WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    23-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Wiskundige fout maakt van Da Vinci nog groter genie"

    "Wiskundige fout maakt van Da Vinci nog groter genie"

    Zelfs wiskundige genieën maken al eens een reken- of redeneerfoutje. Zo ook Leonardo Da Vinci, zo ontdekte de Nederlandse wiskundige Rinus Roelofs ontdekt. Volgens Roelofs vergiste Da Vinci zich in een illustratie van een zogezegde romboëdrische kuboctaëder. "Maar dat van hem net nog een groter genie", zo staat te lezen in Eos.

    Een romboëdrische kuboctaëder is een veelvlak waarbij een gelijkzijdige driehoek steeds door vierkanten wordt omringd.

    De betwiste tekening is een illustratie voor een boek van de wiskundige Luca Pacioli. Da Vinci plaatste op elk zijvlak van het object een piramide, met een drie- of een vierhoekig grondvlak, naargelang het zijvlak een driehoek of vierkant is).

    Echter is het grondvlak onderaan de figuur vierhoekig, terwijl dit volgens Roelofd driehoekig moet zijn. Ook andere piramides op de afbeelding lijken verkeerd.
     
    De fout doet volgens Roelofs niets af aan het genie Da Vinci. "Da Vinci was zonder meer een genie, en wellicht het grootste genie aller tijden. Maar ook hij was een mens, die moest nadenken en redeneren, en die daarbij al eens een foutje beging. En dat maakt hem alleen maar een nog groter genie."

    Bovendien had Da Vinci geen model om zich op te inspireren: hij was de eerste ooit die de romboëdrische kuboctaëder tekende voor een drukwerk, laat staan dat iemand er al piramides op had getekend om het stervormige lichaam af te beelden in druk, zo klinkt het in Eos. (belga/edp)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juiste eten maakt wespen sexy

    Juiste eten maakt wespen sexy


    Wespenwijfjes maken hun zoons aantrekkelijk voor partners. De vrouwtjes leggen hun eitjes het liefst op planten met veel linolzuur, zoals zonnebloemen.

    Dat onverzadigde vetzuur maakt de zoons gezond en potent, aldus Duitse wetenschappers in de nieuwste editie van het Britse wetenschappelijke tijdschrift Proceedings of the Royal Society B.

    De biologen deden onderzoek naar de Nasonia vitripennis, een sluipwesp van enkele millimeters groot. Mannetjeswespen lokken de vrouwtjes door een geur te verspreiden. Ze kunnen meer lokmiddel uitscheiden als ze zijn opgegroeid met linolzuur. Zo krijgen ze meer paringsrijpe wijfjes en produceren ze meer sperma dan minder geurige mannetjes.

    "Goed doorvoede mannetjes kunnen zich veroorloven meer geur te verspillen", stelden de onderzoekers van de Universiteit van Regensburg woensdag. (anp/mvdb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie vindt enorme schatkamer bij kunstheler

    Politie vindt enorme schatkamer bij kunstheler



    Een vaas van Emile Gallé.
    De Belgische en de Franse politie hebben een Belg gearresteerd die in opslagruimtes in Willebroek en Brussel honderden gestolen kunstvoorwerpen en juwelen verborgen hield. Tussen de buit zaten onder meer dure vazen van Emile Gallé en een brons van George Minne, melden de kranten van de Coreliogroep.

    G.V. wordt gelinkt aan 21 diefstallen, waarvan de oudste dateert uit 1988, en wordt uitgeleverd aan Frankrijk. De Franse politie is al sinds 2006 op zoek naar hem, omdat hij een belangrijke heler was die samenwerkte met een kunstbende in Parijs. De groep bestal zowel particulieren als kunstverzamelaars.
     
    1.500 voorwerpen
    Toen de politie de poort van zijn opslagruimte in Brussel opendeed, stootte ze op een schatkamer. De ruimte stond afgeladen vol met kunstvoorwerpen van de meest uiteenlopende soorten. Alles samen bedroeg de buit 1.500 kunstvoorwerpen en 1.200 juwelen. Tientallen violen, talrijke bronzen beelden, chinees porselein, enkele schilderijen, maar ook ivoor, en Afrikaanse en Precolumbiaanse kunst behoorden tot de buit.
     
    Zelfgegoten staven goud
    Er zijn ook werken van bekende kunstenaars, waaronder een paar art nouveau-vazen van Emile Gallé, van André Delatte en van Daum in Nancy. Van onze landgenoot George Minne is er een brons uit de reeks ineengedoken jongelingen. In Willebroek trof de politie een loods aan waar de man onder andere goud smolt. Er lagen zelfgegoten staven goud van ongelijke kwaliteit. (belga/odbs) mailIcon print | Meer bookmarks |
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nalatenschap koningin Juliana brengt 5 miljoen op bij veiling

    Nalatenschap koningin Juliana brengt 5 miljoen op bij veiling


    Een veiling bij Sotheby's Amsterdam uit de nalatenschap van koningin Juliana heeft meer dan vijf miljoen euro opgebracht. Dat is ruim boven de verwachte 1,5 miljoen euro. Alle 1535 'lots' zijn verkocht. Dat heeft het veilinghuis vanavond laten weten.


    De veiling, die vier dagen duurde, werd gehouden in opdracht van de executeurs van de vier erfgenamen van Juliana: koningin Beatrix en de prinsessen Irene, Margriet en Christina. Het ging in totaal om 10.000 objecten, verdeeld over 1535 lots. Volgens het veilinghuis is van over de hele wereld op de spullen geboden.

    De veilingopbrengst wordt in twee delen gesplitst. Het eerste deel gaat naar het Rode Kruis. De rest gaat in vier gelijke delen naar vier goede doelen, uitgekozen door koningin Beatrix en de drie prinsessen: het Prinses Beatrix Fonds, het NatuurCollege, het Rode Kruis en de Stichting Vrienden van het Prinses Christina Concours. (belga/adb)



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dokters halen tweelingbroer uit buik van boreling

    Dokters halen tweelingbroer uit buik van boreling


    De parasitaire tweeling was opgerold in een balletje en vertoonde duidelijke gelaatstrekken,
    had haar en vier ledematen.


    In een hospitaal in de Chinese stad Liaoning hebben artsen met succes een parasitaire tweelingbroer uit de buik van een vijf dagen oud jongetje verwijderd. Parasitaire tweelingen ontstaan wanneer een tweelingembryo zich niet volledig van elkaar afscheidt tijdens de ontwikkeling in de baarmoeder. Het ene embryo domineert vervolgens het andere.

    Abortus geweigerd
    Volgens moeder Li Xiaoming vertelden de dokters haar na 24 weken zwangerschap dat er iets mis was met haar vrucht. "Ik kreeg te horen dat mijn baby een tumor had ontwikkeld in zijn buik. Ze stelden voor om de baby te aborteren", vertelt ze. Een voorstel waarop de vrouw niet inging.

    Operatie
    Vijf dagen na de bevalling besloten de dokters de boreling te opereren. "We stelden vast dat de 'tumor' nagenoeg de hele buikholte van het jongetje had ingepalmd en diens ingewanden verdrukte", aldus professor Huang. "Nadat we het gezwel hadden weggehaald, constateerden we dat het om een onderontwikkelde, parasitaire tweelingbroer van de pasgeboren baby ging".

    Gelaatstrekken
    De parasitaire tweeling was opgerold in een balletje. Toch vertoonde het duidelijke gelaatstrekken, had het haar en vier ledematen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardbeving Japan heeft ook gevolgen in de ruimte

    Aardbeving Japan heeft ook gevolgen in de ruimte

    De verwoestende aardbeving die vorige week vrijdag Japan heeft getroffen, heeft ook in de ruimte gevolgen.

    Zo is het vluchtleidingscentrum voor het Japanse segment van het Internationaal Ruimtestation ISS zo zwaar beschadigd dat NASA de controle over de Japanse systemen heeft moeten overnemen.
     
    Het betreft de systemen voor het Japanse onderzoekslabo Kibo en de pas aangehechte cargo HTV-2. Ook heeft de opening van het luik van het onbemande vrachtruimteschip vertraging opgelopen.
     
    Het Japanse ruimtevaartbureau Jaxa dat het Kakuda Space Center, dat onderzoek doet naar raketmotoren, nog steeds gesloten is. Voor andere centra, zoals Tsukuba, luidt het dat bezoeken voorlopig niet mogelijk zijn. De lanceerbasis Tanegashima is van de tsunami gespaard gebleven. (belga/edp)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw verwarmt huis met barbecue en brengt kinderen in gevaar

    Vrouw verwarmt huis met barbecue en brengt kinderen in gevaar


    Een vrouw had een handige maar gevaarlijke oplossing gevonden voor het verwarmingsprobleem. De stookolie was op en ze haalde dan maar de barbecue binnen. De Amerikaanse gooide wat kolen op het toestel en stak een vuurtje aan.

    De politie van Suffolk County werd gebeld met de mededeling dat een vrouw het bewustzijn verloren had in haar woning in Brentwood, New York. De patrouille trof Marie Claudia-Blaise (43) en haar zoontje van dertien bewusteloos aan. Haar dochtertje Francysca (10) was half bewusteloos. De vrouw wordt nu aangeklaagd voor het in gevaar brengen van familieleden. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mechelse bakker vindt dierenharten in zijn broodautomaat

    Mechelse bakker vindt dierenharten in zijn broodautomaat



    Vanmorgen kwam een bakker uit Mechelen tot een wel heel vreemde ontdekking toen hij de broodautomaat buiten zijn zaak aan de Leuvensesteenweg wilde aanvullen. Onbekenden hadden enkele broden verwisseld met vacuüm getrokken zakjes, gevuld met orgaanvlees. Het zou gaan om dierenharten. Dat meldt de politie van Mechelen.

    "Geen stunt van 'Basta'"
    De actie moet vorige nacht hebben plaatsgevonden en werd vandaag opgeëist in een mail aan de pers. De boodschap luidde: "Op 28-01-2011 werden er organen gevonden in verschillende broodautomaten rond Leuven. Deze ochtend werden er op verschillende locaties rond Mechelen organen in de broodautomaten aangetroffen. Dit is geen studentengrap. Dit is geen stunt van 'Basta'. Dit is geen Chrysostemos-grap."

    Ook in Leuven

    Vermoedelijk gaat het om dezelfde personen die in januari al een gelijkaardige bizarre stunt uitvoerden bij vier fruit- en broodautomaten in het Leuvense. Ook toen werd een mail gestuurd naar de pers met bovendien de aankondiging "24-3, Tot dan."

    Geen sporen
    De politie van Leuven tast nog steeds in het duister over de identiteit en motieven van de daders. Er waren geen getuigen en er werden geen sporen aangetroffen op de zakjes of het vlees. Ook de Mechelse politie is intussen een onderzoek gestart, maar op meer duidelijkheid is het allicht wachten tot volgende week donderdag 24 maart. (belga/svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    17-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse auteur scoort bestseller met leeg 'seksboek'

    Britse auteur scoort bestseller met leeg 'seksboek'


    Succes ligt in een klein hoekje. Kijk maar naar de Britse auteur Sheridan Simove: met een leeg boek heeft hij zowaar een bestseller te pakken. Al spreekt de titel uiteraard wel tot de verbeelding: 'What every man thinks about apart from sex'. Vind daar maar eens een deftig antwoord op...


    In enkele weken tijd heeft het nepboek met de 200 blanco pagina's toppers als 'Harry Potter' en de 'Da Vinci Code' van de troon verdreven. Simove snapt zelf weinig van de heisa die hij aangericht heeft. "Ik heb hier negen dagen aan gewerkt en verkoop er zo'n 2.500 per week. Uitgevers uit zes verschillende landen willen ook nog eens de rechten opkopen. En dan moet u weten dat ik aan mijn eerste boek over mijn leven, successen en tegenslagen ('Ideas Man'; nvdr) vijf jaar gewijd heb. Daarvan zijn er slechts 35.000 van over de toonbank gegaan."
     
    Kladschrift voor studenten
    De amusante kaft valt vooral in de smaak bij Britse studenten, die het als kladschrift gebruiken. "Door mijn boek vol te schrijven, bewijzen ze eigenlijk dat ik ongelijk heb. Maar ik vraag me af hoeveel van hen opnieuw aan seks denken eens de les afgelopen is", grapt Simove. Ook als cadeau scoort de roman hoge toppen. "Mensen vinden het een briljante grap", klinkt de uitleg. "Dat zegt iets over de Youtube-generatie. Alles moet onmiddellijk een reactie uitlokken."

    Nieuwe naam: God
    Eerder haalde de 39-jarige 'ideeënman' al het nieuws omdat hij zijn naam in 'God' wilde veranderen. Omdat zijn bank één woord niet aanvaardde en ook het alternatief 'Almighty God' afketste, ging dat plan niet door.

    Voor de geïnteresseerden: 'What every man thinks about apart from sex' kost 5,50 euro. Ook de opvolger, 'Reasons to trust politicians', staat al op stapel. Iets zegt ons dat dit werkje niet veel diepgravender zal worden... (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps: verkeerde prins op huwelijkskopje

    Oeps: verkeerde prins op huwelijkskopje


    Kate Middleton en haar toekomstige... schoonbroer.

    De marketing rond het nakende Britse koninklijk huwelijk draait op volle toeren. Een Chinees bedrijf wilde ook wel een graantje meepikken door een porseleinen kopje op de markt te brengen. Daarop prijken Kate Middleton en haar toekomstige... schoonbroer prins Harry.

    Op de achterkant staat volgende boodschap te lezen: "Het sprookjeshuwelijk van de eeuw. 29 april 2011". Een blunder of een marketingstunt? Feit is dat het kopje van de Chinese bedrijf Guandong Enterprises - mét de verkeerde prins - te koop is voor £9,99, exclusief verzendingskosten.

    Aarzel niet
    "Vervaardigd in het fijnste porselein met een prachtige afbeelding van het gelukkige koppel om dit grote moment in de geschiedenis te herdenken", luidt het nog op de site van het bedrijf. "Aarzel niet want u zou wel eens ontgoocheld kunnen zijn wanneer de voorraad is uitgeput".

    Zonder toestemming

    De kleine lettertjes geven ook te kennen dat dit product werd vervaardigd zonder de toestemming van prins William, Kate Middleton of enig ander lid van de Britse koninklijke familie. Het is maar dat u het weet. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees legt 1,6 miljoen dollar neer voor hond

    Chinees legt 1,6 miljoen dollar neer voor hond

    Een elf maanden oude Tibetaanse mastiff gaat sinds kort door het leven als duurste hond ter wereld. Een steenrijke Chinese industrieel legde maar liefst 1,6 miljoen dollar neer om voortaan met 'Big Splash' aan de les te lopen. De kweker weet alvast met zijn geluk geen blijf.

    "Toen ik tien jaar geleden in dit vak stapte, had ik nooit verwacht dat er zo'n hoge bedragen mee gemoeid waren", zegt Lu Liang, uitbater van de Tibetan Mastiff Garden in Laoshan. "Maar Big Splash is het zeker waard", voegt hij er snel aan toe. "We hebben er zelf veel geld en tijd in gestopt."

    Dekgeld
    Tibetaanse mastiffs zijn een oud ras van grote honden. Chinezen geloven dat de honden hun baasjes zegenen met gezondheid en veiligheid. Big Splash weegt ondertussen al 80 kilogram en dat kan makkelijk oplopen tot 130 kilogram als hij volgroeid is. Met een multimillionair als baasje zal hij wel niet omkomen van de honger. Bovendien is de kweker er rotsvast van overtuigd dat Big Splash de investering op korte tijd kan terug verdienen. "Het dekgeld voor zo'n exemplaar kan al snel oplopen tot 15.000 dollar per beurt." (tma)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kook eens een eitje in de urine van kinderen

    Kook eens een eitje in de urine van kinderen


    De 'kookvloeistof' wordt ingezameld in plaatselijke scholen.



    Een traditioneel recept in de Chinese provincie Zhejiang staat klaar om de wereld te veroveren. In de streek rond Dongyang kookt men al honderden jaren eieren in de urine van kinderen. Het recept is gepromoveerd tot cultureel erfgoed en de plaatselijke autoriteiten willen dat ook u en ik er kunnen van proeven.

    Tienjarige jongetjes
    De kookvloeistof, urine dus, wordt verzameld in scholen uit de buurt. "De plas van tienjarige jongetjes wordt als ideaal beschouwd", zegt chef Lu Ming. "De kinderen plassen in emmers die we elke dag gaan ophalen. Kwestie van versheid, uiteraard".

    Tweemaal koken
    De eieren worden voor een eerste keer gekookt in de schelp. Nadien worden ze gepeld en vervolgens gedurende een dag en een nacht opnieuw gekookt. Dan zijn ze klaar om opgegeten te worden.

    Lekker en gezond
    Volgens kok Lu Ming zijn de eieren overheerlijk en bovendien erg gezond. "Ze werken koorstwerend en scherpen je concentratievermogen aan wanneer je je wat slapjes voelt", aldus de man.

    De chef ijvert er voor om het recept ook buiten China ingang te doen vinden. "We willen dat de hele wereld kan genieten van de traditionale Chinese keuken", is zijn motto. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    11-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Man had vroeger penis met kleine stekels"

    "Man had vroeger penis met kleine stekels"

    man had vroeger penis met kleine stekels

    Amerikaans onderzoek heeft aangewezen dat de penis van mensachtigen ooit erg stekelig was. De vorsers vergeleken het DNA van mensen, chimpansees en makaken.

    De eerste mensen hadden wellicht genen die ervoor zorgden dat er kleine stekels op de penis werden geproduceerd. Over de functie daarvan bestaat nog geen eensgezindheid.

    Een groep deskundigen stelt dat er door die stekels meer genot was. Anderen beweren dat ze de ovulatie bij vrouwen konden opwekken.

    "De stekels bevinden zich waarschijnlijk niet meer op de menselijke penis, omdat de geslachtsgemeenschap langer duurt en vrouwen niet meer alleen vruchtbaar zijn tijdens de ovulatie", aldus de hoofdonderzoeker.

    Bij apen en andere diersoorten komen er nog steeds stekelige penissen voor.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (14 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sms vervangt postzegel

    Sms vervangt postzegel


    In Denemarken kan je een brief binnenkort frankeren met een sms'je. Je stuurt daarvoor een tekstberichtje naar een speciaal nummer, dat dan een code terugzendt. Die code schrijf je op de brief, en klaar is Kees.

    Het systeem werkt voor brieven en pakketjes tot twee kg, en ook de Zweedse posterijen willen het systeem dit jaar nog invoeren.

    Een woordvoerder van de Zweedse postbesteller Posten AB meent dat het sms-systeem niet fraudegevoeliger is dan traditionele postzegels, meldt de Zweedse nieuwssite The Local. (sam)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Japan stelt futuristische kogeltrein voor

    Japan stelt futuristische kogeltrein voor


    Japan heeft afgelopen weekend een nieuwe kogeltrein onthuld. De zogenaamde 'Hayabusa' (valk) rijdt tussen de hoofdstad Tokio en Aomori aan een snelheid van bijna 300 kilometer per uur. De 675 kilometer worden in iets meer dan drie uur overbrugd. 

    Belangstellenden stonden te drummen in het station van Tokio om de futuristische trein te bewonderen. De 'Hayabusa' zal niet alleen sneller zijn dan zijn voorgangers maar ook meer comfort bieden aan de reizigers. (kve)



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dit Frédéric Chopin?

    Is dit Frédéric Chopin?



    Een Poolse verzamelaar uit Gdansk heeft donderdag aangekondigd dat hij op een uniek daguerreotype is gebotst. Op de voorloper van de foto is de componist Frédéric Chopin (1810-1849) afgebeeld op zijn sterfbed in 1849.
     
    "Alles wijst erop dat het gaat om een authentiek exemplaar", verklaarde gelukkige vinder Wladyslaw Zuchowski, zelf fotogalerijhouder en verzamelaar van daguerreotypes. Het zou volgens hem gaan om de enige daguerreotype van Chopin die gekend is. Alle andere afbeeldingen van hem zijn reproducties, verzekerde Zuchowski.
     
    Zuchowski vond het object in Schotland en liet het restaureren in Londen. Hij wilde geen details geven over hoe en waar hij de foto op de kop tikte.
     
    Het dagguerotype is 8 centimeter op 7, en is ondertekend door Louis-Auguste Bisson, een Franse fotograaf uit de 19de eeuw
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lachbui helpt genezing ontstoken wonden

    Lachbui helpt genezing ontstoken wonden

    lachbui helpt genezing ontstoken wonden

    Een goede lachbui kan helpen langdurig ontstoken wonden op benen en voeten, zoals doorligwonden of wonden opgelopen door diabetes, te helen.

    Dat blijkt uit een Brits onderzoek, waarbij eigenlijk het effect van een ander medicijn werd onderzocht. Dat middeltje bleek niet echt doeltreffend te zijn, maar de onderzoekers ontdekten dat een goede lachbui op zijn tijd wél positieve gevolgen had op de genezing.

    Professor Andrea Nelson, die het onderzoek leidde becommentarieert: "De sleutel tot een succesvolle behandeling voor deze groep patiënten ligt er in het bloed vanuit de benen terug naar het hart te doen vloeien. De beste manier om dat effect te bereiken is via compressie bandages en steunkousen, in combinatie met advies en dieet."

    Maar dat is nog niet alles. "Geloof het of niet, maar een goede slappe lach kan ook helpen. Dat komt doordat lachen helpt de middenrif te bewegen en dat speelt een cruciale rol in het rondpompen van bloed in het lichaam."


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    10-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Privécollectie foto's Eva Braun online

    Privécollectie foto's Eva Braun online


    privecollectie foto s eva braun online

    De Amerikaanse site LIFE.com heeft recent ontdekte privéfoto's van Hitlers vriendin en vrouw voor een dag Eva Braun online gezet. Op de foto's is de Duitse te zien in haar jonge jaren, op vakanties en poserend voor officiële familiefoto's.

    In 1945 kwam de privécollectie in het bezit van het Amerikaanse leger. Verzamelaar en curator Reinhard Schulz bracht de 31 foto's recent in de openbaarheid en nu staan ze zelfs online

    Klik op online om de foto's te bekijken


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spiderman van 12 cent naar 1,1 miljoen dollar

    Spiderman van 12 cent naar 1,1 miljoen dollar


    spiderman van 12 cent naar 1 1 miljoen dollar

    De inmiddels wereldbekende superheld Spider-Man maakte in 1962 zijn debuut in nummer 15 van het Amerikaanse stripblad Amazing Fantasy. Een exemplaar kostte toen 12 cent. Gisteren bracht datzelfde blaadje 1,1 miljoen dollar op.

    De vermogende stripverzamelaar die het boekje kocht wil anoniem blijven, net als de verkoper. Het eerste nummer van Superman bracht echter nog meer op: 1,5 miljoen dollar. Daarmee is dat de duurste strip ooit.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljonair vindt bankkaart arme student en bestelt pizza

    Miljonair vindt bankkaart arme student en bestelt pizza


    Onder het motto 'het is crisis voor iedereen': een Amerikaanse welgestelde tandarts liet zich van zijn smalste kant zien toen hij in de parking van een winkelcentrum in Florida de kredietkaart van een student vond. Hij stapte meteen een pizzazaak binnen en bestelde er voor veertig dollar aan pizza. Dat meldt de Orlando Sentinel.

    Toen Harrun Majeed, de onfortuinlijke student, zijn kaart wilde blokkeren, kreeg hij te horen dat er al een betaling mee gebeurd was. De politie werd meteen ingeschakeld en die vond tandarts Richard Ludwig in de pizzazaak. Gevraagd of hij soms financiële problemen had, zou Ludwig naar verluidt schamper gezegd hebben dat hij een persoonlijk fortuin van 3 à 4 miljoen dollar heeft. Op het ogenblik van de feiten had hij zelfs 250 dollar op zak. (sps)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!