pijnstillers die hij toen kreeg", aldus de zoon.

    Angelo De Luca werd een jaar geleden weduwenaar. Maar zijn seksuele hyperactiviteit dateert volgens de getuigen in de rechtzaal wel degelijk van na zijn herstel. Er werd in geuren en kleuren beschreven hoe opa De Luca tienduizenden Zwitserse franken opdeed bij de hoeren. Op één bepaalde avond spendeerde de kranige opa zelfs 4.948 Zwitserse frank aan de meisjes van plezier. (mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man geeft lijk van buurman een oorveeg en vliegt in cel

    Man geeft lijk van buurman een oorveeg en vliegt in cel


    In Singapore heeft een man een celstraf van 14 weken opgelopen omdat hij zijn buurman een oorveeg heeft gegeven. Bijzonder detail: zijn buurman was overleden en de postume ruzie vond plaats tijdens diens begrafenis. Dat meldt The Straits Times.

    Wurging
    Wat de werkloze Muhamad-Ali Mahmod (35) heeft bezield, is niet bekend. Naast de oorveeg, probeerde hij zijn overleden buur ook nog eens te wurgen.

    Primeur
    Naar verluidt is Mahmod de eerste persoon in Singapore die een veroordeling opliep omdat hij slaags geraakte met een stoffelijk overschot. De rechter was evenwel nog mild in zijn uitspraak want op het vergrijp staat een maximumstraf van drie jaar. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees trekt vliegtuig verder met oogleden

    Chinees trekt vliegtuig verder met oogleden



    Dong beoefent al veertig jaar kung fu en heeft daar ook al verschillende prijzen mee in de wacht gesleept.


    Een Chinese vechtkunstenaar heeft een vliegtuigje vijf meter voortgetrokken met zijn... oogleden. Minder dan een minuut had de vijftigjarige virtuoos nodig om het vijfhonderd kilogram zware toestel over die afstand te verplaatsen. Dong Changsheng voerde zijn stunt uit in het tentoonstellingscentrum van de miljoenenstad Changchun.

    "Vroeger deed ik het al met een wagen, maar dit was de eerste keer met een vliegtuig. Om eerlijk te zijn: ik heb niet eens de volle kracht gebruikt. Waarschijnlijk kon ik nog wel drie keer zo ver. Doe dit echter niet na: ik heb er de vaardigheden voor ontwikkeld, maar voor gewone mensen kan zo'n stunt heel gevaarlijk zijn", besluit Dong. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stier spiest hoorn via kaakbeen door mond torrero

    Stier spiest hoorn via kaakbeen door mond torrero


    Straffe beelden uit de Madrileense stierenarena Las Ventas, waar torero Julio Aparicio wel heel lelijk toegetakeld werd. De stier spiesde zijn rechterhoorn in de onderkaak van de onfortuinlijke Aparicio, die de hoorn via zijn mond weer naar buiten zag komen. De torero liep een kaakbeenbreuk op en werd met spoed nog in de arena geopereerd, voor hij naar het ziekenhuis in Madrid werd afgevoerd. Ondanks zijn kritieke toestand, verkeert Aparicio niet in levensgevaar.

    Uitgeschoven
    De 41-jarige Aparicio schoof vanavond uit tijdens de faena, het derde deel van de corrida waarbij matador en stier elkaar rechtstreeks ontmoeten, en bevond zich haast op zijn knieën voor de stier. Het beest aarzelde niet en sloeg ongemeen hard toe.

    Twee oren van stier
    Aparicio, bijgenaamd Julito, is de zoon van een in de jaren '50 gevierde torrero die dezelfde naam droeg. Gisteren was hij nog de grote triomfator in het Zuid-Franse Nîmes, waar hij twee oren van een stier wist af te snijden. Vanavond maakte hij in Las Ventas zijn opwachting voor de corrida van San Isidro, samen met de Spanjaarden Manuel Jesus El Cid et Morante de la Puebla. (odbs)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bowlingspeler van 83 kegelt 12 strikes op een rij

    Bowlingspeler van 83 kegelt 12 strikes op een rij


    Na twintig jaar oefenen, lukt het eindelijk. Gunnar Krantz, een Zweed van 83 kegelt twaalf strikes op een rij alsof het niks is. "Ik voel me terug een kleine jongen. Het is een droom die uitkomt, het is alsof je eindelijk dat lang verwachte verjaardagscadeau krijgt. Het is zo'n fantastische gevoel", zegt de kranige Zweed.

    Hans Karlssonn van de Zweedse Vereniging van Bowlingspelers heeft het over een unieke prestatie. "Niemand van zijn leeftijd heeft hier ooit deze prestatie geleverd, hij is echt wel de oudste man in Zweden die een reeks van 300 punten scoort met twaalf strikes op een rij."

    Krantz gaat twee keer per week oefenen in zijn bowlingclub en beleeft daar enorm veel plezier aan. "Ook al noemen de andere leden me een 'ouwe zak' toch blijf ik bowlen!" (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mens creëert kunstmatig leven

    Mens creëert kunstmatig leven

    J. Craig Venter en dokter Hamilton Smith.

    Amerikaanse genetici hebben de eerste synthetische levende cel gemaakt. De onderzoekers begonnen van nul aan de genetische blauwdruk van een bacterie, en injecteerden die in een gastcel.

    De ontstane microbe ziet er net zo uit als de biologische variant, en gedraagt zich ook zo. Het onderzoek, dat werd gepubliceerd in Science, betekent een mijlpaal in de wetenschap.

    Broeikasgassen absorberen
    Het team onder leiding van dokter Craig Venter van het J. Craig Venter Instuut (JCVI) in Maryland en Californië hoopt uiteindelijk bacteriën te ontwerpen die medicijnen en brandstoffen produceren, en zelfs broeikasgassen absorberen.

    "Zo gauw als de 'software' wordt geïnjecteerd in de cel, leest de cel hem en zet hem om in de soort die wordt bepaald in die genetische code", zegt Venter aan BBC News. De synthetische bacterie vermenigvuldigde zich meer dan een miljard keer, en produceerde kopieën die werden gecontroleerd door het synthetische DNA.

    Kritiek
    Volgens critici worden de mogelijkheden van synthetische organismes overschat. Daarnaast kunnen ze ook gevaarlijk zijn, zegt dokter Helen Wallace van Genewatch UK, een organisatie die ontwikkelingen in genetische technologie in het oog houdt. "We weten niet hoe die organismes zich gaan gedragen in de natuur," zegt ze.

    Ze verwijt Venter dat hij de mogelijke nadelen niet belicht, maar hij reageert dan weer dat zijn ontwerp van het eerste synthetische virus in 2003 een hele mallemolen van ethische toetsing onderging, tot in het Witte Huis.

    Geneticus Gos Micklem plaatst nog een praktische kanttekening bij de nieuwe ontwikkeling. "Er bestaan al een heleboel simpele, goedkope, krachtige en beproefde technieken om een reeks organismen genetisch te wijzigen. Momenteel biedt de nieuwe techniek waarschijnlijk geen echte voordelen ten opzichte daarvan," meent hij.

    Wapens
    Volgens professor Julian Savulescu heeft de techniek veel potentieel, maar dan wel in een "verre, verre toekomt". Bovendien zijn de risico's ongezien, meent hij. "We hebben voor dit soort radicaal onderzoek nieuwe standaarden van veiligheidscontroles nodig, en beveiliging tegen misbruik door terroristen. "In de toekomst kan je hiermee de krachtigste biologische wapens ooit maken", vreest hij.

    Venter in het daar niet mee eens, en verwijst naar een uitgebreid rapport van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) en een denktank van het Amerikaanse ministerie van Defensie, die dat risico heel klein achtten. "De meeste mensen zijn het erover eens dat het potentiële gevaar voor de maatschappij licht toeneemt, maar dat er een exponentiële stijging is van de mogelijkheden om er voordelen uit te halen. Het griepvaccin dat je volgend jaar krijgt, zou kunnen ontwikkeld worden met deze methode", besluit hij. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bibilotheek krijgt boek na 221 jaar terug

    Bibilotheek krijgt boek na 221 jaar terug


    De oudste bibliotheek van New York heeft na 221 jaar een uitgeleend boek teruggekregen. De New York Society Library is na al die tijd opnieuw in het bezit van 'Le droit des gens' van de Zwitserse filosoof Emer de Vattel.
     
    Het boek werd op 5 oktober 1789 uitgeleend aan George Washington, de eerste president van de VS. Na Washington werd het werk nog door vele andere illustere lezers beduimeld, maar nooit opnieuw ingediend. (belga/sam)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bus kan nog net remmen voor baby op straat

    Bus kan nog net remmen voor baby op straat

    In het Texaanse San Antonio heeft een buschauffer slechts op het nippertje kunnen remmen voor een baby op straat. Destiny Flores zat iets na middernacht moederziel alleen op een drukke baan.

    De bus stopte op luttele centimeters van de uk, die er van ver uitzag als een hond. "Ik begon te vertragen, en toen realiseerde ik me dat er een kind in de midden van de weg zat", vertelt bestuurder Mile Hubbard aan WOAI-TV. Hubbard gooide de remmen dicht, en stapte uit om te kijken wat er aan de hand was.

    Naar buiten gekropen
    Toen dook de vader van Destiny plots op. Hij raapte zijn dochter op, en maakte zich uit de voeten. Haar ouders zeggen nu dat ze in hun woonkamer waren toen ze de bus hoorden remmen, en dat ze niet wisten dat hun dochter buiten was. Destiny moet naar buiten gekropen zijn, vertelt mama Catherine Gonzalez (25).

    Voogdijzaak
    Het incident werd in mei 2009 gefilmd door een videocamera op de bus, en die beelden zijn nu openbaar gemaakt in een voogdijzaak. De ouders van Destiny zitten namelijk verwikkeld in een proces met de kinderbescherming om het hoederecht over Destiny en hun twee andere kinderen te behouden. (sam)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maffiabaas die jongetje in zuur oploste vrij 'dankzij' depressie

    Maffiabaas die jongetje in zuur oploste vrij 'dankzij' depressie


    Ook Tony Soprano, uit de bekende HBO-reeks, kampte op een gegeven moment met een depressie.
    De depressieve Italiaanse maffiabaas, Salvatore 'Vito' Vitale, werd vrijgelaten uit de gevangenis uit medelijden. De man zat vast voor het vermoorden van een dertienjarig jongetje dat hij daarna in zuur oploste. Slachtoffers van de maffia zijn woedend.

    De maffioso maakte deel uit van een bende die de 11-jarige Giuseppe Di Matteo in november 1993 ontvoerde, om diens vader - die informant geworden was - de mond te snoeren. Ze hielden het jongetje twee jaar lang vast om de vader zijn getuigenis aan de politie weer te laten intrekken.

    Dat gebeurde niet en de knaap werd gewurgd en zijn lijk opgelost in een vat zuur om geen sporen na te laten. Vitale zou het zuur geleverd hebben. Hij werd schuldig bevonden aan moord en kreeg levenslang.

    "Zieken horen niet achter tralies"
    Maar dat is relatief. De rechtbank had oren naar de argumenten van de verdediging die stelde dat Vitale lijdt aan diabetes, kampt met een depressie en hartklachten en daarom niet langer achter de tralies kon blijven.

    Vitale is inmiddels weer thuis in Palermo in Sicilië. Een vereniging van maffiaslachtoffers deed de beslissing van het Italiaanse gerecht af als "schandelijk". Woordvoerster Giovanna Maggiani Chelli zei: "Misdadigers die levenslang krijgen en daarna ziek worden, moeten naar het ziekenhuis gebracht worden voor behandeling en moeten vervolgens weer terug de cel in, als ze genezen zijn." (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bulgaarse van 62 zet tweeling op de wereld

    Bulgaarse van 62 zet tweeling op de wereld


    Een Bulgaarse vrouw van 62 jaar is voor de eerste keer in haar leven moeder geworden. Van een tweeling nog wel: Mary en Jaclyn. Dat meldt de Russiche krant Komsomolskaya Pravda.

    Krasimira Dimitrova koesterde al lang een kinderwens. Toen dat via de natuurlijke weg niet bleek te lukken, deed de psychologe een aanvraag tot adoptie. De Bulgaarse autoriteiten weigerden die aanvraag omdat ze de vrouw te oud vonden.

    Mevrouw Dimitrova vond vervolgens een arts bereid drie embryo's te laten inplanten. Daar zijn er nu twee van geboren.

    Keizersnede
    De eerste zeven maanden van haar zwangerschap verliepen rimpelloos. Van de ene dag verslechterde haar toestand zodat de dokters besloten een keizersnede uit te voeren. De twee meisjes verblijven nu in een couveuse.

    Deining
    Het verhaal veroorzaakt nogal wat deining in Bulgarije. Er gaan stemmen op om een maximileeftijd in stellen voor vrouwen die kunstmatige inseminatie willen ondergaan. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstroof van meesterwerken voor half miljard euro in Parijs

    Kunstroof van meesterwerken voor half miljard euro in Parijs


    Fragment uit Le Pigeon aux Petits Pois van Pablo Picasso

    Schilderijen gestolen van Picasso, Matisse, Modigliani, Braque en Léger


    Nature
Morte aux Chandeliers van Fernand Léger

    Nature Morte aux Chandeliers van Fernand Léger

    La Femme a l'
eventail van Amadeo Modigliani

    La Femme a l' eventail van Amadeo Modigliani
    De voorbije nacht hebben onbekenden vijf schilderijen van 20ste-eeuwse meesters uit het Parijse Museum voor Moderne Kunst ontvreemd. Het gaat om werken van Pablo Picasso, Henri Matisse, Amadeo Modigliani, Georges Braque en Fernand Léger. De gezamenlijke waarde van de gestolen schilderijen wordt op een half miljard euro geschat.

    Meesterwerken
    De dieven gingen aan de haal met absolute topwerken uit de moderne schilderkunst: Le Pigeon aux Petits Pois van Pablo Picasso, La Pastorale van Henri Matisse, l'Olivier pres de l'Estaque van Georges Braque, La Femme a l' eventail van Amadeo Modigliani en Nature Morte aux Chandeliers van Fernand Léger.

    Bewakingsvideo
    Medewerkers van het museum ontdekten de gigantische kunstroof nadat ze vanochtend geconfronteerd werden met een geforceerd raam en een opengebroken slot. Op de bewakingsvideo zou te zien zijn hoe een dief door een raam het gebouw binnengeraakt. Het is nog een raadsel waarom de gesofisticeerde alarmsystemen niet eerder in werking traden. De politie heeft de omgeving van museum afgezet. (afp/gb/ee)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!