WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    05-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gigantische tonijn van 342 kilo geveild voor 300.000 euro

    Gigantische tonijn van 342 kilo geveild voor 300.000 euro



    Op een vismarkt in de Japanse hoofdstad Tokio is een enorme tonijn van 342 kilo verkocht voor een recordbedrag van 300.000 euro (32,5 miljoen yen).

    De vis, gewaardeerd op 95.000 yen per kilo, zal in chique sushirestaurants in Tokio en Hong Kong belanden.

    In Japan blijft de kritiek op de overbevissing van de bedreigde blauwvintonijn groeien. Natuurorganisaties ijveren voor een visverbod.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Varkens in Taiwan moeten naar het toilet

    Varkens in Taiwan moeten naar het toilet



    Opmerkelijke beslissing van het milieubureau van de Taiwanese overheid. Alle varkens in het land moeten voortaan naar…"het toilet".

    De nieuwe regeling zou niet alleen het milieu ten goede komen, maar ook de dieren zelf.

    Op een testboerderij werd een toiletruimte ingericht. Op die plaats werden uitwerpselen van varkens uitgesmeerd. De dieren kwamen er massaal op af en poepten en plasten uiteindelijk op één locatie.

    In het bedrijf zou de hoeveelheid afvalwater dat wordt gebruikt met tachtig procent zijn gedaald.

    Ook zou dankzij een toilet het aantal ziektes onder de varkens afnemen. De dieren zouden ook vruchtbaarder worden. De boerderij ligt er ook weer wat properder bij - de varkens doen hun behoeften niet meer waar ze staan - en ruikt niet meer zo erg.

    In Taiwan zouden zowat zes miljoen varkens terug te vinden zijn.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoo ontdekt na 22 jaar dat mannelijk nijlpaard een 'zij' is

    Zoo ontdekt na 22 jaar dat mannelijk nijlpaard een 'zij' is

    De verzorgers van de Riga Zoo in Letland zijn er na 22 jaar achtergekomen waarom hun koppel nijlpaarden er maar niet in slaagde voor een nageslacht te zorgen. Hun 'hij' bleek een 'zij' te zijn.

    De Oekraïense stad Kharkiv schonk het nijlpaard Funtiks in 1990 aan de zoo van de Letse hoofdstad Riga. Ondanks verwoede pogingen slaagden de verzorgers er echter maar niet in bij 'hem' voldoende enthousiasme op te wekken om voor het getrappel van kleine nijlpaardpootjes te zorgen.
     
    Binnen de muren van de dierentuin heerste al langer het vermoeden dat Funtiks een vrouwtje was, maar het vaststellen van het geslacht bij nijlpaarden is nu eenmaal een erg heikele klus. Na een helpende hand van Duitse specialisten is Funtiks nu toch omgedoopt tot Funta. (belga/odbs)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tienjarig Canadees meisje ontdekt supernova

    Tienjarig Canadees meisje ontdekt supernova




    Een Canadees meisje van tien jaar oud, dat net als haar vader amateurastronoom is, heeft een supernova ontdekt. Ze is daarmee de jongste persoon ooit die een dergelijke ontdekking heeft gedaan, zegt de Royal Astronomical Society of Canada.
     
    Kathryn Aurora Gray, die in Fredericton in de provincie New Brunswick (in het oosten van het land) woont, was samen met haar vader op een computerscherm beelden van verafgelegen sterrenstelsels aan het onderzoeken die door een telescoop werden opgevangen. Volgens de Canadese astronomische organisatie zou ze daarbij een supernova met een magnitude van 17 ontdekt hebben in het sterrenstelsel UGC 3378, op 240 miljoen lichtjaar van de Aarde in het sterrenbeeld Giraffe.
     
    Een supernova is een sterke toename van de helderheid van een grote ster, als gevolg van een explosie. Het geeft de indruk dat er een nieuwe ster verschijnt, maar in feite verdwijnt het hemellichaam net. De ontdekking van Gray werd snel bevestigd door twee andere amateurastronomen en geregistreerd onder de naam 'supernova 2010lt'. (belga/svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktfoto die op de Maan is geweest wordt geveild

    Naaktfoto die op de Maan is geweest wordt geveild



    Een Amerikaans veilinghuis veilt deze maand een blootfoto die met de Apollo 12 is meegereisd naar de maan.

    Bij wijze van grap smokkelde grondpersoneel een Playboy-foto van Miss Augustus 1967 aan boord van het ruimtevaartuig.

    Terwijl zijn collega's een maanwandeling maakten, ontdekte Richard Gordon de foto van de topless DeDe Lind achter een paneel. Daarbij stond de tekst 'Map of a Heavenly Body' (Kaart van een hemel(s)lichaam).

    De astronaut bewaarde de pin-up als souvenir, maar wil hem nu verkopen. Hij moet minstens duizend dollar opbrengen.

    Samen met de foto worden ook nog een kleine vijfhonderd andere NASA-souvenirs verkocht, zoals de microfoon waarmee de ruimtevaartorganisatie contact hield met Neil Armstrong toen die op de Maan landde, en een Amerikaanse vlag die meeging met de eerste maanmissie. (lb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    04-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinezen bouwen langste brug ter wereld

    Chinezen bouwen langste brug ter wereld


    Brug is zolang als een marathon

    De langste brug ter wereld verbindt de Chinese stad Qingdao in de provincie Shandong met het Huangdao disctrict. Na vier jaar noeste arbeid hebben de Chinezen het huzarenstuk geklaard: een brug van 42 kilometer lang. Wie al een marathon in de benen heeft, weet hoe lang 42 kilometer wel niet is.

    Ter vergelijking: de brug is ongeveer 174 keer langer dan de Tower Bridge in Londen. Twee verschillende ploegen werkten eraan sinds 2006.

    Nog langere brug
    De nieuwe brug zal echter niet erg lang recordhouder zijn. In Hong Kong is namelijk de bouw begonnen van de Hong Kong-Zhuhai-Macau brug. De brug zal 49,6 kilometer lang zijn en moet de afstand tussen beide voormalige kolonies reduceren van 3 uur tot 30 minuten. Bij de opening in 2016 zal die brug wereldrecordhouder worden. (kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nokia lanceert gsm-oplader voor op de fiets

    Nokia lanceert gsm-oplader voor op de fiets



    De Finse telefoonproducent Nokia heeft de Nokia Bicycle Charge Kit onthuld, een nieuwe milieuvriendelijke oplader voor op de fiets.

    Het gadget komt op de markt in een kit met oplader, dynamo en houder om op de fiets te monteren. De oplader werkt als een fietslamp. De wrijving tussen de dynamo en het wiel wekt elektriciteit op, waardoor de gsm wordt opgeladen.
    De oplader kan gebruikt worden voor alle Nokia-toestellen met een laderopening van 2 millimeter. Dit zijn bijna alle telefoons die de fabrikant de voorbije jaren heeft uitbracht.
     
    De Nokia Bicycle Charge Kit zal vanaf eind 2010 in de winkel en op het internet verkocht worden en zal 15 euro kosten. De kit zal nuttig zijn in landen waar veel gefietst wordt of voor mensen met beperkte toegang tot elektriciteit, aldus Nokia. (belga/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Botsing door opblaaspop

    Botsing door opblaaspop


    In Pennsylvania is een opblaaspop de oorzaak van een aanrijding. Dat meldt het persagentschap AP.

    In het anders zo rustige Boiling Springs gebeurde een kop-staartaanrijding nadat een chauffeur plots remde. De man gooide alles dicht omdat hij een persoon op de weg zag liggen. Een achterkomende bestuurder kon een botsing niet meer vermijden.

    De 'persoon' die op de openbare weg lag, bleek evenwel een opblaaspop. Hoe die daar was beland, is niet geweten. Beide chauffeurs droegen hun veiligheidsgordel, aldus de politie. Niemand werd gewond. Over het lot van de sekspop is niets bekend. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moordenaar erft fortuin van slachtoffer

    Moordenaar erft fortuin van slachtoffer


    Een Amerikaanse moordenaar erft zodra hij vrijkomt een fortuin van zijn slachtoffer, zijn schoonmoeder. De vermoorde Dianne Edwards had ongeveer 431.000 dollar (ruim 320.000 euro) aan haar dochter nagelaten, de echtgenote van de nu 24-jarige man. Ook zij is nu dood, meldden Amerikaanse media maandag.

    Brandon Palladino gaf in 2008 toe dat hij de schoonmoeder had gedood toen ze hem betrapte terwijl hij haar juwelen probeerde te stelen. Zijn echtgenote betaalde van een deel van de erfenis de advocaat van Palladino. Hij schikte met het Openbaar Ministerie (OM) en kreeg 25 jaar.

    De zus van de vermoorde Dianne Edwards heeft laten weten de schikking ongedaan te willen laten maken, tenzij de moordenaar de erfenis, die nog circa 241.000 dollar (180.000 euro) bedraagt, opgeeft. (anp/mvdb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pythons trouwen in Cambodja

    Pythons trouwen in Cambodja




    In het Cambodjaanse dorpje Svay Rolum hebben ze niet gewacht op prins William en Kate Middleton om het huwelijk van het jaar te vieren. Daar zijn immers twee pythons in het huwelijksterrarium gestapt. De trouwpartij moet de dorpelingen geluk brengen.

    Twee uur
    Honderden mensen waren er getuige van hoe slangenbruid Chamrouen in de echt werd verbonden met bruidegom Kroung Pich. Zij is 4,8 meter lang, hij is iets minder uit de kluiten gewassen. De plechtigheid duurde ruim twee uur en werd voltrokken door twee boeddhistische monniken.

    Geluk afdwingen
    Vader van de bruid is de 41-jarige Neth Vy. "Waarzeggers hebben ons bezworen dat de twee pythons voor eeuwig en altijd samen moeten blijven. Gebeurt dit niet, dan zal ons dorp getroffen worden door het noodlot. Vandaar dat we ze in de echt hebben verbonden". (eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nummer Tabakstop op alle pakjes sigaretten

    Nummer Tabakstop op alle pakjes sigaretten


    Vanaf 1 januari 2011 moeten alle pakjes sigaretten het telefoonnummer en de website van Tabakstop vermelden. Belgi' is het eerste land in de Europese Unie dat de vermelding van een telefonische hulplijn verplicht heeft gemaakt.

    Een op de veertien pakjes sigaretten draagt sinds 2006 de boodschap "Zoek hulp om te stoppen met roken: 0800 111 00 begin_of_the_skype_highlighting              0800 111 00      end_of_the_skype_highlighting". Het gaat om het nummer van Tabakstop. Volgens het ministerieel besluit van 28 mei 2009 is het verplicht de lijn op alle pakjes te vermelden vanaf 1 januari 2011. De eerste pakjes met de nieuwe vermelding zijn al in omloop.

    Tabakstop is een initiatief van de Stichting tegen Kanker. De dienst biedt verschillende gratis ondersteuningsmanieren aan om te stoppen met roken, zoals een telefonische hulplijn en de website www.tabakstop.be
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seksvluchten verboden wegens onveilig (voor piloten)

    Seksvluchten verboden wegens onveilig (voor piloten)


    De Britse luchtvaartmaatschappij Mile High Flights is haar vergunning kwijt. Het bedrijfje bood vluchten aan voor koppels en eventueel trio's die op grote hoogte van bil wilden gaan. De luchtvaartautoriteiten vonden deze seksvluchten onveilig omdat de piloten afgeleid zouden kunnen worden door het gekreun van de passagiers.

    Stoeiruimte
    De maatschappij, met Gloucestershire Airport als uitvalsbasis, voerde vluchten uit met een Cessna. Dat toestel was voorzien van een stoeiruimte. Die was evenwel enkel door middel van een gordijn afgesloten van de cockpit.

    Niet geluidsdicht
    "Niet geluidsdicht genoeg", oordeelde de Civil Aviation Authority (CAA). "Het risico is reëel dat de piloten afgeleid worden door de seksuele activiteiten van de 'inliggenden'. Vandaar dat we de vergunning van Mile High Flights niet verlengd hebben", aldus het verdict.

    Diploma
    De maatschappij rekende 750 euro aan per seksvlucht. In die prijs was een 'diploma' begrepen dat je lid maakt van de 'Mile High Club', een genootschap van mensen die de liefde bedreven hebben op grote hoogte.

    Boycot
    Oprichter Mike Crisp is boos op de luchtvaartautoriteit. "Ik vermoed dat de CAA ons wil boycotten op morele gronden", zegt hij. "Ik krijg elke week nog reservaties van mensen die letterlijk en figuurlijk van de grond willen gaan".

    Verkeerde knuppel?
    Bij de CAA is men echter formeel: "Deze beslissing is enkel ingegeven op veiligheidsgronden". Het is niet bekend of er zich ooit een piloot van knuppel vergist heeft tijdens zo'n seksvlucht. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    03-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."De aarde is hol en Vikingen en Hitler wonen er vredig samen"

    "De aarde is hol en Vikingen en Hitler wonen er vredig samen"



    Het internet is een broeinest van allerlei complottheorieën en die van de "Holle Aarde" past perfect in dat rijtje.

    Volgens de theorie zijn de aarde - en bij uitbreiding ook andere hemellichamen - hol vanbinnen. Bij de poolgebieden zouden er "ingangen" tot de binnenkant van de aarde zijn. Satellietfoto's "bewijzen" dat zogezegd.

    Rodney M. Cluff is een believer. Hij schreef er zelfs een boek over: 'World Top Secret: Our Earth Is Hollow!'. De man stelt dat binnenin de aarde het "aards paradijs" schuilt, en dat het "de plaats is waar de originele Tuin van Eden zich nu bevindt".
    "De tien verloren stammen van Israël wonen er, alsook de Vikingen van Groenland. Duitsers die verdwenen na Wereldoorlog II leven er eveneens."

    "Wie er leeft, kan honderden jaren oud worden. Er heerst vrede en voorspoed voor iedereen."

    "Het middenste van de aarde is tevens de plek waar de hemel zich bevindt en waar vliegende schotels vandaan komen", klinkt het op de website van de man.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran vindt Valentijn te westers

    Iran vindt Valentijn te westers



    Volgende maand is het weer Valentijnsdag, maar daar is niet iedereen even blij mee. Zo hebben winkeliers in Iran het verbod gekregen om posters en kaartjes met rode hartjes en rode rozen te etaleren en te verkopen. De overheid wil niet dat de westerse traditie nog populairder wordt in het islamitische land.

    Wie de instructies niet naleeft, riskeert een vervolging.

    In Iran is Valentijn in de voorbije jaren populair geworden onder jongeren. Er worden dan kaartjes gestuurd en geschenkjes uitgedeeld. De winkeliers begonnen daar op in te spelen en versierden hun etalages op gepaste wijze.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duizend merels vallen dood uit de lucht

    Duizend merels vallen dood uit de lucht



    In het stadje Beebe, in de Amerikaanse deelstaat Arkansas, heeft het letterlijk dode vogels geregend.

    Een gebied in de stad van nog geen twee kilometer groot werd bezaaid met duizend lijkjes van merels.

    Mogelijk werd een zwerm vogels op grote hoogte neergebliksemd. Een andere mogelijkheid is dat de gevleugelde dieren in de moeilijkheden kwamen door een hagelbui. Anderen opperen dat de merels door de stress zijn gestorven, die werd veroorzaakt door het vuurwerk tijdens de jaarwisseling.

    Wetenschappers hebben alvast tientallen vogellijkjes meegenomen om zo de juiste doodsoorzaak vast te kunnen stellen.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aarde draait in 2010 sneller om as dan voorspeld

    Aarde draait in 2010 sneller om as dan voorspeld



    De laatste dag van het jaar krijgt dan toch geen schrikkelseconde. De aarde heeft onverwacht sneller om haar as gedraaid dan wetenschappers hadden voorspeld.

    De aarde draait steeds minder snel rond haar as. Dat komt onder meer door de getijdewerking door de maan, het weer, de vochtigheid van de atmosfeer en aardbevingen.

    Wetenschappers vermoeden dat de aarde over 15 miljard jaar zelfs helemaal zal stilvallen. Maar omdat onze tijdsrekening is afgestemd op de rotatie van de aarde, moet die vertraging geregeld worden gecompenseerd.

    Sinds 1972 gebeurde dat al 24 keer. De laatste keer was op 31 december 2008. Toen telde de laatste minuut van het jaar 61 in plaats van 60 seconden.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieven aan de haal met 500 kilo presidentiële worst

    Dieven aan de haal met 500 kilo presidentiële worst

    Het is blijkbaar algemeen geweten dat de Kroatische president Ivo Josipovic zot is van droge worst uit de provincie Slavonië. Je kunt hem er zelfs midden in de nacht voor wakker maken, schrijft de Kroatische krant Vecernji List.

    Ook dieven kennen de smaak van de president. Ze belden naar Mesoprerada, een bekende fabriek van fijne vleeswaren in Slatina. "U spreekt met het kantoor van president Josipovic", klonk het aan de lijn. "De president wil de komende dagen zijn gasten verwennen met uw specialiteiten."

    De criminelen bestelden bijna 500 kilo vleeswaren, die netjes werden ingeladen in de auto's van de bellers. Weg vlees dus. Het kantoor van de president liet weten nooit vleeswaren te hebben besteld. Niet bij Mesoprerada, noch bij een andere fabriek. (anp/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veeleisende Maleisiër (110) slaat fris bloempje van 82 aan de haak

    Veeleisende Maleisiër (110) slaat fris bloempje van 82 aan de haak


    Op liefde staat geen leeftijd. Of wat dacht u van deze 110-jarige Maleisiër, die nog een fris bloempje van 82 aan de haak wist te slaan?

    Ahmad Mohamad Isa is met twintig kleinkinderen en veertig achterkleinkinderen verzekerd van een rijk nageslacht. Eén ding miste hij nog wel: een vrouw. Daarom deed hij eerder deze week een oproep in de krant: wie het zag zitten om hem te verzorgen en gezelschap te houden, mocht contact opnemen.

    "Het kan me niet schelen wie reageert, zolang ze maar kan koken voor mij", luidt het devies van Ahmad Mohamad Isa. "Ik ben eenzaam en het schrikt me af om alleen te slapen. Als ik een vrouw heb, kan zij me verzorgen."

    "Hij lijkt op mijn echtgenoot"
    Hoewel de 'annonce' niet bepaald vrouwvriendelijk klonk, trok ze toch de aandacht van de 82-jarige Sanah Ahmad. Zij is al dertig jaar lang weduwe en heeft negen kinderen. Die zorgden er uiteindelijk voor dat ze in contact kwam met Mohamad. "Ik viel voor hem omdat hij zo erg lijkt op mijn laatste echtgenoot. Bovendien hadden ze ook nog eens dezelfde naam", luidt haar liefdesverklaring.

    De eeuweling, die sukkelt met kleine gehoor- en oogkwaaltjes, heeft al vijf huwelijken achter de rug. Vier echtgenotes zijn gestorven, van de laatste is hij gescheiden. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    02-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menselijk brein is al 20.000 jaar aan het krimpen

    Menselijk brein is al 20.000 jaar aan het krimpen


    Zou het kunnen dat de mens steeds dommer wordt? Uit een studie blijkt dat het menselijk brein al 20.000 jaar aan het krimpen is. Gedurende de twee miljoen jaar daarvoor nam de grootte van het brein alleen maar toe.

    Het krimpende brein is een fenomeen waar niemand aan kan ontsnappen. Het gebeurt over de hele wereld, bij beide geslachten en bij elk ras. In 20.000 jaar is ons brein met de grootte van een tennisbal gekrompen. Volgens Dr. John Hawks, antropoloog van de universiteit van Wisconsin, hoeven we ons echter geen zorgen te maken. Een kleiner brein betekent niet noodzakelijk dat we aan intelligentie moeten inboeten.

    Reden?
    Over de reden van het krimpende brein is men het niet eens. Sommige wetenschappers geloven dat de mens vroeger een groot hoofd nodig had, aangezien ze veel vaker in de kou vertoefden. Andere wetenschappers denken dat ons voedsel vandaag veel gemakkelijker valt op te eten dan vroeger en dat onze hoofden daardoor niet meer groeien. Nog een theorie zegt dat enkel de sterksten overleefden, aangezien veel kinderen stierven. En de sterksten hadden het grootste hoofd.

    Voorouders
    Volgens Dr. David Geary, van de universiteit van Missouri, mogen we onze voorouders niet zomaar intelligenter noemen. "In feite waren onze voorouders intellectueel onze gelijke niet. Dankzij de opkomst van landbouw en moderne steden konden de slimste mensen zich op wetenschap, kunst en andere velden toespitsen. Hun voorouders hadden de infrastructuur niet om dat te doen."

    Raadsel
    Dr. Hawks gelooft wel dat de moderne mens slimmer is geworden, net doordat het brein gekrompen is. Een groter brein vraagt meer energie en doet er langer over om zich te ontwikkelen. Aan de universiteit van Tennessee stelt een studie echter dat ons brein in de toekomst opnieuw zal groeien. Wetenschappers staan met andere woorden zelf voor een raadsel. Of we slim genoeg zijn om het op te lossen, zal nog moeten blijken... (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    31-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verplegers krijgen 3.000 euro voor schone handen

    Verplegers krijgen 3.000 euro voor schone handen



    Verpleegkundigen van de Mangiagallikliniek in Milaan krijgen een beloning van 3;000 euro per jaar als zij hun handen goed wassen. Het ziekenhuis wil zo infecties bij te vroeg geboren kinderen voorkomen.

    Succes
    De regeling, die de naam 'Schone Handen' heeft gekregen, ging begin dit jaar in en heeft succes gehad want het aantal sterfgevallen onder de kwetsbare baby's is met 30 procent verminderd. Dat meldt de krant Corriere della Sera.

    Camera
    Om te controleren of de verpleegkundigen daadwerkelijk hun handen wassen, moeten ze accepteren dat een camera hun doen en laten bij de wasbak volgt. Het initiatief gaat uit van neonatoloog Fabio Mosca. (anp/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!