NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  18-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodskist moordenaar JFK geveild voor 66.000 euro

  Doodskist moordenaar JFK geveild voor 66.000 euro  De doodskist waar het lichaam van Lee Harvey Oswald, de veronderstelde moordenaar van de Amerikaanse president John F. Kennedy, in gelegen heeft, is tijdens een onlineveiling verkocht voor 87.468 dollar of 66.000 euro. Dat heeft het veilinghuis Nate D Sanders uit Los Angeles meegedeeld in Los Angeles.
   
  De doodskist uit dennenhout lag achttien jaar onder de grond. In 1981 werd de kist opgegraven na geruchten dat een Russische spion begraven zou zijn in de plaats van Oswald. Het lichaam werd na de opgraving geïdentificeerd als wel dat van de moordenaar van de 35ste president van de Verenigde Staten. Lee Harvey Oswald werd opnieuw begraven in een andere kist.
   
  De identiteit van de nieuwe eigenaar van de kist werd niet bekendgemaakt.
   
  Lee Harvey Oswald werd beschuldigd van de moord op John F. Kennedy, op 22 november 1963 in Dallas. Hij werd twee dagen later zelf doodgeschoten. Verschillende onderzoekscommissies bevestigden dat Oswald op Kennedy schoot, maar in talloze complottheorieën is er sprake van andere schutters. (belga/lb)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enorme ijspegel door defecte WC legt verkeer Bratislava plat

  Enorme ijspegel door defecte WC legt verkeer Bratislava plat  Een defect toilet heeft vandaag een verkeerschaos in de Slovaakse hoofdstad Bratislava veroorzaakt. Van 's middags tot vroeg in de avond was de centrale toegangsbrug over de Donau in beide richtingen gestremd, omdat het toilet in het café van een 85 meter hoge uitkijktoren boven de brug overstroomde. Daardoor ontstond een gigantische ijspegel en dreigde acuut gevaar.

  Niemand mocht in de buurt van de almaar aangroeiende pegel bij de brug komen, aldus lokale media. Pas toen de reddingsdiensten de pegel stukje voor stukje hadden weggehaald en een loodgieter de wc had gerepareerd, werd de brug weer vrijgegeven. (anp/kve)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  17-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glijmiddel en vibrators in kerstpakketten Nederlands bedrijf

  Glijmiddel en vibrators in kerstpakketten Nederlands bedrijf


  Het bedrijf Polyvision uit het Nederlandse Noordwolde heeft in het kerstpakket van zijn vrouwelijke werknemers dit jaar tussen de nootjes en de wijn een vibrator gestopt. De mannen vonden op hun beurt een tube glijmiddel. Het bedrijf stoffeert, heeft een lijmspuiterij en een naaiatelier.

  Versleten
  Volgens directeur Robert Moerman gaat het om een grapje. "Ik heb ze zes jaar geleden ook al eens in het pakket gedaan en de mensen zeiden hier dat die waren versleten." Het personeel, dat bestaat uit tien vrouwen en zestien mannen, kon de grap wel waarderen, aldus Moerman. (anp/eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Babyhoofdje blijft groeien door mysterieuze aandoening

  Babyhoofdje blijft groeien door mysterieuze aandoening
  Een zestien maanden oud Chinees meisje lijdt aan een mysterieuze aandoening waardoor haar hoofdje maar blijft groeien. Het hoofd van Hong Yu is nu al bijna tweemaal zo groot dan dat van een volwassene.

  Toen Hong Yu een maand oud was, kreeg ze plots hevige koorts. Haar ouders gingen meteen met hun baby naar het plaatselijke ziekenhuis. De artsen konden echter niet vaststellen wat er precies aan de hand was met de kleine patiënt.

  Geldgebrek
  Het kindje werd overgebracht naar een groter hospitaal. Daar luidde de diagnose: virale meningitis en longontsteking. Na twee weken moest de behandeling stopgezet worden omdat de ouders van Hong Yu geen geld meer hadden. Intussen bleef het hoofd van het meisje maar in omvang toenemen.

  Vader Pan Luojiang en moeder Wei Fengxue hebben hun kind nu toevertrouwd aan de zorgen van traditionele genezers. Tot dusver zonder resultaat. (eb)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saoedische vader blaast huwelijk achtjarige dochter af

  Saoedische vader blaast huwelijk achtjarige dochter af  Een man die in Saoedi-Arabië met zijn achtjarige dochter naar het hospitaal ging voor een "voorhuwelijks medisch onderzoek," is tot andere gevoelens gebracht. De directie van het ziekenhuis kon de vader ervan overtuigen om van dit voornemen af te zien.

  Personeel aan het onthaal van het hospitaal in de stad Rass was geschokt toen ze vernamen wat de man daar met zijn dochter kwam doen. De directeur werd erbij gehaald. Die praatte de vader zijn idee uit het hoofd. "U berokkent uw dochtertje ernstige sociale en mentale schade", was het argument van de directie.

  Ten langen leste kon de vader overtuigd worden. Hij verzekerde de directeur dat hij het huwelijk zou afblazen en dat zijn dochter gewoon weer naar school zou gaan. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurste kerstboom ter wereld is 14 miljoen euro waard

  Duurste kerstboom ter wereld is 14 miljoen euro waard

  Het Emirates Palace Hotel in Abu Dhabi heeft de duurste kerstboom ter wereld in zijn ontvangsthal staan. Omdat de versiering uit juwelen bestaat, is de boom maar liefst veertien miljoen euro waard.

  Het hotel hoopt zich met deze stunt te onderscheiden van andere luxehotels in de regio en hoopt zo op een plaatsje in het Guiness Book of Records.

  De kerstboom is dertien meter hoog en is onder meer versierd met horloges, diamanten, edelstenen en parels. (ka)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  16-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puzzelexpert herstelt 200 versnipperde bankbriefjes

  Puzzelexpert herstelt 200 versnipperde bankbriefjes


  Liu Hui-fen kon de versnipperde biljetten voldoende restaureren. 

  Een Taiwanese zakenman liet afgelopen maand per ongeluk een tas met 200 bankbiljetten in de papierversnipperaar vallen. Een puzzelexpert van de politie bracht evenwel redding en kon de biljetten herstellen. Dat meldt Reuters.

  5.000 euro
  Het zat Lin, de baas van een plasticfabriek, niet mee toen hij de 200 biljetten van 1.000 Taiwanese dollar in de shredder dropte. Omgerekend gaat het om een bedrag van zowat 5.000 euro.

  De man ging evenwel te rade bij een befaamde sporenonderzoekster van de politie. Liu Hui-fen wordt niet voor niets de puzzelexpert genoemd.

  Zeven dagen
  Binnen zeven dagen wist Liu de 200 biljetten te restaureren. Ze omschreef de taak als "lastig" en iets dat "geduld vereist". De Taiwanese centrale bank heeft inmiddels verklaard dat de biljetten in voldoende mate hersteld zijn om eigenaar Lin de cash terug te geven. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kindertekeningen koningin Beatrix 16.750 euro waard

  Kindertekeningen koningin Beatrix 16.750 euro waard

  Zes tekeningen van de hand van de jonge prinses Beatrix zijn vandaag voor in totaal 16.750 euro geveild bij Christie's in Amsterdam. De tekeningen brachten drie keer meer op dan het veilinghuis had ingeschat. Dat liet Christie's weten.

  De schets van een paard ging voor 6.250 euro onder de hamer, en drie schetsen van ballerina's wisselden voor in totaal 5.250 euro van eigenaar. Dat bedrag werd ook geboden voor twee tekeningen van mannequins en spelende elfjes.
   
  Alle koninklijke kindertekeningen werden gekocht door de Ouborg Group uit Breda. Dat bedrijf heeft al een ruime collectie tekeningen van de Oranjes in zijn bezit.
   
  Met vaste hand
  Volgens het veilinghuis zijn de tekeningen gemaakt met vaste hand. Dat zou erop duiden dat Beatrix al wat ouder was, toen ze de schetsen maakte. De tekeningen zijn ondertekend met een verstrengelde T, v en O voor 'Trix van Oranje'.
   
  Als prinses deed Beatrix de tekeningen cadeau aan een hoffunctionaris. Zijn erfgenamen boden de tekeningen ter veiling aan. Christie's schatte de waarde van de werken in op 1.500 tot 2.000 euro per kavel. (belga/vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canadees wil 10.000 websites op zijn lichaam tattoeëren

  Canadees wil 10.000 websites op zijn lichaam tattoeëren  Een man uit Canada heeft een wel erg opmerkelijk plan bedacht om een centje bij te verdienen. Hij is namelijk bereid om voor 35 dollar de naam van een website op zijn lichaam te laten tatoeëren.

  De 29-jarige Patrick Vaillancourt is ongeveer een week geleden met zijn nieuwe 'job' begonnen en heeft intussen al zo'n 200 websites op zijn lichaam prijken. Het gaat om sites van makelaars, verzekeraars en organisatoren van kansspelen. Ook enkele mensen met een Facebook- of Twitteraccount hebben een plekje op het lichaam van de man gereserveerd.

  Vaillancourt hoopt dat hij binnen het jaar 10.000 adressen op zijn lichaam heeft staan en dat hij zo in het Guinness Book of World Records wordt opgenomen.

  Het geld dat hij inzamelt met zijn project wil de man gedeeltelijk besteden aan enkele goede doelen. Zo steunt hij onder meer een humanitair project in Haïti.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoo kan amfibieën van ondergang redden met spermacocktail

  Zoo kan amfibieën van ondergang redden met spermacocktail  Wetenschappers van de Zoo van Antwerpen zijn er in geslaagd om voor het eerst met succes amfibieën te kweken uit bevroren zaadcellen. De techniek kan er voor zorgen dat verschillende amfibiesoorten die met uitsterven zijn bedreigd, toch kunnen overleven.

  Het succesvol kweken van amfibieën uit bevroren zaadcellen werd bekomen dankzij een verbeterde techniek om sperma te verzamelen en te cryopreserveren. Dat laatste is het bewaren van levensvatbare lichaamscellen bij temperaturen bij -200° celsius.

  Een nauwkeurig samengestelde cocktail van amfibiesperma kan zelfs na een lange periode in de diepvries nog voor gezonde nakomelingen zorgen. "De weg is nu geëffend voor de oogst en cryopreservatie van spermacellen van verschillende bedreigde amfibieën, zowel in de natuur als in dierentuinen", stelt Ilse Segers, woorvoerder van de Antwerpse Zoo.

  Spermabank

  De wetenschappelijke doorbraak kwam er dankzij een samenwerking tussen de wetenschapscel van de Zoo en specialisten van buitenlandse onderzoeksinstituten.

  "De aanleg van een heuse spermabank voor amfibieën kan nu starten, en met dit protocol zijn we ervan verzekerd dat we het ingevroren vruchtbare materiaal kunnen ontdooien wanneer het nodig is", zegt Segers.

  Meer dan tweehonderd amfibiesoorten zijn er inmiddels al verdwenen van de aarde. Een amfibiespermabank voor kweekprogramma's zou zeker verschillende soorten van de ondergang hebben kunnen redden.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duits bezoekrecht na scheiding geldt niet voor hond

  Duits bezoekrecht na scheiding geldt niet voor hond

  Een Duitse rechtbank heeft gisteren geoordeeld dat gescheiden mannen of vrouwen geen bezoekrecht hebben voor de huisdieren die het gezin destijds had.

  De zaak was ingespannen door een gescheiden vrouw nadat haar ex-man weigerde dat zij hun hond, die ze samen hadden gekocht, regelmatig kon zien.
   
  Hond is geen kind
  Het hof van beroep van Hamm, in het westen van Duitsland, meende dat het bezoekrecht voor de kinderen na een scheiding, in dit geval niet geldt.
   
  Bij de scheiding was afgesproken dat de man de hond zou houden. Maar de vrouw wilde het dier tweemaal per week gedurende enkele uren zien. De man zei voor de rechtbank dat gescheiden echtgenoten hun goederen rechtvaardig kunnen verdelen, maar dat dit niet kon gelden voor de hoede over een hond. (dpa/tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurste kerstboom ter wereld is 14 miljoen euro waard

  Duurste kerstboom ter wereld is 14 miljoen euro waard
  Het Emirates Palace Hotel in Abu Dhabi heeft de duurste kerstboom ter wereld in zijn ontvangsthal staan. Omdat de versiering uit juwelen bestaat, is de boom maar liefst veertien miljoen euro waard.

  Het hotel hoopt zich met deze stunt te onderscheiden van andere luxehotels in de regio en hoopt zo op een plaatsje in het Guiness Book of Records.

  De kerstboom is dertien meter hoog en is onder meer versierd met horloges, diamanten, edelstenen en parels. (ka)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  15-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijkse opa (77) is hardleerse drugssmokkelaar

  Oostenrijkse opa (77) is hardleerse drugssmokkelaar


  Een 77-jarige Oostenrijker kan het drugssmokkelen niet laten. Bij zijn 23e veroordeling beloofde hij de rechter nog dat hij nu echt zou ophouden. Maar nu heeft de 'drugsopa' weer de handboeien om gekregen. De politie beschuldigt hem ervan dat hij vijftig keer drugs heeft vervoerd van Amsterdam naar Wenen. Bij zijn laatste reis is hij betrapt met een kilo cocaïne.

  Johann Strauss
  De bejaarde leverde de drugs af bij dealers. Maar hij had in Wenen ook zelf drugs verstopt in huizen, die hij had gehuurd onder de naam van componist Johann Strauss. Bij het onderzoek heeft de politie elf mensen aangehouden. Ze zouden ettelijke kilo's cocaïne en hasj hebben verhandeld.

  Begonnen als inbreker
  De onvermoeibare man uit Wenen begon zijn criminele carrière als inbreker. Toen het inbreken wegens zijn leeftijd niet meer lukte, schakelde hij over op drugssmokkel. "Een kilo cocaïne is makkelijk te dragen", verklaarde hij tegen de Oostenrijkse krant Kronen Zeitung.

  Twintig jaar jongere vriendin
  De Oostenrijker zat al bijna veertig jaar achter de tralies. Zijn advocaat zei glimlachend: "Hij maakt de theorie belachelijk dat de celstraf dient als afschrikking." Bij zijn veroordelingen zit zijn 20 jaar jongere vriendin Hanni steevast op de tribune. Het paar heeft slechts weinig tijd samen doorgebracht. Voor Hanni geen probleem: "Dat houdt de liefde fris." (anp/eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prehistorische hyenadrol teruggevonden in Nederland

  Prehistorische hyenadrol teruggevonden in Nederland

  prehistorische hyenadrol teruggevonden in nederland

  In het Nederlandse Rotterdam is een fossiel gevonden van een hyenadrol die tussen de 20.000 en 50.000 jaar oud zou zijn. Dat gebeurde bij de aanleg van de Tweede Maasvlakte in de Noordzee.

  Op de plek waar de Maasvlakte wordt aangelegd leefden in de ijstijd mammoeten, neushoren en hyena's.

  Het is niet de eerste keer dat er op deze plek er een belangrijkste vondst werd gedaan. Eerder dit jaar troffen werkers er ook al een dijbeen van een mammoet aan.

  De hyenadrol wordt nu bewaard in het Natuurhistorische Museum in Rotterdam.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parels worden alsmaar goedkoper

  Parels worden alsmaar goedkoper

  parels worden alsmaar goedkoper

  Wie op zoek is naar een authentiek parelsnoer moet daarvoor geen honderden euro's meer neertellen. Chinezen zijn er namelijk in geslaagd om parels in kwekerijen te produceren.

  Vergeet die romantische plaatjes waarbij een oester van de zeebodem wordt gevist en een mysterieuze parel blijkt te bezitten. Chinezen hebben namelijk grote kwekerijen aangelegd waarin oesters met parels worden gekweekt. Daardoor zijn de parels niet meer schaars in aanbod en daalt de prijs extreem.

  Maar sommige juweliers zijn daar niet zo blij mee. Zowel Christie's als Tiffany & Co houden hun aloude, peperdure, parelprijzen aan. "Want authentieke parels, die herken je aan hun schittering." Niet waar, zo beweren critici, want uit een onderzoek is gebleken dat de meeste kenners een gekweekte parel niet van een authentieke kunnen onderscheiden. "Al zijn er altijd wel mensen die veel geld zullen blijven betalen voor de authentieke soort."

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedrijf gaf sigaretten aan zwarte kinderen om hen verslaafd te maken

  Bedrijf gaf sigaretten aan zwarte kinderen om hen verslaafd te maken


  Onder meer deze Newport-sigaretten werden door de tabaksgigant uitgedeeld.

  Een Amerikaanse jury oordeelde gisteren dat tabaksbedrijf Lorillard Tobacco Co. in de jaren '50 sigaretten uitdeelde aan zwarte kinderen om hen tot roken aan te zetten. Het bedrijf werd veroordeeld tot het betalen van 71 miljoen dollar (zo'n 52,8 miljoen euro) aan de erfgenamen van een vrouw die aan longkanker overleed.

  De jury van het Suffolk Superior Court jury maakte het verdict gisteren na wekenlange hoorzittingen bekend. Hiermee geeft de rechtbank Willie Evans, die aanvoerde dat Lorillard zijn moeder Marie Evans in de late jaren '50 met gratis Newport-sigaretten tot roken aanzette, gelijk. Marie Evans begon te roken op haar veertiende, ze overleed op haar 54ste aan longkanker. Naast de schadevergoeding kan het bedrijf nu ook nog een boete opgelegd krijgen. Daarover buigt de rechtbank zich morgen.

  "Storende suggestie"
  Lorillard is producent van sigaretten als Newport, Kent, True, Old Gold, Maverick en Max. Het bedrijf verdedigde zich met de stelling dat ook andere merken in die periode gratis sigaretten aanboden, in een poging om rokers naar hun merk te doen overstappen. "Deze praktijk beperkte zich tot volwassenen", stelt de advocaat van de firma. "We vinden het storend dat de indruk wordt gewekt als zouden we zwarte minderjarigen tot doel hebben gehad."

  De raadsman voerde aan dat Evans bovendien zelf de beslissing nam om te roken, en daar niet mee ophield toen ze in 1985 een hartaanval kreeg, waarna artsen haar tot stoppen aanmaanden. Het bedrijf zegt dan ook in beroep te gaan. (hlnsydney/tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  14-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stamgasten te huur in Oekraïne

  Stamgasten te huur in Oekraïne


  Oekraïense borrelaars hoeven niet meer alleen te drinken. Sinds het bedrijf Kind Fairy, dat feestjes organiseert, stamgasten aanbiedt loopt het storm. Voor omgerekend 13 euro kan er al met iemand geproost worden.

  "Eigenlijk zijn al onze mensen getalenteerd. Ze kunnen gitaar spelen, zingen of poëzie voordragen", aldus de eigenaresse. De dienst is niet alleen populair bij feestvierders, maar ook bij mensen die weigeren in therapie te gaan en het prettig vinden om hun relaas te doen aan vreemden. (anp/mvdb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw valt flauw en vernielt kunstwerk

  Vrouw valt flauw en vernielt kunstwerk  In het Rotterdamse Museum Boijmans van Beuningen is afgelopen weekeinde een deel van een kostbaar kunstwerk van ontwerpster Hella Jongerius vernield. Dat gebeurde toen een bezoekster onwel werd en over het kunstwerk viel.
  Het kunstwerk, Coloured Vases genaamd, bestond uit driehonderd handbeschilderde vazen van Koninklijke Tichelaar Makkum. Door de val werden veertig vazen vernield. De schade wordt geschat op enkele tienduizenden euro's, aldus de woordvoerster. Boijmans is verzekerd tegen de schade.

  De vazen stonden in een cirkel en worden, weliswaar met veertig minder, opnieuw in een cirkel opgesteld. Jongerius bekijkt nog of dit werk opnieuw wordt gemaakt. Er bestaan twee versies van: een voor Boijmans en een voor de verkoop.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Levende babymuizen tuimelen uit chips

  Levende babymuizen tuimelen uit chips  Een moeder uit het Engelse Aston, in Birmingham, schrok zich rot toen ze in de supermarkt een zak chips uit een multipack nam; levende muizen vielen voor haar ogen op de grond.

  Liz Wray zegt dat ze een half dozijn babymuisjes op de vloer van warenhuis Tesco zag vallen. De knaagdieren hadden blijkbaar in een multipack chips zitten nestelen. "Plots verschenen die kleine, roze dingen en lagen ze voor ons op de vloer. Ze waren afstotelijk en maakten me misselijk. We konden onze ogen niet geloven", klinkt het.

  Het personeel van de winkel schakelde verdelgers in.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ziekenhuis vraagt artsen geen cocaïne te snuiven op het werk

  Ziekenhuis vraagt artsen geen cocaïne te snuiven op het werk


  Een Italiaanse ziekenhuisdirecteur communiceerde intern aan zijn artsen en verpleegkundigen de vraag geen cocaïne te snuiven tijdens het werk. Dat schrijft het persbureau ANSA. De memo kan Giuseppe Di Maria mogelijk een disciplinaire sanctie kosten.

  Di Maria verstuurde de memo aan de medische staf van het Santa Catarina Novella di Galatina ziekenhuis, in de buurt Lecce in het zuiden van Italië, nadat hij anonieme tips had gekregen over de praktijk in  het ziekenhuis. Waarna de hoofden van de sociale diensten een intern onderzoek naar de affaire gestart zijn en de zaak ook hebben doorverwezen naar het kantoor van de plaatselijke openbare aanklager.

  De directeur van sociale zaken Guido Scoditti zei dat hij geen andere keuze had dan de zaak over te dragen aan de autoriteiten. "De directeur van het ziekenhuis heeft zeker een vergissing gemaakt. Hij had deze memo niet moeten versturen maar hij zou mij direct geïnformeerd moeten hebben. De vermeende consumptie van cocaïne in een ziekenhuismilieu zou zeker niet op deze manier aangepakt moeten worden", zei hij. (odbs)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!