WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    01-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse politie arresteert alligator

    Duitse politie arresteert alligator



    De politie behandelt de arrestant met de grootste omzichtigheid.

    De politie van het Duitse plaatsje Gross-Rohrheim kreeg de voorbije nacht een merkwaardige oproep. "Er kruipt een krokodil in de straat", belde een burger in paniek.

    De agenten met wachtdienst dachten dat het om een grap ging, maar gingen voor alle zekerheid toch een kijkje nemen. Het bleek inderdaad pure realiteit.

    Tape
    De agenten schraapten hun moed bij elkaar en probeerden het reptiel te vangen. Met de nodige omzichtigheid konden zij de krokodil overmeesteren. Met tape bonden ze de kaken van het dier vast.

    Circus
    Al snel werd duidelijk dat de alligator ontsnapt was uit een circus dat in het stadje zijn tenten had opgeslagen. Het dier werd naar zijn rechtmatige eigenaars teruggebracht. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penisaugurk wordt niet in mootjes gehakt

    Penisaugurk wordt niet in mootjes gehakt



    De Hongaarse Iren Harsca (35) kwam met een merkwaardige augurk terug thuis van de wekelijkse markt in Esztergom. De groente leek verbazend veel op het mannelijke geslachtsorgaan.

    De dame kreeg het niet over haar hart om het ding in mootjes te hakken en bij de maaltijd te serveren. "De augurk deed me aan mijn man denken", getuigt ze. "Ik hou erg veel van hem en ik kon het gewoon niet in stukjes snijden". Wat ze er dan wel mee gedaan heeft, vertelde Iren er niet bij. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haarlok van Napoleon voor 13.000 dollar geveild

    Haarlok van Napoleon voor 13.000 dollar geveild

    Op een veiling in Nieuw-Zeeland is een haarlok van Napoleon I afgehamerd op 13.000 dollar (ruim 10.400 euro). De koper is een anonieme verzamelaar uit Londen, zo maakte het Aucklandse veilinghuis Art+Object bekend.

    De haarlok werd geknipt de ochtend dat de Franse keizer in 1821 stierf op het eiland Sint-Helena. Het curiosum lokte biedingen uit Nieuw-Zeeland, Litouwen, Groot-Brittannië, de VS en Frankrijk. De topstukken waren een litografie en een aquarel van Napoleon op zijn sterfbed. Zij werden verkocht voor 14.600 dollar.
     
    Nakomelingen Britse officier
    De keizerlijke haarpluk maakte deel uit van een lot van 40 stukken die aan Napoleon gelinkt zijn en voor 100.000 dollar werden verkocht.
    De collectie werd aangeboden door nakomelingen van Denzil Ibbetson, een Britse officier die diende op Sint-Helena en ook actief was als schilder. Na zijn nederlaag in Waterloo in 1815 werd Napoleon door de Britten op het eiland gevangen gehouden, tot zijn dood op 51-jarige leeftijd.
     
    Ambities
    Het dagboek van Ibbetson werd verkocht voor 6.600 dollar. Daarin verhaalt de officier de gesprekken met Napoleon die nog steeds ambities koesterde om Groot-Brittannië binnen te vallen, ondanks zijn nederlaag in Waterloo.
     
    De collectie arriveerde met een zoon van Ibbetson in 1864 in Nieuw-Zeeland en bleef zo lang in de familie. (belga/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het passagiersvliegtuig van de toekomst volgens NASA

    Het passagiersvliegtuig van de toekomst volgens NASA

    Het ziet er misschien op het eerste zicht uit als een vliegtuig voor een superheld maar toch zullen we zo door de lucht zoeven als het van de NASA afhangt.

    De futuristische jet kreeg de naam 'Supersonic Green Machine' mee. Het is een hele mond vol voor het supersonische toestel van de toekomst, waarmee de mensheid zich zal verplaatsen vanaf 2035 volgens de ruimtevaartorganisatie.

    Het nieuwe passagiersvliegtuig, waaraan ook Lockheed Martin meewerkte, doet denken aan de concorde. Het zal echter een ander type motor bevatten waardoor de effecten, die het gevolg zijn van het breken door de geluidsmuur, verminderd worden. Bovendien is het ontwerp zodanig dat het toestel beduidend minder kerosine zal verbruiken. (kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leraressen lopen met kinderen onder slagbomen tijdens uitstap

    Leraressen lopen met kinderen onder slagbomen tijdens uitstap


    Doorgaans worden de Duitsers geroemd om hun nauwgezetheid, maar er is ook een keerzijde aan die medaille. In een poging om op tijd te komen, liepen twee Duitse leraressen met hun klasje onder gesloten slagbomen door.

    De feiten speelden zich af in het Duitse Baden-Württemberg. Twee leraressen maakten daar een schooluitstap met hun 21 leerlingen, kinderen uit een klasje van de basisschool. De juffen vreesden dat ze te laat zouden komen om de trein te halen en beslisten dan maar om met hun leerlingen onder de slagbomen van een gesloten overweg door te lopen.

    Drama nipt vermijden
    Een levensgevaarlijke actie, want de overstekende kinderen dreigden gegrepen te worden door een aanstormende stoptrein. De wakkere bestuurder slaagde er op het nippertje in om te remmen en een drama te vermijden. Beide leraressen zullen worden vervolgd. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-roker sjouwt ziek hart mee naar parlement

    Ex-roker sjouwt ziek hart mee naar parlement

    Ex-roker Mohi Waihi heeft zijn zieke hart, dat in 2005 vervangen werd door een gezond exemplaar, meegetroond naar het Nieuw-Zeelandse parlement om er een commissie te woord te staan die een onderzoek voert naar de tabaksindustrie.

    Waihi, een Maori, vertelde de commissie dat hij op zijn 19de begon te roken en sindsdien al vijf hartaanvallen te verduren kreeg. In 2005 kreeg hij een bij een transplantatie het hart van een 40-jarige vrouw. "Ik ben heel blij dat ik hier ben", aldus Waihi, die zijn zieke hart meehad om zijn woorden kracht bij te zetten.
     
    Zowat 40 procent van de 500.000 Maori's op Nieuw-Zeeland rookt. Dat percentage ligt dubbel zo hoog als het percentage voor de totale bevolking. (afp/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    30-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Meer dan 5.000 slachtoffers van misbruik door geestelijken in België"

    "Meer dan 5.000 slachtoffers van misbruik door geestelijken in België"


    Leden van de Vlaamse Werkgroep Mensenrechten in de Kerk demonstreerden gisteren aan de Sint-Michiels en Sint-Goedelekathedraal in Brussel. Priester Rik Devillé hield deze map vast.
    Meer dan 5.000 mensen zijn in ons land seksueel misbruikt door geestelijken, zegt professor Karlijn Demasure in Knack. Demasure zetelde in de intussen opgestapte commissie-Adriaenssens, de commissie onder leiding van psychiater Peter Adriaenssens die de klachten tegen geestelijken bundelde.

    Bij Operatie Kelk namen de speurders vorige week de 475 dossiers van de commissie-Adriaenssens in beslag. Volgens Demasure, die veel over kindermisbruik gepubliceerd heeft, gaat het om een groot, structureel probleem. "Zonder de inval hadden we nu al 500 zaken. Ik heb met daders gesproken, en sommigen noemden zelf spontaan nog tien slachtoffers. Als we die vermenigvuldiging maken, komen we al aan 5.000. Ik ben er zelf van overtuigd dat er zeker méér dan 5.000 slachtoffers van seksueel misbruik door geestelijken in België zijn", aldus nog Demasure in Knack.

    Volgens haar was het probleem al vanaf 1990 voldoende bekend.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monnik filmt honderden naakte vrouwen die baden in heilig water

    Monnik filmt honderden naakte vrouwen die baden in heilig water


    In Cambodja staat een boeddhistische monnik terecht voor het filmen van naakte vrouwen. De 37-jarige Net Khai maakte stiekem opnames terwijl de vrouwen in een tempel baadden in heilig water, en deelde de clips vervolgens met anderen.

    De zaak kwam aan het licht toen een slachtoffer de politie verwittigde over dergelijke videobeelden die de voorbije weken werden uitgewisseld op gsm's.

    De monnik riskeert tot een jaar celstraf voor het maken en verspreiden van pornografische afbeeldingen, en is geen geestelijke meer. Sinds 2008 filmde hij honderden vrouwen. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (8 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.75-jarige vervoert drugs om katten te onderhouden

    75-jarige vervoert drugs om katten te onderhouden


    De Nederlandse politie heeft in Maastricht een 75-jarige vrouw opgepakt die als drugskoerier rondreed. De vrouw kreeg naar eigen zeggen een kleine vergoeding voor haar diensten waarmee ze haar katten kon onderhouden.

    De vrouw viel door de mand toen de politie haar een stopteken gaf omdat ze geen gordel droeg. De agenten zagen dat ze snel iets uit de auto gooide. Het bleek om een kleine hoeveelheid cocaïne te gaan. De bejaarde dame gaf snel toe ook wiet te vervoeren.

    Na verhoor kwam de vrouw er met een laatste waarschuwing vanaf. Ze beloofde het nooit meer te zullen doen. (anp/adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    29-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 'vliegende auto' is een feit

    De 'vliegende auto' is een feit


    Wie regelmatig in de file staat, kent het gevoel van opgekropte frustratie en onmacht. Zou het dan niet geweldig zijn om gewoon te kunnen opstijgen en er meteen over te vliegen? Het klinkt misschien als een scene uit de film 'Back to the future' maar vergis je niet want de vliegende auto bestaat nu echt.



    Een volwaardige vliegende auto is iets wat al jarenlang hoog op het verlanglijstje van de mensheid staat. Het bedrijf Terrafugia, uit het Amerikaanse Massachusetts, maakt deze droom waar. Het voertuig is uitvoerig op de weg en in de lucht getest en heeft nu het fiat gekregen van de Amerikaanse luchtvaartautoriteiten.

    De Transition van Terrafugia, wat toepasselijk 'ontsnapping van het land' betekent , is werkelijk heel bijzonder. De vliegende auto kan 450 kilometer afleggen met vliegsnelheden tot 185 km/u.  Met een druk op de knop vouwt het voertuig zijn vleugels in. Dat is extra handig op de snelweg, lijkt ons.

    Standaard garagebox
    Verder past de Transition in een standaard garage van 2 meter breed, 5,7 meter lang en 2,1 meter hoog. De vliegende auto kun je op iedere parkeerplaats kwijt waar je ook een flinke SUV kunt parkeren. Het voertuig rijdt en vliegt op gewone benzine.

    Benzinestation
    Is de tank bijna leeg? Dan rij je gewoon naar het eerstvolgende benzinestation om bij te vullen. Volgens de makers kan de auto bovendien op 1 tank zo'n 640 kilometer vliegen. De maximum snelheid op de weg geeft de fabrikant niet, de snelheidslimiet zal echter moeiteloos gehaald kunnen worden.

    Diploma

    Een diploma als sportvlieger is uiteraard wel vereist om je met dit speeltje in de lucht te begeven. En een gevulde spaarrekening is evenzeer noodzakelijk. Reken op 194.000 dollar (160.000 euro) om mee te zijn met je tijd. (kve)



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helderziende inktvis kondigt nieuwe Duitse WK-zege aan

    Helderziende inktvis kondigt nieuwe Duitse WK-zege aan


    Een inktvis heeft zich sinds de start van het WK voetbal razend populair gemaakt in Duitsland. 'Paul' voorspelde tot nu toe alle wedstrijden van de Mannschaft correct, de nederlaag tegen Servië in de groepsfase incluis. Met het oog op de kwartfinales tegen Argentinië werd de inktvis opnieuw geconsulteerd. En jawel, hij koos resoluut voor Duitsland, een goed teken voor de troepen van Joachim Löw.

    Voor elke wedstrijd van Duitsland krijgt de inktvis uit Oberhausen twee doosjes in zijn aquarium: één in de kleuren van de Mannschaft, één in de kleuren van de Duitse opponent. De laatste vier wedstrijden pikte hij er telkens het juiste doosje uit. Ook de verrassende uitslag van Servië-Duitsland (1-0) had de straffe inktvis vooraf aangekondigd. (dea)




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holbewoners gingen al naar de cinema

    Holbewoners gingen al naar de cinema


    Het lijkt erop dat onze prehistorische voorouders al, in een zeer primitieve versie, naar de cinema gingen. Dat melden Britse en Oostenrijkse onderzoekers. De wetenschappers hopen deze "films" nu te kunnen reconstrueren.

    Rotsgraveringen daterend uit het koperen tijdperk, die in heel Europa op moeilijk bereikbare plaatsen werden aangetroffen, tonen aan dat deze afbeeldingen meer zijn dan eenvoudige illustraties. Zo melden onderzoekers van Britse universiteit Cambridge en Sankt Pölten, in het noorden van Oostenrijk.

    "De graveringen zijn volgens ons geen eenvoudige afbeeldingen maar ze vormen een element van een audiovisuele voorstelling. De afbeeldingen volgen elkaar op zoals een animatie", aldus Frederick Baker van de universiteit van Cambridge in een persbericht. "Daarnaast zijn de graveringen vaak teruggevonden op plaatsen met een uitzonderlijke echo, dus er was ook sprake van geluid."
     
    De universiteiten van Cambridge en Sankt Pölten hebben in samenwerking met de universiteit van Bauhaus in Weimar (Duitsland) een project opgestart om met behulp van computers de afbeeldingen achter elkaar af te spelen. (belga/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massagraf met paarden gevonden nabij Maastricht

    Massagraf met paarden gevonden nabij Maastricht

    .

    Archeologen hebben in het Nederlandse plaatsje Borgharen, vlakbij Maastricht, een groot massagraf met de resten van 35 tot vijftig paarden uit de zestiende of zeventiende eeuw ontdekt. Het is voor het eerst dat in West-Europa een massagraf met zoveel paarden is gevonden.

    Mogelijk zijn de paarden gedood tijdens gevechten in de Tachtigjarige Oorlog (1568-1648), of bij de belegering van Maastricht in 1673 door de Franse koning Lodewijk XIV.
     
    De paarden lagen gestapeld in een greppel met een lengte van 35 tot 40 meter. Van de dieren werden de nagenoeg volledige skeletten blootgelegd. In het massagraf werden hoeven, maar geen paardentuig gevonden. Archeozoöloge Jessica Grimm van Archeodienst noemt het "een vondst die z'n weerga niet kent in West-Europa".
     
    Vindplaats
    Mogelijk is er een verband met de vondst van resten van Franse soldaten enkele jaren geleden nabij de Maasoever in Borgharen, niet ver van de huidige vindplaats van het paardengraf. Dat zegt archeologe Angela Simons van het bureau Hazenberg Archeologie, dat de opgravingen coördineert in opdracht van het Consortium Grensmaas. Dat het toen om Franse soldaten ging, bleek uit de vorm van de gevonden uniformknopen.
     
    Onderzocht
    De vindplaats van het paardengraf wordt in de toekomst ontgrind door het Consortium Grensmaas. Standaard wordt voorafgaand aan de ontgrondingen archeologisch onderzoek uitgevoerd. Archeodienst, die in opdracht van het consortium het archeologisch onderzoek uitvoert, ontdekte het paardengraf enkele weken geleden. De paardenresten worden bewaard en nader onderzocht. (belga/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WK-koorts leidt tot zware echtelijke ruzie in Zaventem

    WK-koorts leidt tot zware echtelijke ruzie in Zaventem


    Het wereldkampioenschap voetbal heeft zondagavond in Zaventem tot een zware echtelijke ruzie geleid. De lokale politie moest er een man oppakken die zijn vrouw had geslagen omdat hij niet kon verkroppen dat zij de televisie had uitgeschakeld, midden in de wedstrijd Argentinië-Mexico.
     
    Vrouw was vuvuzela's beu
    De vrouw was het gezoem van de vuvuzela's en de bijhorende geluidshinder zo beu dat ze in een opwelling de televisie uitschakelde, tot grote woede van haar man. Die greep zijn echtgenote vast en in het daaropvolgende duw- en trekwerk kwam de vrouw hardhandig op de grond terecht. Ze verwittigde de politie en die pakte het koppel mee voor verhoor.
     
    Man boos bij vrijlating
    Beiden werden voor de parketmagistraat gebracht, die hen doorverwees naar gespecialiseerde gezinshulp. Na zijn vrijlating uitte de man nog zijn beklag over het feit dat hij het verdere verloop van de wedstrijd gemist had. (belga/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruim 150.000 euro voor handschoen Michael Jackson

    Ruim 150.000 euro voor handschoen Michael Jackson


    .

    Een fan heeft zondag bij een veiling in Las Vegas 192.000 dollar (zo'n 156.000 euro)neergeteld voor een handschoen van de overleden popster Michael Jackson. Het gaat om de witte handschoen met kristallen die Jackson droeg tijdens de Victory-tour in 1984.

    Het veilinghuis verkocht de vest uit de clip van 'Beat It' voor 132.000 dollar en een paar schoenen voor 90.000 dollar, maar de handschoen bleek het duurste item. Voor de start van de veiling werd nochtans verwacht dat ze niet meer dan 20.000 tot 30.000 dollar zou opbrengen.

    In totaal werd voor bijna een miljoen dollar aan kledingstukken, handtekeningen, platen en foto's verkocht.

    Een jaar geleden overleden
    Vrijdag was het exact een jaar geleden dat de Amerikaanse popster overleed. Fans zochten troost bij elkaar in Gary, Indiana, waar Jackson opgroeide en nabij het kerkhof van Glendale, bij Los Angeles.

    Vader Joe Jackson diende dit weekend een klacht in tegen cardioloog Conrad Murray, die schuldig zou zijn aan de dood van de King of Pop. (belga/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse campagne in jihad-stijl tegen illegaal vuurwerk uit België

    Nederlandse campagne in jihad-stijl tegen illegaal vuurwerk uit België

    var id2 = '0.9304473113995221';
    var id2 = '0.7437261887723629';

    De Nederlandse verbruikersorganisatie Consument en veiligheid begint dit jaar een nieuwe campagne tegen illegaal vuurwerk. De organisatie maakte vandaag bekend zich daarbij vooral te richten op ons land, waar gevaarlijk illegaal vuurwerk makkelijk te koop is.

    Met de inzet van televisiecommercials en filmpjes op YouTube laat Consument en Veiligheid de gevaren van het afsteken van illegaal vuurwerk zien. De organisatie bouwt daarbij voort op de succesvolle online vuurwerkcampagne van vorig jaar met de L.A.A.F (Liberation Army Against Freedom). Die leverde anderhalf miljoen websitebezoekers in veertien dagen op.

    "Vrijheidsstrijders vinden in Belgie bondgenoot"
    Dit jaar duiken de vrijheidsstrijders opnieuw op en hebben ze in het geheim een machtige nieuwe bondgenoot gevonden. Deze bondgenoot is België. Het land waar Nederlanders op een eenvoudige manier, levensgevaarlijk illegaal vuurwerk kunnen kopen. Net zoals Nederlanders, laten de vrijheidstrijders zich in de nieuwe campagne misleiden door een sluwe Belgische vuurwerkverkoper.

    Het afsteken van het levensgevaarlijke illegale vuurwerk veroorzaakt dan ook de nodige problemen. In België opereren de vrijheidstrijders onder de naam F.L.A.A.F oftwel, Flemish Liberation Army Against Freedom.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wenende dief bont en blauw na inbraak bij worstelaar

    Wenende dief bont en blauw na inbraak bij worstelaar



    In het Britse Warwickshire heeft een dief de rammeling van zijn leven gekregen toen hij inbrak bij een amateurworstelaar in Earlsdon. De 38-jarige Lee Christie is zelf niet van de dunste, maar moest snel zijn meerdere erkennen in de 37-jarige Adam Kalinowski.

    Die trof bij zijn thuiskomst Christie aan met de laptop van zijn zoon in de hand. De razende Kalinowski twijfelde niet en werkte de inbreker tegen de grond. Hij verkocht hem klappen, en hield hem in een houdgreep tot de politie arriveerde.

    Christie, die bijna 1,9 meter lang is en volgens de Telegraph de bouw heeft van een rugbyspeler, begon te wenen en smeekte om met rust gelaten te worden. Hij werd veroordeeld tot twee jaar celstraf. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16-jarige meisjes gaan joyriden met dubbeldeksbus

    16-jarige meisjes gaan joyriden met dubbeldeksbus




    In het Britse Wiltshire hebben twee 16-jarige meisjes en een 21-jarige jongen een dubbeldeksbus gestolen uit een depot in Amesbury. Ze gingen joyriden met het gevaarte, en lieten daarbij een spoor van vernieling achter. Voor ze met de bus vertrokken, hadden ze nog drie andere bussen beschadigd in de vroege uurtjes van 18 juni.

    Het drietal reed een kleine 20 km ver met de bus, en veroorzaakte daarbij voor zo'n 30.000 pond (37.000 euro) schade. De jongeren ramden onder andere een boom en geparkeerde wagens, en filmden de ongein met hun gsm. Een filmpje daarvan zetten ze zelfs op YouTube, mét herkenbare gezichten.

    "Waarmee rijden we?" roept de jongen, waarop de meiden enthousiast roepen: "Een dubbeldeksbus!". Ze rijden langs de verkeerde kant een rond punt op, zigzaggen met het gevaarte en claxonneren erop los. Het trio werd gearresteerd en is vrij op borg. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen afgeknipte tenen of hersenen in emmers in Vanray

    Geen afgeknipte tenen of hersenen in emmers in Vanray

    geen afgeknipte tenen of hersenen in emmers in vanray

    In een voormalige psychiatrische inrichting in het Nederlands-Limburgse Venray zouden jarenlang menselijke resten hebben rondgeslingerd, maar voor die bewering zijn geen concrete aanwijzingen gevonden.

    Een man moest vier jaar geleden het voormalige mortuarium van de instelling opruimen en heeft daar, zo beweert hij, "emmers met afgehakte ledematen, hersenen, afgeknipte tenen en organen" gevonden. Begin dit jaar deed hij daarvan aangifte bij de politie.

    Maar na eigen onderzoek delen het Openbaar Ministerie (OM) in Roermond en de sectororganisatie Geestelijke Gezondheiszorg en Verslaving (GGZ) nu mee dat er helemaal geen aanwijzingen zijn die deze bewering staven.

    Zaak gesloten

    In dat mortuarium vonden tot in het midden van de jaren '90 lijkschouwingen plaats voor wetenschappelijk onderzoek. Volgens het OM zijn de lichaamsdelen die destijds op sterk water werden gezet, volgens de regels verwijderd.

    Zowel het OM als de GGZ, die nu gehuisvest is in de voormalige psychiatrische instelling, beschouwen de zaak als gesloten.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurostar loopt vertraging op door obus van vlooienmarkt

    Eurostar loopt vertraging op door obus van vlooienmarkt


    Een Eurostar heeft zondagmiddag in Parijs een uur vertraging opgelopen omdat de douane in de bagage van een koppel toeristen een obus uit 1885 had aangetroffen. De twee hadden het tuig 's ochtends gekocht op een Parijse vlooienmarkt.
     
    Toen de veiligheidsdiensten de obus bij de bagagecontrole ontdekten, besloten ze onmiddellijk de Eurostar-terminal in Gare du Nord te ontruimen. Ook de ontmijningsdienst werd erbij gehaald. Na ongeveer een uur werd het alarm opgeheven en kon de Eurostar vertrekken.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!