WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    10-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BH's ondersteunen meloenen van Britse fruitboerin

    BH's ondersteunen meloenen van Britse fruitboerin



    Een Britse fruitboerin gebruikt bh's om mooiere meloenen te kweken. Rowie Meers gebruikt de bustehouders om de vruchten te ondersteunen. Omdat de meloenen te laag hingen in haar serre, tierden ze minder welig.

    De 45-jarige fruitkweekster vraagt haar vrouwelijke klanten nu om massaal hun afgedankte bh's af te staan. Ze heeft er al ruim veertig ingezameld. "Hoe groter de cup, hoe beter", zegt Rowie Meers.

    "We hebben een formidabele meloenenoogst dit seizoen", legt de boerin uit. "De vruchten zijn echter zo zwaar dat ik naar iets zocht om ze te ondersteunen. Toen ik naar mijn eigen D-cup keek, zag ik de oplossing pal onder m'n neus hangen". (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinese sleept bioscoop voor rechter wegens 'verspilling' tijd

    Chinese sleept bioscoop voor rechter wegens 'verspilling' tijd

    chinese sleept bioscoop voor rechter wegens verspilling tijd

    Een Chinese vrouw daagt een bioscoop en een filmdistributeur voor de rechtbank omdat die erg kostbare tijd van haar leven hebben verspild.

    Chen Xiaomei, advocate van beroep, ging in het noordelijke Xian naar de film 'Aftershock' kijken, die gaat over een verwoestende aardbeving uit 1976. Tot haar groot ongenoegen waren er vooraf heel wat commercials te zien. Chen is ontgoocheld omdat de twee partijen die ze nu aanklaagt, haar vooraf niet verteld hebben dat die zo lang zouden duurden.

    De vrouw eist dat haar ticket (35 yuan) wordt terugbetaald. Ze wenst bovendien 35 yuan als compensatie en 1 yuan als schadevergoeding voor de geleden emotionele schade. De twee beschuldigden moeten haar ook een briefje schrijven met daarin excuses.

    Chen heeft de bewuste bioscoop ook aangeraden om voortaan op de website duidelijk te publiceren hoe lang de advertenties voor films duren.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Vieze' hostie leidt tot massale knokpartij in kerk

    'Vieze' hostie leidt tot massale knokpartij in kerk


    In de buurt van het Spaanse Valencia is een kerkdienst op de totale chaos uitgedraaid. Er brak een massale vechtpartij los nadat de priester een klap had verkocht aan een van z'n parochianen.

    Hostie uitgespuwd
    Eerwaarde Victor Jimeno ging door de rooie toen een man een hostie uitspuwde. De pastoor gaf de gelovige in kwestie een slag in het gezicht. Die liet zich niet onbetuigd en gaf op zijn beurt de zielenherder een welgemikte uppercut.

    Slagen en verwijten
    De andere parochianen probeerden de twee kemphanen uit elkaar te halen. Dit gaf dan weer aanleiding tot een tirade van verwijten en heen en weer geboks. De reden waarom de man uitspuwde is niet bekend. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik ga al tien jaar niet meer naar de kapper"

    "Ik ga al tien jaar niet meer naar de kapper"



    Een berg haren van zeven kilo! Die vrijwillig (!) gekozen last torst de 35-jarige Laura H. uit Berlijn, die al tien jaar geen kappersstoel van dichtbij heeft gezien. Dat meldt het Duitse Bild.

    De haren hebben na al die jaren een lengte van 1,20 meter en wegen samen dus zo'n zeven kilo. Het duurt een hele dag om die nest te wassen.

    Een lezer van Bild nam een foto van Laura in de metro. Daarop ging de redactie van het blad op zoek naar de zonderlinge meid én vond haar. "Ik werk als secretaresse. Mijn chef heeft geen problemen met mijn kapsel. Voor hem tellen mijn capaciteiten. Ondanks mijn haartooi leef ik zoals u en ik", lezen we op Bild.de. "Ik draag oorbellen, ik sport, ik zwem. Op de bus of op het vliegtuig draag ik mijn haren op mijn borstkas."

    Wassen wél, föhnen niet

    De haren wassen, dat lukt - gelukkig! - nog, al duurt het een hele dag. Maar föhnen kan niet. "Dat zou gewoonweg eeuwig duren", zegt Laura. "Het motortje van de haardroger zou het begeven."
    Het verzorgen van de weelderige haardos kost Laura zo'n 150 euro per maand. Ze koopt haar producten op het internet, via de groothandel.
    Haar vriendje is zowat de grootste fan van Laura's haarbos. "Hij vindt het geweldig. Mij kan het niet schelen hoe de mensen staren. Ik ben een zelfbewuste vrouw en ik draag mijn haren hoe ik wil."

    Een wereldrecord langste haren is dit niet. Dat staat op naam van Dai Yueqin (42), wier haren liefst 4,20 meter lang zijn. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Melk nodig? Tanken aan de pomp!

    Melk nodig? Tanken aan de pomp!

    melk nodig tanken aan de pomp

    In Duitsland heeft een melkveehouder met een opmerkelijk initiatief uitgepakt: klanten melk laten tanken aan een melkstation, zoals brandstof tanken aan een benzinestation.

    Bruno Stauf zorgt er in Neunkirchen-Seelscheid, bij Keulen, voor dat mensen dag en nacht, de hele week door, aan melk kunnen raken. Hij investeerde daarom 12.000 euro in een melktankstation. Met behulp van een slang kunnen klanten er lege flessen vullen.

    Nadeel: een liter melk is er duurder dan in de supermarkt. Stauf verdedigt dat feit door te hameren op de versheid van zijn product.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Urinerende koeien nachtmerrie beursbezoekers

    Urinerende koeien nachtmerrie beursbezoekers

    urinerende koeien nachtmerrie beursbezoekers

    Op een landbouwbeurs in Australië hebben vijftig mensen een mysterieuze oogaandoening opgelopen. Die bleek door de urine van koeien.

    Het paviljoen met het melkvee op de beurs in Adelaide moest gesloten worden nadat steeds meer mensen begonnen te klagen over pijn aan de ogen. Experts van het ministerie van Volksgezondheid trokken op onderzoek en kwamen tot het besluit dat de oogaandoening te wijten was aan de ammoniak die was vrijgekomen uit de koeienpis. Dat was toe te schrijven aan de vochtige weersomstandigheden.

    Zowat dertig slachtoffers kregen ter plaatse de eerste zorgen. Twintig anderen waren er erger aan toe en moesten naar het ziekenhuis. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orkaan blaast slapende baby 60 meter door de lucht

    Orkaan blaast slapende baby 60 meter door de lucht

    Brandon Emiliano, een baby van zeven maanden, heeft in de Noord-Mexicaanse stad Matamoros op wonderlijke wijze orkaan Hermine overleefd.

    Brandon lag in een hangmat te slapen toen de storm Hermine midden in de nacht voorbijraasde en het golfplaten dak boven zijn hoofdje wegblies. Mama Marisa zag Brandon met hangmat en al mee in de lucht verdwijnen.

    Ze mobiliseerde meteen alle buren, maar de kleine bleek spoorloos. Uiteindelijk vond een buurvrouw toch de baby: zestig meter van het ouderlijk huis, en bedolven onder golfplaten. Hij was nog steeds in z'n dekentje gehuld en mankeerde niks.

    Brandon heeft z'n leven waarschijnlijk te danken aan een bak met sponzen waarin hij belandde. (anp/mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    09-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slachtoffer verplicht graffiti-spuiters tot onnozel dansje

    Slachtoffer verplicht graffiti-spuiters tot onnozel dansje


    Twee Nieuw-Zeelandse jongeren die betrapt werden op het spuiten van graffiti op een poort, werden door hun slachtoffer tot YouTube-pispaaltje gebombardeerd.

    De eigenaar van de poort, die de graffiti-spuiters zelf op heterdaad betrapte, beval de twee in zijn woonkamer een dansje te doen tot de politie kwam. Hun capriolen werden gefilmd en de video werd achteraf op de videowebsite YouTube geplaatst.

    Vernederen
    "Ik liet hen dansen om hen te vernederen en ik denk dat dat gelukt is", zegt de eigenaar van de met besmeurde poort. "De idioten mochten niet stoppen toen de politie gearriveerd was. Zelfs toen de agenten hun verklaring afnamen, moesten ze blijven dansen." De politie bevestigde dat ze de twee jongeren al dansend hun verklaring hebben afgelegd. (afp/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eettafel met 209 km/u het snelste meubelstuk ter wereld

    Eettafel met 209 km/u het snelste meubelstuk ter wereld




    De Britse klusjesman Perry Watkins mag zich de trotse werelrecordhouder in het meubelstukracen noemen. Zijn eettafel, de 'FastFood', haalde een topsnelheid van 209 km/u, goed voor een gemiddelde snelheid van 183 km/u. Watkins verpulvert het vorige record van Ed China, die met een zetel gemiddeld 148 km/u liet noteren.

    "Het was moeilijker dan verwacht. Het leek wel alsof ik tegen 320 km/u aan het racen was. Het tafellaken moest ik goed vastsnoeren", zei de Brit aan Bild. Onder de tafel had hij een V8-Motor en de basis van een sportwagen gemonteerd. Watkins is niét de bestuurder die te zien is op de stoel. Dat is immers een dummy. Watkins zelf zit goed vastgeketend onder de kalkoen, links bovenaan de tafel. (dea)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe soort dinosaurus ontdekt in Spanje

    Nieuwe soort dinosaurus ontdekt in Spanje

    De Concavenator Corcovatus

    In Centraal-Spanje is een nieuwe soort dinosaurus ontdekt. Het gaat om een vleesetend roofdier met een vreemde bult op het midden van de ruggengraat en kleine bulten op de voorarmen die vergelijkbaar zijn met de aanhechtingspunten voor pluimen bij vogels.

    Zes meter

    De Spaanse wetenschappers die het bijna volledige en in uitstekende staat bewaarde skelet ontdekten in La Cierva, gaven de dinosaurus de naam 'concavenator corcovatus' mee. Het beest zou 120 tot 150 miljoen jaar oud zijn. Het was ongeveer zes meter lang en liep op zijn achterste poten.

    Uniek

    Volgens de onderzoekers is het dier 'bizar' en een 'uniek specimen' in zijn genre. Zo is het voorlopig gissen naar de functie van de bult op het midden van de ruggengraat. De aanwezigheid van de bultjes op de voorarmen sterkt de hypothese dat het landdier ooit gevlogen zou hebben, maar dat is hoegenaamd nog niet zeker. (belga/ep)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse past niet in nieuwe sportwagen door te grote borsten

    Britse past niet in nieuwe sportwagen door te grote borsten

    De 37-jarige vrouw uit Wales moest op dieet om in haar nieuwe sportwagen te passen. Door haar omvangrijke boezem met cupmaat 110H kreeg ze de veiligheidsgordel van haar bolide niet omgegord, schrijft The Sun.

    "Ik denk dat ik te graag eet", bekende Rebecca Kelly in de krant. Haar omvang verhinderde haar om plaats te nemen achter het stuur van haar Japanse droomauto.
     
    Dieet en fitness
    Anderhalf jaar diëten met de Weight Watchers gecombineerd met fitnessoefeningen hebben Kelly nu een figuur bezorgd dat beter bij haar sportieve wagen past. Bijkomend voordeel: ook haar partner is in de zevende hemel, aldus Kelly. Zelf geniet de afgeslankte Britse weer meer van het shoppen, zegt ze.
     
    "Maar de grootste vreugde is dat ik me in mijn prachtige auto kan zetten, de gordel kan omdoen en hem tegen mijn borst voelen", glundert de dolgelukkige Kelly. (afp/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Visser slaat 'goudvis' van 14 kilo aan de haak

    Visser slaat 'goudvis' van 14 kilo aan de haak



    In het zuiden van Frankrijk heeft een visser een enorme 'goudvis' bovengehaald. De kolos weegt zo'n 14 kilo, hetzelfde als een gemiddeld driejarig meisje. De koikarper is waarschijnlijk een van de grootste ter wereld, schrijft de Daily Mail.

    Raphael Biagini had tien minuten nodig om de gigantische koi op het droge te krijgen, amper enkele ogenblikken nadat collega-vissers hem hadden verteld dat ze al zes jaar proberen de legendarische vis aan de haak te slaan.

    "We wisten niet wat er aan de lijn hing, maar we wisten dat het groot was," reageert Biagini. "De vis was een goede vechter, maar niet goed genoeg." Na een snelle fotosessie liet de dertigjarige visser uit Montpellier zijn prijsbeest opnieuw vrij. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader laat dochter met python spelen

    Vader laat dochter met python spelen



    In India laat een vader zijn dochtertje gewoon met een volwassen pyhton spelen, zo meldt The Sun. Sidhi Siddharth Sinune is even nieuwsgierig als andere baby's. Ze aait de slang niet alleen, maar steekt de staart zelfs in haar mond.

    De slang kan het meisje gemakkelijk verpletteren en zelfs inslikken, maar haar vader is er blijkbaar gerust in. "Sidhi heeft een natuurlijke band met slangen en zij spelen ook graag met haar", zegt hij. Hij voegt er aan toe dat hij geen geld heeft om echt speelgoed voor zijn kind te kopen. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiehond heeft eigen Twitter-account

    Politiehond heeft eigen Twitter-account



    Smithy, een labrador van twee jaar oud, is geen gewone hond. Het dier kan niet alleen lijken opspeuren voor de Britse politiediensten, het heeft ook nog eens een eigen Twitter-pagina.

    Op die manier houdt het beest zijn tientallen volgers op de hoogte van de zaken waarmee ie bezig is.

    Smithy en zijn rechtstreekse verantwoordelijken bij de politie van de West Midlands krijgen intussen flink wat kritiek. Het opstarten en het vullen van de Twitter-pagina zou een verkwisting zijn van waardevolle werkuren.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gebouwen in New York doven licht voor vogels

    Gebouwen in New York doven licht voor vogels


    Veel gebouwen in New York schakelen 's nachts de verlichting uit om rondtrekkende vogels deze herfst niet te storen. Vaak vliegen de verwarde dieren zich ten pletter tegen de wolkenkrabbers.

    Het project van NYC Audubon loopt tot nog 1 november. Dan zou het seizoen van de trekvogels voorbij zijn. Steeds meer gebouwen steunen actie, zoals ook de bekende gebouwen Empire State en Chrysler. Jaarlijks zouden naar schatting 90.000 vogels de dood vinden tegen de ramen van de reusachtige constructies.

    De vogels raken hun navigatievermogen kwijt door de verlichting van de wolkenkrabbers. De initiatiefnemers roepen eigenaars van gebouwen op om de lichten te doven. Ze vragen ook nachtelijke werknemers om een bureaulamp te gebruiken in plaats van de gewone verlichting van het gebouw.

    Naast New York City heeft ook Toronto een gelijkaardig project lopen. Daar stelt men zelfs dat de verlichting jaarlijks meer dodelijke slachtoffers bij vogels eist dan de olieramp met Exxon Valdez. Daarbij kwamen destijds zeker 250.000 vogels om het leven. Een eerste studie zou bovendien uitwijzen dat het doven van de lichten het aantal slachtoffers met 83 procent doet dalen. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.850.000 'verschrikkelijk zure' Stella-pintjes om zeep

    850.000 'verschrikkelijk zure' Stella-pintjes om zeep


    Gigantische fout bij de Leuvense bierproducent Inbev: tienduizenden liters Stellabier zijn via ongespoelde leidingen met Leffegisting vermengd. Een enorme hoeveelheid Stella zit met met een "verschrikkelijke zure" Leffegeur en -smaak opgezadeld, schrijft de gedrukte krant Het Laatste Nieuws.

    Meer dan vierduizend vaten Stella zijn in de Belgische cafés beland en nog eens 9.800 hectoliter is naar Amerika verscheept. Na tientallen klachten moet Inbev al deze vaten terugroepen en vervangen. De fout kost de biergigant honderdduizenden euro's.
     
    Liefst 4.232 vaten, goed voor zo'n 850.000 pintjes, van het Leffe-Stella-mengsel belandden in de Vlaamse tapkranen. Pas daar werd het vreemde brouwsel ontmaskerd. "Het bier smaakte zurig en rook erg straf", getuigt een Leuvense cafébaas. "Alsof het al járen vervallen was. Niet te drinken. Ik heb meteen een klacht ingediend bij Inbev en alle vaten teruggebracht."
     
    Ook andere bierhandelaren en cafébazen merkten onmiddellijk dat het goedje in hun vaten geen normale Stella was. De klachten stapelden zich dan ook op. "Na een test in ons labo ontdekten we ook zelf dat er iets mis was met de Stella", geeft Inbev-woordvoerster Couck toe. Inbev ziet zich dan ook verplicht om alle 4.000 verspreide vaten én zo'n 9.800 hectoliter bedoeld voor de Amerikaanse markt terug te roepen. (belga/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    07-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kakkerlak kan ons redden van dodelijke infecties

    Kakkerlak kan ons redden van dodelijke infecties


    De kakkerlak kan de mensheid redden van een reeks dodelijke infecties, blijkt uit een onderzoek van wetenschappers van de Universiteit van Nottingham. De gehate insecten hebben in hun hersenen en zenuwstelsel een krachtig antibioticum dat 90 procent van de superbacterie en E. coli bacterie kan doden zonder menselijke cellen te beschadigen.

    Resistentie
    Onderzoeker Simon Lee zegt dat hij in het kakkerlakkenweefsel negen verschillende moleculen ontdekte die giftig zijn voor bacteriën. Hij hoopt dat ze kunnen dienen voor medicatie tegen ziekteverwekkers die steeds resistenter worden voor de huidige geneesmiddelen. "Het zijn potentieel alternatieven voor de huidige middelen, die efficiënt mogen zijn maar ernstige en ongewenste bijwerkingen hebben," zegt Lee.

    Vuil
    Dat uitgerekend de kakkerlak dergelijke middelen bevat, is trouwens niet onlogisch. "Insecten leven vaak in vuile en onhygiënische omgevingen waar ze verschillende soorten bacteriën tegenkomen," besluit de onderzoeker. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dokter zuigt aan tepel patiënte om diagnose te stellen

    Dokter zuigt aan tepel patiënte om diagnose te stellen


    In Finland begint vandaag een merkwaardige rechtszaak. Een dokter wordt beschuldigd van seksuele agressie omdat hij aan de tepel van een patiënte gezogen heeft om uit te vissen wat er met haar gezondheid aan de hand was. Dit zou een methode zijn die vroeger door vroedvrouwen werd gebruikt.

    Twee lagere rechtbanken hadden eerder geoordeeld dat de arts geen misdrijf had gepleegd. De patiënte ging evenwel in beroep. De zaak komt nu voor het Fins Hoog Gerechtshof.

    Vocht
    De patiënte, een 20-jarige vrouw, consulteerde de arts in 2007 voor een mammografie. Ze vertrouwde de dokter toe dat er vocht uit haar tepel sijpelde. Nadat hij van de vrouw toestemming had gekregen, zoog de dokter aan de borst van de patiënte om het vocht te proeven.

    Toestemming
    De kans lijkt inmiddels groot dat de man gelijk zal krijgen van het Hoog Gerechtshof. Hoewel zijn onderzoeksmethode weinig orthodox lijkt, blijft het feit dat de patiënte haar toestemming heeft gegeven om aan haar borst te laten zuigen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizarre straatkunst

    Bizarre straatkunst






    De Franse kunstenares Sandrine Estrade Boulet haalt haar inspiratie duidelijk van de straatstenen. Aan banale foto's van alledaags straatmeubilair voegt ze illustraties toe om zo tot vaak grappige beelden te komen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Condooms met alcohol: nieuwe rage?

    Condooms met alcohol: nieuwe rage?


    Nieuw hebbeding op de markt zijn condooms, doordrenkt met alcohol.Op die manier hopen fabrikanten het gebruik bij jongeren opnieuw te stimuleren.


    Ook anticonceptiva kunnen nieuwer en innovatiever. Het Nederlandse Condoomfabriek.nl introduceert spoedig condooms met de smaak van alcoholische dranken. Voorlopig zijn nog gesprekken met grote drankenproducenten aan de gang om de namen en smaken voor de nieuwe condooms te bepalen. Eind dit jaar worden de eerste exemplaren verwacht.

    Behoeften
    "Uit onderzoek blijkt dat jongeren het niet `cool' vinden om condooms te gebruiken", stelt Robin Weesie, CEO van de Condoomfabriek.nl. "Door te luisteren naar hun behoeften en in te spelen op de vraag naar vernieuwende producten, hopen we een positieve bijdrage te kunnen leveren in het bevorderen van condoomgebruik".

    Whisky
    Nieuw is het hebbeding niet. De McCondom bestaat al in Engeland waar deze de smaak heeft van authentieke Schotse whisky. En wat als een mens er té dronken van wordt: alcohol en seks gaan toch niet samen? (lvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!