WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    01-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Harigste meisje van de wereld' plots populair op school

    'Harigste meisje van de wereld' plots populair op school



    Ze werd lang gepest op school maar daar is nu verandering ingekomen. Haar vermelding in het Guinness Book of Records heeft haar leven drastisch veranderd. Supatra Sasuphan (11) is niet langer het lelijke eendje van de klas waar niemand van houdt. Iedereen wil nu bestje vriendjes zijn met het meisje dat voortaan officieel door het leven gaat als het 'harigste meisje van de wereld'.

    Door een genetische afwijking heeft de meid uit Thailand een sterke haargroei op haar gezicht. Het hoeft dan ook geen verbazing te wekken dat de kinderen op school haar bijnamen gaven als 'aapgezicht' en wolfmeisje'. Supatra ging vaak huilend naar huis en werd onderweg ook nog eens aangestaard door verbaasde voorbijgangers. Haar leven was vaker een hel dan een pretje maar daar is nu dus verandering in gekomen. "Ik ben heel blij met mijn vermelding in het Guinness Book", zegt Supatra uit Pranakom. "Ik moest maar een paar vraagjes beantwoorden en kreeg de titel."

    Door de vermelding kreeg haar zelfvertrouwen een enorme boost. Het populair geworden meisje gaat nu ook naar de zang- en dansles en leert acteren. Ze is dol op popmuziek en bedenkt samen met haar vriendinnetjes danspasjes op de laatste hits. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesbisch koppel eist alimentatie van spermadonor

    Lesbisch koppel eist alimentatie van spermadonor

    Een Duitse spermadonor dreigt een serieuze financiële kater over te houden aan zijn gulle daad. Dat meldt Der Spiegel. Twee lesbiennes die hij aan een kind hielp, eisen nu van hem alimentatie. En ze worden waarschijnlijk in het gelijk gesteld.

    Klaus Schröder, een 52-jarige onderwijzer, stond vijf jaar geleden sperma af aan een lesbisch koppel dat een zoekertje in de krant had gezet. De twee vrouwen hadden toen beloofd dat ze geen financiële hulp zouden vragen voor het kind, aldus Der Spiegel.
     
    Doop betaald
    Na de geboorte speelde Schröder, die geen eigen kinderen had, de rol van "een soort van hulpvader" en ging hij de kleine David een keer per maand bezoeken. Hij betaalde ook de doopplechtigheid van het jongetje.
     
    Wet aan hun kant
    Nu vragen de twee vrouwen echter alimentatie voor hun zoontje, dat deze maand 4 wordt. En de wetgeving staat aan hun kant. Het Duitse gezinsrecht bepaalt dat, ongeacht welke engagementen beide partijen hebben gemaakt, een vader moet instaan voor de behoeften van zijn nageslacht van zodra zijn vaderschap vaststaat. En in dit geval lijkt daar amper twijfel over te bestaan. De enige uitzondering is wanneer de partner van de moeder het kind wettelijk adopteert. (afp/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ET duikt op in stronk

    ET duikt op in stronk



    Een Brits koppel dat brandhout aan het kappen was, heeft een opmerkelijke ontdekking gedaan; op een stuk hout vertoonde zich de afbeelding van een alien. Of althans het stereotype beeld dat we van aliens hebben sinds de film ET.

    De 72-jarige Pete Burford uit Staunton was verbaasd om te zien hoe een bekend gezicht hem aanstaarde toen hij hout hapte. Het gezicht deed hem onmiddellijk denken aan het figuurtje ET, uit de gelijknamige film van Steven Spielberg.

    "Het is wellicht zo een van die dingen, maar ik kon mijn ogen niet geloven. Het lijkt zo op ET."


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overheid verbiedt likken aan Baby Gaga

    Overheid verbiedt likken aan Baby Gaga

    Het is niet langer mogelijk om een 'Baby Gaga' te bestellen in ijscafé The Icecreamist in Londen. Enkele dagen terug pas werd het ijs, gemaakt van moedermelk voorgesteld, maar Voedselveiligheid wil het goedje eerst onderzoeken.

    De overheidsdienst voor voedselveiligheid FSA deelde mee dat de gemeentelijke overheid van Westminster eerst wil onderzoeken of het koude dessert gezondheidsrisico's inhoudt.
     
    Voorts wordt nagegaan of ijs uit een mensenborst geen overtreding is van een levensmiddelenwet.
     
    De 'Baby Gaga', een knipoog naar de excentrieke zangeres Lady Gaga, was te koop voor 14 pond (16,8 euro) per beker. Vijftien moeders waren ingegaan op een krantenadvertentie om moedermelk voor het product af te staan.

    Producten met moedermelk winnen steeds meer aan bekendheid. Er wordt kaas van gemaakt, een Zwitser wil er mee koken en het werd zowaar al in juwelen verwerkt. Aan de andere kant van het spectrum wint ook 'zaad' aan populariteit in voeding. (belga/edp)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Koninklijke' kotszakjes voor bruiloft prins William

    'Koninklijke' kotszakjes voor bruiloft prins William


    Een Britse kunstenares heeft kotszakjes ontworpen voor mensen die braakneigingen krijgen op de huwelijksdag van prins William en Kate Middleton. Het zijn zakjes zoals die ook in vliegtuigen worden gebruikt, maar dan met een afbeelding van het toekomstige bruidspaar erop en de tekst 'Throne Up'.

    De kotszakjes zijn verkrijgbaar in rood, wit en blauw, de kleuren van de Britse vlag. "Om klaar te houden op 29 april", staat te lezen in de 'bijsluiter'. Ontwerper Lydia Leith benadrukt dat de zakjes als grap zijn bedoeld en niet als antimonarchistisch statement. (anp/dea)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.China telt nu al meer dan 1,34 miljard inwoners

    China telt nu al meer dan 1,34 miljard inwoners


    De Chinese bevolking is opnieuw met zes miljoen aangegroeid.

    In China zijn er op een jaar tijd 6,3 miljoen zielen bijgekomen zodat het land eind 2010 1,341 miljard inwoners telde, zo heeft het Chinese Bureau voor de Statistiek bekendgemaakt. China is het bevolkingrijkste land ter wereld.
     
    Het cijfer is nog maar een voorlopige schatting die niet gebaseerd is op de tienjaarlijkse volkstelling. Die gebeurde in november 2010 maar de resultaten zullen niet voor april bekend zijn.
     
    Bij de laatste grote volkstelling in 2000 bleken er 1,295 miljard Chinezen te zijn, dubbel zoveel als de 594 miljoen in 1953.
     
    In 1980 heeft communistisch China een draconisch beleid van één kind per gezin ingevoerd. Dit geldt nog, maar is versoepeld. Zonder die maatregel zou China nu 400 miljoen inwoners meer hebben, zo rekenden de autoriteiten voor. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongen verlost van 18 kilo zware tumor op rug

    Jongen verlost van 18 kilo zware tumor op rug





    De vijftienjarige Chinese jongen Qiu Sheng is na een operatie van ruim vijf uur verlost van een enorme tumor op zijn rug. Het gezwel woog niet minder dan 18,7 kilogram. Omdat hij nu een derde van zijn lichaamsgewicht kwijt is, moet de jongen opnieuw leren zijn evenwicht te vinden om rechtop te kunnen lopen.

    Twee bobbeltjes
    "Wanneer onze zoon amper drie maanden oud was, merkten we dat hij twee bobbeltjes ter grootte van een erwt op zijn rug had", vertelt zijn vader het verhaal. "De dokters waren van mening dat er geen probleem was en dat die bobbeltjes wel vanzelf zouden verdwijnen".

    Grootte van cementzak
    Niets bleek minder waar. De bobbeltjes bleven maar groeien. Door de jaren heen kreeg het gezwel de omvang van een cementzak. De jongen kon niet op zijn rug liggen, vond geen kleren die pasten en werd op school het voorwerp van pijnlijke spot.

    Sparen
    Pas begin deze maand hadden de ouders van Qiu Sheng geld genoeg bijeengespaard om hun zoon te laten opereren. De operatie is inmiddels uitgevoerd en lijkt geslaagd. "Het is amper te geloven hoe deze jongen deze zware tumor al die tijd heeft kunnen torsen", aldus dokter Huang Yunchao. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond slikt dure ring in: metaaldetector brengt redding

    Hond slikt dure ring in: metaaldetector brengt redding


    De Britse Karen Woolley haalt opgelucht adem nu haar honderd jaar oude diamanten ring terecht is. Bleek dat haar zes maanden oude puppy het waardevolle kleinood had ingeslikt. Een metaaldetector loste het mysterie op.


    Mevrouw Woolley had haar ring, een familie-erfstuk, uitgedaan om een bad te nemen. Propertjes gewassen, kwam de 40-jarige uitbaatster van een bed & breakfast tot de bevinding dat de ring verdwenen was.

    Detector
    De vrouw verdacht er haar hond Barney van dat hij het ding had ingeslikt en 'onderwierp' hem aan een onderzoek met de metaaldetector. Karen had het toestel tweedehands gekocht om de velden rond haar huis af te speuren.

    Operatie
    Het apparaat begon te piepen en snelde met haar puppy meteen naar de dierenarts. Daar bevestigde een röntgenfoto het vermoeden van Karen. De arts kon de ring operatief verwijderen. "Het sieraad was groot genoeg om de kleine hond te doen stikken", zei de arts. "Het mag een wonder heten dat Barney het gehaald heeft". Het hondje herstelt nu thuis van zijn avontuur. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje (5) verliest neus door mysterieuze bacterie

    Meisje (5) verliest neus door mysterieuze bacterie

    Acht maanden na haar geboorte werd de kleine Song Hua overmand door een geheimzinnige ziekte. Gevolg was, dat het nu vijfjarige Chinese meisje haar neus is verloren.


    In september 2006 ontwikkelde het meisje plots een hoge koorts. Nadat de koorts was geweken, werd haar neusje rood en daarna zwart waarna hij geleidelijk aan begon af te sterven.

    "We gingen met onze dochter naar alle mogelijke hospitalen, tot in Peking toe", vertelt moeder Zhen Kunquan. "De artsen stelden vast dat Hua besmet was door de bacterie pseudomonas aeruginosa."

    Dodelijk
    Deze besmetting is niet zonder gevaar. Zonder behandeling kan de ziekte voorwoekeren waardoor haar mond en ogen gaan wegrotten. Uiteindelijk kan het meisje overlijden.

    "We hebben echter het geld niet - zo'n 11.000 euro - om onze dochter te laten behandelen", vervolgt de moeder. "We konden weinig anders dan met Hua terug naar huis keren en hopen op het beste".

    Gestabiliseerd
    Gelukkig lijkt de aandoening zich te hebben gestabiliseerd. Maar de kleine meid gaat intussen door de hel. Sinds ze naar de kleuterschool gaat, wordt ze aangegaapt door de andere kinderen en wordt ze voortdurend gepest.

    Plastische chirurgie
    Haar ouders hopen nu dat ze hun dochter via plastische chirurgie een nieuwe neus kunnen bezorgen zodat ze hun oogappel weer kunnen zien lachen. De ingreep zou echter ruim 10.000 euro kosten, geld dat niet voorhand is. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hergé en Franquin nog altijd duizenden euro's waard

    Hergé en Franquin nog altijd duizenden euro's waard

    herge en franquin nog altijd duizenden euro s waard

    Verschillende werken van Hergé en Franquin hebben zondag op een veiling in Brussel hoge bedragen gehaald. Een WWF-koffer met tien lithografieën van Kuifje uit 1981 ging onder de hamer voor 16.000 euro. Van Franquin haalde een illustratie van Guust Flater in Chinese inkt 4.600 euro.

    Voor een originele uitgave van 'Kuifje in het land van de Sovjets' uit 1930 werd 4.200 euro geboden, terwijl een versie van 'Mannen op de maan' verkocht werd voor 5.600 euro. Een gesigneerd album van 'Vlucht 714' met een tekening van Kuifje en Bobby erin ging weg voor 1.800 euro.

    Twee nieuwjaarskaarten, een met Jansen en Janssen en een ander met Kuifje en Bobby in de sneeuw, gingen over de toonbank voor 800 en 1.000 euro, drie keer meer dan de geschatte waarde.

    De organisator van de veiling, Banque dessinée, is met een totale opbrengst van 360.000 euro en een verkoop van negentig procent van de aangeboden werken zeer tevreden.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    26-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolfijnen redden dobermann van verdrinkingsdood

    Dolfijnen redden dobermann van verdrinkingsdood


    Turbo, een elfjarige dobermann uit Florida, heeft leuke watervriendjes. Toen de hond zondag in het kanaal sukkelde, werd hij gered door... dolfijnen.

    Baasje Cindy Burnett was al vijftien uur haar maatje kwijt, toen buren plots een luide plons hoorden in het nabijgelegen kanaal. Turbo was blijkbaar uit de tuin ontsnapt en in het water terechtgekomen. Gelukkig kreeg de vermoeide dobermann het gezelschap van enkele dolfijnen, die hem samen met een buur weer veilig aan land brachten.

    Cindy Burnett is uiteraard dolblij. "Turbo beefde enorm en was in shock. Als hij de hele nacht in het water zou gebleven zijn, had hij het niet overleefd." (jv)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foutje: arbeider krijgt maandloon van 2,3 miljoen euro

    Foutje: arbeider krijgt maandloon van 2,3 miljoen euro


    Een werknemer van een Brits bedrijf heeft per vergissing een maandloon van 2,3 miljoen euro op zijn bankrekening gekregen. De arbeider heeft daar zijn baas meteen op de hoogte van gebracht. De directie kondigt aan dat de man zal beloond worden voor zijn eerlijkheid. Dat meldt de BBC.

    2.300 euro
    De arbeider maakt onderdelen voor windturbines voor het bedrijf Alcoa Howmet in Exeter. In plaats van zijn gebruikelijke 2.300 euro maandloon, kreegt hij 2,3 miljoen op zijn bankrekening overgeschreven.

    Beloning
    De man signaleerde dit meteen aan zijn baas. "Uiteraard juichen we de eerlijkheid van onze medewerker toe", aldus een woordvoerder van het bedrijf. "We zullen meteen nagaan wat er misgelopen is". De directie belooft een beloning aan de eerlijke werknemer. Wat die zal inhouden, werd niet meegedeeld. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo zag ijsmummie Ötzi eruit

    Zo zag ijsmummie Ötzi eruit

    zo zag ijsmummie otzi eruit

    Dit is hoe Ötzi, de 5.300 jaar oude ijsmummie, er moet uitgezien hebben tijdens zijn leven.

    De broers Alfons en Adrie Kennis maakten een paleontologische reconstructie van het gezicht van de man, wiens bevroren lichaam in 1991 gevonden werd op een bergflank in Zuid-Tirol, op de grens van Oostenrijk en Italië. Op die plek had het lichaam duizenden jaren gelegen.

    Ötzi was in de ogen van de gebroeders Kennis relatief klein, had een pezig lijf en een gegroefd gelaat. De paleokunstenaars baseerden zich niet alleen op 3D-modellen van schedel en skelet van de mummie uit de steentijd, maar ook op honderden röntgen- en CT-beelden en op genetisch materiaal.

    Het resultaat van de gezichtsreconstructie is vanaf 1 maart te zien in het Südtiroler Archäeologiemuseum. National Geographic publiceert vandaag de eerste foto van de IJsman. De echte Ötzo ligt diepgevroren in een museum in Bolzano.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden tand stopt kogel

    Gouden tand stopt kogel


    Een jongeman uit New Orleans heeft zijn leven te danken aan zijn gouden tand. Een kogel, afgevuurd door zijn broer, kaatste immers af op de tandprothese uit edel metaal. Dat schrijft The Times-Picayune.

    Marihuana opgerookt
    Waltdell Davis (20) gebruikte een .22 Smith and Wesson revolver om zijn broer Davis (22) neer te knallen. De twee hadden ruzie omdat Walter de marihuana van zijn jongere broer had opgerookt.

    Walter werd geraakt in zijn bovenlip. In het hospitaal vonden de artsen een fragment van de kogel in het linkerneusgat van het slachtoffer. Volgens de dokters heeft de man zijn leven te danken aan de gouden tand waarop het projectiel afketste.

    Geen klacht
    Walter wil geen klacht indienen tegen zijn broer. Die werd toch gearresteerd omdat hij in voorlopige vrijheid was na een veroordeling wegens drugsbezit. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ambtenaar verkoopt vier straaljagers voor 16 euro

    Ambtenaar verkoopt vier straaljagers voor 16 euro


    Een Russische rechtbank heeft vrijdag een voormalige ambtenaar veroordeeld tot 11 jaar gevangenisstraf wegens fraude en corruptie. De man had onder meer vier straaljagers verkocht aan een illegale handelaar voor 153 roebel (3,85 euro) per stuk. De toestellen waren, ondanks het ontbreken van wapens en motoren, nog steeds circa 3 miljoen euro per stuk waard.

    De vliegtuigen van het type MIG-31 waren in de boeken gezet als oud schroot. De koper was een onderneming die geen vergunning had om te handelen in wapentuig. De verantwoordelijke beambte, Andrej Silyakov, stond tevens terecht voor verduistering van een hoeveelheid olie. Zijn bedrog heeft de Russische staat volgens de rechtbank rond de 50 miljoen euro gekost. (mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    25-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond waakt bij doodgereden vriend

    Hond waakt bij doodgereden vriend


    De hond mag dan misschien de grootste mensenvriend zijn, maar ook tussen de viervoeters onderling bestaan klaarblijkelijk uitzonderlijke vriendschappen. Dat bewijzen deze opmerkelijke beelden.

    Een hond van het Bichon Frise-ras houdt trouw de wacht bij zijn hondenvriend die werd overreden op een drukke straat in Wuhan, in de Chinese provincie Hubei. Dat hij hiermee zijn eigen leven riskeert, lijkt hem niet te deren. (eb)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stichting Marc Sleen stelt Nerobier en heruitgave Het Bierkanaal voor

    Stichting Marc Sleen stelt Nerobier en heruitgave Het Bierkanaal voor


    In het Marc Sleen Museum is donderdag het Nerobier en de heruitgave van Nero's 138ste avontuur "Het Bierkanaal" voorgesteld. Om de heruitgave van het stripverhaal, dat uit 1983 stamt, in de schijnwerpers te zetten, werd een gelegenheidsbier gebrouwen dat de naam Nerobier meekreeg.

    De Stichting Marc Sleen stapte naar de vzw Brussels Beer Capital of the World om een bier te laten brouwen dat Nero op het lijf geschreven is. Bierliefhebber Sven Gatz (Open Vld), voorzitter van de vzw, en (bier)professor Denis De Keukeleire van de Universiteit Gent brouwden in samenwerking met Dirk Naudts van de Proefbrouwerij in Lochristi het bier.
     
    Wennen
    Het Nerobier is amberkleurig en bevat zes procent alcohol. Er werd in vergelijking met andere Belgische bieren veel meer hop gebruikt en het wordt gekenmerkt door lichte fruitige aroma's (onder meer pompelmoes). Volgens de Stichting is het even wennen aan de bittere nasmaak van het bier, "maar na een half glas, wanneer je een beetje verzadigd geraakt aan het bittere gevoel, wordt het een flinke dorstlesser, doordrinker en appetizer tegelijk".
     
    Het etiket van de fles werd door Marc Sleen zelf getekend. Het Nerobier en het bijhorende glas zijn voorlopig enkel in het Marc Sleen Museum te verkrijgen.
     
    Samen met de lancering van het Nerobier werd ook het album "Het Bierkanaal" uit 1983 heruitgebracht. Striptekenaar Dirk Stallaert ontwierp speciaal voor de heruitgave een nieuwe cover. Ook het album wordt in het museum verkocht. ( belga/mvl )
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleinste aquarium ter wereld

    Kleinste aquarium ter wereld

    kleinste aquarium ter wereld video

      Dit is het kleinste aquarium ter wereld, van de hand van Anatoly Konenko.

    Konenko is een Russische kunstenaar die zich naast schilderen op micro-miniatuurtjes toelegt. Hij begon in 1981 in Siberia met het maken van kleine dingen. Hij bedacht de techniek van schrijven op rijst en perfectioneerde die totdat hij zelfs op een menselijk haar kon schrijven. Hij staat in het Guinness Book of World Records met het kleinste boek.

    Zijn nieuwste creatie, een aquariummetje, meet slechts 30x24x14 millimeter. Het water verversen gaat vrij snel, aangezien er hoogstens een eetlepel of twee vloeistof in het bakje gaan. Het water moet wel met een spuit worden opgezogen en ingespoten, om het landschapje niet te verstoren.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (10 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dakwerker zit zonder job door constante erectie

    Dakwerker zit zonder job door constante erectie

    Een 37-jarige man uit het Nederlandse Haarlem zit al maanden zonder werk. De voormalige dakwerker heeft een ziekte waardoor hij twaalf tot veertien uur per dag met een erectie rondloopt en dat heeft hem zijn job gekost. Dat meldt het Haarlems Dagblad.

    De man heeft flink te lijden onder de zeldzame erectiestoornis of priapisme. "Mensen doen er heel lacherig over, maar het is een immens probleem", aldus 'Bas'. Hij vertelt zijn verhaal onder een schuilnaam, omdat zijn vriendin niet wil 'dat heel Haarlem weet dat ik hiermee rondloop'.

    Tot de middag
    Bas lijdt sinds twee jaar aan de ziekte. Op een nacht werd hij plotseling wakker met een erectie die niet meer overging. "Na twaalf uur liep ik krom van de pijn. Uiteindelijk ben ik huilend naar het ziekenhuis gegaan." Elke behandeling bleek tot dusver tevergeefs. Daardoor heeft de man nog steeds elke dag een erectie, die pas rond het middaguur vanzelf weer over gaat.

    Bas wil geen medicijnen nemen. "Die blokkeren de productie van testosteron. Dat betekent dat ik geen kinderen kan krijgen en ik heb wel een kinderwens", legt hij uit.

    Geen zicht
    De dakwerker wil graag meer begrip voor zijn aandoening, die ertoe geleid heeft dat hij momenteel werkloos is. "Ik mag van het (Uitvoeringsinstituut WerknemersVerzekeringen, nvdr) niet op kantoor werken omdat zo'n erectie geen zicht is. Mijn begeleider zegt dat de collega's daar aanstoot aan kunnen nemen. Ze probeert nu passend werk voor me te vinden."

    Ook thuis heeft Bas het erg moeilijk met zijn aandoening. Zo beleeft hij geen plezier aan seks. "De hele boel is afgeklemd, waardoor ik bijna niks voel." (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canadees tv-kanaal toont 24 uur per dag roosterende kip

    Canadees tv-kanaal toont 24 uur per dag roosterende kip

    Goed nieuws voor Canadezen die graag kijken naar bradende kippen: het Canadese familierestaurant Swiss Chalet biedt vanaf maandag een digitale televisiezender aan waarop de klok bradende kippen te zien zijn. Dat bericht de Canadese pers.

    Een hele dag door zal op de "Rotisserie Channel" te zien zijn hoe twaalf kippen roosteren in een open oven. Het gaat om een publiciteitsstunt, die deel uitmaakt van een bredere campagne van Swiss Chalet. Het tv-kanaal, dat dertien weken zal bestaan, zal beschikbaar zijn voor de klanten van Rogers, een aanbieder van digitale televisie, in Ontario. Andere varianten in het genre zijn het haardvuur, de zonsondergang en het aquarium, aldus een woordvoerder van Rogers. (belga/odbs)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!