WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    08-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drol van Wim Delvoye onder de hamer

    Drol van Wim Delvoye onder de hamer


    Liefhebbers van uitwerpselen kunnen morgen terecht bij veilinghuis Christie's in Amsterdam. Tijdens een veiling van hedendaagse kunst komt dan letterlijk een drol onder de hamer. Het gaat om kunstmatig gefabriceerde fecaliën van de Vlaamse kunstenaar Wim Delvoye. De verwachte opbrengst van de poep ligt tussen de 5.000 en 7.000 euro. De drol is vacuümverpakt.
     
    De bolus is het resultaat van het kunstwerk Cloaca dat Delvoye maakte in 2000. Cloaca is een machine die menselijke uitwerpselen produceert. Het apparaat is in staat drank en voedsel te verwerken zoals een mensenlichaam dat doet. Delvoye verkoopt de ontlasting aan verzamelaars over de hele wereld. Het nu te veilen item werd gedraaid op 27 augustus 2001.
     
    Ruim een jaar geleden veilde Sotheby's in Londen ook al een keutel van Delvoye. Die bracht toen ongeveer 14.500 euro op. (belga/svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    07-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indonesische vrouw beweert 157 jaar oud te zijn

    Indonesische vrouw beweert 157 jaar oud te zijn

    Bij de volkstelling van de afgelopen weken in Indonesië is een vrouw van maar liefst 157 jaar "ontdekt" in een dorpje op het eiland Sumatra. Een functionaris bij het statististisch bureau maakte het opmerkelijke nieuws bekend.

    De tellers denken dat Turinah wellicht geboren is in 1853. Dat heeft ze hen zelf verteld in mei. De enige mens die ooit de kaap van de 120 jaar overschreden heeft, is de Franse Jeanne Calment, die 122 lentes "jong" in 1997 stierf.

    "Er bestaan geen authentieke documenten om haar leeftijd te bewijzen, maar op basis van haar verklaringen en rekening houdend met de leeftijd van haar adoptiedochter, die 108 jaar oud is, is het moeilijk om te twijfelen", zegt Jhonny Sardjono, een verantwoordelijke bij de dienst die de telling organiseert.

    Bijna vloeiend Nederlands
    Turinah blijft thuis een bezige bij en rookte haar hele leven sigaretten met kruidnagel. "Ondanks haar leeftijd heeft ze een uitstekend geheugen, een goed gezicht en heeft ze geen gehoorproblemen. Ze spreekt bovendien bijna vloeiend Nederlands", aldus Sardjono. Indonesië was vroeger een Nederlandse kolonie.

    Om te voorkomen dat haar naam gelinkt werd aan de communisten, heeft Turinah naar verluidt in 1965 al haar identiteitspapieren vernietigd. (afp/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Voetbalgokkers roken gedroogde hersenen gieren"

    "Voetbalgokkers roken gedroogde hersenen gieren"


    Wie fortuin wil maken tijdens het WK voetbal moet gedroogde hersenen van gieren roken. De gieren zijn de volgende weken dan ook vogelvrij verklaard in Zuid-Afrika. Volgens natuurbeschermers worden de roofvogels er massaal gedood door de aanhangers van een magisch geloof die denken dat het roken van gedroogde gierenhersenen hen helpt bij het voorspellen van de juiste voetbaluitslagen.

    De gieren zijn er al bijna met uitsterven bedreigd door een gebrek aan voedsel en door vergiftiging. "De jacht op de vogels door de aanhangers van het geloof vormt een extra bedreiging voor de gieren", zegt Mark Anderson van Birdlife South Africa.

    Steve McKean van KwaZuelu-Natal Wildlife deed onderzoek naar het verdwijnen van de gieren. "Uit ons onderzoek blijkt dat het doden van de gieren voor magisch gebruik nefast is voor de bestaande populatie. We vrezen dat binnen vijftig jaar de soort volledig uitgestorven is", besluit McKean. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder vindt ontvoerde kinderen terug dankzij Facebook

    Moeder vindt ontvoerde kinderen terug dankzij Facebook

    Een moeder uit de Amerikaanse staat Californië heeft haar kinderen teruggevonden via Facebook. De vrouw ontdekte dat de twee, die vijftien jaar geleden als vermist opgegeven werden, in Florida zaten.

    In 1995 ontvoerde Faustino Utrera zijn twee kinderen. De moeder bleef in onzekerheid achter want zij wist niet waar haar ex met de kinderen zat. De jongen was toen twee jaar oud, het meisje drie.

    Maar toen de vrouw onlangs het idee kreeg om de naam van haar dochter eens in de zoekfunctie van Facebook in te geven, kreeg ze een profiel te zien van een tiener die wel eens haar dochter kon zijn. Ze trok met de ontdekking naar politieverantwoordelijke Kurt Rowley.

    De politie stelde een onderzoek in en er werd ontdekt dat het profiel gebruikt werd vanuit Orlando, Florida. Uiteindelijk bleek het wel degelijk om de vrouw haar dochter te gaan en werd Utrera aangehouden en beschuldigd van ontvoering en schending van het hoederecht. 
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Postzegel uit 1904 brengt half miljoen euro op

    Postzegel uit 1904 brengt half miljoen euro op



    Een postzegelverzamelaar heeft maar liefst 400.000 pond (480.000 euro) opgehoest voor een uiterst zeldzame Britse zegel uit 1904.

    De zegel '1904 6d Pale Dull Purple (I.R. Official)' kwam op de markt op 14 maart 1904, maar werd dezelfde dag weer teruggetrokken. Er zijn maar negentien vellen van gedrukt, en die werden bijna allemaal meteen vernietigd.

    Het gaat om een van de meestgezochte postzegels ter wereld, zegt Keith Heddle van verkoper Stanley Gibbons Investment. (sam)



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Circusolifant op wandel in straten van Zürich

    Circusolifant op wandel in straten van Zürich


    In het Zwitserse Zürich is een circusolifant uitgebroken en het stadscentrum ingewandeld. Volgens de eerste gegevens van de politie waren de olifanten geschrokken tijdens het laden.

    Olifant Sabu kon ontsnappen, en nam eerst een bad in het meer van Zürich. Daarna ging zijn uitstap naar het centrum van de stad, waar hij het verkeer flink in de war stuurde. Een paar kilometer verder kon Sabu uiteindelijk worden gevangen.

    Niemand raakte gewond tijdens de tocht, die meer dan een uur duurde. (ats/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    06-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opera House geeft speciaal concert voor honden

    Opera House geeft speciaal concert voor honden


    In Sydney is gisteren een muziekstuk voor honden opgevoerd op de trappen van het Opera House. Honderden viervoeters luisterden er naar walvisgeluiden, synthesizerklanken en hoge frequenties.
     
    "Het hoogtepunt van mijn leven", zegt componiste Laurie Anderson, die er haar 63ste verjaardag vierde. Anderson is met haar man, de Amerikaanse rocklegende Lou Reed, curator van het kunstenfestival Vivid Live dat plaatsvindt rond het operagebouw.
     
    De honden reageerden verschillend: sommige kwispelden met hun staart, andere blaften, nog andere leken niet geïnteresseerd. De muze voor het muziekspektakel was Andersons rat terriër Lollabelle. De hond heeft volgens Anderson beslist een voorliefde voor welbepaalde tonen. (dpa/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koe ontsnapt twee keer en moet niet meer naar slachthuis

    Koe ontsnapt twee keer en moet niet meer naar slachthuis

    Een jonge koe die uit een Kroatisch slachthuis was ontsnapt en alle pogingen om haar te vangen, wist te verijdelen, mag uiteindelijk blijven leven. De eigenaars van de koe hebben beslist het leven van het dier te sparen.

    De 15 maanden oude vaars was twaalf dagen geleden in Ivanec uit een slachthuis gevlucht. Ze werd gezond en wel teruggevonden, grazend in een wei in de buurt van de stad, schreef de krant Vecernji list.

    Tweede ontsnapping
    "Het is een lieve jonge koe, die er helemaal niet uitgeput uitziet, maar in goede conditie lijkt", zei Mladen Markovic, die de koe vond. Markovic hoopte een vergoeding van 2.500 kuna (345 euro) op te strijken, die het slachthuis beloofd had aan wie het dier terugvond. Maar de koe slaagde er opnieuw in weg te lopen.
     
    Nooit naar slachthuis
    "Aangezien de vaars nu de steun van het hele land heeft in haar strijd om te blijven leven, hebben we beslist haar te sparen", zei Filip Dragovic, de eigenaar van het dier. "Van zodra ze gevangen is, gaat ze naar onze boerderij, in een idyllische wei, waar ze voedsel te over heeft en waar ze oud kan worden", beloofde hij. "Ze keert nooit meer naar het slachthuis terug." (belga/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenkort kan je zappen met je brein

    Binnenkort kan je zappen met je brein

           

    Britse wetenschappers hebben een eerste stap gezet om voorwerpen te doen bewegen via de hersenen. Ze ontwierpen daartoe een soort hoed, die verbonden is met een pc. De computer interpreteert dan de veranderingen in hersenactiviteit, die gepaard gaan met een gedachte. Zo zouden mensen binnenkort kunnen zappen alleen door er aan te denken. Dat staat de lezen in de Britse zondagskrant Sunday Telegraph.

    In actiefilms en populaire televisiereeksen is het al lang gemeengoed: het idee dat mensen machines en voorwerpen kunnen controleren en verplaatsen louter dankzij de kracht van hun brein. Nu ziet het er naar uit dat de werkelijkheid de fictie aan het inhalen is.

    Videospelletje

    Het begon allemaal, heel toepasselijk, met een videospelletje. Het succes van de door spelletjesmaker Nintendo ontwikkelde Wii, waarbij de speler via bewegingen van armen, benen, voeten of handen de actie op het videoscherm bepaalt, leidde tot de volgende stap: een spelsysteem waarbij de bewegingen worden gecontroleerd door de gedachten van de speler.

    Hoed

    Dat bracht vorsers aan de universiteit van Essex ertoe het prototype te ontwerpen van een "hoed" waarmee de drager via zijn hersenen de computer opdracht kan geven om op het videoscherm een voorwerp te verplaatsen. Sterker nog, zo kunnen er ook in een kamer voorwerpen worden verplaatst en uiteindelijk hopen de bedenkers ook meer praktische toepassingen te kunnen ontwikkelen zoals het besturen van rolstoelen of zelfs auto's, enkel en alleen door de gedachten van de bestuurder.

    Veranderingen

    In de hoed zitten elektroden die veranderingen opsporen in de elektrische activiteit in de hersenen die wordt geproduceerd door de neutronen. Als de drager bijvoorbeeld denkt aan een bepaalde handeling, zeg maar het bewegen van zijn hand, veroorzaakt dat een herkenbaar patroon in de hersenen die een computer kan leren herkennen.

    Hulp voor gehandicapten


    Volgens dr. John Gan, het hoofd van de faculteit elektronica aan de universiteit "hebben we dit apparaat eigenlijk ontwikkeld om gehandicapte patiënten te helpen die beperkt zijn in hun bewegingen of zelfs helemaal niet kunnen bewegen, zodat ze langs deze weg een computer, of zelfs een rolstoel, kunnen controleren door doelgerichte gedachten".

    Zappen


    Maar volgens Gan gaan de mogelijke praktische toepassingen veel breder: "Van het controleren van computerspelletjes tot voorwerpen in de onmiddellijke leefomgeving, zoals het aan- en uitdoen van lampen, het sluiten van gordijnen of het zappen tussen televisiekanalen".

    Volledig andere interactie


    Op termijn hopen wetenschappers dat ze de interactie tussen mensen enerzijds en computers en technologie anderzijds volledig kunnen veranderen door de huidige toetsenborden of touch screens te vervangen door methodes waarbij signalen rechtstreeks vanuit de hersenen worden overgebracht.

    Science-fiction wordt realiteit


    Wie dit alles wegwuift als "science fiction-bedenksels", heeft ongelijk, aldus professor Nigel Shadbolt, computerwetenschapper aan de universiteit van Southampton.
    Want "wat een oud sf-idee is: het interpreteren van hersensignalen, wordt in snel tempo realiteit. De hersenen zijn namelijk altijd bezig en produceren daarbij veel chaotisch klinkend geluid. We zijn nu zo ver dat we daaruit de signalen kunnen isoleren die nuttig zijn".

    Bewijs


    Hoe nuttig hebben ze al laten zien aan de universiteit van Essex, waar een apparaat is ontwikkeld dat de elektrische activiteit opspoort in minuscule spierbewegingen in het voorhoofd en in het oog. Op grond daarvan kan een patiënt in staat worden gesteld om een rolstoel in alle richtingen te doen bewegen met één beweging van zijn voorhoofd. (belga/edp)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    05-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peuter schildert meesterwerken

    Peuter schildert meesterwerken




    Een gerommeerde kunstgalerij in Melbourne gaat een tentoonstelling wijden aan schilderijen van de tweejarige Australische Aelita Andre. Galerijhouder Mark Jamieson prijst de levendigheid en abstractie van Aelita's 'meesterwerken', en het meisje krijgt ook uit de rest van wereld lovende kritieken... (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noord-Korea creëert wonderdrankje waar je slimmer van wordt

    Noord-Korea creëert wonderdrankje waar je slimmer van wordt


    Noord-Korea zou, naar eigen zeggen, een "wonderdrank" hebben gecreëerd waarbij hersencellen vermenigvuldigd worden. Verder zou de drank ook de veroudering van de huid tegengaan.
     
    Het drankje bevat 60 soorten "micro-elementen" van meer dan 30 plantensoorten, aldus het Noord-Koreaanse persagentschap KCNA. Het "wondermiddel" zou het mentale vermogen verbeteren door het vermenigvuldigen van hersencellen en, het zou de huid beschermen tegen rimpels.
     
    De uitvinding is een "doorbraak" van het overheidsbedrijf Moranbong Carbonated Fruit Juice Joint Venture, dat ook frisdranken met fruitsmaken maakt.
     
    Naar verluidt zou er al interesse getoond zijn door Chinese, Duitse en andere zakenmensen. Wij vermoeden dat het drankje met een korreltje zout nog beter werkt. (belga/mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.90-jarige met scootmobiel veroorzaakt chaos op snelweg

    90-jarige met scootmobiel veroorzaakt chaos op snelweg


    Een Britse man van 90 uit Chelmsford (Essex) heeft een enorme verkeerschaos veroorzaakt door met zijn scootmobiel de drukke A12-snelweg op te rijden. De man besefte naar eigen zeggen niet dat de bijzonder drukke weg - waar je 120 mag rijden - niet op mocht met zijn karretje dat 12 km/u rijdt. Gevolg: zes kilometer file.

    De grijsaard was op weg naar een vriend in Danbury, 12 kilometer van waar hij woont. In Boreham pakte hij de oprit van de A12. De politie moest uiteindelijk met een rijdende roadblock tot de volgende afrit loodsen, want er is geen pechstrook op het stuk waar hij reed.

    Een familielid kwam de man ophalen. Hij kreeg een boete wegens roekeloos rijgedrag. (mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    04-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RIP: Lelijkste hond ter wereld is overleden

    RIP: Lelijkste hond ter wereld is overleden


    Miss Ellie, officieel het lelijkste hondje ter wereld, is overleden. Ellie was een Chinese gekuifde naakthond en werd vorig jaar in een wedstrijd van Animal Planet verkozen tot 's werelds lelijkste hond. Sindsdien kende Ellie een (korte) carrière in show business.

    Ellie verscheen regelmatig op televisie en op reclameborden. Ze verzamelde ook veel geld voor het goede doel. Ellie wordt gecremeerd. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man wil rustig gaan shoppen en trekt boerka aan

    Man wil rustig gaan shoppen en trekt boerka aan

    Om rustig inkopen te kunnen doen, heeft een man in Saoedi-Arabië zich verkleed als vrouw. Ondanks een lang gewaad, een sluier en zelfs vrouwenschoenen merkten bewakers aan de ingang van een winkelcentrum in de stad Taif hem op, meldt het Saoedi-Arabische nieuwsportaal Sabq.

    Toen een van de bewakers hem aansprak, deed hij er aanvankelijk het zwijgen toe, waarop de bewakers uiteindelijk het gewaad uittrokken.
     
    In Saoedi-Arabië is er dikwijls sprake van discriminatie van vrouwen, die een mannelijke "hoeder" bij zich moeten hebben en niet mogen autorijden. Maar ook jongemannen voelen zich van tijd tot tijd benadeeld. Hen wordt namelijk vaak verboden om zonder begeleiding van zijn echtgenote, een zus of moeder in een winkelcentrum te gaan shoppen. Op die manier wordt geprobeerd om te voorkomen dat mannen buitenlandse vrouwen zouden "lastigvallen". (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje na 20 jaar in jungle even terug bij haar ouders

    Meisje na 20 jaar in jungle even terug bij haar ouders



    Het junglemeisje uit Cambodja is teruggekeerd naar haar geliefde biotoop. De jonge vrouw verdween twintig jaar geleden en werd na een lange zoektocht teruggevonden maar ze kon zich niet meer aanpassen aan een leven met haar ouders in de bewoonde wereld.

    Rochom P'ngieng (29) verdween in 1989 toen ze samen met haar zus buffels aan het hoeden was. In 2007 werd ze eindelijk gevonden. Al die tijd had het meisje in de jungle geleefd. Haar familie ondernam een verwoede poging om haar opnieuw in de bewonde wereld te integreren maar alle pogingen mislukten. Ze sprak de taal van haar familie niet meer, ze kroop liever dan ze liep en ze wou geen kleren dragen. Het junglemeisje ondernam ook verschillende pogingen om opnieuw te ontsnappen. Het leven in de bewoonde wereld met haar familie was niet meer aan haar besteed.

    Opnieuw verdwenen

    Haar vader meldt nu dat ze opnieuw verdwenen is. "Ze heeft zich uitgekleed en liep het huis uit", aldus Sal Lou. "Vlak voor haar verdwijning hielp ze nog met het oogsten van groenten. Ik kan haar niet meer vinden, ik denk dat ze opnieuw de jungle ingetrokken is." De man weet het zeker. Het zijn de geesten uit de jungle die zijn dochter volledig in haar macht hebben. Hij doet nu een beroep op een waarzegger om zijn dochter terug te vinden. De man zegt dat de vader een wild varken, een varken, een kip en vier kruiken wijn moet offeren. Anders zal hij zijn dochter nooit meer terugvinden.

    Twijfels
    Toch rijzen er heel wat twijfels. Volgens sommigen is het onmogelijk dat een meisje van acht , twintig jaar kan overleven in de jungle. De ouders houden vol dat het om hun dochter gaat. Een litteken op haar rechterarm is voor hen een duidelijk teken van herkenning maar ze weigerden een dna-test. Intussen zijn ploegen opnieuw de jungle van Ratanakkiri ingetrokken om haar te zoeken. (vsv)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw verkoopt pasgeboren baby voor 117 euro

    Vrouw verkoopt pasgeboren baby voor 117 euro


    In Bolivia is een dertigjarige vrouw opgepakt nadat ze haar pasgeboren baby had verkocht voor 117 euro. Ook de koopster werd aangehouden, meldt de politie van het centraal gelegen Cochabamba.
     
    De moeder verklaarde in eerste instantie dat haar baby afgelopen zondag gestolen werd door een verpleegster in het ziekenhuis van Cochabamba. Na ondervraging gaf ze echter toe dat ze het kind had verkocht.
     
    De koopster, een 35-jarige vrouw die zelf geen kinderen kon krijgen, bekende dat ze twee maanden eerder met de moeder had afgesproken het kind te kopen. De moeder zei dat ze geen geld heeft om het kind op te voeden. (afp/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    03-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man ging wekelijks naar vier begrafenissen voor gratis eten

    Man ging wekelijks naar vier begrafenissen voor gratis eten

    In Nieuw-Zeeland heeft een begrafenisondernemer een man ontdekt die wekelijks naar een viertal begrafenissen kwam. Hij kende de overledene helemaal niet en nam telkens een voorraad voedsel mee naar huis.

    De begrafenisondernemer stuurde een foto van de man naar alle takken van het bedrijf. De man zou rond de veertig zijn en liep op de begrafenissen rond met een rugzak vol tupperware. Die doosjes vulde hij dan met het voedsel dat op de begrafenis werd aangeboden. Hij veroorzaakte wel geen problemen, was altijd vriendelijk en ging zelfs iedere keer zijn respect betuigen bij de overledene, stelt de begrafenisondernemer.

    Intussen heeft de man zijn vreemde hobby opgegeven, nadat een medewerker hem even terzijde nam. Hij vertelde de man dat hij altijd welkom is op een openbare begrafenis, maar het is niet toegelaten om eten mee naar huis te nemen. De één zijn dood is de ander zijn brood... (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crocs redden leven van driejarig knaapje

    Crocs redden leven van driejarig knaapje

    In mode-middens gooien Crocs wellicht geen hoge ogen, maar geen schoeisel is beter geschikt om aan de elektrocutiedood te ontsnappen. Dat ondervond een Brits kind van drie jaar.

    Volgens de moeder van de jongen werd het leven van de jongen gered door zijn Crocs toen hij een haardroger van een natte vloer in de kleedkamer van het plaatselijk zwembad wilde oppikken. De knaap kreeg een enorme schok van het kapotte toestel, maar overleefde. Volgens artsen werkte het plastic schoeisel van de jongen als een isolator, waardoor de elektrische lading niet dodelijk was.

    Helderblauwe vonk
    "Een helderblauwe elektriciteitsvonk ging door zijn arm en vloog er langs zijn flank uit", vertelt de geschokte mama. "Het was vreselijk. Mijn zoon schreeuwde zijn pijn uit, schokken gingen door zijn hele lichaam. Een verpleger van het ambulanceteam zei dat hij van geluk kon spreken dat hij zijn Crocs droeg. Door die schoenen ging de elektriciteit niet via zijn voeten de grond in. Wellicht was dat zijn redding." (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duits zuiveringsstation speelt Mozart voor microben om afbraakproces te stimuleren

    Duits zuiveringsstation speelt Mozart voor microben om afbraakproces te stimuleren


    Heeft Mozart meer dan 200 jaar later een positieve invloed op microben?

    Een Duitse zuiveringsinstallatie onthulde zijn eerder bizarre plannen om het afbraakproces van afvalwater te bespoedigen: ze spelen muziek van Mozart om de microben te stimuleren.

    Nee, 1 april is alweer twee maanden geleden, dit is serieus! Volgens experts is de muziek van componist Mozart zeer geschikt om de activiteit tussen micro-organismes die afval afbreken te stimuleren, lezen we in de Markische Allgemeine.

    De Toverfluit
    Klassiekers als De Toverfluit en Figaro's Bruiloft worden de klok rond door de rioleringen gepompt door luidsprekers die ontworpen werden om de akoestiek van een concerthal na te bootsten.

    Het zotte muziekschema werd opgesteld door wetenschappers van de Duitse firma Mundus, die beweren dat microben vooral verkikkerd zijn op harmonie en ritme. In combinatie met grote hoeveelheden zuurstof kan de muziek helpen om rioolslib op een efficiëntere manier af te breken.

    Besparingen
    Gehoopt wordt dat de Oostenrijkse symfonieën de energiekosten naar beneden halen in het zuiveringsstation in Treuenbrietzen ten zuidwesten van Berlijn. "We willen zo 1.000 euro per maand besparen, dan zou de opzet geslaagd zijn", zegt directeur Detlef Dalichow in de Markische Allgemeine. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kat heeft al 17 jaar drankprobleem

    Kat heeft al 17 jaar drankprobleem



    Aan gekke beesten geen gebrek op onze site. Na de 'dronken' papegaaien van gisteren,

    presenteren we nu een kat met een 'drankprobleem'. Er is verder niks mis met het poesje, maar het heeft een wel heel bijzondere manier van drinken. En dat sinds de geboorte, zeventien jaar geleden. Volgens het baasje is een mogelijke verklaring dat de kat 'haar' water beschermt tegen dorstige concurrenten. (jv)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!