NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  27-07-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby verdronken tijdens doop

  Baby verdronken tijdens doop

  Een doopplechtigheid in Moldavië is fataal afgelopen. Het gedoopte babytje verdronk tijdens de plechtigheid, schrijft The Sun.

  Ooggetuigen zeggen dat priester Valentin, die de plechtigheid leidde, de mond van een zes weken oude baby vergat te bedekken tijdens de ceremonie. Een lijkschouwer bevestigde dat het kindje door verdrinking om het leven is gekomen.

  De priester wordt nu aangeklaagd voor doodslag. Hij riskeert tot drie jaar cel. (hlnsydney/tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  26-07-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Super ruildeal op internet: van afgedankte gsm tot Porsche

  Super ruildeal op internet: van afgedankte gsm tot Porsche

  De Amerikaanse tiener Steven Ortiz was 15 toen hij besloot zijn afgedankte gsm aan te bieden op internet, in plaats van hem naar het stort te dragen. Er kwam een hele ketting van ruildeals op gang, die eindigde met... een Porsche. Faut le faire!

  Het vroeg wel wat geduld van de inmiddels zeventienjarige Ortiz, maar dat werd dan ook beloond. Een Porsche voor de prijs van een oude gsm.

  Die gsm bood hij op de advertentiesite Craiglist aan en hij kreeg er meteen een smartphone voor in de plaats. Die wist hij om te ruilen voor een iPod Touch, die een mountainbike werd. De fiets werd vervangen door een Macbook Pro. En daar bleef het dus niet bij.

  Een internetbezoeker bood zijn auto aan voor de Macbook Pro. Steven Ortiz gaat erop in, ook al heeft hij nog geen rijbewijs en kan hij in principe niets met de wagen aanvangen. Hij ruilt de auto weer voor een aantal mountainbikes, waarvoor hij nadien alweer een ander vierwieler aangeboden krijgt. Twee jaar nadat zijn ruiltocht begon, botst hij uiteindelijk op DE deal van zijn leven: de Ford Bronco wordt geruild voor een Porsche Boxster.

  Ortiz laat het daar niet bij: hij wil verdergaan tot hij een huis bezit... (jv)  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Binnen vijf jaar hersenscan bij sollicitatie"

  "Binnen vijf jaar hersenscan bij sollicitatie"


  Tussen nu en vijf jaar zullen werkgevers hun werknemers een hersenscan afnemen, vooral dan bij sollicitaties. Dat verwacht professor en hoogleraar salesmanagement Willem Verbeke aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

  Alles komt naar boven
  Verbeke en zijn team onderzochten in het ISAM-Neuroscience researchinstituut aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam aan de hand van scans het gedrag van mensen en hun sociale en emotionele intelligentie. "Met de scan zie je letterlijk in de hersenen hoe hun systeem werkt of iemand autistisch is of psychopaat. Iedereen verbergt wel iets, onzekerheden en twijfels. Alles komt naar boven". Verbeke zegt op basis van de scan uitspraken te kunnen doen over het soort job dat iemand op het lijf is geschreven. "Sommige verkopers zijn beter in het onderhouden van contacten dan het werven van nieuwe klanten. Dergelijk advies kunnen wij geven, steeds gefundeerd op neurologie."

  Profiel schetsen
  Volgens de hoogleraar gaan we naar een maatschappij waar de werkgevers tussen nu en vijf jaar hun werknemers zullen scannen, vooral dan bij rekrutering. "Als een bedrijf een sollicitant of medewerker wil testen, zullen we na de test een profiel kunnen schetsen van die persoon en advies kunnen verstrekken over het soort jobs waar die best in past."

  Psychopaat
  Verbeke deed ook onderzoek naar werknemers met een psychopathische aanleg. "Dit soort mensen slaagt er makkelijk in iemand voor zijn kar te spannen en hen te misbruiken. Daarom kunnen ze binnen ondernemingen heel wat schade aanrichten."
  De Amerikaanse oplichter Bernard Madoff is volgens hem een voorbeeld. "De man genoot een groot aanzien in financiële kringen. Dan ontdekt de wereld plots dat deze superbelegger iedereen bedrogen heeft. Dat kan voorkomen worden. Wij geloven dat mensen die voor een hoge functie in aanmerking komen, eerst op mogelijk psychopathisch gedrag getest moeten worden. Dat kan op basis van door ons ontwikkelde technieken."
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indiase mysticus onthoofdt peuter en drinkt zijn bloed

  Indiase mysticus onthoofdt peuter en drinkt zijn bloed

  In een poging om bovennatuurlijke krachten te vergaren, heeft een Indische man een peutertje van anderhalf jaar oud ontvoerd en onthoofd. Daarna dronk hij het bloed van de jongen, meldt The Times of India.

  Het kind werd begraven met een portret van de godin Kali.

  Het kind werd begraven met een portret van de godin Kali.
  De 31-jarige Abdul Gafoor verklaarde tegenover speurders dat hij in een droom de opdracht kreeg om een kind te offeren en het bloed van zijn slachtoffer te drinken om mystieke gaven te krijgen.

  Hij ontvoerde een anderhalf jaar oude jongen in een dargah, een religieus gebouw dat vaak bij de begraafplaats van een heilige wordt gebouwd en onder meer dienst doet als ontmoetingsplaats en hotel. De moeder van het kind, een weduwe, verbleef met haar zoontje in de dargah in Madurai, een oude stad in het zuiden van India.

  Hoofd en lichaam apart begraven
  Gafoor en een vrouwelijke medeplichtige, de 28-jarige Ramala Beevi, namen het kind mee naar de nabijgelegen stad Ramanathapuram. Toen het jongetje begon te huilen, sneed de man zijn keel over. Vervolgens onthoofde hij de jongen. Hij begroef het hoofd en het lichaam van het peutertje op twee verschillende locaties, op ruim 120 kilometer van elkaar verwijderd.

  Kort na de feiten werd de man gearresteerd en verplicht om de begraafplaats van de stoffelijke resten aan te wijzen. Eerst gaf hij informatie die leidde tot de opgraving van het lichaam van het kind, dat begraven was bij een kralenketting en een portret van de godin Kali. Vervolgens leidde hij de speurders naar de tweede begraafplaats, waar het hoofd van het jongetje werd gevonden. (hlnsydney/tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  25-07-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Chinees verkoopt dode muggen

    Chinees verkoopt dode muggen

                              

  Een Chinees is gestart met een online handel in dode muggen. In twee dagen verkocht hij ruim 10.000 geplette exemplaren.

  Nin Nan uit Shanghai kwam op het vreemde, maar uiterst lucratieve, idee terwijl hij een manier bedacht om belangstellenden naar zijn online juwelierszaak te lokken. "Terwijl ik nadacht, sloeg ik met een ferme pets een mug dood. Zo is het idee ontstaan", legt de man uit.

  50 eurocent
  De muggenlijkjes gaan voor zes yuan, ongeveer 50 eurocent, vlot van de hand. Slogans als 'Gedood door mensenhanden' en 'Kan gebruikt worden voor wetenschappelijke studies' trokken al zo'n 25.0000 bezoekers naar Nins website.

  Goudmijn
  Inmiddels stromen ook de adverteerders voor zijn webwinkel toe en kreeg hij twee banen aangeboden. Zijn diensten worden gegeerd door een Australische wijnbouwer en een communicatiebedrijf uit Shanghai. Hij gaat niet in op de aanbiedingen. Vooralsnog is de handel in muggenkadavers een goudmijn. Bekend worden is nu zijn grootste goed.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nonnen gesloten kloosterorde tekenen platencontract

  Nonnen gesloten kloosterorde tekenen platencontract


  De ondertekening van het contract gebeurde achter de tralies van het klooster.

  Nonnen van een gesloten kloosterorde nabij Avignon hebben een platencontract getekend met Decca Records. De platenfirma schuimde kloosters over de hele wereld af op zoek naar de mooiste Gregoriaanse gezangen en kwam uit bij de Benedictinessen van de Abbaye de Notre-Dame de l'Annonciation.

  De Benedictinessen leiden een contemplatief en teruggetrokken bestaan achter de Zuid-Franse kloostermuren. "We hebben er niet zelf om gevraagd, men heeft ons gevonden", zo reageerde moeder-overste op de site van de Britse omroep BBC.
   
  Contract door tralies getekend
  De strenge kloosterregels zorgden ervoor dat platenbaas Dickon Stainer de nonnen niet eens persoonlijk kon feliciteren. "Ik moest het contract door het traliewerk steken. Ze tekenden het en gaven het terug", getuigde hij. Dat belooft voor de opnames van de plaat, die "Voice: Chant From Avignon" zal heten en in november wordt uitgebracht.
   
  Gebed tot Sint-Jozef
  Moeder-overste was bij aanvang een beetje beducht voor de interesse van de platenfirma. "Eerst vreesden we dat het ons kloosterleven zou schaden, dus hebben we tot Sint-Jozef gebeden. Onze gebeden werden beantwoord en we dachten dat dit album een goede zaak zou kunnen zijn indien het de mensen raakt en hen helpt vrede te vinden".
   
  In spoor van Oostenrijkse monniken
  Decca heeft naast het verspreiden van mooie muziek allicht ook meer aardse motieven. De platenfirma die ooit The Beatles afwees, droomt van een herhaling van het succes van de Oostenrijkse monniken van Stift Heiligenkreuz die in 2008 meer dan één miljoen exemplaren van hun plaat verkochten. Decca behoort tot het Universal-imperium, dat onder meer Lady Gaga en U2 in de portefeuille heeft. (belga/eb)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beer rijdt weg met auto

  Beer rijdt weg met auto


  In Colorado is een beer in een lege auto gekropen en heeft er een ritje van een goede veertig meter mee gemaakt. Naar verluidt claxonneerde de beer als gek tijdens zijn plezierritje, dat eindigde in het struikgewas. Dat meldt het persagentschap AP.

  Broodje pindakaas
  De feiten speelden zich af in Larkspur, ten zuiden van Denver. De beer had het gemunt op de twee jaar oude Toyota Corolla van de familie Story. De auto was niet op slot en de beer werd wellicht gelokt door een broodje pindakaas dat op de achterbank lag, aldus Ben Story, de zeventienjarige zoon van de familie.

  De beer moet dan op een of andere manier de Toyota in versnelling hebben gezet. Het voertuig rolde van de oprit tot in het struikgewas, zo'n veertig meter verderop.

  Gevangen
  Maar daarmee was het avontuur nog niet ten einde. De autodeuren waren op een of andere manier vergrendeld geraakt en de beer zat gevangen. Buren belden de hulpdiensten. Agenten slaagden er in een portier met behulp van een lang touw open te rukken.

  Flinke drol
  De familie Story moet nu evenwel uitkijken naar een nieuwe auto. De beer heeft het interieur helemaal vernield en liet ook een flinke drol achter.

  "Het is helemaal niet uitzonderlijk dat beren in auto's of zelfs in huizen binnendringen, op zoek naar voedsel", verklaart Tyler Baskfield van de Colorado Division of Wildlife. "Beren zijn heel slim". (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egyptische ezels krijgen pamper

  Egyptische ezels krijgen pamper


  Verandering in het straatbeeld in het zuidwesten van Egypte. In de provincie al-Wadi al-Gadeed moeten ezels voortaan rondstruinen met een luier rond het achterwerk. Volgens een plaatselijke functionaris is de maatregel bedoeld om "het esthetische en culturele decor van de provincie" te bewaren.

  De streek trekt momenteel heel wat toeristen. "Luiers zijn in de winkels beschikbaar tegen een lage prijs", aldus de functionaris. Eigenaars van ezels die aan de regel hun kont vegen, zullen worden beboet. Ezels zijn alomtegenwoordig in Egypte. Ze kunnen veel goederen vervoeren en zijn een hulp voor de boeren.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voetafdruk van 1,5 miljoen jaar oud gevonden

  Voetafdruk van 1,5 miljoen jaar oud gevonden


  Wetenschappers hebben in het noorden van Kenia 1,5 miljoen jaar oude voetafdrukken gevonden van een voorouder van de mens. De afdrukken bewijzen dat de Homo erectus soortgelijke voeten had als de huidige mensen en dat hij op eenzelfde manier liep.

  Kleinere tenen
  Mensachtigen hebben de afdrukken achtergelaten in een modderige rivierbedding. Uit hun vorm blijkt dat de grote teen van de Homo Erectus parallel liep aan de kleinere tenen, net als bij de moderne mens en in tegenstelling tot apen.

  Evolutie
  De onderzoeksresultaten zijn gepubliceerd in het wetenschappelijke blad Science. De afdrukken gelden als een van de belangrijkste vondsten van de afgelopen jaren die iets zeggen over de evolutie van het menselijke lopen.

  "Het was best griezelig om iets op te graven dat er precies zo uitziet als iets dat je twintig minuten eerder zelf had kunnen maken", zei archeoloog David Braun.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Commerciële ruimtereizen vanop Curaçao vanaf 2014

  Commerciële ruimtereizen vanop Curaçao vanaf 2014


  Over vier jaar moet het mogelijk zijn om commerciële ruimtevluchten te maken vanop Curaçao. Gisteravond is daar een uniek akkoord ondertekend voor de aanleg van een spectaculaire Antilliaanse versie van het Kennedy Space Center.

  Het Nederlandse bedrijf Space Experience Curaçao wil over vier jaar vanaf Hato International Airport de ruimte in met een supersonisch raketvliegtuig. Per vlucht kan, zoals het er nu naar uitziet, één passagier het heelal gaan verkennen. De vlucht duurt een half uur en kost 70.000 euro. Als passagier zal je dan tien minuten gewichtsloosheid kunnen ervaren.

  Toerisme
  Naast de inzet voor ruimtevaarttoerisme kan het ruimtevaartuig ook gebruikt worden voor wetenschappelijk onderzoek. Maurice Adriaens, directeur van de Curaçao Airport Holding, is enthousiast over het plan en denkt dat de vluchten goed zijn voor het toerisme en de industriële ontwikkeling van het eiland. (anp/kve)


  De Spaceport, die Space Experience Curaçao speciaal voor zijn ruimtereizen wil bouwen, ziet er alvast erg futuristisch uit.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurste hotdog kost 54 euro

  Duurste hotdog kost 54 euro  Op de Amerikaanse nationale hotdogdag heeft een 49-jarige vrouw vrijdag de duurste 'hete hond' ter wereld gekocht voor 69 dollar (54 euro). Het broodje bevatte truffelolie, truffelboter, foie gras van eend, mosterd, zoete ui, ketchup en natuurlijk worst.

  ''Het was fantastisch. Een geweldige smaak'', zei koopster Trudy Tant aan New York Daily News. De vrouw greep de kans aan''om eens iets geks te doen'', en kwam daarmee in het Guinness Book of World Records. Ze krijgt daar het gezelschap van de maker van het broodje, kok Joe Calderone van het restaurant Serendipity 3 in Manhattan.

  Het restaurant heeft ook de records in handen van duurste softijsje (775 euro) en grootse mok warme chocomelk (15 liter). (anp/sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  24-07-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betalen voor zaligverklaring kardinaal Newman

  Betalen voor zaligverklaring kardinaal Newman

  Wie de eucharistieviering van 19 september in Birmingham wil bijwonen waarin kardinaal Newman door paus Benedictus XVI zalig zal worden verklaard, moet daarvoor 25 pond (30 euro) betalen. De organisatoren willen zo een deel van de kosten van het bezoek van Benedictus XVI aan het Verenigd Koninkrijk recupereren. Het pausbezoek kost 12 tot 14,5 miljoen euro, kosten van de politie en veiligheidsdiensten niet begrepen.


  De Britse bisschoppen verwachten dat 70.000 gelovigen de plechtigheid zullen bijwonen. De zaligverklaring van kardinaal John Henry Newman, een protestant die zich bekeerde tot het katholicisme, vindt plaats op de vierde dag van het pausbezoek aan het Verenigd Koninkrijk.

  De paus wordt op 16 september door de Britse koningin, leider van de Anglicaanse Kerk, ontvangen in Edinburgh. Hij draagt een mis op in Glasgow. In Londen neemt hij deel aan een oecumenische viering in de abdij van Westminster.

  Paus Benedictus XVI is de tweede paus die het Verenigd Koninkrijk bezoekt sinds koning Henry VII in 1534 brak met Rome. Johannes Paulus II bracht een bezoek aan Engeland in 1962.

  Naar aanleiding van het pausbezoek worden er postzegels uitgegeven met de beeltenis van kardinaal Newman en van de paus. (belga/jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seks bestaat al 30 miljoen jaar langer dan we dachten

  Seks bestaat al 30 miljoen jaar langer dan we dachten


  Een 3D-reconstructie van 's werelds oudste seksers.

  Wetenschappers hebben fossielen gevonden van twee zwangere vissen. Ze zijn 380 miljoen jaar oud en dat betekent, om het simpel te stellen, dat seks 30 miljoen jaar ouder is dan we tot nu toe dachten. De fossielen zijn immers de oudste waaruit bevruchting van eitjes binnen het lichaam blijkt.

  De vissen zijn Materpiscis Attenboroughi genoemd, naar Sir David Attenborough, die de site ontdekte in West-Australië waar ze gevonden werden.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indiase volkstelling stelt huisvrouw gelijk met hoertjes

  Indiase volkstelling stelt huisvrouw gelijk met hoertjes

  Het Indiase hooggerechtshof heeft kritiek geuit op de nationale volkstelling die huisvrouwen indeelde in dezelfde categorie als hoertjes, bedelaars en gevangenen, namelijk die van de "economisch niet productieve" inwoners.

  De blaam kwam er nadat twee rechters de vergoeding van een man wiens vrouw omkwam in een ongeval verhoogden.

  "De scheeftrekking is opmerkelijk", zegt rechter A.K. Ganguly. "Bij de volkstelling in 2001 bleek dat degenen die huishoudelijk werk verrichten als koken, kuisen, kinderen verzorgen, water halen en brandhout zoeken werden gecategoriseerd onder de werklozen en alsdusdanig gelijkgesteld werden met hoertjes en gedetineerden, die, volgens de volkstelling, geen economisch productieve activiteit uitvoeren."

  Werk huisvrouw niet te vergelijken met andere beroepen
  Volgens het gerechtshof kunnen de huishoudelijke taken van een vrouw en de zorg voor haar kinderen niet vergeleken worden met andere beroepen. "Een vrouw/moeder werkt niet met een prikklok. Ze is constant in de weer met de familie, dag en nacht, tenzij ze werkneemster is en bepaalde uren op haar werk moet zijn", oordeelde de rechtbank.

  "Ze zorgt voor man en kinderen, inclusief koken, wassen etc. Ze onderwijst de kleinste kindjes en geeft hen een leidraad van onschatbare waarde mee voor hun verdere leven."

  De Indiase nationale volkstelling grijpt om de tien jaar plaats. De laatste begon in april 2010 en zal zo'n 1,2 miljard Indiërs tellen, het grootste geregistreerde aantal ooit. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carwash voor koeien

  Carwash voor koeien


  Het Zweedse bedrijf DeLaval is met een soortement carwash voor koeien op de markt gekomen. In hun thuisland hebben ze er al 30.000 exemplaren van verkocht. De machine zou de melkproduktie bevorderen.

  De runderen genieten zichtbaar wanneer de schoonmaakborstels over hun lijf rollen. De machine zou de bloedsomloop van de dieren ten goede komen. Ook de verspreiding van ziektes zou dankzij het gloednieuwe apparaat tegengegaan worden. (eb)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwaan doodt man die zwangere vrouw uit water wil redden

  Zwaan doodt man die zwangere vrouw uit water wil redden


  In Letland is een man gedood door een zwaan. Het agressieve dier viel de zwangere echtgenote van het slachtoffer aan terwijl die in een rivier aan het zwemmen was. Haar man probeerde haar te redden, maar liet daar het leven bij. Dat meldt het persagentschap TIA Novosti.

  De vrouw was blijkbaar te dicht genaderd bij een groep zwanen. Eén van de watervogels viel de zwangere dame aan. Haar man zag dit vanop de oever en haastte zich in het water. De zwaan had het zo niet begrepen en richtte haar agressie op de koene redder.

  Gevecht
  Er brak een gevecht in regel los waarbij de man onder het wateroppervlak verdween. Verscheidene omstanders snelden te hulp en sleepten het slachtoffer naar de oever. Toegesnelde ambulanciers konden de man niet meer reanimeren. Zijn vrouw bleef ongedeerd. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jezus neemt bezit van kip

  Jezus neemt bezit van kip


  In het Engelse Rowley regis is Jezus verschenen op de veren van een kip. Eigenaar Mitchell Grainger, een politieman, deed de verbazingwekkende ontdekking bij zijn kip, die naar de voorbestemde naam Gloria luistert.

  Toeval of niet? Feit is dat Gloria de enige van twintig kippen in de ren is die een bloederige aanval van een vos overleefd heeft. (eb)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw met 20.000 euro in vagina opgepakt

  Vrouw met 20.000 euro in vagina opgepakt

  Een 19-jarige Congolese vrouw is veroordeeld tot 45 dagen gevangenisstraf nadat ze op de luchthaven van Oslo was opgepakt met 20.000 euro in grote coupures in haar vagina, meldt de Noorse politie.

  De jonge vrouw werd veroordeeld voor "onvrijwillige medeplichtigheid" in wat de Noorse politie beschouwt als een geldsmokkel.
   
  De jonge vrouw, die een vlucht met bestemming Amsterdam moest nemen, verklaarde aan de politie dat ze was ingegaan op de vraag van een man die ze op Facebook had leren kennen om het geld te transporteren.
   
  Volgens de lokale krant Romerikes Blad komen dergelijke praktijken steeds vaker voor. In mei werd al een in Nederland wonende Nigeriaan opgepakt met 20.000 euro die verborgen zat in zijn rectum. (belga/vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  23-07-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Record: vrouw met 6.005 piercings

  Record: vrouw met 6.005 piercings  2.025 piercings in 2004.

  1903 in 2003.


  Elaine Davidson houdt niet van piercings. Ze heeft er nochtans 6.005, waarvan er meer dan 1.500 'inwendig' aangebracht zijn, weet de Daily Telegraph. Davidson haalde voor het eerst het World Guinness Book of Records,met toen 'amper' 462 piercings, waarvan 192 in haar gezicht alleen al.

  Lijden voor kunst
  Nu is de Braziliaanse Davidson dus nog een pak straffer gepiercet. En toch vindt ze piercings niet leuk. "Ik zie af voor mijn kunst", zegt ze. "Om een record te breken, moet je ver gaan. Ook mijn familie moet niet weten van piercings en tattoos. Maar ik ben gelukkig. Ik heb besloten mij te veranderen en mezelf te zijn."

  Verpleegster
  Davidson is een verpleegster die tegenwoordig in Edinburgh woont. Het clichébeeld van een wat wollige verzorgster heeft ze alvast doorprikt.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbreker houdt café open

  Inbreker houdt café open


  In Californië heeft een ondernemende inbreker gedurende bijna een week een café opengehouden. Door een dom toeval viel hij door de mand. Dat meldt de krant The Sacramento Bee.


  De Valencia Club in Penryn sloot vorige maand de deuren na een faillissement. Maar Travis Lloyd Kevie (29) deed de zaak op 16 juli weer open. Nadat hij er weliswaar had ingebroken. De man hing zelfs een bordje 'Nieuwe Uitbaters' aan de deur van 'zijn' etablissement en ging aan de slag.

  Reportage in de krant
  De opening van het café was daarenboven aanleiding tot een reportage in een plaatselijke krant. Kevie zei in een interview met The Auburn Journal dat met dit café zijn levensdroom eindelijk was uitgekomen.

  De politie leest mee
  Die reportage werd echter ook gelezen door politie-inspecteur Jim Hudson. Hij herkende Kevie als de inbreker die hij ooit geklist had. Hudson ging een pint drinken in de Valencia Club en stelde vast dat Kevie geen vergunning had om alcohol te schenken. De jonge ondernemer werd gearresteerd op verdenking van inbraak en het verkopen van alcohol zonder vergunning.

  Krat bier
  Uit het onderzoek is inmiddels gebleken dat Kevie bij een poetsploeg werkte die het café na de sluiting was komen opruimen. Na de job, was hij in de bar achtergebleven om zijn handeltje op te zetten. De man was een krat bier gaan kopen in een supermarkt en serveerde dat aan zijn klanten. Met de opbrengst vulde hij zijn drankvoorraad aan. Die had hij op enkele dagen uitgebouwd tot twee kratten bier en twaalf flessen sterke drank.

  Naar verluidt had Kevie zo'n dertig klanten per dag. De politie nam de alcohol en een aanzienlijke som geld in beslag. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!