WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    06-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenkort kan je zappen met je brein

    Binnenkort kan je zappen met je brein

           

    Britse wetenschappers hebben een eerste stap gezet om voorwerpen te doen bewegen via de hersenen. Ze ontwierpen daartoe een soort hoed, die verbonden is met een pc. De computer interpreteert dan de veranderingen in hersenactiviteit, die gepaard gaan met een gedachte. Zo zouden mensen binnenkort kunnen zappen alleen door er aan te denken. Dat staat de lezen in de Britse zondagskrant Sunday Telegraph.

    In actiefilms en populaire televisiereeksen is het al lang gemeengoed: het idee dat mensen machines en voorwerpen kunnen controleren en verplaatsen louter dankzij de kracht van hun brein. Nu ziet het er naar uit dat de werkelijkheid de fictie aan het inhalen is.

    Videospelletje

    Het begon allemaal, heel toepasselijk, met een videospelletje. Het succes van de door spelletjesmaker Nintendo ontwikkelde Wii, waarbij de speler via bewegingen van armen, benen, voeten of handen de actie op het videoscherm bepaalt, leidde tot de volgende stap: een spelsysteem waarbij de bewegingen worden gecontroleerd door de gedachten van de speler.

    Hoed

    Dat bracht vorsers aan de universiteit van Essex ertoe het prototype te ontwerpen van een "hoed" waarmee de drager via zijn hersenen de computer opdracht kan geven om op het videoscherm een voorwerp te verplaatsen. Sterker nog, zo kunnen er ook in een kamer voorwerpen worden verplaatst en uiteindelijk hopen de bedenkers ook meer praktische toepassingen te kunnen ontwikkelen zoals het besturen van rolstoelen of zelfs auto's, enkel en alleen door de gedachten van de bestuurder.

    Veranderingen

    In de hoed zitten elektroden die veranderingen opsporen in de elektrische activiteit in de hersenen die wordt geproduceerd door de neutronen. Als de drager bijvoorbeeld denkt aan een bepaalde handeling, zeg maar het bewegen van zijn hand, veroorzaakt dat een herkenbaar patroon in de hersenen die een computer kan leren herkennen.

    Hulp voor gehandicapten


    Volgens dr. John Gan, het hoofd van de faculteit elektronica aan de universiteit "hebben we dit apparaat eigenlijk ontwikkeld om gehandicapte patiënten te helpen die beperkt zijn in hun bewegingen of zelfs helemaal niet kunnen bewegen, zodat ze langs deze weg een computer, of zelfs een rolstoel, kunnen controleren door doelgerichte gedachten".

    Zappen


    Maar volgens Gan gaan de mogelijke praktische toepassingen veel breder: "Van het controleren van computerspelletjes tot voorwerpen in de onmiddellijke leefomgeving, zoals het aan- en uitdoen van lampen, het sluiten van gordijnen of het zappen tussen televisiekanalen".

    Volledig andere interactie


    Op termijn hopen wetenschappers dat ze de interactie tussen mensen enerzijds en computers en technologie anderzijds volledig kunnen veranderen door de huidige toetsenborden of touch screens te vervangen door methodes waarbij signalen rechtstreeks vanuit de hersenen worden overgebracht.

    Science-fiction wordt realiteit


    Wie dit alles wegwuift als "science fiction-bedenksels", heeft ongelijk, aldus professor Nigel Shadbolt, computerwetenschapper aan de universiteit van Southampton.
    Want "wat een oud sf-idee is: het interpreteren van hersensignalen, wordt in snel tempo realiteit. De hersenen zijn namelijk altijd bezig en produceren daarbij veel chaotisch klinkend geluid. We zijn nu zo ver dat we daaruit de signalen kunnen isoleren die nuttig zijn".

    Bewijs


    Hoe nuttig hebben ze al laten zien aan de universiteit van Essex, waar een apparaat is ontwikkeld dat de elektrische activiteit opspoort in minuscule spierbewegingen in het voorhoofd en in het oog. Op grond daarvan kan een patiënt in staat worden gesteld om een rolstoel in alle richtingen te doen bewegen met één beweging van zijn voorhoofd. (belga/edp)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    05-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peuter schildert meesterwerken

    Peuter schildert meesterwerken




    Een gerommeerde kunstgalerij in Melbourne gaat een tentoonstelling wijden aan schilderijen van de tweejarige Australische Aelita Andre. Galerijhouder Mark Jamieson prijst de levendigheid en abstractie van Aelita's 'meesterwerken', en het meisje krijgt ook uit de rest van wereld lovende kritieken... (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noord-Korea creëert wonderdrankje waar je slimmer van wordt

    Noord-Korea creëert wonderdrankje waar je slimmer van wordt


    Noord-Korea zou, naar eigen zeggen, een "wonderdrank" hebben gecreëerd waarbij hersencellen vermenigvuldigd worden. Verder zou de drank ook de veroudering van de huid tegengaan.
     
    Het drankje bevat 60 soorten "micro-elementen" van meer dan 30 plantensoorten, aldus het Noord-Koreaanse persagentschap KCNA. Het "wondermiddel" zou het mentale vermogen verbeteren door het vermenigvuldigen van hersencellen en, het zou de huid beschermen tegen rimpels.
     
    De uitvinding is een "doorbraak" van het overheidsbedrijf Moranbong Carbonated Fruit Juice Joint Venture, dat ook frisdranken met fruitsmaken maakt.
     
    Naar verluidt zou er al interesse getoond zijn door Chinese, Duitse en andere zakenmensen. Wij vermoeden dat het drankje met een korreltje zout nog beter werkt. (belga/mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.90-jarige met scootmobiel veroorzaakt chaos op snelweg

    90-jarige met scootmobiel veroorzaakt chaos op snelweg


    Een Britse man van 90 uit Chelmsford (Essex) heeft een enorme verkeerschaos veroorzaakt door met zijn scootmobiel de drukke A12-snelweg op te rijden. De man besefte naar eigen zeggen niet dat de bijzonder drukke weg - waar je 120 mag rijden - niet op mocht met zijn karretje dat 12 km/u rijdt. Gevolg: zes kilometer file.

    De grijsaard was op weg naar een vriend in Danbury, 12 kilometer van waar hij woont. In Boreham pakte hij de oprit van de A12. De politie moest uiteindelijk met een rijdende roadblock tot de volgende afrit loodsen, want er is geen pechstrook op het stuk waar hij reed.

    Een familielid kwam de man ophalen. Hij kreeg een boete wegens roekeloos rijgedrag. (mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    04-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RIP: Lelijkste hond ter wereld is overleden

    RIP: Lelijkste hond ter wereld is overleden


    Miss Ellie, officieel het lelijkste hondje ter wereld, is overleden. Ellie was een Chinese gekuifde naakthond en werd vorig jaar in een wedstrijd van Animal Planet verkozen tot 's werelds lelijkste hond. Sindsdien kende Ellie een (korte) carrière in show business.

    Ellie verscheen regelmatig op televisie en op reclameborden. Ze verzamelde ook veel geld voor het goede doel. Ellie wordt gecremeerd. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man wil rustig gaan shoppen en trekt boerka aan

    Man wil rustig gaan shoppen en trekt boerka aan

    Om rustig inkopen te kunnen doen, heeft een man in Saoedi-Arabië zich verkleed als vrouw. Ondanks een lang gewaad, een sluier en zelfs vrouwenschoenen merkten bewakers aan de ingang van een winkelcentrum in de stad Taif hem op, meldt het Saoedi-Arabische nieuwsportaal Sabq.

    Toen een van de bewakers hem aansprak, deed hij er aanvankelijk het zwijgen toe, waarop de bewakers uiteindelijk het gewaad uittrokken.
     
    In Saoedi-Arabië is er dikwijls sprake van discriminatie van vrouwen, die een mannelijke "hoeder" bij zich moeten hebben en niet mogen autorijden. Maar ook jongemannen voelen zich van tijd tot tijd benadeeld. Hen wordt namelijk vaak verboden om zonder begeleiding van zijn echtgenote, een zus of moeder in een winkelcentrum te gaan shoppen. Op die manier wordt geprobeerd om te voorkomen dat mannen buitenlandse vrouwen zouden "lastigvallen". (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje na 20 jaar in jungle even terug bij haar ouders

    Meisje na 20 jaar in jungle even terug bij haar ouders



    Het junglemeisje uit Cambodja is teruggekeerd naar haar geliefde biotoop. De jonge vrouw verdween twintig jaar geleden en werd na een lange zoektocht teruggevonden maar ze kon zich niet meer aanpassen aan een leven met haar ouders in de bewoonde wereld.

    Rochom P'ngieng (29) verdween in 1989 toen ze samen met haar zus buffels aan het hoeden was. In 2007 werd ze eindelijk gevonden. Al die tijd had het meisje in de jungle geleefd. Haar familie ondernam een verwoede poging om haar opnieuw in de bewonde wereld te integreren maar alle pogingen mislukten. Ze sprak de taal van haar familie niet meer, ze kroop liever dan ze liep en ze wou geen kleren dragen. Het junglemeisje ondernam ook verschillende pogingen om opnieuw te ontsnappen. Het leven in de bewoonde wereld met haar familie was niet meer aan haar besteed.

    Opnieuw verdwenen

    Haar vader meldt nu dat ze opnieuw verdwenen is. "Ze heeft zich uitgekleed en liep het huis uit", aldus Sal Lou. "Vlak voor haar verdwijning hielp ze nog met het oogsten van groenten. Ik kan haar niet meer vinden, ik denk dat ze opnieuw de jungle ingetrokken is." De man weet het zeker. Het zijn de geesten uit de jungle die zijn dochter volledig in haar macht hebben. Hij doet nu een beroep op een waarzegger om zijn dochter terug te vinden. De man zegt dat de vader een wild varken, een varken, een kip en vier kruiken wijn moet offeren. Anders zal hij zijn dochter nooit meer terugvinden.

    Twijfels
    Toch rijzen er heel wat twijfels. Volgens sommigen is het onmogelijk dat een meisje van acht , twintig jaar kan overleven in de jungle. De ouders houden vol dat het om hun dochter gaat. Een litteken op haar rechterarm is voor hen een duidelijk teken van herkenning maar ze weigerden een dna-test. Intussen zijn ploegen opnieuw de jungle van Ratanakkiri ingetrokken om haar te zoeken. (vsv)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw verkoopt pasgeboren baby voor 117 euro

    Vrouw verkoopt pasgeboren baby voor 117 euro


    In Bolivia is een dertigjarige vrouw opgepakt nadat ze haar pasgeboren baby had verkocht voor 117 euro. Ook de koopster werd aangehouden, meldt de politie van het centraal gelegen Cochabamba.
     
    De moeder verklaarde in eerste instantie dat haar baby afgelopen zondag gestolen werd door een verpleegster in het ziekenhuis van Cochabamba. Na ondervraging gaf ze echter toe dat ze het kind had verkocht.
     
    De koopster, een 35-jarige vrouw die zelf geen kinderen kon krijgen, bekende dat ze twee maanden eerder met de moeder had afgesproken het kind te kopen. De moeder zei dat ze geen geld heeft om het kind op te voeden. (afp/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    03-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man ging wekelijks naar vier begrafenissen voor gratis eten

    Man ging wekelijks naar vier begrafenissen voor gratis eten

    In Nieuw-Zeeland heeft een begrafenisondernemer een man ontdekt die wekelijks naar een viertal begrafenissen kwam. Hij kende de overledene helemaal niet en nam telkens een voorraad voedsel mee naar huis.

    De begrafenisondernemer stuurde een foto van de man naar alle takken van het bedrijf. De man zou rond de veertig zijn en liep op de begrafenissen rond met een rugzak vol tupperware. Die doosjes vulde hij dan met het voedsel dat op de begrafenis werd aangeboden. Hij veroorzaakte wel geen problemen, was altijd vriendelijk en ging zelfs iedere keer zijn respect betuigen bij de overledene, stelt de begrafenisondernemer.

    Intussen heeft de man zijn vreemde hobby opgegeven, nadat een medewerker hem even terzijde nam. Hij vertelde de man dat hij altijd welkom is op een openbare begrafenis, maar het is niet toegelaten om eten mee naar huis te nemen. De één zijn dood is de ander zijn brood... (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crocs redden leven van driejarig knaapje

    Crocs redden leven van driejarig knaapje

    In mode-middens gooien Crocs wellicht geen hoge ogen, maar geen schoeisel is beter geschikt om aan de elektrocutiedood te ontsnappen. Dat ondervond een Brits kind van drie jaar.

    Volgens de moeder van de jongen werd het leven van de jongen gered door zijn Crocs toen hij een haardroger van een natte vloer in de kleedkamer van het plaatselijk zwembad wilde oppikken. De knaap kreeg een enorme schok van het kapotte toestel, maar overleefde. Volgens artsen werkte het plastic schoeisel van de jongen als een isolator, waardoor de elektrische lading niet dodelijk was.

    Helderblauwe vonk
    "Een helderblauwe elektriciteitsvonk ging door zijn arm en vloog er langs zijn flank uit", vertelt de geschokte mama. "Het was vreselijk. Mijn zoon schreeuwde zijn pijn uit, schokken gingen door zijn hele lichaam. Een verpleger van het ambulanceteam zei dat hij van geluk kon spreken dat hij zijn Crocs droeg. Door die schoenen ging de elektriciteit niet via zijn voeten de grond in. Wellicht was dat zijn redding." (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duits zuiveringsstation speelt Mozart voor microben om afbraakproces te stimuleren

    Duits zuiveringsstation speelt Mozart voor microben om afbraakproces te stimuleren


    Heeft Mozart meer dan 200 jaar later een positieve invloed op microben?

    Een Duitse zuiveringsinstallatie onthulde zijn eerder bizarre plannen om het afbraakproces van afvalwater te bespoedigen: ze spelen muziek van Mozart om de microben te stimuleren.

    Nee, 1 april is alweer twee maanden geleden, dit is serieus! Volgens experts is de muziek van componist Mozart zeer geschikt om de activiteit tussen micro-organismes die afval afbreken te stimuleren, lezen we in de Markische Allgemeine.

    De Toverfluit
    Klassiekers als De Toverfluit en Figaro's Bruiloft worden de klok rond door de rioleringen gepompt door luidsprekers die ontworpen werden om de akoestiek van een concerthal na te bootsten.

    Het zotte muziekschema werd opgesteld door wetenschappers van de Duitse firma Mundus, die beweren dat microben vooral verkikkerd zijn op harmonie en ritme. In combinatie met grote hoeveelheden zuurstof kan de muziek helpen om rioolslib op een efficiëntere manier af te breken.

    Besparingen
    Gehoopt wordt dat de Oostenrijkse symfonieën de energiekosten naar beneden halen in het zuiveringsstation in Treuenbrietzen ten zuidwesten van Berlijn. "We willen zo 1.000 euro per maand besparen, dan zou de opzet geslaagd zijn", zegt directeur Detlef Dalichow in de Markische Allgemeine. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kat heeft al 17 jaar drankprobleem

    Kat heeft al 17 jaar drankprobleem



    Aan gekke beesten geen gebrek op onze site. Na de 'dronken' papegaaien van gisteren,

    presenteren we nu een kat met een 'drankprobleem'. Er is verder niks mis met het poesje, maar het heeft een wel heel bijzondere manier van drinken. En dat sinds de geboorte, zeventien jaar geleden. Volgens het baasje is een mogelijke verklaring dat de kat 'haar' water beschermt tegen dorstige concurrenten. (jv)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter wil verkoop van tabak in België laten verbieden

    Rechter wil verkoop van tabak in België laten verbieden


    Een rechter van de burgerlijke rechtbank in Namen heeft aan het Europese Hof van Justitie gevraagd om de aanmaak, import en de verkoop van sigaretten in België te laten verbieden. De rechter vraagt zich af of de tabaksverkoop niet in strijd is met verschillende internationale conventies, schrijven La Derniere Heure en La Libre Belgique.

    In een vonnis van vorige maand vraagt voorzitter Baudouin Hubaux of de invoer, aanmaak en verkoop van sigaretten niet in strijd is met twee conventies van de Verenigde Naties in verband met de rechten van het kind, en met het Verdrag van Lissabon en het Handvest van de Grondrechten van de Europese Unie.
     
    Taksen
    De rechtbank in Namen vraagt ook aan het Europese Hof om de Belgische douanecode die de taksen en accijnzen op tabaksproducten regelt, onwettig te verklaren. De Belgische staat haalt immers inkomsten uit producten waarvan men tegelijk erkent dat ze schadelijk zijn voor de gezondheid.

    Gevaren
    In het vonnis verwijst de rechter naar de gevaren van roken en de verantwoordelijkheid die de staat heeft bij de instandhouding van deze plaag. Een verbod op tabaksproducten is waarschijnlijk een utopie, geeft de rechter toe, maar een oplossing zou bijvoorbeeld kunnen bestaan uit het vergoeden van de slachtoffers door de tabaksindustrie. (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geregeld muizen in Belgische diepvriesgroenten

    Geregeld muizen in Belgische diepvriesgroenten

    In Belgische diepvriesgroenten worden geregeld dode muizen of muizenkoppen gevonden, zegt het Europese voedselagentschap RASFF. "Dit is niet te voorkomen", reageert de sector.

    Volgens het RASFF zijn er de afgelopen twee jaar al zeker zes meldingen van EU-lidstaten gekomen over dode muizen in Belgische diepvriesgroenten. "Waarschijnlijk zijn er nog meer vondsten", zegt secretaris Romain Cools van Vegebe, de Belgische beroepsorganisatie voor de groenteverwerking en handel in industriegroenten. "Maar niet alle landen melden die omdat de risico's voor de voedselveiligheid niet zo groot zijn."
     
    De secretaris zegt te begrijpen dat de klant dit niet fijn vindt. "Maar het is technisch niet te voorkomen. En vermits dat stuk ook diepgevroren is, kan het niet bederven", zegt hij. Volgens de sector is het Belgische voedselagentschap FAVV op de hoogte, maar woordvoerder Geert Depoorter nuanceert dat. "Die bedrijven moeten controlesystemen installeren om te vermijden dat dit gebeurt." (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    02-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe lelijker de vis, hoe beter zijn sperma

    Hoe lelijker de vis, hoe beter zijn sperma

    Uit een studie van tropische vissen blijkt dat de minder aantrekkelijke mannetjes over 'beter' sperma beschikken.

    Het onderzoek, dat werd uitgevoerd bij een populatie van guppy's, bracht aan het licht dat kleurrijke, flamboyante mannetjes in hun uiterlijk 'investeren' ten koste van hun spermakwaliteit.

    Dit wijst dit erop dat er een soort evenwicht bestaat tussen de verschillende eigenschappen die mannetjes helpen om zich voort te planten, zegt professor Jonathan Evans van het Centrum voor Evolutionaire Biologie van de Universiteit van West-Australië.

    'Geniepige' copulatie
    De resultaten van Evans' onderzoek lijken een bewijs voor de theorie van de 'spermacompetitie'. Die theorie zegt dat vrouwtjes met verschillende mannetjes paren, waarbij de kwaliteit en de zwemsnelheid van het sperma bepalen welk mannetje voor nageslacht zorgt.

    Guppy's zijn een bijzonder nuttige soort voor een dergelijk onderzoek omdat mannetjes op twee verschillende manieren paren. Eén methode is voortplanting door het vrouwtje het hof te maken, anderzijds bestaat er bij deze vissen ook 'heimelijke' copulatie, zonder wederzijdse toestemming zeg maar.

    "De mannetjes die 'in het geniep' vrouwtjes bevruchten, zijn doorgaans minder fraai om te zien maar beschikken over sneller sperma", legt de prof uit. "Hoewel de mooiere vissen op het eerste gezicht in het voordeel zijn om zich voort te planten, hebben ze biologisch gezien een achterstand omdat hun sperma van mindere kwaliteit is." (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama kan peuter van 2 niet dwingen te stoppen met roken

    Mama kan peuter van 2 niet dwingen te stoppen met roken


    De tweejarige Ardi Rizal kreeg van zijn papa een eerste sigaret toen hij amper 18 maanden was. Tegenwoordig rookt de kleine liefst veertig sigaretten per dag. Mama is radeloos en heeft de hoop opgegeven om haar zoontje met dwang van het roken te houden.


    De peuter werd vorige week plots wereldberoemd door beelden van hem op het internet, waarop hij lachend en duchtig stond te paffen. Als een grote. Mama Diana geeft toe dat ze zelf rookte tijdens haar zwangerschap, maar ze stopte direct na de geboorte van Ardi.

    Volgens de Indonesische moeder barst haar kleine in woede uit als hij zijn nicotine niet op tijd binnenkrijgt. Ze kan de situatie niet meer aan.

    "Ik herinner mij niet precies wanneer, maar toen we op een dag naar de markt gingen, had hij plots een sigaret in zijn hand vast. Zelfs als baby was hij al blij wanneer hij sigarettenrook opsnoof", getuigt Diana. Ze zegt ook dat Ardi vaak moest braken en met zijn hoofd tegen de muur bonkte tijdens zijn woede-uitbarstingen.

    "Ik WIL hem helemaal geen sigaretten geven, maar wat moet ik dan doen? Ik ben verward. Ik LIET hem ook niet roken, ik verbood het hem zelfs, maar ik probeerde te vermijden dat hij ziek zou worden."

    In Indonesië is Ardi geweldig beroemd. Menigten verzamelen zich rond hem en proberen hem te verleiden met saffen, als hij in het openbaar verschijnt.

    Mama Diana heeft toch nog hoop. Ardi zou al minder roken en ze hoopt hem met zachte hand helemaal tot stoppen te bewegen. "Ik heb geleerd dat de harde hand niet werkt. Ik moet hem zachtjes aanpakken en hem afleiden." (jv)




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Babykrokodil krijgt flesje

    Babykrokodil krijgt flesje


    Flesjes dienen niet alleen voor pasgeboren baby's: deze minikrokodil beleeft er duidelijk evenveel plezier aan. In plaats van melk is het kleinood ditmaal wel gevuld met krekels, krabben en schaaldieren.

    De dwergkaaiman kwam ter wereld in de dierentuin van Jersey. Een vliegreis later bevindt hij zich nu -samen met vier broertjes en zusjes- in het Sea Life Park van het Britse Weymouth.

    "Vingers eraf"
    Er werd nog maar weinig onderzoek verricht naar deze krokodillensoort, maar met deze vijf exemplaren zal daar verandering in komen. "Het is een echte babyboom bij ons, maar deze minuscule kaaimannen stelen zonder meer de show", aldus Fiona Smith van het Sea Life Park. "Ze zien er schattig genoeg uit om te knuffelen, maar vergis je niet: aan een paar seconden hebben ze genoeg om je vingers eraf te bijten."

    "Om zelf hun prooi te vinden, zijn ze nog wat jong. Daarom is het flesje voorlopig het ideale hulpmiddel om hen te voederen. Ze passen zich goed aan aan hun nieuwe omgeving. We zullen hun gedragingen goed in de gaten houden, hopelijk komen we zo meer over de soort te weten", besluit Smith. De vrouwtjes worden uiteindelijk 1,2 meter groot, de mannetjes halen maximum anderhalve meter. (svm)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Zatte' papegaaien vallen uit Australische lucht

    'Zatte' papegaaien vallen uit Australische lucht


    In het Australische Northern Territory vallen 'zatte' papegaaien zomaar uit de lucht. Blijkbaar eten de prachtlori's met rode borst mysterieus voedsel waardoor ze hun evenwicht verliezen en pardoes flauwvallen, beweert Lisa Hansen van het Ark Animal Hospital bij Darwin.

    Jaarlijks fenomeen
    "Het gebeurt elk jaar weer, rond deze tijd. We zien ze echt uit de lucht en uit de bomen vallen", zegt ze. "Waarschijnlijk geraken de vogels geïntoxiceerd door iets dat ze eten. Daardoor functioneren ze plots niet meer naar behoren en kunnen ze zelfs niet meer vliegen. Ze kunnen er ook serieus ziek van worden."

    8 stuks per dag

    Zo'n acht vogels per dag worden er naar het ziekenhuis gebracht. "Soms belanden ze op intensieve zorgen om er door te komen. Daarna steken we ze in een volière tot ze weer kunnen vliegen." De parkieten krijgen een een speciaal fruitdieet om aan te sterken. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aston Martin van James Bond wordt geveild

    Aston Martin van James Bond wordt geveild

    Een van de twee originele Aston Martin Silver Birch DB5's die gebruikt werden in de Bondfilms 'Goldfinger' en 'Thunderball', wordt in oktober in Londen geveild. Dat melden verschillende media.

    De Aston Martin bevat nog steeds alle snufjes uit de films. Het personage Q installeerde draaiende nummerplaten, twee machinegeweren, oliesproeiers, een nagelverspreider, een inklapbaar kogelvrij scherm én een schietstoel. 
    De wagen stond veertig jaar lang in de 'Bondkamer' van de Amerikaan Jerry Lee, waar hij hem tentoonstelde. Hij kocht hem in 1969 voor 12.000 dollar. De man heeft nooit met de wagen gereden, waardoor James Bond (Sean Connery) de enige is die het voertuig ooit bestuurde.
     
    5 miljoen dollar
    Lee besloot de wagen te veilen nadat hem ter ore kwam dat de Bondkar zo'n 5 miljoen dollar waard zou zijn. De opbrengst van de veiling gaat naar Lee's stichting voor misdaadpreventie.
     
    De tweede Aston Martin uit de vroege Bondfilms verdween in 1997 op mysterieuze wijze uit een opslagplaats in Florida. De verdwijning van de tweede Aston zou de prijs van Lee's wagen de hoogte in kunnen jagen. (afp/adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw-Zeelanders opgepakt met veertien schapen in Mazda

    Nieuw-Zeelanders opgepakt met veertien schapen in Mazda


    De politie in Nieuw-Zeeland heeft twee mannen opgepakt die veertien schapen gestolen hadden en ze in hun Mazda Sedan hadden gepropt. De twee, 23 en 16 jaar oud, worden aangeklaagd voor diefstal en dierenmishandeling.

    De politie hield de twee tegen in Hastings op het noordereiland. Volgens politiecommandant Eden Sewell waren de schapen bij de poten vastgebonden en compleet over hun toeren. Twee schapen overleefden de helse rit niet. (sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!