WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    01-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man eet 60 dagen lang alleen maar aardappelen

    Man eet 60 dagen lang alleen maar aardappelen

    Een Amerikaanse man legde zichzelf een vrij bizar dieet op: hij at 60 dagen lang niks anders dan aardappelen. Elke dag mocht hij 20 aardappelen naar binnen werken, verder niks.

    Chris Voigt wou als bestuurder van de Washington Potato Commission een beetje aandacht genereren voor zijn geliefde aardappel, zo meldt hij op zijn blog. "Ik ging deze uitdaging aan om mensen te herinneren aan de voedisngswaarde van aardappelen", schrijft hij. "Daarnaast wou ik bewijzen dat je er lange tijd van kan leven zonder dat het ongezond voor je is."

    Thanksgiving-patat
    De man begon zijn dieet op 1 oktober en breide er gisteren een eind aan. Al die tijd at hij niks anders dan 20 aardappelen per dag - de enige extraatjes die hij zichzelf toestond waren een lepeltje olie en wat kruiden om één en ander op smaak te brengen. Zelfs het oerklassieke Thanksgiving-diner werd helemaal met patatten bereid, met als - nu ja - hoogtepunt een namaakkalkoen gemaakt van aardappelen.

    Efficiënt
    Lekker of vol te houden lijkt het dieet niet meteen, werken doet het blijkbaar wél. Op 60 dagen verloor Voigt naar eigen zeggen 9,5 kilo, terwijl zijn cholesterolniveau en bloedsuiker naar beneden donderden.

    "Ik ga dit dieet missen!", jubelt Voigt als conclusie op zijn blog, wat ons dan weer sterk lijkt. Gesteld dat die aardappelen op frietformaat worden gesneden, gefrituurd en samen met een paar frisse pinten geserveerd: dán zouden wij dat ook graag eens 60 dagen proberen. (hlnsydney/tw)       
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kuifje spreekt nu ook Hindi

    Kuifje spreekt nu ook Hindi


    Uitgever Ajya Mago en Belgisch ambassadeur Jean Deboutte.

    Honderden miljoenen Indiërs kunnen voortaan de avonturen van Kuifje lezen in het Hindi, de belangrijkste taal in India. De vertaling is van de hand van 'Tintinofiel' Ajay Mago.

    Scheldproza kapitein Haddock
    Tot dusver zijn twaalf van de ruim twintig albums vertaald. Mago gaf toe gezwoegd te hebben aan het vertalen, in het bijzonder het scheldproza van kapitein Haddock, vooral daar sommige van die maritieme termen geen Hindi-equivalent hebben.
     
    De sterreporter van de Petit Vingtième was in India reeds beschikbaar in het Engels en het Bengaals.
     
    Geen foute houding
    Tekenaar Hergé, die volgens sommigen een rechts-kolonialistische kijk op de wereld had, stuurde Kuifje en Bobby driemaal naar India: in de albums 'De Sigaren van de Farao' (komende van Egypte), 'De blauwe Lotus' (op weg naar China) en 'Kuifje in Tibet' (op weg naar de Chinese regio). Mago is van mening dat Hergé geen foute houding had jegens de niet-blanken.
     
    Volgens hem is de manier waarop de tekenaar India en de Indiase bevolking weergaf, accuraat, ook al werd Kuifje ooit haast gelyncht door een woedende massa omdat hij een Heilige Koe had aangeraakt. (belga/lb)
     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NASA heeft nieuws over aliens

    NASA heeft nieuws over aliens


    De zogenaamde alien-believers - mensen die overtuigd zijn van het bestaan van buitenaards leven - gaan compleet uit hun dak. Reden daarvoor is dat de NASA heeft bekendgemaakt nieuws over buitenaardse wezens te hebben.

    De ruimtevaartorganisatie kondigde deze week een mediacongres aan om "een astrobiologische vondst te bespreken, die invloed zal hebben op de zoektocht naar bewijs voor buitenaards leven". Nou, meer hebben 'believers' niet nodig om in een buitengewone extase te geraken.

    Astrobiologie is, zo meldt NASA, "de studie van de oorsprong, de evolutie, de verspreiding en de toekomst van leven in het universum". Het congres zal plaatsvinden in de hoofdkantoren van NASA in Washington nu donderdag. De aankondiging geeft, uiteraard, aanleiding tot heel wat speculatie op het net.

    Zijn ze op komst?
    Gawker titelde: "Ontdekte NASA leven op een van de manen van Saturnus?" PC World ging zelfs voor: "Zijn de aliens op komst?" Maar Discover temperde dan weer de verwachtingen enigszins door te stellen dat het niet erg aannemelijk is dat NASA bewijzen voor buitenaards leven heeft ontdekt.

    "Dat is niet uit te sluiten, maar echt wel onwaarschijnlijk", schreef reporter Phil Plait, die tien jaar aan de Hubble Space Telescoop werkte. "Dat zouden ze niet op deze manier wereldkundig maken. Dat zou veel discreter aangepakt worden." Volgens Plait is het aannemelijker dat NASA een locatie ontdekte waar dat leven wel mogelijk is, maar nog niet bewezen.

    "De deelnemende wetenschappers zijn niet van de minste, met onder meer astrobiologen en geologen die Mars en Titan bestuderen", zegt Plait. "Heel waarschijnlijk zal het gaan over de condities op een of andere maan of planeet waar leven mogelijk is." Nog even afwachten... (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fabriek kleurt New Yorkse bijen en hun honing rood

    Fabriek kleurt New Yorkse bijen en hun honing rood

    De New Yorkse imker Cerise Mayo stond voor een raadsel toen haar bijen met een raadselachtige rode kleur thuiskwamen. Ook de honing van de diertjes zag er opeens zo rood als hoestsiroop uit. Een nabijgelegen fabriek bleek de oplossing van het mysterie, meldt de New York Times.

    Toen Mayo met een vriend over haar vreemde rode bijen sprak, grapte die dat de beestjes misschien bijklusten in Dell's Maraschino Cherries Company, een kersenfabriek in de New Yorkse wijk Brooklyn. Cerise Mayo - haar voornaam betekent toevallig genoeg ook 'kers' in het Frans - heeft haar bijenkorven in de buurt van dat bedrijf, en besloot op onderzoek uit te trekken.

    Lastige bijen
    Tests wezen uit dat de vreemde kleur inderdaad zijn oorsprong vond in de Dell's-fabriek. In de bijen werden sporen aangetrofen van een voedingskleurstof die in het kersensap van de onderneming wordt gebruikt. Toen men contact opnam met de fabriek, bleek dat de bijen er al geruime tijd voor flink wat overlast zorgden.

    Bedrijf en imker bekijken nu samen wat de beste oplossing voor hun beider probleem kan zijn. Ze overwegen om schermen te plaatsen, of om voor een nabijgelegen bron voor nectar te zorgen. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Museum moet film van Jezus met mieren verwijderen

    Museum moet film van Jezus met mieren verwijderen

    De Smithsonian Institution's National Portrait Gallery, een museum in de Amerikaanse hoofdstad Washington DC, zal een video met beelden van een door mieren overdekte Jezus verwijderen. Dat maakte directeur Martin Sullivan bekend na druk vanuit conservatieve hoek.

    Sullivan verklaarde dat de video van kunstenaar David Wojnarowicz beelden bevat die 'mogelijk aanstootgevend' zijn voor sommige mensen. "Het is jammer dat een aantal verslagen over onze tentoonstelling het misverstand creëerden dat deze video bewust heligschennend zou zijn", zegt hij. "De bedoeling van de artiest was het lijden van een aidsslachtoffer uit te beelden. We wilden niemand voor het hoofd stoten."

    Controversiële tentoonstelling
    Gisteren lag het Smithsonian al onder vuur wegens de lopende tentoonstelliing 'Hide/Seek' die onder meer homo-erotische kunst toont en een beeld van actrice Ellen DeGeneres die haar eigen borsten betast. Vooral vanuit conservatieve middens werd furieus gereageerd op de expositie, en enkele Republikeinse politici dreigen ermee om de geldkraan van het befaamde museum dicht te draaien.

    "Geld verkwanselen"
    "We moeten absoluut eens naar hun subsidies kijken", verklaarde Jack Kingston, lid van het comité dat overheidsbestedingen controleert, tegenover nieuwszender Fox News. "Als ze daar geld verkwanselen aan een kruisbeeld dat opgevreten wordt door mieren, de borsten van Ellen DeGeneres of geketende mannen, denk ik dat het museumbudget eens grondig onder de loep moet worden genomen." (hlnsydney/tw)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel heeft veiligste oversteekplaatsen van Europa

    Brussel heeft veiligste oversteekplaatsen van Europa

    Het Brussels gewest heeft de veiligste oversteekplaasten van Europa. Dat blijkt uit een onderzoek in opdracht van de Internationale Automobielfederatie (FIA), in ons land vertegenwoordigd door Touring. De veiligste oversteekplaats, aan de Pioenstraat en Posteleinweg, ligt vlakbij het Koning Boudewijnstadion.

    De onderzoekers gingen de veiligheid na van 270 oversteekplaatsen in 18 Europese grootsteden. Die werden gecheckt op inrichting en design, zichtbaarheid overdag, zichtbaarheid 's nachts en toegankelijkheid, ook voor mindervaliden. In Brussel controleerden de verkeersexperts 15 oversteekplaatsen. 
    Die bleken zo veilig dat onze hoofdstad eerste eindigde. Op de tweede plaats staan Oslo en Innsbruck. De laatste drie plaatsen waren voor Lugano, Split en Ljubljana. Onze hoofdstad scoorde vooral goed op vlak van zichtbaarheid 's nachts en overdag en toegankelijkheid.
     
    Opmerkelijk was ook dat Touring vaststelde dat oversteekplaatsen met voetgangerslichten niet beter of slechter scoren dan zonder. "Men hoeft dus niet altijd en overal verkeerslichten te plaatsen om de voetgangers veilig te laten oversteken."
     
    In Europa worden jaarlijks meer dan 8.000 voetgangers gedood op de wegen. Bij een op de vier is dat aan een oversteekplaats. In ons land raakten in 2008 4.645 voetgangers betrokken in een ongeval waarvan een derde aan een oversteekplaats. (belga/adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    30-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Amerikaan in de ruimte krijgt postzegel

    Eerste Amerikaan in de ruimte krijgt postzegel

    De Amerikaanse astronaut en ruimtevaartpionier Alan Shepard is het voorwerp van één van zeker twee ruimtevaartpostzegels die de Amerikaanse Postdienst (USPS) volgend jaar zal uitbrengen, zo heeft de website space.com gemeld. Het is al tien jaar geleden dat in de VS nog dergelijke kleinoden zijn uitgegeven.

    Shepard werd op 5 mei 1961 in zijn Mercury-capsule de eerste Amerikaan in de ruimte, en tot zijn eigen grote ongenoegen niet de eerste mens in de ruimte. Dat was een kleine maand daarvoor de Sovjetrus Joeri Gagarin geworden. Later was hij als gezagvoerder van Apollo-14 ook één van de twaalf enige mensen die op de Maan hebben gewandeld.

    Golf op de maan
    Ter herdenking van zijn suborbitale vlucht vijftig jaar geleden brengt de USPS in 2011 een postzegel uit waarop - zo blijkt uit het ontwerp - Shepard in zijn zilveren ruimtepak prijkt, met op de achtergrond zijn Mercury, en ook de lancering van de Redstone-raket die de Mercury een lift gaf. Over zijn Maanexploten - berucht is onder andere zijn partijtje golf - is niets gemeld. Wel is hij de eerste Amerikaanse astronaut die een eigen postzegel krijgt.
     
    Mercurius
    Parallel met de Shepard-zegel komt er ook één uit omtrent de onbemande Amerikaanse Mercuriusverkenner Messenger die op 11 maart 2011 in een baan rondom de heetste planeet van ons zonnestelsel moet komen. Eerder waren er al postzegels omtrent de Mariner-10 die als eerste bij Mercurius kwam.
     
    De laatste spacepostzegels in de VS dateren al van juli 2000 en verheerlijken de Amerikaanse verwezenlijkingen in de ruimte. (belga/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rel rond naaktkalender met 'lesbische' Barbiepop

    Rel rond naaktkalender met 'lesbische' Barbiepop


    Speelgoedgigant Matell overweegt gerechtelijke stappen tegen twee kunstenaars die een naaktkalender hebben gemaakt met naakte Barbiepoppen. Bovendien worden de poppen op sommige foto's afgebeeld in 'lesbische poses'.


    De Argentijnse ontwerpers Breno Costa en Guilherme Souza beweren dat ze de bijzondere kalender in samenwerking met Matchbox gemaakt hebben. Dit is vreemd genoeg een dochterbedrijf van Matell.

    Aanklacht
    Op sommige maanden van de kalender beelden Costa en Souza de meestverkochte pop ter wereld in volle naaktheid af. Andere maanden wordt Barbie dan weer getoond in een intieme verstrengeling met een andere blote pop. De ontwerpers beweren dat de kalender een aanklacht is tegen seks als allesoverheersend reclamemiddel.

    Ongehoord
    Bij Matell kan men er niet mee lachen. "Wij hebben niets te maken met deze kalender", zegt woordvoerster Stephanie Wegener. "We willen in geen geval dat Barbie op deze wijze wordt afgebeeld, op de koop toe met ons logo. Wij stappen hiermee naar de rechter". (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hagedis met twee koppen

    Hagedis met twee koppen


    In het dorpje Rong'an, in de Chinese provincie Guangxi, keek Zheng Tuxiu raar op toen haar kat thuiskwam met de vangst van de dag: een hagedis met twee koppen. "Ik was aanvankelijk bang van dit vreemd wezen, maar inmiddels is het hele dorp komen kijken naar het beest", verzucht Zheng. (lb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sotheby's verkoopt liefdesjuwelen hertogin van Windsor 30 november

    Sotheby's verkoopt liefdesjuwelen hertogin van Windsor



     

    Het veilinghuis Sotheby's zal 19 juwelen uit de persoonlijke collectie van Wallis Simpson, de maîtresse en later echtgenote van de Britse koning Edward VIII verkopen. De geschatte waarde per stuk bedraagt zo'n 100.000 Britse pond.

    Wallis Simpson werd lange tijd als persona non grata beschouwd door het Britse koninklijke hof. De sierlijke Amerikaanse trouwde in 1916 met Earl Spencer Jr., maar scheidde al snel van hem wegens een drankprobleem. Daarna zocht ze haar liefde bij de Britse zakenman Ernest Simpson, die haar in aanraking bracht met de toenmalige prins Edward. Vanaf de eerste ontmoeting begonnen de twee een affaire, die snel uitmondde in een tweede scheiding voor Wallis. Het Britse hof veroordeelde Wallis echter voor haar zondige leven waardoor Edward genoodzaakt was de troon af te staan. Hij werd daarna gekroond tot hertog van Windsor en bleef tot aan zijn dood smoorverliefd op Wallis Simpson.

    Die liefde vuurde hij aan met prachtige juwelen van de hand van juwelenhuis Cartier. 19 van die exclusieve topstukken worden nu verkocht door het veilinghuis Sotheby's, dat een minimumbedrag van 100.000 Britse pond per verkocht juweel verwacht.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Factuur begint te huilen als je ze niet betaalt

    Factuur begint te huilen als je ze niet betaalt


    Het Belgische onlineplatform voor freelancers, ikki.be, heeft een ludieke manier gevonden om het probleem van rondslingerende onbetaalde facturen te verhelpen: de huilende factuur. Een chip zorgt ervoor dat herinneringsfacturen echt beginnen te huilen als ze onbetaald achterblijven. Dat meldt het nieuwe onlineplatform voor freelancers en ondernemingen vandaag in een persbericht.
     
    Elke freelancer die zich de komende weken registreert op ikki.be, krijgt thuis een 'huilpakket' toegestuurd. Daarin zitten 'huilstickers'. Als de freelancer met een onbetaalde factuur zit, kan hij een huilsticker op zijn herinneringsfactuur kleven. Die sticker bestaat uit een chip en een microfoon. Als de boekhouddienst die herinneringsfactuur uit de enveloppe haalt, dan start het mechanisme na zo'n 20 seconden en begint de factuur hartverscheurend te huilen.
     
    Via digitale technologie kan de bestemmeling ook telefoon krijgen van de huilende factuur. Die herinnert aan het factuurnummer en de factuurdatum van de nog niet betaalde factuur in kwestie. Gelijktijdig wordt er ook een e-mail verzonden. In België wordt slechts één op de drie facturen tijdig betaald, aldus nog ikki.be. (belga/adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    29-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljardair telt kwart miljoen neer voor twee witte truffels

    Miljardair telt kwart miljoen neer voor twee witte truffels

    Gokbaas Stanley Ho uit Macau heeft bij een veiling in zijn eigen Grand Lisboahotel 250.000 euro betaald voor twee witte truffels. Hij evenaarde daarmee de prijs die hij drie jaar geleden voor de lekkernij over had.

    De miljardair trok voor de vierde achtereenvolgende keer aan het langste eind op de veiling in zijn hotel in Macau. Ditmaal verwierf hij een reuzentruffel van 900 gram uit Toscane. De tweede truffel weegt ongeveer 400 gram. Ho betaalde drie jaar geleden een kwart miljoen euro voor één enkele truffel. Die woog evenwel anderhalve kilogram.

    Eerder deze maand betaalde een wijnkenner uit Hongkong 105.000 euro voor een witte truffel op een veiling in de buurt van de Italiaanse stad Alba. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond slikt saté in, met spies en al

    Hond slikt saté in, met spies en al




    In Australië is het zomer en dus worden de barbecuestellen massaal vanonder het stof gehaald. Leuk, dacht ook Patch. De 13-jarige King Charles spaniel ging aan de haal met een kippensaté en slikte die met spies en al in.

    15 centimeter
    De familie Swords uit Sydney repte zich in allerijl naar de dierenarts. Die kon het 15 centimeter lange gevaarte uit de buik van Patch verwijderen. De hond stelt het intussen wel, maar zal in het vervolg op veilige afstand van de barbecue gehouden worden. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mozart voor een zoetere banaan

    Mozart voor een zoetere banaan


    In de rijpingskamers van een Japans fruitbedrijf klinkt onafgebroken muziek van Mozart door de luidsprekers. Het fruit zou hierdoor een zoetere smaak krijgen. Dat schrijft de Japan Times.

    Volgens woordvoerder Isamu Okuda lijken de bananen een voorkeur te hebben voor de strijkkwartetten en de pianosonates van de beroemde Oostenrijkse componist. "We importeren de bananen uit de Filipijnen en laten ze in Japan rijpen. Voor ons lijdt het geen twijfel: de muziek van Mozart leidt tot zoetere bananen". (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mysterieuze vondst van 271 ongekende Picasso's

    Mysterieuze vondst van 271 ongekende Picasso's

    mysterieuze vondst van 271 ongekende picasso s

    Er zijn niet minder dan 271 ongekende en nooit vertoonde werken van de Spaanse schilder Pablo Picasso opgedoken. Indien ze authentiek zijn, kunnen alle werken samen tientallen miljoenen euro's opbrengen.

    Een bejaard koppel dat aan de Franse Côte d’Azur leeft, heeft ze aangeboden en wil dat de werken geauthenticeerd worden. De erfgenamen van de schilder hebben klacht ingediend tegen het koppel wegens heling van de kunstwerken, zo schrijft de Franse krant Libération.

    Het gaat om schilderijen, schetsboeken en tekeningen daterend tussen 1900 en 1932 voor een geschatte waarde van 60 miljoen euro. Het koppel wilde van de zoon van de schilder, Claude Picasso, die de erfenis van de schilder beheert, certificaten verkrijgen die de echtheid van de werken bevestigen.

    Er zitten ondermeer negen collages in kubistische stijl in - geschat op 40 miljoen euro - en ondermeer een potret van Picasso's eerste echtgenote Olga.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Detectives vermommen zich als Kindje Jezus op kerstmarkt

    Detectives vermommen zich als Kindje Jezus op kerstmarkt


    In een even originele als ridicule poging om gauwdieven te klissen, zullen een aantal Oostenrijkse winkeldetectives zich tijdens de komende kerstmarkten als Kindje Jezus vermommen.

    In Oostenrijk wil de traditie dat baby Christus gespeeld wordt door een jonge vrouw, die ook vaak kerstgeschenkjes meebrengt. Op sommige plekken worden die actrices nu vervangen door winkeldetectives. Zij moeten paal en perk stellen aan een plaag van gauwdieven en winkeldieven die het gemunt hebben op portefeuilles, voorwerpen uit de standjes of winkelzakken van de toeristen die hun kerstinkopen komen doen.

    "Snel ingrijpen"
    Vanuit christelijke hoek kwam er al kritiek op het plan, maar in een aantal steden houdt men voet bij stuk. Een woordvoerder van de autoriteiten in Weitra verdedigt het idee van de als Jezus vermomde detectives: "Die mensen kunnen zich de hele dag ongemerkt in de massa begeven: ze vallen niet uit de toon, storen niemand en kunnen snel ingrijpen als ze een diefstal opmerken."

    Ook in Oostenrijk geven verschillende kerstmarkten, waar onder meer Glühwein, feestversiering en souvenirs worden verkocht, een flinke boost aan de plaatselijke economie. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Japanner betaalt recordprijs van 170.000 euro voor duif

    Japanner betaalt recordprijs van 170.000 euro voor duif

    Tijdens een veiling is vandaag een recordprijs van 170.000 euro betaald voor een duif, meldt het Belgische internetveilinghuis PiPa.be.De duif, 'Euro-diamond', is van een Duitse duivenmelker. De koper is een Japanse duivenmakelaar, die wellicht als tussenpersoon optreedt voor een Japanse koper.

    De duif werd per opbod verkocht. Uiteindelijk werd 170.000 euro betaald, een absoluut record voor een veiling. Volgens Nikolaas Gyselbrecht, eigenaar van het veilinghuis, worden privé nog duurdere prijzen betaald, tot 200.000 euro. Maar dat is hoogst uitzonderlijk.

    Zaterdag en zondag worden in totaal 151 duiven geveild. Het gaat om de collectie van Hans-Peter en Peter Brockamp uit Duitsland. De meeste kopers komen uit China en Japan. Momenteel slaat de teller voor de veiling op bijna 700.000 euro.
     
    Organisator is PiPa.be, een nieuwssite over duiven en veilinghuis. Ooit begonnen als hobby is het bedrijf uit Knesselare uitgegroeid tot het grootste veilinghuis ter wereld voor duiven.
     
    Euro-diamond is een absolute topduif. De duif eindigde vijf keer bij de eerste negen bij grote internationale vluchten en haalde ook de top bij de tweejaarlijkse olympiade. De 8-jarige mannelijke duif doet zelf niet meer mee aan wedstrijden. Hij zal uitsluitend worden gebruikt om mee te kweken. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    27-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hangende borsten en strings verboden bij Zwitserse tv

    Hangende borsten en strings verboden bij Zwitserse tv


    Vrouwelijke werknemers bij de Franstalige Zwitsere radio en tv hebben een merkwaardige trainingssessie moeten volgen. Doel was een betere indruk te maken op de werkvloer. Geen strings of hangende borsten meer op kantoor waren een paar van de meest opmerkelijke richtlijnen.

    Ondersteunend
    "Medewerksters met geen al te strakke billen worden verzocht geen string meer te dragen tijdens de werkuren", luidt het in het cursusboek. "Ondersteunende onderbroeken worden aanbevolen". Collega's met hangende borsten wordt dan weer aanbevolen om bh's te dragen die de zaak wat beter ondersteunen.
    Totaal misplaatst
    Het hoeft geen betoog dat deze richtlijnen bij menig werkneemster in het verkeerde keelgat zijn geschoten. "Dit is totaal misplaatst. Het is niet de taak van de wer
    kgever om te zeggen welk ondergoed het personeel hoort te dragen", aldus een medewerkster van de Télévision et Radio Suisse romande.

    Schminken
    De directie verdedigt zich door te zeggen dat het hen enkel te doen was om het imago wat op te poetsen. In januari staat overigens een volgende seminarie gepland. Het onderwerp? 'De kunst om zich te schminken'. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje (7) geeft 300 euro uit tijdens uur facebooken

    Meisje (7) geeft 300 euro uit tijdens uur facebooken

    In het Engelse Birmingham heeft een zevenjarig meisje 300 euro uitgegeven terwijl ze een uurtje 'Petville' speelde op Facebook. Papa Matthew Fox (35) was vergeten zijn PayPalaccount uit te loggen, en kreeg een rekening van 300 euro in de bus.

    De kleine Megan had tijdens het spelletje blijkbaar veel virtuele kleren en meubels gekocht voor een virtueel huisdiertje. Ongehoord, vinden haar ouders, die Facebook en PayPal tevergeefs om een terugbetaling vroegen.

    Geen flauw benul
    Het meisje was aan het spelen via de Facebookaccount van haar papa, omdat ze van hem en zijn vrouw Dawn geen eigen account mag hebben. De ouders zaten erbij toen Megan het spelletje speelde, maar hadden er geen flauw benul van dat ze geld aan het uitgeven was.

    Verantwoordelijkheid
    De gebruiksvoorwaarden van de site zeggen dat de eigenaar van de account aansprakelijk is wanneer iemand van het gezin aankopen doet, dus het koppel heeft geen been om op te staan. "We sporen ouders aan om verantwoordelijkheid te dragen voor hun kinderen", laat Facebook weten aan de Daily Mail. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lam Gods moet gerestaureerd worden

    Lam Gods moet gerestaureerd worden


    Het Lam Gods heeft op korte termijn een restauratie nodig. Dat blijkt uit een grondig onderzoek van het veelluik door een internationale commissie van experts. De professoren Anne van Grevenstein (Universiteit Amsterdam) en Ron Spronk (Queens University), die het onderzoek leidden, maakten het nieuws bekend op een colloquium in de Koninklijke Academie in Brussel.

    "Niet meer kleuren van Van Eyck"
    "Het Lam Gods is, zeker als je weet dat het stuk bijna zes eeuwen oud is, in een goede staat", zegt Van Grevenstein. "Toch is een nieuwe behandeling onvermijdelijk, omdat de bezoekers vandaag geen juist idee meer krijgen van het kunstwerk zoals het door Van Eyck geschilderd is. Wij vinden het Lam Gods nog altijd een prachtig werk. Dat is het ook, maar de kleuren die wij zien zijn niet meer de kleuren van Van Eyck. Het verschil is op sommige plaatsen werkelijk groot."
     
    Vertekend door dik glas
    Ons beeld wordt enerzijds vertekend door het dikke groene glas van de koffer waarin het Lam Gods bewaard wordt en anderzijds door de onregelmatige vernislaag die voor een deel bestaat uit een synthetisch hars dat verkleurd is. Het is nu aan de eigenaar (de kerkfabriek van Sint-Baafs) en de overheid om ervoor te zorgen dat het werk ook effectief gerestaureerd wordt. (belga/svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!