NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  25-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pool loopt vijf jaar rond met kogel in hoofd

  Pool loopt vijf jaar rond met kogel in hoofd  Een Poolse man heeft vijf jaar lang onbewust rondgelopen met een kogel in zijn hoofd. De 35-jarige kreeg het .22-projectiel in zijn kop tijdens een nieuwjaarsviering in de Duiste stad Herne.

  Wilde nacht
  De Pool had destijds een stevig stuk in zijn kraag. Hij herinnert zich enkel dat hij een klap op zijn achterhoofd had gevoeld tijdens die bewuste wilde nacht. Hij stond er verder niet bij stil en zocht geen medische hulp.

  Buil
  De man ging onlangs evenwel toch bij de dokter toen hij een buil op zijn achterhoofd voelde. Een röntgenfoto wees uit dat er zich een kogel in zijn hoofdhuid had genesteld. Het projectiel had de schedel niet doorboord. De kogel zal operatief verwijderd worden. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  24-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen postzegel, geen studie

  Geen postzegel, geen studie


  De Universiteit Groningen mag een student de toegang weigeren tot de medicijnenstudie omdat hij vergat een een postzegel te kleven op zijn inschrijving. Dat heeft een Nederlandse rechter beslist.
   
  De 17-jarige Niels Grote Beverborg uit het Twentse Hengelo eiste via de rechtbank toch nog te worden toegelaten tot de studie. Hij pleitte vergeefs dat de weigering buiten proportie en bureaucratisch is.
   
  De jongeman slaagde cum laude voor het ingangsexamen en had daarmee automatisch toegang tot de studie. Hij wil zich volgend jaar opnieuw inschrijven, deze keer mét postzegel. (dpa/sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje "gaat niet naar de hemel" als ze zich niet laat verkrachten door priester

  Meisje "gaat niet naar de hemel" als ze zich niet laat verkrachten door priester  In Duitsland is een priester in beschuldiging gesteld van de verkrachting van een minderjarige, zegt het parket van Osnabrück. De man werd voor het gerecht gebracht door een commissie binnen de katholieke kerk.

  De priester wordt ervan verdacht een meisje te hebben verkracht van 1990 tot 1993. Het slachtoffer, dat 14 was bij het begin van de feiten, kreeg van de priester te horen dat ze niet naar de hemel zou gaan als ze zijn eisen niet inwilligde.
   
  De vijftigjarige dader stond aan het hoofd van de parochie Spelle, in Nedersaksen. In maart werd hij uit zijn functie ontheven, nadat het slachtoffer naar de bisschop was gestapt. Toen de dader weigerde zelf naar de politie te stappen, maakte het bisdom het dossier over aan justitie.
   
  De Duitse katholieke kerk kijkt, net als de Belgische, sinds begin dit jaar aan tegen een hele reeks klachten van seksueel misbruik van minderjarigen. De meeste feiten speelden zich af in de jaren zeventig en tachtig. (afp/sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honden ingezet als redders op Italiaanse stranden

  Honden ingezet als redders op Italiaanse stranden


  Iedereen kent het beeld van een speedboot of een helikopter die een drenkeling uit het water redt, maar een boot vol reddingshonden is toch wel iets apart. In Italië worden elke zomer honderden reddingshonden ingezet om zwemmers in nood te helpen.

  De honden dragen een harnas waar mensen in nood zich kunnen aan vasthouden. De dieren kunnen, in tegenstelling tot mensen, makkelijk uit een helikopter of speedboot springen. Italië is een populair land voor toeristen en de redders hebben dan ook hun handen vol. Elk jaar worden er ongeveer 3.000 mensen uit het water gehaald, de hulp van de honden is dan ook meer dan welkom.

  De reddingshonden krijgen een opleiding van 3 jaar vooraleer ze zichzelf 'redder' mogen noemen. "Ongeveer 300 dieren zijn volledig opgeleid en worden ingezet als reddingshond", aldus begeleider Roberto Gasbarri. "Honden zijn een grote hulp voor de redders. Ze zorgen ervoor dat het slachtoffer sneller gevonden wordt en ook de veiligheid van de redder zelf wordt vergroot door de aanwezigheid van de dieren."

  "De hond wordt een intelligente reddingsboei als het ware. Een boei die tot bij het slachtoffer zwemt en vanzelf terug naar de kust komt. De enige voorwaarde om een reddingshond te worden is dat het dier minstens 30 kilogram weegt. Welk ras het is, maakt niets uit, maar labradors, newfoundlanders en golden retrievers komen het meeste voor. Retrievers brengen alles terug, wat het ook is. Of het nu om een mens, een object of een vis gaat", aldus redder Monia Luciani. "De honden zien het niet als een fysische inspanning, maar eerder als een spel." (adv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse lijdt aan bananenfobie

  Britse lijdt aan bananenfobie  De Britse Fran Dando (21) moet nog maar naar een banaan kijken of ze begint te trillen op haar benen, te zweten als een rund of zelfs te kotsen. Volgens de artsen lijdt ze aan een panische angst voor bananen of bananenfobie.

  Banaan in bed
  "De lijdensweg begon toen ik zeven jaar was", vertelt de kinderverzorgster uit Hastings. "Bij wijze van grap had m'n broer een banaan in mijn bed gestopt. Ik versteef van de schrik en begon te hyperventileren toen ik dat verschrikkeklijke slijmerige ding onder mijn lichaam voelde".

  Gênant
  Sindsdien ging het van kwaad naar erger met haar angst voor het 'gele gevaar'. In de supermarkt moet ze een brede bocht langs de fruittoog maken. Als ze bij familie of vrienden bananen in de fruitschaal ziet liggen, moet ze de kamer verlaten. "Erg gênant, maar ik kan het niet helpen".

  Zoontje dol op bananen
  Tot overmaat van ramp is Fran's tweejarige zoontje Harrison dol op bananen. "In de winkel moet ik het fruit in een handdoek wikkelen om het uit de rekken te halen. Thuis doe ik rubberen handschoenen aan om de banaan te pellen en aan aan mijn zoontje te geven". (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Skydiver lost Rubik's Cube op in vrije val

  Skydiver lost Rubik's Cube op in vrije val


  Een skydiver is erin geslaagd een Rubik's Cube op te lossen terwijl hij in vrije val was. Even daarvoor was hij op 4,27 kilometer hoogte uit een vliegtuig gesprongen.

  Bovendien zat de 29-jarige Ludwig Fichte in een rubberbootje om zijn uitdaging tot een goed einde te brengen. De man uit het Duitse Dresden welgeteld 1,8 kilometer of 31,5 seconden om de puzzel op te lossen. Hij toonde het resultaat even aan de camera en opende dan zijn parachute.

  "Ik ben niet de eerste die een Rubik's Cube opent in vrije val", aldus Fichte, "Maar ik ben wel de eerste die in een rubberbootje zit om hem op te lossen."

  En de Duitser heeft al een nieuwe uitdaging want de volgende keer wil hij twee Rubik's Cubes kunnen oplossen alvorens zijn parachute te moeten openen.

  Nog steeds succesvol
  De Rubik's Cube werd in 1974 uitgevonden door professor Erno Rubik. Het speeltje werd onmiddellijk een gigantisch succes en intussen ging het al 350 miljoen keer over de toonbank.

  Ook nu is het nog altijd een rage. Eerder deze maand ontdekten wetenschappers hoe je de Rubik's Cube in twintig bewegingen kunt oplossen. En op YouTube zijn er maar liefst 40.000 filmpjes te vinden met handleidingen en tips om de puzzel op te lossen.

  Vorig jaar werd een nieuwe versie van het speeltje op de markt gebracht, de Rubik's Cube 360. (ka)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.89-jarige gearresteerd omdat ze bal van kind niet teruggeeft

  89-jarige gearresteerd omdat ze bal van kind niet teruggeeft


  Een 89-jarige vrouw is in de VS gearresteerd omdat ze had geweigerd een bal terug te geven die een kind in haar tuin had getrapt. Edna Jester werd naar een politiebureau in Cincinnati overgebracht na een klacht van de ouders van de jongen. Volgens de politie had de bejaarde vrouw twee waarschuwingen om de bal terug te geven, in de wind geslagen.

  "Ik zei: ga jullie gang en arresteer me maar", zei het kranige oudje, dat volgende maand voor de rechter moet verschijnen. "Doe me desnoods de handboeien om. Schuldig voel ik mij allerminst."

  Volgens de moeder van de jongen was het niet de eerste keer dat vrouw Jester een bal van haar kinderen had bijgehouden. "Deze bal had mijn zoon dan nog met zijn eigen geld betaald", zei ze. "Een paar dagen later pakt zij hem dan af. Het werd dringend tijd dat we de politie belden." (lpb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  23-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwarte weduwen in Antwerpse haven

  Zwarte weduwen in Antwerpse haven  In de haven van Antwerpen zijn zwarte weduwen aangetroffen op Amerikaanse legervoertuigen die uit Afrika komen. Er werd een viertal giftige spinnen gevonden, maar volgens Koen Van Keer van Arachnologia Belgica (Arabel) kunnen er evengoed nog tientallen verstopt zitten.

  Een verdelgingsfirma wacht op toestemming van Volksgezondheid om de dieren te doden. "De spinnen worden verdelgd met methylbromide, wat een schadelijk gas is voor de mens. Vandaar dat Volksgezondheid eerst toestemming moet geven."
   
  De legervoertuigen staan in openlucht, maar de kans is klein dat de vogelspinnen zich gaan verspreiden. "Zelfs als ze dat wel zouden doen omdat ze bijvoorbeeld geen voedsel meer vinden, is het onwaarschijnlijk dat ze zich hier definitief gaan vestigen. Daarvoor is het hier te koud en te vochtig", zegt Van Keer. (belga/sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man zonder tanden overvalt bank om gebit te kopen

  Man zonder tanden overvalt bank om gebit te kopen  In Peking heeft een tandenloze man geprobeerd een bank te overvallen. Met zijn buit was hij van plan zich een nieuw gebit aan te schaffen, maar de politie heeft hem binnen de kortste keren bij de lurven gevat.

  Persoonsbeschrijving
  Wanneer de bankbedienden een persoonsbeschrijving gaven van de overvaller, wisten de agenten vrijwel meteen dat ze bij de 43-jarige Li Han moesten zijn. Bankrovers zonder tanden zijn immers niet dik gezaaid en de man was eerder al in aanraking gekomen met het gerecht.

  Onverstaanbaar
  "Li Han lispelt bovendien als geen ander. Hij moest de loketbediende tot vijfmaal toe duidelijk maken dat hij de inhoud van de kassa wilde", aldus een politie-officier. De man riskeert een celstraf van vijftien jaar op beschuldiging van gewapende overval. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby geboren met penis op rug

  Baby geboren met penis op rug  In China is een baby ter wereld gekomen met een tweede penis op zijn rug. Dat weet 'The Sun'. De koter werd onmiddellijk naar het kinderziekenhuis in Tianjin overgebracht, waar zijn extra geslachtsdeel na een drie uur durende operatie met succes verwijderd werd.

  Voor het ziekenhuis was het uiteraard een medische primeur, maar helemaal uniek is deze aandoening - fetus in fetu genaamd - niet. Met het jongetje, de zoon van een dertigjarige Chinese boer, gaat alles naar verluidt goed. (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (9 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 'shit box', het toilet dat u overal uit de nood helpt

  De 'shit box', het toilet dat u overal uit de nood helpt


  Iedereen kent vast wel het gevoel: een grote boodschap moeten doen, maar geen toilet in de buurt. Dankzij de 'shit box' zijn die zorgen voortaan van de baan. Het plooibare karton verandert in een wip in een bruikbare wc, die honderd kilo kan dragen. Dankzij de biologisch afbreekbare plastic zak die u er vervolgens in plaatst, steunt u bovendien het milieu.

  Het idee komt van Richard Wharton, een bekende Londense ontwerper. "Dit draagbare toilet is zeker handig op campings of festivals", legt de Brit uit. "Als de natuur roept, is het toch beter dat je kont ergens op kan steunen." De 'shit boxen' worden in China gemaakt en zijn in verschillende modellen en kleuren te verkrijgen.

  Wharton verliest ook de goede zaak niet uit het oog. Zijn ultieme droom is om zijn uitvinding te introduceren in vluchtelingenkampen. "Daar speelt hygiëne een belangrijke rol. Als die mensen mijn ecologisch toilet gebruiken, zouden er wel eens minder ziektes kunnen uitbreken", klinkt het hoopvol. (svm)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engelse Bulldog houdt van 'Family Guy' (video)

  Engelse Bulldog houdt van 'Family Guy' (video)

  engelse bulldog houdt van family guy video

    Deze Engelse Bulldog is verzot op de populaire tv-reeks 'Family Guy'.

  Als dat nog niet vreemd genoeg is…Het dier bekijkt de avonturen van Brian en co vanuit de zetel. De hond zit steeds weer recht zoals een mens en wordt liever niet gestoord.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Britse behaalt record sms'en britse behaalt record sms en

  Britse behaalt record sms'en

  britse behaalt record sms en

  Een Britse vrouw is de snelste sms-ster ter wereld. Ze slaagde erin om een moeilijke tekst, bestaande uit 26 woorden, te versturen in bijna 26 seconden tijd.

  Melissa Thompson (27) uit Salford typte de tekst "the razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human" in slechts 25,94 seconden. Daarmee verbeterde ze het vorige record, van de Amerikaan Franklin Page, met maar liefst 9,6 seconden.

  Thompson verkeerde naar eigen zeggen nochtans niet in vorm. "Ik stuurde veel berichten per dag, zo'n 40 à 50 naar mijn vriend alleen al. Maar sinds we samenwonen, is dat geminderd. Je zou kunnen zeggen dat mijn vingers uit vorm zijn."

  Het Guinness Book of World Records moet het record nu nog goedkeuren.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WC-pot John Lennon te koop op Beatles-veiling

  WC-pot John Lennon te koop op Beatles-veiling


  Op een veiling waar memorabilia van de Beatles onder de hamer gaan, wordt ook een wc-pot van John Lennon te koop aangeboden. Dat schrijft de Britse krant The Sun.

  De porceleinen pot stond in Tittenhurst Park, de woning die Lennon tussen 1969 en 1972 betrok in het graafschap Berkshire. De klusjesman die destijds werken uitvoerde in de woning, kreeg van Lennon te horen dat hij het toilet maar als een plantenbak moest gebruiken na het installeren van een nieuw, moderner exemplaar. 

  De wc-pot stond bijna veertig jaar lang in het huis van de klusjesman, die onlangs overleed. Volgens kenners zou de pot tussen 750 en 1.000 pond (915-1.220 euro) opbrengen.
   
  Ook op de veiling, die overigens plaatsvindt tijdens de 33ste jaarlijkse Beatles Conventie in Liverpool, zal geboden kunnen worden op een zeldzame monoversie van 'Two Virgins', een album dat Lennon samen met Yoko Ono opnam. Dat zou voor minstens 2.500 pond van eigenaar wisselen. (anp/adv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brit te dik om naar huis te gaan

  Brit te dik om naar huis te gaan


  Een 37-jarige Brit mocht na een weekendje Amsterdam bij terugkeer Groot-Brittannië niet meer in, omdat hij niet meer leek op de foto in zijn paspoort. De Britse douane vond de dikte van de oren en lippen niet meer overeenkomen. De foto in het paspoort was negen jaar oud en sindsdien was de man bijna 32 kilo aangekomen.

  Derrick Agyeman was daardoor gedwongen terug te keren naar Amsterdam voor een verblijf van drie maanden voordat hij alsnog werd toegelaten in het Verenigd Koninkrijk, berichtten Britse media maandag. De Brit spande een rechtszaak aan tegen het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken, die hij verloor. Hij overweegt in hoger beroep te gaan. (anp/sps)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  22-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaan met kiespijn schiet op tandarts

  Italiaan met kiespijn schiet op tandarts  In Rome heeft een man zijn tandarts in het been geschoten omdat hij na een tandartsbezoek verging van de pijn. De tandarts had een nieuwe behandeling toegepast, maar bleek achteraf een bedrieger te zijn.

  De man kreeg na zijn bezoek aan de tandarts steeds meer pijn. Hij trok daarop woedend naar de man die hem had behandeld en schoot hem in het been.

  De politie kwam ter plaats en pakte de woedende schutter op wegens poging tot moord. De man die zich uitgaf voor tandarts, bleek geen tandartsdiploma te hebben en krijgt behalve de kogel ook een fikse boete aan zijn been. (dpa/gb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Gigantische ratten" teisteren noorden van Engeland

  "Gigantische ratten" teisteren noorden van Engeland  In West Yorkshire in het noorden van Engeland kampen ze momenteel met een rattenplaag. De knaagdieren dringen zelfs huizen en woonkamers binnen? Sommige beesten zijn wel zo groot als een kat, meldt The Sun.

  Brandon Goddard uit Bradford slaagde erin een van de 'monsters' dood te schieten. Vier anderen konden wegvluchten. "Het waren eerder 'Ratzilla's' dan ratten," aldus Goddard. "Ik ben zo snel als ik kon weggelopen. Wie weet hoeveel er nog rondlopen eens ze zich voortplanten."

  Het doodgeschoten exemplaar is vermoedelijk een inheemse soort uit Zuid-Amerika en is twee keer groter dan de gewone Britse soorten. Laura Drake, van een Britse zoogdierenvereniging, vermoedt dat het hier gaat om een beverrat; een Zuid-Amerikaans knaagdier dat vaak een "gigantische rat" wordt genoemd. Het was algemeen verondersteld dat beverratten twintig jaar geleden al uitgestorven waren in Groot-Brittannië, maar volgens Drake is het "niet onmogelijk dat er overlevenden zijn." (sps)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  21-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Huge Nose Man' gratis verlost van gezwel

  'The Huge Nose Man' gratis verlost van gezwel


  Wat vorig jaar in september begon met een rood puntje op de neus, is uitgegroeid tot ware horror. De 40-jarige Chinees Fei Jianjun bleek met een gezwel te kampen, wat hij door geldgebrek niet kon laten behandelen. Uiteindelijk is een ziekenhuis in Changchun zo goed om Fei kosteloos te opereren.

  Groot moet de angst van Fei geweest toen het rode puntje steeds maar verder ging opzwellen en het uiteindelijk zo groot als een vuist werd.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitser ontdekt bijzondere wortel

  Duitser ontdekt bijzondere wortel

  duitser ontdekt bijzondere wortel

  Een groenteteler uit het Duitse Saarwellingen kon zijn ogen niet geloven toen hij deze wortel uit de grond trok.

  Moeder Natuur heeft de groente, met enige verbeelding, als het ware twee beentjes gegeven en een klein piemeltje.

  Zonde om op te eten, toch?

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechtspraak in Saoedi-Arabië: oog om oog, ruggenmerg om ruggenmerg

  Rechtspraak in Saoedi-Arabië: oog om oog, ruggenmerg om ruggenmerg


  Oog om oog, tand om tand. Of beter gezegd: ruggenmerg om ruggenmerg. In Saoedi-Arabië is een rechter van plan om de dader op dezelfde wijze te straffen als wat hij het slachtoffer aangedaan heeft. Vermits de arme man bij een aanval met een hakmes verlamd raakte, lijkt de geweldenaar nu hetzelfde lot beschoren.

  De rechter, die zetelt in de noordwestelijke provincie Tabuk, laat alvast onderzoeken of het medisch mogelijk is om het ruggenmerg 'onklaar' te maken. Lees: zodanig te beschadigen dat er geen contact meer kan gemaakt worden tussen de hersenen en de rest van het lichaam.

  Eén ziekenhuis liet alvast weten dat zo'n operatie botst met de ethische waarden. Volgens een ander hospitaal is de ingreep technisch mogelijk. Of een dokter er zich ook effectief aan wil wagen, is echter niet duidelijk.

  Bloedgeld

  De straf kan wegvallen als het slachtoffer ervoor kiest bloedgeld te aanvaarden. In dit geval eist de 22-jarige Abdul-Aziz Al-Mutairi echter dat zijn aanvaller dezelfde pijn moet doorstaan als hij. Zo'n oog-om-oog-straffen worden zelden uitgesproken in Saoedi-Arabië en hervormers verzetten er zich heftig tegen. "Geen enkel ziekenhuis zal het ruggenmerg van deze man doorsnijden. De dokter die het toch doet, riskeert zelf in de rechtbank te belanden", aldus een plaatselijke journalist. "Deze praktijken maken deel uit van een extremistische traditie die niets te maken heeft met de islamitische wetgeving. Integendeel, vergeving speelt in deze cultuur een belangrijke rol."

  Vier jaar geleden kende de Saoedische rechtbank genade voor een Indiër die bij een ruzie over geld iemand een oog uitgestoken had. Het slachtoffer vergaf de dader, al zat er ook een diplomatiek geurtje aan die uitspraak. De volgende dag zou de Saoedische koning Abullah immers een staatsbezoek brengen aan India...

  Minder geluk
  Tien jaar geleden kende een Egyptische arbeider in Saoedi-Arabië minder geluk. Bij hem werd een oog verwijderd omdat hij zes jaar eerder een landgenoot verminkt had met zuur. Volgens de media was dat de eerste maal in veertig jaar dat het oog-om-oog-principe nog eens toegepast werd in het land. Het slachtoffer weigerde toen een bloedsom ter waarde van (omgerekend) meer dan 100.000 euro.

  Amper twee jaar geleden veroordeelde een Iraanse rechtbank wel een man tot blindheid omdat hij hetzelfde had aangericht bij een vrouw die hij aan het stalken was. Saoedi-Arabië is -na China en Iran- nog steeds het land waar de meeste executies plaatsvinden. De vaakst voorkomende methode is onthoofding. (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!