WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    26-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ambtenaar verkoopt vier straaljagers voor 16 euro

    Ambtenaar verkoopt vier straaljagers voor 16 euro


    Een Russische rechtbank heeft vrijdag een voormalige ambtenaar veroordeeld tot 11 jaar gevangenisstraf wegens fraude en corruptie. De man had onder meer vier straaljagers verkocht aan een illegale handelaar voor 153 roebel (3,85 euro) per stuk. De toestellen waren, ondanks het ontbreken van wapens en motoren, nog steeds circa 3 miljoen euro per stuk waard.

    De vliegtuigen van het type MIG-31 waren in de boeken gezet als oud schroot. De koper was een onderneming die geen vergunning had om te handelen in wapentuig. De verantwoordelijke beambte, Andrej Silyakov, stond tevens terecht voor verduistering van een hoeveelheid olie. Zijn bedrog heeft de Russische staat volgens de rechtbank rond de 50 miljoen euro gekost. (mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    25-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond waakt bij doodgereden vriend

    Hond waakt bij doodgereden vriend


    De hond mag dan misschien de grootste mensenvriend zijn, maar ook tussen de viervoeters onderling bestaan klaarblijkelijk uitzonderlijke vriendschappen. Dat bewijzen deze opmerkelijke beelden.

    Een hond van het Bichon Frise-ras houdt trouw de wacht bij zijn hondenvriend die werd overreden op een drukke straat in Wuhan, in de Chinese provincie Hubei. Dat hij hiermee zijn eigen leven riskeert, lijkt hem niet te deren. (eb)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stichting Marc Sleen stelt Nerobier en heruitgave Het Bierkanaal voor

    Stichting Marc Sleen stelt Nerobier en heruitgave Het Bierkanaal voor


    In het Marc Sleen Museum is donderdag het Nerobier en de heruitgave van Nero's 138ste avontuur "Het Bierkanaal" voorgesteld. Om de heruitgave van het stripverhaal, dat uit 1983 stamt, in de schijnwerpers te zetten, werd een gelegenheidsbier gebrouwen dat de naam Nerobier meekreeg.

    De Stichting Marc Sleen stapte naar de vzw Brussels Beer Capital of the World om een bier te laten brouwen dat Nero op het lijf geschreven is. Bierliefhebber Sven Gatz (Open Vld), voorzitter van de vzw, en (bier)professor Denis De Keukeleire van de Universiteit Gent brouwden in samenwerking met Dirk Naudts van de Proefbrouwerij in Lochristi het bier.
     
    Wennen
    Het Nerobier is amberkleurig en bevat zes procent alcohol. Er werd in vergelijking met andere Belgische bieren veel meer hop gebruikt en het wordt gekenmerkt door lichte fruitige aroma's (onder meer pompelmoes). Volgens de Stichting is het even wennen aan de bittere nasmaak van het bier, "maar na een half glas, wanneer je een beetje verzadigd geraakt aan het bittere gevoel, wordt het een flinke dorstlesser, doordrinker en appetizer tegelijk".
     
    Het etiket van de fles werd door Marc Sleen zelf getekend. Het Nerobier en het bijhorende glas zijn voorlopig enkel in het Marc Sleen Museum te verkrijgen.
     
    Samen met de lancering van het Nerobier werd ook het album "Het Bierkanaal" uit 1983 heruitgebracht. Striptekenaar Dirk Stallaert ontwierp speciaal voor de heruitgave een nieuwe cover. Ook het album wordt in het museum verkocht. ( belga/mvl )
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleinste aquarium ter wereld

    Kleinste aquarium ter wereld

    kleinste aquarium ter wereld video

      Dit is het kleinste aquarium ter wereld, van de hand van Anatoly Konenko.

    Konenko is een Russische kunstenaar die zich naast schilderen op micro-miniatuurtjes toelegt. Hij begon in 1981 in Siberia met het maken van kleine dingen. Hij bedacht de techniek van schrijven op rijst en perfectioneerde die totdat hij zelfs op een menselijk haar kon schrijven. Hij staat in het Guinness Book of World Records met het kleinste boek.

    Zijn nieuwste creatie, een aquariummetje, meet slechts 30x24x14 millimeter. Het water verversen gaat vrij snel, aangezien er hoogstens een eetlepel of twee vloeistof in het bakje gaan. Het water moet wel met een spuit worden opgezogen en ingespoten, om het landschapje niet te verstoren.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (10 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dakwerker zit zonder job door constante erectie

    Dakwerker zit zonder job door constante erectie

    Een 37-jarige man uit het Nederlandse Haarlem zit al maanden zonder werk. De voormalige dakwerker heeft een ziekte waardoor hij twaalf tot veertien uur per dag met een erectie rondloopt en dat heeft hem zijn job gekost. Dat meldt het Haarlems Dagblad.

    De man heeft flink te lijden onder de zeldzame erectiestoornis of priapisme. "Mensen doen er heel lacherig over, maar het is een immens probleem", aldus 'Bas'. Hij vertelt zijn verhaal onder een schuilnaam, omdat zijn vriendin niet wil 'dat heel Haarlem weet dat ik hiermee rondloop'.

    Tot de middag
    Bas lijdt sinds twee jaar aan de ziekte. Op een nacht werd hij plotseling wakker met een erectie die niet meer overging. "Na twaalf uur liep ik krom van de pijn. Uiteindelijk ben ik huilend naar het ziekenhuis gegaan." Elke behandeling bleek tot dusver tevergeefs. Daardoor heeft de man nog steeds elke dag een erectie, die pas rond het middaguur vanzelf weer over gaat.

    Bas wil geen medicijnen nemen. "Die blokkeren de productie van testosteron. Dat betekent dat ik geen kinderen kan krijgen en ik heb wel een kinderwens", legt hij uit.

    Geen zicht
    De dakwerker wil graag meer begrip voor zijn aandoening, die ertoe geleid heeft dat hij momenteel werkloos is. "Ik mag van het (Uitvoeringsinstituut WerknemersVerzekeringen, nvdr) niet op kantoor werken omdat zo'n erectie geen zicht is. Mijn begeleider zegt dat de collega's daar aanstoot aan kunnen nemen. Ze probeert nu passend werk voor me te vinden."

    Ook thuis heeft Bas het erg moeilijk met zijn aandoening. Zo beleeft hij geen plezier aan seks. "De hele boel is afgeklemd, waardoor ik bijna niks voel." (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canadees tv-kanaal toont 24 uur per dag roosterende kip

    Canadees tv-kanaal toont 24 uur per dag roosterende kip

    Goed nieuws voor Canadezen die graag kijken naar bradende kippen: het Canadese familierestaurant Swiss Chalet biedt vanaf maandag een digitale televisiezender aan waarop de klok bradende kippen te zien zijn. Dat bericht de Canadese pers.

    Een hele dag door zal op de "Rotisserie Channel" te zien zijn hoe twaalf kippen roosteren in een open oven. Het gaat om een publiciteitsstunt, die deel uitmaakt van een bredere campagne van Swiss Chalet. Het tv-kanaal, dat dertien weken zal bestaan, zal beschikbaar zijn voor de klanten van Rogers, een aanbieder van digitale televisie, in Ontario. Andere varianten in het genre zijn het haardvuur, de zonsondergang en het aquarium, aldus een woordvoerder van Rogers. (belga/odbs)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te koop: ijsjes van borstmelk

    Te koop: ijsjes van borstmelk



    Een crèmerie in de trendy Londense buurt van Covent Garden verkoopt sinds deze week ijscrème gemaakt van natuurlijke borstmelk. De eerste bollen zijn van de hand (of eerder borst) van een vrouw uit Leeds, maar de winkel heeft al vijftien vrouwen gevonden die bereid zijn in te staan voor de productie. De ijscrème wordt verkocht onder de naam 'Baby Gaga' en geserveerd door een lookalike van de eigenzinnige popster van het moment.

    "Borstmelk is het natuurlijkste wat er bestaat in onze wereld", aldus Matt O'Connor, die het maffe idee bedacht en nu commercialiseert. "Mijn drie jongens zijn ermee opgegroeid. Als het goed genoeg is voor onze kinderen, zal het ook wel goed genoeg zijn voor onze ijscrème. Bovendien is het ijs getest op zijn veiligheid." De ijscrème zou zoetig zijn, al kan het stevige prijskaartje van 14 pond (16 euro) voor een bol wel voor een bittere nasmaak zorgen. (hlnsydney/odbs)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    24-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al eens bloedige aambeien op restaurant besteld?

    Al eens bloedige aambeien op restaurant besteld?



    In het Chinese Chongqing is een restaurant geopend dat Bloedige Aambeien en Zwarte Constipatie aanbiedt. Jakkes!

    In het themarestaurant wordt de soep aangeboden in een klein toiletje. De wat ongewone gerechtjes schrikken niet af. Straffer zelfs, de Chinezen lopen de deur van de eettent plat. Geregeld staan er tot buiten lange wachtrijen.

    "De gerechten klinken zo walgelijk dat ik maar niet kan kiezen", aldus tiener Wang Feiyu. Uiteindelijk opteerde zo voor Baby's Groene Drol, een groen ijsschaafsel afgewerkt met kiwi en watermeloen.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werk Dali voor recordbedrag bij Christie's verkocht

    Werk Dali voor recordbedrag bij Christie's verkocht


    Een studie voor 'Le miel est plus doux que le sang' van Salvador Dali.

    Een studie voor 'Le miel est plus doux que le sang' uit 1926-1927 van de Spaanse schilder Savador Dali heeft vandaag tijdens een veiling bij Christie's in Londen bijna 4,8 miljoen euro opgebracht, een record voor de artiest.

    Magritte
    Tijdens de veiling gingen ook enkele werken van de Belgische surrealist René Magritte onder de hamer. Daarvan bracht 'L'aimant' het meeste geld op: bijna 5,6 miljoen euro. Het werk uit 1941 dat een naakte vrouw voorstelt voor een gordijn en de zee, was geschat op 4 tot 6,5 miljoen euro. (belga/ep)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Water van twee miljard jaar oud ontdekt

    Water van twee miljard jaar oud ontdekt

    In een goudmijn in Zuid-Afrika heeft een internationaal team van wetenschappers water van twee miljard jaar oud ontdekt. De vondst wordt beschreven in het vakblad Chemical Geology.

    Het grondwater werd drie kilometer onder de grond gevonden. Het gaat om water dat veel neon bevat en volgens de geologen al minstens miljoenen jaren afgesloten is van de rest van de wereld.
     
    Allereerste micro-organismen
    De micro-organismen die in het water leven, moeten het zonder licht of organische voedingsstoffen stellen. Volgens de onderzoekers gaat het om levensvormen die overeenkomsten vertonen met de allereerste micro-organismen die onze aarde bevolkten.
     
    Neon
    De aanwezigheid van het neon wijst erop dat het water al erg lang stil staat. Het edelgas is opgeslagen in de rotsen en langzaam in het grondwater gesijpeld. Uit de concentraties van het gas blijkt dat het water al twee miljard jaar op dezelfde plaats staat. (dpa/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na eenkindpolitiek nu ook eenhondpolitiek in Shanghai

    Na eenkindpolitiek nu ook eenhondpolitiek in Shanghai


    Shanghai, de grootste stad van China met zowat 20 miljoen inwoners, heeft door de stijging van het aantal huisdieren een eenhondpolitiek ingevoerd.
     
    De nieuwe wet, die op 15 mei van kracht wordt, bepaalt dat elk huisgezin nog maximum een hond mag bezitten, zo meldt de krant China Daily. Huisgezinnen die reeds twee honden bezitten, zullen die mogen houden, zo klinkt het.
     
    Met de steeds groter wordende middenklasse in China, heeft ook de hond het er steeds beter. Shanghai zou volgens officiële cijfers 800.000 honden tellen, waarvan slechts een kwart geregistreerd is.

    Dertig jaar geleden voerde het communistische China een eenkindpolitiek in, om de bevolkingsexplosie in te dijken. De maatregel is vandaag nog steeds in voegen is, maar weliswaar versoepeld. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    23-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prostituee van 96 jaar vangt nog 60.000 euro per jaar

    Prostituee van 96 jaar vangt nog 60.000 euro per jaar



    Een Britse vrouw van 96, die al sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog actief is in de seksindustrie, werkt vandaag de dag nog steeds als prostituee. Een aardige bijverdienste, blijkbaar, want Milly Cooper vangt er nog 60.000 euro per jaar mee. Dat meldt de Daily Mail.

    Toen Milly 27 jaar was, werd ze smoorverliefd op een Amerikaan. Ze trouwde met hem en ruilde Londen voor Las Vegas. Haar man sneuvelde evenwel in de Tweede Wereldoorlog. Milly bleef alleen achter met haar dochtertje en zonder enige vorm van inkomen.

    Als voormalige showgirl rolde ze als het ware in de prostitutie. Ze werd escortmeisje in de hogere kringen en verdiende al snel een klein fortuin.

    Madame
    Na jaren 'actieve dienst', werd Milly Cooper 'madame'. Ze had tien meisjes in dienst voor wie ze alle intieme afspraakjes regelde. Milly hertrouwde, maar bleef gedurende 25 jaar haar escortservice runnen.

    3.500 mannen
    Milly kon echter de lokroep naar het 'veldwerk' niet weerstaan en ze werd opnieuw prostituee. Ze heeft intussen naar eigen zeggen met 3.500 mannen de lakens gedeeld. Tegenwoordig ontvangt ze nog twee klanten per week. Milly is niet goedkoop: ze vraagt tot 900 euro per verwenbeurt. Haar klanten zijn tussen 29 en 92 jaar.

    De lat hoog leggen
    "De dag van vandaag hebben de meisjes stevige borsten en magere lijven. Ze lopen bij voorkeur halfnaakt rond. In mijn tijd noemden we dit soort vrouwen sletten. Ik blijf echter de lat hoog leggen. Ik ben steevast elegant gekleed en mijn klanten zijn gentlemen". (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Artistiek hoogstandje door combineren banale toeristenfoto's

    Artistiek hoogstandje door combineren banale toeristenfoto's

    artistiek hoogstandje door combineren banale toeristenfoto s

    De Zwitsers-Italiaanse kunstenares Corinne Vionnet levert wel een heel bijzondere artistieke prestatie. Ze gebruikt honderden foto's die toeristen gemaakt hebben van plaatsen die in ons collectieve geheugen gegrift zitten om die uiteindelijk samen te smelten tot een gestileerd impressionistisch geheel.

    Vionnet gaat zeer eenvoudig te werk. Ze typt op internet een zoekterm in, meestal de naam van een bekende plaats of een beroemd monument. Vervolgens downloadt ze alle foto's die ze vindt en legt ze er ongeveer twee tot driehonderd op elkaar, net zolang tot ze tevreden is over het resultaat.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Limburger drijft zelfgemaakte wasmachine aan met fiets

    Limburger drijft zelfgemaakte wasmachine aan met fiets

    limburger drijft zelfgemaakte wasmachine aan met fiets 2

    Kamil Julis uit Hamont-Achel liet zich maandagavond in het een-programma 'Man bijt Hond' opmerken met een wel erg ecologische manier om de was te doen. Toen zijn oude wasmachine het onlangs begaf en een nieuwe te duur bleek te zijn, knutselde de Limburger er zelf een in elkaar. Het resultaat: een wasmachine die door hemzelf wordt aangedreven met behulp van een fiets.

    "Het is zoals een berg op fietsen in de zwaarste versnelling: je voelt het dat je de was doet", vertelt Kamil. "Ik probeer te denken zoals een wasmachine denkt. Zo kan ik stroom en water uitsparen en het is goed voor mijn conditie."

    Bekijk de reportage op de website van een.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.74 boeken met notities van Thomas Jefferson ontdekt

    74 boeken met notities van Thomas Jefferson ontdekt

    74 boeken met notities van thomas jefferson ontdekt

    In Washington zijn 74 boeken teruggevonden die ooit nog een plekje hadden in de bibliotheek van Thomas Jefferson. Ze bevatten handgeschreven notities van de derde president van de Verenigde Staten.

    In 1815, elf jaar voor zijn dood, besloot Jefferson bijna zijn gehele collectie boeken (6.700 exemplaren) aan de staat te verkopen. De verzameling ging naar de Library of Congress, de grootste bibliotheek ter wereld.

    De boeken die nu onder het stof vandaan werden gehaald, werden door familieleden van Jefferson doorverkocht aan derden. Jefferson was van 1801 tot 1809 president van de Verenigde Staten.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse (103) onthult geheim van lang leven: "Ik ben nog maagd"

    Britse (103) onthult geheim van lang leven: "Ik ben nog maagd"

    Voor de Britse Gladys Gough is het geheim van de eeuwige jeugd simpel: "Ik ben nog maagd. Intieme relaties waren niet aan mij besteed", bekent de dame uit Coventry in The Sun.

    Eerlijkheidshalve voegt Gladys eraan toe dat ze nooit gerookt, gedronken of pillen geslikt heeft. "Ik had nooit een vriendje, laat staan een echtgenoot. Met mannen heb ik me nooit ingelaten", getuigt ze.

    Aan de andere kant is Gladys Gough tuk op een stevige maaltijd. "Ik heb er altijd voor gezorgd dat ik goed te eten had".

    De wereld zien
    De dame was ook dol op reizen. Ze wijdde haar leven aan het zien van de wereld, samen met haar zus Edna. Die overleed in 1996. Ze was toen 85 jaar. "Tijdens onze reizen werden we meer dan eens benaderd door het andere geslacht. Mijn zus en ik hadden evenwel genoeg aan elkaar". (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    22-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Affiche afgelaste Leuvense Sex Pistols-show haalt 520 euro

    Affiche afgelaste Leuvense Sex Pistols-show haalt 520 euro


    Een affiche van een concert van The Sex Pistols in Leuven uit 1978 is bij het Londense veilinghuis Christie's een poos geleden van de hand gegaan voor 438 pond (520 euro). Het concert moest normaal gezien op 31 januari 1978 plaatsvinden in het studentenrestaurant Alma II, maar werd op het laatste nippertje afgelast omdat de groep van Johnny Rotten een tiental dagen daarvoor splitte.

    Opluchting
    De opluchting bij de Alma-directie over het niet-doorgaan van het Leuvense concert was indertijd bijzonder groot, net als de ontgoocheling bij de 2.000 concertgangers die een ticket hadden gekocht en waarvan er heel wat hun ticket nadien niet meer inruilden voor het betaalde toegangsgeld.

    Door de split werd niet alleen het Leuvense concert afgelast: uiteraard werd de hele Europese tournee van The Sex Pistols, die op 19 januari had moeten beginnen in Stockholm, afgeblazen. (afp/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brazilianen halen brandstof uit koffiedik

    Brazilianen halen brandstof uit koffiedik

    Koffiedik kan gebruikt worden om biobrandstof te produceren. Dat is het resultaat van een experiment van de Universiteit van São Paulo in Brazilië.

    Brazilië is 's werelds grootste koffieproducent en de op een na grootste koffieconsument. Dat leidt tot een enorme hoeveelheid afval, dat tot nog toe nooit gebruikt werd.

    Het proces dat ingenieurs van de Universiteit van São Paulo ontwikkelden, haalt olie uit het koffiedik. Daarbij gebruiken ze ethanol als oplosmiddel. Vervolgens wordt de olie in contact met een alkalische katalysator die een chemische reactie (transesterificatie) in gang zet. Die reactie leidt tot biodiesel.

    "We vinden deze methode geschikt voor kleine landbouwgemeenschappen die zo hun eigen biobrandstof kunnen maken voor hun machines", zegt Denise Moreira dos Santos, die het onderzoek leidt. "Als je dit op industriële schaal wil produceren, dan zul je de bevolking moeten sensibiliseren om dit afval gescheiden te houden." (ips/adb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Albert heeft geheime halfzus

    Koning Albert heeft geheime halfzus

    koning albert heeft geheime halfzus

    Koning Albert heeft een geheime halfzus. De vrouw heet Ingeborg Verdun (70). Ze is de dochter van Leopold III en diens geheime minnares Liselotte Landbeck. De halfzus van onze koning woont ondertussen in Amerika.

    Het is auteur Leo Van Audenhaege die de onthulling doet in het boek 'Van Küssnacht naar Argenteuil', dat morgen verschijnt. Leopold III leerde de moeder van Ingeborg kennen in 1939, vier jaar na het dodelijk ongeval van zijn eerste vrouw, koningin Astrid. Liselotte Landbeck was een succesvolle kunstschaatster en Leopold zocht een lerares schaatsen voor zijn drie kinderen, waaronder ook koning Albert.

    De vonk sloeg snel over en een jaar later werd Ingeborg geboren. De bevalling vond plaats in het Antwerpse. Daarna greep koningin Elisabeth in. Ze eiste dat de relatie tussen haar zoon en de getrouwde niet-adelijke vrouw stopte. Liselotte was immers nog getrouwd met Robert Verdun.

    Dochter Ingeborg is toen vertrokken naar de VS. Pas op haar vijftigste heeft haar moeder haar verteld wie haar echte vader was. "Ik was stomverbaasd ja", vertelt Ingeborg in Humo. Waar de toenmalige minnares van Leopold zich nu bevindt, wil Van Audenhaege niet zeggen. Liselotte is nu 95 jaar zijn en zou in een rusthuis in Zuid-Europa verblijven.

    Leopold III trouwde na de affaire met Lilian Baels. Hij heeft zijn geheime dochter nooit erkend en ook nooit ontmoet. Zijn zoon Albert II heeft ook een buitenechtelijke dochter, Delphine Boël. De vorst heeft nog niet gereageerd op het nieuws.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britten willen de klok twee uur vooruit zetten

    Britten willen de klok twee uur vooruit zetten

    In Engeland gaan stemmen op om de klok in de zomermaanden twee uur vooruit te zetten, zo meldt het AD. De langere avonden zullen het toerisme een enorme boost geven. Tegenstanders morren echter en voorzien problemen.

    Volgens The Telegraph levert de invoering Engeland miljoenen op. Niet alleen profiteert de toeristenindustrie, maar het land land bespaart ook nog eens miljoenen ponden op verlichting en verkeersongevallen, zo is berekend.

    Tegenstanders roepen dat het plan waanzin is. Zo zullen juist meer verkeersongelukken plaatsvinden doordat het 's ochtends langer donker is waardoor het gevaarlijker voor kinderen wordt om naar school te gaan. Artsen waarschuwen dat het verzetten van de tijd ernstige gevolgen kan hebben voor de volksgezondheid.

    Boven Manchester zou de zon pas rond negen uur aan de hemel verschijnen. Vooral de Schotten zijn tegen. En die stemmen zijn wel nodig om de zomertijdplannen door het parlement te krijgen. (kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!