WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    21-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste missie naar Mars wordt enkele reis

    Eerste missie naar Mars wordt enkele reis


    De astronauten die als eerste naar Mars vertrekken, zullen er nadien geen stoere verhalen over kunnen vertellen. De eerste missie naar de rode planeet - goed voor een trip van 8 maanden - wordt volgens twee Amerikaanse wetenschappers namelijk een 'enkele reis'. Dat vertellen ze in het blad Journal of Cosmology.

    "De kosten om de astronauten weer veilig terug naar de aarde te brengen, zijn te hoog om een reis naar Mars binnen afzienbare tijd uit te voeren", zeggen natuurkundige Paul Davies en geoloog Dirk Schulze-Makuch.

    "Daarnaast kan de exploratie alleen maar plaatsvinden op basis van enkele reizen. Er moet een permanente basis komen die constant bemand wordt. Zie het als een missiepost. Denk aan de eerste ontdekkingsreizigers die Europa verlieten. Zij hadden ook weinig kans op een terugkeer." (hln)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straks te koop op internet: de lijken van Körperwelten

    Straks te koop op internet: de lijken van Körperwelten


    De controversiële anatoom Gunther von Hagens gaat nu ook lijken aanbieden op het internet. Professionals kunnen vanaf november plastinaten bestellen. Von Hagens veroverde de wereld op een vrij lugubere manier. De Duitser bewerkte lijken en kadavers en trok met zijn spraakmakende expo 'Körperwelten' de wereld rond.


    Von Hagens heeft zijn vrienden en professionele contacten laten weten dat hij vanaf 3 november zijn 'kunstwerken' te koop aanbiedt op een speciale website, schrijft de Duitse krant Süddeutsche Zeitung. De Duitser is een meester in de bewaringstechniek van plastinatie. Hij bewerkte zo lijken en kadavers en liet zo de anatomische structuren van mens en dier bewonderen.

    Alleen 'professionals', collega-anatomen en onderzoekers zullen echte plastinaten kunnen bestellen. Andere liefhebbers kunnen wel een reproductie uit 'anatomieglas' kopen. Echt goedkoop zijn de plastinaten niet. Volgens de Süddeutsche Zeitung kost een bewerkte schedel straks 22.015 euro. Voor 56.644 euro kunnen professionals een torso bestellen en voor een volledig lichaam moeten ze 69.615 euro neertellen. Op de prijzen voor de reproducties uit glas is het blijkbaar nog wachten tot drie november.

    Intussen heeft de Duitser al tweehonderd werknemers in zijn instituut voor plastinatie in Guben. Nog steeds krijgt hij heel wat kritiek te slikken. Von Hagens wordt door zijn tegenstanders omschreven als een 'Frankenstein-kunstenaar'. De 65-jarige anatoom ziet zichzelf eerder als iemand die zijn kennis ten dienste stelt van de maatschappij. (vsv)


    Von Hagens gaat zijn werken verkopen aan collega's. Ook leken kunnen bestellingen uit anatomieglas plaatsen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Auto maakte evenveel burgerdoden als 2 oorlogen

    Auto maakte evenveel burgerdoden als 2 oorlogen


    De introductie van de auto leidde op een halve eeuw tot meer vernielingen en bijna evenveel burgerslachtoffers als in de twee wereldoorlogen in België samen. Dat stelt de Gentse historicus Donald Weber in zijn boek 'Blijde intrede van de Automobiel, 1895-1940', dat vandaag voorgesteld wordt. Het boek schetst hoe de auto de samenleving dramatisch veranderd heeft.

    Het verhaal begint aanvankelijk met de fiets die, net als de eerste auto, een luxespeeltje was voor de rijken en voornamelijk voor toeristische uitstapjes gebruikt werd. Deze 'snelle vorm van verkeer' kwam al snel (vaak letterlijk) in botsing met het trage voetgangers- en paardenspanverkeer, en leidde vaak tot gewelddadige confrontaties.
     
    Chaos
    Weber, die als onderzoeker verbonden is aan het Gentse Instituut voor Sociale Geschiedenis Amsab-ISG, schetst in 280 pagina's hoe men in ons land - dat samen met Frankrijk een van de koplopers was - met vallen en opstaan probeerde orde te scheppen in de steeds groter wordende chaos. Zo verplichte de eerste nationale verkeerswet van 1899 iedereen voortaan om rechts te rijden, terwijl je voordien in Leuven of Antwerpen links moest rijden en in Brussel aan de andere kant.
     
    Slachtoffers
    Weber heeft ook veel aandacht voor de dramatische keerzijde, de exponentiële stijging van het aantal verkeersslachtoffers. Zo telde men vlak voor WOII in ons land al 905 dodelijke slachtoffers met 200.000 auto's in het verkeer. Ter vergelijking: in 2009 waren dat er 819 met meer dan 4 miljoen wagens. (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kapsalon met topless kapsters geopend in Sydney

    Kapsalon met topless kapsters geopend in Sydney


    Een coiffeur van Poolse afkomst in Sydney heeft het gat in de markt ontdekt. Onlangs opende hij het kapsalon met de veelzeggende naam Hot Cuts waar bevallige kapsters eerst uit de kleren gaan om vervolgens de klanten topless een nieuw kapsel aan te meten. Wojtek Wasilewski (26) deed er anderhalf jaar over om voldoende personeel te vinden dat bereid was te strippen in het kapsalon. Nu heeft de Poolse Aussie een bloeiende zaak. De prijzen zijn uiteraard niet van de poes: een volledige beurt (inclusief wassen haar, knippen en 10 minuten hoofdmassage) kost een dikke 40 euro.


    De uitsluitend mannelijke klanten zijn razend enthousiast. Je haar laten wassen door een topless kapster die vervolgens halfnaakt je kapsel onder handen neemt en desgewenst ook een sensuele hoofdmassage geeft, is dan ook een aantrekkelijk aanbod voor heel wat Sydneysiders. "Business is booming", straalt Wasilewski. "De telefoon staat hier constant roodgloeiend. Ik wilde een kapsalon maken zoals een mannenclub. Het succes verbaast me allerminst, want we hebben echt knappe kapsters in huis gehaald."

    Extra
    De reclame op de website van Hot Cuts spreekt dan ook boekdelen: "Ons kapsalon heeft alles wat je kan verwachten, plus één extra factor: onze kapsters zijn niet enkel sexy, ze werken ook topless. U hoort het goed, heren. Beeld je een zaak in waar je haar gewassen wordt en geknipt terwijl een fraaie kapster je al haar troeven showt." (kh)




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (29 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dokters halen tumor van 5 kg weg bij 'man zonder gezicht'

    Dokters halen tumor van 5 kg weg bij 'man zonder gezicht'

    Een chirurg van het St. Joseph Hospital in Chicago heeft een zware operatie succesvol afgerond. Hij verwijderde een 5,4 kilogram zware tumor van het gezicht van een Portugese man. Dat meldt de lokale tv-zender ABC7.

    De grote en levensbedreigende tumor bedekte bijna het volledige gezicht en tong van de 51-jarige José Mestre. De Portugees, die blind was aan één oog, bracht de voorbije drie maanden door in het ziekenhuis en onderging vier operaties, twee om de tumor te verwijderen en twee om het gezicht te herstellen.
     
    "Niet langer in de belangstelling"
    Volgens de chirurg kan de man nu een min of meer normaal leven leiden. "Hoewel hij er nooit voor gekozen heeft, toch stond hij altijd in het centrum van de belangstelling. Daar komt nu verandering in", aldus de Amerikaanse chirurg.
     
    De Portugees werd 'de man zonder gezicht' genoemd. Bijna zijn hele leven bedekte de tumor zijn gezicht en mond. De man kon nauwelijks ademen of slapen. Zijn zus is hem zijn hele leven blijven steunen. "Zonder haar, was ik niet meer in leven", zei hij, via een tolk, aan ABC7.

    Dokters weigerachtig
    Eigenlijk wilde bijna geen enkele dokter de man opereren. Dokter Ramsen Azizi, één van de chirurgen van het St. Joseph Hospital, wou de klus uiteindelijk wel klaren. "Sinds het begin van de eerste operatie kreeg ik weer hoop", aldus de Portugees.

    Volgens de chirurg was het een van de grootste tumors die ooit werden weggesneden. De man verliet maandag het ziekenhuis en keert over enkele weken terug naar Portugal. (afp/tw)



    Ik heb bewust de vidiobeelden niet op mijn blog geplaatst,uit respect voor deze man.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (9 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongen van vijf is de jongste bodybuilder

    Jongen van vijf is de jongste bodybuilder

    Giuliano Stroe is niet zomaar een alledaagse Roemeense jongen van vijf. Al sinds zijn tweede sleept zijn vader hem dagelijks mee naar een sportschool, waar Stroe is uitgegroeid tot de jongste bodybuilder ter wereld.

    Giuliano heeft de spieren en het vermogen waarvan kerels van drie keer zijn leeftijd alleen maar van kunnen dromen. Zo heeft Giuliano al het Guiness Book of Records gehaald met de snelste 'handloop' over dertig meter, mét gewichtsbal tussen de benen. Ook ingewikkelde flikflaks zijn hem niet vreemd. Het jongetje is al op de Italiaanse tv gepasseerd om zijn kunstjes in een show te laten bewonderen. Ook de YouTube-kijkers smullen van zijn video's. Zijn filmpjes zijn al ruim honderdduizend keer bekeken.

    Verantwoord
    Vader Iulian Stroe (33), die met zijn gezin in Italië leeft, nam de kleine Giuliano telkens mee naar de gymzaal wanneer hij ging trainen. De man wijst erop dat dit wel degelijk op een verantwoorde manier gebeurt. "Ik laat hem daar nooit alleen met gewichten werken. Het blijft een kind en wanneer hij moe wordt, vertrekken we en gaan we wat spelen."

    Cartoons
    Ook Giuliano zelf laat weten dat hij niet te hard van stapel loopt met zijn statuut van internetsensatie en dat hij nog altijd, zoals elke jongen van vijf, graag tekent en naar cartoons op tv kijkt. (odbs)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (9 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.God verschijnt op Google Street View

    God verschijnt op Google Street View


    De privacyproblemen rond Google Street View lijken nog niet ten einde, want zelfs de Almachtige lijkt niet aan het alziend oog van de internetgigant te ontsnappen.

    In dit Google-beeld, genomen in Zwitserland, lijken God en Zijn Zoon op weg door de lucht. Of is het toch gewoon een vuiltje op de lens? Het antwoord, zo vermoeden we, hangt vooral af van of je er al dan niet wil in geloven. (hlnsydney/tw)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (9 Stemmen)
    » Reageer (0)
    19-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spinnen houden van Antwerpen

    Spinnen houden van Antwerpen



    De gewone komkommerspin is een bewoner van Antwerpen

    Spinnen gedijen verrassend goed in Antwerpen. Onderzoekers troffen 249 verschillende soorten aan, waaronder heel wat nooit eerder in België aangetroffen en bedreigde exemplaren. Dat schrijven de Coreliokranten.

    Tussen 2004 en 2008 kamde de spinnenvereniging Arabel het gebied binnen de Singel minutieus uit om de achtpotige diertjes op te sporen. De resultaten overtreffen volgens de vereniging haar "stoutste verwachtingen".
     
    "Niet dat er zoveel spinnen gevonden zijn", zegt Koen Van Keer van Arabel. "Ongeveer acht per val, in de natuur zijn er dat zeker tien keer meer. Het is het grote aantal soorten dat ons heeft verrast. We telden er 249 op amper veertien vierkante kilometer, terwijl we er maar tachtig hadden verwacht. In Antwerpen tref je 40 procent van de Belgische spinnenfauna aan."
     
    De verklaring voor die onverwachte urbane weelde ligt volgens Van Keer grotendeels bij de uiteenlopende woongebieden die de achtpoters in de stad aantreffen. Kleine en grotere tuinen, parken, gebouwen, straatbermen, spoorwegterreinen en riolen. Koppel daaraan de verschillen in temperatuur en vochtigheid en je hebt goeie voorwaarden voor een boeiende diversiteit.
     
    Arabel noteerde vijf soorten die nieuw zijn voor België. "Eentje is voordien allicht steevast over het hoofd gezien omdat het zo'n kleine spin is, de klimopdwerg", zegt Van Keer. Liefst 41 Antwerpse spinnen prijken op de rode lijst van bedreigde soorten. Een daarvan is de schorscelspin, een bossoort die vooral in Wallonië nog voorkomt. Die vond Arabel alleen in het stadspark. (belga/adb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mens at 30.000 jaar geleden al brood

    Mens at 30.000 jaar geleden al brood

    mens at 30 000 jaar geleden al brood

     Brood is minstens 30.000 jaar oud, dat is 10.000 jaar ouder dan eerder gedacht. Dat blijkt uit een vondst van het Italiaanse Instituut voor Prehistorie en Vroege Geschiedenis.

    Archeologen van dat instituut hebben in Italië, Tsjechië en Rusland maalstenen gevonden die ongeveer 30.000 jaar oud zijn. Op die maalstenen zijn sporen van graan ontdekt. De maalstenen en graansporen leveren het bewijs dat mensen ook toen al graankorrels maalden om er bloem voor brood van te maken.

    Het brood van de prehistorische mensen is uiteraard niet ons brood van bij de bakker. Ze gebruikten wilde graansoorten, geen gekweekte, en maakten van de bloem een soort pitabroodje.

    De oudste tot dusver ontdekte maalstenen waren "maar" 20.000 jaar oud en werden in Israël gevonden.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agatha Christie was Hercule Poirot eigenlijk beu

    Agatha Christie was Hercule Poirot eigenlijk beu

    Agatha Christie was Hercule Poirot, de fictieve Belgische detective en een van de belangrijkste personages in de boeken van de Britse schrijfster, beu. Ze wou hem laten verdwijnen, maar Poirot was zo populair dat ze 'haar melkkoe' in leven hield. Dat heeft haar kleinzoon Mathew Pritchard gezegd tegen het magazine Radio Times.

    De misdaadauteur had constant nieuwe ideeën voor straffe verhalen, zegt haar kleinzoon. "Ze had eigenlijk geen zin meer in een nieuw verhaal rond de detective en wilde zich ontdoen van Poirot. Ideeën voor een nieuw boek pasten immers niet bij het personage van Poirot en daarom wilde ze nieuwe verhalen vertellen met nieuwe personages", aldus Pritchard.
     
    2 miljard boeken
    "Haar agenten en uitgevers, die erg bekommerd waren om hun inkomsten, waren enthousiast over Poirot. De Belgische detective was immers populair en ze besefte zelf ook wel dat hij haar melkkoe was", aldus de kleinzoon van Christie.
     
    Agatha Christie (1890-1976) werd een van de meest succesvolle auteurs aller tijden en verkocht volgens Guinness World Records meer dan 2 miljard boeken. Hercule Poirot verscheen in 33 romans en 51 novellen, gepubliceerd tussen 1920 en 1975. Miss Marple, een ander succesvol personage van Christie, dook op in 12 romans en 20 novellen. (afp/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinese azijndrinkers moeten meer toeristen lokken

    Chinese azijndrinkers moeten meer toeristen lokken



    De Chinese stad Zhengjiang heeft een bizarre manier gevonden om meer toeristen te lokken: een wedstrijdje om ter meeste azijn drinken. Een inwoner won de wedstrijd door drie flessen achterover te klokken in 28 seconden. Dat melden lokale media.

    De autoriteiten van Zhengjiang, in de provincie Jiangsu langs de oostkust van het land, vonden dat de stad te weinig toeristen lokte en organiseerden dan maar een wedstrijd azijn drinken. Ze voegden eraan toe dat het drinken van azijn ook gewoon gezond is.

    De deelnemers moesten op een rij staan en zo snel mogelijk drie flessen van 375 ml lokale azijn leegdrinken. Alvorens aan de wedstrijd te mogen deelnemen, ondergingen ze wel enkele medische tests om te controleren of ze niet lijden aan een hoge bloeddruk of hartziektes.
     
    "Het is honing!"
    Het was een inwoner van de stad, Liu Yuejin, die aan het langste eind trok. Hij kapte de drie flessen azijn achterover in 28 seconden. "Ik hield mezelf voor dat het geen azijn was maar water met honing. Op die manier kon ik de flessen zo snel leegdrinken", zei Liu aan de krant Yangtse Evening Post. Benieuwd of men daags na de wedstrijd azijndrinken ook een wedstrijd azijnpissen kon organiseren. (afp/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Databank met door nazi's in België en Frankrijk gestolen kunstwerken

    Databank met door nazi's in België en Frankrijk gestolen kunstwerken

    Een nieuwe online databank stelt de overlevenden van de Holocaust en hun nabestaanden in staat gedetailleerd te zoeken naar meer dan 20.000 kunstwerken die tijdens de Tweede Wereldoorlog in ons land en in Frankrijk door de nazi's van joden werden gestolen.



    Heel wat kunstwerken werden teruggevonden aan het einde van de Tweede Wereldoorlog, maar meer dan de helft is nog spoorloos.

    In die databank, een initiatief van de Conferentie van Joodse Opeisingen tegen Duitsland en het Holocaust Museum in Washington, zitten onder meer werken van Monet. De gratis service staat ook ter beschikking van verzamelaars, galerijen en musea.

    Fiches gedigitaliseerd
    De Duitsers legden tijdens de Tweede Wereldoorlog beslag op honderdduizenden kunstwerken. Die werden grotendeels gefotografeerd en gecatalogeerd op fiches. Die fiches, die onthullen wat in beslag werd genomen en van wie, zijn nu gedigitaliseerd. De databank omvat gegevens van de US National Archives, het Bundesarchiv van Duitsland en gegevens die de Franse regering tijdens de bezetting bijhield.

    Oproep aan musea en handelaars

    Volgens de Joodse Conferentie van Opeisingen is bijna de helft van alle werken nooit teruggekeerd naar de rechtmatige eigenaars of hun nabestaanden. Voorzitter Julius Berman meent dat het "nu de verantwoordelijkheid is van musea, kunsthandelaars en veilinghuizen om na te gaan of ze kunst in huis hebben die werd gestolen van holocaustslachtoffers", zo meldt de BBC. (lb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongeval tijdens lapdance: klant strijkt 460.000 dollar op

    Ongeval tijdens lapdance: klant strijkt 460.000 dollar op


    Vraag ons niet hoe ze het deed, maar een onhandige stripper is erin geslaagd een klant in zijn oog te schoppen tijdens een lapdance. De man hield er blijvende verwondingen aan over, en diende met succes een schadeclaim in.

    Het bizarre werkongeval vond plaats in 2008, tijdens een performance in The Cheetah Club in West Palm Beach. Klant Michael Ireland nodigde karakterdanseres Suki - we gaan ervan uit dat dit niet haar echte naam is - tegen betaling uit om hem op een lapdance te trakteren.

    Suki ging geestdriftig aan het werk, maar toen Ireland één en ander van dichterbij wou bekijken, kreeg hij de punt van haar hoge hak in zijn oog. De punt doorboorde zijn oogkas en brak het bot rond zijn oog en neus. Volgens zijn advocaten ziet hij sinds de feiten dubbel. Niet elke stripclubbezoeker zou dat als een nadeel beschouwen, maar de verwonding bleek ernstig genoeg om met succes een rechtzaak aan te spannen.

    Uiteindelijk regelden klant en uitbaters de zaak in der minne: Ireland mag met 650.000 dollar (ruim 460.000 euro) naar huis. Benieuwd of hij die ook gaat uitgeven in een striptent. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond kan weer zien dankzij extreme facelift

    Hond kan weer zien dankzij extreme facelift




    Achter deze lieflijke uitdrukking gaat een dierentrauma schuil. Molly werd twaalf maanden geleden geboren met ontropion, een aandoening waarbij stukjes huid tegen het oog schuren. De Shar-Pei (bekend voor z'n rimpels; nvdr) riskeerde zelfs blijvende blindheid.

    "Heel aanhankelijk"

    Een extreme face-lift bracht daar echter verandering in. "In het begin sliep ze de hele tijd omdat ze zoveel pijn had", vertelt baasje Louise Walsh uit het Britse Romford. "Nu speelt ze constant, verkent ze de wereld en jaagt ze op kraaien. Ze is een geweldige hond en toont zich heel aanhankelijk."

    Molly heeft de geweldige ommekeer te danken aan dierenarts Richard Marks. Hij was diegene die de cruciale operatie uitvoerde. "Eigenlijk gaf ik haar een extreme facelift. Ik sneed een groot stuk huid weg en hechtte de rest weer vast aan de achterkant van haar hoofd. Drastisch ja, maar het was dat of definitief blind worden."

    Fout kweekproces
    Marks legt de schuld bij een fout kweekproces. "Het uitzicht van de hond is altijd belangrijker dan de gezondheid", betreurt hij.

    Mevrouw Walsh legde vorige maand 570 euro op tafel om Molly te kopen, maar gaf intussen al over de 800 euro uit aan dierenartskosten. Ze is dan ook van plan om de vorige baasjes uit Wales voor de rechter te dagen. "Ze waren niet eerlijk over haar gezondheidstoestand", luidt de klacht. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verboden postzegels Audrey Hepburn geveild

    Verboden postzegels Audrey Hepburn geveild



    Het had eigenlijk nooit zover mogen komen, maar in Berlijn zijn tien zeldzame postzegels met een afbeelding van de Amerikaanse actrice Audrey Hepburn (1929-1993) voor 430.000 euro geveild.

    In 2001 liet de Deutsche Post de zegels 14 miljoen keer drukken in het kader van een serie over internationale filmacteurs, maar het had daarvoor niet de afbeeldingsrechten. Hepburn is op de zegels te zien in de film 'Breakfast at Tiffany' uit 1961. De oplage werd vernietigd, op zes velletjes van tien na.
     
    Bij het in postzegels gespecialiseerde veilinghuis Schlegel waren er drie bieders voor de zegels die bezit waren van de zoon van de actrice, Sean Hepburn Ferrer.
     
    Het vel was op zijn minst 500.000 euro waard geschat. In 2009 was een zegel van deze serie al voor 67.000 euro geveild. De opbrengst gaat naar Unicef en de Audrey Hepburn Stichting. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Langste kabelbaan ter wereld geopend

    Langste kabelbaan ter wereld geopend




    In Armenië, een land waar je het misschien niet meteen zou verwachten, is de langste kabelbaan ter wereld geopend. De constructie van 5,7 km lang overspant een spectaculaire kloof en brengt reizigers naar het eeuwenoude Tatev klooster.

    De kabelbaan verbindt het stadje Halidzor als vertrekpunt met het Tatev klooster. Met een snelheid van 37km/u duurt een enkele rit elf minuten. Op het moment dat de kloof wordt overgestoken, bengel je op een hoogte van 320 meter boven de grond. Twee cabines, die elk 25 reizigers kunnen vervoeren, reizen voortdurend op en neer. Een rit kost 5,5 euro. (kve)


    Het prachtige eeuwenoude Tatev klooster zal heel wat meer toeristen ontvangen dankzij de kabelbaan.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunst? Nederlandse haalt hond uit elkaar

    Kunst? Nederlandse haalt hond uit elkaar

    kunst nederlandse haalt hond uit elkaar

    De controversiële Nederlandse kunstenares Katinka Simonse, beter bekend als Tinkebell, zorgt nog maar eens voor ophef. Deze keer haalde ze een hondje uit elkaar. De foto van 'haar creatie' postte ze op Twitter.

    Het is niet de eerste keer dat de dame dierenliefhebbers choqueert. Ooit draaide ze een dood schoothondje binnenstebuiten. Uit het kadaver liet ze een dode poes verschijnen.

    Esther Ouwehand, Kamerlid voor de Partij voor de dieren, heeft het over een walgelijk iets. "De grenzen van het toelaatbare zijn met dit 'kunstwerk' echt wel bereikt,'' klinkt het.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (15 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Getuigenis overlevende Titanic geveild voor 20.000 pond

    Getuigenis overlevende Titanic geveild voor 20.000 pond


    Laura Francatelli (tweede van rechts).

    De geschreven getuigenis van een overlevende van de Titanic is op een veiling in het zuiden van Engeland voor 20.000 pond (23.000 euro) verkocht. Dat heeft het veilinghuis vandaag bekendgemaakt.

    Meeslepend

    In het meeslepende document beschrijft de Londense Laura Francatelli, toen 31 jaar en secretaresse van de Britse baron Sir Cosmo Duff-Gordon, haar wedervaren van de scheepsramp uit 1912.
    "Het water begon te stijgen. Een man deed me een reddingsvest aan en verzekerde me dat het enkel uit voorzorg was en dat ik me niet ongerust moest maken", verhaalt Laura Francatelli die ontkwam in een reddingsboot.

    Ramp

    De Titanic zonk in april 1912 na een aanvaring met een ijsberg in de Atlantische Oceaan. Daarbij stierven 1.500 mensen. Francatelli overleed in 1967. Een anonieme verzamelaar uit Oost-Europa kocht de getuigenis gisteren voor 20.000 pond. Het veilinghuis Henry Aldridge and Son had gerekend op 10.000 tot 15.000 pond. (belga/ep)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    17-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zes mannen laten zich voor wetenschap slaan door robot

    Zes mannen laten zich voor wetenschap slaan door robot


    Povse deed eerst tests met een rubberen arm. (foto Borut Povse)

    Ergens in een laboratorium in Slovenië laten zes mannen zich in naam van de wetenschap pijnigen door een robot. Het doel daarvan is te achterhalen wanneer de pijn te erg wordt, om zo robots te kunnen aanleren hoe ver ze kunnen gaan vooraleer ze een mens pijn doen.

    Professor Borut Povse is er voor zijn experiment in geslaagd de toestemming te krijgen van een ethische commissie, en daarnaast heeft hij zes collega's kunnen overtuigen deel te nemen aan de proeven, meldt het vakblad New Scientist.

    Povse ziet mens en robot op een dag zij aan zij werken, en vindt het belangrijk om machines te leren een soort van empathie te hebben voor hun menselijke collega's. "In de toekomst zullen robots niet werken achter bewakingsagenten met gesloten deuren of lichtbarrières", schreef Povse in een eerdere paper over het onderwerp. "Integendeel, ze zullen nauw samenwerken met mensen, wat leidt tot een fundamentele zorg over de vraag hoe we de veiligheid van die interactie kunnen verzekeren."

    Povse gebruikte voor eerdere experimenten een rubberen arm met sensoren in. 
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurste Monopolyspel ter wereld te bekijken in Wall Street

    Duurste Monopolyspel ter wereld te bekijken in Wall Street


    In het Museum of American Finance op Wall Street, in New York, kan je momenteel gaan kijken naar het duurste Monopolyspel ter wereld. Dat meldt de BBC online.
     
    Alle spelstukken - zowel de huizen en de hotels als de pionnen en de dobbelstenen - zijn gemaakt van goud en diamanten. Het protserige bordspel is in het bezit van het National Museum of Natural History in Washington, sinds het door de ontwerper, Sidnet Mobell, aan het museum werd geschonken. (belga/adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!