WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    29-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mysterieuze vondst van 271 ongekende Picasso's

    Mysterieuze vondst van 271 ongekende Picasso's

    mysterieuze vondst van 271 ongekende picasso s

    Er zijn niet minder dan 271 ongekende en nooit vertoonde werken van de Spaanse schilder Pablo Picasso opgedoken. Indien ze authentiek zijn, kunnen alle werken samen tientallen miljoenen euro's opbrengen.

    Een bejaard koppel dat aan de Franse Côte d’Azur leeft, heeft ze aangeboden en wil dat de werken geauthenticeerd worden. De erfgenamen van de schilder hebben klacht ingediend tegen het koppel wegens heling van de kunstwerken, zo schrijft de Franse krant Libération.

    Het gaat om schilderijen, schetsboeken en tekeningen daterend tussen 1900 en 1932 voor een geschatte waarde van 60 miljoen euro. Het koppel wilde van de zoon van de schilder, Claude Picasso, die de erfenis van de schilder beheert, certificaten verkrijgen die de echtheid van de werken bevestigen.

    Er zitten ondermeer negen collages in kubistische stijl in - geschat op 40 miljoen euro - en ondermeer een potret van Picasso's eerste echtgenote Olga.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Detectives vermommen zich als Kindje Jezus op kerstmarkt

    Detectives vermommen zich als Kindje Jezus op kerstmarkt


    In een even originele als ridicule poging om gauwdieven te klissen, zullen een aantal Oostenrijkse winkeldetectives zich tijdens de komende kerstmarkten als Kindje Jezus vermommen.

    In Oostenrijk wil de traditie dat baby Christus gespeeld wordt door een jonge vrouw, die ook vaak kerstgeschenkjes meebrengt. Op sommige plekken worden die actrices nu vervangen door winkeldetectives. Zij moeten paal en perk stellen aan een plaag van gauwdieven en winkeldieven die het gemunt hebben op portefeuilles, voorwerpen uit de standjes of winkelzakken van de toeristen die hun kerstinkopen komen doen.

    "Snel ingrijpen"
    Vanuit christelijke hoek kwam er al kritiek op het plan, maar in een aantal steden houdt men voet bij stuk. Een woordvoerder van de autoriteiten in Weitra verdedigt het idee van de als Jezus vermomde detectives: "Die mensen kunnen zich de hele dag ongemerkt in de massa begeven: ze vallen niet uit de toon, storen niemand en kunnen snel ingrijpen als ze een diefstal opmerken."

    Ook in Oostenrijk geven verschillende kerstmarkten, waar onder meer Glühwein, feestversiering en souvenirs worden verkocht, een flinke boost aan de plaatselijke economie. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Japanner betaalt recordprijs van 170.000 euro voor duif

    Japanner betaalt recordprijs van 170.000 euro voor duif

    Tijdens een veiling is vandaag een recordprijs van 170.000 euro betaald voor een duif, meldt het Belgische internetveilinghuis PiPa.be.De duif, 'Euro-diamond', is van een Duitse duivenmelker. De koper is een Japanse duivenmakelaar, die wellicht als tussenpersoon optreedt voor een Japanse koper.

    De duif werd per opbod verkocht. Uiteindelijk werd 170.000 euro betaald, een absoluut record voor een veiling. Volgens Nikolaas Gyselbrecht, eigenaar van het veilinghuis, worden privé nog duurdere prijzen betaald, tot 200.000 euro. Maar dat is hoogst uitzonderlijk.

    Zaterdag en zondag worden in totaal 151 duiven geveild. Het gaat om de collectie van Hans-Peter en Peter Brockamp uit Duitsland. De meeste kopers komen uit China en Japan. Momenteel slaat de teller voor de veiling op bijna 700.000 euro.
     
    Organisator is PiPa.be, een nieuwssite over duiven en veilinghuis. Ooit begonnen als hobby is het bedrijf uit Knesselare uitgegroeid tot het grootste veilinghuis ter wereld voor duiven.
     
    Euro-diamond is een absolute topduif. De duif eindigde vijf keer bij de eerste negen bij grote internationale vluchten en haalde ook de top bij de tweejaarlijkse olympiade. De 8-jarige mannelijke duif doet zelf niet meer mee aan wedstrijden. Hij zal uitsluitend worden gebruikt om mee te kweken. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    27-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hangende borsten en strings verboden bij Zwitserse tv

    Hangende borsten en strings verboden bij Zwitserse tv


    Vrouwelijke werknemers bij de Franstalige Zwitsere radio en tv hebben een merkwaardige trainingssessie moeten volgen. Doel was een betere indruk te maken op de werkvloer. Geen strings of hangende borsten meer op kantoor waren een paar van de meest opmerkelijke richtlijnen.

    Ondersteunend
    "Medewerksters met geen al te strakke billen worden verzocht geen string meer te dragen tijdens de werkuren", luidt het in het cursusboek. "Ondersteunende onderbroeken worden aanbevolen". Collega's met hangende borsten wordt dan weer aanbevolen om bh's te dragen die de zaak wat beter ondersteunen.
    Totaal misplaatst
    Het hoeft geen betoog dat deze richtlijnen bij menig werkneemster in het verkeerde keelgat zijn geschoten. "Dit is totaal misplaatst. Het is niet de taak van de wer
    kgever om te zeggen welk ondergoed het personeel hoort te dragen", aldus een medewerkster van de Télévision et Radio Suisse romande.

    Schminken
    De directie verdedigt zich door te zeggen dat het hen enkel te doen was om het imago wat op te poetsen. In januari staat overigens een volgende seminarie gepland. Het onderwerp? 'De kunst om zich te schminken'. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje (7) geeft 300 euro uit tijdens uur facebooken

    Meisje (7) geeft 300 euro uit tijdens uur facebooken

    In het Engelse Birmingham heeft een zevenjarig meisje 300 euro uitgegeven terwijl ze een uurtje 'Petville' speelde op Facebook. Papa Matthew Fox (35) was vergeten zijn PayPalaccount uit te loggen, en kreeg een rekening van 300 euro in de bus.

    De kleine Megan had tijdens het spelletje blijkbaar veel virtuele kleren en meubels gekocht voor een virtueel huisdiertje. Ongehoord, vinden haar ouders, die Facebook en PayPal tevergeefs om een terugbetaling vroegen.

    Geen flauw benul
    Het meisje was aan het spelen via de Facebookaccount van haar papa, omdat ze van hem en zijn vrouw Dawn geen eigen account mag hebben. De ouders zaten erbij toen Megan het spelletje speelde, maar hadden er geen flauw benul van dat ze geld aan het uitgeven was.

    Verantwoordelijkheid
    De gebruiksvoorwaarden van de site zeggen dat de eigenaar van de account aansprakelijk is wanneer iemand van het gezin aankopen doet, dus het koppel heeft geen been om op te staan. "We sporen ouders aan om verantwoordelijkheid te dragen voor hun kinderen", laat Facebook weten aan de Daily Mail. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lam Gods moet gerestaureerd worden

    Lam Gods moet gerestaureerd worden


    Het Lam Gods heeft op korte termijn een restauratie nodig. Dat blijkt uit een grondig onderzoek van het veelluik door een internationale commissie van experts. De professoren Anne van Grevenstein (Universiteit Amsterdam) en Ron Spronk (Queens University), die het onderzoek leidden, maakten het nieuws bekend op een colloquium in de Koninklijke Academie in Brussel.

    "Niet meer kleuren van Van Eyck"
    "Het Lam Gods is, zeker als je weet dat het stuk bijna zes eeuwen oud is, in een goede staat", zegt Van Grevenstein. "Toch is een nieuwe behandeling onvermijdelijk, omdat de bezoekers vandaag geen juist idee meer krijgen van het kunstwerk zoals het door Van Eyck geschilderd is. Wij vinden het Lam Gods nog altijd een prachtig werk. Dat is het ook, maar de kleuren die wij zien zijn niet meer de kleuren van Van Eyck. Het verschil is op sommige plaatsen werkelijk groot."
     
    Vertekend door dik glas
    Ons beeld wordt enerzijds vertekend door het dikke groene glas van de koffer waarin het Lam Gods bewaard wordt en anderzijds door de onregelmatige vernislaag die voor een deel bestaat uit een synthetisch hars dat verkleurd is. Het is nu aan de eigenaar (de kerkfabriek van Sint-Baafs) en de overheid om ervoor te zorgen dat het werk ook effectief gerestaureerd wordt. (belga/svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse vrouw claimt de zon

    Spaanse vrouw claimt de zon


    Een Spaanse vrouw van 49 uit de regio Galicië claimt de zon. Ze is naar haar notaris gestapt en wil nu geld van iedereen die gebruik maakt van haar nieuwe eigendom.

    Een internationale overeenkomst bepaalt dat een land niet het eigendom van een planeet of ster kan opeisen, maar daarin wordt niet gesproken over individuen, weet de vrouw. Nadat ze had gelezen dat een Amerikaan de maan en enkele sterren als eigendom opeist, zette ze haar zinnen op de zon.

    De helft van de eventuele opbrengsten wil de vrouw schenken aan de Spaanse regering, die het economisch moeilijk heeft. Een vijfde wil ze in de Spaanse pensioenfondsen stoppen, 10 procent zet ze in om een einde te maken aan de wereldhonger en nog eens 10 procent is bestemd voor onderzoek. De rest houdt ze voor haar, schrijft De Telegraaf.  (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    26-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olifant verlost van tandpijn

    Olifant verlost van tandpijn


    In India heeft een team van tandarsten de gebarsten slagtand van een olifant met succes hersteld. De operatie zou een primeur zijn. Devidasan voelt zich alvast een stuk beter in zijn olifantenvel.

    De barst in de tand van de 27-jatrige mannetjesolifant was niet min: 50 centimeter lang en 4 centimeter diep. De kloof werd gedicht met een hars dat ook voor gebarsten mensentanden wordt gebruikt. Om Devidasan te helpen waren er niet minder dan 47 tubes nodig.

    Zonder verdoving
    De ingreep duurde tweeëneenhalf uur. De olifant werd niet verdoofd, maar liet zich gedwee behandelen. De operatie werd uitgevoerd onder leiding van dokter Pradeep. "Indien we de barst niet hadden gedicht, bestond het risico op infectie", zegt hij. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interesse maar geen koper voor kostuum Darth Vader

    Interesse maar geen koper voor kostuum Darth Vader


    Het oorspronkelijke kostuum van Darth Vader, de slechterik uit de Star Wars-saga, heeft donderdag op een veiling bij Christie's in Londen geen koper gevonden. Eén geïnteresseerde wou het (ensemble van) kledingstuk(ken) wel kopen, maar zijn bod van 150.000 pond werd door de bezitter, een Amerikaanse verzamelaar, te laag geacht.

    Kenners hadden gedacht dat de donkere kledij van de exponent van de Dark Side en papa van Luke Skywalker 160.000 tot 230.000 pond (189.000 tot 272.000 euro) zou opbrengen.
     
    Voor de verrassing van de dag zorgde een luchtpistool dat de oorspronkelijke James Bond, Sean Connery, in 1963 bij een foto-shoot gebruikte. Voor dat wapen, dat 007 in de hand hield voor een reclameposter voor 'From Russia with Love', bood een anoniem koper telefonisch 277.250 pond (327.710 euro).

    Voormelde kenners hadden voorspeld dat de Walther LP MOD 53 omgerekend 17.700 tot 23.600 euro zou opleveren. In 2001 was dat wapen bij Christie's reeds onder de hamer gegaan. Toen bracht het speeltuigje 'amper' 14.000 pond op. (belga/jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'s Werelds gehardste wezentje kan op Mars overleven

    's Werelds gehardste wezentje kan op Mars overleven


    Piepklein maar onverwoestbaar: de Tardigrade.

    Een piepklein maar bijzonder taai creatuurtje werd door wetenschappers aangeduid als de aardbewonder die het meeste kans maakt om een vlucht naar Mars en het verblijf daar te overleven. En die ontdekking bezorgt de vorsers aardig wat kopzorgen.

    De Tardigrada, die ook wel onder de namen waterbeertje of beerdiertje bekendstaat, is een wezentje van ongeveer een millimeter groot, dat omnivoor is en over het algemeen in mos leeft. Wetenschappers verbaasden zich al langer om de taaiheid van het opvallende beestje, in zoverre zelfs dat sommigen opperen dat het buitenaards is van oorsprong.

    Tijdens recente testen, waar een Marslandschap werd nagebootst, bleek het diertje zijn harde reputatie probleemloos waar te maken. "Bij dat onderzoek bleken de waterbeertjes de levensvorm te zijn die daar het meeste kans op overleven maakt", zegt Adam Johnson, doctoraatsstudent aan de Indiana University en hoofdauteur van een onderzoek dat in vakblad 'Icarus' zal worden gepubliceerd.

    Extreme kou en UV-straling
    Johnson en zijn collega's onderwierpen tijdens hun onderzoek enkele van de sterkste levensvormen op Aarde gedurende 40 dagen aan zeer extreme omstandigheden, om de situatie op Mars zo realistisch mogelijk na te bootsen.

    De ondergrond was afkomstig van steriel gemaakte basaltrots, die in een glazen observatieruimte werd geplaatst. Vervolgens werden in die ruimte Mars-achtige omstandigheden nagebootst, zoals UV-straling en extreme koude. "Tot onze verbazing bleken de organismen die het best tegen de koude bestand zijn, als eerste dood te gaan", zegt de onderzoeker. "UV-straling bleek dan weer minder schadelijk voor de organismen dan we dachten. Zodra ze zich in de bodemkorst bevinden, al is het zeer ondiep, lijken ze daartegen bestand. Het meeste leven droogde uiteindelijk gewoon uit door de onleefbare omstandigheden in onze nagemaakte Marsbodem."

    Alles in gegooid
    Er werden bacteriën uit de Siberische permafrost, ééncelligen uit zout water in Mexico en gistachtige organismen uit de Canadese poolgebieden getest, maar die gaven allemaal de geest. De Tardigrade overleefde. "We stopten alle organismen die we konden vinden in het experiment", zegt Johnson. "De meeste onderzoeken focussen op eentje, maar wij gooiden er alles in wat we konden vinden."

    De opmerkelijke overlevingsdrang van de Tardigrada zorgt in elk geval voor problemen wat een potentiële Marsreis betreft. "Als we per ongeluk zulke kleine verstekelingen meesturen met het materiaal op Marsreis, en die diertjes overleven daar ook, dan kan dat de verkeerde indruk wekken dat er ginds leven is", zegt Johnson. "Het is echt vitaal dat onze Marsrobots steriel zijn. In een nog erger scenario zullen 'onze' Tardigrada het leven uitroeien dat in de Marsbodem aanwezig is." (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    25-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verwen je hond eens met een halsband van 2,4 miljoen euro

    Verwen je hond eens met een halsband van 2,4 miljoen euro






    In de Verenigde Staten is wellicht de duurste hondenhalsband ter wereld voorgesteld. De 'Amour, Amour'-halsband kost 2,3 miljoen euro. Het sieraad is belegd met welgeteld 1.657 diamanten die samen 52 karaat wegen. Het kleinood is vervaardigd uit platinum en 18 karaats witgoud. Het geheel wordt samengehouden door een bandje van krokodillenleer.

    Uiteraard kan je de halsband op maat laten maken voor je troetel. Volgens ontwerpster Martha Smith van het bedrijf 'I Love Dogs', valt de halsband erg in de smaak bij celebrities en rijke zakenlui. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man wil valse borsten van ex in beslag laten nemen

    Man wil valse borsten van ex in beslag laten nemen



    Toen alles nog koek en ei was, leende een Duitse jongeman een smak geld aan zijn toenmalige vriendin. Met dat geld liet ze een borstvergroting uitvoeren. Het koppel is nu uit elkaar, de lening is niet terugbetaald en de man dreigt er mee de valse borsten van zijn ex in beslag te laten nemen. Dat meldt de krant Bild.

    Deal niet nagekomen
    De twintigjarige Anastasia vreest nu dat een deurwaarder haar borsten in beslag zal komen nemen. Een jaar geleden had ze bij haar vriend Carsten 4.379 euro geleend voor een borstvergroting. "De overeenkomst was dat ik het geld niet zou moeten terugbetalen indien ik een jaar bij hem bleef", vertelt Anastasia.

    Uit elkaar
    Kort na de chirurgische ingreep ging het koppel echter uit elkaar. Carsten eist nu zijn geld terug en dreigt met deurwaarders. Anastasia beweert dat ze vorige week 3.000 euro heeft gestort op de rekening van haar ex-lief. Benieuwd of dit Carsten milder zal stemmen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stadje in India verbiedt gsm voor single vrouwen

    Stadje in India verbiedt gsm voor single vrouwen

    Een plaatselijke raad in het noorden van India heeft een verbod ingesteld op het gebruik van mobiele telefoons door alleenstaande vrouwen. De raad wil zo vermijden dat meisjes en jonge vrouwen relaties aanknopen met mannen van een andere kaste, meldt persagentschap AP.

    Het stadje in Uttar Pradesh besloot om op te treden nadat minstens 23 jonge koppeltjes in de loop van het jaar het hazenpad kozen en tegen de zin van hun ouders in het huwelijk traden. "We zijn ervan overtuigd dat de koppels hun vlucht planden met de hulp van hun gsm", verklaarde woordvoerder Jatin Raghuvanshi in de Calcutta Telegraph.

    Strenge regels
    In landelijke gemeenschappen in India gelden er strenge en ingewikkelde regels in verband met trouwpartijen tussen verschillende kasten. Sommige geliefden worden zelfs gedood door hun eigen verwanten. Die eremoorden worden gepleegd 'ter berscherming' van de eer van de familie. Discriminatie op basis van kaste is officieel wel verboden in  India, maar in de praktijk blijft de traditie hardnekkig bestaan.

    Maar als het van de lokale autoriteiten afhangt, is het dus weldra gedaan met al die heimelijke liefdesaffaires. "Alle ouders kregen het bevel hun dochters te controleren op het gebruik van hun gsm", luidt het. "Jongens mogen wel nog bellen, maar alleen als ze strikt gemonitord kunnen worden." (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kamelenbloed is uitstekend antigif tegen slangenbeet

    Kamelenbloed is uitstekend antigif tegen slangenbeet


    Het bloed van kamelen blijkt heel geschikt om antigif tegen slangenbeten te maken. Meestal wordt paardenbloed gebruikt, maar het bloed van kamelen kan beter tegen temperatuurschommelingen.

    Het Oostenrijkse bedrijf Hämosan levert antigif op basis van kamelenbloed. Ze spuiten kamelen in Dubai in met een kleine hoeveelheid slangengif. De dieren maken daarop een antistof aan die de onderzoekers dan uit het bloed kunnen halen. Met het antigif kunnen mensen de beten van giftige slangen overleven.

    Tot dusver werd vooral het bloed van paarden gebruikt. Mensen mogen echter slechts één keer behandeld worden met paardenbloed. De tweede keer kan er een allergische reactie optreden. Dus moesten wetenschappers op zoek naar een alternatief en daarvoor blijken kamelen uiterst geschikt. (anp/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Been van Chinees meisje weegt 75 kilo

    Been van Chinees meisje weegt 75 kilo


    Het linkerbeen van de Chinese Lin Guangzhi (17) blijft maar groeien. De oorzaak is een goedaardige tumor. Het been van het meisje weegt nu al 75 kilogram of nagenoeg 70 procent van haar lichaamsgewicht.


    Lin verblijft momenteel in het militair hospitaal van Jinan. Daar beraden de artsen zich over hoe ze hun patiënte het best behandelen.

    Insectenbeet
    Volgens haar moeder was het been van Lin perfect normaal totdat ze zes jaar was. "Dan vonden we een knobbeltje onderaan haar linkervoet. Een insectenbeet, dachten we. We schonken er verder geen aandacht aan", zegt de moeder.

    "Lin's linkerbeen werd echter almaar dikker. Toen ze tien jaar was had ze het been van een volwassene". Bij een eerste operatie verwijderden de artsen een deel van het overtollige weefsel. Haar linkerbeen bleef echter in omvang toenemen.

    Geen geld
    De volgende zeven jaar werd het meisje niet meer behandeld omdat de dokters geen raad meer wisten. Ook hebben haar ouders er het geld niet voor.

    Ongeneeslijk
    Volgens dokter Li Jiangze lijdt Lin aan een zeldzaam type van lipoma, een goedaardige tumor. De artsen kunnen enkel het overtollige weefsel weghalen. Genezing blijkt niet mogelijk. De operatie zal zo'n 35.000 euro kosten. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (17 Stemmen)
    » Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brit laat 95.000 euro op dak van auto liggen en rijdt weg

    Brit laat 95.000 euro op dak van auto liggen en rijdt weg

    Een 68-jarige Brit heeft de stommiteit van zijn leven begaan. De man uit Westcliff-on-Sea (Essex) legde een zak met 80.000 pond (95.000 euro) op het dak van zijn auto, vergat hem terug te nemen en reed weg. Een zoektocht achteraf leverde niets op, meldt he Daily Mail.

    De 68-jarige man, die nog steeds werkt als schilder, spaarde naar eigen zeggen elk jaar dat hij werkte ongeveer 2.000 pond (2.360 euro). Hij vertrouwt de banken niet en bewaarde al zijn geld thuis, onder zijn bed. Sinds zijn waakhond gestorven is, neemt hij het altijd mee als hij zijn huis verlaat.
     
    Lege zakjes
    Vorige donderdagochtend was hij eventjes verstrooid. Hij legde de zak met de bankbiljetten op het dak van zijn auto, deed het portier open en stapte in. De zak met geld liet hij op het dak liggen. "Ik laat het geld altijd in de auto liggen, want hij staat vlakbij mijn werk geparkeerd. Die donderdagochtend verliet ik om 6.20 uur mijn huis en pas 's middags realiseerde ik me dat ik de zak met geld kwijt was."
     
    In al zijn wanhoop haastte hij zich nog naar huis om onder zijn bed te kijken, maar hij besefte al snel dat hij het geld gewoon op het dak van zijn auto had laten liggen. Samen met zijn kleinzoon ging hij nog op zoek naar het geld, maar het enige wat ze vonden, waren kleine zakjes waarin het geld had gezeten. (afp/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    24-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Papegaaivis slaapt in eigen slijm

    Papegaaivis slaapt in eigen slijm




    Papegaaivissen en lipvissen produceren een soort slijm om zich te beschermen tegen parasieten. Dat melden wetenschappers van de universiteit van Queensland.

    Net voor ze gaan slapen produceren twee klieren bij de vissen slijm dat de dieren rond hun lichaam wikkelen. Zo moeten parasieten tijdens de nachtrust op afstand blijven. Volgens de onderzoekers worden papegaaivissen dag en nacht gebeten, maar in tegenstelling tot mensen hebben ze geen armen waarmee ze hun vijanden weg kunnen slaan.

    Garnalen kunnen de parasieten overdag verwijderen, maar 's nachts moeten de vissen zichzelf beschermen. Hoe de slijmlaag precies werkt, weten de onderzoekers nog niet. Mogelijk gaat het enkel om een lichamelijke barrière, maar misschien houdt het slijm ook de lichaamsgeur tegen waardoor parasieten de vissen niet meer kunnen ruiken. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse gepensioneerde vrouw zit 3 weken vast in badkamer

    Franse gepensioneerde vrouw zit 3 weken vast in badkamer


    Een Franse vrouw van 69 jaar heeft zowat drie weken opgesloten gezeten in haar badkamer. Rond 1 november sloot de vrouw per ongeluk haar badkamer in haar woning in Epinay-sous-Sénart (Essonne). Het slot wou om een nog onbekende oorzaak niet meer open. De badkamer had geen venster en het hulpgeroep van de vrouw was te zwak. Ze zat aldus zowat 20 dagen gevangen.
     
    Toen een buur het raar vond de vrouw niet meer te hebben gezien, verwittigde hij de politie die met hulp van de brandweer de dame bevrijdde. Ze was zeer fel verzwakt en had warm water gedronken om te overleven zonder eten. (belga/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbekende stam in Amazone ontdekt

    Onbekende stam in Amazone ontdekt



    In Peru is een tot nu toe ongekende stam ontdekt. Medewerkers van een natuurreservaat in het Amazonewoud waren op zoek naar illegale houthakkers toen ze tot hun verbazing stuitten. Ze zagen leden van de stam in een rivier naar voedsel zoeken.

    De stam heeft nog nooit contact gehad met de buitenwereld. De mensen spreken een onbekende taal en volgens getuigen geven ze elkaar zelfs geen naam.  Maar de overheid van Peru hield de ontdekking geheim zodat de stam in alle rust kon worden bestudeerd. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begrafenisondernemer begraaft verkeerde lijk

    Begrafenisondernemer begraaft verkeerde lijk


    Een Russische rechtbank heeft een begrafenisonderneming die zich vergist had en een verkeerd lichaam had begraven, veroordeeld tot een morele schadevergoeding aan de familie. Dat meldt een plaatselijke nieuwswebsite.
     
    "Gratis begrafenissen?"
    Een personeelslid van de begrafenisonderneming in de stad Volgograd, aan de rivier de Wolga, had een verkeerd lichaam begraven. Het bedrijf stelde aan de familie van de overledene voor om voortaan alle toekomstige begrafenissen gratis uit te voeren. De ouders van het slachtoffer verwierpen dat voorstel en dienden klacht in.
     
    Een rechter in Volgograd gaf de familie gisteren gelijk en veroordeelde de begrafenisondernemer tot een morele schadevergoeding van 152.900 roebels (3.600 euro). (afp/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!