WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    16-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duits bezoekrecht na scheiding geldt niet voor hond

    Duits bezoekrecht na scheiding geldt niet voor hond

    Een Duitse rechtbank heeft gisteren geoordeeld dat gescheiden mannen of vrouwen geen bezoekrecht hebben voor de huisdieren die het gezin destijds had.

    De zaak was ingespannen door een gescheiden vrouw nadat haar ex-man weigerde dat zij hun hond, die ze samen hadden gekocht, regelmatig kon zien.
     
    Hond is geen kind
    Het hof van beroep van Hamm, in het westen van Duitsland, meende dat het bezoekrecht voor de kinderen na een scheiding, in dit geval niet geldt.
     
    Bij de scheiding was afgesproken dat de man de hond zou houden. Maar de vrouw wilde het dier tweemaal per week gedurende enkele uren zien. De man zei voor de rechtbank dat gescheiden echtgenoten hun goederen rechtvaardig kunnen verdelen, maar dat dit niet kon gelden voor de hoede over een hond. (dpa/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurste kerstboom ter wereld is 14 miljoen euro waard

    Duurste kerstboom ter wereld is 14 miljoen euro waard




    Het Emirates Palace Hotel in Abu Dhabi heeft de duurste kerstboom ter wereld in zijn ontvangsthal staan. Omdat de versiering uit juwelen bestaat, is de boom maar liefst veertien miljoen euro waard.

    Het hotel hoopt zich met deze stunt te onderscheiden van andere luxehotels in de regio en hoopt zo op een plaatsje in het Guiness Book of Records.

    De kerstboom is dertien meter hoog en is onder meer versierd met horloges, diamanten, edelstenen en parels. (ka)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    15-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijkse opa (77) is hardleerse drugssmokkelaar

    Oostenrijkse opa (77) is hardleerse drugssmokkelaar


    Een 77-jarige Oostenrijker kan het drugssmokkelen niet laten. Bij zijn 23e veroordeling beloofde hij de rechter nog dat hij nu echt zou ophouden. Maar nu heeft de 'drugsopa' weer de handboeien om gekregen. De politie beschuldigt hem ervan dat hij vijftig keer drugs heeft vervoerd van Amsterdam naar Wenen. Bij zijn laatste reis is hij betrapt met een kilo cocaïne.

    Johann Strauss
    De bejaarde leverde de drugs af bij dealers. Maar hij had in Wenen ook zelf drugs verstopt in huizen, die hij had gehuurd onder de naam van componist Johann Strauss. Bij het onderzoek heeft de politie elf mensen aangehouden. Ze zouden ettelijke kilo's cocaïne en hasj hebben verhandeld.

    Begonnen als inbreker
    De onvermoeibare man uit Wenen begon zijn criminele carrière als inbreker. Toen het inbreken wegens zijn leeftijd niet meer lukte, schakelde hij over op drugssmokkel. "Een kilo cocaïne is makkelijk te dragen", verklaarde hij tegen de Oostenrijkse krant Kronen Zeitung.

    Twintig jaar jongere vriendin
    De Oostenrijker zat al bijna veertig jaar achter de tralies. Zijn advocaat zei glimlachend: "Hij maakt de theorie belachelijk dat de celstraf dient als afschrikking." Bij zijn veroordelingen zit zijn 20 jaar jongere vriendin Hanni steevast op de tribune. Het paar heeft slechts weinig tijd samen doorgebracht. Voor Hanni geen probleem: "Dat houdt de liefde fris." (anp/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prehistorische hyenadrol teruggevonden in Nederland

    Prehistorische hyenadrol teruggevonden in Nederland

    prehistorische hyenadrol teruggevonden in nederland

    In het Nederlandse Rotterdam is een fossiel gevonden van een hyenadrol die tussen de 20.000 en 50.000 jaar oud zou zijn. Dat gebeurde bij de aanleg van de Tweede Maasvlakte in de Noordzee.

    Op de plek waar de Maasvlakte wordt aangelegd leefden in de ijstijd mammoeten, neushoren en hyena's.

    Het is niet de eerste keer dat er op deze plek er een belangrijkste vondst werd gedaan. Eerder dit jaar troffen werkers er ook al een dijbeen van een mammoet aan.

    De hyenadrol wordt nu bewaard in het Natuurhistorische Museum in Rotterdam.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parels worden alsmaar goedkoper

    Parels worden alsmaar goedkoper

    parels worden alsmaar goedkoper

    Wie op zoek is naar een authentiek parelsnoer moet daarvoor geen honderden euro's meer neertellen. Chinezen zijn er namelijk in geslaagd om parels in kwekerijen te produceren.

    Vergeet die romantische plaatjes waarbij een oester van de zeebodem wordt gevist en een mysterieuze parel blijkt te bezitten. Chinezen hebben namelijk grote kwekerijen aangelegd waarin oesters met parels worden gekweekt. Daardoor zijn de parels niet meer schaars in aanbod en daalt de prijs extreem.

    Maar sommige juweliers zijn daar niet zo blij mee. Zowel Christie's als Tiffany & Co houden hun aloude, peperdure, parelprijzen aan. "Want authentieke parels, die herken je aan hun schittering." Niet waar, zo beweren critici, want uit een onderzoek is gebleken dat de meeste kenners een gekweekte parel niet van een authentieke kunnen onderscheiden. "Al zijn er altijd wel mensen die veel geld zullen blijven betalen voor de authentieke soort."

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedrijf gaf sigaretten aan zwarte kinderen om hen verslaafd te maken

    Bedrijf gaf sigaretten aan zwarte kinderen om hen verslaafd te maken


    Onder meer deze Newport-sigaretten werden door de tabaksgigant uitgedeeld.

    Een Amerikaanse jury oordeelde gisteren dat tabaksbedrijf Lorillard Tobacco Co. in de jaren '50 sigaretten uitdeelde aan zwarte kinderen om hen tot roken aan te zetten. Het bedrijf werd veroordeeld tot het betalen van 71 miljoen dollar (zo'n 52,8 miljoen euro) aan de erfgenamen van een vrouw die aan longkanker overleed.

    De jury van het Suffolk Superior Court jury maakte het verdict gisteren na wekenlange hoorzittingen bekend. Hiermee geeft de rechtbank Willie Evans, die aanvoerde dat Lorillard zijn moeder Marie Evans in de late jaren '50 met gratis Newport-sigaretten tot roken aanzette, gelijk. Marie Evans begon te roken op haar veertiende, ze overleed op haar 54ste aan longkanker. Naast de schadevergoeding kan het bedrijf nu ook nog een boete opgelegd krijgen. Daarover buigt de rechtbank zich morgen.

    "Storende suggestie"
    Lorillard is producent van sigaretten als Newport, Kent, True, Old Gold, Maverick en Max. Het bedrijf verdedigde zich met de stelling dat ook andere merken in die periode gratis sigaretten aanboden, in een poging om rokers naar hun merk te doen overstappen. "Deze praktijk beperkte zich tot volwassenen", stelt de advocaat van de firma. "We vinden het storend dat de indruk wordt gewekt als zouden we zwarte minderjarigen tot doel hebben gehad."

    De raadsman voerde aan dat Evans bovendien zelf de beslissing nam om te roken, en daar niet mee ophield toen ze in 1985 een hartaanval kreeg, waarna artsen haar tot stoppen aanmaanden. Het bedrijf zegt dan ook in beroep te gaan. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stamgasten te huur in Oekraïne

    Stamgasten te huur in Oekraïne


    Oekraïense borrelaars hoeven niet meer alleen te drinken. Sinds het bedrijf Kind Fairy, dat feestjes organiseert, stamgasten aanbiedt loopt het storm. Voor omgerekend 13 euro kan er al met iemand geproost worden.

    "Eigenlijk zijn al onze mensen getalenteerd. Ze kunnen gitaar spelen, zingen of poëzie voordragen", aldus de eigenaresse. De dienst is niet alleen populair bij feestvierders, maar ook bij mensen die weigeren in therapie te gaan en het prettig vinden om hun relaas te doen aan vreemden. (anp/mvdb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw valt flauw en vernielt kunstwerk

    Vrouw valt flauw en vernielt kunstwerk



    In het Rotterdamse Museum Boijmans van Beuningen is afgelopen weekeinde een deel van een kostbaar kunstwerk van ontwerpster Hella Jongerius vernield. Dat gebeurde toen een bezoekster onwel werd en over het kunstwerk viel.
    Het kunstwerk, Coloured Vases genaamd, bestond uit driehonderd handbeschilderde vazen van Koninklijke Tichelaar Makkum. Door de val werden veertig vazen vernield. De schade wordt geschat op enkele tienduizenden euro's, aldus de woordvoerster. Boijmans is verzekerd tegen de schade.

    De vazen stonden in een cirkel en worden, weliswaar met veertig minder, opnieuw in een cirkel opgesteld. Jongerius bekijkt nog of dit werk opnieuw wordt gemaakt. Er bestaan twee versies van: een voor Boijmans en een voor de verkoop.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Levende babymuizen tuimelen uit chips

    Levende babymuizen tuimelen uit chips



    Een moeder uit het Engelse Aston, in Birmingham, schrok zich rot toen ze in de supermarkt een zak chips uit een multipack nam; levende muizen vielen voor haar ogen op de grond.

    Liz Wray zegt dat ze een half dozijn babymuisjes op de vloer van warenhuis Tesco zag vallen. De knaagdieren hadden blijkbaar in een multipack chips zitten nestelen. "Plots verschenen die kleine, roze dingen en lagen ze voor ons op de vloer. Ze waren afstotelijk en maakten me misselijk. We konden onze ogen niet geloven", klinkt het.

    Het personeel van de winkel schakelde verdelgers in.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ziekenhuis vraagt artsen geen cocaïne te snuiven op het werk

    Ziekenhuis vraagt artsen geen cocaïne te snuiven op het werk


    Een Italiaanse ziekenhuisdirecteur communiceerde intern aan zijn artsen en verpleegkundigen de vraag geen cocaïne te snuiven tijdens het werk. Dat schrijft het persbureau ANSA. De memo kan Giuseppe Di Maria mogelijk een disciplinaire sanctie kosten.

    Di Maria verstuurde de memo aan de medische staf van het Santa Catarina Novella di Galatina ziekenhuis, in de buurt Lecce in het zuiden van Italië, nadat hij anonieme tips had gekregen over de praktijk in  het ziekenhuis. Waarna de hoofden van de sociale diensten een intern onderzoek naar de affaire gestart zijn en de zaak ook hebben doorverwezen naar het kantoor van de plaatselijke openbare aanklager.

    De directeur van sociale zaken Guido Scoditti zei dat hij geen andere keuze had dan de zaak over te dragen aan de autoriteiten. "De directeur van het ziekenhuis heeft zeker een vergissing gemaakt. Hij had deze memo niet moeten versturen maar hij zou mij direct geïnformeerd moeten hebben. De vermeende consumptie van cocaïne in een ziekenhuismilieu zou zeker niet op deze manier aangepakt moeten worden", zei hij. (odbs)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mysterieuze code in ogen van Mona Lisa ontdekt

    Mysterieuze code in ogen van Mona Lisa ontdekt


    Kunsthistorici hebben minuscule lettertjes ontdekt in de ogen van de Mona Lisa. Met het blote oog zijn ze niet waarneembaar, maar onder een vergrootglas zijn in het rechteroog de letters LV te lezen en in het linkeroog de letters C en E of B, en het cijfer 72 of de letter L en een 2.

    LV verwijst misschien naar de schilder zelf, Leonardo Da Vinci. De lettertjes in het 500 jaar oude doek kwamen tevoorschijn toen men hoge-resolutiebeelden van Mona Lisa's ogen vergrootte.

    "De tekens zijn zeer moeilijk te ontcijferen, ook al door de ouderdom van het werk", aldus Silvano Vinceti, de voorzitter van het Italiaanse Comité voor Cultureel Erfgoed.

    "Bewust aangebracht"

    Een van Vinceti's collega's werd op spoor van deze ontdekking gezet door een 50 jaar oud boek dat hij bij een antiquair vond. "We staan nog maar aan het begin van het onderzoek", aldus Vinceti. "Het is zeer eigenaardig dat al die tijd niemand die tekens ontdekt heeft. Het staat vast dat ze bewust door de schilder werden aangebracht, maar omdat ze in de donkere pupillen en niet in de lichtere irissen staan, lijkt het een duidelijke poging om de symbolen zo onherkenbaar mogelijk te plaatsen".

    Da Vinci gebruikte doorheen zijn hele oeuvre allerlei symbolen en verborgen boodschappen. Volgens de kunsthistorici is dat ongetwijfeld ook voor de Mona Lisa het geval. Da Vinci was zo zeer gehecht aan het doek dat hij het op het eind van zijn leven overal met zich meenam.

    Schedel opgraven

    Het comité heeft Frankrijk gevraagd om het lichaam van Da Vinci te mogen opgraven. Ze willen nagaan of ze aan de hand van Da Vinci's schedel kunnen ontdekken of het schilderij geen zelfportret was. De vrouwenportretten die Da Vinci maakte, zouden volgens een van de theorieën over de schilder eigenlijk verkapte zelfportretten zijn.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soep van 2400 jaar oud gevonden in China

    Soep van 2400 jaar oud gevonden in China

    In China hebben archeologen hebben een 2400 jaar oude ketel met soep gevonden. De ontdekking werd gedaan in een graftombe in Xi'an.

    De bronzen ketel is gevuld met botten en vloeistof. De soep is groen geworden door de verkleuring van het brons. "De ketel is weer gesloten nadat we wat monsters hebben genomen", aldus archeoloog Liu Daiyun. "We hebben contact opgenomen met specialisten om de ingrediënten van de soep te laten analyseren.''

    Xi'an is bekend van het terracotta leger met meer dan 9000 beelden van krijgers die als grafgiften werden meegegeven aan de eerste keizer van China. De stad is een van de oudste in China en was meer dan 1100 jaar hoofdstad van het keizerrijk. (anp/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwarte kater overleeft autorit onder de motorkap

    Zwarte kater overleeft autorit onder de motorkap



    In Wales heeft een zwarte kater een autorit van een half uur overleefd terwijl hij rustig onder de motorkap dicht bij de warme motor lag te slapen. Dat meldt de BBC. Een kat stoot zich blijkbaar wel een tweede keer aan dezelfde steen, want het dier deed het enkele dagen later opnieuw.
     
    Het baasje van de kater, Cerian Griffith, was met haar auto naar haar werk gereden, een school op Anglesey. "Een collega maakte me er attent op dat hij een jankend geluid hoorde onder de motorkap van mijn auto. Ik dacht dat hij mij op het verkeerde been wilde zetten, tot ik een boodschap kreeg van mijn moeder dat onze kater verdwenen was", legt Griffith uit.
     
    Niet uitzonderlijk
    Ze herinnerde zich dat ze 's ochtends de kater al een tijdje niet meer gezien had en ging toch maar eens naar haar auto kijken. "Toen ik de motorkap omhoog deed, kwam het snuitje van Giggs piepen. Het dier had de 30 minuten lange rit tussen mijn huis en de school overleefd."
     
    Enkele dagen later kroop de 13-jarige kater weer onder de motorkap. "Deze keer keek ik eerst onder de motorkap alvorens te vertrekken. Daar lag hij opnieuw rustig te slapen naast de motor", aldus Griffith.
    Volgens een Britse dierenrechtenorganisatie is het niet uitzonderlijk dat kleine dieren zich tijdens de winter te slapen leggen dichtbij de motor van een auto. (belga/svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijbel voor dummies op komst

    Bijbel voor dummies op komst



    De bijbel is over zeven jaar ook te lezen in "eenvoudig Nederlands". Het Nederlands Bijbelgenootschap heeft officieel het startsein gegeven voor een versie van de bijbel die is bedoeld voor mensen die moeite hebben met lezen. Vanaf volgende maand gaat de organisatie op zoek naar medewerkers, laat het genootschap dinsdag weten.

    Prettig leesbaar
    Eerder experimenteerde het genootschap met vertalingen van delen van de bijbel. Drie hoofdstukken werden als proef vertaald. Er ontstonden teksten die 'prettig leesbaar' zijn. Het genootschap is tot de conclusie gekomen dat een complete vertaling gewenst is. De werktitel voor het project is Basisbijbel.

    Korte zinnen
    Bij deze Basisbijbel komt begrijpelijkheid voorop te staan. De structuur van de tekst wordt zo helder mogelijk gemaakt. Alinea's blijven zo kort en overzichtelijk mogelijk. De lengte van de zinnen is beperkt, net als het aantal gebruikte woorden. De nieuwe versie moet toegankelijk zijn voor lezers die moeite hebben met de Nieuwe Bijbelvertaling. Deze, die al toegankelijker moet zijn dan de oorspronkelijke geschriften (novum/mvl)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie inwoners Nijvel bakken langste kerststronk: 372 meter

    Drie inwoners Nijvel bakken langste kerststronk: 372 meter



    Drie inwoners van het Waals-Brabantse Nijvel zijn er in geslaagd 's werelds grootste kerststronk te maken. Een gerechtsdeurwaarder had bijna een uur nodig om het enorme gebak te meten. Uiteindelijk kwam hij uit op liefst 372,27 meter. Het team werkte 22 uur lang quasi ononderbroken om het vorige record te breken. Dat stond op 325 meter.

    De organisatoren togen vrijdag omstreeks 18.00 uur aan het werk. Als gevolg van het koude weer moest de 600 kilo crème au beurre voortdurend worden opgeklopt opdat die kon worden uitgesmeerd op de biscuit. Eens de uitzonderlijke lengte van de kerststronk gehomologeerd zal zijn, wordt hij in stukjes verkocht op de Nijvelse kerstmarkt. De opbrengst gaat naar twee lokale verenigingen die met mentaal gehandicapten werken. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3,2 miljoen voor originele basketbalregels

    3,2 miljoen voor originele basketbalregels


    Een historisch document met daarin de originele basisregels voor basketbal heeft omgerekend ruim 3,2 miljoen euro opgeleverd op een veiling in New York. Dit is een recordbedrag voor sportmemorabilia.


    De twee velletjes met daarop 13 regels met handgeschreven aantekeningen zijn bijna 119 jaar oud. James Naismith, gymleraar in Springfield in de staat Massachusetts, had de opdracht gekregen om in twee weken tijd een nieuwe sport voor in de winter te bedenken.

    Op de avond van het ultimatum op 21 december 1891 schreef hij de regels op, waarna hij ze aan zijn secretaresse gaf om uit te typen. De volgende ochtend hingen ze op het informatiebord bij de gymzaal.

    De kopers, een stel uit Kansas, heeft het document gekocht om het terug te halen naar de universiteit van Kansas, waar Naismith de eerste basketbalcoach ooit was. (anp/sam)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    11-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The times they are a-changin' verkocht voor 319.250 euro

    'The times they are a-changin' verkocht voor 319.250 euro


    Het manuscript van 'The times they are a-changin', een van de meest bekende liedjes uit de jaren zestig van Bob Dylan, is op een veiling in New York verkocht voor 319.500 euro. Dat maakte Sotheby's bekend.
     
    De Amerikaanse verzamelaar Adam Sender, eigenaar van het hefboomfonds Exis Capital, kocht de twee vellen papier. Bob Dylan schreef de tekst in potlood boven de muzieknoten. Het manuscript werd geschat op 151.000 à 226.248 euro. Het derde album van Bob Dylan kreeg dezelfde naam als het liedje. Het album, dat verscheen in 1964, ging over racisme, armoede, politiek engagement en sociale verandering.
     
    Bob Dylan wordt 70 jaar in mei en neemt nog altijd muziek op. Hij heeft net een Amerikaanse tour afgerond die goed onthaald werd door critici en het grote publiek. (belga/adv)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldvreemde miljonair laat fortuin van tien miljoen euro na aan ... zwerfkatten

    Wereldvreemde miljonair laat fortuin van tien miljoen euro na aan ... zwerfkatten



    Een excentrieke Nederlandse multimiljonair die onlangs onverwacht overleed aan een hartaanval, laat zijn fortuin aan ... de zwerfkatten. Het zou om een slordige tien miljoen euro gaan. Met dat geld wordt een nieuwe vzw opgericht, genaamd Het Waardige Dier, die met het fortuin van Dirk De Waard donaties zal doen aan initiatieven tegen dierenleed. En dat we allemaal veel over hebben voor katten en honden, blijkt uit cijfers van een nieuwe enquête naar aanleiding van Kerstmis. 53 procent van alle eigenaars van katten en honden zeggen dat ze iets onder de kerstboom leggen voor hun huisdier.

    "Een hoop Velsenaren kenden Dirk de Waard wel, en hadden gemengde gevoelens over deze gewiekste zakenman. Wij hebben hem alleen gekend als een enorme dierenvriend, en stiekem ook een beetje als mensenvriend, al zou hij dat laatste nooit hebben toegegeven. Er zijn immers maar weinig mensen die wisten dat Dirk niet alleen regelmatig geld gaf aan dierenbeschermingsorganisaties, maar ook aan kerken, zodat zij voedselpakketten konden samenstellen voor behoeftige Velsenaren", zeggen ze bij de Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden.

    Randje van de wet
    "Ooit begon hij met een handkar, en door net op het randje van de wet te balanceren heeft hij zich opgewerkt tot een ondernemer met een groot hart voor dieren, de enige die hij echt vertrouwde. Het was een apart figuur; hij heeft nooit zijn eenvoudige afkomst verloochent, en liep immer rond in oude kleren, met verwarde haren. Als je niet beter wist zou je hem eerder voor een zwerver aanzien als voor de miljonair die hij was."

    "Heb jij ooit wel 's een kat met een geweer gezien?"
    "En zo zullen wij hem ook herinneren; rondrijdend in zijn oude Mercedes. Iedere avond zijn rondje doen door de haven, en een praatje maken met dees of geen. En iedere keer hetzelfde grapje makend als wij hem tegenkwamen en 50 euro in onze handen gedrukt kregen. "Jullie doen zo fantastisch werk voor die zwerfkatjes. Die zijn toch zoveel beter dan de mens...want heb jij ooit wel 's een kat met een geweer gezien?"

    Kerstmis
    Dat De Waard niet de enige is met een hart voor dieren, blijkt uit een enquête van AP. 53 procent van alle eigenaars van katten en honden zeggen dat ze iets onder de kerstboom leggen voor hun huisdier. Honden doen het net iest beter dan katten: 56 procent van hun baasjes heeft een cadeau voor hen, bij katten is dat 48 procent.

    Vrouwen zijn op dat gebied guller dan mannen volgens de enquête, maar veel scheelt het niet. 56 procent van de vrouwelijke baasjes heeft een pakje voor hond of kat, bij de mannen is dat 49 procent. En wat hier van te denken: mensen die nooit naar de kerk gaan of die niet actief één of andere godsdienst beleven blijken veel guller te zijn naar hun huisdieren toe volgens de studie. (mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Malmedy breekt wereldrecord kerstboomverlichting met 195.817 lampjes

    Malmedy breekt wereldrecord kerstboomverlichting met 195.817 lampjes

    In Malmedy is gisterenavond het wereldrecord "kerstboomverlichting" gebroken. Gedurende vijf minuten brandden er 195.817 lampjes in een 16 meter hoge kerstboom. Het record werd goedgekeurd door een gerechtsdeurwaarder en komt in het Guinness Book of Records. Het Luikse stadje stoot Keulen van de troon, waar er in 2006 150.000 lampjes in de kerstboom geteld werden.

    De boom werd verlicht met 350 lichtslangen van elk 576 lampjes, normaal goed voor in totaal meer dan 200.000 brandende lampjes. Er waren 350 transformatoren en 10 verschillende elektrische circuits nodig voor de krachttoer.
     
    Het initiatief ging uit van serviceclub Kiwanis Club Malmedy. Zo'n 500 mensen bouwden de boom op. Onder de toeschouwers was een deurwaarder afgevaardigd door Keulen.
     
    De stunt moet via een sms-actie geld in het laatje brengen voor "Make a Wish" en een lokale organisatie die zich inzet voor mentaal gehandicapten. De boom blijft tot 9 januari verlicht. (belga/mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    10-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kartonnen flikken met minirok regelen het verkeer

    Kartonnen flikken met minirok regelen het verkeer


    Overal in Tsjechië duiken bij dit koude weer vrouwelijke politieagenten in minirok op. De dames zijn evenwel uit karton. De bedoeling is dat automobilisten vertragen als zij de kartonnen wetsdienaars in de gaten krijgen.

    Besparen
    De agentes staan opgesteld in de nabijheid van drukke kruispunten. Naast het verhogen van de verkeersveiligheid, willen de autoriteiten met het merkwaardige initiatief ook besparen op verkeerslichten.

    Verwarmen
    In het plaatsje Myslotin hebben grapjassen de nepagenten voorzien van een warme vest en muts. Die attributen werden evenwel de dag nadien gestolen. Door mensen die het écht koud hadden, wellicht. (eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!