NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  24-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brief van bedelende Hitler onder de hamer in Duitsland

  Brief van bedelende Hitler onder de hamer in Duitsland  Een brief van de hand van Adolf Hitler, waarin hij korting vraagt aan een autohandelaar, wordt op 2 juli geveild in het Duitse Fürth. De brief dateert van september 1924, toen de toekomstige dictator zijn gevangenisstraf uitzat voor de mislukte Bierkellerputsch, waarbij Hitler met enkele anderen de macht probeerde te grijpen in München.
   
  Het populaire dagblad Bild publiceerde vandaag al enkele fragmenten. In de brief verklaart Hitler aan de autoverkoper dat hij pas in december zal kunnen beschikken over de inkomsten van de publicatie van 'Mein Kampf' en dat een commerciële gunst van "enkele duizenden marken", op de 18.000 Duitse mark die de gewenste Benz 11/40 kostte, "een groot verschil kon maken".
   
  De brief zal worden geveild in een lot van 500 papieren documenten gelinkt aan de gevangenschap van Hitler, zoals een bezoekerslijst en het gevangenisrapport dat zijn aankomst meldt. De waarde van het totale lot wordt geschat op 25.000 euro. (afp/dea)  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje van negen jaar zet zoon op de wereld

  Meisje van negen jaar zet zoon op de wereld

  In Maleisië is een meisje van negen jaar bevallen van een zoon. De vader is vermoedelijk haar 14-jarige buurjongen. Dat meldt de krant The Star.

  Naar verluidt gebeurde de bevalling vorige maand in een privéziekenhuis in Penang. Nog volgens The Star lijkt de negenjarige moeder ouder dan ze is. Haar verhouding met de buurjongen zou al van vorig jaar aan de gang zijn. De ouders van het meisje zijn gescheiden.

  Hulp van grootmoeder
  De grootmoeder van de kersverse mama zou zich ontfermen over de baby. Het is ook die grootmoeder die met het nieuws van de bevalling naar een ngo stapte. Het was die niet-gouvernmentele organisatie die de krant The Star op de hoogte bracht.

  Onderzoek
  Het nieuws veroorzaakt nogal wat deining in het hoofdzakelijk islamitische Maleisië. De autoriteiten zijn met een onderzoek gestart. "Dit is een ernstige zaak", zegt Phee Boon Poh van het ministerie van Volksgezondheid. "Geslachtsgemeenschap met een minderjarige wordt beschouwd als verkrachting. Een arts die een negenjarig meisje assisteert bij een bevalling moet dit signaleren aan de autoriteiten. Bij mijn weten is er bij onze diensten, noch bij de politie melding gemaakt van deze zaak". (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond zet truck in versnelling: baasje wordt overreden

  Hond zet truck in versnelling: baasje wordt overreden


  In Florida is een man overreden door zijn eigen truck nadat zijn hond het gevaarte in versnelling had gezet. Het slachtoffer is niet levensgevaarlijk gewond.

  Olielek
  Christopher Bishop (43) was zondagavond onder zijn Ford F-150 gekropen om te kijken waar die lekkende olie vandaan kwam. De motor draaide, het portier aan de bestuurderskant stond open en de versnelling stond in neutraal.

  In cabine gesprongen
  Terwijl Bishop onder de pick-up lag, was zijn hond Tassey in de cabine gesprongen. Het dier slaagde er op een of andere manier in het voertuig in versnelling te zetten. De wagen zette zich in beweging en reed over het lichaam van Christopher Bishop.

  Rechtgekrabbeld
  Het slachtoffer slaagde er in om recht te krabbelen en de truck tot stilstand te brengen. Kreunend van de pijn strompelde hij zijn huis binnen om de hulpdiensten te bellen. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  23-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celstraf voor Russen die mens opaten en van overschot kebab lieten maken

  Celstraf voor Russen die mens opaten en van overschot kebab lieten maken


  In de Russische stad Perm zijn drie Russen veroordeeld tot zware celstraffen voor het vermoorden en deels opeten van een 25-jarige man. Ook hebben zij stukken vlees van hun slachtoffer verkocht aan een winkelier die broodjes döner kebab maakte.

  Messteken en hamerslagen
  De drie dakloze mannen hadden hun prooi met messteken en hamerslagen om het leven gebracht. Het mensenvlees werd vervolgens aan de nietsvermoedende winkelier verkocht, waarna die het vlees verwerkte. De zaak kwam aan het licht nadat er menselijke resten gevonden waren bij een bushalte waar de daklozen zich geregeld ophielden.

  Persoonlijke afkeer
  De daders verklaarden het 25-jarige slachtoffer uit persoonlijke afkeer te hebben gedood. Twee van de mannen hebben 18 jaar gevangenisstraf gekregen, de derde 13 jaar. (tlg/eb)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man wurgt zoontje (1) op advies van waarzegster

  Man wurgt zoontje (1) op advies van waarzegster

  In Maleisië heeft een gehandicapte man zijn eenjarig zoontje gewurgd. Hij deed dat op aandraden van een waarzegster. Die voorspelde dat het kind de man ongeluk zou brengen. Dat meldt de krant Makkal Osai.

  Vairamuthu, die verlamd is aan beide benen, werd een jaar geleden vader van Inbatamilan. Vijf jaar eerder trad hij in het huwelijk.

  Sterren ongunstig
  Omdat Vairamuthu zich blijkbaar niet goed in zijn vel voelde, consulteerde hij een waarzegster. Die zei dat de sterren niet goed stonden en dat Vairamuthu in de problemen zou komen door zijn zoon Inbatamilan.

  Gedumpt in riool
  Bang dat de voorspelling zou uitkomen, wurgde de gehandicapte man op 4 juni zijn eenjarige zoontje. Hij dumpte het lijk in de riool. Samen met zijn vrouw stapte Vairamuthu naar de politie om hun kind als vermist op te geven.

  Ring verpatst
  Amper drie dagen later werd het kinderlijkje gevonden. De politie vond de zaak verdacht en voelde Vairamuthu aan de tand. De speurders ontdekten ook dat Vairamuthu de geboortering van zijn zoontje verpatst had. Vairamuthu viel door de mand en bekende zijn gruweldaad. (eb)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pakistaanse ouders 'offeren' baby's aan krokodillen

  Pakistaanse ouders 'offeren' baby's aan krokodillen


  Gevaarlijke taferelen in Pakistan, enkele dagen geleden: ouders houden er tijdens een traditioneel feest hun baby's boven de muil van uitgehongerde krokodillen. De dorpelingen geloven dat zo'n waaghalzerij hun kinderen geluk bijbrengt.

  Elke dag worden de ukjes vlakbij de gevaarlijke dieren gebracht, en dat gaat zo bijna een week door. De gelovigen zien deze ceremonie als een soort duiveluitdrijving. "Wie op zo'n jonge leeftijd aan krokodillen ontsnapt, mag de rest van zijn leven op beide oren slapen", luidt de logica. (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saoedi's krijgen zweepslagen omdat ze feestje bouwen

  Saoedi's krijgen zweepslagen omdat ze feestje bouwen


  Een groep van elf vrouwen en vier mannen is in Saoedi-Arabië veroordeeld tot celstraffen en het ondergaan van zweepslagen. Ze kregen die straffen omdat ze in elkaars gezelschap vertoefden. Enkel familieleden mogen dat in het islamitische land. Dat meldt het persbureau AP.

  Politieagenten betrapten het gezelschap vorige maand in de stad Ha'il op heterdaad toen ze een feestje aan het vieren waren. De mannen - tussen 30 en 40 jaar oud - en drie vrouwen, allen onder de 30, krijgen een onbekend aantal zweepslagen en één tot twee jaar gevangenisstraf. De vierde vrouw is minderjarig. Zij hoeft daarom niet de gevangenis in. Enkel 80 zweepslagen zullen haar deel zijn. (eb)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ouders niet opgezet met seksuele voorlichting met pluchen beestjes

  Ouders niet opgezet met seksuele voorlichting met pluchen beestjes


  Dat hun kinderen tijdens de les seksuele voorlichting allerhande standjes met pluchen dieren te zien kregen, zint enkele Amerikaanse ouders uit Iowa niet. "Het was verschrikkelijk ongepast", zegt een woedende Colleen Dostal. "Dat doe je niet in een gemengde klas!"

  Amerikanen staan bekend als een van de meest preutse volkeren ter wereld, al loopt elke veralgemening natuurlijk serieus mank. Maar Colleen Dostal lijkt het cliché toch enigszins te bevestigen. Zij slikte het namelijk niet dat haar veertienjarige zoon tijdens een les seksuele voorlichting van gezondheidsorganisatie Planned Parenthood gesimuleerde seksstandjes met pluchen dieren voorgeschoteld kreeg.

  Penis in 3D

  De studenten kregen ook les over hoe het vrouwelijk lichaam te onderzoeken en de leraar maakte gebruik van een waarheidsgetrouw mannelijk lid - anatomisch correct én in 3D - om het aanbrengen van een condoom toe te lichten. Maar het waren toch de opgevulde beestjes die mevrouw Dostal het meest tilt deden slaan.

  Porno
  "Ik begrijp niet dat een volwassene aan een klas vol kinderen seksstandjes wil laten zien", zei ze aan Fox News Radio. "Ik vind dat verschrikkelijk ongepast." Volgens de moeder waren sommige foto's bovendien "pornografisch". Ze trok samen met andere ouders met die bezwaren naar de directeur van de Shenandoah High School. Die zou erg gekrenkt geweest zijn en bood zijn verontschuldigingen aan.

  Planned Parenthood verdedigt de controversiële lessen. "We willen niks verborgen houden. Alle informatie die we gebruiken, is medisch correct en wetenschappelijk onderbouwd." (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toppunt van eerbetoon: een dalmatiërhuis

  Toppunt van eerbetoon: een dalmatiërhuis


  Van een waardig eerbetoon gesproken: in het Kroatische Pribuslavec heeft een vader zijn huis met zwarte vlekken beschilderd om zijn overleden dalmatiër te herdenken. Bingo was om het leven gekomen bij een auto-ongeval.

  "We hielden zo erg van hem dat we hem niet wilden vergeten. Daarom schilderden we het huis, zo zit hij de hele tijd in onze gedachten", aldus de 55-jarige Goran Tomasic.

  De buurvrouw slaakte echter een zucht van opluchting toen ze hoorde dat de opvolger van Bingo een golden retriever zal zijn. "Met een geel huis kan ik leven, maar die zwart-wit-patronen zadelen me telkens met hoofdpijn op", klinkt het daar. (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlander ligt vier jaar dood in zijn kamer

  Nederlander ligt vier jaar dood in zijn kamer

  Een man heeft vier jaar dood op bed gelegen in zijn woning in het Friese dorp Minnertsga. Familieleden vonden hem maandag in zijn kamer. Dat meldt de politie.

  Zijn twee broers (61 en 67 jaar) en twee zussen (44 en 71 jaar) wonen ook in hetzelfde huis. Ze hebben hun destijds 50-jarige broer nog gesproken in het voorjaar van 2006. Hij had toen aangegeven dat hij met rust gelaten wilde worden op zijn kamer.
   
  Onderhoudsbeurt
  De man werd ontdekt, omdat de woonstichting onderhoud in de woning wilde uitvoeren. "Iemand ging toen toch in de kamer van de man kijken, waarop hij liggend op zijn bed werd gevonden", zei de politie. Een gewaarschuwde huisarts belde vervolgens de politie.
   
  Onbegrijpelijk
  De politie vindt het vreemd dat de man niet eerder is ontdekt. "Het is onbegrijpelijk dat zijn familieleden het lichaam niet eerder hebben geroken." Op het lichaam van de gevonden man zal sectie worden verricht. De politie denkt desondanks niet dat er sprake is van een misdrijf. (anp/eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  22-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thaise verkoopt foetussen als geluksbrengers

  Thaise verkoopt foetussen als geluksbrengers


  Een Thaise vrouw is gearresteerd omdat ze foetussen wilde verkopen. De voormalige zuster bewaarde veertien ongeboren lichaampjes in bokalen. Het kopen van een foetus zou geluk moeten brengen. Dat schrijft The Bangkok Post.

  Illegale abortussen
  Naengnoi Kaan had de foetussen gekocht van een vrouw die illegale abortussen uitvoerde. Bedoeling was de ongeboren vruchten door te verkopen als 'luk krok' of kindgeesten. Luk krok staan bekend als geluksbrengers, voornamelijk bij het winnen van de loterij.

  Toevallig ontdekt
  De bokalen met de foetussen werden gevonden door een man die door het verlaten huis struinde op zoek naar eten. De woning was eigendom van een familielid van Naengnoi Kaan. De eigenares beweert niet op de hoogte te zijn van deze onfrisse praktijken. (eb)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning van de samba is twee en draagt een luier

  Koning van de samba is twee en draagt een luier
  De kleine Braziliaan Luiz Otavio maakt furore op het internet. Het tweejarige ukje danst de samba als de besten. Op de keukentafel en in zijn luier, nog wel. Volgens de Britse sambaleraar Chris Bicourt is het filmpje, dat al meer dan 3 miljoen keer in een week werd bekeken, niet vervalst. "Ik heb de kleine virtuoos drie keer bekeken en ik ben er zeker van dat deze video echt is", zegt de man. "De kleine zou ons best een paar pasjes kunnen aanleren". (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veer uitgestorven vogelsoort verkocht voor recordbedrag

  Veer uitgestorven vogelsoort verkocht voor recordbedrag

  .

  Een enkele veer van een uitgestorven Nieuw-Zeelandse vogel is verkocht voor 8.400 Nieuw-Zeelandse dollar (zo'n 4.836 euro), naar verluidt een wereldrecord.

  De veer is afkomstig van de huia, een zwarte vogel die voor het laatst gezien werd in 1907, bericht de krant Dominion Post.

  Het ging er verhit aan toe toen het "pière unique" onder de hamer ging in Auckland. "De schattingen gingen van vijf- tot zevenhonderd Amerikaans dollar en de hele zaal was verbijsterd toen het bieden tot onverwachte hoogte ging tussen een bieder via de telefoon en verschillende andere bieders", zegt een directeur van het veilinghuis.

  Het peperdure hebbeding ging uiteindelijk naar een familie uit Wellington die kunst en sieraden van de Maori verzamelt. De veren van huiavogels werden traditioneel gebruikt als sieraad bij het Nieuw-Zeelandse volk van de Maori. (belga/vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbreker betrapt op stelen van vuile luiers

  Inbreker betrapt op stelen van vuile luiers


  Een man werd op heterdaad betrapt toen hij vieze luiers wou stelen. De huiseigenaar zag de dief aan het werk en belde de politie. De inbreker verklaarde dat hij dol was op dragen van vuile luiers.

  Dillon Makuski (20) werd in het huis in Stevens Point betrapt. Hij had inbrekersmateriaal op zak en de politie trof ook zes vuile luiers aan in zijn zakken. Makuski werd veroordeeld voor inbraak, poging tot diefstal en het bezit van inbrekersmateriaal. Hij kreeg dertig maanden voorwaardelijk en moet 200 uur gemeenschapsdienst vervullen. Hij moet van de rechter ook een psycho-seksueel onderzoek ondergaan. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw vertelt haar levensverhaal op 32.000 theezakjes

  Vrouw vertelt haar levensverhaal op 32.000 theezakjes

  .

  De meesten houden de mooiste momenten in een dagboek bij maar Patti Gaal-Holmes niet. Zij verzamelt haar leven op theezakjes. Elk zakje heeft een herinnering voor haar en zo heeft ze al 32.000 gebruikte zakjes verzameld. "Ik hou van thee en elk zakje heeft zijn verhaal. Mijn levensverhaal staat dus op de theezakjes. Het is ook leuker dan een dagboek", vertelt de 44-jarige Britse.

  De moeder van drie kinderen heeft haar 'verzameltechniek' de afgelopen elf jaar verbeterd. Eerst drinkt ze haar kopje leeg en dan laat ze het zakje lekken en opdrogen op een stukje papier. Daarna nummert ze het lege zakje en schrijft ze er een paar trefwoorden op als herinnering aan een speciaal moment of een discussie die ze had. Daarna laat ze het zakje verder drogen op een radiator of in de zon en bergt ze het op in een kast. "Er hangt wel een geurtje aan", lacht de doctoraatsstudente. "En sommige vrienden vinden het ook een beetje vreemd maar mijn kinderen kunnen erom lachen."

  Ze drinkt zes à tien koppen thee per dag. "Soms word ik 's nachts wakker en dan kan het niet snel genoeg ochtend zijn. Ik hunker dan al naar mijn eerste kopje thee van de dag. Geef mij maar een sterk kopje met een flinke scheut melk. De klassieke Earl Grey is mijn lievelingsthee en die drink ik dan uit mijn lievelingskop met een stukje chocolade", besluit de Britse uit Portsmouth. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Parket wil Pfaffs vervolgen voor belastingfraude"

  "Parket wil Pfaffs vervolgen voor belastingfraude"


  Het Antwerpse parket vraagt de vervolging van Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen Seth en hun vroegere boekhouder voor fiscale fraude en belastingontduiking. Dat schrijft de krant Het Laatste Nieuws. De Pfaffs willen niet reageren. Hun advocaat vraagt nog extra onderzoek van de onderzoeksrechter. "Als Jean-Marie geen bekend figuur zou zijn, zou het parket niet zo aandringen op vervolging", zegt hij.

  In maart 2008 viel de fiscus binnen bij de Pfaffs in hun villa in de Guyotdreef in Brasschaat. Een uitloper van een rechtszaak in Turnhout uit de jaren '90 tegen een vroegere sponsor die nog geld moest van Jean-Marie. Er kwam toen aan het licht dat de Pfaffs vermoedelijk met belastingaangiftes knoeide. Het Antwerpse gerecht vorderde een onderzoeksrechter die alles liet uitpluizen.

  Correctionele rechtbank
  Na twee jaar is dat werk van de onderzoeksrechter afgerond en weer in handen van het parket. Dat zal, volgens Het Laatste Nieuws, aan de raadkamer vragen om Jean-Marie, Carmen en hun vroegere boekhouder Guido V. te vervolgen voor de correctionele rechtbank wegens belastingontduiking. De beslissing van de raadkamer laat op zich wachten; de advocaat van de Pfaffs eist nog extra onderzoek. Die vraag wordt vandaag behandeld.

  "Oude betwistingen"

  Huisadvocaat van de Pfaffs, Tom Versompel, zegt in Het Laatste Nieuws dat "de grote discussie draait om heel oude betwistingen uit 1999 en 2000". "Volgens ons is de redelijke termijn verstreken voor dat deel van de strafvervolging." Versompel beweert ook dat de Pfaffs hun aangiftes altijd door boekhouders en advocaten lieten doen. Hij ontkent met klem dat zijn cliënten bewust zaken niet zouden aangegeven hebben.

  Zwitserse chalet uit de boekskes

  Zo maakt de fiscus een zaak van de chalet in Zwitserland die niet aangegeven was, maar die, volgens Versompel, bij de fiscus bekend moest zijn omdat dat 15 jaar geleden al in de boekskes stond. Dat Jean-Marie tien jaar geen belastingen betaalde, doet de advocaat ook af als nonsens. "Er waren enkele laattijdige aangiftes, maar die zijn intussen rechtgezet."

  Geen bedragen noemen
  Over de gevorderde bedragen wil de advocaat niks kwijt aan Het Laatste Nieuws "want dat zou het enige zijn dat de mensen onthouden". Er wordt onderhandeld met de fiscus om tot een akkoord te komen. "Mocht Jean-Marie een gewone burger zijn, dan was dit dossier al lang afgehandeld. Nu wil men tonen dat niemand wordt gespaard", besluit meester Versompel. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongeman 'moont' Hell's Angels en vlucht met bulldozer

  Jongeman 'moont' Hell's Angels en vlucht met bulldozer

  .

  Een Duitse student heeft voor heel wat verkeershinder gezorgd in Bavaria. De jongeman was met een bulldozer gevlucht nadat hij een groepje Hell's Angels had gemoond en er een puppy naartoe had gegooid.

  Volgens lokale media betrad de 26-jarige lefgozer het clubhuis van de Hell's Angels ten noorden van München. De man liet doodleuk zijn broek zakken, gooide een puppy richting de aanwezige leden van de motorbende en zette het nadien op een lopen. Op een bouwwerf in de buurt zag hij daarna een bulldozer staan, sprong erin en zette koers richting München.

  Al gauw vormde zich een file van vijf kilometer achter het trage vehikel van de jongeman. Eens hij zijn thuishaven wist te bereiken, werd hij opgepakt door de politie. "Het is nog onduidelijk wat hem bezielde om een puppy richting die Hell's Angels te gooien", lichtte die toe. Men voegde er wel aan toe dat de student net een depressie achter de rug had. De puppy bleef ongedeerd en wordt opgevangen door een plaatselijk dierenasiel. (ypu)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  21-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manneken Pis plaste Maltees bier

  Manneken Pis plaste Maltees bier

  .

  Afgelopen weekend verbaasde Manneken Pis, het bekende standbeeld in Brussel, vriend en vijand door bier te plassen. Het ging om een stunt van de Maltese Ambassade ter ere van het feest Mnarja, een viering van de patroonheiligen Pertrus en Paulus.

  Het beeldje kreeg bovendien een ridderkostuum aangemeten en ontving de titel van kleinste ridder van Malta. Tijdens de feestelijkheden plaste het bekendste manneken van Brussel geen water maar wel Maltees bier. Dankzij producent Cisk Lager konden Voorbijgangers gratis van het drankje proeven.

  De garderobe van de Brusselse held bevat ondertussen al meer dan 700 verschillende kostuums die permanent tentoongesteld worden in het stadmuseum op de Grote Markt. (kve)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie familieleden dood na poging om ratten te verdelgen met uitlaatgassen

  Drie familieleden dood na poging om ratten te verdelgen met uitlaatgassen


  De uitlaatgassen van een ZAZ-968 Zaporozhets als deze joegen drie familieleden de dood in.
  In Oekraïne zijn drie leden van eenzelfde familie om het leven gekomen nadat de stamvader ratten probeerde te verdelgen door middel van uitlaatgassen. Dat meldt de website van de krant Pravda.

  Tuinslang
  De 71-jarige man bevistigde een tuinslang aan de uitlaatpijp van zijn oude autootje. Hij leidde de slang naar de kelder van hun huis en zette de motor van zijn Zaporozhets aan.

  Buiten westen
  Na een tijdje ging de rattenverdelger kijken hoe het in de kelder was gesteld. Al snel verloor hij het bewustzijn door de hoge concentratie aan uitlaatgassen. Wanneer manlief niet meteen terugkeerde, ging zijn 77-jarige echtgenote een kijkje nemen. Ook zij ging buiten westen. Hun 29-jarige kleindochter onderging hetzelfde droevige lot. Twee uur later trof een andere kleindochter de drie lijken van haar familieleden aan. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pastoor stapt 96 kilometer rond kerk voor goede doel

  Pastoor stapt 96 kilometer rond kerk voor goede doel

  .

  Een pastoor met een gouden hart stapt 96 kilometer voor het goede doel. De moedige man draait rondjes rond zijn kerk in Huntington Beach. De Amerikaanse geestelijke wil zo geld inzamelen voor een parochiaan met oogkanker en een instituut.

  Bob Ewing is een fitte pastoor en nu hij zestig geworden is, wil hij een extra inspanning leveren voor Jake Olson, een blinde jongen van dertien met oogkanker. Ewing wil met zijn voettocht zesduizend dollar inzamelen voor de jongen en een instituut dat zich inzet voor families van kinderen met oogproblemen. "Bob is een geweldige steun voor onze familie", zegt Marianne Brizendine, grootmoeder van Olson. "Hij komt ook vaak met ons bidden en hij is een steun in slechte tijden. Zo was hij er ook voor ons toen Jake in november zijn laatste oog verloor."

  Bob verlegt zijn grenzen. Hoewel hij last heeft van zijn voeten, blijft  hij doorgaan. "Ze staan vol blaren en ik heb een allergische reactie. Veel energie heb ik niet maar maar ik moet doorzetten. Als ik aan iets begin dan wil ik het ook afmaken", besluit de pastoor en hij strompelde verder. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!