WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    10-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lerares ontslagen omdat ze ongehuwd zwanger was

    Lerares ontslagen omdat ze ongehuwd zwanger was


    Een lerares werd ontslagen omdat ze ongehuwd zwanger was. De Amerikaanse uit Flordia dient dan ook klacht in wegens discriminatie.

    Jarreta Hamilton stapte in april vorig jaar naar de directrice van de Southland Christian School in Saint Cloud. Ze was pas getrouwd en ging zwangerschapsverlof aanvragen. Toen kreeg ze de vraag of ze al zwanger was nog voor ze getrouwd was, zegt haar advocaat Edward Gay.

    Volgens hem vertelde zijn cliënte de waarheid en dat brak haar zuur op. Een week later werd ze ontslagen, ze mocht niet eens meer het schooljaar uitdoen. Ze kreeg een brief van de directrice waarin haar ontslag gemotiveerd werd. Jarretta werd gevraagd om niet meer terug te keren omdat ze seks had voor het huwelijk, zo stond in de brief en ze werd ook verzocht om geen klacht in te dienen. Nog volgens de brief was Hamilton op de hoogte van 'de waarden die de katholieke school aanhangt' maar die zijn volgens haar advocaat in strijd met de wetgeving tegen discriminatie. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Appelsorbet met chocoladejasje

    Appelsorbet met chocoladejasje

     

    Ingrediënten

    1 kg appelen
    1/2 l suikerwater (250 g water, 250 g griessuiker)
    1 dl appeljenever
    1 citroen
    8 ronde plakjes marsepein
    2 repen bittere chocolade
    1 dl verse room
    1 toefje citroenmelisse


    Bereiding
    Snij de appelen in vieren, schil ze niet. Hierdoor krijgt de sorbet extra kleur en smaak. Verwijder wel het klokhuis en de pitten. Doe ze samen met de citroen door de sapcentrifuge. Meng het appelsap met het suikerwater en de appeljenever. Verhiten en de de temperatuur met de suikermeter meten, die 15-17 °C Baumé moet aangeven. Schep over in de ijsbereider, laat afdraaien en verder opstijven in de diepvriezer. Smelt de chocolade in een bain-marie en meng de room er door. Leg 2 rondjes marsepein op een bord en schep er een bolletje appel sorbet op. Overgiet met de lauwe chocolade. Garneer met citroenmelisse en serveer met fijne amandelkoekjes. Bestrooi eventueel nog met gebrande nootjes.(br.lekkervanbijons)
    Smakelijk
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knappe mama (18) wil jeugd terug via plastische chirurgie

    Knappe mama (18) wil jeugd terug via plastische chirurgie


    De 18-jarige Ambah Young

    De 18-jarige Ambah Young, een alleenstaande mama van een tweejarige dochter, wil haar 'jeugdigheid' terugwinnen met de hulp van plastische chirurgie. Verschillende ingrepen moeten volgens de Austalische jongedame de lichamelijke sporen van het jonge moederschap uitwissen.

    Ambah Young is nochtans een knappe jonge meid die van nature voldoende vitaliteit en jeugdigheid uitstraalt. Toch heeft de mama een behoorlijke som geld geleend van een vriend om de dure chirurgische behandelingen te laten uitvoeren in Maleisië.

    Make-over kost 9.000 euro
    "Sinds de geboorte van mijn dochter is mijn lichaam niet meer hetzelfde", verduidelijkt de Australische haar drastische beslissing. "Ik wil me opnieuw achttien voelen." Fitnessoefeningen hebben niet het beoogde resultaat opgeleverd. Haar buik, borsten en zelfs vagina moeten volgens de jongedame dan ook dringend onder handen genomen worden door een chirurg. De kostprijs van de make-over zal 9.000 euro bedragen.

    Kwetsbaar
    De Australische medische wereld fronst sterk de wenkbrauwen bij dit onrustwekkende verhaal. "Het meisje is op dit moment ongetwijfeld zeer kwetsbaar", verklaart psychiater David Castle van de universiteit van Melbourne. "Soms geloven mensen dat psychologische stoornissen kunnen opgelost worden door middel van cosmetische ingrepen. Dat is echter totaal verkeerd want meestal zal dit het trauma alleen maar erger maken", besluit hij. (kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oma redt honden uit brand maar vergeet haar kleinzoon

    Oma redt honden uit brand maar vergeet haar kleinzoon


    Kwestie van prioriteiten stellen: een Britse oma redde wél haar honden uit haar brandende woning, maar vergat dat haar elfjarige kleinzoon Curtis in de logeerkamer aan het slapen was. Die moest uiteindelijk door de brandweer uit het huis gehaald worden. Vermits ze allebei giftige rook ingeademd hadden, werden ze voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.

    "Ik kan er niet bij dat ik mijn kleinzoon achtergelaten heb", aldus Mandy Hands uit Coventry. "Normaal woont hij in Portsmouth, maar nu was hij op bezoek. Ik was zodanig in paniek dat ik vergat dat hij er ook was. Pas toen iemand vroeg of er nog iemand in het huis was, viel mijn euro. Ik stond aan zijn raam te roepen toen de hulpdiensten arriveerden."

    De brand werd allicht veroorzaakt door een defecte broodrooster die haar echtgenoot gebruikt had net voor hij naar zijn werk vertrokken was. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Siliconenmodel eist nieuwe borsten na vliegreis

    Siliconenmodel eist nieuwe borsten na vliegreis

    Ferrari zal haar trip van Moskou naar Zurich niet snel
vergeten.

    Ferrari zal haar trip van Moskou naar Zurich niet snel vergeten.
    Een model met de grootste siliconenborsten van Rusland sleept een Zwitserse luchtvaartmaatschappij voor de rechtbank. Reden: haar implantaten die door turbulentie in het vliegtuig beschadigd raakten.

    "Ineens voelde ik een enorme klap. Ik had mijn linkerborst gestoten en schreeuwde het uit van de pijn", aldus de 29-jarige Iren Ferrari. De rondborstige stoot eist nu omgerekend 100.000 euro schadevergoeding, kwestie van beide implantaten van negen kilogram te kunnen vervangen. "De ruimte tussen de zitjes was te krap voor haar borsten", luidt de redenering van haar advocaat. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudste lederen schoen ter wereld ontdekt in Armenië

    Oudste lederen schoen ter wereld ontdekt in Armenië



    Wetenschappers hebben een lederen schoen van 5.500 jaar oud ontdekt in een grot in Armenië. Het schoeisel in maat 37 stamt uit het jaar 3.500 voor Christus, en is dus een paar eeuwen ouder dan de schoenen van de gletsjermummie die in 1991 in de Oostenrijkse Alpen gevonden werd. Dat schrijft onderzoeker Ron Pinhasi van de universiteit van het Ierse Cork in een artikel voor het tijdschrift PLoS One.
     
    "We weten niet of de schoen van een vrouw of een man was", zegt Pinhasi. De schoen lag onder een dikke laag schaapsmest en werd dankzij de koelte en de droogte in de grot in perfecte staat bewaard. (dpa/sam)



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    09-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw belt hulpdiensten: "Ik zoek een man"

    Vrouw belt hulpdiensten: "Ik zoek een man"

    Een vrouw uit het Amerikaanse Ohio heeft vijf keer naar het 911-noodnummer gebeld met de vraag om een echtgenoot voor haar te vinden. Een even originele als inefficiënte poging, zo blijkt: de dame vond geen man, maar mocht wel drie dagen brommen.

    De 911-medewerker begreep er helemaal niks van toen de 57-jarige Audrey Scott hem herhaaldelijk belde met de vraag om een man voor haar te zoeken.

    De telefonist kreeg een enthousiast 'Ja!' toen hij verbouwereerd vroeg of ze wel degelijk hulp zocht bij het zoeken naar een echtgenoot. Daarop waarschuwde hij Scott dat ze een celstraf riskeerde voor oneigenlijk gebruik van een noodnummer. "Laat ons er toch maar voor gaan", liet Scott zich niet van haar stuk brengen.

    Drankgebruik
    Vorige week kreeg de vrouw de rekening gepresenteerd voor haar originele contactlijn. Ze werd veroordeeld tot drie dagen in de gevangenis, die ze al uitzat sinds haar arrestatie. Daarnaast werd ze veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van zeven dagen, die vervalt als ze een jaar uit de problemen weet te blijven.

    Scott verklaarde dat ze haar lesje heeft geleerd, en wijt de zaak aan overmatig drankgebruik. 
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sadist laat vriendin contract tekenen: "Ik mag u slaan zoveel ik wil"

    Sadist laat vriendin contract tekenen: "Ik mag u slaan zoveel ik wil"

    .

    Een sadistische beul uit Seattle (Washington) had z'n zaakjes wel heel goed voor elkaar. Hij verplichtte zijn negentienjarige vriendin een 'misbruikcontract' te tekenen, waarin stond dat hij haar mocht slaan wanneer hij daar zin in had. Oorvegen geven, schoppen, de keel dichtknijpen,... Alles was toegestaan, behalve stampen in de buik omdat ze zwanger was. Nadat de stiefvader van het slachtoffer zelf zag hoe zijn dochter gewurgd werd, belde hij de politie en is er een (voorlopig) einde aan haar lijdensweg gekomen.

    De 31-jarige Graydon Smith werd opgepakt, zijn vriendin bleef verweesd achter met blauwe plekken en snijwonden in haar gezicht. De werkloze geweldenaar wordt nu beschuldigd van aanranding en ongewenste intimiteiten. Zijn borgsom bedraagt omgerekend 90.000 euro. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongen mag niet naar WK door scholenruzie

    Jongen mag niet naar WK door scholenruzie


    Zidane is WK-peter.
    De elfjarige Gor Hanian uit Zoutleeuw mag niet naar het WK omwille van een ruzie tussen twee scholen, schrijft de krant Het Laatste Nieuws. De jongen had zich al helemaal verlekkerd op een ontmoeting met zijn grote idool en WK-peter Zinédine Zidane.

    Gor was aanvankelijk geselecteerd voor de Danone Nations Cup in september, een soort 'kinder-WK' in Zuid-Afrika. Vrijdag hoorde hij echter dat hij hoogstwaarschijnlijk niet mee mag. Twee Vlaamse scholen die elk drie voetballertjes wilden sturen, bekvechten namelijk over de selectieprocedure.

    Gors school en ouders overwegen - samen met hun advocaat - gerechtelijke stappen. De Stichting Vlaamse Schoolsport zit met de handen in het haar. (hln/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verstekeling overleeft vlucht in landingsgestel

    Verstekeling overleeft vlucht in landingsgestel


    Een 20-jarige Roemeen die zich bij het landingsgestel van een vliegtuig had verstopt, heeft een vlucht van Wenen naar Londen overleefd. De verstekeling werd zondag op de luchthaven van Heathrow gearresteerd.
     
    De man was op de luchthaven van Wenen vermoedelijk onder het hek doorgekropen en verstopte zich vervolgens in de holte van het landingsgestel van een Boeing 747. Het vliegtuig is eigendom van een politicus uit de Verenigde Arabische Emiraten die een privéreis maakte, zegt Heinz Resch van de Weense luchthavenpolitie.
     
    Na de landing op Heathrow viel de ongewenste passagier uit de holte van het landingsgestel en werd hij ontdekt door het beveiligingspersoneel. Vermoedelijk wou hij werk zoeken in Groot-Brittannië. "De man heeft een enorm risico genomen", zegt Resch. "Als het een transatlantische vlucht was geweest, was de reis hem waarschijnlijk fataal geworden."
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandy Milquet, Britney Gennez en Lulu De Wever: "Alors on vote"

    Sandy Milquet, Britney Gennez en Lulu De Wever: "Alors on vote"


    Hoe somber de toekomst van België er ook uitziet, voor een ludiek filmpje tussendoor is altijd nog plek. In deze versie worden onze 'teerbeminde' politici -op de tonen van 'Alors on danse'- opgevoerd als Rode Duivels uit de jaren tachtig. Hun coach luistert naar de naam 'Albert Leroy'. Geniet mee van de zangkunsten van Sandy Milquet, Britney Gennez en Lulu De Wever. (svm)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radicalen vangen bot: '1001 Nacht' niet verboden in Egypte

    Radicalen vangen bot: '1001 Nacht' niet verboden in Egypte

    Justitie in Egypte heeft vandaag beslist geen gevolg te geven aan een klacht van islamistische advocaten, die de sprookjes van Duizend en Eén Nacht wilden verbieden wegens immoreel. Dat meldt het persagentschap Mena.


    Procureur-generaal Abdel-Meguid Mahmoed heeft de klacht zonder gevolg geklasseerd. De klacht was ingediend na de publicatie door een regeringsorganisme van een nieuwe editie van de bekende sprookjes.

    Aanzetten tot onzedig gedrag
    De advocaten wilden het werk in beslag laten nemen en de uitgevers laten opsluiten. Volgens hen zetten de referenties naar seks aan tot "zonde en onzedig gedrag" en vormen ze een belediging voor de publieke moraal.

    De procureur ging daar niet mee akkoord en dat opperde dat de sprookjes al eeuwen zonder problemen worden gepubliceerd en als inspiratie hebben gediend voor talloze artiesten. Voorts zei hij dat de eisers niets nieuws hadden aangebracht tegenover een vonnis uit 1985, dat de publicatie van het meesterwerk had toegestaan. (afp/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kat redt vrouw van pitbulls

    Kat redt vrouw van pitbulls


    In de Amerikaanse staat Texas heeft een kat haar baasje gered van twee pitbulls. De honden waren losgebroken uit de tuin van een buur in Pearland, toen ze afstormden op de 39-jarige Cherry Woods. De honden werkten haar op de grond en beten meermaals in haar benen.

    Dat gebeurde nabij het huis van de vrouw, waarop haar man Harold Woods naar buiten rende om zijn echtgenote te helpen. Het lukte hem echter niet de honden weg te jagen, waarna opeens hun kat Lima opdook. "Onze kat kwam uit de bosjes, krabte een van de honden en begon ernaar te sissen. Ze richtten hun aandacht nu allebei op de kat, waardoor ik mijn vrouw kon vastgrabbelen en haar in het huis kon trekken," vertelt hij aan KHOU-TV.

    Het incident vond plaats op 21 mei, en vorige week besliste een rechter om de honden te laten inslapen. De vrouw herstelt nog steeds van ernstige bijtwonden aan haar benen. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje (3) rookt en zuipt na ongeval

    Meisje (3) rookt en zuipt na ongeval

    .

    Ardi Rizal, het tweejarig Indonesisch jongetje dat ongeveer 40 sigaretten per dag rookte, krijgt navolging in China. Daar paft en zuipt een driejarig meisje de sterren van de hemel. Volgens de ouders is de miserie begonnen nadat Ya Wen betrokken raakte in een ongeval.

    "Haar karakter is enorm veranderd sinds ze vorig jaar omver gereden is door een snelle bestelwagen", aldus mama Gao. "Onze dochter is nu verslaafd aan sigaretten en zal -telkens als ze de kans krijgt- glazen bier achterover slaan. De eerste keer dat ik haar met een sigaret betrapte, was op het toilet. Ik zag vroeger wel al peuken in de wc liggen, maar ik dacht dat dat het werk van mijn man was. Tot ik haar op een dag eens met mijn eigen ogen bezig zag."

    De familie probeerde Ya Wen al op andere gedachten te brengen, maar toch bleef ze sigaretten stelen van haar vader. En als dat niet lukte, trok ze gewoon naar de aanpalende winkel. "Ze kwam hier soms een of twee pakjes halen", aldus de eigenaar. "We stelden er ons geen vragen bij omdat we ervan uit gingen dat de sigaretten voor haar vader bedoeld waren. Hij zou zijn schuld dan wel eens komen aflossen, dachten we."

    Verhuisd
    Die vader is inmiddels gestopt met roken om zijn dochter een beter voorbeeld te geven. Daarnaast is het hele gezin verhuisd naar de andere kant van de stad. "Maar het helpt niet veel: telkens als Ya Wen sigaretten ziet, moet ze huilen. Drinken doet ze ook graag. Drie glazen bier zijn voor haar geen probleem."

    Dokters in Huizhou geloven dat het ongeval aan de basis ligt van haar gedrag. "Allicht heeft ze daar hoofdwondes aan overgehouden, maar het kan natuurlijk net zo goed zijn dat ze gewoon volwassenen naäapt", aldus een verpleegkundige. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.232.000 euro voor een avondkleed van Lady Di

    232.000 euro voor een avondkleed van Lady Di



    Een avondkleed gedragen door Lady Diana tijdens haar eerste officiële optreden met haar toenmalige verloofde prins Charles, is bij het Londense veilinghuis Kerry Taylor voor 232.000 euro (192.000 pond) onder de hamer gegaan. Dat bedrag ligt liefst viermaal hoger dan voor de veiling werd geschat. Koper is de Fundacion Museo de la Moda, het modemuseum van Santiago de Chile.
     
    Het zwarte kleed werd in maart 1981 voor het eerst gedragen door de toen 19-jarige Lady Di. Datzelfde jaar stapte de Queen of Hearts in de huwelijksboot met Charles, om er in 1992 weer uit te stappen. (afp/dpa/dea)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw getroffen door blikseminslag tijdens huwelijksaanzoek

    Vrouw getroffen door blikseminslag tijdens huwelijksaanzoek


    In Knoxville, Tennessee, heeft een Amerikaanse vrouw het leven gelaten op het moment dat haar vriend een ring uit zijn zak wilde halen voor een huwelijksaanzoek. Tijdens een wandeltocht in de bergen werden Richard Butler (30) en Bethany Lott (25) getroffen door een blikseminslag, toen hij zijn huwelijksaanzoek wilde doen. Butler liep brandwonden op, zijn vriendin Lott stierf ter plaatse aan haar verwondingen. Dat meldt De Telegraaf.

    Butler had zijn vriendin Lott meegenomen voor een wandeltocht in de bergen. Op een bergtop wilde hij haar ten huwelijk vragen, maar onderweg kregen ze te maken met barslecht weer. Toen de regen wegtrok, besloten de twee om hun tocht voort te zetten. Toen Butler en Lott de top van de berg hadden bereikt, kwam het noodweer terug. Een blikseminslag werd Bethany Lott fataal. (ddh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boer verdedigt land met zelfgebouwd kanon

    Boer verdedigt land met zelfgebouwd kanon



    Een Chinese boer is het menens. De man wil zijn land niet
    afstaan aan projectontwikkelaars en verdedigt zijn perceel met een zelfgebouwd kanon. Chinese staatsmedia weten dat Yang Youde buizen op een kruiwagen monteert en daarmee zelfgemaakte raketten, die meer dan honderd meter kunnen vliegen, afvuurt. Hij gebruikt kruit uit consumentenvuurwerk om de raketten te bouwen.

    Al twee keer heeft hij met zijn kanon een ontruiming kunnen voorkomen. "Ik schiet over hun hoofden heen om hen bang te maken", aldus Yang. "Ik wil niemand verwonden." De boer heeft een stuk grond even buiten de drukke stad Wuhan in de Centraal-Chinese provincie Hubei. Woede over de onteigening van woningen en grond leidt regelmatig tot problemen in China. (odbs)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste vaatje haring brengt 58.000 euro op

    Eerste vaatje haring brengt 58.000 euro op


    Het eerste vaatje Hollandse nieuwe heeft op de Scheveningse visafslag 58.000 euro opgebracht. De haringen kwamen in het bezit van groothandel Makro. Die schenkt de haring aan een restaurant in Delft dat zich heeft gespecialiseerd in duurzame vis. Dat heeft het Nederlands Visbureau (NvB) vandaag gemeld. De opbrengst van het eerste vaatje, dat ongeveer 45 haringen bevat, gaat dit jaar naar de Stichting Kinderpostzegels.
     
    Vorig jaar ging het eerste vaatje haring voor 66.000 euro van de hand. Drie jaar geleden leverde het eerste vaatje een recordbedrag van 75.000 euro op.
     
    Aan de veiling ging een keuring vooraf. Haring uit de aangeboden emmers werd gefileerd en door een speciaal proefpanel van drie haringdeskundigen gekeurd. Volgens kenners is de vis dit jaar niet zo supervet als vorig jaar. (anp/ddh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwaarste hamburger ter wereld weegt 95,5 kg

    Zwaarste hamburger ter wereld weegt 95,5 kg


    Een Australische fastfoodzaak heeft de grootste hamburger ter wereld in elkaar gestoken. Ambrosia On The Spot in Sydney verbrak het vorige record van 84 kg, en maakte een gigantische rundshamburger van maar liefst 95,5 kilogram. Er waren vier mannen nodig om hem om te draaien tijdens het bakken, wat 12 uur duurde.

    Het kostte eigenaar Joe El-Ajouz drie maanden planning en bijna 24 uur werk om de hamburger klaar te krijgen, maar hij was verrukt met het resultaat. De hamburger bevat 81 kg gehakt, 120 eieren, 16 tomaten, 120 plakjes kaas, 2 kg sla, 21 kg brood en een halve kilo barbequesaus. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abu Dhabi klopt Pisa met scheve toren

    Abu Dhabi klopt Pisa met scheve toren


    Links de impressionante Capital Gate Tower in Abu Dhabi, rechts de beroemde toren van Pisa.

    De Italiaanse stad Pisa kan niet langer pronken met de meest scheve toren ter wereld. Sinds kort gaat Abu Dhabi met die eer lopen. De 160 meter hoge Capital Gate tower helt maar liefst 18 graden over en verzekert zich daarmee een plaatsje in het Guinness Book of World Records.

    In tegenstelling tot de toren van Pisa die door de jaren heen op een natuurlijke manier is beginnen over te hellen, is de Capital Gate Tower speciaal ontworpen om zo scheef mogelijk te staan. De gigantische toren leunt maar liefst achttien graden naar het westen, terwijl de Italiaanse variant het moet doen met vier graden.

    Vijfsterrenhotel
    In 2011 zou de bouw volledig moeten voltooid zijn. Er wordt nu nog volop gewerkt aan het interieur. In het 35 verdiepingen tellende gebouw komen kantoren en een vijfsterrenhotel van Hyatt met 200 kamers.

    Abu Dhabi, het rijkste emiraat van de Verenigde Arabische Emiraten, wil daarmee zijn buur Dubai duidelijk de loef afsteken en zichzelf op de wereldkaart plaatsen. Dubai onthulde begin dit jaar immers al de Burj Khalifa, de hoogste toren ter wereld. (kve)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!