WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    02-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe lelijker de vis, hoe beter zijn sperma

    Hoe lelijker de vis, hoe beter zijn sperma

    Uit een studie van tropische vissen blijkt dat de minder aantrekkelijke mannetjes over 'beter' sperma beschikken.

    Het onderzoek, dat werd uitgevoerd bij een populatie van guppy's, bracht aan het licht dat kleurrijke, flamboyante mannetjes in hun uiterlijk 'investeren' ten koste van hun spermakwaliteit.

    Dit wijst dit erop dat er een soort evenwicht bestaat tussen de verschillende eigenschappen die mannetjes helpen om zich voort te planten, zegt professor Jonathan Evans van het Centrum voor Evolutionaire Biologie van de Universiteit van West-Australië.

    'Geniepige' copulatie
    De resultaten van Evans' onderzoek lijken een bewijs voor de theorie van de 'spermacompetitie'. Die theorie zegt dat vrouwtjes met verschillende mannetjes paren, waarbij de kwaliteit en de zwemsnelheid van het sperma bepalen welk mannetje voor nageslacht zorgt.

    Guppy's zijn een bijzonder nuttige soort voor een dergelijk onderzoek omdat mannetjes op twee verschillende manieren paren. Eén methode is voortplanting door het vrouwtje het hof te maken, anderzijds bestaat er bij deze vissen ook 'heimelijke' copulatie, zonder wederzijdse toestemming zeg maar.

    "De mannetjes die 'in het geniep' vrouwtjes bevruchten, zijn doorgaans minder fraai om te zien maar beschikken over sneller sperma", legt de prof uit. "Hoewel de mooiere vissen op het eerste gezicht in het voordeel zijn om zich voort te planten, hebben ze biologisch gezien een achterstand omdat hun sperma van mindere kwaliteit is." (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama kan peuter van 2 niet dwingen te stoppen met roken

    Mama kan peuter van 2 niet dwingen te stoppen met roken


    De tweejarige Ardi Rizal kreeg van zijn papa een eerste sigaret toen hij amper 18 maanden was. Tegenwoordig rookt de kleine liefst veertig sigaretten per dag. Mama is radeloos en heeft de hoop opgegeven om haar zoontje met dwang van het roken te houden.


    De peuter werd vorige week plots wereldberoemd door beelden van hem op het internet, waarop hij lachend en duchtig stond te paffen. Als een grote. Mama Diana geeft toe dat ze zelf rookte tijdens haar zwangerschap, maar ze stopte direct na de geboorte van Ardi.

    Volgens de Indonesische moeder barst haar kleine in woede uit als hij zijn nicotine niet op tijd binnenkrijgt. Ze kan de situatie niet meer aan.

    "Ik herinner mij niet precies wanneer, maar toen we op een dag naar de markt gingen, had hij plots een sigaret in zijn hand vast. Zelfs als baby was hij al blij wanneer hij sigarettenrook opsnoof", getuigt Diana. Ze zegt ook dat Ardi vaak moest braken en met zijn hoofd tegen de muur bonkte tijdens zijn woede-uitbarstingen.

    "Ik WIL hem helemaal geen sigaretten geven, maar wat moet ik dan doen? Ik ben verward. Ik LIET hem ook niet roken, ik verbood het hem zelfs, maar ik probeerde te vermijden dat hij ziek zou worden."

    In Indonesië is Ardi geweldig beroemd. Menigten verzamelen zich rond hem en proberen hem te verleiden met saffen, als hij in het openbaar verschijnt.

    Mama Diana heeft toch nog hoop. Ardi zou al minder roken en ze hoopt hem met zachte hand helemaal tot stoppen te bewegen. "Ik heb geleerd dat de harde hand niet werkt. Ik moet hem zachtjes aanpakken en hem afleiden." (jv)




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Babykrokodil krijgt flesje

    Babykrokodil krijgt flesje


    Flesjes dienen niet alleen voor pasgeboren baby's: deze minikrokodil beleeft er duidelijk evenveel plezier aan. In plaats van melk is het kleinood ditmaal wel gevuld met krekels, krabben en schaaldieren.

    De dwergkaaiman kwam ter wereld in de dierentuin van Jersey. Een vliegreis later bevindt hij zich nu -samen met vier broertjes en zusjes- in het Sea Life Park van het Britse Weymouth.

    "Vingers eraf"
    Er werd nog maar weinig onderzoek verricht naar deze krokodillensoort, maar met deze vijf exemplaren zal daar verandering in komen. "Het is een echte babyboom bij ons, maar deze minuscule kaaimannen stelen zonder meer de show", aldus Fiona Smith van het Sea Life Park. "Ze zien er schattig genoeg uit om te knuffelen, maar vergis je niet: aan een paar seconden hebben ze genoeg om je vingers eraf te bijten."

    "Om zelf hun prooi te vinden, zijn ze nog wat jong. Daarom is het flesje voorlopig het ideale hulpmiddel om hen te voederen. Ze passen zich goed aan aan hun nieuwe omgeving. We zullen hun gedragingen goed in de gaten houden, hopelijk komen we zo meer over de soort te weten", besluit Smith. De vrouwtjes worden uiteindelijk 1,2 meter groot, de mannetjes halen maximum anderhalve meter. (svm)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Zatte' papegaaien vallen uit Australische lucht

    'Zatte' papegaaien vallen uit Australische lucht


    In het Australische Northern Territory vallen 'zatte' papegaaien zomaar uit de lucht. Blijkbaar eten de prachtlori's met rode borst mysterieus voedsel waardoor ze hun evenwicht verliezen en pardoes flauwvallen, beweert Lisa Hansen van het Ark Animal Hospital bij Darwin.

    Jaarlijks fenomeen
    "Het gebeurt elk jaar weer, rond deze tijd. We zien ze echt uit de lucht en uit de bomen vallen", zegt ze. "Waarschijnlijk geraken de vogels geïntoxiceerd door iets dat ze eten. Daardoor functioneren ze plots niet meer naar behoren en kunnen ze zelfs niet meer vliegen. Ze kunnen er ook serieus ziek van worden."

    8 stuks per dag

    Zo'n acht vogels per dag worden er naar het ziekenhuis gebracht. "Soms belanden ze op intensieve zorgen om er door te komen. Daarna steken we ze in een volière tot ze weer kunnen vliegen." De parkieten krijgen een een speciaal fruitdieet om aan te sterken. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aston Martin van James Bond wordt geveild

    Aston Martin van James Bond wordt geveild

    Een van de twee originele Aston Martin Silver Birch DB5's die gebruikt werden in de Bondfilms 'Goldfinger' en 'Thunderball', wordt in oktober in Londen geveild. Dat melden verschillende media.

    De Aston Martin bevat nog steeds alle snufjes uit de films. Het personage Q installeerde draaiende nummerplaten, twee machinegeweren, oliesproeiers, een nagelverspreider, een inklapbaar kogelvrij scherm én een schietstoel. 
    De wagen stond veertig jaar lang in de 'Bondkamer' van de Amerikaan Jerry Lee, waar hij hem tentoonstelde. Hij kocht hem in 1969 voor 12.000 dollar. De man heeft nooit met de wagen gereden, waardoor James Bond (Sean Connery) de enige is die het voertuig ooit bestuurde.
     
    5 miljoen dollar
    Lee besloot de wagen te veilen nadat hem ter ore kwam dat de Bondkar zo'n 5 miljoen dollar waard zou zijn. De opbrengst van de veiling gaat naar Lee's stichting voor misdaadpreventie.
     
    De tweede Aston Martin uit de vroege Bondfilms verdween in 1997 op mysterieuze wijze uit een opslagplaats in Florida. De verdwijning van de tweede Aston zou de prijs van Lee's wagen de hoogte in kunnen jagen. (afp/adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw-Zeelanders opgepakt met veertien schapen in Mazda

    Nieuw-Zeelanders opgepakt met veertien schapen in Mazda


    De politie in Nieuw-Zeeland heeft twee mannen opgepakt die veertien schapen gestolen hadden en ze in hun Mazda Sedan hadden gepropt. De twee, 23 en 16 jaar oud, worden aangeklaagd voor diefstal en dierenmishandeling.

    De politie hield de twee tegen in Hastings op het noordereiland. Volgens politiecommandant Eden Sewell waren de schapen bij de poten vastgebonden en compleet over hun toeren. Twee schapen overleefden de helse rit niet. (sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Binnen tien jaar vaccin tegen kanker"

    "Binnen tien jaar vaccin tegen kanker"

    binnen tien jaar vaccin tegen kanker

     Volgens kankerexperts kunnen bepaalde soorten kanker, zoals borstkanker en baarmoederhalskanker, binnen de tien jaar preventief bestreden worden met behulp van een simpele injectie.

    De vaccins hebben als groot voordeel dat ze preventief kunnen werken en bovendien het lichaam niet aantasten, in tegenstelling tot chemotherapie.

    Vorsers werken ook aan genezende vaccins. In Amerika werd vorige maand het eerste genezende vaccin tegen prostaatkanker beschikbaar gesteld.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tipje van sigaret afbranden in station kost 275 euro

    Tipje van sigaret afbranden in station kost 275 euro


    Een 34-jarige man uit het West-Vlaamse Zonnebeke moet van de rechter 275 euro boete betalen omdat hij rookte in het Gentse Sint- Pietersstation. Olivier Cardoen houdt nochtans vol dat hij niét aan het roken was, schrijft de krant Het Laatste Nieuws.

    Cardoen zegt dat hij op 30 maart 2009 op de trein een sigaret had gerold, en onderweg naar de uitgang van het station het papieren uiteinde daarvan in brand stak. Een controleur stelde echter proces-verbaal op wegens roken in een openbare ruimte.

    "Ook het afbranden van de tipjes wordt gezien als roken omdat de wet niet vereist dat er effectief aan de sigaret wordt getrokken", zegt de rechter in zijn vonnis. (hln/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweed wil als eerste wereld rond op rolschaatsen

    Zweed wil als eerste wereld rond op rolschaatsen


    Frankl zet foto's van zijn reis op Facebook.

    De 44-jarige Zweed Mats Frankl is bezig als eerste de vijf continenten rond te reizen op rolschaatsen. Zijn vrouw Lisa en zoontjes Jacob en Noa begeleiden hem daarbij met een mobilhome. Deze week zijn ze op doorreis in België.

    "Ik heb nog in Australië geleefd, en mijn skates waren daar mijn belangrijkste vervoermiddel. Dus dacht ik op een dag: waarom niet rond de wereld rolschaatsen?", zei Frankl bij zijn korte stop in Brussel. De man doopte zijn marathon 'Rollerpeace', en hoopt met zijn recordpoging geld in te zamelen voor oorlogsslachtoffers. "Ik ben altijd al een pacifist geweest", klinkt het.
     
    75 km per dag
    De reis begon eind april in het Zweedse Are. Er lag zelfs nog sneeuw bij zijn vertrek. De tocht ging nadien naar Noorwegen en het noorden van Engeland. In de buurt van Edinburgh beleefde de man de zwaarste momenten tot nu toe. "Ik moest bij tegenwind een hoge berg over en toen ik op de top stond, ging het zo steil naar beneden dat ik te voet verder moest". Per dag legt hij gemiddeld zo'n 75 kilometer af.
     
    Traject
    De Zweed hoopt eind juni door Frankrijk te zijn. Via Spanje gaat het dan naar Lissabon, vanwaar het vliegtuig hem naar familie in Canada moet brengen. Via de Amerikaanse oostkust wil de rolschaatser dan later dit jaar Latijns-Amerika aandoen, met aansluitend Nieuw-Zeeland, Zuidoost-Azië, India en het Midden-Oosten. De hele trip van 30.000 kilometer zou tegen juli volgend jaar moeten rond zijn. (dpa/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    01-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderij van aap uit Apenheul brengt 2.500 euro op

    Schilderij van aap uit Apenheul brengt 2.500 euro op


    Orang-oetans blijken wel vaker van schilderen te houden.

    In het dierenpark Apenheul, in het Nederlandse Apeldoorn, zitten ze met een artistieke dierenpopulatie. Een schilderij dat door een orang-oetan werd gemaakt, bracht 2.500 euro op. Dat meldt het dierenpark.

    Dat de orang-oetan Karl per opbod 2.500 euro ving voor zijn schilderij op de online verkoopsite Marktplaats.nl is bijzonder straf. Dat hij schildertalent heeft is blijkbaar niet zo uitzonderlijk: volgens een Apenheul-woordvoerder schilderen mensapen wel vaker. Bij slecht weer krijgen ze verf en papier, en slaan de dieren "uit vrije wil" aan het schilderen.

    Wat dit specifieke schilderijtje de moeite waard maakte, is dat het mogelijk het laatste werk is van de 50-jarige Karl, de oudste van zijn soort in het park. "Hij is oud en heeft er geen zin meer in", klinkt het bij het dierenpark.

    Opvangproject
    De som gaat evenwel niet naar Karl zelf. De 2.500 euro die het schilderij opbracht, wordt door de zoo nog eens verdubbeld en gaat naar een project op Borneo waarbij orang-oetans worden opgevangen. (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse tieners gaan als weerwolven naar school

    Amerikaanse tieners gaan als weerwolven naar school


    De scholieren halen de mosterd bij films als de 'Twilight'-trilogie.

    In een rage die volgt op films als 'Twilight' en 'The Wolfman' gaan Amerikaanse tieners vermomd als weerwolf naar school. De pubers dossen zich uit met gele contactlenzen, namaaktanden en dragen een bontstaart aan hun jeans.

    Bill Hill is hoofdleerkracht in de Brandeis High School in San Antonio, een van de scholen die sinds kort roedels weerwolven onder hun scholieren tellen. "Nog nooit heb ik zoiets gezien", krabt hij zich in het haar. "Ze lopen hier in de gangen met hun staart te zwieren. Eerlijk gezegd zien ze er niet bijzonder gevaarlijk uit, helemaal anders dan de schoolbendes die ik me uit mijn jeugd herinner."

    De school San Antonio is geen alleenstaand geval: onderwijsverantwoordelijken in Texas melden dat er tientallen scholen zijn doorheen de hele staat waar er 'wolvenbendes' zijn, telkens met ongeveer 20 leden.

    "Niet bang zijn"
    Deikitsen 'Lupus' Manley, een vijftienjarige die zichzelf als 'roedelleider' in een van de scholen ziet, zegt dat de nieuwe hype in een oude traditie thuishoort. "Menselijke wolven en weerwolven bestaan al veel langer dan 'Twilight'", zegt hij. "Het geeft ons het gevoel ergens bij te horen, en de kans om samen eens wild te doen. Maar niemand hoeft bang van ons te zijn."

    Daar sluit moeder Manly zich volmondig bij aan. "Zodra hij hier binnenkomt, moet dat gedoe met tanden en staarten stoppen", zegt ze. "Maar voor de rest zijn het brave kinderen: ik vind het moedig dat ze anders dan de rest durven zijn."

    Hondenhoofd gekookt
    Toch kreeg de beweging al met een schandaal af te rekenen. Een 23-jarig lid, dat zichzelf Wolfie Blackheart noemt, sneed het hoofd van een hond af en kookte het. Foto's van haar heldendaad postte ze later online. De jonge vrouw zei tegenover de politie dat het dier al dood was toen ze het vond. "Ik zou nooit een hond kunnen ombrengen", luidde het. "Ik ben zelf een hondachtige." (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brit van 72 wordt wéér vader na tweeling vorig jaar

    Brit van 72 wordt wéér vader na tweeling vorig jaar

    Richard Roden was vorig jaar op zijn 71ste de oudste Britse vader van een tweeling ooit. Dat berichtten we al eind oktober. Nu wordt Roden wéér papa, op zijn 72ste. Het zal zijn dertiende kind zijn.

    Zijn huidige vrouw, Lisa, is 26 en twee maanden zwanger van hun derde baby samen. De bevalling is voorzien voor januari. Roden verklaarde vorig jaar nog dat hij zelf groenten teelt om zijn bedprestaties naar een hoger niveau te tillen. Hij is dolblij met de nieuwe zwangerschap, laat hij The Sun weten.

    "Het toont aan dat ik verliefd ben en dat de zelfgekweekte groenten hun werk doen", beweert hij. De tweelingmeisjes Emily en Ruby zijn intussen zestien maanden oud. Het koppel zegt dat de nieuwe bevruchting ontzettend snel verliep. "We zullen dus drie baby's onder de drie jaar hebben als de nieuwe spruit geboren wordt", zegt Lisa, die goed kan tellen. Bij de concepties kwamen overigens geen hulpmiddelen kijken.

    Papa of opa?

    Richard Roden wordt op straat vaak als opa van de tweeling gefeliciteerd. "Ik verbeter de mensen en zeg hen dat ik de vader ben, maar vaak willen ze dat gewoon niet geloven", vertelt hij aan The Sun.

    Roden werkte een groot deel van zijn leven als lasser. Hij kon niet lezen en schrijven en besloot weer naar school te gaan. In 2005 ontmoette hij daar Lisa, toen zij amper 22 was. Ze werden een koppel. Vier jaar later zijn ze dat nog steeds. Mét binnenkort drie kindjes. Voor de statistieken: de alleroudste papa van een tweeling ter wereld ooit was de toen 78-jarige Amerikaan Tom Lambert. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanstaand bruidspaar zelfde dag geboren in zelfde kliniek

    Aanstaand bruidspaar zelfde dag geboren in zelfde kliniek


    Amy Singley en Steven Smith uit Pennsylvania zijn allebei op 17 april 1986 geboren in hetzelfde hospitaal. Hun beider moeders deelden dezelfde kamer in het St. Luke's Hospital in Fountain Hill. En volgende maand gaan Amy en Steven trouwen. Met elkaar. Dat schrijft The Express-Times.

    De ware
    Na de geboorte van hun spruit, bleven de families van Amy en Steven in contact. Toen ze in de middelbare school zaten, vroeg Steven of Amy geen zin had om samen naar de bioscoop te gaan. Na een tweede afspraakje, wist Amy dat Steven de ware voor haar was. De twee stappen op 12 juni in het huwelijksbootje. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man serveert hot dogs aan alligators in zijn achtertuin

    Man serveert hot dogs aan alligators in zijn achtertuin

    In de Amerikaanse stad Port St. Lucie (Florida) is een man aangeklaagd omdat hij in zijn achtertuin alligators voederde. Hij gaf de gevaarlijke reptielen zowaar hot dogs. De zaak kwam aan het licht toen buren het vreemde tafereel zagen gebeuren.

    Na klachten van de buurtbewoners gingen agenten Matthew Bucci (39) een bezoekje brengen en ze konden met hun eigen ogen vaststellen hoe het voederen in zijn werk ging. Bucci opende een hek en schudde een zak vol hot dogs leeg. Even later verscheen er een alligator van twee meter ten tonele en die verorberde de lekkernijen.

    Gedood
    De wet van de staat Florida verbiedt het voederen van alligators, omdat de dieren zo gewoon worden aan mensen. Bovendien moedigt Bucci de reptielen ook aan om voedsel te gaan zoeken buiten hun natuurlijke habitat en dat kan mensen in gevaar brengen. De croc die de agenten bij hun bezoekje aantroffen, werd gevangen en te slapen gelegd. De wet in Florida beveelt dat elke alligator van meer dan 1,2 meter die voor overlast zorgt, moet gedood worden. (hlnsydney/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roemeense wil met 26.000 euro in bh grens oversteken

    Roemeense wil met 26.000 euro in bh grens oversteken


    Een vrouw met de Roemeense nationaliteit is door de douane van Wales bij de kraag gevat. De dame had voor niet minder dan 26.000 euro aan bankbiljetten in haar bh gepropt. De verborgen schat bestond voornamelijk uit biljetten van 500 euro. Dat meldt The Sun.

    Argwaan
    Coupures van 500 euro wekken meteen argwaan bij de autoriteiten in het Verenigd Koninkrijk. Vaak zijn die 'dikke' biljetten gelinkt aan criminele activiteiten.

    Zaak verkocht
    De Roemeens met haar 'wonderbra' was op weg vanuit Ierland en wilde Wales binnenraken. Ze werd onderschept in de haven van Holyhead. Ze had niet meteen een verklaring waarom ze met een dergelijk groot geldbedrag op pad was. Ze beweert dat ze haar zaak in Ierland had verkocht, maar bewijzen zijn er daar vooralsnog niet van. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man jaagt per ongeluk kogel door z'n testikels

    Man jaagt per ongeluk kogel door z'n testikels


    Voor een man uit Seattle is het gisteren een pijnlijk middagje shoppen geworden. In een Lynnwood-warenhuis joeg hij zichzelf een kogel door de testikels toen zijn revolver per ongeluk afging. Dat meldt The Seattle Times.

    De man droeg zijn wapen in z'n broeksriem. Naast z'n testikels, boorde de kogel zich ook daar het been en de voet van het slachtoffer.

    Niemand anders raakte gewond bij het incident. De onfortuinlijke shopper werd afgevoerd naar het Harborview Medical Center in Seattle. Het is niet geweten hoe erg hij er aan toe is. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    31-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gokkende moeder laat kleuter 13 uur alleen achter in auto

    Gokkende moeder laat kleuter 13 uur alleen achter in auto


    Een moeder liet haar kleuter alleen achter in de wagen en ging een nachtje drinken en gokken.

    Valerie Tran liet haar zoontje van drie alleen achter in haar wagen.  Uit de beelden van de bewakingscamera op de parking van het Chip's Palace Casino in La Center, Washington bleek dat de vrouw dertien uur eerder met haar wagen aangekomen was. Agent Jerry Lester was aan het dineren in het casino toen bezorgde bewakers hem van de tafel gingen halen en hem naar de wagen van de vrouw brachten.

    In de auto zat de jongen van drie nog altijd te huilen. Het casino lanceerde een oproep en de moeder kwam opdagen. Volgens de politie was ze dronken en begreep ze niet waarom de politie een zaak maakte van haar achtergelaten kind. Ze zei dat ze goed wist dat haar zoon op de achterbank van de auto zat en dat ze af en toe een kijkje ging nemen. "De jongen zat met een natte pamper in de wagen", volgens de agent.

    De Amerikaanse had te veel gedronken en werd opgesloten in de gevangenis van Clark County op beschuldiging van "het alleen achterlaten van een kind in een wagen". De sociale dienst ontfermde zich over de kleuter. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw krijgt na 27 jaar gestolen portefeuille terug

    Vrouw krijgt na 27 jaar gestolen portefeuille terug


    Een wandelaar trof in een bos een portefeuille aan. Het gevonden stuk was versleten maar toch was de identiteitskaart die erin zat nog goed leesbaar. De politie kon de eigenaar van de portefuille dan ook makkelijk opsporen.

    De agenten vroegen de dame uit Keulen of ze haar portefuille verloren was. Ze antwoordde negatief en haalde die van haar meteen boven waarop de agenten het gevonden exemplaar toonden. Toen begon het stilaan te dagen bij de Duitse. Ze begon te wenen en zei dat het inderdaad haar exemplaar was. Ze herinnerde zich dat ze 27 jaar geleden tijdens een wandeling in het bos het slachtoffer geworden was van een diefstal waarbij haar portefeuille buit gemaakt werd. Op het geld na zaten alle stukken nog in de portefeuille. Volgens de politie van Aken heeft de eigenares de tand des tijds beter doorstaan dan haar portefeuille. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte Huis bang dat olielek BP nog gaat vergroten

    Witte Huis bang dat olielek BP nog gaat vergroten


    De Amerikaanse regering weet het niet meer. Zelfs de modernste technologie blijkt niet in staat om het olielek in de Golf van Mexico te dichten. Dat BP het nu zelf maar oplost, zo lijkt de teneur in het Witte Huis. Maar de regering is ook bang dat BP met een nieuw plan het lek nog met 20 procent gaat vergroten.

    Ik heb geen vertrouwen in BP. Ze weten niet wat ze aan het doen zijn  
    Het is voor de VS eerder beschamend dat ze ondanks hun ontwikkelde technologie al een maand proberen om het olielek in de Golf van Mexico te dichten. Poging na poging mislukt en intussen worden de gevolgen voor het milieu steeds groter. Na een nieuwe mislukking vorige week noemde het Witte Huis het olielek de grootste milieuramp in de geschiedenis van de VS.

    Pijpleidingen openbreken
    BP krijgt intussen steeds meer kritiek te slikken. Het bedrijf huurde het platform Deepwater Horizon toen het op 20 april door een explosie in zee zonk. Op anderhalve kilometer diepte ontstond een lek dat dagelijks enorme hoeveelheden olie in zee doet stromen. Verwacht wordt dat het drama nog maanden zal duren. BP lijkt zich wel op te maken voor een ultieme poging om het lek te dichten.

    Zo wil BP de pijpleidingen openbreken om een soort schaal over de oliebron te plaatsen. In de Amerikaanse regering wordt gevreesd dat op die manier nog twintig procent meer olie in zee terecht kan komen. Maar bij BP verzekeren ze dat er geen gevaar bestaat dat meer olie zou vrijkomen. Om het lek definitief te dichten zal een nieuwe bron geboord moeten worden.

    Geen vertrouwen meer
    De Amerikaanse regering plaatste 150 wetenschappers op de zaak. Iedere dag zou tussen 45.000 en 70.000 liter olie in zee spoelen. In totaal zou al tot 150 miljoen liter gelost kunnen zijn. BP heeft nog steeds vertrouwen dat de nieuwe methode kan slagen om de olie op te vangen. "Het is alleen de vraag hoeveel olie we zullen kunnen opvangen", klinkt het.

    De kloof tussen het Witte Huis en BP wordt wel steeds groter. "Ik heb geen vertrouwen in BP. Ze weten niet wat ze aan het doen zijn", zegt Ed Markey, voorzitter van de energiegroep die het lek volgt. "Ze begonnen hun actie met golfballen. En dat was in de eerste weken, dus ik denk net dat mensen nog moeten geloven dat de voorspellingen van BP zullen uitkomen."

    Grootste milieu-operatie
    Het enige goede nieuws komt vanaf het land waar de VS de grootste milieu-operatie ooit heeft opgezet. Met enorme inspanningen wordt de olie op afstand gehouden om zo weinig mogelijk smurrie op de kust te zien stromen.

    Ook uit Republikeinse hoek is de ongerustheid groot. De tegenstanders van president Barack Obama zijn over het algemeen voor de olieboringen. "En daar zal dit olielek geen verandering in brengen", zegt Senator David Vitter van Louisiana. "Maar we moeten leren uit dit ongeval. Voorlopig mag er niet meer geboord worden in de Golf van Mexico. Niet voor we weten hoe we deze operaties veilig kunnen maken en wat er gebeurt als deze beveiliging het laat afweten." (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waterschaal doet bussen trager rijden

    Waterschaal doet bussen trager rijden

    .

    Het experimentje vindt plaats in de miljoenenstad Changsha.
    Misschien een ideetje voor minister van Mobiliteit Hilde Crevits: een grote waterschaal in de bus naast de chauffeur. Bedoeling is dat er zo voorzichtig gereden wordt dat er geen spatje water uit de kom valt.

    "Passagiers klagen vaak dat ze zich niet op hun gemak voelen doordat de chauffeur plots remt of gewoon een kluns achter het stuur is", aldus een woordvoerder van het Chinese busbedrijf Longxiang. "Met die waterschalen hopen we de ergste gevallen er van tussenuit te halen."

    Wie denkt vals te spelen en de kom zelf met water op te vullen, is er aan voor de moeite: een camera in de bus houdt de chauffeurs continu in de gaten. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!