WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    16-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demonische figuur verschijnt in badkamer Hongaars gezin

    Demonische figuur verschijnt in badkamer Hongaars gezin



    In de badkamer van een Hongaarse familie gaat het er duivels aan toe. Laszlo Csrefko liet zijn badkamer onlangs helemaal renoveren. Er werd een nieuw bad geplaatst, maar ook de douche en de tegels werden vervangen.

    Toen vrouwlief Andrea zich voor de eerste keer verfriste in de gerenoveerde ruimte, beleefde ze de schrik van haar leven. Ze stapte uit de douche en keek recht in de ogen van een duivelachtig figuur, die verschenen was op een van de nieuwe tegels. Ze zette het schreeuwend op een lopen.

    Laszlo Csrefko is er zeker van dat de afbeelding er nog niet was, vlak na de betegeling.De badkamer is nu naar verluidt steeds ijskoud, ook al wordt de verwarming volledig opengedraaid.Het gezin zal nu beroep doen op een exorcist. Voorlopig wassen ze zich beneden.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstolifant Corneille brengt 68.000 euro op

    Kunstolifant Corneille brengt 68.000 euro op


    Cobra-schilder Corneille.

    Een door Corneille beschilderde kunstolifant heeft 68.000 euro opgeleverd bij een veiling. Het kunstwerk van de afgelopen zondag overleden kunstenaar werd gisteren geveild.

    De opbrengst van de veiling, die tijdens de openluchttentoonstelling Elephant Parade in het Nederlandse Emmen plaatsvond, overtrof "iedere verwachting". Dat liet de woordvoerster van de organisatie weten.
     
    Behoud Aziatische olifant
    Corneille beschilderde drie olifanten voor verschillende edities van de Elephant Parade. Een deel van de opbrengsten gaat naar de Elephant Family, de Engelse stichting die zich inzet voor het behoud van de Aziatische olifant.
     
    Vorig jaar leverde een kunstolifant van Corneille bij een veiling 40.000 euro op. Een tweede olifant werd in Londen geveild voor 12.000 pond (ruim 14.300 euro).
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oranje maïs moet ogen Afrikaanse kinderen redden

    Oranje maïs moet ogen Afrikaanse kinderen redden

    oranje mais moet ogen afrikaanse kinderen redden

    Onderzoekers willen binnen twee jaar in Zambia een nieuwe maïsvariëteit verspreiden die veel meer vitamine A bevat. De 'oranje' maïs kan helpen voorkomen dat ondervoede kinderen blind worden of aan een reeks andere ziekten gaan lijden.

    Landbouwkundigen zijn erin geslaagd een maïssoort te kweken die veel meer betacaroteen bevat, een stof die in het lichaam wordt omgezet in vitamine A. Een studie bevestigt dat proefpersonen die 'oranje' maïs eten, twee keer meer vitamine A aanmaken dan mensen die normale maïs krijgen voorgeschoteld.

    De nieuwe maïssoort lijkt vooral nuttig voor arme landen. Daar lijden immers veel mensen aan een gebrek aan vitamine A. Als gevolg daarvan worden in de ontwikkelingslanden elk jaar een half miljoen kinderen blind.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichaamswarmte in Parijse metro verwarmt appartementen

    Lichaamswarmte in Parijse metro verwarmt appartementen

    lichaamswarmte in parijse metro verwarmt appartementen

    De passagiers op de Parijse metro worden straks een echte energiebron. Met hun lichaamswarmte worden vanaf volgend jaar appartementen verwarmd.

    De Parijse metro vervoert dagelijks 4,5 miljoen mensen. De lichaamswarmte die al die mensen produceren, is per rit goed voor 100 watt energie.

    Een stukje van die onbenutte energiebron wil Parijs gaan gebruiken in een appartementsgebouw in de rue Beaubourg, vlak bij het metrostation Rambuteau, in het hart van de hoofdstad. De aanleg van het verwarmingssysteem start begin volgend jaar. Als alles goed gaat, zullen zeventien woningen verwarmd worden met de metro-energie.

    Duur

    Het verwarmingssysteem werkt volgens hetzelfde principe als geothermische energie, die de aardwarmte als energiebron heeft. De warmte uit het metrostation wordt naar warmtewisselaars geleid, van daar gaat ze via buizen naar de woningen.

    Experts zeggen dat het systeem te duur is om overal in Parijse metrostations te gaan toepassen. In het station Rambuteau valt de investering mee omdat er al een verbinding bestond tussen metro en gebouw.

    De appartementen worden nu verwarmd met een klassieke installatie. Dank zij de metrowarmte kan de CO2-uitstoot van het gebouw met een derde dalen.

    In Stockholm zijn er plannen om de warmte van het centrale treinstation naar een kantoorgebouw te leiden.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pekinees heeft langste hondentong

    Pekinees heeft langste hondentong



    Puggy, een niet al te knappe Pekinees, heeft de bedenkelijke eer de allerlangste hondentong te hebben.
    Geen enkele andere hond kan tegen de 11,43 centimeter lange tong van de negen jaar oude Puggy op.
    Zijn huidige baasjes, een koppel uit Texas, zijn erg tevreden dat het dier een recordvermelding krijgt.
    Puggy werd ooit voor dood achtergelaten door de vorige eigenaars.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spook kuist tafels in pub

    Spook kuist tafels in pub


    Op een beveiligingscamera in de Wolfe pub in het Britse Penrith is te zien hoe een spookverschijning een halve minuut lang de tafels kuist. Ver na sluitingstijd verscheen een witte schim vanuit het plafond. Eerst pulseerde de schim, kreeg vervolgens een enigszins menselijke vorm, leek enkele tafels te boenen en vloog vervolgens weer het plafond in.

    De kroegeigenaar heeft woensdag aan lokale media laten weten "nogal geschrokken te zijn'', maar ook een verklaring te hebben voor het spook. In het pand van de pub was namelijk vroeger een begrafenisondernemer gevestigd.

    Ook het reisbureau naast de pub heeft onlangs al een spookverschijning gehad. (anp/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    15-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christie's in Amsterdam veilt deel inboedel Charlie Chaplin

    Christie's in Amsterdam veilt deel inboedel Charlie Chaplin



    Veilinghuis Christie's in Amsterdam brengt dinsdagruim veertig meubels en kunstvoorwerpen van Charlie Chaplin (1889-1977) onder de hamer. Alle stukken zijn afkomstig uit de Zwitserse villa Le Manoir de Ban, waar de drievoudige Oscarwinnaar de laatste twintig jaar van zijn leven doorbracht. Prijzen variëren van 80 tot 18.000 euro, maakte het veilinghuis woensdag bekend.
     
    De platenspeler van Chaplin heeft een richtprijs van 150 tot 250 euro. Wie wil bieden op zijn hemelbed zal rekening moeten houden met een aankoopprijs van 4.000 tot 6.000 euro. De nieuwe eigenaar kan het slaapkamerameublement vervolmaken met een leunstoel en een voetenbank, bekleed met dezelfde roze velours en bloemetjesmotief. Chaplins eettafel, compleet met twintig stoelen, heeft een richtprijs van 12.000 tot 18.000 euro. (belga/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinese vrouw sluit zieke man op in kooi

    Chinese vrouw sluit zieke man op in kooi



    Een Chinese vrouw ziet zich genoodzaakt haar man op te sluiten in een kooi. Wu Han (43) lijdt na een zwaar auto-ongeval aan geheugenverlies en de dokters willen hem niet verder behandelen. Zijn echtgenote Mingmei zag geen andere oplossing, meldt The Sun.

    Wu Han liep ernstige hersenschade op na het ongeval. Hij kan zich de meest eenvoudige dingen niet herinneren en wandelt vaak het huis uit, waarna hij vergeet waar hij woont.

    Mingmei heeft geen geld meer om de medicatie te betalen en het plaatselijke ziekenhuis in Taizhou wil niet meer bijspringen. "Hij doet niemand kwaad maar ik kan hem gewoon niet alleen laten", zucht ze. "De medicatie bracht soelaas want die hield hem rustig."

    Ze blijft intussen aandringen bij de ziekenhuisdirectie om de behandeling van Han alsnog verder te zetten. "Het is niet juist een mens op te sluiten in een kooi in zijn eigen huis. Ik hoop dat zijn geval op medelijden kan rekenen." (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Japanse leraar werkt zich in nesten met luguber vraagstuk

    Japanse leraar werkt zich in nesten met luguber vraagstuk


    Een leraar op een Japanse basisschool heeft zich aardig in de nesten gewerkt door aan zijn leerlingen te vragen hoeveel dagen het zou duren om achttien kinderen te doden als er elke dag drie kinderen vermoord zouden worden.

    Van de toezichthouder op het onderwijs in de prefectuur Aichi kreeg de 45-jarige leerkracht een waarschuwing, aldus het agentschap Kyodo.

    Gewoon ontglipt
    De leerkracht zegt dat het bizarre vraagstuk hem eenvoudigweg ontglipte en dat dat nooit meer zal gebeuren. De toezichthouder beloofde alvast de leraar voortaan extra in het oog te houden. (dpa/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Slaapdas' voor vermoeide kantoorslaven

    'Slaapdas' voor vermoeide kantoorslaven




    Vermoeide mannen kunnen voortaan rustig een dutje doen op hun bureau dankzij de oplaasbare slaapdas. Eén forse ademstoot op het verborgen ventieltje in de stropdas en je hebt een heerlijk kussentje om je hoofd neer te vleien.

    Wanneer de baas opdaagt, is de wonderdas in een oogwenk weer een normale stropdas. Je hoeft het ding bovendien niet uit te doen om van zijn wonderbaarlijke voordelen te genieten. Ook pendelaars kunnen op de trein of de metro nog wat slaap inhalen met de wonderdas.

    Productiviteit
    Uitvinder Ray Couch is trots op zijn geesteskind. "Onze 'Pillow Tie' is een zegen voor mensen die lange uren op kantoor moeten kloppen. Tijdens de middagpauze of wanneer de baas uit huis is, kunnen ze een verkwikkend dutje doen. Dat kan volgens mij enkel de productiviteit ten goede komen". (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gratis sportbeha voor Nederlandse agentes

    Gratis sportbeha voor Nederlandse agentes


    Groningse agentes mogen dit jaar op kosten van hun werkgever twee sportbeha's kopen. Het Groningse korps is het eerste korps in Nederland dat daarvoor geld vrijmaakt, zo heeft de Nederlandse Politie Bond (NPB) vandaag bekendgemaakt. De beha's moeten de nieuwe veiligheidsvesten voor agenten draagbaarder maken, luidt het.
     
    Voor de aankoop van de beha's wordt het kledingbudget van de agentes met 60 euro verhoogd, zo zijn de Groningse korpsleiding en ondernemingsraad overeengekomen.
     
    De NPB dringt er al langere tijd op aan om de sportbeha in het basisuniform op te nemen, maar de Nederlandse minister Hirsch Ballin heeft aan die oproep tot nu toe geen gehoor gegeven. Zolang de beha niet in het basispakket is opgenomen, moeten de korpsen zelf in de buidel tasten. De NPB hoopt dat andere Nederlandse korpsen het Groningse voorbeeld zullen volgen. (anp/adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwoordkaartje belandt na 28 jaar op redactie Radio 2

    Antwoordkaartje belandt na 28 jaar op redactie Radio 2



    Een antwoordkaartje op een radioprijsvraag is gisteren na 28 jaar op de regioredactie van Radio 2 in de Gentse Martelaarslaan beland. "We ontdekten het kaartje maandag tussen onze post", zegt regioproducent Hendrik Coleman van Radio2.

    "Het was duidelijk voor ons bestemd. Het kaartje werd afgestempeld op 12 januari 1982, er stond 'gelukkig nieuwjaar' op en drie antwoorden op een prijsvraag. De afzender was een zekere mevrouw Demailly uit Suresnes in Frankrijk."
     
    Matinata
    De ansichtkaart, met een foto van het commerciële centrum van Suresnes, was gericht aan het programma Matinata. "Dat was een programma met lichtklassieke muziek op dinsdagvoormiddag. In elke uitzending zat een fameuze prijsvraag, waarna de luisteraars hun antwoord konden terugsturen." Ondertussen is het programma al jaren opgedoekt. Het kaartje krijgt wel een plaats in de curiositeitenkast van de radioredactie.
     
    Uitzonderlijk
    Volgens woordvoerder Fred Lens van De Post is het zeer uitzonderlijk dat kaartjes na zo'n lange tijd hun afzender bereiken. Maar ongeacht de verzenddatum wordt elk voldoende gefrankeerd kaartje toch nog besteld. "Vroeger werd veel minder machinaal gesorteerd en gebeurde het wel eens dat een dun kaartje achter, tussen of onder een klasseermeubel belandde. Overigens kon er ook iets fout gelopen zijn tijdens het transport, in het sorteercentrum of het verdeelkantoor."
     
    De afzender kan geen schadevergoeding meer eisen. "Als duidelijk is dat de fout bij ons ligt, dan kunnen we wel de portkosten van buitensporig vertraagde zendingen terugbetalen." (belga/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Getest: hoe een vuur maken met Ikea-spullen

    Getest: hoe een vuur maken met Ikea-spullen


    Ikea heeft geen lucifers of aanstekers in haar assortiment, en daar kan de Nederlandse kunstenaar Helmut Smits moeilijk mee om. Want vuur is nu eenmaal een noodzakelijk iets. De Rotterdammer kocht dan maar wat spullen bij de Zweedse meubelgigant en ging aan de slag.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurste penthouse ter wereld verkocht

    Duurste penthouse ter wereld verkocht


    In het vorstendom Monaco is de duurste vastgoedtransactie ooit afgesloten. Een duplexappartement werd verkocht voor een bedrag van 240 miljoen euro aan een anonieme koper uit het Midden-Oosten. De verkoop bevestigt de status van Monaco als duurste plek ter wereld om te wonen.

    Het luxueuze penthouse ligt in het centrum van Monte Carlo en volgens kenners zou het gaan om het bekende 'La Belle Epoque'. Het appartement was tot voor kort eigendom van de Britse broers Christian en Nick Candy.

    Het stulpje meet 1600 vierkante meter en biedt een geweldig uitzicht op de haven. Het beschikt over drie slaapkamers, verschillende dakterrassen, een bibliotheek, zwembad en thuisbioscoop.

    Het 'Belle Epoque' -gebouw kwam op het einde van vorige eeuw in het nieuws toen de bekende bankier en miljardair Edmond Safra er in duistere omstandigheden om het leven kwam. (kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste chocoladereep ooit weegt meer dan vier ton

    Grootste chocoladereep ooit weegt meer dan vier ton

    grootste chocoladereep ooit weegt meer dan vier ton

    In de Armeense hoofdstad Jerevan heeft een snoepgoedfabrikant de grootste chocoladereep ooit gemaakt. Guinness World Records heeft het record al erkend.

    Grand Candy maakte de zoete reep naar aanleiding van zijn tiende bestaansjaar.

    Het goddelijke stuk chocolade is 5,6 meter lang, 2,75 meter breed, 25 centimeter dik en goed voor meer dan vier ton puur genot.

    Karen Vardanyan, de grote baas van Grand Candy, maakte alvast bekend dat de reep volgende maand in blokjes zal worden gesneden. Die zullen dan aan zoetbekken worden uitgedeeld.

    De vorige 'zwaarste chocoladereep' werd drie jaar geleden gemaakt in Italië. Het snoepgoed woog net geen 3.600 kilogram.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willy Vandersteen maakte ook antisemitische prenten tijdens oorlogsjaren

    Willy Vandersteen maakte ook antisemitische prenten tijdens oorlogsjaren

    Werkte ook mee aan collaboratieblad

    Willy Vandersteen, de geestelijke vader van Suske en Wiske, tekende in de oorlogsjaren niet enkel antinazistische spotprenten maar ook antisemitische tekeningen. Een historisch onderzoek, dat door de familie Vandersteen gefinancierd werd, bevestigt de geruchten die reeds lang in de stripwereld rondgingen, dat hij schuilging achter het pseudoniem Kaproen. In het najaar van 2011 geeft Standaard Uitgeverij een boek uit over de oorlogsjaren van Willy Vandersteen.

    Het onderzoek bevestigt dat Vandersteen onder het pseudoniem Kaproen een aantal antisemitische prenten tekende en in 1942 het boekje "Zóó zag Brussel de Dietsche Militanten" met teksten van Bert Peleman (pseudoniem "Ulenspiegel"). Daarnaast maakte Vandersteen ook verschillende cartoons over Bart de Brigademan in het collaborerende dagblad Volk en Staat van dezelfde uitgever. Peleman en de uitgever van het boekje werden veroordeeld voor collaboratie.
     
    Zwarte bladzijde
    "Als kinderen van Willy Vandersteen zijn we geschrokken dat hij de auteur is van die tekeningen. Het paste niet bij het beeld dat wij hadden en de manier waarop wij onze vader gekend hebben", stelt Helena Vandersteen namens de familie. "Nadat wij zekerheid hadden, hebben we de uitgeverij gevraagd om het volledige verhaal in boekvorm te publiceren. Wij hebben de artiest Willy Vandersteen nooit als een heilige willen voorstellen. Wie zijn artistieke nalatenschap wil eren, moet ook de zwarte bladzijden durven erkennen." Het boek zal in het najaar van 2011 verschijnen.
     
    Het vakblad "Brabant Strip Magazine" pakte vorig jaar uit met de tekeningen die Vandersteen in 1943 onder het pseudoniem WIL tegen de nazibezetter maakte onder de titel "Dappere Jan".
     
    Vergoedingen
    Dat Vandersteen Kaproen was, werd tot nog toe nooit gestaafd met bewijzen. In opdracht van de kinderen Vandersteen dook het Geheugen Collectief in de archieven en vond een stuk waaruit blijkt dat de vergoedingen voor de tekeningen van Kaproen wel degelijk voor Vandersteen waren. De bewuste documenten bevinden zich in het procesdossier van Volk en Staat. Willy Vandersteen werd in tegenstelling tot vele anderen niet veroordeeld voor collaboratie.
     
    Context
    Standaard Uitgeverij gaat de betrokken historici van het Geheugen Collectief vragen op basis van dit en ander materiaal een boek te maken over de oorlogsjaren van Willy Vandersteen. "Het boek zal niet zoveel nieuwe feiten bevatten, maar wel de context schetsen en documenten beschrijven die een en ander staven", aldus de uitgeverij, die niet denkt dat dit nieuws impact zal hebben op de populariteit van Suske en Wiske. "Ik denk dat dit zeer ver afstaat van waarom de lezers zo van Suske en Wiske houden. Je ziet hetzelfde bij Hergé en Kuifje", luidt het nog. (belga/sps)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DNA-douche voorkomt overvallen

    DNA-douche voorkomt overvallen

    In Nederland blijkt het revolutionaire systeem van de DNA-douche een prima middel om overvallen op winkels te voorkomen. Bij het systeem moet de winkelier enkel maar op een mobiele alarmknop drukken om de overvaller bij het verlaten van de winkel met een kleurstofspray te besproeien. Daardoor kan de politie via uv-straling de dief herkennen. De kleurstof draagt de unieke code van de winkel. Politiecombi's zijn uitgerust met een speciale uv-lamp om vluchtende overvallers op te sporen op straat of te laten 'oplichten' in een menigte.

    Na een proefperiode van twee jaar in een groot aantal winkels in Rotterdam is aangetoond dat er bij de ongeveer zestig deelnemers sinds ze  zo'n apparaat gebruiken geen overvaller de winkel meer heeft betreden. Dat schrijft het Algemeen Dagblad.

    Eigendommen
    Piet Melsen, districtschef van de politie Rotterdam-Rijnmond, toont zich tevreden met het resultaat. "We proberen voor de overvallers een sfeer te creëren waarin het voor hen slecht toeven is,'' zegt hij. "De DNA-douche helpt daar aan mee.'' Het system wordt inmiddels ook gebruikt om waardevolle eigendommen in te smeren. Inwoners van Venray hadden in 2008 die primeur. (ad/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw gameverslaafd: honden sterven, kinderen eten uit blik

    Vrouw gameverslaafd: honden sterven, kinderen eten uit blik


    In Groot-Brittannië ging een 33-jarige vrouw maandenlang zo op in een online spelletje dat ze haar huis, haar drie kinderen en haar huisdieren compleet verwaarloosde. Haar twee honden stierven door ondervoeding en haar kinderen van 9, 10 en 13 jaar oud moesten koude bonen uit blik eten met hun handen.


    De vrouw uit Swanley in Kent begon 'Small World' te spelen in 2009, na een uitnodiging van een vriend op Facebook. Wat startte als een uurtje tijdverdrijf per dag, ontaardde in een regelrechte obsessie. Het huis van de vrouw werd smerig, en haar twee overleden honden lagen twee maanden lang in de huiskamer te vergaan.

    Politie
    De extreme verwaarlozing kwam in februari aan het licht toen een ongeruste buur een keer door de brievenbus keek, meldt de Daily Mail. Toen daarop de politie een kijkje ging nemen, kregen de agenten te horen dat de woning "een beetje rommelig" was. Overal lag vuiligheid, en de vrouw probeerde de agenten aanvankelijk nog weg te houden van de honden in de huiskamer. Al snel moest ze echter toegeven dat haar dode huisdieren daar lagen. "Ik heb ze waarschijnlijk uitgehonderd omdat ik altijd dat computerspel zat te spelen," zei ze.

    Twee uur slaap per nacht
    Sinds augustus speelde ze het spel met dwergen, reuzen, tovenaars en orks zo lang dat ze slechts twee uur per nacht sliep, zei de aanklager op haar proces. "Ze kocht enkel eten dat niet moest opgewarmd worden." De vrouw slaagde er blijkbaar enkel nog in haar kinderen op school te krijgen en hen blikken eten te geven, al de rest was te veel.

    Rechtbank
    Volgens haar advocaat trok de vrouw zich terug in de virtuele wereld nadat haar man was overleden aan een hartaanval. Haar kinderen werden onder voogdij geplaatst, en de rechtbank veroordeelde haar  vandaag tot een voorwaardelijke celstraf van zes maanden en een werkstraf van 75 uur. Ze mag niet meer online gaan of huisdieren houden, oordeelde rechter Jeremy Carey. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkige gepensioneerde deelt geld uit op straat

    Gelukkige gepensioneerde deelt geld uit op straat


    Wilde weldoeners wekken argwaan. Dat heeft een Beierse man mogen ondervinden. Als kersvers gepensioneerde deelde hij geld uit op straat, gewoon om zijn geluk met anderen te delen. Die anderen belden evenwel de politie, die de Duitser tot de orde kwam roepen.

    Bordje om de hals

    De anonieme man had postgevat in de Frohsinnstrasse in het plaatsje Aschaffenburg. Rond zijn hals had hij een bord gehangen met de volgende boodschap: "Ik ben niet werk- of dakloos. Ik heb een vrouw en ben gezond. Daarom wil ik u een euro geven".

    Verdacht zaakje
    Een omstander vond dit maar een verdacht zaakje en alarmeerde de politie. Aan de wetsdienaars legde de gulle man uit dat hij gewoon gelukkig was omdat hij zopas met pensioen was gegaan en dat hij dat geluk met zijn medemens wilde delen.

    Niet verboden
    De agenten namen vrede met deze uitleg en lieten de man begaan. "Per slot van rekening is er geen wet die verbiedt dat je je eigen geld uitdeelt", aldus de politie. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses leert landgenoten met de doden praten

    Prinses leert landgenoten met de doden praten


    De Noorse prinses Märtha Louise laat weer van zich spreken. Of beter, ze gaat haar landgenoten leren spreken met de doden. De prinses zorgde twee jaar terug voor heel wat beroering toen ze zei dat ze vaak met engelen communiceert.

    Het Noorse koningshuis was toen niet opgezet met haar onthulling en ook nu zorgt Martha Louise weer voor heel wat wenkbrauwengefrons in het paleis. De dochter van koning Harald V zegt in een interview met de Noorse krant Stavanger Aftenblad dat ze opnieuw een seminarie organiseert waarbij ze de deelnemers ook zal leren praten met de doden.

    Intussen krijgt ze heel wat kritiek uit gelovige hoek. De protestantse bisschop Laila Riksaasen Dahl zegt dat contact zoeken met doden "tegen het christendom ingaat". Theologieprofessor Trygve Wyller vindt dat de prinses zich als een soort "hogepriester uit het koningshuis gedraagt". Märtha Louise werd toen ze twee geleden verkondigde dat ze met engeltjes kan praten, afgebrand in de media. Ook nu kan ze op weinig begrip rekenen, ook al omdat ze volgens Noorse media vaak onrechtmatig gebruik maakt van haar titel. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!