WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    27-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man (20) heeft seks met het lijk van zijn buurvrouw (75)

    Man (20) heeft seks met het lijk van zijn buurvrouw (75)


    Een jongeman uit het Zuid-Amerikaanse land Guyana heeft bekend dat hij seksuele handelingen heeft verricht met een lijk. Het stoffelijke overschot waar hij zich aan te buiten ging, was dat van zijn 75-jarige buurvrouw.

    Kist opgegraven en opengebroken
    Tegenover de politie bekende vuilnisman Roopram Bacchus (20) dat hij het lichaam van zijn buurvrouw had opgegraven. De vrouw was een dag voordien begraven. Bacchus brak de kist open, haalde het lijk eruit en had geslachtsgemeenschap met de dode vrouw.

    Drankprobleem
    Bacchus verscheen voor een rechtbank en verklaarde dat hij een drankprobleem had. De man moet zich van de rechter laten onderzoeken door een psychiater. Hij moet ook een boete van omgerekend 160 euro betalen. Indien hij dat geld niet kan ophoesten, riskeert hij een jaar cel. 
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (8 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Bewezen: dikke mensen zijn gezelliger en grappiger

       Bewezen: dikke mensen zijn gezelliger en grappiger



    Dat dikke mensen gezellig zijn, is nu wetenschappelijk bewezen. De Japanse Tohoku-universiteit heeft 30.000 mensen onderzocht in de leeftijd van 40 tot 64. Nadat hun lengte en gewicht werd gemeten, ondergingen de proefkonijnen een persoonlijkheidstest.

    BMI
    Onderzoekers kwamen er vervolgens achter dat uitbundige mensen behoorlijk corpulent waren. Voor de berekening van het gewicht hielden de wetenschappers de Body Mass Index-berekening aan.

    Grappig
    Een van de uitkomsten was dat mensen die als "uiterst grappig" worden beschouwd 1,73 maal meer kans hebben op overgewicht dan introverte types.

    Neuroten
    Uitbundigheid en psychotisch gedrag wordt in het onderzoek in verband gebracht met overgewicht, terwijl neurotisch gedrag meer bij te magere mensen wordt aangetroffen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geheim recept: spek in alle kleuren

    Geheim recept: spek in alle kleuren


    Ziehier de perfecte manier om de dag kleurrijk in te luiden: een pan knisperig spek in blauw, groen, rood, geel en paars. Grafisch designer Neil Caldwell bedacht een manier om zijn spekrepen kleuren te geven. Hoe hij dat doet, wil Caldwell geheim houden maar het kleurmiddel is natuurlijk en smaakloos. 

    De website www.bacontoday.com noemt de vinding geniaal en wil het recept achterhalen. 

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    26-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw bijt pitbull om haar labrador te redden

    Vrouw bijt pitbull om haar labrador te redden


    Een Amerikaanse vrouw uit Minneapolis heeft haar tanden in een pitbull gezet om haar labrador uit de kaken van het beest te redden. De pitbull was over het hek rond haar tuin gesprongen en was haar labrador aangevlogen.

    Inenten
    Omdat zij voor het leven van haar labrador vreesde, had Amy Rice in de neus van de pitbull gebeten tot hij losliet. Zij moet zich nu mogelijk tegen hondsdolheid laten inenten. 
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaans echtpaar betaalt bruiloft met 280.000 blikken

    Amerikaans echtpaar betaalt bruiloft met 280.000 blikken


    Een Amerikaans paar heeft 280.000 blikken ingezameld om hun bruiloft te kunnen betalen. De blikken zijn 3.800 dollar (zowat 3.000 euro) waard aan aluminium.
     
    Het koppel uit Spokane (Washington) lanceerde een half jaar geleden een oproep aan vrienden en familie om lege conservenblikken in te zamelen. De ongewone vraag haalde al snel de media, zodat de tuin van het paar intussen bezaaid is met bergen aluminium. De trouwpartij is voorzien voor eind juni.
     
    Aan de huidige recyclageprijs kunnen ze zowat 3.000 euro spenderen aan het feest. (belga/jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    25-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloedmooie cipier geschorst voor naaktreportage Playboy

    Bloedmooie cipier geschorst voor naaktreportage Playboy


    Lunderby toonde haar goede inborst op de website van Playboy.
    Een knappe blondine van de politiemacht in Washington County is geschorst. De cipier liet zich verleiden tot een fotoreportage met weinig om het lijf voor de website van het gerenomeerde blootblad Playboy.


    Haar baas deelt mee dat er een onderzoek gestart is naar de naaktfoto's van Jessie Lunderby (21) op Playboy.com. De blondine riskeert ontslag. Bij de beeldige foto's van de Amerikaanse stond een biografie waarin Jessie verklapte dat ze als cipier voor de politie werkt. "Haar foto's bezorgen het korps imagoschade. Is dit nu waar ons korps voor staat?", vraagt sheriff Tim Helder zich luidop af. "Is dit de wijze waarop wij voorgesteld en vertegenwoordigd moeten worden?!"

    Lunderby zegt dat ze haar oversten ingelicht had. "Ik heb ze op voorhand laten weten dat ik zou deelnemen aan de naaktreportage voor Playboy. Ze hadden het me kunnen verbieden maar dat hebben ze niet gedaan", aldus Lunderby. Maar haar bazen zwaaien met de gedragscode die ze ondertekend heeft. Het onderzoek wordt woensdag afgerond en dan weet Lunderby of er nog een toekomst is voor haar bij de politie. (vsv)
    25/06/10 18u19
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kat Oscar krijgt speciale prothesen na ongeluk met maaier

    Kat Oscar krijgt speciale prothesen na ongeluk met maaier

    Kat Oscar krijgt speciale prothesen na ongeluk met maaier

    Andere katten zullen misschien wat vreemd opkijken als ze de Engelse kat Oscar binnenkort tegenkomen. Het dier is namelijk het eerste ter wereld dat rondloopt met bionische achterpootprothesen.

    Oscar verloor een tijd geleden zijn twee achterste poten toen hij in het veld werd overreden door een maaimachine. Het dier werd onmiddellijk naar een dierenarts gebracht. Die kon maar één oplossing bedenking: bionische prothesen. Dankzij een speciale techniek groeien de pootjes uit kunststof vast aan de botten van het dier. Hierdoor kan de 2,5 jaar oude Oscar opnieuw naar believen rondlopen.

    Noel Fitzpatrick, de arts die de prothesen bij Oscar aanbracht, spreekt van een doorbraak. Volgens de man kan de combinatie van biologie en techniek namelijk in de toekomst ook veel betekenen voor mensen met geamputeerde ledematen.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitvaartbedrijf lanceert 'doe-het-zelf-lijkkist'

    Uitvaartbedrijf lanceert 'doe-het-zelf-lijkkist'


    Het Nederlandse uitvaartbedrijf Capulus lanceert binnenkort de 'doe-het-zelf-lijkkist'.

    Volgens mededirecteur Hans Van Straalen gaat het om een eenvoudig concept. De koper krijgt zes planken, de nodige onderdelen en een handleiding opgestuurd en kan zelf aan de slag.

    Van Straalen meent dat deze 'doe-het-zelf-lijkkist' een antwoord is op de stijgende vraag naar persoonlijkere doodskisten. Wie dit bouwpakket aanvraagt, kan namelijk de kleur, het materiaal, type handvat en de binnenbekleding naar eigen smaak kiezen.

    Bovendien kan het samen bouwen aan de kist een mooi onderdeel zijn in het rouwproces, klinkt het.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jezus werd nooit gekruisigd", zegt theoloog

    "Jezus werd nooit gekruisigd", zegt theoloog

    Het kruis, al dik tweeduizend jaar lang het symbool van het christendom, heeft niks met Jezus Christus te maken. Dat is althans de claim van theoloog Gunnar Samuelsson, verbonden aan de Universiteit van Göteborg.

    Christus kwam wellicht aan zijn einde terwijl hij vastgebonden was aan een paal, en niet toen hij aan het kruis werd genageld. Dat stelt Gunnar Samuelsson na studie van oude tekstdocumenten. Volgens de wetenschapper wordt er nergens in de Griekse, Romeinse en Hebreeuwse literatuur melding gemaakt van mensen die als straf aan het kruis genageld worden, van de tijd van Homeros tot de eerste eeuw na Christus.

    Interpretatie
    Verschillende andere executiemethoden die met een vorm van ophanging te maken hebben, worden wel vermeld, stelt de vorser. In oude bijbelteksten wordt beschreven hoe Jezus een 'staurus' op de Calvarieberg droeg, zegt Samuelsson. En dat woord kan zowel naar een kruis als naar een paal verwijzen.

    Samuelsson, naar eigen zeggen zelf een overtuigd christen, vermoedt dat het beeld van Christus die aan het kruis stierf zijn oorsprong vindt in artistieke weergaven van de executie die in latere eeuwen werden gemaakt, en door een verkeerde interpretatie van bijbelteksten. "Ik verkondig zeker niet dat gelovigen de Bijbel moeten afwijzen of in twijfel trekken", zegt hij. "We moeten de Bijbel lezen zoals hij is, niet zoals we denken dat hij is." (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man probeert baby te verkopen

    Man probeert baby te verkopen



    Een 28-jarige Amerikaan heeft geprobeerd zijn zes maanden oude dochter voor 25 dollar (circa 20 euro) te verkopen. De man stond deze week met zijn dochter bij een supermarkt van Wal Mart in de Californische stad Salinas.

    Dat heeft de politie in Salinas laten weten, aldus de vrijdageditie van de krant Monterey County Herald. Twee vrouwen zeiden dat ze door de vader bij de supermarkt werden aangesproken. Hij duwde een van de vrouwen een baby in de armen en zei dat hij serieus was over het verkopen van zijn kind, aldus de politie.

    De vrouwen belden daarna de politie. De vader stapte vervolgens in een auto en reed weg met de moeder van het kind. De politie hield de ouders kort daarna aan in een appartement.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kat loopt meer dan 3.000 km om baasjes terug te vinden

    Kat loopt meer dan 3.000 km om baasjes terug te vinden

    Een kat heeft meer dan 3.000 kilometer afgelegd, van Oezbekistan tot in Rusland, om zijn baasjes terug te vinden die zonder hem verhuisd waren, zo staat op de website ananova.com.

    De 52-jarige Ravila Hairova dacht dat de verhuis te zwaar zou zijn voor haar kat Karim en vroeg de buren om het beestje verder te verzorgen. Ze liet zelfs zijn favoriete spulletjes achter opdat het zich in zijn nieuwe omgeving thuis zou voelen.
     
    Litteken herkend
    Maar twee jaar later stond Karim plots voor de deur van haar nieuwe huis in Rusland. "Ik wist van de voormalige buren dat de kat enkele dagen na de verhuis verdwenen was en ik was erg bedroefd, maar nadien hadden we er niets meer van gehoord", aldus Hairova.
     
    De kat was er slecht aan toe toen hij opdook in Rusland, maar ondertussen is hij weer de oude. Het echtpaar is er zeker van dat het om Karim gaat, omdat ze bepaalde kenmerken, waaronder een litteken, herkenden. (afp/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te koop: compleet Nieuw-Zeelands dorp

    Te koop: compleet Nieuw-Zeelands dorp


    In Nieuw-Zeeland staat het dorpje Otira te koop met alles erop en eraan: station, hotel, café, school, gemeentehuis, achttien woningen, én veertig inwoners. Dat meldt de krant The Press.
     
    Eigenaars te oud
    Het koppel dat het dorp twaalf jaar geleden kocht "uit medelijden", zegt te oud te worden om het hotel uit te baten en het dorp te onderhouden. Het hoopt 1 miljoen Nieuw-Zeelandse dollar (zowat 576.000 euro) te krijgen voor het dorp. Otira ligt op het Zuidereiland, midden in een nationaal park. (afp/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    24-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pijkers en stalen pinnen in uitwerpselen Chinese peuter

    Spijkers en stalen pinnen in uitwerpselen Chinese peuter

    Artsen hebben in de uitwerpselen van een Chinees meisje van anderhalf jaar oud de voorbije maand 21 spijkers en een stalen pin aangetroffen. De dokters vermoeden dat de peuter aan pica lijdt, een al dan niet ziekelijke neiging om oneetbare dingen op te eten. Dat meldt de krant China Daily.

    "Pica is een mogelijkheid, maar verder onderzoek moet uitsluitsel brengen", zeggen kinderartsen van een hospitaal in Xi'an. "Een dergelijke hoeveelheid nagels in de uitwerpselen is echt wel erg ongewoon".

    De vader van het meisje beweert dat ze geen dergelijke nagels in huis hebben. "Haar grootvader heeft wel spijkers van dat type, maar hij heeft geen idee dat er de jongste tijd verdwenen zijn".

    Geen afwijkingen in het bloed
    Pica is een ernstige eetstoornis die vaak wordt veroorzaakt door een gebrek aan zink of ijzer. Bloedonderzoek heeft echter aangetoond dat dit bij het meisje niet het geval is.

    Röntgenfoto's
    Intussen wordt de peuter in observatoe gehouden in het hospitaal. Ook daar vond men nog spijkers in haar uitwerpselen, hoewel het meisje normaal at en dronk. Op röntgenfoto's is te zien dat er nog een spijker en een stalen pin in haar maag zitten. "We moeten er voor zorgen dat het meisje van die dingen af geraakt zonder dat ze verdere verwondingen oploopt", zeggen de artsen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw ziek van ingeslikte condoom

    Vrouw ziek van ingeslikte condoom

    Na zes maanden intensief zoeken zijn artsen eindelijk te weten gekomen aan welke kwaal een 27-jarige Amerikaanse vrouw leed. Bleek namelijk dat de dame een condoom had ingeslikt. Dat meldt de medische site PubMed.

    De vrouw kreeg antibiotica voorgeschreven en moest een aantal andere kuren volgen. Toch bleef ze klagen over buikpijn. De artsen besloten dan maar de binnenkant van de vrouw eens goed te bekijken met behulp van röntgenfoto's. Hieruit werd de bron van alle kwaad eindelijk ontdekt: in de darmen van de patiënte floreerde een condoom.

    Partijtje orale seks
    Via een minuscule videocamera werd het ding van naderbij bekeken en vervolgens verwijderd. Na een uitgebreidde analyse, samen met de patiënte, kon het voorval verklaard worden door een niet geheel volgens het boekje verlopen partijtje orale seks. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaloerse vrouw stuurt koeientong en rattenkop naar lesbische liefdesrivale

    Jaloerse vrouw stuurt koeientong en rattenkop naar lesbische liefdesrivale

    Voor een rechtbank in Illinois heeft een vrouw bekend dat ze een dreigbrief, een rattenkop en een koeientong heeft opgestuurd naar een lesbische liefdesrivale. De beschuldigde riskeert 16 maaden cel. Dat meldt de St. Louis Post-Dispatch.

    Jessica L. Bradshaw (39) uit Lincoln County, was op het moment van de feiten getrouwd. Ze werd echter verliefd op een vrouw. Jaloers als ze was, begon ze de partner van haar vlam te bestoken met bedreigingen.

    Verpakt in doos tampons
    Ze begon met een brief waarin ze haar rivale dreigde te verminken. Als volgende stap verstuurde Bradshaw een koeientong, verpakt in een doos tampons en vergezeld van schriftelijke dreigementen. Als klap op de vuurpijl kreeg de rivale nog een rattenkop in de bus.

    Verblind
    Volgens de gerechtspsychiaters was de beschuldigde verblind door de liefde en niet meer verantwoordelijk voor haar daden. De rechter doet later deze maand uitspraak. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brief van bedelende Hitler onder de hamer in Duitsland

    Brief van bedelende Hitler onder de hamer in Duitsland



    Een brief van de hand van Adolf Hitler, waarin hij korting vraagt aan een autohandelaar, wordt op 2 juli geveild in het Duitse Fürth. De brief dateert van september 1924, toen de toekomstige dictator zijn gevangenisstraf uitzat voor de mislukte Bierkellerputsch, waarbij Hitler met enkele anderen de macht probeerde te grijpen in München.
     
    Het populaire dagblad Bild publiceerde vandaag al enkele fragmenten. In de brief verklaart Hitler aan de autoverkoper dat hij pas in december zal kunnen beschikken over de inkomsten van de publicatie van 'Mein Kampf' en dat een commerciële gunst van "enkele duizenden marken", op de 18.000 Duitse mark die de gewenste Benz 11/40 kostte, "een groot verschil kon maken".
     
    De brief zal worden geveild in een lot van 500 papieren documenten gelinkt aan de gevangenschap van Hitler, zoals een bezoekerslijst en het gevangenisrapport dat zijn aankomst meldt. De waarde van het totale lot wordt geschat op 25.000 euro. (afp/dea)



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje van negen jaar zet zoon op de wereld

    Meisje van negen jaar zet zoon op de wereld

    In Maleisië is een meisje van negen jaar bevallen van een zoon. De vader is vermoedelijk haar 14-jarige buurjongen. Dat meldt de krant The Star.

    Naar verluidt gebeurde de bevalling vorige maand in een privéziekenhuis in Penang. Nog volgens The Star lijkt de negenjarige moeder ouder dan ze is. Haar verhouding met de buurjongen zou al van vorig jaar aan de gang zijn. De ouders van het meisje zijn gescheiden.

    Hulp van grootmoeder
    De grootmoeder van de kersverse mama zou zich ontfermen over de baby. Het is ook die grootmoeder die met het nieuws van de bevalling naar een ngo stapte. Het was die niet-gouvernmentele organisatie die de krant The Star op de hoogte bracht.

    Onderzoek
    Het nieuws veroorzaakt nogal wat deining in het hoofdzakelijk islamitische Maleisië. De autoriteiten zijn met een onderzoek gestart. "Dit is een ernstige zaak", zegt Phee Boon Poh van het ministerie van Volksgezondheid. "Geslachtsgemeenschap met een minderjarige wordt beschouwd als verkrachting. Een arts die een negenjarig meisje assisteert bij een bevalling moet dit signaleren aan de autoriteiten. Bij mijn weten is er bij onze diensten, noch bij de politie melding gemaakt van deze zaak". (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond zet truck in versnelling: baasje wordt overreden

    Hond zet truck in versnelling: baasje wordt overreden


    In Florida is een man overreden door zijn eigen truck nadat zijn hond het gevaarte in versnelling had gezet. Het slachtoffer is niet levensgevaarlijk gewond.

    Olielek
    Christopher Bishop (43) was zondagavond onder zijn Ford F-150 gekropen om te kijken waar die lekkende olie vandaan kwam. De motor draaide, het portier aan de bestuurderskant stond open en de versnelling stond in neutraal.

    In cabine gesprongen
    Terwijl Bishop onder de pick-up lag, was zijn hond Tassey in de cabine gesprongen. Het dier slaagde er op een of andere manier in het voertuig in versnelling te zetten. De wagen zette zich in beweging en reed over het lichaam van Christopher Bishop.

    Rechtgekrabbeld
    Het slachtoffer slaagde er in om recht te krabbelen en de truck tot stilstand te brengen. Kreunend van de pijn strompelde hij zijn huis binnen om de hulpdiensten te bellen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    23-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celstraf voor Russen die mens opaten en van overschot kebab lieten maken

    Celstraf voor Russen die mens opaten en van overschot kebab lieten maken


    In de Russische stad Perm zijn drie Russen veroordeeld tot zware celstraffen voor het vermoorden en deels opeten van een 25-jarige man. Ook hebben zij stukken vlees van hun slachtoffer verkocht aan een winkelier die broodjes döner kebab maakte.

    Messteken en hamerslagen
    De drie dakloze mannen hadden hun prooi met messteken en hamerslagen om het leven gebracht. Het mensenvlees werd vervolgens aan de nietsvermoedende winkelier verkocht, waarna die het vlees verwerkte. De zaak kwam aan het licht nadat er menselijke resten gevonden waren bij een bushalte waar de daklozen zich geregeld ophielden.

    Persoonlijke afkeer
    De daders verklaarden het 25-jarige slachtoffer uit persoonlijke afkeer te hebben gedood. Twee van de mannen hebben 18 jaar gevangenisstraf gekregen, de derde 13 jaar. (tlg/eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man wurgt zoontje (1) op advies van waarzegster

    Man wurgt zoontje (1) op advies van waarzegster

    In Maleisië heeft een gehandicapte man zijn eenjarig zoontje gewurgd. Hij deed dat op aandraden van een waarzegster. Die voorspelde dat het kind de man ongeluk zou brengen. Dat meldt de krant Makkal Osai.

    Vairamuthu, die verlamd is aan beide benen, werd een jaar geleden vader van Inbatamilan. Vijf jaar eerder trad hij in het huwelijk.

    Sterren ongunstig
    Omdat Vairamuthu zich blijkbaar niet goed in zijn vel voelde, consulteerde hij een waarzegster. Die zei dat de sterren niet goed stonden en dat Vairamuthu in de problemen zou komen door zijn zoon Inbatamilan.

    Gedumpt in riool
    Bang dat de voorspelling zou uitkomen, wurgde de gehandicapte man op 4 juni zijn eenjarige zoontje. Hij dumpte het lijk in de riool. Samen met zijn vrouw stapte Vairamuthu naar de politie om hun kind als vermist op te geven.

    Ring verpatst
    Amper drie dagen later werd het kinderlijkje gevonden. De politie vond de zaak verdacht en voelde Vairamuthu aan de tand. De speurders ontdekten ook dat Vairamuthu de geboortering van zijn zoontje verpatst had. Vairamuthu viel door de mand en bekende zijn gruweldaad. (eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!