WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    19-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Atheïsten zorgen voor uw huisdier na Dag des oordeels

    Atheïsten zorgen voor uw huisdier na Dag des oordeels

    Een groep atheïstische Amerikanen speelt in op de aankondiging van de Dag des oordeels door fundamentalistische christenen. De christenen zijn ervan overtuigd dat het zaterdag zover zal zijn. Eternal Earth-Bound Pets biedt aan om voor de huisdieren te zorgen wanneer de christelijke baasjes naar de hemel zijn gegaan.

    Volgens een campagne van de Amerikaanse Bijbeluitlegger Harold Camping zal God aanstaande zaterdag het einde der tijden in gang zetten. Jezus zou terugkeren op aarde, rechtgeaarde gelovigen naar de hemel gaan en de wereld uiteindelijk vergaan. In veel landen heeft Campings omroep Family Radio posters laten ophangen waarin de apocalyps wordt aangekondigd.

    Abonnement
    Alle dierenredders zijn gezworen atheïsten, wat wil zeggen dat ze dus zeker op aarde zullen achterblijven. Ze claimen al 259 klanten in 26 Amerikaanse staten te hebben die zeker willen weten dat in de eindtijd goed voor hun huisdier wordt gezorgd. Het abonnement, dat 135 dollar (90 euro) kost,  is overigens tien jaar geldig, mocht de kans bestaan dat de eindtijd dan tóch langer op zich zal laten wachten. (anp/sg)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man heeft al 25.000 Big Macs verorberd

    Man heeft al 25.000 Big Macs verorberd

    man heeft al 25 000 big macs verorberd

    Don Gorske, een 57-jarige man uit de Amerikaanse deelstaat Wisconsin, heeft dinsdag zijn 25.000e Big Mac opgepeuzeld.

    De grote liefde voor de hamburger begon 39 jaar geleden. Hij stapte een McDonald's binnen om te vieren dat hij zijn eerste wagen had gekocht. Hij bestelde meteen drie Big Macs. Hij vond ze zo lekker dat hij diezelfde dag nog zes andere burgers kocht.

    Sindsdien heeft Gorkse elke dag minstens een hamburger gegeten, op de dag dat zijn moeder overleed na. De gekke Amerikaan vroeg zijn vriendin zelfs ten huwelijk in een filiaal van de hamburgerketen.

    Als hij 86 is, zal hij 40.000 Big Macs hebben verorberd. "Ik zal nooit lang genoeg leven om er 50.000 op te eten", voorspelt hij echter. Vreemd genoeg is het met de cholesterol van Gorske uitstekend gesteld.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.s Werelds duurste tiara brengt 8 miljoen op

    s Werelds duurste tiara brengt 8 miljoen op


    Een oogverblindende tiara met smaragden, die nog zou hebben toebehoord aan de vrouw van Napoleon III, is verkocht voor een recordbedrag van 11,3 miljoen Zwitserse franken (8,25 miljoen euro). Een anonieme koper kocht de tiara bij een veiling door Sotheby's in Genève.

    Deze roze diamant bracht 7,6 miljoen euro op.

    Deze roze diamant bracht 7,6 miljoen euro op.

    De waarde van de diamanten en smaragden tiara was geschat op 3,5 à 7 miljoen euro. "Onnodig te zeggen dat de prijs een wereldrecord is voor de veiling van een tiara'', zei voorzitter David Bennett van Sotheby's Europa en Midden-Oosten afdeling voor juwelen, toen hij de koop bezegelde met een hamerslag. De tiara was voor het laatst verkocht in 1979.

    Sotheby's verkocht ook een uiterst zeldzame roze diamant van 10,99 karaat. Die bracht 7,6 miljoen euro op. Dat is de op twee na hoogste prijs ooit betaalt voor een roze diamant bij een veiling. (anp/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    17-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse vrouw van 69 aan het werk gezet als bouwvakker

    Spaanse vrouw van 69 aan het werk gezet als bouwvakker



    Ze is allang op pensioengerechtigde leeftijd, lijdt aan artrose en heeft rugklachten, maar moet toch nog ploeteren op een bouwwerf. In het Zuid-Spaanse Almería heeft het arbeidsbureau de 69-jarige vrouw ertoe gebracht een job als bouwvakker aan te nemen. De openbare radiozender RNE meldde van dat de vrouw een houweel in de handen kreeg gestopt en een muur moest afbreken.

    In de brandende zon
    Omdat haar dat te zwaar viel, kreeg ze een schop in de hand gedrukt waarmee ze ander werk kon verrichten. Ondanks haar leeftijd zwoegde de 69-jarige vrouw afgelopen vrijdag van acht uur 's morgens tot drie uur 's namiddags in de brandende zon.

    Vermoedelijk vergissing
    De familie van de vijfvoudige moeder deed haar beklag bij het arbeidsbureau. De autoriteiten beloofden de zaak te zullen onderzoeken. Het zou vermoedelijk om een vergissing gaan. Dat de oudere vrouw zich nog bij het arbeidsbureau had aangemeld, wijst erop dat ze nog niet voldoende bijdragen voor haar pensioen had verzameld, luidde het. Ze had de job aangenomen uit angst haar pensioen te verliezen.

    Eén op vijf werkloos
    De zaak is nog des te merkwaardiger omdat in het crisisland Spanje een op vijf arbeidsgeschikten werkloos is en honderdduizenden jongeren een job zoeken. (dpa/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloedproef die dood voorspelt dit jaar nog op de markt

    Bloedproef die dood voorspelt dit jaar nog op de markt

    bloedproef die dood voorspelt dit jaar nog op de markt

    Spaanse wetenschappers hebben een bloedtest ontwikkeld die voorspelt hoe lang je zal leven. Aan de hand van de lengte van de telomeren kunnen ze afleiden hoe snel je ouder wordt en kan er een vrij realistische inschatting gemaakt worden van de leeftijd die je zal halen.

    Telomeren zijn de uiteinden van de chromosomen en die worden korter - slijten bij manier van spreken weg - naarmate er meer celdelingen hebben plaatsgevonden.

    Niet leven, wel dood

    "We weten dat mensen die met kortere telomeren geboren worden ook minder lang dan gemiddeld leven. We weten dus dat kortere telomeren oorzaak kunnen zijn van een minder lang leven", aldus de Maria Blasco van het Spaanse nationale kankeronderzoeksinstituut in Madrid. "Maar we weten niet of langere telomeren je ook een langer leven zullen schenken", aldus Blasco in The Independent. De test zou dus vooral de kans op vroegtijdig overlijden detecteren.

    Blasco heeft met haar bedrijf, Life Length, een commerciële versie van de test ontwikkeld die ongeveer 500 euro zal kosten. Ze is in onderhandeling met verscheidene farmaceutische bedrijven in Europa om haar test op de markt te brengen. Volgend jaar zou dat al het geval kunnen zijn. Binnen vijf tot tien jaar zou de test bijna overal een routine kunnen zijn, zo verwachten wetenschappers.

    Ethische bezwaren en misbruiken

    "Deze nieuwe test is vrij precies", aldus Blasco. "we kunnen kleine verschillen in lengte detecteren en de techniek is eenvoudig, zodat we veel stalen tegelijk kunnen analyseren".

    Voorstanders van de test zeggen dat hij belangrijk kan zijn in het onderzoek naar Alzheimer en kanker. Maar de keerzijde is dat bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappijen hem verplicht zouden kunnen maken voor ze een polis aanbieden. Of dat rusthuizen hem gaan hanteren om voorspellingen te doen over hun bewonersbestand. De voorbeelden van misbruik in deze richting zijn talrijk.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwart koppel krijgt blanke baby

    Zwart koppel krijgt blanke baby


    Een zwart Engels echtpaar stond elf weken geleden in de kraamkliniek van het Leciester Royal Infirmary ongetwijfeld met de mond vol tanden toen hun zoontje ter wereld kwam. Dat werd geen zwart broertje voor de tweejarige Seth, maar wel een blank, met bovendien blond haar. "Mijn eerste gedacht was alvast: 'is hij echt wel van mij?', aldus vader Francis Tshibangu, die in Congo geboren is, op de website van het Britse 'Daily Mail'. "Daniel zou een kleine genetische afwijking hebben, al is hij geen albino."

    "Ik stond op de grond genageld van verbazing en ik zag de dokters denken dat deze baby wel niet van mij zou zijn", vervolgt Tshibangu. "Daarna keek ik enkele seconden in de ogen van Arlette, waarna ik glimlachte. Natuurlijk was hij van mij. We zijn nu drie jaar samen en in die periode was er nooit sprake van ontrouw. Maar zo'n volledig witte baby, dat was toch wel een verrassing. Op zijn zachtst gezegd."

    Zijn neus, haar lippen
    De 28-jarige student sociologie lacht nog als hij terugdenkt aan de gezichten van de aanwezigen in de bevallingskamer toen Daniel, nu elf weken, het levenslicht zag. "Je zou er geld voor geven, al moet dat voor het mijne ook geweest zijn. Toen ik me voorover boog en Daniel beter bekeek, zag ik wel dat hij erg op Arlette en mezelf lijkt. Hij heeft mijn neus en de lippen van mijn vrouw. Daniel is ons mirakel. Voor ons is hij als een zegen. Hij is ook heel mooi."

    Gestolen?
    Voor alle zekerheid deed Francis toch wat research. "Mocht mijn vrouw een affaire gehad hebben met een blanke man, zou je een mix van de twee kleuren moeten krijgen met zwart haar, geen blanke baby met lichtblond haar als Daniel." Francis, die al tien jaar in Engeland woont, ontmoette zijn vrouw in 2007 tijdens een bezoek aan Congo.  Een jaar later trouwden ze en settelden ze zich in Loughorough. "Soms zie je mensen denken wat een zwart koppel met een blanke baby doet. 'Die moeten ze vast en zeker gestolen hebben'. Maar voor ons is zijn huidskleur van geen belang. Het belangrijkste is dat hij gezond is en we hem liefhebben." (odbs)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17-jarige kan fluiten naar pokerprijs van 370.000 euro

    17-jarige kan fluiten naar pokerprijs van 370.000 euro

    17 jarige kan fluiten naar pokerprijs van 370 000 euro

    De 17-jarige Jimmy Jonker uit het Nederlands-Limburgse Kerkrade speelde online poker onder het account van zijn vader Jos en won in maart van dit jaar 370.000 euro. Maar helaas voor Jimmy kon hij het niet laten hierover op pokerfora op te scheppen. De organisator van het toernooi, Pokerstars, gaat de prijs nu aan een goed doel schenken want de minderjarige Jimmy had hem volgens het reglement niet mogen winnen.

    Jimmy Jonker speelde onder de bijnaam Zeurr en geraakte bij de laatste zes. Hij zaaide zelf twijfel over zijn leeftijd door teveel in the picture te willen lopen.

    De familie Jonker probeerde de schijn nog hoog te houden door te beweren dat Jimmy 19 jaar is. Vader Jonker zei ten langen leste dat hij zelf gespeeld had, maar uiteindelijk vielen ze bij het onderzoek door Pokerstars toch door de mand.

    Grootste prijs ooit

    De 370.000 euro voor de zesde plaats in het toernooi met een deelnemersveld van 60.000 pokeraars was de grootste prijs die een Nederlander ooit won tijdens een online pokertoernooi.

    Omdat Jimmy Jonker niet heeft valsgespeeld, wordt zijn gewonnen geldbedrag niet verdeeld onder de andere finalisten. Het gaat volgens Pokerstars nu naar een goed doel dat zich inzet voor verantwoord spelen, onder meer het tegengaan van gokken door minderjarigen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Crypte van Mona Lisa gevonden"

    "Crypte van Mona Lisa gevonden"

    De laatste rustplaats van de vrouw die zou geposeerd hebben voor het schilderij ‘Mona Lisa’ is mogelijk gevonden.

    De zoektocht naar Mona Lisa in het klooster van Sant'Orsola in Firenze

    De zoektocht naar Mona Lisa in het klooster van Sant'Orsola in Firenze 

    De crypte van Lisa Gherardini Del Giocondo werd ontdekt aan de hand van radars en oude kaarten en documenten na een twee weken lange zoektocht in een verlaten klooster in Firenze. De begraafplaats bevindt zich onder de bodem van het klooster van Sant'Orsola, maar er zijn nog enkele dagen nodig om het graf te bereiken en te openen.

    Italiaanse archeologen willen de stoffelijke resten van Mona Lisa identificeren en haar gelaatstrekken reconstrueren.

    Van Lisa Gherardini Del Giocondo wordt algemeen aangenomen dat ze model stond voor het gelijknamige schilderij van Leonardo da Vinci uit de 16de eeuw.

    De opgravingen werden bijgewoond door Natalia Strozzi, een prinses die beweert familiale banden te hebben met de Gherardini's. Aanvankelijk reageerde ze verontwaardigd op het plan. "Dit is niet mogelijk, laat haar in vrede rusten! Wat zou de opgraving kunnen veranderen aan de fascinatie die mensen voor het schilderij van Da Vinci hebben? ", aldus Strozzi. Maar na een ontmoeting met de archeologen, veranderde ze van mening.

    Lisa Gherardini (1479-1542) was getrouwd met een rijke zijdehandelaar uit Firenze, Francesco del Giocondo. Na de dood van haar man werd ze non en stierf ze in het klooster. Ze wordt door de meeste experten beschouwd als de vrouw op het beroemde portret van Mona Lisa, dat in het Louvre in Parijs hangt. De identiteit van het model werd echter nooit met zekerheid vastgesteld. (Belga/TE)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reuzenpiranha duikt op in Russisch meer

    Reuzenpiranha duikt op in Russisch meer

    Een Russische visser heeft een piranha van 2,4 kilogram gevangen. De vis was waarschijnlijk afkomstig uit het aquarium van een plaatselijke visliefhebber, want doorgaans wegen piranha's maximaal één kilogram. Dat meldt het persagentschap Interfax.

    Volgens het Russische persagentschap Novosti Life heeft Stanislav Tsjoekoenov, een sportvisser en inwoner van de zuidelijk gelegen stad Bataisk, de vis gevangen. Hij deed dat in het meer van Solenoje, in de Russische regio Koeban.
     
    Tsjoekoenov bracht de piranha naar lokale wetenschappers voor onderzoek. Volgens zeebioloog Joeri Rekov leefde de gevangen piranha twee tot drie jaar in een aquarium voor hij werd vrijgelaten.
     
    Populair bij baders
    Het bestuur van Batajsk bestudeert de mogelijke sluiting van Solenoe More, als er nog meer piranha's in het meer gevonden worden. Solenoe More ('more' is het Russische woord voor 'meer') is immers populair bij lokale baders. Dat schrijft het stadsbestuur op zijn website.
     
    Exotische huisdieren zijn populair in de afgelegen Russische provincies, vooral dieren die gevaarlijk geacht worden zoals giftige slangen. (dpa/eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stephen Hawking: "Er is niks na de dood, da's een sprookje"

    Stephen Hawking: "Er is niks na de dood, da's een sprookje"


    Dat de hemel zou bestaan of dat er een hiernamaals zou zijn, dat is een "sprookje" uitgevonden door mensen die bang zijn voor de dood. Er zijn er wel meer met die mening, maar als topgeleerde Stephen Hawking ze verkondigt in een interview met The Guardian, dan is dat nieuws. Groot-Brittanniës meest eminente wetenschapper wijst in de krant elke vorm van religie af en beweert dat er niks meer is nadat het licht in ons brein definitief uitgaat.

    U kent hem ongetwijfeld, Stephen Hawking, die op zijn 21ste al werd gediagnosticeerd met ALS, een ongeneeslijke motorische zenuwaandoening. Daardoor was hij voorbestemd om jong te sterven, maar Hawking is nog altijd onder ons en is 69 intussen. "Dagelijks de afgelopen 49 jaar met dat vooruitzicht te leven heeft gemaakt dat ik niet bang ben van de dood, al wil ik nog niet gaan", zegt hij in The Guardian. "Ik heb nog zoveel te doen hier."

    Voor Hawking is het brein een soort computer die stopt met werken als de onderdelen het begeven. "En er is geen hemel of hiernamaals voor kapotte computers. Dat is een sprookje voor wie bang is van het donker."

    Geen schepper

    Hiermee gaat Hawking verder dan in zijn boek uit 2010, 'The Grand Design'. Daarin argumenteerde hij dat we het bestaan van het universum niet moeten toedichten aan een schepper. Hawking kreeg meteen de hele religieuze wereld over zich heen. Onder meer hoofdrabbijn, Lord Sacks, die hem ervan beschuldigde een "elementaire logische denkfout" te maken. Maar voor Hawking is er een duidelijk onderscheid tussen God als metafoor en het geloof in een alwetende schepper die de kosmos bestiert.

    In het interview verwerpt Hawking dus dat er leven na de dood is en benadrukt hij dat we onze mogelijkheden op Aarde moeten invullen door goed te leven. Op de vraag van The Guardian hoe we dan precies moeten leven, antwoordt hij: "We moeten de hoogste waarde van onze daden zoeken." (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baard van Duitse Elmar Weisser is mooiste ter wereld

    Baard van Duitse Elmar Weisser is mooiste ter wereld


    Elmar Weisser in 2003.

    De 47-jarige Duitser Elmar Weisser won vandaag met zijn baard het wereldkampioenschap haargroei in het Noorse Trondheim.

    Met zijn baardcreatie mikte Weisser zoals gebruikelijk op het thuispubliek: zijn haarensemble bevatte de vorm van een eland en een Noorse vlag. Weisser is van beroep kapper. Hij is niet aan zijn proefstuk toe: in 2005 won hij reeds het WK in Berlijn met een baard in de vorm van de Brandenburgse Poort, later ook in Brighton met een baard waarin Tower Bridge verweven was.

    Snor en baard

    Aan het vorige WK had hij niet deelgenomen, allicht bij gebrek aan inspiratie: het vond plaats in Alaska (en een baard in de vorm van Sarah Palin lijkt aartsmoeilijk). Het WK omvat drie categorieën: snor, gedeeltelijke baard en volle baard.  Aan het WK namen 160 kandidaten uit 15 landen, waaronder ook België, deel. Hoe we het er van af hebben gebracht, is nog niet bekend. (belga/ep)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    15-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Wij zijn Jezus en Maria Magdalena en we menen het"

    "Wij zijn Jezus en Maria Magdalena en we menen het"


    Maria Magdalene en Jezus Christus, alias Mary Suzanne Luck (32) en Alan John Miller (47).

    Een koppel dat beweert Jezus Christus en Maria Magdalena te zijn, heeft z'n tenten opgeslagen in de Australische deelstaat Queensland. De twee trekken van langsom meer volgelingen aan, maar de kerkelijke autoriteiten steken een waarschuwende vinger op. Dat meldt The Sunday Mail.

    Jezus en Maria Magdalena werden geboren als Alan John Miller (47) en Mary Suzanne Luck (32). "Maar mijn naam is Jezus Christus. En ik meen het", aldus de 'zoon van God', die nabij zijn hoofdkwartier in het landelijke Wilkesdale al zowat veertig volgelingen heeft aangetrokken.

    Geld
    De leiding van de anglicaanse en katholieke kerken in Australië raden mogelijke volgelingen van het koppel evenwel aan waakzaam te zijn. 'Jezus en Maria' vragen geld aan hun aanhangers. Goedgelovigen en andere 'zwakken van geest' zouden er wel eens bekaaid van af kunnen komen.

    Vastgoed
    Miller kocht drie jaar geleden een lap grond van 16 hectaren in Wilkesdale. Volgelingen van de 'Divine Truth' ('Goddelijek Waarheid') hebben zich inmiddels op de vastgoedmarkt gestort. Zij verwerven gronden en panden om dicht bij hun spirituele leiders te kunnen vertoeven.

    Internationaal centrum
    In 2009 hebben aanhangers van het koppel de handen in elkaar geslagen om een terrein van 240 hectaren te kopen. Ze verzamelden hiervoor omgereknd 300.000 euro. Daar houden ze wekelijkse bijeenkomsten en plannen ze de bouw van een centrum om bezoekers van over de hele wereld te verwelkomen.

    Kruis
    Intussen wordt het land volop ontgonnen. Toeval of niet: vanuit de lucht lijkt het alsof er een gebied werd ontbost in de vorm van een gigantisch kruis. (eb)


    Het landgoed van de sekte wordt ontbost in de vorm van een kruis. Toeval of niet? Foto Google Earth
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hyperseksuele vrouw mag van rechter masturberen op werk

    Hyperseksuele vrouw mag van rechter masturberen op werk


    Ana Catarina Bezerra (36).

    In Brazilië heeft een rechter een merkwaardige uitspraak gedaan. Volgens het vonnis is het een 36-jarige vrouw voortaan toegestaan om tijdens het werk te masturberen.

    Ana Catarina Bezerra lijdt aan hyperseksualiteit. Door deze aandoening van de hersenschors moet de vrouw naar eigen zeggen constant een orgasme bereiken. Ook tijdens de werkuren.

    47 keer per dag
    "Het was zelfs zo erg, dat ik tot wel 47 keer per dag masturbeerde", aldus Bezerra. Omdat dit niet in goede aarde viel bij haar oversten en collega's, besloot de Braziliaanse naar de rechter te stappen om haar recht op seksueel genot af te dwingen. De vrouw kreeg gelijk en mag nu tijdens de kantooruren masturberen en porno bekijken.

    Nu nog maar 18 keer
    Inmiddels heeft Catarina Bezerra van haar arts haar een middel gekregen om haar libido te bedwingen. De vrouw moet zichzelf nu 'nog maar' achttien keer per dag bevredigen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liz Taylorportret Warhol brengt 19 miljoen euro op

    Liz Taylorportret Warhol brengt 19 miljoen euro op


    Een portret van wijlen Elizabeth Taylor door de Amerikaanse kunstenaar Andy Warhol heeft op een veiling in New York 27 miljoen dollar (19 miljoen euro) opgebracht. Vooraf was geschat dat het schilderij 23 miljoen dollar zou opbrengen.

    Het doek kan echter niet tippen aan het zelfportret van Warhol dat eerder deze week ruim 38,4 miljoen dollar (27,1 miljoen euro) opbracht. Dat was bijna het dubbele van wat vooraf werd geschat. (anp/adha)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen steeds gelukkiger

    Belgen steeds gelukkiger



    Het gaat de laatste jaren beter met het geluksgevoel van de Belgen. In vergelijking met de periode tussen halfweg de jaren negentig en 2003, zijn de Belgen nu gemiddeld meer tevreden met het leven dat ze leiden. Dat blijkt uit cijfers van de World Database of Happiness, een gegevensbank met onderzoek naar het geluksgevoel in de wereld.

    De cijfers worden verzameld door aan mensen de vraag te stellen hoe tevreden ze zijn met het leven dat ze leiden. Daarop zijn dan vier mogelijke antwoorden: erg, nogal, niet, of helemaal niet tevreden.

    "Relaties, gezondheid, werk, geld, en vrijheid zijn bepalend voor ons geluksniveau", zegt Leo Bormans. Hij is auteur van "The World Book of Happiness" en volgt de cijfers in ons land op. "Maar meer geld staat niet gelijk aan meer geluk", nuanceert hij. "Het belangrijkste is dat we kunnen voorzien in onze basisbehoeften."

    Sinds het begin van de metingen in 1973 is het gemiddelde geluksniveau in de meeste westerse landen gestegen. België, Portugal en Griekenland blijken uitzonderingen te zijn. "België staat nog altijd vrij hoog in de ranking", zegt Bormans. "Met een gemiddelde van 7,3 op 10 doen we het minder goed dan koploper Denemarken (8,3), maar we blijven in de top 20."

    Op 23 mei vindt in Brussel overigens het gelukscongres "The Happiness Budget" (De Geluksbegroting) plaats, over wat politiek en economie kunnen bijdragen tot meer geluk. Econoom Richard Layard zal er in debat gaan met Europees president Herman Van Rompuy.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smokkelaar verbergt levende luipaarden, panters en beer in valies

    Smokkelaar verbergt levende luipaarden, panters en beer in valies

    smokkelaar verbergt levende luipaarden panters en beer in valies

    Politieagenten hebben op de luchthaven van de Thaise hoofdstad Bangkok vrijdag een man opgepakt die trachtte levende, met uitsterven bedreigde dieren het land uit te smokkelen. Hij verborg onder meer jonge luipaarden en panters in de valiezen die hij bij zich had.

    In de bagage van de man uit de Verenigde Arabische Emiraten trof de politie twee luipaardwelpjes aan, twee panterwelpjes, een welpje van een Aziatische zwarte beer en twee resusaapjes. De dieren konden gered worden en werden overgebracht naar plaatselijke dierenartsen.

    De bevoegde politiediensten hadden de smokkelaar al in de gaten sinds hij de dieren illegaal had gekocht. Ze waren hem tot in de luchthaven gevolgd en konden hem op heterdaad betrappen.

    Thailand is een wereldwijde draaischijf voor de illegale handel van wilde dieren.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voormalig marinier overleeft nekperforatie metalen paal

    Voormalig marinier overleeft nekperforatie metalen paal

    De voormalige US Marine Andrew Linn was dan wel in de Irakese frontlinie gelegerd, zijn strafste overlevingsverhaal speelde zich vlakbij huis af. Linn botste met zijn wagen op een hek, waardoor een metalen paal zijn nek perforeerde. Dat meldt de Engelse krant The Daily Mail.

    Het ongeval gebeurde op 29 november, toen Linn laat op de avond met de wagen naar huis reed. Zelf herinnert hij zich niets van het ongeval. Waarschijnlijk is hij achter het stuur in slaap gevallen en van de baan geraakt. Hij botste zo op het hek, waardoor een metalen paal recht door zijn mond schoot en zijn nek perforeerde.

    Traject
    Linn heeft volgens de dokters enorm veel geluk gehad. Volgens dokter Jay Coates, die de operatie heeft uitgevoerd, zou hij zijn doodgebloed indien het traject van de paal enkele centimeters of zelfs millimeters anders had geweest. "De paal heeft de belangrijke bloedvaten en aders op een haar na gemist. De belangrijke bloedvaten werden enkel samengeperst, maar niet doorboord", aldus Coates.

    Tweede kans
    Zelf beseft Coates hoeveel geluk hij heeft gehad. Hij heeft opnieuw moeten leren om zijn mond te openen en te eten, maar hij geniet nu van elk moment. "Ik heb een tweede kans gekregen en ben daar erg dankbaar voor." Zelf probeert Coates nu om zoveel mogelijk tijd bij zijn familie door te brengen.

    Stopbord
    Het was niet het eerste auto-ongeval dat Coates heeft gehad. In 2008 werd hij al eens zwaar aangereden door een bestuurder die een stopbord negeerde. Hierdoor kreeg hij chronische nek- en rugpijn, waardoor hij uiteindelijk het leger moest verlaten na een missie in Irak. (sg)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderij Andy Warhol brengt 14 miljoen in het laatje

    Schilderij Andy Warhol brengt 14 miljoen in het laatje


    Het schilderij 'Sixteen Jackies' van Andy Warhol heeft tijdens een avondveiling van hedendaagse kunst zo'n 14 miljoen euro opgeleverd. Dat meldt veilinghuis Sotheby's.
     
    In totaal werden zes werken van de kunstenaar verkocht, goed voor een totaal van zo'n 21 miljoen euro. Ook kunstenaar Jeff Koons deed het erg goed. Zijn werk 'Pink Panther' werd voor bijna 12 miljoen euro van de hand gedaan. In totaal werd tijdens de avondveiling voor bijna 89 miljoen euro kunst verkocht. (belga/svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met de vliegende trein naar het werk?

    Met de vliegende trein naar het werk?


    Nadat vliegende auto's sinds kort geen utopie meer blijken te zijn, is het nu de beurt aan treinen om een ware transformatie te ondergaan. Uitgerust met vleugels, een propellor en een staart worden het zwevende snelheidsduivels. De futuristische 'Aero-trein' werd zopas voorgesteld op een internationale conferentie in Shanghai. Een kennismaking.


    In essentie gaat het om een vliegtuig dat enkele centimeters boven de grond kan zweven zoals een hovercraft op zee doet. Alleen zal dit transportmiddel daadwerkelijk worden ingezet als een trein. Met behulp van de toegevoegde vleugels en zich snel verplaatsende lucht kan een snelheid van 200 km per uur gehaald worden. Dit is aanzienlijk minder snel dan de bestaande kogeltreinen die kunnen zoeven tegen 300 km per uur maar de vliegende trein zou winnen op het vlak van efficiëntie.

    De onderzoekers zijn het nieuwe transportmiddel volop aan het uittesten met kleinere prototypes (zie filmpje onderaan dit artikel) maar het zal niet eenvoudig zijn om het innoverende concept in de praktijk te brengen. Toch hoopt men dat de 'Aero-trein' op termijn kan ingezet worden om pendelaars te vervoeren. De toekomst zal uitwijzen of deze trein zijn vleugels mag uitslaan. (kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle pv's komen op rijbewijs

    Alle pv's komen op rijbewijs


    Alle Belgen krijgen tussen nu en 2013 een rijbewijs in bankkaartformaat, dat gekoppeld wordt aan een databank met alle eerdere pv's voor snelheidsovertredingen en positieve ademtests. Dat schrijft de krant Het Laatste Nieuws.

    Wanneer een chauffeur dan tegen de lamp loopt, kennen politie, parket en rechter meteen de hele voorgeschiedenis. Dat moet toelaten recidivisten strenger te bestraffen.

    Verleden
    Wanneer een chauffeur nu voor een zeer zware snelheidsovertreding, een ernstig ongeval of een zeer zware alcoholintoxicatie voor de politierechter verschijnt, weet die laatste niets over het rijgedrag van die man of vrouw in het verleden. Is hij of zij een voorbeeldige bestuurder die een eenmalige uitschuiver maakte? Of werd die automobilist de voorbije jaren om de haverklap geflitst, of legde hij/zij al vaker positieve ademtests af?

    Alleen veroordelingen uitgesproken door een rechter verschijnen immers op het strafblad, de klassieke pv's of minnelijke schikkingen voor flitsboetes niet.

    Databank
    Daarom hebben de politierechters gisteren op de Staten-Generaal van de Verkeersveiligheid aangedrongen op een databank die zulke informatie bijhoudt. Dat moet hen toelaten een straf uit te spreken met meer kennis van zaken.

    Zo'n databank komt er inderdaad ook aan, kondigde staatssecretaris voor Mobiliteit Etienne Schouppe (CD&V) gisteren aan. Er wordt volop gewerkt aan de oprichting van een kruispuntbank van de rijbewijzen, met álle informatie over eerdere overtredingen die werden afgehandeld met een minnelijke schikking.

    Verkeersslachtoffers
    Die nieuwe databank samen met het nieuwe slimme rijbewijs moet mee helpen om het aantal verkeersslachtoffers tegen 2020 te halveren: van 840 naar 420. (hln/sam)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!