WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    11-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Alle smurfen zijn nazi's"

    "Alle smurfen zijn nazi's"

    Totalitaire racisten, macho's en ook nog eens antisemieten: dat is het beeld dat van de Smurfen wordt opgehangen in een binnenkort te verschijnen Frans boek. Dat meldt het Algemeen Dagblad vandaag.

    "Je zou denken dat de Fransen met hun hyperactieve president Nicoals Sarkozy wel wat bemoeizucht gewend zijn, maar hij verbleekt bij  Grote Smurf", aldus schrijver en politicoloog Antoine Buéno in 'Le Petit Livre Bleu'.

    "De eerste van alle Smurfen is autoritair en paternalistisch en leidt 'een totalitaire utopie doordrenkt van stalinisme en nazisme'", meent Buéno, die literatuur doceert aan de Sciences Po, de politieke faculteit van de universiteit van Parijs.

    Smurfin
    De Smurfin met haar Germaanse trekjes kan bij hem ook al geen goed doen, en tovenaar Gargamel nog minder. Volgens de schrijver van Het Blauwe Boekje heeft hij een Joodse achtergrond, omdat hij qua uiterlijk sterk doet denken aan antisemitische afbeeldingen van kort voor de Tweede Wereldoorlog. Bovendien heet zijn kat niet voor niets Azraël.

    Thierry Culliford, zoon van de overleden Smurfentekenaar Pierre 'Peyo' Culliford, noemt de aanval van Buéno "grotesk en niet serieus". "Mijn vader had niets met totalitaire systemen, zelfs niet met politiek. Als er verkiezingen waren, vroeg hij aan mijn moeder voor wie hij moest stemmen." (ad/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Archeologen graven naar

    Archeologen graven naar "echte" Mona Lisa


    Italiaanse archeologen zijn vandaag begonnen met opgravingen naar de stoffelijke resten van een 16e-eeuwse vrouw van wie wordt vermoed dat zij model heeft gestaan voor Leonardo da Vinci's beroemdste werk: de Mona Lisa. Doel van de opgraving is haar schedel te vinden, zodat een reconstructie kan worden gemaakt van haar gezicht.

    Van Lisa Gherardini, beter bekend als Lisa del Giocondo, wordt al enkele jaren gedacht dat zij de vrouw is met de mysterieuze glimlach, die de bezoekers van het Musée du Louvre in Parijs al eeuwen fascineert. Zij zou volgens de onderzoekers begraven kunnen liggen onder een middeleeuws klooster in het hart van Firenze.

    De archeologen hopen het lichaam te vinden met behulp van radarapparatuur. Van alle stoffelijke resten die zij vinden, willen zij het DNA vergelijken met dat van Gherardini's afstammelingen. (anp/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hevige rellen rond afdruk hindoegodin op badpaklijn

    Hevige rellen rond afdruk hindoegodin op badpaklijn



    Een badpakkendefilé tijdens de Australische modeweek heeft kwaad bloed gezet bij de hindoegemeenschap overal ter wereld. Zij nemen aanstoot aan de afdruk van de hindoegodin Lakshmi op een badpakkenlijn van designer Lisa Blue.

    In India hebben de bewuste badpakken tot hevige rellen geleid. Activisten staken een Australische vlag in brand. Foto's van het omstreden badpakkenmodel gingen eveneens in de fik. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    10-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby met twee hoofden geboren in China

    Baby met twee hoofden geboren in China

    baby met twee hoofden geboren in china

    In de Chinese provincie Sichuan is een meisje met twee hoofden geboren. Het is uiterst zeldzaam dat zoiets gebeurt.

    De baby heeft twee armen en twee benen, maar een iets grotere borstkas dan normaal met daarop twee verschillende hoofden.

    Het gaat niet om een siamese tweeling, want dat zijn tweelingen die aan elkaar vasthangen met een bepaald lichaamsdeel. Vaak is dat de borstkas. In het geval van de tweehoofdige baby zou het om "samengesmolten tweeling" kunnen gaan.

    De Chinese dokters sluiten een eventuele scheiding volledig uit.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    09-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Logeren in een luchtbel

    Logeren in een luchtbel


    In Frankrijk kan je logeren in een luchtbel of een Bubbletree. Sommige hangen aan bomen, anderen liggen in weilanden of tussen de bossen. De CristalBubble is volledig transparant, wat je zowel overdag als 's nachts een weids zicht op de omgeving biedt. Meer privacy biedt de BubbleRoom, waarvan de onderkant tot op ooghoogte niet transparant is.

    In de BubbleLodges kan een heel gezin overnachten. De luchtbellen vind je in Bouches Du Rhône, in de Haute Savoie, bij Isère, Loir et Cher, in de Vendée en op Corsica. Een overnachting kan vanaf ± 210 euro.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen koffie en Red Bull meer in Leuvense universiteitsbib

    Geen koffie en Red Bull meer in Leuvense universiteitsbib

    De centrale universiteitsbibliotheek van de KU Leuven bant aan de vooravond van de blok cola, koffie en energiedrankjes. Morsende studenten brengen er immers te veel schade mee toe aan het beschermde interieur, zo staat in Het Nieuwsblad. De Centrale Bibliotheek op het Ladeuzeplein is een beschermd monument.

    De KU Leuven stimuleert het samen studeren door de verschillende bibliotheken open te stellen tot 's avonds laat, maar het vlaggenschip op het Ladeuzeplein, goed voor vierhonderd plaatsen, lijdt daaronder.
     
    Suiker
    "Suikerhoudende dranken zoals cola, fruitsap, energiedrankjes en ook koffie maken veel vlekken op onze houten tafels en stoelen. Vooral op dagen dat ieder plekje bezet is, wordt er aardig wat gemorst", zegt Erna Mannaerts van de Centrale Bibliotheek. "Dat levert vaak blijvende schade op. De grootste schade kunnen we uitwissen door de tafels en stoelen af te schuren en het hout opnieuw te behandelen, maar het is absoluut niet de bedoeling om na iedere blokperiode ons meubilair onder handen te nemen."
     
    Kosten
    Volgens Werner Beyens, de verantwoordelijke van de Publieke Diensten, zijn er al meer dan veertig zware schadegevallen vastgesteld sinds studenten massaal blokinspiratie zoeken in de bibliotheek. Kostprijs: 450 euro per keer. "Dat baart Monumentenzorg zorgen", zegt Beyens. "We zouden de factuur van de herstelling aan de morsende studenten kunnen doorspelen, maar het compromis is studentvriendelijker: voortaan mag er alleen nog water uit flesjes gedronken worden in de bieb." (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man houdt alligator in huis om vrouwen te verleiden

    Man houdt alligator in huis om vrouwen te verleiden

    In Illinois is een man gearresteerd omdat hij een alligator als huisdier hield. De 43-jarige uit Ford Heights verklaarde aan de politie dat zijn merkwaardige troetel erg in de smaak viel bij de vele vrouwen die hij over de vloer kreeg.

    De politie viel binnen in het huis van Dewayne Yarbrough na een anonieme tip. De beller was ongerust over de alligator die hij in het huis had gezien.

    Kick voor vrouwtjes
    Toen de politie zich aandiende, vonden ze het reptiel in de keuken van Yarbrough. "De vrouwtjes kicken er op", antwoordde de man op de vraag van de agenten waarom hij een alligator als huisdier hield.

    Streng dieet
    De speurders vonden het ook vreemd dat de alligator amper 1,2 meter lang was. Bleek dat Yarbrough het dier aan een schamel dieet van tien levende muizen per maand had onderworpen.

    De bizarre Romeo werd gearresteerd voor het houden van een gevaarlijk huisdier. Gespecialiseerde agenten kwamen de alligator vangen en brachten het over naar de Herpetologische Vereniging van Chicago. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee jurken van Lady Di geveild voor 276.000 dollar

    Twee jurken van Lady Di geveild voor 276.000 dollar


    Twee kledingstukken van de gewezen Britse prinses Diana (1961-1997) zijn in Californië ver boven de geschatte prijs geveild. Volgens veilinghuis Julien's in Beverly Hills brachten de avondjurken van ontwerpster Catherine Walker samen zowat 276.000 dollar (190.000 euro) op. De jurken gingen dit weekend onder de hamer als onderdeel van de "Hollywood Legends Auction".
     
    Een onbekende koper betaalde 144.000 dollar voor een zwarte avondjurk die met diamanten is bekleed. Lady Di had het in 1992 gedragen bij een staatsbezoek aan India.
     
    Daarnaast werd ook 132.000 dollar neergeteld voor een lichtblauw zijden kleed, dat de prinses van Wales onder andere in 1987 droeg op het filmfestival van Cannes. Voor beide kledingstukken werd de prijs tussen de veertig- en zestigduizend dollar geschat. (belga/sps)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    07-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indisch koppel doodgestenigd omdat ze met elkaar trouwden

    Indisch koppel doodgestenigd omdat ze met elkaar trouwden

    In het noorden van India zijn acht mensen gearresteerd nadat ze een pas gehuwd stel hadden gestenigd. Het gaat om een eremoord, heeft de politie vandaag meegedeeld. Bruid en bruidegom behoorden namelijk tot verschillende kasten.

    Rajiv Verma en Renu Pal waren 20 jaar oud en verliefd op elkaar. Maar omdat ze tot verschillende kasten behoorden, hadden ze van hun ouders geen toestemming gekregen om te trouwen.
     
    Weggelopen om te huwen
    Het paar liep zondag weg uit het Indische dorp Nagla Khuru, in de deelstaat Uttar Pradesh. Een dag later kwamen ze gehuwd terug. Een menigte onder leiding van de familie van de bruid wachtte hen op en stenigde hen tot de dood.
     
    Schandalig
    De politie arresteerde acht lieden die met de "eremoord" te maken hebben, zei Brij Lal, een woordvoerder van de politie in Uttar Pradesh. "Het is schandalig dat zelfs in een sociaal, educatief en economisch ontwikkelde omgeving mensen teruggrijpen naar verhalen over kasten en verouderde sociale normen, om twee jonge mensen te verhinderen elkaar lief te hebben."
     
    Reputatie bezoedeld
    In maart vroeg het Indiase Hooggerechtshof aan de deelstaatregeringen om de eremoorden "meedogenloos" uit te roeien. Het merendeel van de moorden is het werk van de familie van jonge mensen die trouwen, ondanks de verschillende kasten waartoe ze behoren. De families menen dat dergelijke huwelijksverbonden hun reputatie bezoedelen.
     
    Er bestaan geen officiële cijfers over dergelijke eremoorden, maar een onafhankelijke studie in 2010 becijfert het aantal op 900 moorden per jaar alleen al in drie noordelijke deelstaten: Haryana, Punjab en Uttar Pradesh. (afp/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    06-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschapper wil dinosaurus uit kip creëren

    Wetenschapper wil dinosaurus uit kip creëren

    De Amerikaanse paleontoloog Jack Hörner wil de dinosaurus terug tot leven wekken. De ‘Chickenosaurus’ moet de dinosaurusgenen in de kip weer aanwakkeren.

    Al jaren proberen wetenschappers en onderzoekers dinosaurussen terug tot leven te wekken. Tot nu toe zonder resultaat. Jack Hörner beweert nu de sleutel in handen te hebben om een levende dinosaurus te kweken.

    Hörner is curator van het Museum of Rockies van de universiteit van Montana. Hij adviseerde de producers van de Jurassic Park-films waarin het personage Alan Grand op hem geïnspireerd is.

    Staart

    In plaats van te werken met eeuwenoude botten van echte dinosaurussen waar nog enkele flarden van het dinosaurusgen in zitten, wil Hörner nu werken met kippen.

    Volgens hem bevatten die nog sporen van een dinosaurus. Dat zie je als je naar het embryo kijkt. “In het begin zie je daar nog duidelijk een staart, handen met vijf vingers en voeten afgetekend”, verklaart Hörner in Der Spiegel. De universiteit van Montréal slaagde er overigens al in om kippen weer een staart te geven.

    Ook het skelet van een kip heeft speciale eigenschappen. Zo zouden de vleugels op dezelfde manier in elkaar zitten als de armen van een dinosaurus.

    Tanden

    Volgens Hörner kun je kippenembryo’s ook tanden laten ontwikkelen. Dat zou mogelijk zijn door genen van krokodillen toe te voegen.

    Niet iedereen is opgezet met dit idee. “Een kip met een staart en tanden is nog altijd geen dinosaurus”, zegt bioloog Matthew Haris van Harvard University. Hij twijfelt ook aan de slaagkansen van Hörner. “Kippen hebben al 70 miljoen jaar geen tanden meer, ik denk niet dat je dit zomaar kan aanwakkeren.”

    Ook ethisch vinden veel mensen dat Hörner te ver gaat. Hij zelf verklaart dat je alle mogelijkheden van de wetenschap moet benutten. (NC)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wiskundegenie weigert 1 miljoen dollar omdat hij het heelal kan controleren

    Wiskundegenie weigert 1 miljoen dollar omdat hij het heelal kan controleren

    Het Russische wiskundegenie Grigori Perelman heeft een prijs van 1 miljoen dollar geweigerd. Wiskunde is zijn passie en hij doet het niet voor het geld.

    “Bovendien”, zegt hij, “weet ik hoe ik het heelal moet controleren. Waarom zou ik dan moeite doen voor 1 miljoen dollar?”

    Grigori Perelman leverde het bewijs voor een bekend wiskundeprobleem; “het vermoeden van Poincaré” in 2002 en 2003. Pas vorig jaar konden collega’s zijn bewijs verifiëren.

    Het wiskundegenie staat bekend als een gek die een gelofte van armoede zou hebben gezworen. Een journalist die hem heeft geïnterviewd naar aanleiding van een documentaire over 3 prestigieuze instellingen, weerlegt dit. Volgens hem is Perelman bij zijn volle verstand. (SF)

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recordbedrag voor houten sculptuur Gauguin bij Sotheby's

    Recordbedrag voor houten sculptuur Gauguin bij Sotheby's


    Een houten sculptuur van de Franse kunstenaar Paul Gauguin is in New York voor een recordbedrag van 11,3 miljoen dollar (7,6 miljoen euro) geveild.

    Het houten borstbeeld "Jeune tahitienne" verwisselde gisterenavond bij Sotheby's van eigenaar en toont een jonge Tahitiaanse met grote oorringen en rode koralen halskettingen.

    Gauguin (1848-1903) had het beeldhouwwerk na de terugkeer van zijn eerste reis naar Tahiti in 1894 aan de tienjarige dochter van een verzamelaar cadeau gedaan.

    Het is het enige bekende afgewerkte borstbeeld van de kunstenaar en werd voor het laatst in 1961 op een veiling in Londen voor 11.500 pond (12.780 euro) van de hand gedaan.

    Het hoogste bedrag bij de veiling was weggelegd voor het werk "Femmes lisant (Deux personnages)" van Pablo Picasso met 21,4 miljoen dollar (14,4 miljoen euro). Het doek uit 1934 ging naar een privéverzamelaar en toont Picasso's geliefde, Marie-Thérèse Walter, en haar zus al lezend.

    Het maakt deel uit van een reeks van Picasso's portretten van geliefden uit de jaren dertig. "Femmes lisant (Deux personnages)" werd in 1981 voor de laatste keer op de markt aangeboden. (dpa/adha)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruid bedenkt zich - Bruidegom eist 500.000 euro schadevergoeding

    Bruid bedenkt zich - Bruidegom eist 500.000 euro schadevergoeding

    bruid bedenkt zich bruidegom eist 500 000 euro schadevergoeding

    Ricardo, een 32-jarige Italiaan, heeft als bruidegom een ware nachtmerrie beleefd. Zijn bruid kwam niet opdagen in de kerk. Ze had zich in extremis bedacht, zo vertelde haar broer hem voor het altaar. De pechvogel laat het er niet bij. Hij eist een fikse schadevergoeding (500.000 euro) van de dame.

    Volgens een advocaat heeft Ricardo emotionele en materiële schade geleden.

    Zo had de Italiaan een villa geboekt en een huwelijksreis naar een eiland vastgelegd. Bovendien liet hij zijn appartement verbouwen zodat het stulpje aan haar eisen zou voldoen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Absint weer legaal in Frankrijk

    Absint weer legaal in Frankrijk



    'De Absintdrinker' van Picasso.

    'De Absintdrinker' van Picasso.

    'De Groene Fee' kan weer vrijelijk en legaal onder haar oorspronkelijke naam 'absint' (absinthe in het Frans) over de toonbank gaan in Frankrijk. Dat het straffe goedje sinds 1915 verboden was - ook in andere Europese landen - heeft te maken met de kwalijke krachten die werden toegedicht aan het ingrediënt thujon. Zo zou de Nederlandse schilder Vincent van Gogh er niet enkel zijn gele periode aan te danken hebben, maar ook het afsnijden van zijn oor.

    Het zwaar alcoholische spul - tot meer dan 70 procent, vandáár dus waarschijnlijk de vermeende hallucinogene werking - mocht in Frankrijk de laatste jaren wel verkocht worden, maar dan onder een andere naam dan 'absint'. Midden april stemde de Franse regering dan om ook die ban op te heffen, zoals dat eerder al in 1988 in de rest van de Europese Unie gebeurde.

    De huidige absint is wel niet te vergelijken met die uit vroegere tijden, toen artiesten als Oscar Wilde, Ernest Hemmingway, Charles Baudelaire, Paul Verlaine, Guy de Maupassant en Edouard Manet het met liters nuttigden. Nu gelden er duidelijke regels. Zo mag er maximaal 10 mg thujon per kg (of 35 mg voor de bitters) in verwerkt worden. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    05-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Codenaam 'Geronimo' zet kwaad bloed bij indianen

    Codenaam 'Geronimo' zet kwaad bloed bij indianen



    Indianenleider Geronimo. © ap
    Amerikaanse indianenleiders zijn woedend over het gebruik van de naam Geronimo bij de missie om terroristenleider Osama bin Laden te doden. Volgens de oorspronkelijke inwoners van de Verenigde Staten is het ongepast een belangrijke indianenleider in één zin te noemen met bin Laden.




    "Een inheemse strijder associëren met bin Laden is geen accurate reflectie van de geschiedenis'', zegt Jefferson Keel, voorzitter van het Nationale Congres van de Amerikaanse Indianen (NCAI). Hij spreekt verder van een "belediging", onder meer voor de indianen die in het leger dienen.

    Indianenleider
    Geronimo was een bekende indianenleider die leefde van 1829 tot 1909 en jarenlang met geweld vocht tegen de Verenigde Staten. Geronimo boezemde zijn tegenstanders angst in door zijn naam te schreeuwen wanneer hij een aanval opende. Het lukte hem jarenlang om arrestatie te vermijden. De Amerikanen kregen hem in 1886 toch in handen en staken hem in de gevangenis tot zijn dood.

    Ook leider Jeff Houser van de indianenstam Fort Sill Apache is verontwaardigd. "De vergelijking van Geronimo of welke indiaanse persoon dan ook met een figuur als Osama bin Laden, een massamoordenaar en een laffe terrorist, is pijnlijk en kwetsend voor onze stam en voor alle inheemse Amerikanen." Volgens hem zijn de twee onder meer niet met elkaar te vergelijken, omdat Geronimo in gevechten altijd oog in oog stond met zijn vijanden.

    Excuses
    Houser heeft in een brief aan president Barack Obama dan ook excuses geëist, hoewel hij er van overtuigd is dat de keuze voor de naam "is gebaseerd op een verkeerd begrepen historisch perspectief van Geronimo en zijn gewapende strijd".

    Na de dood van bin Laden zouden de elitetroepen, die de inval in de woning in de Pakistaanse stad Abbottabad uitvoerden, aan hun bevelhebbers hebben gemeld: "Geronimo EKIA", te vertalen als Geronimo vijand gedood in actie. Het Pentagon, het Amerikaanse ministerie van Defensie, heeft het gebruik van de codenaam niet bevestigd.

    Niet eerste keer
    Overigens is het niet voor het eerst dat het Amerikaanse leger de strijdkreet Geronimo heeft overgenomen. Dat gebeurde ook in 1940, toen een van de eerste Amerikaanse parachutisten een sprong maakte en de kreet uitstootte. Hij was waarschijnlijk geïnspireerd door een film over de indianenleider, die een jaar eerder was uitgekomen.

    De Senaatscommissie voor inheemse zaken zal straks praten over de ophef die het gebruik van de codenaam heeft veroorzaakt. Twee jaar geleden nam het Huis van Afgevaardigden nog een resolutie aan om Geronimo te eren voor zijn moed en de verdediging van zijn thuisland. (anp/afp/rrt/sam)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FBI waarschuwt voor Osama-virus

    FBI waarschuwt voor Osama-virus

    fbi waarschuwt voor osama virus

    Osama bin Laden is dan wel gedood, maar hij verspreidt nu wel virussen op de computer. Zowel via mail als via Facebook zijn er al malafide berichten opgedoken.

    De Amerikaanse inlichtingendienst FBI is op de hoogte van het virus en waarschuwt de computergebruikers om geen beelden van Osama te openen.

    Via mail worden (gemanipuleerde) foto's of video's van een dode bin Laden gestuurd. Wie klikt op de links, haalt een virus binnen dat onder andere creditcardgegevens kan stelen of de hardware van de pc kan aantasten.

    Er circuleert ook een video op Facebook die zogezegd gemaakt is door Amerikaanse troepen en waarin de moord op Osama bin Laden te zien zou zijn. In werkelijkheid gaat het ook om een virus.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aarde ontsnapt eind dit jaar aan inslag van asteroïde

    Aarde ontsnapt eind dit jaar aan inslag van asteroïde

    Een enorme asteroïde van 55 miljoen ton zal in november langs de Aarde scheren. Volgens NASA wordt dit het grootste object dat al zo dicht in de buurt van onze planeet is gekomen.

    Een inslag van deze asteroïde zou het equivalent van 65.000 atoombommen zijn en zou een krater van tien kilometer breed en meer dan een halve kilometer diep maken. De asteroïde, die de naam YU55 kreeg, zal op ongeveer 320.000 kilometer van de Aarde passeren en zal zichtbaar zijn met kleine telescopen. YU55 doet er 14 jaar over om rond de zon te draaien

    Aanvankelijk had NASA rekening gehouden met een inslag van de asteroïde, maar er zou nu geen gevaar meer bestaan. Er zijn momenteel 874 asteroïden die zich in de buurt van de Aarde bevinden en het potentieel hebben om gevaarlijk te worden. Deze objecten worden voortdurend in de gaten gehouden. Wetenschappers schatten dat een grote botsing met de Aarde om de enkele honderdduizenden jaren voorkomt. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikanen dol op Osama-shirts en -prullaria

    Amerikanen dol op Osama-shirts en -prullaria


    T-shirts van Osama bin Laden gaan in de Verenigde Staten als warme broodjes over de toonbank. Vrijwel meteen na de bekendmaking van de dood van de terroristenleider werden de eerste shirts al online te koop aangeboden.

    Ook op straat wordt kleding met opdrukken als 'Eindelijk gerechtigheid', 'Osama bin Zombied' of 'Osama bin Laden wereldkampioen verstoppen' veelvuldig verkocht.

    Bin Laden doet het niet alleen goed op T-shirts, maar ook op andere prullaria, zoals mokken, bumperstickers en petjes. (anp/sam)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw zoekt 39 dagen naar haar geparkeerde wagen

    Vrouw zoekt 39 dagen naar haar geparkeerde wagen

    39 dagen duurde de zoektocht van een Duitse naar haar wagen. Ze wist gewoon niet meer waar ze haar Audi A6 geparkeerd had. Toen ook de politie haar wagen niet kon vinden, stapte ze naar lokale kranten en met succes want een lezer belde haar op.

    Suzanne ging samen met haar dochtertje en een vriendin op pad. De dames trokken met het meisje naar de show van André Hellers en omdat ze München niet zo goed kende, besloot ze maar om haar vriendin te volgen. Dat lukte prima tot ze in het stadscentrum een babbeltje sloeg met haar dochtertje op de achterbank en zo haar vriendin -die ook met een Audi reed uit het oog verloor- en een andere Audi volgde.

    De wagen reed een private parkeergarage in en Susanne volgde. "De parkeergarage telde maar een verdieping en ik parkeerde op een plaats bij de uitrit." Ze stapte uit en merkte dat de chauffeur niet haar vriendin was maar ze moest zich haasten. Ze greep haar dochtertje bij de hand en liep de stad in. "Ik zag niet meteen mijn vriendin maar had geen tijd te verliezen. We wilden niet te laat komen voor de show en liepen door de stad."

    Een paar uur later begon de ellende. Ze kon zich niet meer herinneren waar ze haar Audi geparkeerd had. Na een zoektocht besloot ze moedeloos om een taxi naar huis te nemen. Later probeerde ze het opnieuw. Plots wist ze het weer. Ze had haar auto in de buurt van Leonrodplatz geparkeerd. Ze belde op een paar adressen aan en doorzocht parkeergarages maar ze kon haar auto niet vinden. Ze stapte dan maar naar de politie en gaf haar A6 als gestolen op. Susanne kreeg maar geen verlossend telefoontje van de politie en schuimde kroegen af met een fot van haar verdwenen wagen. Maar niemand belde haar op en met het schaamrood op de wangen stapte ze met haar verhaal naar een paar lokale kranten in de Duitse stad. Met succes deze keer want een paar dagen later kreeg ze een telefoontje van Claus Piller. De man wist haar doodleuk te melden dat haar auto al dagen in hun parkeergarage stond, 39 om precies te zijn. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metalen koffiebonen houden je koffie uren warm

    Metalen koffiebonen houden je koffie uren warm


    Dave Petrillo en David Jackson, twee vrienden uit de Amerikaanse staat New Jersey, hebben metalen koffiebonen ontworpen die koffie snel afkoelen tot een perfecte temperatuur om te drinken, en de koffie daarna tot vijf uur op die temperatuur te houden. Dat meldt de Amerikaanse krant NY Times.

    Coffee Joulies, dat is de naam die de metalen koffiebonen gekregen hebben. De bonen nemen thermische energie van de koffie, of een andere warme drink, op indien die te warm is. Op het moment dat de koffie te koud wordt om te drinken, gaan de bonen die energie opnieuw afgeven.

    Thermische energie
    Het binnenste van de metalen koffieboon is gemaakt van een speciale, niet-giftige, vaste stof, omgeven door een wand van roestvrij staal. Bij een temperatuur van 60 graden Celsius smelt de interne stof, waardoor erg veel thermische energie van de koffie wordt opgenomen. Eens de temperatuur verlaagd, wordt de interne stof opnieuw vast waardoor de thermische energie opnieuw wordt afgegeven en de drank warm blijft.

    Absorberen
    Coffee Joulies zorgen ervoor dat de koffie dubbel zo lang als normaal warm blijft. In een thermosfles blijft de drank tot vijf uur lang op de goede temperatuur, maar in een gewone tas zal dit maar enkele minuten langer dan normaal zijn, tenzij je er een dekselt op plaatst. Je zal er wel aan moeten denken om meer koffie dan normaal te zetten, aangezien de metalen bonen maar liefst 15 procent van de drank absorberen. (sg)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!